Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2194 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Seda Sayan’a Mektup…

Seda Sayan’a Mektup…


Ben, “siz kimsiniz” diye sorduğunuz, “o kadar küçük bir azınlıksınız ki” diye küçümsediğiniz “musibet”lerden biriyim.

Seda Hanım,

Emin olun, vaktim, programlarınızı izleyerek ziyan edemeyeceğim kadar kıymetli ama imza attığınız şu son vahim olay, bana, bırakın söz konusu bölümleri bir yerlerden bulup izletmeyi, üzerine yazı bile yazdırttı.

Ben, “siz kimsiniz” diye sorduğunuz, “o kadar küçük bir azınlıksınız ki” diye küçümsediğiniz “musibet”lerden biriyim. Kartlarımızı en baştan açalım; birbirimizden haz edecek kişiler değiliz. Zaten kendi adıma böyle bir çabam da yok. Aksine, sizi birazcık rahatsız edebilirsem, bu akşam başınızı yastığa, “her akşamki kadar” rahat koymanızı iki saniye olsun geciktirebilirsem ne mutlu bana!.. Gerçi artık bunun için benim bir çaba harcamama gerek yok çünkü sponsor firma programınızdan desteğini çekmekle kalmadı, gelen güzel bir habere göre CHP Milletvekili Sayın Aylin Nazlıaka’dan sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da harekete geçerek sizi RTÜK’e şikayet etti (Farkındaysanız artık iddia ettiğiniz kadar küçük bir azınlık değiliz). Bu arada bilginiz olsun, hayatımda hiç botoks yaptırmadım, o nedenle yüksek nazarınızda sizi eleştirebilme hakkına haiz kişilerden biri olduğuma inanıyorum (Sırası gelmişken, söylesenize, orta yaşlı bir kadın olarak botoks yaptırmayarak iyi mi ediyorum kötü mü? Hayır, yani siz estetik operasyonlar konusunda deneyimlisiniz ya, çok iyi bilirsiniz, onun için soruyorum). Ayrıca stüdyonuza doldurduğunuz; stüdyo şefinizin komutuyla alkışlayıp, stüdyo şefinizin komutuyla baş sallayarak onay veren, ara sıra kameralara “dalgın dalgın” bakarken yakalanan konuklarınızdan azade, dilediğim tepkiyi gösterebiliyorum hamdolsun.

Özellikle gelen eleştirilere cevap verdiğiniz bölümü tekrar tekrar izledim, hem de yer yer durdurup başa alarak. Her ne kadar “Kadırgalı Aysel” havalarında, “Bunlar bana vız gelir tırıs gider anam” tavırlarıyla konuşsanız da, sinirden kemiklerinize kadar titrediğiniz o kadar net hissediliyordu ki. Bir ara elinizdeki kâğıdı kenardaki görevlilere vermeye kalktınız, sonra “Ay bunu niye size veriyorum, bilmiyorum” dediniz. “Şunu da söyleyip konuyu kapatıyorum” dedikten sonra yaklaşık üç dakika konuştunuz. Zaten benim nazarımda hiçbir zaman başarılı bir oyuncu değildiniz ama kabul edin, o “umurumda değilsiniz” performansınız gerçekten dökülüyordu. Bir ara öfkemi unutup halinize acırken yakaladım kendimi.

Baktım da ilk gün “Siz hiç bu kadar güler yüzlü bir katil gördünüz mü” diyerek sevimli bir panda yavrusuymuş gibi takdim ettiğiniz, iki kadının katili olan şahıs, gelen tepkiler üzerine ertesi gün “o adam” oluvermiş hemen. Şunu aklınıza sokun ki “Babam olsan affetmezdim, seni Allah affetsin” şeklindeki sözleriniz, “o adam”a “Bir erkek karısını niçin öldürür” diye sormanızı asla affettirmez. Sahi, o soruyu sorarken neydi amacınız? Kadınlara “Bakın bacılarım, bunları bunları yaparsanız öldürülürsünüz, aman ha” diyerek aba altından sopa göstermek mi? Aydınlatırsanız çok sevinirim çünkü benim aklıma başka bir ihtimal gelmiyor. Saydığı sebeplerden hangileri kabul edilebilir türdendi sizce? Her şeyi bir kenara bırakın, siz “o adam”ın evleneceği üçüncü kadın olmaya cesaret edebilir misiniz? Geçmişinizi, şimdinizi ve geleceğinizi şöyle bir gözünüzün önüne getirin; kendinizi “o adam”ın öldürmeyeceği kadınlardan biri olarak görebiliyor musunuz? Kaldı ki, son zamanlarda patlak veren her türlü rezaletin, skandalın, sahtekârlığın, alçaklığın faili çıkıp “Ben sadece Allah’a hesap veririm, yukarıda o var, o benim içimi biliyor” laflarını o kadar sık söyledi ki, sizin o “Seni Allah affetsin” sözünüz vicdan sahibi, adalete susamış insanların yüreğini bir kez daha dağlamaktan başka bir işe yaramadı.

“O adam”ı programınıza çıkarmanızın zaten başlı başına bir hata olmasını geçtim, haydi çıkardınız, sonrasında, iddia ettiğiniz kadar dürüst, içten, duyarlı, dobra, vs… bir insansanız yapacağınız bir tek şey vardı, “Hata ettim, eleştirmekte haklısınız” deyip özür dilemek. İnanın şu an çok daha huzurlu olur, kameraların karşısında sinirden zangır zangır titremez, bu kadar tepki çekmez, sponsorunuzu kaybetmez, botokssuz üyelerden oluşan Aile Bakanlığı’nı karşınıza almaz, RTÜK’le MTÜK’le uğraşmak zorunda kalmazdınız. Ama siz ne yaptınız? Yaranmak için her gün bin bir takla attığınız düzeni arkanızda hissederek sizi eleştirenlere söylemediğinizi bırakmadınız. “Çok çile çekmiş bir kadın” olduğunuzu iddia etmenize rağmen hedef aldığınız ilk kişi yine bir kadın oldu (Bu arada bu yazıyı yazarken gözüm sürekli Internet’te. Son gelişme olarak, Sayın Nazlıaka’dan sonra bir başka kadın milletvekilinin, Sabahat Akkiraz’ın da hakkınızda suç duyurusunda bulunacağı haberi geldi. Ona ne tepki göstereceğinizi merakla bekliyorum. Sonuçta onun da maaşını siz(!) ödüyorsunuz ya). Nazlıaka gibi meclisin yüz aklarından biri olan bir milletvekiline, bir KADIN milletvekiline hiç sıkılmadan “Sen kimsin ki? Kadınlar için ne yaptın ki” diye sorabildiniz. Ne hikmetse bu “Sen kimsin ki” sorusuyla da, “Biz biliriz bizzz! Biz yaparız bizzz!” tavrıyla da bir süredir bıkkınlık verici boyutlarda karşılaşıyoruz. Eleştirilere cevap verirken vergi rekortmeni oluşunuzu anmanız, seyircilerinizin arkanızda olduğunu hatırlatma gereği duymanız da yabancı gelmiyor. Yakın geçmişte iki yoğun seçim dönemini geride bırakmış bir toplum olarak meydanlarda “duble yol yaptırmak”la övünenlere, toplumu yüzdelik dilimlere bölüp bazı kesimlerin “halkım” “kardeşim” diyerek sırtını sıvazlayanlara aşinayız artık. “Benim anneciğim de çok çekti” şeklindeki sözleriniz de, yine yakın geçmişte gına getirecek ölçüde tanık olduğumuz “mağduriyet” kartının oyuna sokulmasını getirdi akıllara.

Anlıyorum, çaresiz kalınan bu tür durumlarda en iyi savunma yöntemi saldırıdır ama bu yöntemi uygularken aynı hedeflerin seçilmesi ne kadar manidar ve bu zihniyetin ülkeyi bir hastalık gibi baştan aşağı sarmış olması ne kadar büyük bir talihsizlik.

Kaynak: KaosGL.org 05.09.2014
Yazar: Zeynep Akkuş


Eklenme Tarihi : 06.09.2014
Haber Editörü : Gabile
  «« GERi
Bu haber 790999 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Muhteşem,Olağanüstü bir yorumlama...Helal olsun....
Yazan : sevdim35     Beğen

    Bu insanciklarin kendi oligarsik sahte yapılarıhher zaman midemi bulandirmistir. Kendini topluma mal oolmuş zanneden bir zihniyet ten ne bbeklenir ki.Ama unutmasinlar bunlarıi bizimde bu toplumun mali oolmuş iinsancıklara elbet cevapimizi en adil şekilde verip kendilerini ne zannettiklerini anliyacaklari zamanda gelecektir.
Yazan : akide07     Beğen

    seda sayan bana göre cahil sonradan görme bir kadın kadın haklarını savunacağına gidip o senin kocandır döverde severde mantığı yürütüyor sevgilelerinin ayakkabısını bağlayan jigololarla sevgililik yürüten bir sanatçık bir kadın olarak kadın haklarını savunmasınıda kimse beklemesin çünkü bilinç altında kadınlar hep ezik dayak yemeye aşağılanmalıdır diye birşeyler yatıyor çok acı bir durum bir pskaristten randövü almalıdır bu rahatsızlığından anti sosyal kişilik bozukluğundan kurtulmalıdır seda hanım
Yazan : pamirce     Beğen

    sayın Zeynep Akkuş hanımefendi adını bile anmak istemediğim kendini Türkiyemizin elit insanlarından sanan ama öyle olmadığını herkesin bildiği ve kadırgalı gibi davranarak kadırgalı kardeşlerimizi rencide edici davranışlarda bulunan öz geçmişini unutup tv kanallarında kadırgalı kimliğine bürünüp ahkam kesen söz konusu hanımefendiyle ilgili yorumunuzu takdirle karşılıyor ve böyle bir yorum yaptığınız için çok mutlu olduğumu teşekkürlerimle birlikte ifade etmek istiyorum
Yazan : liveyou     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    mektubun sonunda niye siyaset var ? burda seda sayanın yaptığımı eleştiriliyor hükümetmi bu şahsın yarası var demekki
Yazan : yusufbig     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    işte ülkemizde sanatçı diye baş tcı edilenlerin gerçek yüzü.İlkokulu zor bitirip hiçbir eğitimi ve yeteği olmayan seda hanım ancak böyle bir ülkede assolist,oyuncu,sunucu olabilir.
Yazan : nareke     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Zeynep Akkuş.. yüreğine ve kalemine sağlık.. hayatımda hiç butür programları izlemedim.. her zaman anlamsız ve boş gelmiştir.. ortalıkta hanımefendi modunda gezinen ama şan, şöhret, ünden kendini kaybetmiş.. ne yaptıkları ve ne yapabilecekleri belli olmayan insan güruhu gibi gelmişlerdir hep.. insanların pohpohlamaları ile egolar tavan yapmıştır.. açık ve net onları oraya getirenin kim olduğunu çok fazla unutmaları hatta yeri geldiğinde bu kişilere paspas muamelesi yapmaları herzaman tuafıma gitmiştir.kendisinden ben de hiç haz etmem.. ama gerçekten çok acı olan durum, bu ülkede iyi birşeyler yapmaya çalışan insanların halk tarafından asla tercih edilmiyor olmaları.. yazık ki ne yazık..
Yazan : nb_forever     Beğen

    başak burcu olduğunu düşünüyorum bunu yazan şahsın..fevkalade eleştirel,dobra,detaycı,analitik ve dürüst...tebrikler gerçekten....bir an seda`nın yerine onun geçmesi gerektiğini düşünmedim değil hani :) hakedene hakettiği yeri vermek lazım ki dünya dengeye doysun...
Yazan : gana     Beğen

    Seda Sayan hanim o cani katille evlense,sonra her gün TV ye ciksa ``bakinnn`` bugünde yaşiyorum felan dese..Sonra bir gün duysak ki bir 3.sayfa haberinde Seda Sayan ,o tatli mi tatli dedigi cani tarafindan dogranmiş!!
Yazan : turco45     Beğen

    inanılmaz derece süper bir mektup olmuş. bu kadar içten bu kadar samimi bu kadar medeni ve kibar şekilde bir insanı kelimeleriyle alt etmek büyük bir başarı. saygıyla eğiliyorum karşısında.
Yazan : ankalatte06     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    MÜKEMMEL ÖTESİ BİR YAZI HELAL TEK KELİMEYLE HELAL AGZINIZA YÜREGİNİZE SAĞLIK
Yazan : sahipsiz35p     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gerçekten cok güzel cok mantıklı bence cok begendim yazanin agzina sağlık bizim gibi insanlarin sirtini sivazlayip para kazaniyor bu sihretler böle kendini bilmez Şöhretlere hadleri bildirilmeli bence
Yazan : tabular_olmyn     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Lezbiyen çift kabinede Lezbiyen çift kabinede
   Kolombiya kabinesinde yer alan lezbiyen çift, “Bizi icraatlarımızla yargılayın” diyor Kolombiya’da bir yandan LGBT bireyler daha fazla şiddet görürken, ilk defa lezbiyen bir çift aynı bakanlar kurulunda yer aldı. Haziran ayındaki seçimlerde 2. kez devlet başkanı seçilen sağcı Juan Manuel Santos’u...

Haber | Güzellik kraliçesi eşcinsel çıktı Güzellik kraliçesi eşcinsel çıktı
   İspanya güzeli Patricia Yurena Rodriguez, eşcinsel olduğunu açıklayan ilk güzellik kraliçesi oldu. 2008 yılında İspanya güzeli seçilen ve 2013’te Kainat Güzeli yarışmasında ülkesini temsil eden Rodriguez, Instagram’da kendisi ve sevgilisi Vanessa Cortes’le olan fotoğraflarını sergiledi ve fotoğra...

Haber | HIV’in hücre dışına salınımını durduran protein bulundu HIV’in hücre dışına salınımını durduran protein bulundu
   TIM-1 proteininin HIV’in hücre dışına salınımını engellemede eşsiz bir yeteneğe sahip olduğu bulundu. Missouri Üniversitesi (MU) araştırmacıları virüsün hücre içine girmesini sağlayan protein ailesinin aynı zamanda HIV ve diğer virüslerin hücre dışına çıkmasını engelleme yeteneğine sahip olduğunu...

Haber | Eşcinseller için hangi ülkelerde gökkuşağı var? Eşcinseller için hangi ülkelerde gökkuşağı var?
   Dünya`da 8 milyar insan var, ancak eşitlik ve özgürlük konusunda hala atmadığımız 8 milyar adım olabilir. Gallup "Sizin ülkeniz gay ve lezbiyenler için yaşanabilir mi?" diye sordu. İşte yanıtları. 123 ülkeyi kapsayan, her ülkeden 15 yaş ve üstü 1000 katılımcının yanıtları doğrultusunda düzenlenen...

Haber | Lambda ve Pozitif Yaşam’dan HIV/AIDS atölyesi Lambda ve Pozitif Yaşam’dan HIV/AIDS atölyesi
   Pozitif Yaşam ve Lambdaistanbul 30 Ağustos’ta HIV/AIDS ve önyargıları konuşuyor. Pozitif Yaşam Derneği ve Lambdaistanbul LGBTİ, “HIV/AIDS değil önyargı öldürür” başlığıyla bir atölye düzenliyor. Kader Kısmet Atölyesi’nde 30 Ağustos saat 16.00’da başlayacak atölyenin moderasyonunu Pozitif Yaşam De...

Haber | Trans aktivist Figen yaşamına son verdi Trans aktivist Figen yaşamına son verdi
   Mersin’de sokak ortasında polis işkencesine maruz kalan trans aktivist Figen yaşamına son verdi. Mersin 7Renk LGBT üyesi trans aktivist Figen dün gece denize atlayarak intihar etti. Bir dönem Pembe Hayat yönetim kurulu üyeliği de yapan Figen, bugün (24 Ağustos) akşam saatlerinde yaşamını yitirdi....

Haber | Homofobik başkanın eşi lezbiyen çıktı Homofobik başkanın eşi lezbiyen çıktı
   Teksas merkezli eşcinsel karşıtı grup Texas Values`un (Teksas Değerleri) başkanı Jonathan Saenz`in eşinin, başka bir kadınla birlikte olmak için Saenz`den boşandığı ortaya çıktı. Teksas merkezli eşcinsel karşıtı grup Texas Values’un (Teksas Değerleri) başkanı Jonathan Saenz’in eşi Corrine Morris ...

Haber | “Benim Çocuğum” belgeselinden İsrail boykotu “Benim Çocuğum” belgeselinden İsrail boykotu
   “Benim Çocuğum” belgeseli, İsrail hükümetinin Filistinlilere karşı yürüttüğü savaşı Kanada’da katılacağı bir festivalden geri çekilerek protesto etti. Çocukları LGBT (lezbiyen, gey, biseksüel, trans) olan ailelerin hikâyelerini anlatan film, 26. Vancouver Queer Film Festivali’nin İsrail hükümetin...

Haber | Transeksüel Ünlü Model Transeksüel Ünlü Model
   ABD’de 12 yıl boyunca iç çamaşırı modelliği yapan Filipin asıllı Geena Rocero geçen martta transeksüel olduğunu itiraf etmişti. Glamour dergisine konuşan Rocero, 21 yaşında ameliyatla kadın olduğunu ifade etti. Rocero, “Ancak içimde hep bir korku vardı. Ortaya çıkarsa ne olacak, kariyerim bitecek...

Haber | Transseksüel Öykü`ye Yargıtay`dan şok! Transseksüel Öykü`ye Yargıtay`dan şok!
   Yargıtay hapis cezasını onadı, transseksüel Öykü Evren Özen Brezilya’ya kaçtı. Bursa`daki Gökkuşağı Derneği Başkanı olan transseksüel Öykü Evren Özen, sosyal medyadaki hesabından, çarptırıldığı hapis cezası nedeniyle hapse girmemek için yurt dışına kaçtığını açıkladı. Fuhuş için çıkar amaçlı ö...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi