Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1754 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | AHMET KAYA’NIN KIZINDAN BABASININ HOMOFOBİK SÖZLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

AHMET KAYA’NIN KIZINDAN BABASININ HOMOFOBİK SÖZLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA


Ses sanatçısı Ahmet Kaya’nın 24 yıl önce katıldığı bir programda eşcinseller hakkındaki düşüncelerini söylediği ortaya çıktı.

Bıyıkları hakkında konuşan Ahmet Kaya, sinirlendiğinde bıyıklarını yolduğunu bu yüzden bıyıklarını kesmediğini belirtmişti. Kaya, ayrıca berberi sevmediğini söylemişti.

Ayrıca programda Kaya’nın “40 yıl yağmur yağsa işlemez mermere. Sen sen ol güvenme ibneyle berbere” ifadeleri de sosyal medyada çok konuşuluyor.

Ahmet Kaya’nın kızı Melis Kaya bu görüntülerin ardından bir açıklama yazısı yayınladı.

Açıklama yazısında Melis Kaya, “Babam Ahmet Kaya bu dünyada tanıdığım ve bildiğim en yürekli, en haysiyetli, en hümanist, en dürüst, en gerçek insandır” dedi.



İşte Ahmet Kaya`nın katıldığı programa ait söz konusu video:




Kaynak: Gzone.com.tr


Eklenme Tarihi : 10.10.2017
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 281281 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Ahmet kaya yaşadaydı düşüncesi degişirdi atol
Yazan : samaraekru     Beğen

    sanki herkes eşcinselleri sevmek zorunda Ahmet Kaya cahil diyenlerin aslında bizzat kendileri oldugunun farkında degil...
Yazan : So_hott     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ahmet Kaya`yi elestirenlere. sanki marsta yasiyorsunuz, Turkiyedeki her hetero erkegin soyledigini soyluyor. elestirenlerin cogunun babasida ayni sekilde dusunuyordur eminim. su berber ipne meselesine gelince Ahmet Kaya kicindan uydurmamis duymus bir yerden onu soyluyor ona ait bir soz degil anlayacaginiz. birde sevmeyenlere lafim onunda cokda s..... deydi sevip sevmediginiz. yok kroymus yok cahilmis adam bu iste yeterince seveni var.
Yazan : hakancan66     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    klasik ortadoğunun bağrından çıkma bi kıro işte, klasik türk erkeği yani. böyle adamlar avrupanın medeniyetinden ne anlar acaba hiç gidipte görmüşmü, kalmışmı avrupada, ingilterede. adam kamera karşında tesbihle oturuo, dağlı.
Yazan : maximuss     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu adamın sonu kötü bitti . bu herif zaten kürt propogandasıyla yetrince türkiyeyi zehirledi.sen ibnenelerin bokunu yer emiii:)))
Yazan : RADICALWC     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    ahmet kaya nın saza niye gelmedin adlı parçası da eskilerin bir gay parçasıdır. kendisine bu söylendiğinde de kabullenmemiştir. isterseniz araştırın
Yazan : benozancan     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ahmet Kaya Homofobik insan. Yazıklar olsun.
Yazan : ZirDelii34     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Güldüm geçtim. İbne derken bence eşcinsellere değil. Lafını yiyen sözünü tutmayan erkeği sömüren yavşak tipler var onlara diyor. Ben eşcinsel arkadaşlara değil bu yavşak tutumda olan herkese ibne diyorum.
Yazan : hakan_actionman     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben Ahmet kayadan nefret eden bir insanım. Çünkü; tipine baktıkça midem bulanıo. Öbür dünyada cehennem içinde yan. Unutmayın; Ahmet Kaya HOMOFOBİK İNSANDIR.hiç kimse eşcinsellere ibne diyemez demeyede hakkı yoktur. Tipine bakılırsa berbere gitmediği belli. Midem bulandırıyor AHmet kaya
Yazan : umutsuz_vaka34     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Çok merak ediyorum Ahmet Kaya acaba berbere gitmiyor muydu? Homofobiklerin gözünde eşcinseller aşağılık yaratık olarak gözüküyor ve Ahmet Kaya da bir berberler bir eşcinselliğimden aynı kefeye koyuyor, hangi salak berber Ahmet Kaya yıl traş ediyordu acaba?
Yazan : gokhan000     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    ya ibneyi anladımda şu berber neyin nesi onu anlamadım,bu berberlere hakaret değilmi?
Yazan : yakut62     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Böyle şeyler duymak elbette çok hoş değil, hele ki halka mal olmuş ve vicdani sorunları dert edinen bir sanatçıdan ancak 25 yıl önce söylenmiş sözler bunlar.peki bizler, eşcinseller olarak ne kadar kurulu düzenin homofobik tutumunu değiştirmesi için mücadele ediyoruz, oluş biçimimizle toplumda ne kadar olumlu bir imaj bırakabiliyoruz, bunu bir nebze sorguluyormuyuz? muhalefet partisi bir transı aday olarak belirlemeye kararvermiş, girişimlere başlanmış bile.daha önce de eşcinsel danışmanlar vardı chp li belediyelerde. neden bunları sahiplenmeyip tüm partileri aynı kefeye koyuyoruz? neden gidip dernek ve siyasi partilerde bir şeylerin değişmesi için katkı sağlamıyoruz da totalitarizmin gelip boğazımıza yapışacağı anı bekler haldeyiz? nedenler o kadar çok ki ama mutlaka bir yerlerden başlamak lazım değilmi? ne dersiniz?
Yazan : sarih     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Faşist gruplar escinleri öldürürken Sesiniz çıkmaz ve buna rağmen o fasitlerin altına yatarken iyide.ahmet kaya ipne demiş o mu zorunuza gidiyor. Velevki ipneyiz ne var bunda
Yazan : oren_ap     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    İbneliği iyi bildiği için o yollardan çok geçmiş belli,hiç sevmediğim cahil birisi
Yazan : tut_ku45     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Dışar da Trvtiler birbirlerinin boğazlarına sarılmış durumda, Birbirlerinin kuyularını kazıyorlar, kendilerine ibne diye hitap ediyorlar.Sizler önce birlik olmayı becerin. Ahmet Kaya sadece sadece bu konu hakkında geçen bir sözü söylemiş orada. hemen adama Homofobik damgasının yapıştırdınız. Gözünüzü açın bakın devletin lgbtlere karşı olan tavrı belli olmasına rağmen hala iktidardaki partiyi savunan eşcinseller var ben buna ahmaklık derim. ``Gabile yönetimi`` de haber yapacak başka bir şey bulamadığı için 25 yıl önceki tv programında olan olayı haber yapıyor. gokhan000 üye ye bunu söylemeden edemeyeceğim, Ahmet kaya`ya çatal-bıçak atan faşist ruhlu canilerden ne farkın kaldı ?
Yazan : Samba72     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    İyi besteciydi ama; cahildi, dediğinin nereye gittiğini bilmeden konuşurdu.bu nedenle ne İsa`ya, ne de Musa`ya yaranabildi...
Yazan : einhabt35     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kadınlara saygım var diyor ama bıyıklarımı kesersem entari giyip bir avlu süpürürüm, bir de hiç çekinmeden bunu stüdyodaki kadınların önünde söylüyor, bir erkek ne olursa olsun bir bayann önünde bu şekilde konuşmamalı entarisiyle dalga geçtiği bayanlara ise bakıyorum pişmiş kelle gibi sırıtıyor, sunucu kadında kendi kendine nerden çıkardım ekrana şu kıroyu diye pişman olmuşa benziyor, iyi ki sınır dışı edilmiş LGBTİ lere yarardan çok zararı dokunurdu, ne yazık ki kötü olan; çok cahil sanatçılar var, sanki ne olurdu `` Eşcinseller çok nazik, çok medeni, saygılı, hayırsever, sıcakkanlı, kibar, neşeli vs. vs.`` diye sıralasaydın diline mi yapışırdı, dilini eşek arısı mı sokardı? Ama bilmiyorum sitede psikiyatristlerde var mı? Eşcinsellere karşı ön yargı tabu olmaktan çıkmış homofobi adeta nesillerden nesillere aktarılan bir virüs halini almış, adama neden eşcinsellerden bu kadar nefret ediyorsun diye sorduğunda adam KEM KÜM diyor, başka birşey diyemiyor, çünkü o da eşcinsellerden neden nefret ettiğini bilmiyor, neden nefret ettiğini bilmediğine rağmen nefret ediyor, işte bu bilinçaltından öğreniliyor, ilk önce bunun kırılması gerek, insanların homofobiyi bilinçaltından öğrenmesi engellenmeli ve ne yazık ki homofobi tıpkı dedikodu gibi insanlar arasındaki iletişimi kuvvetlendiriyor, pekiştiriyor, sırf millet birbirileri ile aralarındaki samimiyeti arkadaşlığı güçlendirmek için bir başkasının dedikodusunu yapıyor, onu eziyor, bu da var.
Yazan : gokhan000     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    hangi ibneyle tecrübe etti de güvenilmeyeceğine karar verdi acabağ :)
Yazan : unicornio     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    her iş bitti eşcinsellerin sorunları halloldu 25 yıl önce ahmet kaya`nın sözlerini tartışmak kaldı
Yazan : newgostak     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    yani bu konuda Ahmet Mehmet değil de eleştirilmesi gereken Müslüman toplumda kimolursan neolursan ol zekan cehalet ve düşmanlıkla dolu sana gelince hakların konusunda demokrat geçiniyorsun başkalarının yaşam tarzıyla üstüne vazife olmadığı halde dalga geçiyorsun oyüzden Müslüman toplumlarda sorun çapsızlık ve cehalet solcu,sağcı,kürt,mhpli,çağdaş,cumhuriyetçi ayrımı yapmadan çok cahil fikirli bir toluma sahibiz
Yazan : mehmetses     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kullandığı cümlelerin neresinde hümanistlik, haysiyet varmış..
Yazan : mertdeniz188     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    hümanist diye bildiğimiz ahmet kayaya homofobik sözleri hiç yakıştıramadım.ingiltere erkekelrinin % 99 u ibne demiş.ibnelik cinsel eğilimde deil karakterde saklıdır.kastettiği eşcinsellik ise tüm dünyanın % 10` u eşcinseldir.ingilterede de aynı türkiyede de aynı uzak doğuda da aynı.sadece özgürlük batıda daha fazla olduğundan oran yüksekmiş gibi görünebilir.yinede rahmetli olmuş bir insan.allah rahmet eylesin.
Yazan : dream_cd     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu tv programı 1993 senesinde Kanal 6`da yapılmıştı. ``Sen, sen ol güvenme ibneyle berbere`` sözünün altından nice sular akıp gitti. O senelerde yani yaklaşık 25 yıl önce de , eşcinsellik vardı. İnsanlar, gizli gizli kafelerde buluşup, neskafelerinde minik yudumlar alırlar, sessizce ve usulca sohbet ederlerdi. Eşcinseller, birbirlerine aşık olurlardı. Sevdiği erkeğin yollarını gözlerlerdi. Ama yıllar geçtikçe, Türkiyede eşcinsellerin sayısı AŞIRI DERECEDE ARTINCA; eşcinsellilk kavramı, gerçekten de i.neleşti ve o..ospulaştı. Artık Her yerde erkeklerle öpüşen, parklarda, çalılıklarda yiyişen, onur yürüyüşlerinde cinsel organını açanlarla doldu bu ülke. Toplum da buna tepki göstermeye başladı. Amam dediğim gibi 23 sene önce çekilmiş bir video bu. Fazla önemsememek lazım...
Yazan : Calgary     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    sanatını severiz ama bu konuda ön yargılı ve cahil
Yazan : ay_carmela     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | ENDONEZYA’DA ÇOK SAYIDA EŞCİNSEL GÖZALTINDA ENDONEZYA’DA ÇOK SAYIDA EŞCİNSEL GÖZALTINDA
   Eşcinselliğin yasalarca yasak olduğu Endonezya’da gerçekleştirilen eşcinsel sauna baskınında, aralarında turistlerin de bulunduğu 58 kişi gözaltına alındı. Başkent Cakarta’da, içinde bir spor kompleksi bulunan, hakkında eşcinsel temalı sauna dedikoduları dönen spa merkezine yapılan baskında göz ...

Haber | ABD, LGBTİ BİREYLERE İDAM CEZASININ YASAKLANMASI ÖNERİSİNE “HAYIR” DEDİ! ABD, LGBTİ BİREYLERE İDAM CEZASININ YASAKLANMASI ÖNERİSİNE “HAYIR” DEDİ!
   Birleşmiş Milletler tarafından sunulan “LGBTİ’lere, kimlikleri ya da yönelimleri yüzünden verilen idam cezalarının yasaklanması” önerisine ABD dahil 13 ülke ‘hayır’ dedi. Ancak öneri buna rağmen 27 ‘evet’ oyu ile kabul edildi. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (UNHCR) “LGBTİ’lere...

Haber | TODAP`tan Psikologlar İçin LGBTİ’lerle Çalışma Kılavuzu TODAP`tan Psikologlar İçin LGBTİ’lerle Çalışma Kılavuzu
   Toplumsal Dayanışma İçin Psikologlar Derneği (TODAP), “Psikologlar İçin LGBTİ’lerle Çalışma Kılavuzu” hazırladı. Kılavuz, LGBTİ’lerle çalışan psikologlara, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliğine dair temel kavramları, görüşme ilkelerini ve güncel bakış açılarını aktarırken, psikoloji alanında varol...

Haber | MISIR’DA SON BİRKAÇ GÜNDE ONLARCA LGBT GÖZALTINA ALINDI MISIR’DA SON BİRKAÇ GÜNDE ONLARCA LGBT GÖZALTINA ALINDI
   Mısır’da son 3 günde cinsel yönelimleri nedeniyle toplam 33 kişi gözaltına alındı. Mısır’da LGBTİ’lere yönelik devlet baskısı giderek artıyor. Mashrou’ Leila grubunun Kahire’de düzenlediği bir konserde gökkuşağı bayrağı açılmasının ardından kamuoyunda yükselen homofobi üzerine Mısır’da LGBTİ’ler...

Haber | Almanya`da yasa yürürlüğe girdiği gün eşcinsel nikah patlaması yaşandı Almanya`da yasa yürürlüğe girdiği gün eşcinsel nikah patlaması yaşandı
   Almanya Meclisinde geçtiğimiz Haziran ayında onaylanan eşcinsel evlilik yasası 1 Ekim Pazar gününden itibaren resmen uygulanmaya başlandı. Pazar günü öğlen vakitlerinde Almanya genelinde 30`dan fazla eşcinsel evlilik nikahı kıyıldı. Berlin, Hamburg, Hannover gibi çok sayıda belediyelerin evlendi...

Haber | Öldüresiye dövülen lezbiyen çifte destek anneden geldi Öldüresiye dövülen lezbiyen çifte destek anneden geldi
   Lezbiyen ilişki yaşadığı kızın ailesi tarafından hastanelik edilen üniversiteli Aynur’un annesi Nevin O: “Yavrumdan utanmıyorum bilakis medeni cesaretinden dolayı gurur duyuyorum...” Üniversite 1. sınıf öğrencisi Aynur O., kız arkadaşı Emine G.’nin ailesinden öldüresiye dayak yedi. Olayın ardında...

Haber | EVLİLİK EŞİTLİĞİ YASASI BUGÜNDEN İTİBAREN ALMANYA’DA YÜRÜRLÜĞE GİRDİ EVLİLİK EŞİTLİĞİ YASASI BUGÜNDEN İTİBAREN ALMANYA’DA YÜRÜRLÜĞE GİRDİ
   Almanya’da bugünden itibaren “Evlilik, iki ayrı cinsiyet veya iki aynı cinsiyet arasında kurulur” yasası yürürlüğe girdi. Alman parlamentosu, ülkede eşcinsel evliliği yasallaştıran evilik eşitliği yasa tasarısını geçtiğimiz Haziran ayında onaylamıştı. Yasayla birlikle eşcinseller evlenmenin yanı ...

Haber | TUNUS ANAL SEKS MUAYENESİNİ YASAKLADI TUNUS ANAL SEKS MUAYENESİNİ YASAKLADI
   Ülkelerin LGBT hakları hakkında attıkları birçok adıma sevindiğimiz son yıllarda, LGBT bireylerin haklarını destekleyen ülkeler arasına Tunus’ta katılıyor. İslami ülke eşcinselliğin kanıtlanması için yapılan zorunlu anal seks muayenesini yasakladı. Tunus’un önde gelen siyasetçilerinden Mehdi Ben...

Haber | İki futbolcunun sevgili olduğu ortaya çıktı İki futbolcunun sevgili olduğu ortaya çıktı
   Meksikalı futbolcu Jonathan Dos Santos`un Arjantinli futbolcu Mateo Musacchio ile ilişkisi olduğu ve bu ilişkinin 2015 yılı sonunda başladığı belirtiliyor. O dönem iki futbolcu da İspanya`da Villarreal formasını giyiyordu. Dos Santos, Temmuz ayında Los Angeles Galaxy`ye transfer oldu. Jonathan D...

Haber | Hangimiz aktif hangimiz pasif eşcinsel cinayetinde karar çıktı Hangimiz aktif hangimiz pasif eşcinsel cinayetinde karar çıktı
   ANTALYA’da internetteki eşcinsel sitesinde tartıştığı Ümit S.’nin kendisine küfretmesine öfkelenen Orhan Mert, arkadaşı Tuncer Ş. ile birlikte plan yapıp Ümit S. ile buluştu.Tuncer Ş.’nin götürdüğü evde saldırıya uğrayan Ümit S., Orhan Mert’i öldürüp, arkadaşını yaraladı. Tutuklanan Ümit S., ’meşru ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi