Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1702 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | EŞCİNSEL POLİSİN İŞE İADE KARARINI DANIŞTAY BOZDU

EŞCİNSEL POLİSİN İŞE İADE KARARINI DANIŞTAY BOZDU


Gazete Duvar’dan Çiçek Tahaoğlu’nun haberine göre, gerçek ismini vermek istemeyen polis memuru cinsel yöneliminin öğrenilmesiyle disipline sevk edilerek 2013 yılında ‘yüz kızartıcı suç işlediği‘ gerekçesiyle ihraç edilmişti.

Bunun üzerine memur Osman, İdare Mahkemesi’ne meslekten ihracına yönelik kararın yürütmesinin durdurulması için dava açmış ve sonucunda kazanarak mesleğine dönmüştü.

Ancak birkaç ay önce Danıştay, Devlet Memurları Kanunu’nun ‘memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak (657 sayılı kanun 125/E-g)‘ maddesini hatırlatarak yerel mahkeme kararını bozdu.

Danıştay’ın kararında, polis memuru Osman’ın daha önce verdiği ifadenin ‘samimi bir itiraf niteliğinde olduğu‘, davranışlarının devlet memuruna yakışmadığı gibi ifadelere de yer verildi.

Görevine dönmek için mücadelede kararlı olduğunu belirten Osman, “Devrelerim arasında sınava girdim, kazandım, sağlık şartlarını geçtim ve bu ülkede polis oldum. Ben lütuf değil, hakkımı istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: Gzone.com.tr


Eklenme Tarihi : 03.03.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 152757 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Canlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hukuk mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Bu devlet hepimizin. Kanun önünde hepimizsözde de olsa eşit haklara sahibiz. Olayın açığa çıkması tamamen usülsüz telefon dinlemeleri. En acısı da bir gece sırf LGBT bireyi olduğunuz için evinizden polis otosu ile alınmanız ve merkeze götürülmeniz. Orada fiziksel ve sözlü şiddete maruz kalmanız( dayak ve hakaret) Röportajda da dediğim gibi bu dava onur davası bu yüzden kazanmadan ve bundan önceki hayatımdakimden daha güçlü olmadan ölmek yok bana .
Yazan : Alperrrr     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    yazıklar olsun bu sisteme,meclisteki teröristleri besleyen devlet polisine bunu reva göremez arkadaşa yardım etmek istiyorum bir şekilde bana ulaştırırsanız sevinirim.
Yazan : weekend2019     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    İnsanlar Cinselliğini Işyerine Taşımadığı Sürece Sorun Yok Demişsin. Ama Eğer Eşcinselliğiniz Ses Tonunuzdan, Hareketlerinizden Anlaşılıyorsa, Insanlar ZATEN SİZİN EŞCİNSEL OLDUGUNUZU ANLIYOR. Siz Ciddi Bir Insan Da Olsanız, Kimseye Asılmamış Da Olsanız, SİZE HAKARET ETMEYE BASLIYORLAR. Tabii Sizinle Yatmak Isteyen, ÖNCE BANA; SONRA HASANA VER Şeklinde Hayaller De Kuruyorlar Hakkınızda. Sizin SADECE EKMEK PARASI Için Orada Oldugunuzu ANLAMIYORLAR VE Sizi O Işyerinde Kesinlikle BARINDIRMIYORLAR. Yani Bu Polis Memurunu Tanımadan YARGILAMAK Cok Saçma. Kimbilir Ne Sıkıntılar Çekti. Bunu AYRIMCILIĞI YAŞAMAYAN BİLEMEZ....
Yazan : yildiz542     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Travesti Seda Hn. Çok doğru söylemiş arkadaşlar. Bu kararı verenlerinde eşcinsel olmadığı ne malum. Ondan da geçtim. Bu nedir abi ya. Gay diye bir polisi atıyor işten. Sanane amk sanane. Biz de heteroların iğrenç yaşam düzeninde gizlenerek yaşamaktan nefret ediyoruz. İsyan yada savaş çıkartıyor muyuz amk !? Yahu dış ülkelerin bir çoğunda eşcinsellik o kadar normal karşılanıyorki. Evlenebiliyorlar bile. Şahsen ben bu ülkede artık ``Kendim gibi davranabileceğim`` düşüncesine inanamıyorum.
Yazan : Peter2     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    kimse kimsenin özel hayatına müdahale etmemeli lakin olayın gelişimi yukarıda anlatıldığı gibi pek de masum değil. bazı meslekler vardır hassaSiyetleri abartılıdır bununa dikkat etmek gerekir.şimdilik böyle 50 sene sonra belki farklı olur umarım.
Yazan : enis2001     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ankbahtiyar adlı arkadas... İnsanlar cinselliğini işyerine taşımadığı sürece sorun yok demişsin. Ama eğer eşcinselliğiniz ses tonunuzdan, hareketlerinizden anlaşılıyorsa, insanlar ZATEN SİZİN EŞCİNSEL OLDUGUNUZU ANLIYOR. Siz ciddi bir insan da olsanız, kimseye asılmamış da olsanız, SİZE HAKARET ETMEYE BASLIYORLAR. Tabii sizinle yatmak isteyen, ÖNCE BANA; SONRA HASANA VER şeklinde hayaller de kuruyorlar hakkınızda. Sizin SADECE EKMEK PARASI için orada oldugunuzu ANLAMIYORLAR VE sizi o işyerinde kesinlikle BARINDIRMIYORLAR. Yani bu polis memurunu tanımadan YARGILAMAK cok saçma. Kimbilir ne sıkıntılar çekti. Bunu AYRIMCILIĞI YAŞAMAYAN BİLEMEZ....
Yazan : Calgary     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    insan cinselliğini iş yerine taşırmadığı sürece hangi türden cinsel yönelime sahip olursa olsun,sorun olmamalı. hetero biri de cinselliğini işine bulaştırabilir ve bu da etrafını rahatsız eder. Meslekten ihraç edilen polisin cinsel yönünü işine karıştırdığını hiç sanmıyorum.
Yazan : ankbahtiyar     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    maddeye bak, hizaya gel..Yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak!?..çalanların çırpanların, dolandıranların, rüşvet veren ve alanların hiç YÜZLERİ KIZARıyor mu, UTANIYORlar mı acaba? hangi kurumda hangi meslekte olursa olsun öyle memurlar var ki karısını/kocasını aldatırlar. Kazara duyulsa bile bişey yapılmaz. çünkü karşı cinslerdir. yani biri erkek biri kadın. yani normaldir. Ama eşcinselsen yüzün kızarmalı öyle mi? Yahu bu kanun maddesinin içine ister eşcinselliği ister karşıcinselliği koy.. Şu anda kimbilir hangi memur kiminledir. kısacası cinselliği bu maddeye koyarsan devlette memur kalmaz be! Neyse umarım bu polis arkadaş da görevine tekrar döner.
Yazan : EVLENMEK     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    ŞAŞIRDIM VALLA BETAŞA GİDİN ( İSTANBUL PERPADAKİ) CALIŞANLARIN COĞU EŞCİNSEL NEDE OLSA BENDE ONLARDANIM KAN CEKİYOR HER HALDE ( BU KARARI ALANLARIN DA EŞCİNSEL OLMADIĞINI KİM İTDİA EDEBİLİR )
Yazan : Travesti_Seda     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    cinsel yonelimini gizleyen bir suru memur var.Onlara ne olacak peki.Cinsel yonelimden dolayı bir kisiyi isinden atmak issizlige mahkum etmek ne derecede dogru?
Yazan : exclusiveman     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    İnsanın içi gay olunca, hangi mesleği yaparsan yap rahat duramıyor ki! Osman Abi, tutsaydın abi kendini keşke, nasıl çaktırdın durumu. Devrelere filen mi sarktı. Şaka bir yana, insallah hakkını alırsın çünkü istediğin şey gerçekten lütuf değil, hakkın!
Yazan : ReActive     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak... Bu aptal yasa bir an önce kaldırılmalıdır. Sırf eşcinsel diye bir kişinin hayatıyla oynamak nedir! Katil değil, hırsız değil, ne idüğü belirsiz vakıflarda ve kurslardaki çocuk tecavüzcüsü değil de sadece eşcinsel. Yüz binlerce kişi kamu kurumlarına dava açsa eğer, işten atmaya kimse cesaret edemez.
Yazan : olgunsevmek1     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    üzücü bir durum geçmiş olsun
Yazan : kemalms     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | CHP’NİN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: LGBTİ+ AYRIMCILIĞINA KARŞI MECLİS KURACAĞIZ CHP’NİN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: LGBTİ+ AYRIMCILIĞINA KARŞI MECLİS KURACAĞIZ
   CHP’nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, Artı TV’de Avukat Veysel Ok’un sunduğu “İnsan Hakları Ajandası” programına katıldı Taş, kendisine gelen bir soru üzerine Beyoğlu’nda LGBTİ meclisleri kuracaklarını söyledi: “Biz bu ayrımcılığı ortadan kaldıracağız. Gökkuşağı gibi bir Beyoğlu… Ve...

Haber | M.A.C İZMİR ŞUBESİNDEKİ AYRIMCILIK İDDİASIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELER M.A.C İZMİR ŞUBESİNDEKİ AYRIMCILIK İDDİASIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELER
   Bir LGBTİ+ birey, M.A.C Türkiye’nin İzmir şubesinde HIV ile yaşaması nedeniyle mobbing uygulandığı iddiasında bulunmuştu. Pembe Hayat Derneği, hukuk departmanları ile birlikte ilgili firma yöneticileri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu haberleştirmişti. H.A. adlı çal...

Haber | İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ’NDEN ANKARA VALİLİĞİ’NE LGBTİ+ ETKİNLİK YASAĞINI KALDIRMA ÇAĞRISI İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ’NDEN ANKARA VALİLİĞİ’NE LGBTİ+ ETKİNLİK YASAĞINI KALDIRMA ÇAĞRISI
   İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW) Ankara Valiliği’ni LGBTİ (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans, İnterseks) bireylere yönelik hak ihlallerine son vermeye çağırdı. Kurumun 14 Şubat 2019 tarihinde yayımladığı basın bildirisinde LGBTİ birey ve toplulukların etkinlik düzenleme özgürlüklerini kısıtlayan uygu...

Haber | FRANSA’DA EŞCİNSEL EBEVEYNLER İÇİN ÖNEMLİ YASA KABUL EDİLDİ FRANSA’DA EŞCİNSEL EBEVEYNLER İÇİN ÖNEMLİ YASA KABUL EDİLDİ
   Fransa’da mecliste görüşülen “güvenli okul yasası” kapsamında okul kayıt formlarında kullanılan “anne baba” ifadelerinin kaldırılması önerildi. İktidar partisi Cumhuriyetçi Yürüyüş Hareketi milletvekili Valerie Petin tarafından önerilen anne baba yerine “veli 1” “veli 2” ifadelerinin konulmasını öng...

Haber | İŞTE MUMBAİ’DEKİ İLK EŞCİNSEL DÜĞÜNÜ İŞTE MUMBAİ’DEKİ İLK EŞCİNSEL DÜĞÜNÜ
   PEşit evliliğin henüz tanınmadığı Hindistan’ın Mumbai kentinde ilk sembolik gey düğünü gerçekleşti. Eylül ayında İngiliz sömürgeciliğinden kalma eşcinsel ilişkiyi suç olarak tanımlayan homofobik 377. Madde’yi iptal eden ülkedeki ilk sembolik eşcinsel düğünü, lezbiyen çift tarafından Ocak ayında ...

Haber | INSTAGRAM ENDONEZYALI EŞCİNSEL İÇERİKLİ HESABI YAYINDAN KALDIRDI INSTAGRAM ENDONEZYALI EŞCİNSEL İÇERİKLİ HESABI YAYINDAN KALDIRDI
   Sosyal paylaşım platformu Instagram, dünyanın nüfus bakımından en büyük Müslüman ülkesi Endonezya’da eşcinsellerin sıkıntısını gösteren bir hesabı yayından kaldırdı. Eşcinseller ile ilgili ironik ve mizahi paylaşımlar yaptığı belirtilen Alpatuni isimli hesabın, Endonezya İletişim Bakanlığı’nın ta...

Haber | MUHAFAZAKAR POLONYA’DA DEĞİŞİM İSTEYEN EŞCİNSEL POLİTİKACI PARTİ KURDU MUHAFAZAKAR POLONYA’DA DEĞİŞİM İSTEYEN EŞCİNSEL POLİTİKACI PARTİ KURDU
   Polonya’nın 90 bin nüfuslu Slupsk kentinin eski Belediye Başkanı Robert Biedron Avrupa Birliği yanlısı olduklarını ve Katolik Kilisesi’ne yakın olan iktidardaki muhafazakar Hukuk ve Adalet Partisi’ne karşı bir güç oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti. AP seçimlerine katılacak Robert Biedron’un ...

Haber | EŞCİNSELLERE HAKARET EDEN PAPAZA YEDİ AY HAPİS CEZASI EŞCİNSELLERE HAKARET EDEN PAPAZA YEDİ AY HAPİS CEZASI
   Yunan ortodoks bir papaz, bir blog yazısında takipçilerine ‘eşcinsellere tükürün, onlar insan değil, doğanın reddidir’ telkininde bulundu. Papaz bu sözlerinden dolayı yedi ay hapis cezasına çarptırıldı, cezası üç yıl ertelendi. 1978’den beri Yunanistan’ın batısındaki Kalavryta ve Aigialeis kasaba...

Haber | Eşcinsel ilişki belediyeyi karıştırmıştı! Mahkemeden flaş karar Eşcinsel ilişki belediyeyi karıştırmıştı! Mahkemeden flaş karar
   İş Mahkemesi, birlikte çalıştıkları çöp işçisi arkadaşları M. Ş. (27) ile eşcinsel ilişkiye girdikleri gerekçesi ile işten atılan 3 çöp kamyonu şoförü ile ilgili görülen bir davada kararını verdi. Mahkeme, R. S.’nin (43) işe iade davasını kabul etti, sözleşmenin feshi kararını iptal etti. KÂĞITHANE...

Haber | Kan donduran itiraf: Bahçıvan 1’i Türk 8 erkeği öldürmüş Kan donduran itiraf: Bahçıvan 1’i Türk 8 erkeği öldürmüş
   Kanada`nın Toronto kentinde bahçıvanlık yapan Bruce McArthur, 2010-17 arasında kaybolan biri Türk, sekiz erkeği öldürdüğünü itiraf etti. Sol üstten saat yönüne doğru kurbanlar: Selim Esen(44), Andrew Kinsman(49), Majeed Kayhan(58), Dean Lisowick(47), Kirushna Kumar Kanagaratnam, Abdulbasir Faiz...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi