Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1928 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Eşcinsel Evliliğine Karşı İlginç Pankart (Kocaeli)

Eşcinsel Evliliğine Karşı İlginç Pankart (Kocaeli)


İZMİT`te her cumartesi günü, Türkiye gündemindeki olayları canlandırmalarla protesto eden Kartepe İnsan Hakları Derneği, eşcinsel evliliğin gündeme getirilmesini protesto etti.

(Kocaeli), (DHA) - İZMİT`te her cumartesi günü, Türkiye gündemindeki olayları canlandırmalarla protesto eden Kartepe İnsan Hakları Derneği, eşcinsel evliliğin gündeme getirilmesini protesto etti. Pankart ve yazılı açıklamalarında eşcinsel evliliği `İ... evliliği` olarak tanımlayan ve bu ifadeyi de açık açık pankarlarda yazan grubun bu açıklaması şaşkınlıkla izlendi.

İzmit`te daha önce de birçok ilginç protesto gösterilerinde bulunan Kartepe İnsan Hakları Derneği üyeleri, Yürüyüş Yolu üzerinde Fethiye Kavşağı`nda sadece erkeklerden oluşan 10 kişilik grupla protesto gösterisinde bulundu. Bu protestonun özelliği nedeniyle daha önceki protestoların aksine kadınlar katılmadı.

`CHP i... evliliğinden yana, başörtü özgürlüğüne karşı. BDP i..e evliliği size uysa da bu topluma uymaz`, `BDP, i... evliliği Anayayasa`ya girsin önerini kınıyoruz`, `CHP i... evliliğine değil başötrdü özgürlüğüne destek ver` yazılı pankartlar taşıdı.

Yüzlerce kişinin geçtiği Yürüyüş Yolu`nda sansürsüz yazılan bu ifadeler birçok kişi tarafından tepki görmesine rağmen, protesto yaklaşık yaklaşık yarım saat devam etti. Grup adına dernek başkanı Ali Akbsaş`ın okuduğu bildiride şu ifadeler yeraldı

BDP`nin önerim; CHP`nin destek verdiği i... evliliği Anayasayla özgür kılınsın, örnerisini protesto ediyoruz. Devletin, vatandaşın ruh sağlığını korumak gibi bir görevi yardır. Fakat vatandaşın ruh sağlığını bozacak sapıkça yaşam tarzının önünü açacak BDP`nin ortaya attığı, CHP`nin destek verdiği i... evliliğinin Anayasal bir hak olarak tanınması önerisini şiddetle protesto ediyoruz. Devlet eski Bakanı Aliye Kavaf`ın "Eşcinsellik hastalıktır, tedavi edilmelidir` sözlerini doğru buluyoruz. Bu rahatsızlıktan muzdarip insanların tedaviyle yeniden topluma kazandırılması yerine rahatsızlıklarını normal kabul edip bir de bu tür sapık evlilik ilişkisini Anayasal bir hak olarak tanınması kabul edilemez.

Birçok kişinin bu ifadeleri duyduğunda yürüyüp uzaklaştığı protesto gösterisindeki açıklama şöyle devam etti

Baş örtüsüne özgürlük söz konusu olduğu zaman yasaklanması için elinden geleni yapan, Anayasa Mahkemesi`ne giden CHP`nin i... evliliğine özgürlük söz konusu olduğunda BDP`ye destek olmasını anlayamıyoruz. CHP Allah`ın yasakladığı i...liğin özgür kalması için elinden geleni yapıyor. CHP ve BDP`nin i... evliliği` gibi gayri ahlaki bir olayı CHP seçmeni de kabul etmeyecektir.

Kaynak: www.haberler.com


Eklenme Tarihi : 06.06.2012
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 508025 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    bizi kınayan herkez ait oldugu dünyaya girecek bdp yi kınamıştım ama gururla tebrik ediyorum
Yazan : burakefe01     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    arkadaşlar bu belirli bir kesimin düşüncesi bu kadar önemseyip dine hükümete yada olayla alaksı olmayan diğer dindar insanlara hakaret etmeye gerek yok.yorumlarda sürekli türkiye gerçeği vurgulanmış ama bana göre bu acınası bir durum. ben amerikada yaşıyorum bazı eyaletlerde eşcinsel evlilik serbest ama nedense kimse açık açık yaşayayamıyor. bazı eyaletler ise türkiyedekinin on katı şekilde eşcinselliğe kötü bakıyor hele insanlar tiksinç yaratıkalr olarak görüyorlar eşcinsellri.kabullenelim artık biz herkes gibi açık yaşayamayız bırakın gay olmak bizim özelimiz olsun özel olan her zaman güzeldir.kimsenin bilmesi gerekmiyor. evlenmekte artı birşey sağlamıyor. dünya genelinde heterolar bile beraber yaşamyı tercih ediyor. bana göre insanların ve hükümetlerin tabularını yıkmalrını beklemden biz içimizdeki tabuları yıkalım hayat nasıl güzelse öyle yaşayalım gerisi hikaye.ben türkiyedeykende sevgilim vardı gayet güzel bi şekilde 4 sene bareber aynı evi paylaştık kimsede karışmadı gay arkadaşlrımızda gelip gidiyordu bi Allah ın kulu siz necisiniz demedi hiçte sorun yaşamdık.tavsiyem temiz ve güzel bir hayat yaşayın provakasyonlara gelmeyin bırakın ibne olalım bizde onalara geri kafalı diyoruz değişen birşey var mı asla unutmayın it ürür kervan yürür.
Yazan : ridiculous     Beğen

    hiç birşey bilmeyen cahiller sürüsü
Yazan : aykutp21     Beğen

    Bu zihniyetteki insanların çocuklrı gay yada lezbiyen olduklarını açıklasalar aileleri onları yüzde doksan öldürür yani...
Yazan : PaMirR     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    BDP yi tebrik ediyorum
Yazan : regor     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Senin ruh sağlığın yerindeyse vargit ben ibne ruhsuz olayım..
Yazan : sevgi6161     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    öncelikle bu konu hakkında yorumum yukarıda bellidir... asıl değinmek istediğim konu burada yazılan yorumlarla ilgili... şimdiden herkesten özür dilemem gerekiyorsa özür dilerim... herkesin nick nime kullanarak cevap vereceğim.........turko_45... evet sakallı dedeye ve diğerlerine de eşcinsel dedik çünkü bizler maalesef birbirimizi çekemiyoruz. daha öncede söylediğim gibi bir pasif diğer pasifi bir erkeksi görünenin yanında aşağılıyor, vs vs. bir çok örnek var. ama fazla yer ayırmayacağım bu konuya hepimiz biliyoruz zaten....... ebear...şimdi siyaset konusunda ne kadar bilgilisin bilmem ama siyasi partiler vaatlerinde, yaptıkların da ve yapıyor olduklarındaki nedenleri oy kazanmaktır. halk iyi hizmet alıyorsa oy verir, değilse oy diğerlerinden birine gider. sana tek söylemem gereken EVET BDP*CHP bunu oy kazanmak için yapıyor. öyle olmasıda normal çünkü, işlerinin nedeni bu...... onelife...evet haklısın bunları AiHM`ne şikayet etmek gerekir ama biliyor musun bunu yapabilmek için önce 3.000 TL yatırmak gerekli başvuru sırasında, kabul görürse dava masraflarını sen düşün...... aphomo...arap kültüründeki 4 kaın olayı; bu konuyu biraz uzun uzadıya anlatmaya çalışacağım. şimdi edebi manada bakmak gerekirse en güzel şiirler, beyitler, hikayeler,sözler.... nereden çıkıyor? arabistandan yani arap erkeklerinden. peki ne iş olursa olsun bir işi en iyi hangi cins yapabilir? elbetteki eşcinseller? arabistanda peygamberin gelmesinden önce kız doğan çocuklar diridiri gömülüyordu, kadın tecavüze uğrarsa taşlanıyor(ki hala var olan konulardan biri), kocasından ya da ailesindeki başka bir erkekten şiddet gören kadın ölse ile devlet hakkını aramıyor... şimdi bunlar neden oluyor. nedeni eşcinsel toplum oldukları ve kadınlardan nefret ettikleri için. bu olay sadece orada değil reform öncesi avrupada da yaşandı. zengin kadınlar kil maskesi yaptığı için cadı diyerek yakıldı, çoğunlukta kadınlar yakıldı ya da ayağına ip bağlanıp dereye atıldı, öldürüldü.nedeni şu; eşcinsellik hep pis kaka oldu ve eşcinsellerde gücü ellerine geçirdiğinde kadınları yok etti. nihayetinde o avrupa da kadınları yakan rahiplerin durumu şuan ortada... ya sübyancılar ya da eşcinseller.... eşcinselliğin kesinlikle yasak olduğu yerlere bir bakın hepsi bu konuda özgür olan yerlerden daha çok bu ihtiyacı güder. türkiyeden örnek konya..... soner_ist ve strangefight... arkadaşlar lütfen şiddetten veşiddet içeren konuşma ve davranışlardan uzaklaşalım. yoksa hakları almamız daha da zorlaşabilir..... nakreap...afedersin ama BDP dediğimiz parti bizim hakkımızı savunuyor ve bunu korkmadan yapabiliyor, bağıra bağıra... YAPTIĞI ŞEY BİZİM HAKKIMIZI SAVUNMAK... BU KAOS MU? EZİLMEK, DIŞLANMAK, HAKARETE UĞRAMAK SORUN DEĞİL AMA HAKLARIMIZ KONUŞULURKEN YAŞANANLAR KAOS MU? BENCE BURADAKİ TEK KAOS senİN BU YAZIYI YAZMANDIR....... forgiveme_06...yahu AKP,MHP anarşist değilde ne yararları dokunuyor. lütfen bu kadar sığ düşünmeyin. Adamlar faşistmiş bilmemneymiş, olmayanlar senin ne işine yarıyor. askerlikte, özel hayatta ve her yerde sışlanıyor ve hakarete uğruyorsun. adamlar bunun önüne geçmek için çabalıyor ama anarşist oldukları için desteklemeyin diyorsun. inanılmaz. ben de demiyorum diğer yaptıklarını görmezden gelin, sadce diyorum ki adamlar bizim için bizden çok uğraşıyor bari bir teşekkür edin...... yaOZEL_yaHİC.. arkadaşım ibne küçük kız çıcuğu demekmiş sen küçük kız çocuğu musun? hayır. sadece şöyle olabilir; HEPİMİZ EŞCİNSELİZ! AKTİFİYLE PASİFİYLE YA DA APSİYLE... BİZ BİRBİRİMİZİ KABUL ETTİK SİZDE EDECEKSİNİZ:)...... joven_ist...afedersin ama müslümanlığıda bu tip şarlatanlar yüzünden karalamayın lütfen. bu şarlatanlar gibi dü şünmeyip eşcinselleri kabullenen müslümanlarda var bakın seslerini çıkarmıyorlar.... asilorina...ne saçma. BDP işlerini zora sokmak için mi yaptırıyor yani. şaştım senin aklına..... herkese iyi günler
Yazan : iz_mir_li_35     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    bazı gayler kendilerinin başörtülü kızlarla aynı kaderi paylaştığını düşünmektedir,hak ve özgürlüğünün kısıtlandığını.bu eylem gözlerinizi açsın başörtülü bacılarımıza bişey olmaz ama sizler tercihleriniz yüzünden linç bile edilebilirsiniz bu akp zihniyetiyle.onu bunu şunu bırakın sizlerde diğerleri gibi kendi menfaatlerinizi düşünün,sorgulayın,bilinçlenin başka Türkiye yok!!!
Yazan : coollonely     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    zavallı ..eminimki taşıdığı yazıyı okumamıştır.. sahil kenarında genç erkekleri genç kızları rontgenleyen basit yurdumun insanı
Yazan : newgostak     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Şimdi bunların ruh sağlıkları yerinde de, biz evlenince mi bozulacak? Bu ne saçmalıktır ya? Bu on kişilik grup cami yerine en yakın psikoloğa gitmeli bence. Şakirtlik bir hastalıktır ve tedavisi de çağdaş olmaktır. Bunlar da bu hastalığın umutsuz vakalarıdır. Yazık...
Yazan : Si_Bemol     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu nasil insan haklari dernegi? Bu dernegi avrupa insan haklari dernegine ve avrupa insana haklari mahkemesine sikayet edilmeli.Ayrica LBGT bu dernegi Türkiyede mahkemeye vermeli tazminat davasi acmali. Bircok gay dernege dava acabilir.
Yazan : OneLife     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    eşcinsel ilişkiye ve evliliğe karşı çıkan, ibne diyen kesim acaba 4 eşli evliliğe ne diyor. cevap çok basit: olurunu veriyorlar. bu çelişki onların zihniyetinin de kendi içindeki çelişkisidir.
Yazan : aphomo1     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bakıyosunuz kanatlı hayvanları koruma derneği dernek içerisinde horoz döğüştürürler yahut Kadın haklarını en aeşli savunucuları gider kadınları lime lime ederler veyahut da bunun gibi insan hakları derneiği savunucuları bir insan hakkı olan eşcinselliği protesto eder !!! Yandık ki ne yandık.
Yazan : brok3back     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Garibim dedem vermişler eline bir pankart.Allah bilir ne gözleri doğru dürüst görüyordur ne de kulakları doğru dürüst işitiyordur.Açıkçası dede maşa olmuş bazı geri kafalıların elinde...
Yazan : magic_world     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    yukardaki yorumları okudum da bu kadar sıg düşünen, kendini yazarak bile ifade etmekten ve olayları analiz etmekten aciz, entellektüel derinligi olmayan, LGBTT siyasetinden / politikasında ve teriminolojisinden bi haber LGBTT ler aslında her şeyi hakkediyor. Bu durumda olan LGBTT topluluguna sakallı dedenin ve o ihd kafasının yaptıgı az bile denebilir. düşünsel bakımdan, entellektüel bakımdan olayların analizi bakımından eli pankartlı dededen bir farkınız yok aslında. LBGTT haklarına karşı duran partilerin toplumun tepkisi ve bunla baglantılı oy kaygısından dolayı LGBTT haklarına karşı söylemler ve tavırlar içinde oldugunu düşünmekten aciz misiniz? örnegin AKP, MHP... Toplumun verecegi negatif tepkiye ve oy kaybetme riskine ragmen LGBTT haklarını savunan(BDP) yada en azından dillendiren partilere(CHP)hangi akla hizmet bok atıyorsunuz? hatta moronlugun dibine vurup oy kazanmak için LGBTT haklarını savunuyor diyebiliyorsunuz? Pankartlı dede Türkiye toplumundan bireysel bir örnek, toplumun çogu pankartlı dede gibi düşünüyorken hangi zeka düzeyindesiniz ki ``bdp daha fazla oy için yapıyor bunları`` diyebiliyorsunuz? olsa olsa pankartlı dede gibi düşünen bir kaç yüzbin kürdün oyunu kaybettirir bdp ye. bdp ve chp oy kaybetme riskine ragmen LGBTT haklarını dillendiriyorsa Biz LGBTT ler haklarımız ve gelecegimiz için destek olmalıyız. en azıdnan kendimiz için.
Yazan : ebear     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Amca sen o sakalları bi kes, nasıl o biçim olursun var ya. :D
Yazan : Suliet     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Burda böyle konuşuyorsunuz hepiniz haklısınız ama kaçınız 1 temmuzda ki Gay prideye gelicek acaba ? :D
Yazan : gky_freyja     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ey Gidi Balamoz Ey.... Seni Elime Bi Geçirirsem O Zaman Görürsün Bizlere İbne Demeyi Nasıl yakıştırıyorsunuz Bizlere Bu Kelimeyi...
Yazan : Saner_ist     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Üzülerek İzmit`te bulundugunu ögrendigim bu dernek ,insan Haklari degilde olsa olsa insanligin YÜZKARASI dernegi olur... Birde yorumlarinizda yok efendim kendileri eşcinselmiş falan filan diye sacma sapan fikir beyan ederek bu amcanin seviyesine düşmeyin!!! Bize hakaretvari isimler takilmamasi icin önce biz kendimizin ne oldugunu iyi bilmemiz gerekir...Bizler kendi cinsinden,kendi gibi olan kişileri seven onlarla birlikte olmak isteyen ONURLU ve GURURLU kişileriz...şu satiri ayrica her eşcinsel ANDIMIZ gibi ezberlemesi gerekir;``EşCiNSELLiK TERCiH DEGiLDiR;BiZ DOGUSTAN BÖYLE YARATILMISIZ``...biz ne hasta ,nede sapkin kişileriz,bize hasta sapkin diyen kisiler TANRININ TAKDiRi,ILAHISINE karsi gelerek kendileri günah islemektedir... Escinsel haklarini öyle yada böyle dile getiren BDP ve CHP ye tekrar teşekkürü bir borc bilirim...Ne kadar inkar edilsekde,görmemezlikten gelinsekte biz variz ve ESCINSEL HAKLARIMIZI ,ELDE EDENE KADAR SAVUNACAGIZ!!!!! Son sözümde neyi savundugunu bilmeyen gafil dedeme,ibne demek =ARAPCADA KÜCÜK KIZ COCUGU demektir...BDP kücük kiz cocuklari evlensin demiyor,escinsel erkeklere evlenme hakki verilsin diyor...aaa dede, var git buda sana kapak olsun!!!
Yazan : turco45     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    haberde bizler hastayız diyorlar hiçbiirmiz hasta değiliz a ve ya p ne olursak olalım onlar gecmısde kımler ile beraber olduysada oldu ınkar edemezler en azından dagda hayvanlarla beraber olmuyoruz koyde ınsanlar hayvanlarla beraber oluyor dıkkat cekerım.ve escınsellık hastalık ise ben aktifim ılerde pasıf olabılırım ve su an ap de değilim neden bunu yazdım ben kendımı net escınsel hısseden bır beyınım.bunu bılmyen cok ınsan var aramızda bu sıteye sex amaclı gıren aktııfm dıyen odun kişilerde okusun dıye yazıyorum .tabıkı konumuz bu değil ıster pankart acsınlar ısterlerse ortalıgı karsıtırsınlar bır gun ınanıyorum turkıyede escınsellık kımlıgımızı dahı alacagız kabul etseler etmeselerde alacagız sonuna kadarda bu yoldan kımse donmeyecegız hastalık değil yaradılışımızdır.ınanclı bırıyım ben bu sekılde dogmak ıstemedım ama sımdı mademkı boleyım mutluyum dunyaya bıdaha gelsem bole dogmak ısterdım.ınanclı bılınclı olupda benı anlayan anlamayan arkadaslarımada saygılar.hıc bır zamanda escınsel olmakdan utanmadım cok beraberlıgı olan bırıde degılım reel takılan bırıde degılım 18 yıldır bu sekılde algılıyorum kendımı 8 ınsan gırdı hayatıma bılınclı bır escınselım kımsenınde escınsel arkadaslarımıza hakaret etesını bole bıtap hareketler yapmasınada yolda gorsem ızın vermem gerekırse karsıalrına cıkarım korkumda yok.
Yazan : durust06     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    bir de utanmadan insan hakları derneği demişler kendilerine terbiyesizler!!!
Yazan : harpagon55     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    arkadaşlar bu protestoyu degilde. bundan daha önemli olan şey şudurki bdp nin bizi kullanıyorr olmasıdır. sözde bizim adımıza hak istiyor. yalan arkadaşlar bunlar kendi çıkarlarını korumak veya kaos ortamı oluşturmak için yapıyor. bdp den kesinlikle bi fayda beklemeyin. bu bizi daha zor şartlar altına sokacaktır
Yazan : nakreap     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Başkalarının hayatlarıyla niye bu kadar ilgililer ki? Eşcinselliğin sapıklık, günah vs. olduğuna inanıyorsan yapmazsın. Kürtaj konusu için de aynı şey geçerli. İnançlarınız sizi bağlar. Nefret suçu işliyorsunuz. Aslında esas sapık içinde yaşadığımız toplum. Öyle sapık ki içinde yetişen eşcinseller de çoğu zaman öznefretten kurtulamıyor. http://www.youtube.com/watch?v=cDFg7kuX97U
Yazan : cattitude     Beğen

    BDP YI CANI GÖNÜLDEN KUTLUORUM DOSTLRIM.. ONLAR BIZIM DILIMZ RUHUMUZ OLABILME CABASI ICINE GIRDILER YA BU BILE YETER BIZE.. TEBRIKLER BU ÜLKEDE BIZI DÜSÜNE BIRILERINI OLDUGUNU BILMEK KEYIF VERICI SAYGILAR..
Yazan : ALMAN_TURK     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    ah dede vah dede gogole osmanlı zamanında eşcinsellik yaz okuduklarına şasıracaksın bundan 500 yıl önce eçcinselliğin soyluluk göstergesi olduğunu okuduğunda yüzünün şeklini merakedıyroum bu dedenin şaka olduğunu yazsın biri bana pls
Yazan : elitdemet     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    İbne Evliliği :D mal lan bunlar.
Yazan : can3r     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    insan hakları dernegi...!!! hahahhayiiit bu ne çelişki... bu ne trajikommedyaaaa:D , öncelikle gayler i..e degil... esas gaylere karşı olan gizli gay beyin i..eleridir... neymiş toplum istemezmiş peki toplum neyi istiyor... bizler toplum degilmiyiz her ailede en az 1 eşcinsel var.. hesap etsen milyonları geçer... eşcinselde toplum olarak ırkcıları ayrımcıları sevmiyor dogal olarak ee bu durumda napıcaz... saygı duyki saygı duyulasın bay amca :D yoksa bu huzursuzluk kavga bitmez kimsede kazanmaz...
Yazan : sonmekdup     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    :) yorumlara gülüyorum.. yani İBNE kelimesi bu kadar mı agrınıza gidiyor.. ha gay ha eşcinsel ha ibne.. kelime olarak hepsi aynı kapıya cıkıyor:) BDP li anarşistlere sırf gay oldugumuz ve böyle bir önerge verdikleri icin sempati mi duyalım şimdi??:)
Yazan : forgiveme_06     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    SADECE GÜNDEMDE KALMA ÇABASI OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM. BU İNSANCIKLARA GÖRE BİZ GEREK TASAVVUFİ GEREKSE MANTIK VE BİLİM ÇERÇEVESİNDE HASTAYIZ... PEKİ O ZAMAN TEDAVİ EDİN. (tedavi görerek kurtalan tek biR vatandaşa rastlamadım) MALESEF TEDAVİSİ YOK ÇÜNKÜ BU BİR HASTALIK DEĞİL BU DURUMDA BİZLERİ TOPLUMDAN SOYUTLAMA HAKKINI BU İNSANCKLARA KİM VERİYOR? HAKARET İÇEREN PANKARTLARI VE GEREKSİZ KONUŞMALARI NİÇİN ENGELLENMİYOR? MADEM DİNE GÖRE BİZ SAPIK BİR İLİŞKİ YAŞIYORMUŞUZ.. O ZAMAN NİÇİN BİZ BÖYLE DÜNYA YA GELDİK? BU OLAYI DÜŞÜNCE VE İFADE ÖZGÜRLUĞU OLARAK NİTELENDİRCEM AMA ÖZGÜRLÜK BİR BAŞKASININ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KISITLAMADIĞIN SÜRECE ANLAM KAZANIR BU İNSAN HAKLARI DERNEĞİ BAŞLIĞI ALTINDA İNSAN DIŞI VARLIKLARIN FAALİT GÖSTERDİĞİ BİR DERNEĞİN YERSİZ VE GEREKSİZ PROTESTOSU BENCE...
Yazan : rasit90     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    akp yi allah başınızdan eksik etmesin gayları savunan bir parti var onuda vatan hani olarak yada oy avcısı olarak hitap ediyorsunuz. bdp kimsenin oyuna kalmamış sadece var olan bir hakı savunuyor bunuda böyle bilesiniz.
Yazan : mirzabaran     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu tip Provakasyonlar olacaktır elbette. nihayetinde mecliste çoğunluk olan bir parta AKP var. ardından üçüncü de olsa MHP o sebeple onların alt kuruluşları elbette bu tip gösteriler yapacaktır. bilirsiniz ki çirkef etrafa pisliğini sıçratmadan rahat durmaz. ama o çirkefler her ne kadar pisliklerini etrafa saçsalar da güneşi balçıkla sıvayamazlar. gizli yaşamalıyız yok türkiye de eşcinsellik sadece gizli yaşanabilir gibisinden olan sözleri asla desteklemiyorum. bazı beğendiğim yorumların nedeni ise onların çaresizliğine bir dokunuş. unutmayın kalabalığız. tek önemli olan şey aklımızın çalışan bölümlerini bacak arasından çıkarmak ve haklarımızı alana kadar mücadele etmek. diğer yönden, her ne kadar bu olay konuşulursa o kadar iyidir. o kendilerine insan hakları derneği diyenleri ve Eski Bakanımız Aliye hanıma da bazı bilgiler vermek isterim. yaptıkları yorumları cahilliklerine veriyorum. 1973 yılınd dünya sağlık örgütü(WHO) eşcinselliği ``Psikolojik tedaviler klavuzundan çıkarmıştır...`` amerika psikiatr kuruluşu ise 1990 yılında eşcinselliğin bir sağlık problemi olmadığını, tamamen dğanın başka bir özelliğidir diyerek kayıtlara geçirmiş ve bir amerikalı araştırmacı bakteriler ve bazı hayvanlar üzerinde yaptığı araştırmalar da da görmüş ki, EŞCİNSELLİK DOĞANIN VAR ETTİĞİ BİR Ö-Z-E-L-L-İ-K-T-İ-R... O sebeple arkadaşlar bu saçma sapan haberlere kafanızı takmayın. biliyorsunuz psikolojide şöyle bir durumda vardır. insanlar özellikleri ile ilgili bir başkasını ne kadar eleştirirse, bu eleştirdiği yönleri ile karşılaşmak istemeyişinden ya da yok saymasından başkasına yüklenir. CRİPTON_27 arkadaşımızın dediği gibi onların 10/9 u (bence hepsi=) gaylerle beraber olmuş gizli gaylerdir. KENDİLERİNİ O SAKALLARININ ARDINA SAKLAYARAK BASENLİ KIÇLARINI NASIL SALLADIKLARINI GÖRMÜYORLAR.... HERKESE İYİ GÜNLER....
Yazan : iz_mir_li_35     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Riyakar insanların ve tuhaf çelişkilerin çok sık görüldüğü ilimiz.
Yazan : BADSAM     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    geriler ya ne anlar onlar
Yazan : emrexs     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    kişinin özel hayatı başkalarını ilgilendirmez ben ne yaşayacaksam bunu bana kanunlar yada dini kurallar hükmediyor diye değil kendi özgür iradem le kabul etttiğim için yaşarım müslüman bir ülkede yaşıyoruz doğrudur ama ne hacılar hocalar var bizden mnde giden bu alemde 5 vakit namaz kılmakla öteki alemde cennetten kose alınmaz ben gay ım böyle mutluyum kabul etmeyen donsun arkasını ortsun
Yazan : OlgunKiloluistr     Beğen

    izmitli olarak utandım :((
Yazan : SHINee     Beğen

    :)) Yaw böyle cahil insanların yaptıklarını, söylediklerini de kafaya takıp tepki verecek, sinirlenecek olursam çekilir mi bu eşcinsel kimlik :) Gülüp geçmeyi de öğrenmek lazım.. İnadına yeni sloganım, HEPİMİZ İBNEYİZ :) İşin diğer boyutu, bu yasa çıksa ne olur çıkmasa ne? Ben kendime 2 yıldır sevgili bile bulamıyorum, evlenecek insanı nasıl bulacağım çok merak ediyorum :) Millet çorap değiştirir gibi sevgili_! (iki günlük sevgili nasıl oluyorsa) değiştiriyor, bu yasa çıkarsa boşanma sayısında rekorlar kırarız. O yüzden iyisi mi bırakın bu yasa çıkmasın, evlilik mertebesi de kutsallığını ve özelliğini korumaya devam etsin, onu da hiç etmeyelim..
Yazan : yaOZEL_yaHIC     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Oncelikli olarak bu habere gulmek lazim saka gibi :)) Adam usenmemis pankart yazdirmis ve elinde tutuyor ..Belki kendisi gizli ibnedir ..Evelnemek istemistir cok yaslandigi icin gecti bolunun pazari seklindedir . BDP yi bu konudaki destegi icin tebrik etmek gerekir su an escinselligi kabul eden tek Turkiye Partisi unvani asiyor. Bizlere escinseliz diye tedavi gormemizi soyleyen eski devlet bakani Aliyeyi de acilen saglam degildir raporu aldirip ruh ve sinir hastaliklari hastanesine gondermek gerekir , hasta olan escinseller degil soyledikleri ile TA kendisidir diyorum. Evet gay olmamiz illede ortalikta bunu afise etmemiz anlamina gelmez zaten bence etmemeliyiz eger gay isek once kendimize saygimiz olmali buna saygida duyan var karsida , bizler guzel ornek olalimki onlar bize saygi duysunlar . Yoksa onlardna farkimiz olmaz , bir cok gay zaten kafasi calisan zeki insanlardan olusmakta cunku cifte hayat yasiyor gibiyiz bir ozel hayatimzi birde baskalarina gosterdigimi hayatimiz ... Ama bence bu boyle olmak yerine sadece cinsel tercihlerimiz nu sekilde deyip , bu cifteligi kaldirmamiz ve bunu sadece beraber yasadigimiz kisilerle ozel 4 duvar arasinda yasamamiz en akilli cozum olur ozellikele bu Turkiye gerceginde .. Yasadigimiz ulke Turkiye bizler bu gercekeler yasamak zorundayiz , ama hic bir gay yalniz degil istedigi zaman kendine arkadas bulabiliyor yeterki istesin ...
Yazan : estanoche1     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Arjantinde bizleri tanıyorlar sakallı dede kimlik bile verdiler sende birgün tanımak zorunda kalacaksın umarım bu yazıları okursun biz varız ve var olacağız
Yazan : zoramakolay     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)

    kartepe insan hakları derneği artık insan hakları derneği olma sıfatını kaybetmiştir.böyle bir dernek insan hakları derneği olamaz.ayrıca eşcinsellere ibne diye hakaret ediyorlar bence bu derneğe derhal tazminat davası açılmalı ve bu dernek ayrıca kapattırılmalı
Yazan : feritte     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)

    öyle bir devlette yaşıyoruzki gizli olmamak mümkün mü al işte insan hakları hakları bu denli savunuyorlar galiba ibne kimin oldugu belli bdp sana kalmadık senden gelen hayır allahtan gelsin chp ye gelince sen önce neyi savundugunda kararlı ol kimseye ihtiyacımız yok bizim oy için ne pislikler yaptıgınız ortada gülünecek hale düşüyorsunuz farkında degilsiniz böyle propakandalar yaparak gündemde olunmuyo böyle bir eylemde olanlara kim oy verir aklına şaşarım asıl ruh saglıgı bozuk olan bunlar biz halimizden gayet memnunuz yesenizde birbirinizi bizi bizden kimse koparamaz aslında bi yandan da seviniyorum eglence oluyo baksanıza kralın soytarısı gibi duruyo :)))
Yazan : a_ks_z_olmaz     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu arada aklıma geldi.resimde pankartı taşıyan .balomoz yaşlı amca nın gençliğinde kim bilir ne fındıklar kırdığını bilemem ama.baktı kuş uçmuyor gayların bana faydası olmaz ben en iyisi .pankart açayım .dedi sanırım:)=))
Yazan : CRIPTON_27     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    biz herzaman vardık herzamanda var olcagız bize alışsanız iyi olur bi dönüpte cevrenize bakın türkiyede gay kac kişidir sizde ben size söyliyim tahmini sayıyı 13000000 üzerinde cok kişi var kendilerini gizlemek zorunda kalıyorlar birazdaha zaman az kaldı
Yazan : cihan_bjk     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Dernek isminin hakkını vermişler, aferin böyle devam etsinler insan haklarını korumaya...
Yazan : gay67970     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu haberde protesto yapan kişilerin.10/9 gaylarla beraber olmuştur yada olacaktır:))
Yazan : CRIPTON_27     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Selanik’te İlk Onur Yürüyüşü Çok Yakında! Selanik’te İlk Onur Yürüyüşü Çok Yakında!
   Yunanistan’ın kuzeyindeki ilk Onur Yürüyüşü “Biricik Aşk, Binlerce Renk” sloganıyla gerçekleşecek. Selanik Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Festival, dj’ler ve yerel LGBT topluluğunun katılımı ile Katholikon Caddesinde bir müzik organizasyonu ile 22 Haziran’da başlayacak. Aya...

Haber | “Eşitlik” İçin Meclis’e Kart Atma Eylemi Ankara’da Başladı “Eşitlik” İçin Meclis’e Kart Atma Eylemi Ankara’da Başladı
   Kaos GL Derneği ve Pembe Hayat Derneği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “eşcinsellerin de yasal güvence altına alınması şart” sözünü hatırlatmak için TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Başkanlığına kart gönderdi. Kaos GL Derneği’nden Barış Sulu’nun okuduğu basın açıklamasında “Başbakan Recep Tayyip ...

Haber | Kaos GL Derneği “Eşitlik” İçin Meclis’e Kart Atmaya Çağırıyor! Kaos GL Derneği “Eşitlik” İçin Meclis’e Kart Atmaya Çağırıyor!
   Kaos GL Derneği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “eşcinsellerin de yasal güvence altına alınması şart” sözünü hatırlatmak için TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu Başkanlığına kart gönderme çağrısında bulundu. LGBT bireyler ile örgütlerin “Anayasa’da Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Tanınsın!...

Haber | SP`nin kampanyasına suç duyurusu! SP`nin kampanyasına suç duyurusu!
   Eskeşehir Demokratik Kadın Platformu, Mor El ve Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transseksüel ve Travesti (LGBTT) derneği üyeleri, Saadet Partisi Gençlik Kollarının Türkiye genelinde başlattığı `Zina suç olsun, Eşcinsellik Ahlaksızlıktır` kampanyası hakkında suç duyurusunda bulundu. ESKİŞEHİR - Adalet S...

Haber | Af Örgütü İnsan Hakları Raporu Yayınlandı Af Örgütü İnsan Hakları Raporu Yayınlandı
   Uluslararası Af Örgütü, insan hakları ihlallerini kapsayan yıllık raporunu açıkladı. Rapor, ulusal ve uluslararası düzeyde liderlerin insan haklarını nasıl koruyamadıklarına dikkat çekerken, 2011 yılının çalkantılı, milyonlarca insanın özgürlük, adalet ve onurunu talep etmek için sokaklara döküldüğü...

Haber | Anayasa “Eşitlik” Maddesinde Kilitlendi Anayasa “Eşitlik” Maddesinde Kilitlendi
   CHP ve BDP, ‘eşitlik’ maddesinde “cinsel yönelim” çözülmeden bir sonraki maddeye geçilmesine sıcak bakmıyor BDP’li Sırrı Süreyya Önder, kaosgl.org’un hatırlattığı Başbakan Erdoğan’ın 2002’deki sarf ettiği “eşcinsellerin de kendi hak ve özgürlükleri çerçevesinde yasal güvenceye alınmaları ş...

Haber | Çanakkale’de Heteroseksizme Karşı Direniş Olanakları Konuşulacak Çanakkale’de Heteroseksizme Karşı Direniş Olanakları Konuşulacak
   Çanakkale’de, Eğitim-Sen’in ev sahipliğinde, “Cinsiyetçiliğin Ayrımcılık Sahaları ve Direniş Olanakları” konuşulacak 1 Haziran Cuma günü, Prof. Dr. Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesisleri Nikah Salonunda yapılacak etkinlik, saat 17:30’da başlayacak. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi...

Haber | Berlin’de İstanbul Trans Pride’la Dayanışma Berlin’de İstanbul Trans Pride’la Dayanışma
   Berlin’de bugün (24 Mayıs) başlayan “Politicizing Trans/Trans_forming Politics” başlıklı etkinlik haftası kapsamında İstanbul’da bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Trans Pride ile dayanışma amacıyla iki etkinlik düzenleniyor. İstanbul LGBTT Derneği tarafından organize edilen Trans Pride H...

Haber | Kaos GL Avrupa Komisyonu’nda Kaos GL Avrupa Komisyonu’nda
   Avrupa Komisyonu’nun, İlerlerme Raporları’na dair sivil toplum örgütleriyle birlikte geçekleştirdiği yıllık müzakerelere Kaos GL, bu yıl da katılıyor. Kaos GL, hazırladığı LGBT bireylere yönelik hak ihlalleri raporunu Komisyon üyelerine elden teslim edecek. Avrupa Komisyonu’yla yapılacak t...

Haber | Eurovision Öncesi Gerginlik Eurovision Öncesi Gerginlik
   Azerbaycan’da 57.si düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nın birinci yarı finali tamamlandı. 46 ülkede yayınlanan yarışmada ülkelerden gelen oylarla finale kalan 10 ülke belirlendi. Romanya, Moldova, İzlanda, Macaristan, Danimarka, Arnavutluk, Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Rusya ve İrlan...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi