Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2209 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Hollanda`dan

Hollanda`dan "gay aile" açıklaması


Hollanda Başbakan Yardımcısı: Türkiye`nin müdahale hakkı yok!

Hollanda Hükümeti, Türkiye`nin, Gençlik Koruma Bürosu tarafından eşcinsel koruyucu ailenin yanına yerleştirilen 9 yaşındaki Y.A. adlı Türk kökenli çocukla ilgili girişimlerinin uygun olmadığını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Lodewijk Asscher, Türkiye`nin olaya müdahale etme hakkı olmadığını savunarak, çocuklar koruyucu ailelerin yanına yerleştirilirken dine ve ırka göre bir tercihin yapılmadığını söyledi. Asscher, konunun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın önümüzdeki hafta Hollanda`ya yapacağı resmi ziyarette gündeme geleceğini de kaydetti.

Hollanda`da çocukların ailelerinden belirli bir prosedür çerçevesinde alındığını, bunu düzenleyen yasaların bulunduğunu ve koruyucu ailelerin dikkatli süreçten sonra belirlendiğini ifade eden Asscher, ``Çocukların nereden geldiklerine değil geleceklerine bakılıyor`` ifadelerini kullandı.

Koruyucu ailelere büyük bir saygı duyduklarını anlatan Asscher, Türk kökenli Y.A`ya bakan koruyucu ailenin son günlerde yaşanan olaylardan dolayı güvenlik gerekçesiyle saklanmak zorunda kaldığını ifade etti.
Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Martin van Rijn de gizli bir adreste kaldığı açıklanan koruyucu ailenin durumuna üzüldüğünü belirterek, bu ailenin eleştirileri hak etmediğini, aksine anıtının dikilmesi gerektiğini savundu.
Türkiye`de son günlerde sıkça gündeme gelen 9 yaşındaki Y.A, 2004 yılında henüz 6 aylıkken ailesinden alınarak koruyucu ailenin yanına yerleştirilmişti.


Kaynak://www.haberturk.com/dunya/haber/827934-hollandadan-gay-aile-aciklamasi 15.03.2013


Eklenme Tarihi : 16.03.2013
Haber Editörü : stormfury
  «« GERi
Bu haber 481249 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    güzel birşey yapmış hollanda.eşcinsellerde insan boynuzları yok yani.diğer vatandaşla r ne hakka sahipse eşcinsellerde olmalıdır.koparılan yaygaralar çok gülünçdür.ama ülkemizde eşcinsel ailenin yanında kalacağına acından ölsün sürünsün görüşü daha çok taraftar bulduğu için hollanda nın bu aksiyonununu anlamamız imkansız.
Yazan : ist_olgseven_p     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bana,yazdığım yorumdan dolayı,ağıza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunan Dostlarım,Her konu açıldığında bizlere yapılan haksızlıklardan dem vurup,anlaşılmamakdan yakınıyorsunuz,lütfen kendinize yapılanları başkalarına reva görmeyin,Daha Özgür,Daha Paylaşımcı ve Eşit bir Dünya özlemiyle hepinize iyi Günler.
Yazan : sexiboycuk     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Lütfen biraz empati kurunuz. 9 yaşına kadar anne ve baba şefkatiyle büyüyen bir çocuğa, anne şefkatini hangi birimiz verebiliriz? Her şeyi eşcinsellerden yana olumlu görmeyi bırakınız. Ortada birbirinden ayırılmış anne-baba ve bir çocuk var. Siz o çocuğun yerinde olsaydınız ne yapardınız?
Yazan : heyecan_samet     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Arkadaşlar ister katılın veya katılmayın,ama eğer Çocuğun biyolojik Ailesi çocuğunun eşcinsel bir Aileye verilmesine karşıysa buna kesinlikle saygı duyulmalı.Herşeyden önce Empati yapmalıyız arkadaşlar.Hollanda Hükümetinin bu Zorba davranışını şiddetle kınıyorum...!
Yazan : sexiboycuk     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiye bi de utanmadan böyle bi olaya karışmaya çalışıyo ya. Adamlar `senin insanın` aç olduğu için çocuğu alıp başka bir `AİLEYE` veriyolar senin derdin gay olmaları. Hükümetin göz önünde bulundurması gereken gerçekten bu olmamalı. Bir de bu haberi sunucular, doğal gaz kaçağı 20 ölü haberiyle aynı acıda sunuyolar ya. Gerçi beklediğim bir şeydi :D
Yazan : oral_it_     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    ALLAH BİN BELASINI VERSİN Bİ TÜRLÜ BAŞIMIZDAN GİDEMEYEN ŞAHIS, BİRDE UTANMADAN HOLLANDA ZİYARETİNDE HOLLANDA BAŞBAKANININ SÖZÜNÜ KESEREK VE SÖZÜNÜ KESTİĞİNE GÜRÜR DUYARAK (seçime oy toplama politakası) MÜSLÜMAN ÇOCUĞU MUSLUMANA VERİLMELİDİR DİYEN TÜRKİYE BAŞBAKANI HANGİ ÇAĞDA YAŞADIĞINI UNUTMUŞ SANIRIM.BU BİR AYRIMCILIKTIR BU BİR HOMOFOBİDİR HEPİMİZ NSANIZ,HEPİMİZ ALLAHIN ÖNÜNDE AYNIYIZ, SANKİ HETERO AİLESİNDE BÜYÜYEN ÇOCUKLAR KUTSALMIDIR.ASLINA BAKARSAK EN PİS YETİŞEN ÇOCUKLAR HETERO AİLELERİNDE YETİŞMEKTEDİR KATİLİDE HIRSIZIDA.... TÜRKİYENİN ANAYASASINDA BİLE BÖYLE BİR AYRIMCILIK YOKTUR (``herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir) YANİ UYANIK ERDOĞAN YİNE DİNCİ İNSANLAR TARAFINDAN OYUNU TOPLAMIŞ OLDU DİYELİM VE ARTIK İLERDE AB BİRLİĞİNE KATILACAĞIMIZA İRAN VE ARAP BİRLİKLERİNE KATILIRSAK DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Yazan : ikimizbiz     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    2011 sayımlarına göre hollandanın nüfusu 16.684.328 kişidir. bu sayıma göre orada yaşayan sadece türk nüfusu ise 372.714 kişi..... diğer konu ise tarih hakkında bilgi vermek isteyen arkadaşlar lütfen biraz daha iyi araştırmalar da yapsın. tarih bilenler yazılı tarihin Sümerliler de başladığını bilir. ve yazılı belgelere göre sümerliler de başlamış olan bir olaydı KÖLELİK YA DA İNSAN TİCARETİ.... detaylı bilgi almak isteyen ler aşağıdaki linki kullanabilir. ama asıl diğer yorum yapanların dediği tarzdaki kölelik İngilteredekiv (bilen bilir) büyük richard döneminde hasıl olmuştur. http://insanveevren.wordpress.com/2011/05/22/koleligin-tarihcesi/
Yazan : ap_35     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Hollanda Hükümetinin ellerine saglık en iyisini yapıyor.Türkiyede hakmı var hukukmu Allah aşkına.İnsanları düşünen kim ya hangi parti bizleri düşünüyor yasa yok yasama hakkı yok.Escinsellerde insan mutlu olmayı hakediyor.Evlilikte hakkımız cocuk vermeleride hakkımız.Türk ailelerinin çocuga baktıklarımı var.İşte böyle ailelere acımıyorum ve hiç acmıyacam.BaşBakanımızdanda Allah razı olmasın Burdaki sorunları çözdü Hollandaya uzattı elini
Yazan : metsil     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    şarkicican.bende hep hollandada yaşamayı hayal etmiş orada evlenmeyi hayallemiş biriyim.çok duygusal vede sadakatliyimdir.ama türkiyede böyle partner bulamadım kendime.hollandanın olumsuz yönlerini yazacam demişsiniz.lütfen bu yazını bir an önce yazarsan çok sevinirim.çok merak ediyorum bu yazını.
Yazan : loveandfaith     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sarkicican, saçmalıyorsun. Ayrımcılık sen yapıyorsun.
Yazan : Yabanci_Alanya     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    anlaşılmayan taraf şu hollanda bahaneler bularak çocukları alıp başka ailelere(eşcinsel olsun yada olmasın) veriyor bu durum rahatsız edici
Yazan : ilkkezseninle     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bence Homofobik olup olmamakla hiç alakalı degil.anlamıyorum bir çocugun biyolojik annesi babası varken neden bir başkası o çocuga baksın?Hollandalılar annesi babası olmayan çocukları gitsin evlatlık versin.Arkkadaşlar en büyük homo karşıtı Avrupalılardır biz kendi ülkemizi küçülteceğimize çalışalım önyargıları kıralım.Homoda hetorada kötü olabilir.Homoda Heteroda iyi olabilir.Hangimiz bütün eşcinsellerin iyi oldugunu söyliyebilirki
Yazan : p28ist     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Neden 6000 sorunlu Türk çocuğu varken sadece 20 bakım yapmak isteyen 20 Türk ailesi var? 5980 çocuğun geleceği ne olacak? Kendi milletinize bakamıyorsunuz. Şu 2 lezbiyen takdir etmeniz gerek.
Yazan : Yabanci_Alanya     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    türkiye escinsel düsmanligini avrupaya tasimak niyetinde bunu politiklari ile hissettirmeye calisiyor. avrupa gereken cevapi verecek homofobik türkiyeye.
Yazan : biyikli50     Beğen (13 kişi bu yorumu beğendi.)

    HOMOFOBIK BIR TÜRKIYENIN ESCINSEL DOSTU BIR AVRUPA NE ISI VAR?
Yazan : olgun444     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Anne annelik yapsaydı bu duruma düşer miydi.
Yazan : Yabanci_Alanya     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    sarkicican a katılıyorum, bildiğiniz ve özendiğiniz avrupa olan avrupadan çok daha farklı, şöle açıklayalım TV de çıkan sanatcıların kostümleri ve makyajları ile baska bir dünyadan gelmiş gibiler ve insanları özendiren canlılar gibiler. ben simdi soruyorum kaçı ile gerçekden arkadaş oldunuz yada kaçını sabah mamurluğunda gördünüz, Avrupa ve hollanda da aynı şey. onları özendiren ve onları haklı gösteren organizasyon ve topluluklar aslında işin içinde onlardan çok büyük bağaşlar alan organizasyonlardır..! her neyse polemiğe gerek yok nedesek boş Avrupaya gidip yaşamadan anlıyamazsınız...
Yazan : BEARtoBEAR     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu haberde garıplık yanı evalatlık verılen aılenın daha onceden de ıkı kez lezbıyen cıfte cocoukları var suc bnece turk aılede konu tam olarak anlatılmıyo bence hersey seffaf degıl karanlık var
Yazan : bostanci_pasif     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Eşcinsellerin Halı Saha Maçında Eşcinsellerin Halı Saha Maçında "Dostluk" Kazandı
   Eşcinsel olduğu için hakemlik yapmasına izin verilmediği öne sürülen Halil İbrahim Dinçdağ`a destek için 15 ülkeden Ankara`ya gelen eşcinseller futbol maçı yaptı. Eşcinsel olduğu için hakemlik yapmasına izin verilmediği öne sürülen Halil İbrahim Dinçdağ`a destek için 15 ülkeden Ankara`ya gelen eş...

Haber | Albay Babası Tarafından Kaçırılan Söyler İçin Meclis’e Soru Önergesi Albay Babası Tarafından Kaçırılan Söyler İçin Meclis’e Soru Önergesi
   İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, eşcinsel olduğu için Albay babası tarafından kaçırılan Umut Göktuğ Söyler’in durumunu İçişleri Bakanı Sayın Muammer Güler’e sordu. BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel’in TBMM’ne verdiği soru önergesi şöyle: Umut Göktuğ Söyler isimli kişinin Albay ola...

Haber | Avcılar’daki Transfobik Şiddet Bir Trans Kadını Katletti Avcılar’daki Transfobik Şiddet Bir Trans Kadını Katletti
   İstanbul Avcılar’daki Meis Sitesi yakınlarında dört gün önce darp edilmiş bir şekilde bulunup Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan trans kadın B.Ü. önceki gün yaşamını yitirdi. İstanbul LGBTT Derneği, Meis sitesi önünde başka bir trans kadının da 2 hafta önce saldırıya uğradığını, ölüm tehdidi...

Haber | İSTANBEAR AYI FESTİVALİ NİSANDA İSTANBEAR AYI FESTİVALİ NİSANDA
   İSTANBEAR İLKBAHAR ULUSLARARASI AYI FESTİVALİ NİSANDA Istanbear ilkbahar Uluslararası Ayı Festivali 4-5-6-7 Nisan 2013 tarihlerinde, "AYILARIN KIYAMETİ İSTANBULDA KOPACAK" sloganı ve "AYI KIYAMETİ" teması ile Istanbulda gerçekleşecek. ISTANBUL AYILARI GRUBU`nca her yıl nisan ve eylül aylarında...

Haber | ``Benim Çocuğum`` Belgeseli ``Benim Çocuğum`` Belgeseli
   Coşkun Ergül - CHP`li 3 milletvekili, Meclis Başkanı Cemil Çiçek`ten, lezbiyen, gay, biseksüel, transgender (LGBT) bireylerin ailelerinin hikayelerinin anlatıldığı "Benim Çocuğum" belgeselinin Meclis`te de gösterilmesini isteyecek. Coşkun Ergül - CHP`li 3 milletvekili, Meclis Başkanı Cemil Çiçek`...

Haber | Türkiye’de eşcinselin portresi Türkiye’de eşcinselin portresi
   20 yıldır 25 farklı ülkede yapılan araştırma ilk kez Türkiye’de de uygulandı ve eşcinsellerle ilgili çarpıcı veriler çıktı Eşcinsel ya da transseksüelleri görmezden gelmek Türkiye dahil pek çok ülkede alışılmış bir durum. Bugüne kadar zevkleri, problemleri hakkında çok az fikir sahibi olduğumuz b...

Haber | Devlerden eşcinsel dilekçesi! Devlerden eşcinsel dilekçesi!
   Teknoloji dünyasının çoğu zaman kanlı bıçaklı olan dev şirketleri, bakın ne için bir araya geldi... Apple, Facebook, Intel, Google, Oracle, Cisco, Verizon, eBay ve Qualcomm gibi bilişim dünyasının en tanınmış ve etkili firmalarının da içinde olduğu 60 kadar firma, eşcinsel evlilikleri yasaklayan ...

Haber | Lezbiyen kadının vücudundan penis çıktı!.. Lezbiyen kadının vücudundan penis çıktı!..
   32 yaşındaki kadın erkek olmak istedi, ihtiyacı olan şey kendi vücudundan çıktı!.. Biyolojik olarak kız doğan ve çocukluğundan beri kendini erkek gibi hisseden 32 yaşındaki B. Y., erkek olmak için mahkemeden karar çıkarttı. Ameliyat sırasında deri altına gömülmüş erkeklik organı ortaya çıktı. Erk...

Haber | Yeşilçam`ın yıldızı aslında transeksüel Yeşilçam`ın yıldızı aslında transeksüel
   70’lerde sektöre hakim olan erotik komedilerin güzellerinden biri olan Emel Aydan aslında bir erkekti iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bugünün bir çok orta yaşlı erkeğinin ilk cinsel fantezilerinde yeri olan bu çekici kadın, aslında "gerçek" bir kadın değildi. İşin ilginç tarafı birlikte rol ald...

Haber | Polis Korumasındaki Eşcinsel Evlat Albay Babası Tarafından Kaçırıldı Polis Korumasındaki Eşcinsel Evlat Albay Babası Tarafından Kaçırıldı
   Pembe Hayat Derneği üyesi Ramazan Kalkan, erkek arkadaşı Umut Göktuğ Söyler ile birlikte 23 Şubat Cumartesi günü Söyler’in babası ve 7-8 kişinin saldırısına uğradıklarını söyledi. Kalkan’ın ifadesine göre Söyler’in albay babası, polis amcası ve diğer saldırganlar, Umut Göktuğ Söyler’i karga tulumba ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi