Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
498 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Ya köpeklerle evlenirlerse?

Ya köpeklerle evlenirlerse?



TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu 2 gün süren tartışmalarında "evlilik" maddesi üzerinde uzlaşma sağlayamadı. CHP ve BDP, "herkesin evlilik ve aile kurma hakkına" sahip olmasını önerdi. AK Parti ve MHP bunun, "eşcinsel evliliklere" yol açacağını belirterek, "Her kadın ve erkek evlenme hakkına sahiptir" ifadesinin konulmasını önerdi. Komisyondan sızan bilgilere göre adı öğrenilemeyen bir milletvekili ise şöyle dedi: "Bazı ülkelerde insan olmayan şeylerle evlilikler bile duyuyoruz. Gazete haberlerinde kadınların köpeklerle evlendiği yazılıyor. Bu tür örneklerin Türkiye`de görülmemesi için evlilik maddesinin dikkatle yazılması gerekir. Anayasa`nın evlilik hakkının, kadın ve erkeklere tanındığı açıkça yazılmalı."

"KARŞI CİNSLE EVLENSİNLER"
Komisyonda "Her kadın ve erkeğe evlilik ve aile kurma hakkı" tanınmasıyla ilgili öner üzerinde tartışmalar sürerken bu kez de "Ya kadınlar kadınlarla, erkekler erkeklerle evlenmek isterse?" sorusu gündeme geldi. AK Parti ve MHP`li üyeler bu ihtimalin tümüyle ortadan kaldırılmasını sağlamak için, "Her kadın ve erkeğin karşı cinsten biriyle evlenme hakkı vardır" ifadesinin metne yazılmasını önerdiler.

"TOPA GİRMEYELİM DEDİK AMA..."
Doğrudan, "eşcinsellere evlilik hakkı tanınmasını" istemeyen CHP ise dünyadaki gelişmelere dikkati çekerek Türkiye`nin önünü açacak düzenlemelerin yeni anayasada bulunması gerektiğini vurguladı. CHP`li Süheyl Batum, tartışmadan uzak durmaya çalıştıklarını belirterek, "Topa girmeyelim dedik ama yeni bir anayasa yapılırken 20-30 yıl sonrasını düşünmeliyiz" dedi.

Bu arada CHP dini nikaha karşı olsa da, "dini nikah olsun olmasın" uzun süre birliktelik yaşadıktan sonra ayrılan kadınların da haklarının korunması için anayasal güvence istedi. Partiler tartışmalar nedeniyle evlilik maddesi üzerinde uzlaşmaya varamayınca tüm partilerin önerileri "kırmızı" ile yazılarak alt alta dizilip üst komisyona sunuldu.

Kaynak: Haberturk 11.11.2012


Eklenme Tarihi : 11.11.2012
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 442895 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    buna karşı koymak bana göre değil sonuçta bekarım herkese bakarım hesabı yerine herkes yerini yurdunu bilmeli ewet ben gizli biriyim ama kendimden eminimki ciddi bir ilişkimi aileme açıklayacağım ve korkmadanda nikahımı yaparım özgür ve laik bir ülke istiyorum ...
Yazan : asdfg123     Beğen

    çok gereksiz siyasi bir tantana
Yazan : darkflame     Beğen

    şu osmanlı ülkesiyiz diyen arkadaşa yönetim şeklimizin cumhuriyet ve ülkemizin adınında osmanlı değil türkiye olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum öncelikle. ayrıca evlilik tartışmasına gelecek olursak evet eşcinsel evlilikler tanınmalı derim ancak bir özeleştiri yapmakta gerekirse biz kendi içimizde buna nekadar hazırız. daha genelimiz ilişki yaşamayı beceremiyorken evlilik bırakın biraz kenarda beklesin bence.. evet hak verilmeli(yada alınmalı) ama önce o hakkı kullanabilecek düzeye ulaşmalıyız bence..
Yazan : placebomeds     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Valla sonunda geyler de daga cikicak )))
Yazan : ruyalarin_sonu_     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    yorumlarında içselleştirdikleri homofobilerini kusan zavallı ``eşcinseller`` !! asla ``gey`` olmayı başaramayacaklar!! kimi asil tarihlerinden kimi hoşgörülü dinlerinden kimisi efsanelerden dem vuruyor!! söyledikleri hiçbir sözde insanları kucaklayan bir taraf yok!! kendileri dışlanmaya alıştıkları için, dışlamaya da hazırlar...sexte SadoMazo`yu anlayabiliyorum ama gündelik hayatta acı çekmeye duyulan bu eşsiz hevesi, ikiyüzlülüğü anlayamıyorum...zor anlaşılabilir de ondan zannedilmesin!!! AKP`ye oy çıkmayacakmış!! bu faşist homoseksüeller kimi kutsayacağını çok iyi bilir!! İnsanın hamurunda vicdan, haysiyet, dürüstlük, insanlık yoksa hiçbir kutsal din onu, bu hasletlerle taçlandırmaz!!
Yazan : risotto34     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    ah canım türkiyem hep 50 sene gerideyiz durmak yok geride kalmış ülke olmaya devam:)
Yazan : BrS_BeLma     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    MHP ve AKP ile empati yapmaya calişacagim,eşcinseller evlenirse MHP ve AKP`nin zarari ne olur? 1.Bu yasaya onay veren milletvekilleri direk CEHENNEME giderler......... 2.AKP`nin cocuk fabrikasi olarak gördügü evlilik kurumu CATIRDAMAYA başlar...EşCiNSELLER cocuk dogurmadigindan OLMAZ!.......... 3.Toplum kendisini inkardan vazgecer,bu yasaya ONAY vermek demek,Türkiye`de eşcinsellerin oldugunu kabullenmektir.Oysaki AKP ve MHP ye göre böyle bireyler yoktur........ 4.EşCINSELLERi zorlama,tecavüz,ailebaskisi,mahalle baskisi,etik degerlerin manevi baskisi ile kamufle etme politikasi yani eşcinselleri bir HETERO ile evlendirme zorbaligi sone erer....... 5.EşCINSELELER kendilerini saglikli bireyler olarak görmeye baslarlar ve böylece HAKKIMIZ HUKUKUMUZ diye ayaklanirlar oysaki TÜRKIYE`de,uygulanan politika sayesinde TÜRKiYE`de bircok eşcinsel kendisini ya suclu,ya günahkar yada hastalikli olarak görmektedir.Bu yüzden konu EşCINSEL HAKKI oldugu zaman ,savunulmasi gereksiz bir hak oldugunu zannettiklerinden bir cogu sus-pus olmustur.Gizli sakli,arazi olmuş kendilerini inkar ederek yaşayip gitmektedirler.......... 5.TÜRKiYE`nin halledilmesi gereken o kadar konusu varken,birde eşcinsellerle meşcinsellere vakit ayiramazlar........ 6.%50 si muhafazakar,tutucu olan toplumun gözüne cöp sokularak,makarna,kömür vb.şekilde kazanilan oylar kanunun kabul edilmesi halinde riske edilmiş olur........... Ben bu kadar empati yapabildim aklima gelmeyenleri sizde eklerseniz ,EşCINSEL evlilige AKP ve MHP`nin nicin karşi ciktiklarini dile getirseniz,belki konuyu tam kavrariz... AYRICA haklar verilmez alinir,hakkimiz icin bizde sesimizi cikarmamiz gerekir!
Yazan : turco45     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    ESCINSEL EVLILIKLERE KARSI CIKANLAR SUANKI MEVCUT DURUMUN KORUNMASINDAN YANA. SUANKI DURUMU KISACA ANLATAYIM: ya ölüm den kortuklari icin yada aile baskisindan dolayin karsi cins ile evlenen milyonlarca escinsel var. hepsi gizli.. hem evli hem escinsel..bunun neresi dogru.. ne kendi kimligine saygisi var ne de karsi tarafin kimligine. bir daha düsünün. escinsel evliliklere karsi cikan aileler , evlatlarini escinseller ile evlenmeye zorluyorlar. escinsel evlatlarini karsi cinse ile evlendiren aileler, karsi cinsin hakkina tecavüz ediyorlar. SUC VE GÜNAH ISLIYORLAR..ARTIK VAZGECIN BU CARPIK ZIHNIYETTEN. EVLATLARINIZ, KARSI TARAFIN EVLATLARI BU ZIHNIYETTEN DOLAYI MUTSUZ OLUYORLAR..
Yazan : olgun444     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    Akp ve mhp escinsellerden daha oy bekleyedursunlar.!Oyumu Ata`nın partisine atıcam.Cünkü hakkımızı dürüstçe savunan tek parti.Akp ve mhp dinimize uygun değildir diye cevaplar veriyorlar.Ama inandıkları dinin peygamberi Senin dinin sana benim dinim bana diyor.Türkiye Cumhuriyetinin resmi devlet dini yoktur.Herkes istediğine inanmakta özgürdür.Yani `dinimiz` diye bir kelime kullanamazlar.Herkesin inançları, değer yargıları farklıdır.Yazık çok yazık.
Yazan : psf94     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    mecliste böyle insanlar varken ve insanların neyi yapıp neyi yapmıcaklarına kara veriyosa ve bizde kabul ediyosak yazık bize ve budurumda ben insan olmayı red ediyorum evet ben bir köpeğim benimle evlenmek isteyen :)
Yazan : omegaplus     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Hade hayırlısı bakalım sihirli kutu neler getirecek.
Yazan : gogaygo     Beğen

    Evlilik kişiye sıkı suretle bağlı bir haktır. Kimin hakkını kime vermiyorsunuz yahu?!
Yazan : Xenophilius     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gelecek seçimde sandıkta AKP eşcinsellerden oy beklesin bakalım...Alabilecek mi
Yazan : Samimi_sevgi     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    detaylarda fazlaca boğuluyoruz..anlayış ne kadar da dar şu insanlıkta...
Yazan : gana     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    nerde gericilik dar kafalık orda akp ve mhp!sorsan gelenk görenek,din,aile yapısı diye sayarlar ama bunları sorgulamaya hiç yanaşmazlar! işete gericilikte burda başlar!
Yazan : karokizi     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ya köpeklerle evlenirlerse? ya bir erkek 3 kadınla evlenirse bu çok mu hoş.kadına bu işkence çokmu hoş olacak.sen istediğinle yatacaksın işine gelirse evleneceksin.ama eşcinsel evlenirse kötü olur.önce kumalık kalmalı yetişen nesiller çok kötü örnek.bir erkek nikahsız istediği kadınla yaşaması diğer kadınların acı çekmesi çok mu güzel.halvet işi ile bu işler olmuyo.size olacak tüm imkanlar.bize gelince olmayacakmı.diğer iki partiye teşekkür ediyom.anladıkları için 15 sene sonrasını.hep böyle taşra fikirli olunmazki.haberi okyunca sinirlerim tavan yaptı.yahu.bı başlık köpeklerede bir taş atma.hayvan haklarında aykırıdır.
Yazan : ekim2013     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Cumhuriyet Halk Partiliyim ve CHP`li bir çevrem var.Hepsi ve hepsi eşcinsel evliliğin yasal olmasını destekliyor.Doğru olan bu çünkü.
Yazan : psf94     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    KİMSE SANMASINKİ BU ÜLKEDE EŞCİNSEL EVLİLİĞİ OLUR ÇOK ZOR ARKADAŞLAR.. OSMANLI ÜLKESİYİZ BİZ İSTEDİĞİMİZ KADAR EŞCİNSELDE OLSAK HETERODA OLSAK BUNA BİZDE KARŞI KOYMALIYIZ... BİZİM BİR TARİHİMİZ VAR..
Yazan : arda_aktif     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | LGB SINGLE PARTY! 16 Kasım LGB SINGLE PARTY! 16 Kasım
   Üyelerimizin İlgisini çekeceğini düşündüğümüz Ufak bir Parti tanıtımı. Yalnızlar Partisi. 16 Kasım Cuma, 22:00-04:00 arası "Tutkun & Cem ikilisi olarak ilk partimiz, SINGLE Parti ile karşınızdayız. Parti konseptimiz SINGLE. (Yalnızlar partisi) Amacımız eğlenceli bir geceyle bu ya...

Haber | Fransalı Müslümanlar Eşcinsel Evliliğine Ne Diyor? Fransalı Müslümanlar Eşcinsel Evliliğine Ne Diyor?
   Fransa’nın LGBT Müslümanları Derneği sözcüsü Zahed, eşcinsel evlilik konusunda Katolik Kilisesinin çığırtkanlığından ayrışan İslam Konseyi’nin tutumunu kaosgl.org’a değerlendirdi. Fransa İslam Konseyi, Katolik Kilisesinin çığırtkanlığından ayrışarak eşcinsel evlilik tartışmalarında çeşitliliği ve...

Haber | “Trans vatandaşların barınma hakkı gasp edilemez!” “Trans vatandaşların barınma hakkı gasp edilemez!”
   Pembe Hayat ve Kaos GL Derneği birlikte bir basın açıklaması yayınladı ve İstanbul Avcılar’daki Meis Sitesinde trans bireylerin evlerin mühürlerin kaldırılmasını talep etti. Basın açıklamasının tam metni Sitede oturan bir grup, “hayatamızda travestileri istemiyoruz” diye nefret çığırtk...

Haber | Çin’de Lezbiyen Çift Düğün Yaptı Çin’de Lezbiyen Çift Düğün Yaptı
   Çin’in doğusundaki Anhui eyaletinin Wuhu kentinde lezbiyen bir çift evlendi. Her ne kadar Çin hükümeti eşcinsel evlilikleri tanımasa da Çin’in doğusundaki Wuhu kentinde ilk kez bir lezbiyen çift gizlenip saklanmadan dünya evine girdi. Zou Ji ve Li Xuegin’in bir otelin yemek salon...

Haber | İspanya`dan eşcinsel evliliğe onay İspanya`dan eşcinsel evliliğe onay
   İspanya`da eşcinsellerin evlenmesiyle ilgili yasa çıktı İspanya`da 2005 yılında kabul edilen eşcinsellere evlilik hakkı verilmesiyle ilgili yasaya, muhafazakar görüşlü Halk Partisi`nin (PP) yaptığı itiraz Anayasa Mahkemesi tarafından reddedildi. Sosyalist İşçi Partisi`nin geçmiş dönemdeki lide...

Haber | ``Delikanlıyım Eşcinselim Söylüyorum`` ``Delikanlıyım Eşcinselim Söylüyorum``
   Aramızda Kalsın`a katılan modacı Barbaros Şansal, çarıpıcı açıklamalarda bulundu. Sacit Aslan ve Pelin Çini`nin sunduğu Tv8`de yayınlanan `Aramızda Kalsın` programının konuğu modacı Barbaros Şansal`dı. Kendini "terzi yamağı" olarak adlandıran ünlü isim, "Aramızda Kalsın" parogramında çok iddia...

Haber | Gmail 3.cinsi kabul etti Gmail 3.cinsi kabul etti
   DÜNYANIN en çok kullanılan mail sistemlerinden birisi olan Gmail, 3`üncü cinsiyeti kabul etti. Gmail`in, kayıt işlemlerindeki cinsiyet bölümünde daha önce `Kadın` ve `Erkek` seçenekleri bulunuyordu. Ancak site, kadın ve erkek seçeneklerinin altına `Diğer` yazılı başka bir seçenek daha ekledi. Görenl...

Haber | Brad Pitt Evlilik Eşitliği İçin 100,000 Dolar Bağışlıyor Brad Pitt Evlilik Eşitliği İçin 100,000 Dolar Bağışlıyor
   Hollywood yıldızı Brad Pitt, Human Rights Campaign’e* (İnsan Hakları Kampanyası) çeşitli ABD eyaletlerinde evlilik eşitliği girişimlerinde destek olmak amacıyla 100,000 dolar bağış yapmayı kabul etti. Amerika’nın en büyük LGBT hakları örgütü Çarşamba günü Brad Pitt’in örgüt için 100,000 dolara ka...

Haber | Babası erkeğe kaçtı Babası erkeğe kaçtı
   Jessica Simpson 34 yıldır evli olan anne ve babasının ayrılmasından fazla üzüntü yaşatan skandal ortaya çıktı. Çünkü babası annesini bir kadın için değil bir erkek için terk etti. İddialara göre 54 yaşında baba Joe Simpson`ın eşi Tina`dan boşanmasının nedeni 21 yaşındaki erkek model Bryce Chandle...

Haber | Eskişehir`de Yalnız Değilsin! Eskişehir`de Yalnız Değilsin!
   Eskişehir Morel LGBT Oluşumu yeni dönem etkinliklerine tanışma çayı ile başlıyor. Morel LGBT Oluşumu sayfasında yayınlanan duyuruda: "Yeni dönem, yeni beklentiler ve paylaşılacak yepyeni bir dönem... Eskişehir’de yaşayan bütün lezbiyen, gey, biseksüel ve transların (LGBT) ve dostlarımızın toplanacağ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi