Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
885 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | YA EKMEĞİMİ VERİN YA DA MEZARIMI KAZIN

YA EKMEĞİMİ VERİN YA DA MEZARIMI KAZIN


İstanbul’da 30 yıldır zorla fuhuş yaptırıldığını iddia eden 40 yaşındaki Ü.A. isimli travesti, satıcılarından kurtulduktan sonra fuhuş yapmaya tövbe edip geçimini Adana’da ayakkabı boyacılığı yaparak sağlamaya başladı.

İstanbul`da 30 yıldır zorla fuhuş yaptırıldığını iddia eden 40 yaşındaki Ü.A. isimli travesti, satıcılarından kurtulduktan sonra fuhuş yapmaya tövbe edip geçimini Adana`da ayakkabı boyacılığı yaparak sağlamaya başladı.

Çevresindekilerin saldırıları yüzünden hala hayata tutunamadığını ifade eden Ü.A., onuruyla para kazanmak için mücadele ettiğini belirterek, “Ya benim ekmeğimi burada verin ya da mezarımı burada kazın. Başka hiçbir şey istemiyorum” dedi.



BABASI VE AĞABEYİ, ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Çok küçük yaşlarda gözlerinin önünde babası ve ağabeyinin annesini öldürmesiyle ilk travmasını yaşayan Ü.A. (40) ilerleyen yıllarda üvey annesinin, beraberindeki kardeşiyle birlikte evden kovmasıyla hayatının dönüm noktasına girdi. Ü.A., 10 yaşından bu yana erkeklere zorla pazarlandığını vurgulayarak daha sonra çeşitli operasyonlarla travesti kimliğine büründüğünü anlattı. Ü.A., bu süreci “Kardeşimle birlikte aç kaldık. Bir insandan ekmek istediysek mutlaka karşılığını istedi. Ne geldiyse tanıdıktan geldi. Bir kere girmiş olduk, battıkça battık” cümleleriyle ifade etti.

“Ama şükürler olsun artık helal para kazanıyorum” diyen Ü.A., gördüğü rüyayla hayatında yeniden bir dönüm noktasına girdiğini ve İstanbul`da kendisine zorla fuhuş yaptıranları 30 yıl sonra nasıl atlattığını şöyle anlattı:

“Geriye baktığımda pişmanım. Fuhuşa tövbe ettim ve bir senedir bıraktım. Rüyamda bir birahanedeyiz, önümde de bir ayakkabı boyası sandığı var. Polisin birisi geldi, `Sen arkama geç` dedi, `Ne olursa olsun, helal ekmek kazandığın sürece ben seni korurum` dedi. Ondan sonra tövbe ettim. İstanbul`da çalışmayı bıraktıktan sonra beni 3 kişi öldürmeye kalktı. `Allah`ım sen beni koru` dedim. 3 kişinin elinden bıçak düştü, Allah korudu beni. İstanbul`da ölmesem katil olacaktım, Adana`ya geldim. Neler neler yaşadım, İstanbul`u terk ettim.”



“YÜZÜME TÜKÜRÜP HAKARET EDİYORLAR”

İstanbul`dan Adana`ya 5 gün önce geldiğini söyleyen Ü.A., Adana`ya gelme sebebinin sıcak iklimi ve Adanalıların cana yakınlığı olduğunu dile getirdi. Yalnız başına hayatını sürdürdüğünü dile getiren Ü.A., kentte herhangi bir LGBTİ topluluğu tanımadığını da sözlerine ekledi. Karşılaştığı insanların sandığı gibi cana yakın olmadığından yakınan Ü.A., cadde ve sokaklarda ayakkabı boyacılığı yaptığı zamanlarda aşağılanmalarını, yaşadığı taciz ve zorlukları şöyle anlattı:

“Bir şey yapıyorlarsa mutlaka karşılığını istiyorlar. `Sandığı bırak akşam kebap yiyelim, rakı içelim` diyorlar. Söyledikleri işi yapmadığımı anlatıyorum. Helal ile haramı karıştırmam. Yapmadıklarını bırakmıyorlar. Sandığıma tekme atıyorlar, yüzüme tükürüp hakaret ediyorlar. Geldiğim günden bu yana bu işi takdir eden ya vardı ya yoktur. Güzel insanlar zaten güzel ama karşılaştığım kişiler 4-5`i geçmez.”



“HELAL PARA KAZANMAK EN GÜZELİ”

“Helal bir ekmek yapayım, bu memleketten gideyim” niyetiyle geldiği Adana`dan İstanbul`a bir daha geri dönmek istemediğinin altını çizen Ü.A., şöyle devam etti:

“Para buldukça otelde kalıyorum, bazen kalamıyorum; sabaha kadar dolaşıyorum. Ne ev bulabildim ne bir şey. Ayakkabısını boyayacağım insanlar fiyatını beğenmiyor, `Başka yerde 1 lira` diyor. `Yok` desem bu sefer aç kalacağım, ne yapayım? Kurda kuşa yem etmesinler bu saatten sonra. Helal para kazanmak en güzeli. Herkese nasip olur inşallah. Tövbe edip bıraktıktan sonra bu şekilde en güzeli. Huzurla uyuyorum. Huzurla yatıp huzurla uyanıyorum. Adanalılar`dan rica ediyorum. Ya benim ekmeğimi burada verin ya da benim mezarımı burada kazın.”


Kaynak: www.showhaber.com 24.09.2014


Eklenme Tarihi : 24.09.2014
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 395617 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    10 kere 100 kere 1000 kere helal olsun.Kesinlikle okunulası kendi adımızada birşeyler çıkarılası bi haber olmuş.Özellikle Escort ve jigolo abilerimiz ve ablalarımızın defalarca okuması gerek bu haberi.İnsanın sadece neyi istediğinin önemli olduğunu bi kez daha gördük.İyiyi mi ? Yoksa kötüyü mü ? Kararı ona göre verip hareket ettiğimiz zaman beklediğimiz o mutlu hayat o zaman gelir bulur bizi.
Yazan : OfficialPage     Beğen

    Suriyelileri değil biraz vatan evlatlarını düşünün artık..
Yazan : beril26     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    canım benim rabbim yardımcın olsun her daim... :(
Yazan : DeliBirAsk     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    burdan sunu cıkarmak gerekıyor ınsan önce gelceyını garantı altna alması lazım okuyup bır ıs yasantı sahıbı olmak ılk öncelık olmalı yok sevgılım var onunla yasıcam yok gencım hayat herzaman guzel olur mantıgını unutmak lazım guzel ınsan ayakkabı boyuyor hırsızlık yapmıyor kımseyıde suclamayalım bazıınsan ıs aramaya gıtddımı ıse almıyan zınnıyet oldugu surece bu olayları duyar yasarız yasamak ıcın as ıcın ekmek ıcın ya ıs yada beden ıscılıgı baska carelerı varmı aile dıslamıs nereye gıtsınler neyapsınlar burası turkıye gızlı yasaklar ulkesı ınsalah arkdasımıza sahıp cıka olurda bır guzel bulurda mutlu yasar
Yazan : batuhann41     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    gençlere para karşilığı seks yapmak ısteyenler parayla seks yapacanıza böyle ınsanlara para yardımında bulunun
Yazan : senbenimle     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    elinde olmayan sebeblerden dolayı hiç hakket mediyi uçuruma sürüklenmişler arkadaşımız bu hale gelmişse sebebi biziz toplumdur hepimiz allahın yarattıgı kullarız kimseyi horgöremeyiz kendisi o hayattan nasıl kurtuldugunu eniyi şekilde acılarla ifadeediyor buarkadaşımızı kucaklayıp toblum içine alıp eniyi şekilde bagrımıza basmamızlazım ken itici gözle bakıyorsunuz arkadaşımızın insan oldugunu unutmayalım hertürlü acıyı yaşamış ama içine gömmüş sonunda hayatını bir şekilde alınteriyle parasını kazanmak istiyor adana halkına sesleniyorum lütfen iyi düşünün arkadaşa köstek deyil destek olun oda huzuruna kavuşsun saygılar
Yazan : muratatak     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    gerçekten taktir ettim.. belki zor zor ekmeğini çıkarıyor.. ama en azından bileğinin gücü ile çalışıyor.. kimseye ``he`` demek zorunda kalmıyor.. Breaking_Bad.. elit ne demek?? sana açıklayayım.. tamamiyle kendini ezik hisseden kompleksli arkadaşlarımızın kendilerini diğerlerinden daha üstün görme gayretleri neticesinde ortaya çıkarılmış bir kelime.. ki emin ol.. markalı giyinseler de.. göz boyamak adına (ki seni temin ederim.. kendi evlerinde daha farklılar.. :D ) ortaya para saçsalar da.. beğenmedikleri birçok gay arkadaştan daha rezil konumdalar.. malesef eşeğin üzerine altın semer de vursan, eşek olduğu gerçeği değişmiyor... sadece göze hoş görünmek için, aşağılık komplekslerini bastırmak için kamufle oluyorlar.. :D
Yazan : nb_forever     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Eşcinsellere de açık olan ilk cami kapatıldı Eşcinsellere de açık olan ilk cami kapatıldı
   Güney Afrika`da Prof. Taj Hargey’in geçen hafta açılışını yaptığı, eşcinsellere de açık olan ilk cami, ‘park yeri olmaması’ gerekçe gösterilerek kapatıldı. Belediye yetkilileri, Cape Town`da açılan camide her 10 kişi için bir araçlık park yeri olması gerektiğini söylüyor. Camiyi açan, İngiltere`n...

Haber | İstanbul’da sıradışı bir düğün:  Düzen karşısında gizlenmedik İstanbul’da sıradışı bir düğün: Düzen karşısında gizlenmedik
   2 Eylül’de 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Ekin Keser ile 28 yaşındaki Emrullah Tüzün beraberliklerini bir düğünle taçlandırdı. Onların düğünlerini diğerlerinden farklı kılan ise eşcinsel bir çift olmalarıydı. Geçtiğimiz günlerde devletin resmî nikahıyla olmasa da; alternatif bir törenle İstan...

Haber | Eşcinsel kadınlara ebeveynlik hakkı Eşcinsel kadınlara ebeveynlik hakkı
   Fransa`da eşcinsel çiftlere evlilik ve evlat edinme hakkının tanınmasının ardından Yargıtay, şimdi de yapay döllenmeyle yurtdışında çocuk sahibi olan kadın çiftin ebeveynlik hakkı olduğuna hükmetti. Yargıtay`dan yapılan yazılı açıklamada, eşcinsel bir kadının eşinin yapay döllenmeyle doğan çocuğu...

Haber | Otomobilde Sinir Krizi Geçiren Travesti, Polisi Alarma Geçirdi Otomobilde Sinir Krizi Geçiren Travesti, Polisi Alarma Geçirdi
   Orhangazi yakınlarında içinde bulunduğu otomobilde sinir krizi geçirerek, yoldan geçen araçlardan yardım isteyen travesti, 34 yaşındaki B.İ. için polis alarma geçti. Bursa`nın Orhangazi İlçesi yakınlarında içinde bulunduğu otomobilde sinir krizi geçirerek, yoldan geçen araçlardan yardım isteyen t...

Haber | Müslüman eşcinseller için cami Müslüman eşcinseller için cami
   Müslüman bir akademisyen Güney Afrika’da eşcinsellerin de ibadet edebileceği bir cami açtı. Açık Cami projesini başlatan Oxford Müslüman Eğitim Merkezi Profesörü Taj Hargey, muhafazakarların tepkisine neden olacak açıklamalarda bulundu. Hargey, ‘Camiyi açık fikirli insanlar için açıyoruz bağna...

Haber | Endonezya`da eşcinsellere 100 kırbaç cezası Endonezya`da eşcinsellere 100 kırbaç cezası
   Endonezya`nın Banda Aceh eyaletinde parlamentoya sunulan yeni yasa taslağı kabul edilirse eşcinseller 100 kırbaç vurularak cezalandırılacak. Taslak yasa ile ilgili verilen bilgilere göre erkekler arasındaki cinsel ilişki ve kadınların birbirlerini vücutlarına dokunmak suretiyle tahrik etmeleri su...

Haber | Sevgilisinin oğlunu öldüren lezbiyen idam edildi Sevgilisinin oğlunu öldüren lezbiyen idam edildi
   Sabaha karşı idam edilen kadının son sözleri ilginç oldu. 2004 yılında lezbiyen ilişki yaşadığı sevgilisinin 9 yaşındaki çocuğunu öldürmekten idama mahkum edilen Lisa Ann Coleman, sabaha karşı infaz edildi. 2004 yılında 28 yaşında olan Lisa Ann Coleman, 26 yaşındaki Marcella Williams ile lez...

Haber | Van Gençlik ve Ekoloji Derneği`ne kapatma: `Cinsel yönelim desteklenemez` Van Gençlik ve Ekoloji Derneği`ne kapatma: `Cinsel yönelim desteklenemez`
   Van Gençlik ve Ekoloji Derneği`ne derneğin tüzünde yer alan "cinsel yönelimin desteklenmesi" madde nedeniyle kapatılma davası açıldı. Van Cumhuriyet Başsavcılığı, Van Gençlik ve Ekoloji Derneği`ni, tüzük maddeleri arasında yer alan "cinsel yönelim desteklenemez" maddesini gerekçe göstererek fesh ...

Haber | Lezbiyen çift flaşlar patlarken öpüştü Lezbiyen çift flaşlar patlarken öpüştü
   Lezbiyen model Jasmin Walia ve oyuncu sevgilisi Georgia Kousoulou parti çıkışında bindiği arabada dudak dudağa görüntülendi. Ünlü model ve genç oyuncu parti çıkışı bindikleri araçta flaşlar patlerken dudak dudağa görüntülendi. RAHATLIKLARI DİKKAT ÇEKİCİ Model ve oyuncu Jasmin Walia ve oyunc...

Haber | t.A.T.u`nun solisti Volkova: Oğlum eşcinsel olsa kabul etmem t.A.T.u`nun solisti Volkova: Oğlum eşcinsel olsa kabul etmem
   Rus grup t.A.T.u`dan Yulia Volkova, oğlunun eşcinsel olmasını kabul edemeyeceğini açıkladı. RADİKAL – Rus grup t.A.T.u’nun solistlerinden Yulia Volkova, şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. LGBTİ haklarına desteğiyle bilinen Volkova, oğlunun eşcinsel olmasını kabul edemeyeceğini söyledi. Indepen...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi