Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
814 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | EŞCİNSEL POLİS, HAKKINDAKİ İHRAÇ KARARINA BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ

EŞCİNSEL POLİS, HAKKINDAKİ İHRAÇ KARARINA BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ


34 yaşındaki eşcinsel polis O.G., hakkında verilen ihraç kararına "Benim kimle yatacağıma ben mi karar vereceğim yoksa başkaları mı? Özel hayatımı yaşayamayacaksam ben neden yaşıyorum? Soruşturma kapsamında görüştüğüm yetkililer bana, ‘bu ülkede polislik yapamazsın` dediler. Neden yapamayacakmışım?" diye tepki gösterdi.

34 yaşındaki eşcinsel polis O.G., 2017 yılında görev yaptığı Van’da senelik izne ayrıldığı dönemde arkadaşı A.B. ile cinsel ilişki yaşadı. O.G., A.B.’yi yanına alarak polisevine çay içmeye gitti. O.G. kendisine ani bir görev çıkması nedeniyle ‘yarım saate dönerim’ diyerek A.B.’yi polisevinde bırakıp çıktı. Meslektaşları yabancı gördükleri için A.B.’ye kimlik kontrolü yaparak gözaltına aldı.

A.B.’nin ifadesinde kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine O.G. ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçlamasıyla tutuklandı. A.B. ise olayın ardından savcılığa giderek ifadesini baskı altında verdiğini, tutuklanan polis ile rızası dahilinde ilişkiye girdiğini söyledi. İfadenin ardından O.G. tutukluluğunun 8. gününde serbest bırakıldı, savcılık olayla ilgili takipsizlik kararı verdi.

Zonguldak’a tayini çıkan polis O.G. hakkındaki disiplin soruşturması 19 Kasım 2018 tarihinde karara bağlandı. O.G. meslekten ihraç edildi. İhraç kararına gerekçe olarak ise “Bir kimseyle gayri tabii mukarenette bulunmak yahut bu fiili kendisine rızasıyla yaptırmak (doğal olmayan yollarla ilişki, ters ilişki, eşcinsel ilişki)” gösterildi.

İhraç kararının ardından O.G. idare mahkemesine verdiği dilekçe ile yürütmenin durdurulmasını talep etti. O.G. dilekçesinde “tüm insanlar hür, haysiyet ve haklar bakımından eşit doğarlar. Tüm insan hakları, evrensel, birbirine bağımlı, bölünemez ve sıkı sıkıya bağlıdırlar. Cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği her kişinin haysiyetinin ve insanlığının ayrılmaz bir parçasıdırlar ve kötüye kullanma nedeni olmamalıdır” ifadelerine yer verdi.

‘İŞSİZİM’

Cumhuriyet’ten Seyhan Avşar’a konuşan O.G. ise sesini duyurabilmek için tüm kurumlara başvurduğunu söyleyerek “Benim kimle yatacağıma ben mi karar vereceğim yoksa başkaları mı? Özel hayatımı yaşayamayacaksam ben neden yaşıyorum? Soruşturma kapsamında görüştüğüm yetkililer bana, ‘bu ülkede polislik yapamazsın’ dediler. Neden yapamayacakmışım? Ben mesleğini düzgün yapan bir insanım. Şu an işsizim. İş arıyorum. Mağduriyetimin ise acilen giderilmesini bekliyorum” dedi.

Kaynak: Gzone.com.tr


Eklenme Tarihi : 11.03.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 148763 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Bence polis kendi gerçek ismini söylememiştir. Polisevinde durum anlaşılınca, Sıkıntı orada başlamıştır tahminimce. Sana güvenip, altina yatan bir insana en basitinden neden yüzeysel şeyleri söylemezsin ki? Aksi bir durum varsa, art niyet vardır. Benim kamuda çalışan arkadaşlarım var. Onlarla resmi misafirhanelere gider sabaha kadar kalırım. Cebimde varsa konaklama ücretini veririm. Çoğu zaman buna gerek kalmıyor. Eğer bu benim özel hayatımsa,paylaşacağım kişileri de özenle seçmeliyim, değil mi? Öyle tanışır tanışmaz hemen böyle yerlere götürmem. Hele ki Polis isen ve yeni tanıştığın kişiyi, böyle bir yere götürmek çok büyük bir risk. Kişi sabıkalı çıkarsa, tüm kariyerin mahvolur.
Yazan : apollon4200     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Polisin uğradı maduriyet işten çıkarılması uzaklaştırılması üzücü vahim bir durum olay mağduriyet FETÖCÜ ve rüşvet yiyen polisleri çıkarsınlar! Türkiye`de bu ülkede eşcinsel olmak terörist olmaktan damgası yemekten daha kötü aciz bir durum vaziyet hal damga dağdaki teröristler binlerce şehidimizi askerimizi öldürdüler af çıkarıldı dağdan indiler elleri kanlı kirli HDP kastediyorum mecliste başımızda milletvekilliği yapıyorlar bu normal bir durum mu? Türkiye`de terörist olmanın affı var suç değil eşcinsellik suç olarak görülüyor hırsızlığın cezası yok eşcinsellik suç olarak görülüyor Türkiye`de 15 milyon eşcinselin olduğunu düşünüyorum bunlarında ifşa olduğunda hep işten çıkarılıp hor ötekileştirilip atılacak mı yani.
Yazan : Tiryakimolursun     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Polis yer bulamadı. Partneri götürdü. Görev için gidince diğerine sordular, kimsin nesin napıyorsun burda diye. Arkadaşımı bekliyorum dedi, kim arkadaşın dediler.. İŞTE ORADA KALDIII.. E bilmiyorki kim olduğunu arkadaşının. Söylemediki. Oo bunda bir iş var dediler. Biraz sıkıştırınca herşey çıktı ortaya. Al birini vur ötekine. Sen niye adamı odada bırakmadın. Sen de niye odaya çıkmadın. Görünür yerde. Aranızda küçük bir senaryo niye öncesinde yazmadınız? Kaybedecek birşeyi olmayanın senaryosu olmaz.. Kaybedecek adamın da bu özgüvene, birşey olmaz havaları.Of Allahım of, çıkılmaz hale sokmuşlar işi.
Yazan : ReActive     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gay olan kişiler neden böyle oluyor anlamadim adam seni oraya çay içmeye götürmüş sana güvenmiş adam gibi cevap versene o. çocuğu adamı ifşa ediyorsun arkadaşım çay içmeye çağırdı Acil görece çağırdılar gitti bende onun gelmesini bekliyorum de p.ç adamı ifşa etmiş
Yazan : Refaz1972     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    atılan tek bu arkadaş değilki memeuriyetten birçok lezbiyen arkadaşta var.
Yazan : klas1971     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Anlamadığım her iki yorumcu da polisin dile getirdiği insan hakları, kişisel hayatın yasalarla korunma altına alınan dokunulmazlığı, polisler tarafından zorla alınan yanlış ifade alınmasının kanunsuzluğuna dikkat çekmek yerine detaylara odaklanılması Arkadaşlar anormal olan eşcinselliğin bir ayı, hastalık gibi algılanmasıdır: bence tüm eşcinseller ve dernekleri bu dava etrafında kenetlenmeli ve gerekirse Avrupa insan hakları mahkemesine taşınmalıdır. Haklarımızı korumanın ve kazanımlar edinmenin yolu bu tip olaylarla mümkündür. Hiçbir ülkede eşcinsel haklar zembille gökyüzünden inmedi, mücadelelerle elde edildi.
Yazan : ikmal     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bence şuçlu polis memuru. neden polis evinde yapıyorsunuz?Baska yer mi yoktu yapacak? polis memuru yarım saat sonra gelecem deyip davet edilen kişiyi ekiyorsun. Ekilen kişi bunu haz edemedi bari o beni sattı bende onu satayım dedi böyle intikam almıştır. ikisi de razı , razı olmasa idi polisevine çay içmeye gitmezdi. demiş olduğum gibi yarım saar sonra gelecem deyip ekmesi sonucu bunlar oldu. suç ilişkiye giren değil de onu davet eden polis memurunda çünkü yalan söyleyip karşı tarafı ektiği için . birde polis evinde yapmaları trajikomedi zaten. sanki baska yapacak yer yokmuş gibi
Yazan : yildiz542     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    İşler bu boyuta gelmiş, tüm olay açığa çıkmış. Polis, bu saatten sonra kaybedecek neyim var düşüncesiyle açık ve cesurca ifade vermiş. Polis bu kararlılıkla giderse Avrupanın yaptırımını arkasına alabilir ve memurların ses çıkarmasına engel oluşturan bu durumu emsal dava haline getirebilir. Bu işlerden anlayan tuttuğunu koparan bir hukukçuya tam ihtiyaç olduğu zaman.. Bu arada kaybedecek bir şeyi olmadığı için kendisini açık karşısındakini ise ketum olmakla suçlayan tüm gaylere soruyorum, adama kızarsınız saklıyor geyliğini diye... Eee adam tüm yaşamını geçireceği meslek garantisini kaybetti böyle olunca mı ayakların yere değdi... Kimliğini özel yaşamını riske edecek bilgilerini saklayan bu şiddette kızmayın arkadaşlar, ateş düştüğü yeri yakıyor..
Yazan : ReActive     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Trafik kavgasında cinayet işleyen travestiye indirim Trafik kavgasında cinayet işleyen travestiye indirim
   Osmangazi ilçesinde geçen yıl 23 Nisan’da travesti Derya Yıldırım, trafikte Can Görkem Bayraktar ile ’yol verme’ yüzünden tartıştı. Yıldırım, tartışmanın ardından yola devam edip Çekirge Caddesi’ndeki evine gitti. İddiaya göre, Yıldırım, kendisini takip eden Bayraktar ile evinin önünde kavga etti...

Haber | NESLİHAN DOĞRUSÖZ CİNSEL YÖNELİMİYLE İLGİLİ AÇIK VE NET KONUŞTU NESLİHAN DOĞRUSÖZ CİNSEL YÖNELİMİYLE İLGİLİ AÇIK VE NET KONUŞTU
   İşte Benim Stilim yarışmasıyla ismini duyuran Neslihan Doğrusöz, cinsel yönelimi, son hali ve imajıyla gündeme gelmişti. Tarzıyla dikkat çeken Doğrusöz kendisi hakkında yorum yapanlara net yanıt verdi. Yarışmadaki zamanlarını anlatan Doğrusöz, “Yarışmada topuklu ayakkabı ile yürüyememem sublim...

Haber | EŞCİNSEL POLİSİN İŞE İADE KARARINI DANIŞTAY BOZDU EŞCİNSEL POLİSİN İŞE İADE KARARINI DANIŞTAY BOZDU
   Gazete Duvar’dan Çiçek Tahaoğlu’nun haberine göre, gerçek ismini vermek istemeyen polis memuru cinsel yöneliminin öğrenilmesiyle disipline sevk edilerek 2013 yılında ‘yüz kızartıcı suç işlediği‘ gerekçesiyle ihraç edilmişti. Bunun üzerine memur Osman, İdare Mahkemesi’ne meslekten ihracına yönelik...

Haber | CHP’NİN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: LGBTİ+ AYRIMCILIĞINA KARŞI MECLİS KURACAĞIZ CHP’NİN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: LGBTİ+ AYRIMCILIĞINA KARŞI MECLİS KURACAĞIZ
   CHP’nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, Artı TV’de Avukat Veysel Ok’un sunduğu “İnsan Hakları Ajandası” programına katıldı Taş, kendisine gelen bir soru üzerine Beyoğlu’nda LGBTİ meclisleri kuracaklarını söyledi: “Biz bu ayrımcılığı ortadan kaldıracağız. Gökkuşağı gibi bir Beyoğlu… Ve...

Haber | M.A.C İZMİR ŞUBESİNDEKİ AYRIMCILIK İDDİASIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELER M.A.C İZMİR ŞUBESİNDEKİ AYRIMCILIK İDDİASIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELER
   Bir LGBTİ+ birey, M.A.C Türkiye’nin İzmir şubesinde HIV ile yaşaması nedeniyle mobbing uygulandığı iddiasında bulunmuştu. Pembe Hayat Derneği, hukuk departmanları ile birlikte ilgili firma yöneticileri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu haberleştirmişti. H.A. adlı çal...

Haber | İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ’NDEN ANKARA VALİLİĞİ’NE LGBTİ+ ETKİNLİK YASAĞINI KALDIRMA ÇAĞRISI İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ’NDEN ANKARA VALİLİĞİ’NE LGBTİ+ ETKİNLİK YASAĞINI KALDIRMA ÇAĞRISI
   İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW) Ankara Valiliği’ni LGBTİ (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans, İnterseks) bireylere yönelik hak ihlallerine son vermeye çağırdı. Kurumun 14 Şubat 2019 tarihinde yayımladığı basın bildirisinde LGBTİ birey ve toplulukların etkinlik düzenleme özgürlüklerini kısıtlayan uygu...

Haber | FRANSA’DA EŞCİNSEL EBEVEYNLER İÇİN ÖNEMLİ YASA KABUL EDİLDİ FRANSA’DA EŞCİNSEL EBEVEYNLER İÇİN ÖNEMLİ YASA KABUL EDİLDİ
   Fransa’da mecliste görüşülen “güvenli okul yasası” kapsamında okul kayıt formlarında kullanılan “anne baba” ifadelerinin kaldırılması önerildi. İktidar partisi Cumhuriyetçi Yürüyüş Hareketi milletvekili Valerie Petin tarafından önerilen anne baba yerine “veli 1” “veli 2” ifadelerinin konulmasını öng...

Haber | İŞTE MUMBAİ’DEKİ İLK EŞCİNSEL DÜĞÜNÜ İŞTE MUMBAİ’DEKİ İLK EŞCİNSEL DÜĞÜNÜ
   PEşit evliliğin henüz tanınmadığı Hindistan’ın Mumbai kentinde ilk sembolik gey düğünü gerçekleşti. Eylül ayında İngiliz sömürgeciliğinden kalma eşcinsel ilişkiyi suç olarak tanımlayan homofobik 377. Madde’yi iptal eden ülkedeki ilk sembolik eşcinsel düğünü, lezbiyen çift tarafından Ocak ayında ...

Haber | INSTAGRAM ENDONEZYALI EŞCİNSEL İÇERİKLİ HESABI YAYINDAN KALDIRDI INSTAGRAM ENDONEZYALI EŞCİNSEL İÇERİKLİ HESABI YAYINDAN KALDIRDI
   Sosyal paylaşım platformu Instagram, dünyanın nüfus bakımından en büyük Müslüman ülkesi Endonezya’da eşcinsellerin sıkıntısını gösteren bir hesabı yayından kaldırdı. Eşcinseller ile ilgili ironik ve mizahi paylaşımlar yaptığı belirtilen Alpatuni isimli hesabın, Endonezya İletişim Bakanlığı’nın ta...

Haber | MUHAFAZAKAR POLONYA’DA DEĞİŞİM İSTEYEN EŞCİNSEL POLİTİKACI PARTİ KURDU MUHAFAZAKAR POLONYA’DA DEĞİŞİM İSTEYEN EŞCİNSEL POLİTİKACI PARTİ KURDU
   Polonya’nın 90 bin nüfuslu Slupsk kentinin eski Belediye Başkanı Robert Biedron Avrupa Birliği yanlısı olduklarını ve Katolik Kilisesi’ne yakın olan iktidardaki muhafazakar Hukuk ve Adalet Partisi’ne karşı bir güç oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti. AP seçimlerine katılacak Robert Biedron’un ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi