Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
984 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Gmail 3.cinsi kabul etti

Gmail 3.cinsi kabul etti


DÜNYANIN en çok kullanılan mail sistemlerinden birisi olan Gmail, 3`üncü cinsiyeti kabul etti. Gmail`in, kayıt işlemlerindeki cinsiyet bölümünde daha önce `Kadın` ve `Erkek` seçenekleri bulunuyordu. Ancak site, kadın ve erkek seçeneklerinin altına `Diğer` yazılı başka bir seçenek daha ekledi. Görenler bunun bir şaka olup olmadığı konusunda kararsız kalsa da Gmail bu değişikliği yaptı. Bazı kesimler Gmail`in sahibi olan Google şirketini eleştirirken, kimileri de uygulamadan övgüyle bahsetti.

Kaynak: Haberturk.com


Eklenme Tarihi : 05.11.2012
Haber Editörü : GoFreT
  «« GERi
Bu haber 470499 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    konuları boş verin hiçbir aleme yaranmayın. bulun güvenecek bir arkadaş sizin için alem o olsun.
Yazan : pandabear     Beğen

    Bir_Kvlcm_Yeter erkek görünümlü kadın yada kadın görünümlü erkek dediğin kişilerin kaçı ara sınıfta kalmak ister ne kadın ne erkek emin ol ya kadın olmak ister ya da erkek. kadın olmuş bir erkek mavi kimlikle dolaşmak istemez erkek olmuş bir kadında pembe kimlikle dolaşmak istemez. çünkü bu dikkat çekicidir ve de rahatsız edicidir bana göre öye yani iki arada bir derede kalmak istemez. bu düşünce benim görüşüm. konu o değil bu değil demek gerçekleri değiştirmiyor malesef.
Yazan : pandabear     Beğen

    Bir_Kvlcm_Yeter hayır konu o değil demişsiniz. ama ortada tek bir konu ve sorun var bunu toplumun kabullenmesi. Toplum bu hisleri kabullenmiş olsaydı. diğer kavramı kadın görünümlü erkek yada erkek görünümlü kadın bunları ayırt etme gibi bir gereksinim olmayacaktı size göre değilmi. ama diyelim ki öyle olsun diğer kısmı olması sadece o kişilerin o seçeneği seçmesi olacaktı bu kısmı işaretleyenleri toplum o zaman kabullenecekmi. tamamıyla ayrı bir cinsiyetmiş gibi emin olun bunun böyle olması toplumun bakış açısını değiştirmeyecek. hatta ayrım bile olacak. seçenekler(kadın, erkek, diğer) olması toplum da kabul mü görecek yani ılımlı mı bakacaklar seçeneklerin değil toplumun bakış açısını değiştirmek gerek.
Yazan : pandabear     Beğen

    tekrar söylüyorum. bence hiç iyi olmamış 3. cins olarak ayırt edilmektense erkek yada dişi eşcinsel olduğumuzu kabullensinler gereken şey bu ben 3. cins değilim öyle de bir cinsiyet yok kendini öyle görenler varsa da memnun olsunlar bu karardan. bir ercinsel sanki erkek değilmiş yada lezbiyen kadın değilmiş gibi sadece yönelim farklı cinsiyet değil çok mantıksız bir karar.
Yazan : pandabear     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu insalara ne yapsan yaranamiyon yahu ne güzel işte daha ne yapsınlar esçinseleri enazında görmemezlik yapmiyorlar
Yazan : riky63     Beğen

    ne olursa olsun erkek yada kadın bence gerek yoktu 3. seçeneğe erkekten hoşlansada sonuçta cinsiyet erkektir. lezbiyen de sonuçta kadındır. hangisi baskın olursa olsun erkek yada dişi doğar insanlar. eşcinsel olanlarda sonuçta cinsiyetleri ile doğarlar hoşlandıkları his ne olursa olsun erkekse erkek kadınsa kadın işaretlemekte yadırganacak bir durum yok kendi kanaatim bu isterse travesti tanseksüel olsun transeksüel yada travesti kendini kadın olarak görüyorsa kadın olarak işaretlesin amacı o değilmi ara cinsiyet olmak için ameliyat olmuyorlar sonuçta. memnun olanlar kendini toplumda görmek yerine kendini özel hissettikleri 3. seçeneği kabullenip toplumda yer bulduklarını düşünürken aslında kendileri ayırıyorlar toplumdan kendilerini gay de olsa erkek erkektir.
Yazan : pandabear     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    G-mail artık senden 4.5.6.7... cinsleride bekliyoruz a larr p larr ap lerr lezler falan......
Yazan : hakanbakan     Beğen

    G - mailin yapmış olduğu bu uygulama tamamen müşteri boyutunu artırıcı politikadır.. yoksa esçinsellere yaklaşımı konusunda herhangi bir değişim olduğunu sanmıyorum.... Pek çok seçenkete Erkek ve Kadın butonlarının olması esçinseller tarafından olumsuz karışılanmakta ve gerekli faaliyetler sürdürülemektedir... Tüm olay bu :)
Yazan : gkhn343434     Beğen

    3.cins ne demek? Peki hangisi birinci? Yarış mı yapıyoruz şimdi?
Yazan : love_in_dreams     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Saçma... Diğer ne be?? Oldukça aşağılayıcı olmuş, iğrenç.. Derhal kaldırılsın! Arkadaşların dediği gibi biz farklı bir cinsiyet değiliz, eşcinsel kadın/erkeğiz.. !
Yazan : sev61     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    3.cins tartismasindan önce ,yeni cikacak ANAYASADA ESCINSEL HAKLARININ gözardi edilmemesi icin mücadele etmeliyiz...GMAIL in bir secenek daha koymasi belki bizim icin lütuf olmaya bilir fakat dünyaya hitap ettigi icin cok memnun olanlarda vardir...
Yazan : turco45     Beğen

    Bence geç kalınmış bir adim çok önce atılmış olması lazım ama buda bir gelişme teşekkürler
Yazan : seksiyus     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Eşcinsellik 3. cins olmak değildir. Eşcinsel bir erkek asla erkekliğinden utanmaz ve bunu da yadsımaz. Tersine yüceltir. Eğer eşcinselim diyen bir kişi, kendini erkek olarak görmüyorsa ve üstelik bundan utanıyorsa, bence kendine bir kez daha dönüp bakmalı sonrada ne olduğunua bir kez daha karar vermelidir. Uzun lafın kısası: Önce kendini tanı.
Yazan : str_looking     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    elinde sonunda dogru yol bulundu olması gereken diii
Yazan : fb_emre     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gaylerin özgürlüğü adına katedilmesi gereken çok yol var. Ama bu zoraki atılan adımlar bile umut verici.
Yazan : life_is_life34     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sanırım haber yanlış girilmiş, biz üçüncü cins değiliz eşcinsel erkek ve kadınlarız.Artık herkesin eşcinselliğin normal bir şey olduğunu kabul etmesi gerekiyor.Sapmalara gerek yok.
Yazan : aramis_a     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu daha başlangıç inşllh
Yazan : Soston_kerela     Beğen

    yorumları okuyorumda bence olay abartıldığı kadar büyük bir olay değil evet karar eşcinsel hakları için önemli bir adım fakat bence biraz yetersiz ki DİĞER diyerek biraz aşağılama ve sınıf ayrımcılığına bile girer ( daha önce bir çok site belirtilmemiştir yada betiltilmek istemiyor gibi seçeneklerde koymuştur)
Yazan : banadonis     Beğen

    helal olsun
Yazan : pure_Iowe     Beğen

    bu uygulam üç ay önce başladı biz lgbtt bireyler sanırım gündemi çok geriden ve birileriinin pas etmesiyle takip ediyoruz ..Biraz daha ilgili olalım sosyal medya trendleri ile ALKIŞLAR GOOGLE a
Yazan : winner_takes     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    işte böyle güzel gelişmeler de duymak istiyoruz....
Yazan : aytuncan     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    bizde bu ülkenin insanı yız gmail e teşekkür ederim katkıları için tüm emeği olan herkese saygılarımla
Yazan : HayaLimOL     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    bence iyi olmuş, keşke her yerde böyle olsa
Yazan : SailorMars     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Doğru yolu bulmuşlar :p Şaka bir yana, lgbt şirket çalışanları için ayrı bir birim oluşturduklarında ve eşcinsel evlilikle ilgili başlattıkları kampanyayla google zaten lgbt hakları konusunda ne kadar hassas olduğunu göstermişti. Hemen gmail hesabıma girip ``Diğer`` olacağım!
Yazan : Xenophilius     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Brad Pitt Evlilik Eşitliği İçin 100,000 Dolar Bağışlıyor Brad Pitt Evlilik Eşitliği İçin 100,000 Dolar Bağışlıyor
   Hollywood yıldızı Brad Pitt, Human Rights Campaign’e* (İnsan Hakları Kampanyası) çeşitli ABD eyaletlerinde evlilik eşitliği girişimlerinde destek olmak amacıyla 100,000 dolar bağış yapmayı kabul etti. Amerika’nın en büyük LGBT hakları örgütü Çarşamba günü Brad Pitt’in örgüt için 100,000 dolara ka...

Haber | Babası erkeğe kaçtı Babası erkeğe kaçtı
   Jessica Simpson 34 yıldır evli olan anne ve babasının ayrılmasından fazla üzüntü yaşatan skandal ortaya çıktı. Çünkü babası annesini bir kadın için değil bir erkek için terk etti. İddialara göre 54 yaşında baba Joe Simpson`ın eşi Tina`dan boşanmasının nedeni 21 yaşındaki erkek model Bryce Chandle...

Haber | Eskişehir`de Yalnız Değilsin! Eskişehir`de Yalnız Değilsin!
   Eskişehir Morel LGBT Oluşumu yeni dönem etkinliklerine tanışma çayı ile başlıyor. Morel LGBT Oluşumu sayfasında yayınlanan duyuruda: "Yeni dönem, yeni beklentiler ve paylaşılacak yepyeni bir dönem... Eskişehir’de yaşayan bütün lezbiyen, gey, biseksüel ve transların (LGBT) ve dostlarımızın toplanacağ...

Haber | R.Ç. neden öldürüldü? R.Ç. neden öldürüldü?
   18 yaşındaki R.Ç`nin öldürülmesiyle ilgili baba ve iki amcası hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. R.Ç.`nin "değişik cinsel eğilimleri" nedeniyle öldürüldüğü iddia ediliyor. Diyarbakır’da 3 ay önce 18 yaşındaki R.Ç’nin öldürülmesiyle ilgili baba ve iki amcası hakkında ağı...

Haber | Gay boksör Orlando, tarihe geçti Gay boksör Orlando, tarihe geçti
   Orlando Cruz, homoseksüel olduğunu ilan eden ilk faal isim olarak adını boks tarihine yazdırdı. 2000 Olimpiyatlarında ülkesi Porto Riko adına ringe çıktıktan sonra profesyonelliği seçen Orlando Cruz, eşcinsel olduğunu itiraf etti. Cruz, homoseksüel olduğunu ilan eden ilk faal isim olarak adını bo...

Haber | DİZİLERDE EŞCİNSEL KARAKTERLERİN SAYISI ARTIYOR DİZİLERDE EŞCİNSEL KARAKTERLERİN SAYISI ARTIYOR
   Gay ve Lezbiyen Derneği tarafından yapılan bir çalışma, ABD TV dizilerindeki senaryolarda gay ve lezbiyen karakter sayısında belirgin bir artış olduğunu ortaya koydu. Eşcinseller ve Lezbiyenler Derneğinin 17. yıllık raporu kapsamında hazırlanan “Biz Gayler TV’de Neredeyiz” başlıklı çalışma, 2012...

Haber | Ayrımcı İşverene Karşı Hakemin Hak Davasında Yeni Duruşma Ayrımcı İşverene Karşı Hakemin Hak Davasında Yeni Duruşma
   Cinsel yöneliminden dolayı işinden atılan hakem Halil İbrahim Dinçdağ’ın 16 Ekim’deki davası öncesinde yapılan maçta LGBT Karması ile Taraftar Grupları Karması berabere kaldı Cinsel yönelim ayrımcılığına maruz kalarak işten çıkartılan hakem Halil İbrahim Dinçdağ’ın Türkiye Futbol Federasyo...

Haber | Oral seks cinayeti! Oral seks cinayeti!
   Bursa`da kavaklıkta bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Nazir Dalkılıç`ın katilinin, kendisiyle ilişkiye giren 26 yaşındaki Ersin K. olduğu ortaya çıktı. Nazir Dalkılıç`ın oral seks yaptığı Ersin K.`ya "Sıra sende" demesi üzerine, zanlının bıçakla saldırdığı ve 5 yerinden yaralanan Dalkılıç`ın ol...

Haber | Sezen Aksu’dan Mektup Var! Sezen Aksu’dan Mektup Var!
   Sezen Aksu, Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) kuruluşunun 1’inci yılı vesilesiyle, LGBT’lere yönelik düşüncelerini açıkladı. Aksu’nun mesajı şöyle: "’Koca dünyada benim çocuğuma yer bulamadılar...’ "Bu kadar öz, bu kadar derin, bu kadar acı ...

Haber | Avcılar’daki eşcinsellerden suç duyurusu Avcılar’daki eşcinsellerden suç duyurusu
   Avcılar Denizköşkler Mahallesi’ndeki kendilerine yönelik saldırılara seyirci kalındığını iddia eden eşcinsellerden oluşan grup, suç duyurusunda bulundu. Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Transseksüel ve Travesti (LGBTT) Dayanışma Derneği geçtiğimiz hafta Avcılar Denizköşkler Mahallesi`ndeki kendilerine y...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi