Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2286 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Cumhuriyet Başsavcılığı, `Eşcinselleri öldürün` afişleri için

Cumhuriyet Başsavcılığı, `Eşcinselleri öldürün` afişleri için "kovuşturmaya gerek yok" dedi!


Genç İslami Müdafaa grubu, `Eşcinselleri öldürün` yazılı afişleri Ankara sokaklarına asmıştı.

Ankara sokaklarına "Lut kavminin çirkin işini yapanı görürseniz faili de mef’ulü de öldürünüz" yazılı afişler asan Genç İslami Müdafaa grubu, gencislamimudafaa.com, kureselanaliz.com internet siteleri ve servis sağlayıcı hakkında yapılan suç duyurusuna “kovuşturmaya gerek yoktur” cevabı geldi.

KaosGL’den Yıldız Tar’ın haberine göre verilen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen yanıtta, “Afişleri tespit edemeyiz” denilirken, katliam çağrısının İnternet Kanunu’nda ‘suç olmadığı’ yer aldı.

Kaos GL ve Pembe Hayat derneklerinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Bürosu’na asılan afişler ve internet sağlayıcısı hakkında suç işlemeye tahrik ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlarından cezalandırma istemi reddedildi.



Afişler tespit edilemiyor

Cumhuriyet Başsavcılığı kovuşturmaya gerek olmadığına hükmettiği kararda, internet sitesinin San Fransisco ABD’den yayın yaptığını ve Türkiye’de bir iletişim adresinin bulunmadığını belirtti. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Bürosu’nun incelemelerine göre, her iki internet sitesinin de Türkiye’de bir iletişim adresi bulunmuyor. Grubun internet sitesi gencislamimudafaa.com sitesine kureselanaliz.com’dan farklı olarak siteden kaynaklı sebeplerle ulaşılamıyor.

Başsavcılık, sokaklara asılan afişlerin hangi tarihte asıldığını ve MOBESE’lerle tespitinin mümkün olmadığını öne sürdü. Haberlere konu olan ve çok sayıda fotoğraf ile asıldığı konumlar kanıtlanan afişlerin belirlenemeyeceğinin iddia edilmesi dikkat çekti.

Başsavcılık, suça ilişkin ABD ile de yazıştıklarını ve ABD yasalarında sövme ve hakaret suçu olmadığı için konum bilgisi alamadıklarını belirtti.



LGBTİ sitelerine sansür, katliam çağrısına ceza yok

Derneklerin nefret söylemini yaygınlaştıran ve katliam çağrısı yapan iki sitenin de erişime engellenmesi talebi de Başsavcılık tarafından reddedildi. Red gerekçesinde katliam çağrısı yapan afiş ve yayınların 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun’da tanımlanan katalog suçlar arasında yer almadığı belirtildi.

LGBTİ içerikli internet siteleri sansüre uğrarken, katliam çağrısının ‘katalog suçlar arasında yer almadığı’ söylenerek kovuşturmaya dahi uğramaması dikkat çekti.



Ne olmuştu?

13. LGBTİ Onur Yürüyüşü’ne katılanlar polis saldırısına uğramış, Bunun üzerine AKP hükümeti, seçim afişinde gururla bahsettiği Onur Yürüyüşü’ne katılanları ‘ahlaksız‘ ilan etmiş, ‘muhafazakâr medya‘ da nefreti körüklemişti.

Kendilerini ‘Genç İslami Müdafaa‘ diye adlandıran bir grup Ankara sokaklarına “Lut kavminin çirkin işini yapanı görürseniz, faili de mef’ulü de öldürünüz!” ifadelerinin yer aldığı afişler asmıştı.

Müslümanların bu konuda sessiz kalmamaları gerektiğini ileri süren grup, katliam çağrısını, internet sayfalarından “İslam’ın bu duruma kesinlikle müsade etmediğini göstermek adına Tirmizi ve Ebu Davud da geçen bu Hadis-i Şerifi “Lut kavminin çirkin işini yapanı görürseniz, faili de mef’ulü de öldürünüz!” halkımız ile paylaştık. Temennimiz İslam’ın bizden istediği tavırı televizyonlarda hakkı haykıramayan hocalar yerine, Kur’an ve Sünnet ışığında öğrenmemizdir” diye savunmuştu.



TİB’in sansür yetkisi ve LGBTİ’ler

Mayıs ayında da beş farklı LGBTİ içerikli internet sitesi erişime engellenmişti. Eşcinsel ve trans mekan tanıtımlarının yer aldığı, çeşitli haber paylaşımlarının yapıldığı www.gaylez.com 9 Nisan’da,www.travestice.com 7 Mayıs’ta, www.travestisitesi.com ve www.turkgaybar.com siteleri 26 Mayıs’ta ve son olarakwww.istanbulgay.com sitesi ise 27 Mayıs’ta Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından kapatılmıştı.

Erkek erkeğe tanışma uygulaması Grindr da erişime engellenen siteler arasında. ‘Müstehcenlik’ gerekçesiyle sitenin engellenmesi Kaos GL tarafından Anayasa Mahkemesi’ne taşınmıştı.

Grindr’a erişimi engelleyen İstanbul Anadolu 14. Sulh Ceza Mahkemesi ise, kararında “www.grindr.com eşcinsel üyelerin bulunduğu arkadaşlık sitesinin kurulduğu anlaşıldığından, 5651 Sayılı Kanunun 8/5-6 maddesinde öngörülen fuhuş ve müstehcenlik içerdiğinden ilgili site hakkında erişimin engellenmesine” ifadelerini kullanmıştı. Ancak sitedeki hangi içeriğin müstehcenlik veya fuhuş niteliği taşıdığı kararda belirtilmediğinden salt eşcinsel üyelerin varlığı fuhuş ve müstehcenlikle ilişkilendirilmişti.

Kaos GL’nin geçtiğimiz günlerde yayınlanan “LGBTİ’lerin İnternet Yoluyla İfade Özgürlüğü” raporu da TİB’in sansür yetkisinin sonuçlarını gözler önüne seriyor. Av. Yasemin Öz’ün hazırladığı rapor, internet mevzuat ve yasalarının ifade özgürlüğüne etkilerini inceliyor. Raporda, mevzuat taramasının yanı sıra erişime engellenen LGBTİ içerikli internet siteleri ve hukuki süreç de yer alıyor.

Araştırma sonuçları, Türkiye’de internet yayınlarının içerikleri ve alan adı tahsisi ile ilgili mevzuatın yalnızca LGBTİ bireylere yönelik değil, genel anlamda ifade özgürlüğü alanında bir tehdit olduğunu ortaya koyuyor. Raporda değerlendirilen örnekler, “müstehcenlik, “kamu düzeni”, “ahlak” gibi içeriği belirsiz kavramlarla geniş bir engelleme yetkisi kullanımına yol açıldığını gösteriyor.

KAYNAK: t24.com.tr 30.12.2015


Eklenme Tarihi : 30.12.2015
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 411095 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Maalesef ne kadar görmek istemesekte vahşet dinden doğuyor, artık bunu inkar etmenin anlamı yok. Özgür toplum, azınlık olmanın güvenli olduğu toplumdur. Bu dünyada kendi özgürlüğünüzü ancak başkalarının özgürlüğünü koruyarak koruyabilirsiniz. Sadece ben özgür olabilirsem siz de özgür olabilirsiniz. Sevgiler.
Yazan : hudson     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Pasif arkadaşlar dikkatli olmak gerek. Başkasının evine veya arabasına giderken bir kere daha düşünün. Böyle din taciri insanlar yüzünden başımıza kötü şeyler gelebilir Allah korusun. Her naneyi yerler ama ahlak polisi kesilirler. Böylelerine yol gösteren bir zihniyet hakim zaten ülkemizde. Şiddet almış başını gidiyor. Allah sonumuzu hayır etsin
Yazan : ankapasif     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben de Müslümanım elhamdülillah. Ama tür grupların niyetlerinin politik/kaos olduğunu bilmek ve Islamla bağdaştırmamak lazım.. Kendileri gerçekten Müslüman ve cihad aşkı ile tutuşuyor olsalardı 2 Milyarlık Islam alemi birleşip, 5-10 milyonluk Israille ugrasırdı, masum halk ve bir kaç ibne ile ugrasmazdı.
Yazan : kayseriAdam     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    insanlar hayatlarını istedikleri gibi yaşarlar taki bir diğerine zarar vermedikçe hepimiz Allah yarattı sadece ona hesap vereceğiz hiçbir yobaz gafil kendini onun elçisi zannetmesin son alçi yüzlerce asır önce geldi görevini bitirdi.bu aşağılık homofobiklerin hiç bir dinde yeri yoktur tabii cumhuriyet başsavcılığının böyle bir konuda takipsizlik kararı vermesi esef verici
Yazan : olguntampasif     Beğen

    Cumhuriyet Başsavcılığı isterse bu konuda FBI dan yardim alabilir. Escinselleri ve haklarini görmemezlikten gelen devletin isine gelmiyor... Cünkü biz de ``iT iTi ISIRMAZ!`` derler...
Yazan : turco45     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    o zaman o savcıyı sikayet etmek lazım...
Yazan : Byzantine     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Eğer bir ülkede yasalar çıkarılırken bu yasa ülkenin yararına olur mu olmaz mı diye düşünülerek değil, bu çıkacak yasa falanca partinin işine yarar mı yaramaz mı mantığıyla çıkartılıyorsa, devlet adamları yasaları ``acaba falanca partinin başkanı benim yerimde olsaydı o ne yapardı, o zaman ben de öyle yapayım`` mantığıyla uyguluyorsa, hukuk falanca partiden olanlara farklı, falanca partiden olmayanlara farklı işliyorsa, o ülkenin meclisine meclis değil falanca partinin meclisi, o devlet adamlarına devlet adamı değil falanca partinin adamı, o devletin hukuğuna hukuk değil, falanca partinin hukuğu, o devlete de devlet değil, falanca partinin devleti denir. Durum bundan ibarettir.
Yazan : str_looking     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    şaşırdığınız ilan mı,mahkeme kararı mı? İkisine de şaşırmıyorum hangi toplumda yaşadığımız belli
Yazan : Pop06     Beğen

    has...sinler ordan! müdafa grubuymuş! dini müdafa etmek sizemi kaldı dallamalar! sizi Allah yarattı bizi uzaylılarmı bıraktı? içlerinde ne kumarbaz ne ahlaksız ne pislik insanlar vardır yeminle!
Yazan : maymot     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    HARAM OLAN,GÜNAH OLAN,EŞCİNSEL CİNSEL İLİŞKİ YANİ ANAL SEKSTİR..İNSNALARIN BİRBİRİNİ SEVMESİ NASIL GÜNAH VE HARAM OLABİLİR Kİ? BU HANGİ KİTAPTA YAZAR BANA SÖYLER MİSİNİZ?
Yazan : love_is_love     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    ÖĞRENİN ARTIK ŞUNU BE KARDEŞİM!! BİZ DE KURAN OKUYORUZ..EŞCİNSELLİK DE HETEROSEKSÜELLİK GİBİ ALLAHTAN GELİR...KİMSE SONRADAN EŞCİNSEL OLMAZ..gerizekalı örümcek beyinliler!!!
Yazan : love_is_love     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    ben cinsel anlamda takılmıyorum..beni gebertir misiniz acaba? :)
Yazan : love_is_love     Beğen

    Adeletin,halkçılık oldugu bir ülke sözde işte ankara gibi başkent sehrinde yapılan afiş cidden nerden nereye sesimizi çıkarmadıgımız sürece ölecegiz. Açık ve net..
Yazan : TenG     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Homofobik Türkiye`nin muhteşem ADALET !... sisteminden daha ne beklenirdi ki? ...
Yazan : Bulliee     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    gördüğüz afişleri yırtın bu ne dünya
Yazan : kemalms     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bununla mutlaka mücadele edilmeli bunun peşi bırakılmamalı eğer susup sinersek çokdaha korkunç sonuçlarlabaşbaşa kalıcaz biz öleceğimize onlar ölsünler okadar yaşamı ve insanları seven bırı olmama rağmen bu yartıkların ölmesini istyorum çünkü öle bişeyki ancak ölümle temilenir bunlar
Yazan : lilamor     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Halkı kin ve nefrete sürüklemek suçtur. Bunu din adına yapıyor olmak görmezden gelinmesini engellemez. Bu ülkede hukaka günvmek istiyoruz. İnsanın adalet duygusu zedelenince hiç birşey anlamı kalmıyro.
Yazan : ikitelliP     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    nerde adalet seçime 5 kal oy istesinler sonra bizi ne olarak ilan etsinler hangi din de eşcinseller yok oldu iyi okuyun lütfen dini bir laf vardır hoca ..... ederse cemat ...... eder anlayana bir dahi ki seçimlerde oyunumuzu kime vereceğimizi iyi düşünün bence beğenselerde beğenmeselerde eşcinselik gerçek bir yüz ya haklarımızı versinler yada bizi hasta pislik olarak görüp emekli etsinler bizler toplumdan uzakta yaşarız ama ne ona ne buna herkes atıp tutuyor düne kadar akp başkanı elinde bir broşür eşcinsellleri biz özgür kıldık ardın yapılan açıklamaya bakın ya rezalet ülkede kanun adalet kalmamış
Yazan : kaosgelecek3     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    böyle yapanlar düşünenler islamda hiç alakası olmayanlar... islam da insan öldürmek tüm insanlıgı öldürmek gibidir... islam da hiç bi zaman peygamberimiz ve halifeler zamanında böyle adam öldürme durumları olmamıştır... böyle düşünenler lut kavmini örnek verenler çok yalnış yoldasınız sizler. biraz okuyun peygamberimizin hayatını sahabelerin hayatlarını evliyaların hayatlarını... sizler onlardan daha mı çok bilgilisiniz ki böyle kendi aklınızca hüküm verenlerden siziz valla hi yazık sizlere... kişinin cinsel tercihi sebebi ile asla ölümü hak etmez...
Yazan : cross_ege     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    işte adalet sistemimizin gerçek yüzü...
Yazan : ankaracd     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    şu ülkede işini hakkıyla yapan bir kamu görevlisi olmayacak sanırım. Katliam çağrısına bile bu hükmü verebiliyorlarsa ülkede gerçek adeletin yerine kişlerin kendi fikri düşüncelerini uyguladığının açık bir kanıtıdır. LGBT sitelerine sırf isminden tahrik olup (lezce.com gibi) yada sadece ana sayfadaki bikinili resimleri görüp müstehcen diye kapatıp (shemaleturk.com gibi) sonra `` aa yanlışlıkla olmuş`` gibi komik cevaplar veren bir sistem varken bu ülkede hangi adaletten bahsedecegiz yada hangi kamu görevlisnin gerçekten yasaların hükmetiği gibi kararlar aldığını savunacağız. Ülkemi çok seviyorum ama keşke devletin bütün sistemleri hakkıyla işlese...
Yazan : PikeAS     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Senegal’de Gey Çiftin Evlilik Töreninde 11 Kişi ” Homoseksüel Davranış”tan Ötürü Tutuklandı Senegal’de Gey Çiftin Evlilik Töreninde 11 Kişi ” Homoseksüel Davranış”tan Ötürü Tutuklandı
   “HOMOSEKSÜELLİĞİ SUÇ OLMAKTAN ÇIKARMAYA HAZIR DEĞİLİZ. BU HEPİMİZİN HOMOFOBİK OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ.” Güney Afrika’nın Senegal ülkesinde on bir kişi homoseksüel aktivite (gey bir çiftin evlilik törenine katılım) gerekçesiyle tutuklandı. En az otuz dört Afrika ülkesinde eşcinsellik yasak ve beş ...

Haber | 2015 yılı LGBTİ`ler için nasıl geçti? 2015 yılı LGBTİ`ler için nasıl geçti?
   2015 yılında ABD’de eşcinsel evliliklerin bütün eyaletlerde yasallaşması şüphesiz LGBTİ dünyası için en önemli gelişmelerden birisi oldu. Amerika, insan hakları konusunda bu kadar ileri gidebilmişken Türkiye’deki en barışçıl eylem olan LGBTİ Onur Yürüyüşü’ne müdahale etti. Avukat Levent Pişkin’e, Cu...

Haber | Eşcinsel olduğu için meslekten atılan hakem TFF’ye açtığı davayı kazandı Eşcinsel olduğu için meslekten atılan hakem TFF’ye açtığı davayı kazandı
   Eski hakem Halil İbrahim Dinçdağ`ın, cinsel kimliğini açıklayarak işsiz kalmasına neden olmakla suçladığı Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine açtığı tazminat davası karara bağlandı. Mahkeme, davacı Dinçdağ`a 3 bin TL maddi, 20 bin TL manevi tazminat ödenmesine karar verdi. İstanbul Adalet Sarayı`...

Haber | İRANLI EŞCİNSEL ŞAİR, İSRAİL’DE HUZUR BULDU İRANLI EŞCİNSEL ŞAİR, İSRAİL’DE HUZUR BULDU
   Eşcinsel olduğu için yaşadığı zulüm sebebiyle ülkesini terketmek zorunda kalan, 30 yaşındaki İranlı şair ve LGBT aktivisti Payam Feili, sonunda huzur buldu. Geçtiğimiz yıl eşcinsel olduğu sebebiyle yaşadığı işkence sebebiyle ülkesini terketmek zorunda kalan İranlı şair, kaçak yollarla girdiği İsr...

Haber | EVLİ EŞCİNSEL ÇİFT, İLİŞKİLERİNE ÜÇLÜ DEVAM ETMEK İÇİN BOŞANDI EVLİ EŞCİNSEL ÇİFT, İLİŞKİLERİNE ÜÇLÜ DEVAM ETMEK İÇİN BOŞANDI
   Kanada’da yaşayan evli eşcinsel çift, aynı kişiye aşık olduklarını farkedince, ilişkilerine üçlü devam etmek için boşandı. Şimdi aynı evde üçlü ilişki yaşıyorlar. 27 yaşındaki Adam Grant ve 29 yaşındaki eski eşi Shayne Curran, 3 yıllık evliliklerini aşık oldukları aynı adamla özgür bir ilişki yaş...

Haber | Amerikalı Genç, Eşcinsel Evlilikleri Protesto İçin El-Kaide`ye Katılmaya Çalıştı Amerikalı Genç, Eşcinsel Evlilikleri Protesto İçin El-Kaide`ye Katılmaya Çalıştı
   Genç bir Amerikalı, ABD`nin bütün eyaletlerinde eşcinsel evliliklere izin veren kararını protesto etmek için terör örgütü El-Kaide`nin El-Nusra Cephesi`ne katılmaya çalıştı. Ama yakalandı. 22 yaşındaki Amerikalı Adam Shafi adında bir adam, ABD`nin bütün eyaletlerinde eşcinsel evliliklere izin ver...

Haber | Fener Rum Patrikhanesi: Kilisemiz eşcinsel evliliği kutsamaz Fener Rum Patrikhanesi: Kilisemiz eşcinsel evliliği kutsamaz
   Yunanistan’da eşcinsel çiftlerin kanun önünde eşit olmasının önünü açan "medeni birliktelik" yasasının parlamentoda kabul edilmesiyle birlikte İstanbul’daki Fener Rum Ortodoks Patrikhaneside karara tepki gösterdi. İstanbul Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi, Yunanistan’da eşcinsel çiftler için çıkar...

Haber | Likud’da ilk eşcinsel milletvekili göreve başlıyor Likud’da ilk eşcinsel milletvekili göreve başlıyor
   Likud Partisi’nin LGBT hareketinin lideri Av. Amir Ohana, İsrail meclisi Knesset’te Silvan Şalom’un yerini almaya hazırlanıyor. Ohana, sağcı bir partiden görev alacak olan ilk eşcinsel vekil olacak. Daha önceden görev yapmış, bilinen üç eşcinsel vekilden – Uzi Even ve Nitzan Horowits (Meretz Partisi...

Haber | Yunanistan’dan eşcinsel evliliğe onay Yunanistan’dan eşcinsel evliliğe onay
   Yunanistan Parlamentosu, Eşcinsel ve heteroseksüel çiftler arasındaki ayrımı ortadan kaldıran "Birlikte yaşama sözleşmesi"ni onayladı Dün Yunanistan Parlamentosu 193 “evet” oyuyla “Birlikte yaşama sözleşmesi”ni onaylandı. Yunanistan Parlamentosu’nda “Birlikte yaşama sözleşmesi” onaylanırken eşcinse...

Haber | Bangladeş Belediye Seçimlerinde İlk Trans Aday Bangladeş Belediye Seçimlerinde İlk Trans Aday
   Bangladeş’te belediye seçimleri yaklaşırken bir ilk yaşandı. Üçüncü cinsiyetten olan 48 yaşındaki Dithi isimli kadın adaylığını açıkladı. Dithi’nin adaylığını açıklaması Bangladeş için bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor. Dithi, Hijraların bir üyesi olmakla birlikte Kolaroa Beledi...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi