Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2046 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Niran Ünsal’dan homofobik açıklamalar

Niran Ünsal’dan homofobik açıklamalar


Şarkıcı Niran Ünsal’ın sosyal medyada, dün akşam İstanbul’da gerçekleşen ABD’li şarkıcı Lady Gaga’nın konserine giden LGBTİ bireyler hakkında ayrımcı ve homofobik açıklamalarda bulundu.

‘CİNSEL TERCİHİNİ EVİNDE YAŞA!’

Niran Ünsal, Twitter hesabından Lady Gaga konserine giden LGBTİ bireylerin fotoğraflarını paylaşıp adeta onları hedef gösteren açıklamalarda bulundu. Konsere giden LGBTİ bireylerin fotoğraflarını paylaşıp, “Bizim çabamız işte bu gidişata dur demek içindir, bunu istiyorsanız amenna! Türk bu değildir! Telaşımızın asıl sebebi budur!!! Anneler babalar bu ülkenin gençliğini zehirleyenlere dur demek boynumuzun borcudur! Cinsel tercihlerinden bize ne git evinde yaşa! Evlatlarımıza böyle şarlatanlıklar yaparak örnek olamayacaksınız” şeklinde ayrıştırıcı ve homofobik tutuma sahip açıklamaları dikkat çekti. Ünsal, kendi tweetlerine destek amaçlı cevap olarak yazılan homofobik tweetleri de Twitter adresinde yeniden yayınladı.

‘LADY GAGA GİYİN VE GEL’ KAMPANYASI

Niran Ünsal, Lady Gaga’nın konseri öncesinde de, Twitter üzerinden “Lady Gaga Giyin ve Gel” ve “Lady Gaga Giyinmeyeceksen Gelme” etiketleriyle bir kampanya başlatmıştı. Lady Gaga’nın Birleşik Arap Emirlikleri’nde kapalı giyindiğini, aynı hassasiyeti Türkiye’de de göstermesi gerektiğini söyleyen Ünsal, “Biz de Müslüman bir ülkeyiz. Lady Gaga’dan bizim de kültürümüze saygı göstermesini istiyorum” demişti.

Kaynak: www.evrensel.net 17.09.2014


Eklenme Tarihi : 20.09.2014
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 412419 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    hahahaa bu kadın bir zamanlar keş değilmiydi. hertürlü pisliği kulllanmıyormuydu. ahlaki yapıdanmı bahsediyor. narkotik sefili sanatçı bozması.. bence bi lady gaga olamayacağının farkında.. canı çok yanmış belliki.. hahahhaa. çok komiksin niran..
Yazan : jessijames34     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah icin bu kimki ne derse desin kendini reklam etmeye calisiyor sanki onun dedikleri cok önemlimi pwhhh seyimle guluyorum ...
Yazan : mertroyal7     Beğen

    Niren Hanım da beynini evde kullanabilir mesela..
Yazan : ankaracd     Beğen

    Niran unsal evinde yaşasın bence
Yazan : centaur07     Beğen

    Bu ülkenin dini yoktur laik bir devlettir,evet ben de sonuna kadar Islam inancı yaşıyorum ama her insana da saygiliyim,başkası benim haklarıma karismadikca ben kimseye karisamam.Herhalde Gaga`dan mention bekliyor.
Yazan : mmkmm     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu kadın ne içiyor neyin kafasını yaşıyor demeyeceğim. içtigi, kullandığı, sattığı, uyuşturucular niran ünsalın kimyasını bozmuş ayrıca kendi gibi sanatçı kardeşi HAKTAN ın tercihini bilmiyor sanırım.
Yazan : OlgunSeverimm     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    beni o isyankar sevdalara gömün demişti ya ozaman gömmeliydik!
Yazan : benianlama     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Trajikomik. Bu tutarsız kadının açıklamasını neresinden tutsan elinde kalıyor... Uyuşturucu müptelası olan keş kadın, gençliği zehirleyenlere dur diyormuş... Vay be! Lady Gaga`ya ``giyin de gel`` diyip başımıza muhafazakar kesilen Niran Ünsal !!! Önce derin göğüs dekolteli, mini etekli fotoğraflarını kaldırt sosyal medyadan, sonra konuş ! PKK sempatizanı Niran Ünsal !!! Türk, Türk kültürü gibi kelimeleri ağzına almadan önce içinden ne çıkacağı belli olmayan o foseptik çukurundan farksız ağzını akşamdan çamaşır suyuna bastır !!! Bu ne cüret, bu nasıl bir pişkinlik ? Bir de millet söylediklerine destek vermiş... Buna haddini bildirecek bir insan evladı da çıkmamış mı ? Yazıklar olsun. İçim acıyor. Dinle/imanla manipüle olan, düşünmekten aciz koyun gibi bir halk; sahtekar/hırsız/diktatör/vatan haini devlet adamları ve bu iktidara yaranmaya çalışan sanatçılar/entelektüeller... Ne hale geldi bu ülke böyle ?
Yazan : hawtboi     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu lafları eden Niran Unsal`in aleni biseksüel olan Lady Gaga`nın konserine gitmesi de ayrı bir boyut. Belki de Niran`ın bir sanatçı olarak Madonna`yı vs. örnek alması gerekiyor. Aralarındaki en büyük fark biri uluslar arası diğeri lokal. Vizyon da ona göre oluyor sanırım. Gerçek sanatçı insanlara önyargı ile değil herkese ulaşmaya çalışmalıdır. Yazık.
Yazan : at86     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    eşcinselliği cinsel tercih olarak gören bir insan. Kendisinin iki birey arasındaki ilişkiyi sadece cinselliğe dayandırmış olması apaçık ortada. zaten bu insandan pek bi beklentimiz olamaz, yanılıyor muyum?
Yazan : mutluolmak     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yarın öbür gün senin de evladın eşcinsel olur. Belki o zaman tükürdüklerini yalarsın.
Yazan : izmir_happy_93     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    eşcinsellerin de lady gaga gibi olma heveslerini de anlayamıyorum..asla idolüm olamaz,niran gibi...örnek olacak kapsitede hiç değiller ikisi de,diğerleri de..kendi olmayı bilememiş,kendi vasıflarıyla yeterli olamamış kişi hangi düşünce ve etikette olursa olsun insan olma konusunda çok geride bence.....bi de gaga elbiselerini sokaktaki yoksullara dağıtmış;anam elbise denilen şeylerin nesini neresine giysin insanlar :) şaka gibi ya.....sanatçı derken sanatın ne olduğunu farketmek gerek eşcinseller,sesleri hoşlarına gidenleri kendine idol yapacak kadar umutsuz vak`a olanların eyvah haline ... [Sil]
Yazan : gana     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Zamanında hollerde sevgilisiyle öpüştüğü zamanları unutmadık .Dinime küfreden müslüman olsa
Yazan : TuzRuhuu     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yahu Niran Ünsal kim ki Türklükten, müslümanlıktan, eşcinsellikten bahsediyor? Sesi güzel basit bi şarkıcı alt tarafı. Bir kere Lady Gaga için ``giyin de gel`` diyebilecek zihniyet, sanatçı mıdır? Olamaz, kabul etmiyorum. Bazen bu heterosexsüel beyinlere acıyorum. Niran Ünsal sussun da biz onu sadece şarkılarıyla hatırlayalım. :)
Yazan : briankinney     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    ne müslüman ülke ama... herkes müslümanlıktan dem vuruyor.. bu ülkenin insanları bir domuza müslüman.. her haltı yiyip, domuz etini görünce karşılarında o zaman gelir akıllarına müslüman oldukları. ya da BİRİNİ ELEŞTİRİRKEN... müslümansan müslümanlığını içinde yaşaman gerekmez mi?? madem o kadar müslümanlıtan dem vurup ahkam kesiyor.. uyuşturucu kullanırken nerdeydi senin müslümanlığın.. ya da nikahsız birileyile yaşarken.?? demezler mi insana.. insan iğneyi önce kendine, çuvaldızı başkasına batırmalı. eşcinselliğin insanlığın doğuşundan da eski bir kavram olduğuna inanıyorum.. ki hayvanlar arası eşcinsel eğilimler olduğunu biliyoruz.. sonuçta bu kavram yeni bir olgu değil.. hem kim kimi zehirliyor anlamadım.. kimse durduk yere ben eşcinselim diye ortaya çıkmıyor.. ya da başkalarına özenip.. gereğinden fazla saçmalamış.. yorum yapmaya bile değer bulmuyorum.. kısaca Niran Ünsal başkasları üzerinden pirim yapmayı kessin ve şayet gelebiliyorsa.. ki ben pek sanmıyorum sanatıyla gündeme gelsin..
Yazan : nb_forever     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    niran ünsalın erkek kardeşi HAKTAN isimli sanatçı olan kardeşide gay
Yazan : OlgunSeverimm     Beğen

    Niran Ünsal gerçek bir anne olsaydı eğer, diğer anneleri eşcinlliğe karşı DURDURMA kampanyasına davet etmek yerine bir anne olarak eşcinsel çocuğu olan bir annenin neler hissettiğini anlamak için anlayış çağrısı yapardı. Ayrıca şu güne kadar EŞCİNSELLİĞİN öldürdüğünü ve bi insanın Türkiye de eşcinsel olduğu için tutuklandığını görmedik. Ama çok ahlak ve gelecek nesillere örnek misali olan Niran Ünsal`ın zamanında uyuşturucu kullandığını ve bunun için tutuklandığını biliyoruz. Şimdi soruyorum sana Niran Ünsal Eşcinsellik mi öldürüyor Uyuşturucu mu ? O yüzden bi işlediğin ve kötü örnek olduğun suçları gözden geçir sonra insanların hayatlarına dil uzat !!! Not: Kötü Örnek sergileyen (sözde)SANATÇILARI görmek istemiyoruz ! (Bizde :)
Yazan : Cailou     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    eşcinsellik başka, şarlatanlık başka, ben niran ünsal`a hak veriyorum. lgbti yürüyüşlerinde de aynı şeyler yapılıyor, ben bile bazı tipleri görüp tırsıyorum. eğer toplumla bütünleşme sağlanmak isteniyorsa daha birleştirici, daha ısındırıcı, daha tanıtıcı tutumlar lazım. böyle abuk subuk protest tavırlarla ancak çıkmaza giriyoruz, ben de pasif bir gey olarak böyle davranışları esefle kınıyorum.
Yazan : PetroleumGreen     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kendi müslüman kesilmiş başımıza sözüm ona namus naraları atıyor... Zamanında biz onun ne haltlar yediğini unutmadık neyin kafasını yaşıyor hala? Haa evt ot mot içip çıktığı hallerini hatırlatırım namussuzlukları da beni ilgilendirmez
Yazan : precious     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ulkenin namus bekcisi oldu basimiza ... Bu ne densizlik hadsizlik niran unsaldan beklemezdim acikcasi .. Giyinde gel lady gaga diye kampanya baslatmissin sende zamaninda derin yirtmajlar derin gogus dekolteleri frikikler falan verdin simdi lady gaga ya giyinde ne demek ayrica yanlis anlamayin ben oyle giyindi diye niran unsali yargilamiyorum sadece lady gaga ya soylediginden oturu bunlari soyluyorum son derece cirkin seyler bunlar herkes haddini bilsin her agzi olan konusmayacak lazim oldukca konusacak lgbt lilere soylediklerin ise ayrica bir sacmalik bizler sapik sapkin degiliz sokaklarda afise yasamiyoruz tabii ki yapanlar onlari bende onaylamiyorum ama bunu senin sosyal platformda soylemen en agir bir sekilde dile getirmen hadsizligin daniskasi ... Lutfen
Yazan : yesil341     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    nıra nın reklama ıhtıyacı var nabsın
Yazan : haylaz544     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kınıyorum...
Yazan : Caladan     Beğen

    çok değil birkaç yıl öncve bu kadına uyuşturucu madde bağımlılığı yüzünden çocuğunu oyuncu kocası göstermiyordu yanlış mı hatırlıyorum ? :)) dinime küfreden müslüman olsa ... dilerim arada çok inandığı Allaha dua ediyordur `bana birz da akıl ver Allam` diye... kendisine de kadınlığını evinde yaşamayı salık veriyorum, çoluk çocuk var maazallah benzemesinler...
Yazan : keddi     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    ya bunlar satılık sanatçı bunlar gündemde kalmak için yandaş medyayı ve sosyal paylaşım sitelerini kulananan zavallı müzikte veya herhangi bir sanatın kolunda ilerleme sağlayamamış basit insanlar... bir bakansın bizden demokrat bizden ilerici olu vermişler
Yazan : newgostak     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    sanki kendisi çok doğruluk abidesi üzerine vazifeymiş gibi açıklama yapmış işte...
Yazan : DeliBirAsk     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiye müslüman bi ülke değildir.Benim kimliğimde de islam yazıyo ama değilim.
Yazan : zexfy1     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Chp’li Aykan’dan Gay Lezbiyen Ve Biseksüellere Destek Chp’li Aykan’dan Gay Lezbiyen Ve Biseksüellere Destek
   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, Türkiye’de lezbiyen, gay, biseksüel ve trans vatandaşları hedef alan ayrımcılık ve şiddetin artarak devam ettiğini belirterek, Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformun’un hazırladığı nefret suçları taslağının tüm milletvekilleri tarafı...

Haber | İsrail`de eşcinsel yürüyüşü İsrail`de eşcinsel yürüyüşü
   Batı Kudüs`te toplanan bir grup İsrailli, "Eşcinsel Gurur Yürüyüşü" düzenledi. KUDÜS - Batı Kudüs’te düzenlenen "Eşcinsel Gurur Yürüyüşü"ne ülkenin farklı şehirlerinden çok sayıda kişi katıldı. Batı Kudüs’teki Özgürlük Parkı’nda akşam saatlerinde toplanan yüzlerce eşcinsel için polis geniş gü...

Haber | Lezbiyen olduğunu açıklayan Orange is The New Black yazarı boşandı Lezbiyen olduğunu açıklayan Orange is The New Black yazarı boşandı
   Kısa süre önce Orange Is The New Black dizisinin oyuncularından Samier Wiley`le ilişki yaşamaya başlayan yazar Lauren Morelli, kocasından da boşandı. Mayıs ayında lezbiyen olduğunu açıklayan ve sonra da dizide Pousey rolünü canlandıran Samier Wiley’le ilişki yaşamaya başlayan Lauren Morelli, 2 yı...

Haber | İtalya`da Eşcinsel Evlilik Tartışması İtalya`da Eşcinsel Evlilik Tartışması
   İtalya`nın Bologna kentinde, yurt dışında yapılan eşcinsel evliliğinin tanınmasına yönelik düzenleme, tartışma konusu oldu. Bologna Belediye Başkanı Virginio Merola`nın temmuz ayında açıkladığı, yurt dışında hayatlarını birleştiren eşcinsel çiftlerin evliliklerinin kayıt altına alınmasını sağlaya...

Haber | İMC TV kırmızıyı sevemedi İMC TV kırmızıyı sevemedi
   İMC Televizyonu`nun transeksüel muhabiri Michelle Demishevich Kurt işten çıkartıldı. Kurt`a iş akdi feshinin gerekçesi olarak "kırmızı ruj kullanması, saçlarının renginin açık sarı olması ve kıyafetlerinin açık ve ahlaka uygun olmadığı" gerekçe gösterildi. Karara karşı dava açmaya hazırlanan Mich...

Haber | Okulda transseksüel arkadaşa etekli destek Okulda transseksüel arkadaşa etekli destek
   Brezilya`nın Rio de Janeiro kentinde bir okulda erkek öğrenciler transseksüel arkadaşlarını desteklemek için etek giyerek okula gitti. BUENOS AIRES - Okul yönetimi tarafından pantolon giymeye zorlanan transseksüel arkadaşlarına destek vermek için etek giyen erkek öğrencilerin eylemine kız öğrenci...

Haber | Kazakistan’ın milliyetçi lideri: Eşcinseller ulusumuz için bir tehdit Kazakistan’ın milliyetçi lideri: Eşcinseller ulusumuz için bir tehdit
   Kazakistan’daki Bolaşak adlı milliyetçi hareket, bir basın açıklaması düzenleyerek eşcinsellik “propagandası”nın yasaklanmasını istedi. Geçen hafta yapılan açıklamada eşcinsellerin kamuda ve orduda görev almasının engellenmesi çağrısında bulunuldu. Bolaşak lideri Dauren Babamuratov, eşcinsell...

Haber | LGBT’lerin kabullenilişi ve giderek sönümlenen ‘Gayborhood’lar LGBT’lerin kabullenilişi ve giderek sönümlenen ‘Gayborhood’lar
   Chicago’nun Boystown semtinde bulunan en eski gay barlardan birinde barın müdavimleri, barda tanık oldukları olaya gülmekteler: Bir heteroseksüel kadın sürüsü… Little Jim adlı barın 39 yıldır müdavimi olan 61 yaşındaki semt sakini Jame Davies, espri ile karışık “Sanki gay müzesinde gibiydiler. Fo...

Haber | Hollywood`da ``normal ve heteroseksüeli`` oynamazsan Hollywood`da ``normal ve heteroseksüeli`` oynamazsan
   Hollywood dünyanın en rahat ve çılgın şehirlerinden biri olarak bilinse de, parlak ışıkların altında dışlanan ve ötekileştirilen binlerce LGBT oyuncusu var. UCLA Üniversitesi’nin LGBT düşünce kuruluşu Williams Enstitüsü tarafından yönetilen ve Screen Actors Guild (SAG) tarafından fonlanan 5700 ki...

Haber | Brezilya`yı sallayan seks skandalı Brezilya`yı sallayan seks skandalı
   Brezilya, milli futbolculardan Maicon ve Elias arasında yaşandığı iddia edilen eşcinsel ilişki haberleriyle çalkalanıyor. Brezilya Milli Takımı’ndan gelen teklifi geri çeviren Maicon’un, Brezilya ekibi Corinhians’ta oynayan Elias’la eşcinsel ilişkisi olduğu için bu daveti kabul etmediği daha önce...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi