Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2085 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Eşcinsellerin Halı Saha Maçında

Eşcinsellerin Halı Saha Maçında "Dostluk" Kazandı


Eşcinsel olduğu için hakemlik yapmasına izin verilmediği öne sürülen Halil İbrahim Dinçdağ`a destek için 15 ülkeden Ankara`ya gelen eşcinseller futbol maçı yaptı.

Eşcinsel olduğu için hakemlik yapmasına izin verilmediği öne sürülen Halil İbrahim Dinçdağ`a destek için 15 ülkeden Ankara`ya gelen eşcinseller futbol maçı yaptı. Balkan Spor ile Baklava Spor`un karşı karşıya geldiği maç, 3-3 berabere tamamlandı.

Eşcinsel olduğu için çürük raporu alarak askere gitmeyen, bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından hakemlik mesleğinden alındığını iddia ederek, TFF`ye dava açan Halil İbrahim Dinçdağ`a destek için KAOS-GL Derneği tarafından Ankara TED Koleji Kapalı Halı Sahası`nda futbol maçı düzenlendi. ABD, Almanya, Filistin, Lübnan, Yunanistan, Hırvatistan, Sırbistan, Azerbaycan, Mısır, Tunus, Cezayir, Arnavutluk, Ermenistan, Gürcistan ve Makedonya`dan gelen eşcinseller, Dinçdağ`a destek oldu.

DOSTLUK KAZANDI

Şenlik havasında oynanan maçta, ironi yapılarak, "hop hop hakem top hakem" sloganı atılırken, "sahada top var" esprileri yapıldı. Maç öncesi üzerinde "Homofobiye Kırmızı Kart" yazılı pankart açıldı. Maçta saha kenarındakiler, "İ... hakem", "Sahanın lezbiyen forveti" şeklinde tezahürat yaptı. Balkan Spor ile Baklava Spor`un oynadığı maç 3-3 berabere tamamlandı. Maç öncesi toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

"Biz haklıyız, haklılığımızı bir kez daha tescil ediyoruz" diyen Dinçdağ, "Almanya Büyükelçiliği ve yurtdışından büyük destek var. Mart ayı sonunda Almanya`ya gitme durumumuz var, Bayern Münih, Schalke ve St. Pauli taraftar gruplarının desteği var, sempozyumlar düzenleniyor. Davet mektubumuz geldi, ay sonunda Almanya`da olacağız. Dünyaya sesimizi daha güçlü bir şekilde duyuracağız. Bu durum Türkiye`de ve dünyada her ne şekilde olursa olsun haksızlığa uğramış insanların daha güçlü olmasını sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

"MAÇO"LARDAN EŞCİNSELLERE DESTEK

Eşcinsel örgütlerin yanı sıra taraftar gruplarının da kendisine büyük destek verdiğini söyleyen Dinçdağ, "Yıllardır `maço` diye tabir edilen grupların desteğini çok önemli buluyorum. Bu destek Türkiye genelinde 11 grupla başlamıştı, 17 gruba yükseldi, gittikçe yayılıyor" dedi. Şubat ayında TFF`ye haklarının iade edilmesi konusunda başvuruda bulunduğunu belirten Dinçdağ, TFF`den 21 Nisan`a kadar cevap bekleyeceklerini söyledi. Dinçdağ, bekledikleri cevabın olumsuz yönde gelmesi durumunda TFF`yi yine mahkemeye vereceklerini belirtti.

"HAKEMLİĞE DÖNECEĞİME İNANIYORUM"

Hakemliğe döneceğine inandığını dile getiren Dinçdağ, Spor Toto Süper Lig`deki hakemlerin performanslarını değerlendirdi. Dinçdağ, "Türkiye`de yönetici, futbolcu ve teknik adamlar hiçbir zaman kendilerini suçlu bulmazlar, `günah keçisi` olarak hakemleri seçerler. Ama Türkiye`de hakemlik babadan oğula geçen bir meslek haline geldi. Hakemlik bana göre doğuştan olan ve zamanla geliştirilen bir yetenektir. Hakemlerimizin hepsi çok değerli arkadaşlarımız ama çoğunun kapasitesi o kadar ve hatalar yapılıyor. Çok yetenekli, üst düzey hakemlerimiz var, onlara da sahip çıkılmalı. Hakemlerimizin yanında dik duran yöneticilerimiz yok. Eminim ki o zihniyet de değişecektir" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig`de pek çok hata yapıldığını söyleyen Dinçdağ, "Hatalar yapılıyor ama cesurlar, bence çok abartılacak bir hata yok. Hakemin hakemden başka dostu yoktur" dedi.

"ALMANYA BÜYÜKELÇİLİĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ"

Destek vermek için sahaya çıkan Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Basın ve Siyasi Müsteşarı Peter Kettner, "Almanya Büyükelçiliği için çok önemli bir maç. Kalite o kadar iyi değil ama bizim için destek çok önemli. Almanya`da insan hakları konusu çok önemli. Ben bunun için geldim" diye konuştu. Kettner, insan hakları konusunda Türkiye`de son 10 yılda çok önemli reformlar yapıldığını belirtti.


Kaynak:Haberler.com 15.03.2013


Eklenme Tarihi : 15.03.2013
Haber Editörü : stormfury
  «« GERi
Bu haber 451394 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    bu hakemin eşcinsel olmasından dolayı işine son veilmiş olması elbette insan haklarına aykırı ve gay yaşamına yapılan bir zulüm. lakin bu hakemin bu olayı bunu bir hak mücadelesi olarak değil de reklam olarak kullandığını gördüm. çünkü verdiği röpörtajlarda söylediği şeyler bir hak mücadelesini andırmıyor. mesela bu hakem arkadaşımız gaylerden değilde normal erkeklerden hoşlandığını söylüyor.bu nedemek şimdi. işine son verilmesiyle bunun alakası ne ki. diyelim ki samimi duygularını açmakta behis görmeyen biri. lakin o etekli futbol oynun gay yaşamıyla alakası ne. anlam veremedim. bu olay öyle bir hal aldıki gaylerin hak mücadelesine zarar verir birduruma geldi.
Yazan : uysalvesakin     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    çok güzel bir halı saha maçı ve destek için gelenlere sonsuz teşekkürler. tanıtım ve anlatımın şekli amacına ulaşacaksa ne olursa olsun takdir edilmesi gerekir ve desteklemek gerekir. şort don etek resim bir dikkat aracıdır bu durumda zamanla daha güzelini yapmak adına tüm etkinliklere devam arkadaşlar.
Yazan : zoramakolay     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    cigirindan cikartmak,ne kadar antipatik bir laf....Yorumlarda bile hala 3.dünya ülkesi mentalitesine sahip oldugumuz ne kadar belli...Etek giyerse cigirindan cikacakmiş,adam eşcinsel bir hakeme yapilan haksizliga dikkat cekmek icin belki Ermenistan`dan gelmiş etek giymiş bir gösteri macina cikmiş,güya neymiş CIGRINDAN CIKARMIş!!!O da degilde onu etek giymeye mecbur edenler UTANSINLAR!!!...Yemişim senin cigirini,adam homeseksüel diye askere almamişlar,askerligini yapamadigi icin HAKEMLiKTEN men etmişler,cigir cikartmada antidemokratik kurumlar tavan yapmiş...Sen burda gelmiş küstahca;-CIGIRINDAN CIKARTMAYIN YAHU!!!!diye sacmaliyorsun...Eger bu sitenin editörü ben olsam(iyiki degil,2 günde sinir harbinden kafayi yerim)....SACMALAMAYI yorum saymam ve böyle abuk sabuk şeyleri yayinlamam...Begenenlere gelince ,benim yurdum insani ....nikim HIYAR diyene,hemen tuzla koşar!!!Yahu adam ne yazmişda,begeniyorsunuz????Homeseksüel haklari adina iki kelammi etmiş,yoksa homofobiye karşimi söylemi...yoooo!!!Sadece yorumunda nefretini dile getirmiş,güya moralapostelligi yapmiş....Ah bu moral apostelleri normalde kendileri yutar salkimi,halka verir TALKINI...Biraz bilgelen,gel de şuraya yorum diye birşeyler yazda,bizde okuyup feyz alalim Allah aşkina!!!Yoksa gölge etmeyin başka ihsan istemiyorum sizden....Yeteri kadar hetero homofobik var,birde homo homofobikler eksik olsun!!!Bugün meslegini yapmasi engellenen H.Ibrahim Dincdag`a meslegi iade edilmediyse bunda bizimde sucumuz var,belki onu hakli davasinda yalniz biraktik,belki hepimiz etek giyerek onun hakli davasina dikkat cekebilirdik,yada Rusya`daki femen kadinlar gibi andan üryan soyunarak tepkimizi gösterebilirdik,yada nebileyim beyaz donlar giyerek halka Halil ibrahim`in yalniz olmadigini gösterebilirdik....Ama nerde bizde o yürek, yada aman aman kalsin daha fazla CIGRINDAN CIKARMAYALIM işi,alti üstü homo bir haken ,yapsa ne olur yapmasa ne olur da diyebilirz???Boşvere boşvere ülke bir taraflara dogru cekiliyor,uyumaya devam.....yeterki ülkemizi CIGIRINDAN CIKARMAYALIM,hala cikmadiysa tebii ki.. TAMAM MI????
Yazan : turco45     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    tüm eş cinselleri cesaretlerinden dolayı kutluyorum umarım mesleğine tekrar başlar.
Yazan : olgundenizci     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    etek mi giymiş bu arkadaş futbol maçında yoksa şortmu? bazı şeyleri de çığrından çıkartmayın yahu..
Yazan : kaann     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Albay Babası Tarafından Kaçırılan Söyler İçin Meclis’e Soru Önergesi Albay Babası Tarafından Kaçırılan Söyler İçin Meclis’e Soru Önergesi
   İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, eşcinsel olduğu için Albay babası tarafından kaçırılan Umut Göktuğ Söyler’in durumunu İçişleri Bakanı Sayın Muammer Güler’e sordu. BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel’in TBMM’ne verdiği soru önergesi şöyle: Umut Göktuğ Söyler isimli kişinin Albay ola...

Haber | Avcılar’daki Transfobik Şiddet Bir Trans Kadını Katletti Avcılar’daki Transfobik Şiddet Bir Trans Kadını Katletti
   İstanbul Avcılar’daki Meis Sitesi yakınlarında dört gün önce darp edilmiş bir şekilde bulunup Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan trans kadın B.Ü. önceki gün yaşamını yitirdi. İstanbul LGBTT Derneği, Meis sitesi önünde başka bir trans kadının da 2 hafta önce saldırıya uğradığını, ölüm tehdidi...

Haber | İSTANBEAR AYI FESTİVALİ NİSANDA İSTANBEAR AYI FESTİVALİ NİSANDA
   İSTANBEAR İLKBAHAR ULUSLARARASI AYI FESTİVALİ NİSANDA Istanbear ilkbahar Uluslararası Ayı Festivali 4-5-6-7 Nisan 2013 tarihlerinde, "AYILARIN KIYAMETİ İSTANBULDA KOPACAK" sloganı ve "AYI KIYAMETİ" teması ile Istanbulda gerçekleşecek. ISTANBUL AYILARI GRUBU`nca her yıl nisan ve eylül aylarında...

Haber | ``Benim Çocuğum`` Belgeseli ``Benim Çocuğum`` Belgeseli
   Coşkun Ergül - CHP`li 3 milletvekili, Meclis Başkanı Cemil Çiçek`ten, lezbiyen, gay, biseksüel, transgender (LGBT) bireylerin ailelerinin hikayelerinin anlatıldığı "Benim Çocuğum" belgeselinin Meclis`te de gösterilmesini isteyecek. Coşkun Ergül - CHP`li 3 milletvekili, Meclis Başkanı Cemil Çiçek`...

Haber | Türkiye’de eşcinselin portresi Türkiye’de eşcinselin portresi
   20 yıldır 25 farklı ülkede yapılan araştırma ilk kez Türkiye’de de uygulandı ve eşcinsellerle ilgili çarpıcı veriler çıktı Eşcinsel ya da transseksüelleri görmezden gelmek Türkiye dahil pek çok ülkede alışılmış bir durum. Bugüne kadar zevkleri, problemleri hakkında çok az fikir sahibi olduğumuz b...

Haber | Devlerden eşcinsel dilekçesi! Devlerden eşcinsel dilekçesi!
   Teknoloji dünyasının çoğu zaman kanlı bıçaklı olan dev şirketleri, bakın ne için bir araya geldi... Apple, Facebook, Intel, Google, Oracle, Cisco, Verizon, eBay ve Qualcomm gibi bilişim dünyasının en tanınmış ve etkili firmalarının da içinde olduğu 60 kadar firma, eşcinsel evlilikleri yasaklayan ...

Haber | Lezbiyen kadının vücudundan penis çıktı!.. Lezbiyen kadının vücudundan penis çıktı!..
   32 yaşındaki kadın erkek olmak istedi, ihtiyacı olan şey kendi vücudundan çıktı!.. Biyolojik olarak kız doğan ve çocukluğundan beri kendini erkek gibi hisseden 32 yaşındaki B. Y., erkek olmak için mahkemeden karar çıkarttı. Ameliyat sırasında deri altına gömülmüş erkeklik organı ortaya çıktı. Erk...

Haber | Yeşilçam`ın yıldızı aslında transeksüel Yeşilçam`ın yıldızı aslında transeksüel
   70’lerde sektöre hakim olan erotik komedilerin güzellerinden biri olan Emel Aydan aslında bir erkekti iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bugünün bir çok orta yaşlı erkeğinin ilk cinsel fantezilerinde yeri olan bu çekici kadın, aslında "gerçek" bir kadın değildi. İşin ilginç tarafı birlikte rol ald...

Haber | Polis Korumasındaki Eşcinsel Evlat Albay Babası Tarafından Kaçırıldı Polis Korumasındaki Eşcinsel Evlat Albay Babası Tarafından Kaçırıldı
   Pembe Hayat Derneği üyesi Ramazan Kalkan, erkek arkadaşı Umut Göktuğ Söyler ile birlikte 23 Şubat Cumartesi günü Söyler’in babası ve 7-8 kişinin saldırısına uğradıklarını söyledi. Kalkan’ın ifadesine göre Söyler’in albay babası, polis amcası ve diğer saldırganlar, Umut Göktuğ Söyler’i karga tulumba ...

Haber | Nil Erkoçlar değişimini anlattı Nil Erkoçlar değişimini anlattı
   Nil olarak var olduğum müddetçe ben bir yalandım Eski adıyla Nil yeni adıyla Rüzgar ameliyatla erkek olma evresini tüm samimiyeti ile anlattı. İşte Nil Erkoçlar`ın çok özel röportajı. 26 yaşında.Oyunculuğa 10 yaşında reklam filmleriyle başlıyor, 15 yaşında Molped reklamında oynuyor, sonra dizi...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi