Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   cankaya_fullP28:[Ankara] ankara’dan kendisi ve ruhu olgun adam gibi adamlara selam olsun.     |     misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1025 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Fener Rum Patrikhanesi: Kilisemiz eşcinsel evliliği kutsamaz

Fener Rum Patrikhanesi: Kilisemiz eşcinsel evliliği kutsamaz


Yunanistan’da eşcinsel çiftlerin kanun önünde eşit olmasının önünü açan "medeni birliktelik" yasasının parlamentoda kabul edilmesiyle birlikte İstanbul’daki Fener Rum Ortodoks Patrikhaneside karara tepki gösterdi.

İstanbul Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi, Yunanistan’da eşcinsel çiftler için çıkarılan medeni birliktelik yasasını kabul edilemez buldu.
Yunanistan’da eşcinsel çiftlerin kanun önünde eşit olmasının önünü açan "medeni birliktelik" yasasının parlamentoda kabul edilmesiyle birlikte, ülkedeki birçok kilise tarafından iki günlük yas ilan edilmişti. Yasanın kabul edilmesinin ardından, İstanbul’daki Fener Rum Ortodoks Patrikhaneside karara tepki gösterdi.
"NORMAL EVLİLİK DEĞİL"
Yasayla ilgili Cumhuriyet gazetesine konuşan Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi sözcüsü Peder Dositheos, kararı kilisenin kabul etmeyeceğini belirterek şöyle konuştu:
"Tek kitaplı dinlerin hiçbirinde eşcinsel evlilik yoktur ve kabul edilemez. Yüzyıllar önce böyle bir şey olmadığı için dinler bunu belirtmeye gerek duymamıştır. Dinler evliliği önemseyerek, erkek ile kadın arasındaki ilişkiyi kutsamıştır. Evlilik yasa önünde kabul olsa bile, kiliseler kutsamaz. Kiliseler normal evlilikleri kutsar. İnsanın tabiatına ve dindarlığın prensiplerine aykırı olan bir durumu kilisenin kabul etmesi mümkün değildir."
Yunanistan Avrupa Birliği ülkeleri arasında ‘medeni birliktelik’ yasasını kabul etmeyen sayılı ülkelerdendi. Başbakan Aleksis Çipras’ın özür dileyerek kabul ettiği yasa için, Dositheos, kararın dini değil siyasi olduğunu da vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
KİLİSELERİN TAVRI NET
"Yunanistan halkı muhafazakâr olduğu için Avrupa’da bu yasanın olmadığı nadir ülkeydi. Merkez sol bir parti iktidara geldiğinden bu yasa çıktı. Yasanın amacı sosyal güvenlik. Normal evlilikte erkek ve kadın hayatlarını evlilikte birbirlerine adarlar. Yasalar önünde de, erkek veya kadın öldüğünde emekliliği karşısındakine geçer. Buradaki amaç da bu. Yine de kilisenin bu durum karşındaki tavrı açık ve nettir."
Yunanistan’da Kalavrita ve Aigio bölgelerinden sorumlu metropolitleri yasaya tepki için 2 günlük yas ilan etti.

KAYNAK: haberturk.com 25.12.2015


Eklenme Tarihi : 25.12.2015
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 406005 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    @ Istanbul_P_A : Ben yazılarımda hep sekülerizmi savunurum. Dikkat edersen bu başlıktaki ilk yazımda da sekülerizmi savundum. ``İncilin, Kuranın, Tevratın Yasalarına Kalsak, Burak Bunların Gerçekleşmesini , Düşünmesini Bile Aklımızdan Geçiremezdik. `` derken gördüğün gibi sadece İslamı eleştirmedim diğer tüm tek tanrılı dinleri de kattım. Avrupa bugün seküler olmasaydı 5 aşağı 5 yukarı aynı ortadoğu gibi olurdu. Bundan zaten zerre şüphem yok. Diğer okuduğun yazılarımı ise bir arkadaşın ``İnananın Da Inanmayanın Da Yaşam Ve Inanç Hürriyetinin Teminatı İslam Şeriatıdır. `` sözüne karşı yazdım. İslam düşmanlığına gelince ben ateistim. Üstüne üstlük eşcinselim. Benim islamla değil, asıl İslamın benimle bir sorunu var. Hep söylediğim bir laf vardır, neye inanıyorsan inan, neye tapıyorsan tap, istersen taşa tap, yeter ki o taşı başlasına atmaya kalkma. Evet bir zamanlar Hristiyanlar ve Museviler de taş aıyorlardı ama artık taş atmayı bıraktılar lakin müslümanlar inatla atmaya devam ediyorlar. Bu durumda ne yapmamı bekliyorsunuz ki. Tokat atılınca diğer yanağımı dönmemi mi?
Yazan : str_looking     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    str_looking 2 dir senin yorumlarına dikkat ediyorum aslında söylemek istediğini az çok anlayabiliyorum. Fakat bu gün övündugun avrupa yıllarca insanları cadı diye kazığa geçirmiş yakmış insanlar bu orta çağda yaşanmış olaylar değil 100 sene öncesinde de bulabilirsin. Saymış olduğun islam ülkelerin de İdam cezası olabilir bunun fakat islam şeriatı ile yönetiliyorlar Hıristiyan şeriatı ile yönetilen ülkeler olmuş olsaydı gene aynı işlemler uygulanırdı hiç bir dinde eşcinsellik normal olarak kabul görmemiş ve cezası olum olarak adlandırılır. Bunun da belli şartlar altında olması gerekmektedir araştırın ver o şekilde konuşun lütfen. İslami kötülemek ile elinize birsey geçmez dinlerin hepsinin bu konuda yanlış olduğunu söylerseniz anlarım fakat islam la alakali söylerseniz o zaman sizin hak savunucusu dahil islam düşmanı olarak görürüm ki gördüğüm yorumlarınız bunu gösteriyor.
Yazan : Istanbul_P_A     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Eşcinselliğin Ve Ateistliğin Idamla Cezalandırıldığı Her Biri Birbirinden Kıymetli, Insanlığa Büyük Katkılarda Bulunmuş Bu Ülkelerin Tam Listesini Yayınlıyorum. Bakalım Aralarındaki Ortak Özelliği Bulabilecek Misiniz? Eşcinsellerin Idamla Cezalandırıldığı Ülkeler: Afganistan, Brunei, Iran, Moritanya, Nijerya, Somali, Sudan, Suudi Arabistan, Yemen, Uganda Ateistlerin Ölüm Cezasına Çarptırıldığı Ülkeler: Suudi Arabistan, Yemen, Iran, Afganistan, Pakistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Maldivler, Malezya, Sudan, Moritanya, Somali, Nijerya. Bu Listelerin Her Ikisine Irak Şam İslam Devleti`Ni De Ekleyebiliriz Ama Henüz Onu Resmi Olarak Tanıyan Bir Ülke Olmadığı Için Şu An Liste Dışı.
Yazan : str_looking     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Şu benim dinime saygı gösterin diyen yobazlara şunu söylemek istiyorum. Sizin dininiz mutlak doğru değildir bunu öncelikle bilin. Bir adam çıkıp tanrıdan vahiy aldığını idda edip bazı kuralları sıralar ve ister inanırsın ister inanmazsın. Örneğin ben islama ve diğer başka dinlere inanmam. İnanmama sebebim doğru olmamaları yani peygamber diye adlandırdığınız adamların yalan söylediğini düşünmemdir. Şimdi bu yalanlara ne diye saygı duyacakmışım. Sadece senin bu yalanlara inanma hürriyetine saygı duyabilirim. Ama senin benim yaşama şeklime saygı duyman gerekir tıpkı benim senin dini yaşama hürriyetine saygı duyduğum gibi. Papaz imam haham bu yobazlar eşcinsellerin birlikte yaşamalarını hak olarak görmüyormuş. Bi siktirin gidin ya. Üstelik bunlara hak veren gaylerin olması da ayrıca sinir bozucu....
Yazan : karmasha     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    İster ateist, , ister deist, ister agnostik olsun ya da olmasın, hayatlarına yaşam tarzlarına her türlü müdahaleyi hak gören bir dini ve onun mensuplarını eleştirmekten daha doğal hiç bir şey olamaz. Merhum Erbakan bir zamanlar ``Avrupadaki gibi bir laiklik istiyoruz`` derdi. Bizler de ``Avrupadaki gibi dindarlar istiyoruz``. Dinini kendi içinde yaşayan ve kimseye müdahale etmeyen. Bir kere şunu anlayın müslümanlık bir kader değildir. Tamamen tesadüfsel bir şekilde çoğunluğu müslüman bir ülkede doğduğunuz için siz de müslüman oldunuz. Türkiyede doğmasaydınız ve anneniniz babanız müslüman olmasaydı şu anda İslam sizin için gazete köşelerinde adını binbir türlü katliam, işkence ve terörist faaliyetle duyuran bir din olacaktı. Peygamberinizin kızını omuzlarda taşıyıp taşımadığını bilmiyorum yanında değildim ama bugün google girip eşcinselliğin idamla cezalandırıldığı ülkeler diye arattırıldığında islam ülkelerinin çıktığını biliyorum. Neymiş efendim ``İnananın Da Inanmayanın Da Yaşam Ve Inanç Hürriyetinin Teminatı İslam Şeriatıymış. Bak sen şu işe. Gene google a girip ateistliğin ölümle cezalandırıldığı ülkeler diye aratıldığında ne tesadüftür ki gene islam ülkeleri çıkıyor. Ama tabi bunlar hep Amerikanın israil`in İslamın imajını bozmak için yaptığı oyunlar değil mi. Hemen buradan çıkıp diyanetin sitesine giriyoruz. İslamda dinden çıkmanın, yani mürtedliğin cezasının ne olduğuna bakıyoruz. Evet tahmin ettiğiniz gibi ölüm. Normal bir birey düşünün. bir partiye üye oluyor. ya da anne ve babası bu partiye üye olduğundan daha doğar doğamaz seni de o siyasi partiye şak diye üye yapıveriyorlar. gel zaman git zaman görüyorsun ki, bu siyasi partide barış, kardeşlik ve eşitlik yalan dolandan ibaret. sırf reklam. inceledikçe parti tüzüğünün saçmalıklardan oluştuğunu açıkça görüyorsun. ama öyle bir parti ki ne eleştirebiliyorsun ne de hakkında konuşamıyorsun. mutlu olmanızda mutsuz olmanızda umurunda bile olmuyor bu partinin. sen de yeter artık deyip partiden çıkmak istiyorsun. çıkmaya kalktığınızda çıkamazsın yoksa seni öldürürüz diyorlar. `hadi canım olur mu öyle şey`` demeyin. İslamda buna mürtedlik deniyor. cezası ölüm.
Yazan : str_looking     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    ayol kutsayınca çocuk doğurmucak bunlar her şey her şeye aykırı zaten kılıf hazır
Yazan : giges     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allahsız olabilirsiniz ancak dinin kuralları hakkında hüküm içeren yorumlar yapmak sizin haddinize değildir. Her iki kelimenizden biri inanca, fikre, yaşam tarzına özgürlük iken, dindar insanların inançlarına vahşice saldırıda bulunamazsınız. Bir avuç azgın azınlığın dinin hükmüne meydan okuması kabul edilebilir bir şey değildir. Hakkınıza tecavüz ettiğini iddia ettiğiniz biri için bile mahkemeye başvurma ihtiyacı duyuyorken, hak arama ihtiyacı hissediyorken ahireti ve büyük mahkemeyi reddetmek, akıl dışı bir yaklaşımdır. Dinin kuralı budur, kabul edip etmemek sana kalmıştır. Ben bir Müslüman olarak Kilise`nin bu yaklaşımını % 99 olarak kabul ediyorum. Ancak inanmayanlar lütfen burada fetva makamı gibi yorumlar yapmasınlar. İnananın da inanmayanın da yaşam ve inanç hürriyetinin teminatı İslam şeriatıdır. Bugün sözde İslam cumhuriyeti olan İran gibi devletlerin ve daeş gibi terör örgütlerinin dini istismar etmeleri dinden kaynaklanmıyor. İşte bu gibi istismarcı terör örgütlerinin de amacı dinsiz toplumlar inşa etmektir. Herkes kızını diri diri toprağa gömerken, kızını omzuna alıp Mekke sokaklarında gezen bir büyük hürriyet kahramanı olan Hz. Muhammed`in dini İslam`ı kimse cehaletin, bilimsizliğin, savaşın kaynağı gibi gösteremez.
Yazan : ap_tatli     Beğen

    Çipras denen adam Yunanistan`ı çok değiştirdi. Kendisi de evli değil, bir kadınla birlikte yaşıyor ve ondan 2 çocuk sahibi. Bunun gibi özgür ruhlu bir adamın başbakan olması, Yunan muhafazakar toplumu için bir şans. Bizdeki gibi ``AAA toplum ne der, laf olur, söz olur, dedikodu olur, rrrezill oluruzzz vallahi`` diyen örümcek kafalı biri olmadığı için, LGBTI halkı için böyle adımları kolayca atabiliyor.
Yazan : Calgary     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    aslında papazın demek ıstedıgı eşcınsel evlıgıın bır aıle yapısı olusturamıyacagı konusu onun dışındakı tutumlarına bende katılmıyorum ..
Yazan : ezelaka     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu gibi dinci takımına sdece atatürk posteri göstericen nasılda tıslayıp tırsıp kaçıyolar meczuplar bezirganlar takımı işte buyrun hıristiyanlıkta böyle köhnemiş ve ağ bağlamış..akılcı insan aklın yolundan şaşmaz bilim ilim fen akıl aydınlatır insanın yolunu körkaranlık dogmalar değil...
Yazan : lilamor     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sevgili papaz efendi. Kilisenin insanlara hayatı zehir ettiği zamanlar çok geride kaldı. Ne yazık ki yanlış yerde doğup din adamı olmuşssun. Ortadoğuda doğsaydın böyle ağlamazdın. İnsanlar çok bir haltmışsın gibi ağzının içine bakarlardı. Avrupa halkı, seküler dünyanın yasalarının, kutsal addedilen kitapların ahlak yasalarından daha üstün olduğunu gördüler. 21. yüzyıl insanı tarafından kabul edilen ahlaki yaklaşımlara baktığımızda köleliğin, cariyeliğin, çocuk evliliklerinin artık hoş karşılanmadığını görüyoruz. Kadın -erkek eşitliğine inanıyoruz. Sadece insanlara değil hayvanlara, doğaya tüm canılara karşı saygılı olmaya inanıyoruz. Eşcinsellerin hastalıklı sapıklar olmadığına inanıyoruz. Tüm bu yaklaşımlara baktığımızda bunların çok yakın zamanlarda gerçekleştiğini görüyoruz. İncilin, Kuranın, Tevratın yasalarına kalsak, burak bunların gerçekleşmesini , düşünmesini bile aklımızdan geçiremezdik. İnsanlık bu aşamaya gelmek için çok çileler çekti. Ve din her zaman köstek oldu. Zina yapanların taşlanmadığı, irtidad edenlerin (islamda dinden çıkma) öldürülmediği, eşcinsellerin işkence edilip asılmadığı, çocuk evliliklerinin yasak olduğu, kadınların erkeklerle beraber toplum hayatına katılabildiği bir ükede yaşıyorsak bunu İslamın hoşgörüsüne değil, seküler dünyanın yasalarına borçlu olduğumuzu asla aklınızdan çıkarmayın.
Yazan : str_looking     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    kiliseden onay bekleyenler icin aciklama yapmis adam lutfen bekleme yapmayalim...yoksa birileri onemli birsey soylemis kanisina varabilir.
Yazan : waterstones     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Dine hayır insanliga evet. Dinler insanlari yozlastirir. Sorgulamaniza ve araştırmanıza imkan tanımaz ve herseyi ve her uydurulmus kokmus cehalet süprüntülerini size dayatır. Ben dinsizde kutsal adamım, ««sorun insanlarin neye inandigi degil sorun inandiginiz seyde size nasil muamele edildigi.»» Bugün eger Türkiye`de demokrasi yoksa da seriatte yoktur ancak olursa o zaman iste anarsiler baslar ve irak yada iran yada suriye gibi farkimiz hepten kalmaz.
Yazan : Sadiztik31     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Beklenen açıklama gelmiş. Türkiye`de bir gün eşcinsel evlilik referanduma sunulsa benim de oyum HAYIR olur. Daha eşcinseller kendi içlerinde ötekileştirme, ayrıştırma, yok sayma uygularken bir de eşcinsel sorunlarının artması en çok eşcinsellere zarar verir.
Yazan : ap_tatli     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    evliliği kutsamasın.AŞKI KUTSASI YETER..
Yazan : love_is_love     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    hadi git isine ruh hastasi homofobik papaz..sen kimsin escinselleri yargiliyorsun
Yazan : biyikli50     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Likud’da ilk eşcinsel milletvekili göreve başlıyor Likud’da ilk eşcinsel milletvekili göreve başlıyor
   Likud Partisi’nin LGBT hareketinin lideri Av. Amir Ohana, İsrail meclisi Knesset’te Silvan Şalom’un yerini almaya hazırlanıyor. Ohana, sağcı bir partiden görev alacak olan ilk eşcinsel vekil olacak. Daha önceden görev yapmış, bilinen üç eşcinsel vekilden – Uzi Even ve Nitzan Horowits (Meretz Partisi...

Haber | Yunanistan’dan eşcinsel evliliğe onay Yunanistan’dan eşcinsel evliliğe onay
   Yunanistan Parlamentosu, Eşcinsel ve heteroseksüel çiftler arasındaki ayrımı ortadan kaldıran "Birlikte yaşama sözleşmesi"ni onayladı Dün Yunanistan Parlamentosu 193 “evet” oyuyla “Birlikte yaşama sözleşmesi”ni onaylandı. Yunanistan Parlamentosu’nda “Birlikte yaşama sözleşmesi” onaylanırken eşcinse...

Haber | Bangladeş Belediye Seçimlerinde İlk Trans Aday Bangladeş Belediye Seçimlerinde İlk Trans Aday
   Bangladeş’te belediye seçimleri yaklaşırken bir ilk yaşandı. Üçüncü cinsiyetten olan 48 yaşındaki Dithi isimli kadın adaylığını açıkladı. Dithi’nin adaylığını açıklaması Bangladeş için bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor. Dithi, Hijraların bir üyesi olmakla birlikte Kolaroa Beledi...

Haber | Azeri trans hükümlü tecrit ediliyor Azeri trans hükümlü tecrit ediliyor
   Cezaevlerinde kalan LGBTİ bireylerin ve yabancıların maruz kaldıkları ayrımcılıklar devam ediyor. Azeri trans tutuklu F.H. de Türkiye şartlarında “ötekinin de ötekisi” durumunda. Maltepe 3 no’lu L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda tekli hücrede kalan hükümlü F.H, psikolojisinin bozulduğunu belirterek, ceza...

Haber | ABD`de eşcinsel erkeklere kan bağışı izni ABD`de eşcinsel erkeklere kan bağışı izni
   ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), eşcinsel erkeklerin kan bağışı yapmasını engelleyen 30 yıllık yasağı kaldırdı. Ancak son bir yıl içinde cinsel ilişkiye giren eşcinsel erkekler hala kan veremeyecek. İngiltere, Avustralya ve Japonya dâhil bir dizi ülkede de benzer bir politika uygulanıyor. Kanada`da ...

Haber | Bosna-Hersek’te İlk Defa LGBTler Hükümet Gündeminde Bosna-Hersek’te İlk Defa LGBTler Hükümet Gündeminde
   Bosna-Hersek’te hükümet ilk defa LGBT haklarının korunması ve desteklenmesini içeren bir eylem planını gündeme aldı. Aralık ayında hükümet, LGBT haklarının korunması ve desteklenmesi için önlemler içeren “Toplumsal Cinsiyet Eylem Planı”nın uygulanmasını gündemine aldı. Bu plan kapsamında LGBT ...

Haber | RUSYA’DA LGBT EMOJİLER YASAĞINI YÜKSEK MAHKEME BOZDU RUSYA’DA LGBT EMOJİLER YASAĞINI YÜKSEK MAHKEME BOZDU
   Rusya’da Apple’a açılan davada, firma eşcinselliği yaymaya çalışmakla suçlanıp, 1 milyon USD para cezasına çarptırılmıştı. Apple’ın Rusya’daki savaşı sona erdi. Firmaya LGBT temalı emojiler sebebiyle eşcinselliği yaymakla suçlandığı davada alınan para cezası ve emoji yasaklanması kararını Rus Yü...

Haber | Slovenya`dan eşcinsel evliliğe Slovenya`dan eşcinsel evliliğe "hayır" kararı
   Slovenya`da eşcinsel evliliğe karşı yapılan referandumda "hayır" kararı çıktı. Slovenya Ulusal Seçim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, resmi olmayan rakamlara göre eşcinsel evliliğe karşı yapılan referandumda halkın yüzde 63,48`nin "hayır" oyu kullandığı belirtildi. Açıklamada, TSİ ...

Haber | Altı yılda dünyada bin 731 trans cinayeti Altı yılda dünyada bin 731 trans cinayeti
   İzmir’de düzenlenen Ayrımcılık Karşıtı Sertifika Programında açıklanan verilere göre, 6 yılda dünyada bin 731 trans cinayeti işlendi. En çok trans cinayeti Brezilya’da işlenirken, Türkiye 9. sırada yer aldı. Türkiye’de, son 7 senede en az 37 transın öldürüldüğü belirtildi. İstanbul Lezbiyen, Gay,...

Haber | HDP’li Kerestecioğlu, LGBTİ’lere internet sansürünü Meclis’e taşıdı HDP’li Kerestecioğlu, LGBTİ’lere internet sansürünü Meclis’e taşıdı
   Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a LGBTİ bireylere yönelik sitelerin engellenmesine ilişkin soru önergesi verdi. KaosGL’nin haberine göre Erişime engellenen websitesi sayısında ciddi bir artış ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi