Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1942 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Katilin Lezbiyen yalanı

Katilin Lezbiyen yalanı


Gaziantep`te üniversite öğrencisi kız arkadaşını `lezbiyen ilişkisi olduğu için` öldürdüğünü söyleyen sanığa mahkeme `Kişilerin kendi tercihleriyle açıklanabilecek doğal eğilimleri sanığı ilgilendirmez` dedi.

GAZİANTEP - Yeditepe Mahallesi’nde 3 yıldır arkadaşlık yaptığı, sınıf arkadaşı Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu 4’üncü sınıf öğrencisi Pınar Türkmen’i tabancayla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Emrah Gümüş’ün, Gaziantep 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi ’ndeki yargılaması sona erdi.



Sanık önceki duruşmalarda olduğu gibi, sevgilisi Pınar Türkmen ile 3 yıl ’karı-koca hayatı’ yaşadıklarını, cinayetten 6 ay önce ayrıldıklarını, bu ayrılıktan sonra ise Pınar’ın, çevresinde ’lezbiyen’ olarak tanınan Fidan T. ile arkadaşlık kurduğunu anlattı.



Emrah Gümüş, "Kendisini Fidan ile arkadaş olursa aynı yakıştırmanın kendisine de yapılacağını belirterek uyardım. Bana, ’Seni ilgilendirmez. Benim başka bir evli erkek ile arkadaşlığım var. Masraflarımı o karşılıyor’ dedi. Ben de öfkelenip öldürdüm" diye konuştu.



Pınar Türkmen ile lezbiyen ilişkisi olduğu öne sürülen Fidan T. ise ifadesinde, "Olaydan bir gün öncesinde de Emrah, Pınar’ın yanında beni tehdit etmiş ve beni öldüreceğini söylemişti. Pınar araya girerek sanığı uzaklaştırmıştı" dedi.



’İYİ HAL İNDİRİMİ’ UYGULANDI

Savunmaları, tanık ifadeleri ve dosyayı değerlendiren mahkeme heyeti, sanık Emrah Gümüş’ü önce ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Bu ceza sanığın duruşmadaki iyi hali dikkate alınarak 25 yıl ağır hapis cezasına indirildi. Ayrıca sanığa cinayetten önce iki kez silahlı tehdit suçundan 3 yıl 45 gün, ruhsatsız silah kullanmaktan 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.



’TERCİH VE EĞİLİMLERİ SANIĞI İLGİLENDİRMEZ’

Mahkeme heyeti kararında, sanığın öldürdüğü sevgilisinin kendisinden ayrılmasını içine sindirememesinin hayatın doğal akışında ve kendisini tahrik edici sözler olarak kabul edilse dahi, Pınar Türkmen’in 18 yaşından büyük, kendi kararlarını verebilecek, yaşamını değiştirebilecek erginlikte bir üniversite öğrencisi olduğunu vurgulayıp şu görüşleri belirtti:



"Maktulün, kız arkadaşı olan Fidan isimli kadın ile arkadaşlığı konusunda ileri sürdüğü ispatlanamamış, ispatlansa dahi kişilerin kendi tercihleriyle açıklanabilecek doğal eğilimlerinin sanığı ilgilendirmeyeceği, maktulün de Fidan ile arkadaşlığı konusunda sanık tarafından yönlendirilemeyeceği, bu yöndeki yönlendirme ve baskıların süreklilik arz etmesi karşısında maktulün sanığa hitaben söylediği kabul edilebilecek sözlerin ise sanıktan gelen baskılara karşılık olduğu gözetildiğinden, sanık açısından haksız tahrik teşkil etmeyeceği, bu nedenle sanık lehine haksız tahrik hükümlerinin uygulanamayacağı sonucuna varılmıştır."

Kaynak: olaymedya.com 20.05.2012


Eklenme Tarihi : 21.05.2012
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 478879 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    ANAYASAL HAKLARIMIZ ANAYASAL Yasama HakkI Herkesin fiziksel varligini surdurebilmesi buna baglidir. Yasama hakkinin gerceklesebilmesi icin ise ``kisi dokunulmazligi`` ile ``kisi guvenliginin`` saglanmasi gerekir. Kisi dokunulmazligi, insanlarin yasama, maddi ve manevi varliklarini koruyabilme ve gelistirebilme haklarini icerir, iskence ve eziyet yasagi, insan onurunu zedeleyen ceza verilememesi ve muamele yapilamamasi gibi kurallar, bu ilkenin sonuclandir. Anayasamizin mevcut duzenlemesine gore ``mahkemelerce verilen olum cezalarinin yerine getirilmesi hali`` ve meydana gelen oldurme fiilleri ``kisi dokunulmazligi`` hukmunun disinda kalir. MADDE 17: Herkes, yasama, maddi ve manevi varligim koruma ve gelistirme hakkina sahiptir.Tibbi zorunluluklar ve kanunda yazili haller disinda kisinin vucut butunlugune dokunulamaz; rizasi olmadan bilimsel ve tibbi deneylere tabi tutulamaz.Kimseye iskence ve eziyet yapilamaz; kimse insan haysiyeti ile bagdasmayan bir cezaya veya muameleye tabi tutulamaz... MADDE 19:Herkes kisi hurriyeti ve guvenligine sahiptir... Turkiye Cumhuriyeti Anayasasi Hukuk duzeni, ``yasama hakki``m kimseye yasam uzerinde hicbir sekilde tasarrufta bulunma izni vermeyecek kadar onemser. Bu bakimdan, onulmaz bir hastaliga yakalanan bir kimseyi istegi uzerine ya da buyuk acilar icinde kivranan bir yaraliyi acisina son verme amaciyla oldurmek (otenazi) pek cok ulkenin ceza hukuku acisindan ``adam oldurme sucu``dur. Kisinin kendi yasami uzerinde karar verme hakki da var olmadigi icin bir kimsenin olumune riza gostermesi gibi, duello da hukuka aykiridir. Kisi, belirli durumlarda baskalarina saglik kazandirmak amaciyla bazi organlari uzerinde tasarrufta bulunabilir. Buna karsi, kisinin kazanc saglama amaciyla bedeni ve organlari uzerinde tasarrufta bulunmasi hukuka aykiridir. Bu bakimdan, kan satilmasina ya da cift organlardan birinin satilmasina iliskin sozlesmeler hukumsuzdur (Borclar Kanunu, Madde 20; Medeni Kanun, Madde 23; 2236 sayili Kanun, Madde 3).
Yazan : iz_mir_li_35     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    hep aynı hikayeler yok lezbiyen die öldürdüm yok namusumu temizledim yok gaydi beni mikmeye çalıştı falan kimseyemiyo artık bunları madem terkedilmeyi hazmedemeyip kinlenip canını alamazsınız bir insan hayatı bukadar ucuz degil eğer bir hata varsa yaradan ve kanunlar var hesap soracak kula düşmez kula işkence yapmak.
Yazan : BrS_BeLma     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Çok doğru bir karar eğer hukukta belirtildiği gibi yer aldıysa hukuğun LGBTT yi doğal yönelim olarak kabul etmesi, diğer mahkemelere de örnek teskil olacaktır. Olay acı verici, ama pek çok acıdan sevindirici
Yazan : feelfyling     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    10 yılda dışarıda. ya ölen umutlar ya ebebeyinler bunca acıya biten hayata 3 te 1 ini yatacağını düşünürsek değermi ben bu adalete sevinemiyorum
Yazan : FERAY     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Öldürülen Pinar T. 3 sene bu kazmayla birlikte olmuş,bakmiş ki adam tam öküz;Dedigine göre Pinat T. de lezbiyen ilişkide mutlulugu yakalamaya calişmiş...Ayrildigin kişinin senden sonra kiminle,nerde ,ne yaptigi seni ne ilgilendirir; a öküz!!! şu ülkede nicin millet bir başkasinin poposundan kendisinin sorumlu oldugunu zanneder,herkes kendi namusunu kendisi icin taşir... Gercek demokratik bir toplumda yaşasaydik,eşcinsel haklari anayasa ile koruma altinda olsa idi,Hakim buna şu yaniti verirdi;-Ey eli kanli piskopat katil,lezbiyen olmak katil olmakdan daha degerlidir...Ve orda kalemi KIRARDI...Herşeyden önce yaşam hakki gelir,birisi bence böyle eften püften sebeple insan hayatina kast ediyorsa onuda dar agacinda sallandirmak lazim...Kanunlar sadece katil,piskopat,hirsiz,vurguncu haklarini korumak icin degil ,katilleride sallandirmak icin uygulanmalidir...
Yazan : turco45     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kızlar da nerden gidip buluyor böylesi öküzleri anlamadım gitti
Yazan : dubleks23     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    inşallah bu dava kararı örnek ve emsal olur her önüne gelen yok eşcinseldi yok lezbiyendi yok bana ilişki teklifinde bulundu veya beni aldattı namus için öldürdüm (sanki ölenin namusu yok) gibi saçma savunmalar dikkate alınmaz
Yazan : newgostak     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Eminem Gay Evliliğine Artık Saygı Duyuyor Eminem Gay Evliliğine Artık Saygı Duyuyor
   Eşcinselleri ve Onların Hayatlarını Yadırgayan ve Sürekli Bunu Şarkı ve Kliplerinde Alay Konusu Eden Eminem, New York Times Gazetesine Verdiği Röportajda Gayleri Şaşırtacak Bir Açıklama Yaptı. Eşcinselleri ve onların hayatlarını yadırgayan ve sürekli bunu şarkı ve kliplerinde alay konusu eden Emi...

Haber | BDP`nin eşcinsel evlilik isteği tartışılıyor BDP`nin eşcinsel evlilik isteği tartışılıyor
   BDP, yeni anayasada eşcinsel evliliğine izin verilmesini teklif etti. BDP’nin bu teklifine AK Parti, MHP ve STK’lar “ahlaksızlık” tepkisi geldi. BDP, yeni anayasada eşcinsel evliliğine izin verilmesini teklif etti. BDP’nin bu teklifine AK Parti, MHP ve STK’lar “ahlaksızlık” tepkisi geldi. M...

Haber | Ayrımcılığa Karşı Pedal Çevirdiler Ayrımcılığa Karşı Pedal Çevirdiler
   Arnavutluk’taki LGBT aktivistler, kuvvetli yağan yağmur ve kötü hava koşullarına rağmen, Tirana’daki “Dëshmorët e Kombit” bulvarı boyunca bisikletleri ile pedal çevirdiler. Hepsinden öte, zihniyet ve ülkenin haksız fobilere karşı hala bir gey onur yürüyüşüne ihtiyacı olup olmadığı tartışmaları da...

Haber | ODTÜ’de Onur Yürüyüşü Gerçekleştirildi ODTÜ’de Onur Yürüyüşü Gerçekleştirildi
   II. ODTÜ Onur Yürüyüşü 11 Mayıs Cuma günü büyük bir katılımla gerçekleşti. 17:30’dan itibaren Kültür ve Kongre Merkezi önünde toplanan homofobi ve transfobi karşıtı 200 kişi “Eşcinseliz ODTÜ’deyiz”, “Homofobik ODTÜ İstemiyoruz”, “Transfobik ODTÜ İstemiyoruz”, “Kültür İşleri Bırak Bu İşleri” gibi ...

Haber | "Türkiye LGBT Haklarında Dipte"
   Türkiye, Avrupa sıralamasında LGBT (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans) hakları açısından alt sıralarda yer aldı. Bu alanda yapılan ilk araştırmaya göre, Türkiye eşcinsel, biseksüel ve trans bireylerin yasal hakları açısından Avrupa kıtasındaki son beş ülkeden biri oldu. Avrupa Uluslararası Lez...

Haber | Castro: ‘Çak bi beşlik’ Obama Castro: ‘Çak bi beşlik’ Obama
   Küba’nın başkenti Havana’da cumartesi günü düzenlenen (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans) LGBT hakları yürüyüşüne katılan Küba Devlet Başkanı Raul Castro’nun kızı Mariela Castro, babasının eşcinsel haklarını ve LGBT’lere karşı ayrımcılığa son verilmesini desteklediğini söyledi. Beşinci kez düzenle...

Haber | ‘İlk Eşcinsel Başkan’ ‘İlk Eşcinsel Başkan’
   Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamayla ülkedeki eşcinsel evlilikleri desteklediğini bir TV programında açıklayan ve sözleriyle tartışma yaratan ABD Başkanı Barack Obama “Newsweek” dergisinin yeni sayısının sıra dışı kapağında yer aldı. Eşcinsel evlilikleri desteklediğini ilk kez belirten ABD Başkan...

Haber | Lady Gaga Konserini Engelleme Girişimi Lady Gaga Konserini Engelleme Girişimi
   Amerikalı şarkıcı Lady Gaga’nın Endonezya ’da vereceği konsere, muhafazakar gruplar ve muhafazakar milletvekilleri karşı çıktı. Emniyet sözcüsü Boy Rafli Amar, 3 Haziran’da yapılacak “Born This Way” konserine izin verilmediğini, bu nedenle biletleri yok satan Lady Gaga’nın, konseri iptal etmek zo...

Haber | Eskişehir’de Eskişehir’de "Mantıksız Transfobi"
   Eskişehir Toplum Gönüllüleri’nin (TOG) düzenlediği "Yaşayan Kütüphane" etkinliğinin ardından organizasyon ekibi ve katılımcılar gün sonunda gittikleri "Eskişehir UP’N DOWN" isimli kafe bar’a alınmadılar. Mekanın gerekçesi grupta transeksüel bir kadının bulunmasıydı. "Gerçek kadın olmadığı için iç...

Haber | Gay bardan çıkarken görüntülendi Gay bardan çıkarken görüntülendi
    Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, dün akşam Asmalımescit`te meşhur bir gay bardan çıkarken magazincileri karşısında görünce ne diyeceğini bilemedi. Mekan çıkışı bir muhabirin, "Gay bardan çıkıyorsunuz?" sorusu üzerine Mehmet Ali Erbil, "Bir bardan çıkıyoruz. Siz barları ayırıyor musunuz? Öyle ya da...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi