Skandal! Yahudiler ve eşcinsellere ayrımcılık
İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Carlo Tavecchio, eşcinseller ve yahudiler hakkında ayrımcılık içeren ifadeleri nedeniyle hedef tahtasında...
İtalyan gazeteleri, Carlo Tavecchio’nun geçtiğimiz haziran ayında bir internet sitesine verdiği röportajda yahudiler ve eşcinseller hakkında olumsuz ifadeler kullandığı bir ses kaydını paylaştı.
NTV Spor`da yer alan habere göre; Tavecchio , ayrımcılık içeren açıklamalarında “Yahudilerle arana mesafe koyman gerekir” ifadelerini kullanıyor. İtalya Futbol Federasyonu Başkanı ayrıca, eşcinseller hakkında “Benden uzak dursunlar” diye konuşuyor.
Gazetelerin, başkanın bu yöndeki açıklamalarını yayınlamasının ardından gözler Tavecchio’ya çevrildi. İtalya Futbol Federasyonu Başkanı, ses kaydının izni olmadan yapıldığını ileri sürerek, internet sitesinin kendisini karalamaya çalıştığını savundu.
Tavecchio’nun açıklamaları İtalya’daki eşcinsel hareketin öncüleri ve yahudi cemaatinde de tepkiyle karşılandı. Tavecchio’nun, İtalya Futbol Federasyonu başkanlığı görevinden ayrılması gerektiği vurgulandı.
KAYNAK: radikal 03.11.2015
|
|
| Eklenme Tarihi : 03.11.2015 |
| Haber Editr : PikeAS |
| GERi
|
Bu haber 446096 kez okundu.
|
Haberi Payla |
Face
 |
Blog
 |
Frien
 |
Mysp
 |
Twit
 |
|
Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kiilerin kendi grleridir. Yazlanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.
| Habere Yorum Yaz |
|
|
|
|
bu tarz insanlar kışkırtıyor bizleri kötü gösteriyor bence biran önce istifa etsin kovulsun bu tarz insanlar iyi bir ders vermemiz gerek halk olarak
Yazan : kaosgelecek3
Been
|
|
cok y...k yemise benziyor bu homofobik herif
Yazan : biman48
Been (2 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
He eşcinsellerde sana bayılıyordu zaten deve seni.
Yazan : buseferolur
Been (2 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
Tarafgirlik yapabileceği bir makamda oturmuyor, bulunduğu makama uygun davranmak zorunda, özel hayatında ne halt ettiği bizi ilgilendirmiyor fakat kamuya bu tür demeçler veremez.
Yazan : hudson
Been (2 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
Sanırım bu olayların arkasında Avrupa`nın bir çok ülkesinde müslüman nüfusun iyice nüfus ettiğini kendini belli eder vaziyete gelmiş.Yoksa eşcinselliğin gerçek vatanı olmuş olan bir diyarda bu gibi seslerin çıkması hiç normal değil. Biz hep dedik, politikaya dine bulaştırma diye. Işte sonuçları çıkıyor yavaş yavaş. Bu adam sorgulanmaya tabi tutulmalı, arkasında isid (amerika siyasi baskı stratejisi yaklaşımı) veya radikal cepheler yer alabilir. Ve ayrıca adam tam bir antisemitik. Böyle insanlarla mı Avrupa`yı kurdunuz ey Avrupa milletleri! Politik olunca bileşme oluyor ama insanların hakkı olunca ses çıkmıyor mu?
Yazan : Sadiztik31
Been (2 kişi bu yorumu beğendi.)
|
Yorum yazmak iin login olunuz
|
|