Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1706 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | Oyuncu Nil Makaracı: Lezbiyen olduğum için dizinin kadrosundan çıkarıldım

Oyuncu Nil Makaracı: Lezbiyen olduğum için dizinin kadrosundan çıkarıldım


`Orange is the New Black` isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan Avlu`da rol alan oyuncu Nil Makaracı, sosyal medyadan paylaştığı kovulma açıklamasıyla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Makaracı, "Lezbiyen olduğum için, LGBT ile ilgili şeyler yazıldığı için atıldım, kötü sözlere maruz kaldım" dedi.

`Avlu` dizisinin kadrosundan çıkarıldığını iddia eden oyuncu Nil Makaracı`nın açıklaması:

"Merhaba, ben Nil Makaracı. Çok büyük heyecan ve istek duyarak dahil olduğum Avlu dizisi kadrosundan 21 Mart tarihinde, yönetmen yardımcısı Merve Çolak tarafından çıkartıldım!

Daha öncesinde kendi ajansımın bile bana, `LGBT bireylerin de yer alacağı bir dizi başlıyor` diyerek anlattığı Avlu`dan, LGBT yüzünden ve lezbiyen olmam gerekçesiyle, homofobik tavırlarla resmen kovuldum!

Ortada geçerli hiçbir bahane yok! Merve Çolak`ın bana ilettiği, `Sen LGBT`lerle konuşmuşsun, lezbiyenlikle ilgili bir şeyler yazmışsın, sana konuşma demiştim` gibi sözleri sonrası, çok sevdiğim ve istekle, canla başla çalıştığım işimden oldum.

Maddi ve manevi çöküş yaşıyorum. İki gündür ağlıyorum. Bahsettikleri LGBT konusu ise şu: Gmag, Avlu dizisinin reklamını bu yönde yapmış ve binlerce kişiye de ulaşmasını sağlamıştır. Kendilerinin konuyla ilgili en ufak bir alakaları olmadığı gibi, bu zor süreçte de yanımda olmuşlardır. Çok çok çok üzgünüm. Lezbiyen olduğum için, LGBT ile ilgili şeyler yazıldığı için atıldım, kötü sözlere maruz kaldım.

Gmag aracılığıyla tüm kamuoyuna, LGBT mecralarına bildirimdir. Beni seven, destekleyen, önce canım anneme, arkadaşlarıma, sevenlerime bir özür borçluyum. Karşınızda olamayacağım, bir Türkiye gerçeğiyle karşı karşıya kaldım. Beni affedin. İlerleyen dönemlerde umuyorum buluşacağız. Sevgi ve saygılarımla."

Kaynak: Birgun.net


Eklenme Tarihi : 03.04.2018
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 225522 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    demek ki mesele eğitim değil miş
Yazan : derail_     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    İşlerine geldiği gibi davranıyorlar Nil Makaracı onlar tarafından aslında bariz olarak dizinin reklam ve reytingi için ilgi metrajlı hedef için kullanılmıştır. Yazık ki Nil Makaracı`nın bile bilmediği anlayamadığı gerçek budur.
Yazan : melinday     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    ya arkadaşım herkes özgür ya sana ne lezbiyen olur gay olur herkes özgür hayatını dilediği gibi yaşamaya ben gayım bir şirkette çalışıyorum biri deseki sen gaysın sanane der geçerim işim yaptıktan sonr kimse bişe diyemez
Yazan : mersina     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kesinlikle inanmiyorum. Gündeme gelme çabası
Yazan : hakanasil     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    lgbtt`lilere asla ayrımcılık yapılma malı, lgbtt`li olmak suç değil; suç değilse ayrımcılık yapılması suç sayılmalı. Lgbtt`lilere ayrım yapanlara ceza verilmeli. Lgbtt`liri işten atanlara mutlaka ceza verilmeli lgbtt`liler özel sektörde de kamuda da iş verilmeli. işte o zaman demokratik uygar ülke oluruz. lgbtt`lileri fuhuş suçu işlemsesini engellemiş oluruz. hiç bir lgbtt`li düzgün işi olup geçimini sağladığında fuhuş yapmaya gerek duymaz cinsel yönelimini karşılıksız olarak menfaate dayanmadan rızası ile yaşayan insanın cinsel yaşamı kimseyi ilgilendirmez. Lgbtt`lilere kamuda veya özel sektörde iş imkanı verilmesi ancak liberal veya sol iktidarlar döneminde olur. bu iktidar ile olmaz.
Yazan : lezbiyen05     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Aslında homofobik insanların çoğunun kişiliğinin altında eşcinsellik yatıyor. Kendilerini koruma içgüdülerinden dolayı homofobik davranışlar sergiliyorlar. Eşcinsellerin işlerinde başarıları ile gelecekte normal bir hayatı elde edebileceğimize inanıyorum çünkü sayı olarak az denmeyecek kadar çoğunluğuz :)
Yazan : Aktif1919     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    hepimiz bu ülkede hürüz bırakın dileyen dilediği şekilde yaşasın mutlu olsun mutluluk temel prensip değilmi kimse kimseyi bulunduğu durumdan ötürü yargılayamaz aşağılayamaz ve kişilik haklarına saygısızlık yapamaz.
Yazan : Ciddi_reel_     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Çok yazık etmişler herkes cinsel seçiminde özgür olmalı özgür yaşamalı...
Yazan : Bi_MAN     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Biz istesekte istemesekte bu bizim kaderimiz. Hor görülme küçük görülme alay edilme. Ama Biliyormusunuz bunları bize yapanlar masummu onlar hiç bir şey yapmiyormu sizce. Arastirilsa kim bilir nasıl pisliklerini vardır. Onlar sadece kendi pisliklerini örtmek için yaparlar bunu sorsanız mükemmel dirler. Hiç kimse ama hiç kimse mükemmel değildir. Bizler neden böyle olduk kimse bilmez çoğumuz yaşadığı bazı şeyler yüzünden böyle olmuştur sonrada bunu kabullenmisizdir çünkü bizim bunu yapacak cesaretimiz vardır onların cesareti varmı acaba. Hani diyorlar ya toplum baskısı. Bizler bu toplumun bi parçası dgilmiyiz sizce. Tabiki bi parcasiyiz onlar istesede istemesede kabul etsede etmesede. Peki bu toplum denen insanlar alemi yada insanlardan oluşan orman diyim bunlar sütten çıkmış ak kasikmi. Ben bu toplumun her bireyine her ferdine söylüyorum sizler bizden ne kadar ustunsunuz yada kendinizi neden üstün görüp bizi kucumsuyorsunuz. Sizin bizden hiç bir ustunlugunuz yok bunu asla unutmayın. Her bireyin yaptığı bişey vardır. O yüzden önce herkes aynada kendine baksın. Kimse kendini kasmasin ben adamım erkeğim insanım sizden ustunum diye. Bende bi insanım allah a da inancım tamdır o yüzden kimin kimden ne kadar üstün olduğunu ancak allah bilir. Sizin benden ne ustunlugunuz var. Bakın ben diyorum. BÜTÜN ESCINSELLER ADINA DIYORUM BEN ÇÜNKÜ BIZLER BI BUTUNUZ YASADIGIMIZ ORTAK SORUN. Dislanmak iyi düşünün birini yada birilerini dislarken sizler bizden ne kadar ustunsunuz bu son sözüm bu günlük. Aynaya bakın.
Yazan : sex_16_sex     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    namus bekçisi kesilmiş herkes diyecem ki namus diye bir şey zaten yok adi adamlar herkesin belden aşağı bekçisi olmuş sanki kendi tercihi nasıl zevk alıyorsa nasıl tercih ediyorsa öyle yaşar bu hanım efendi kıyıdan bir kalçasını göstersin bundan dolayı işten atan adi bak nasıl ağzından köpek gibi salyan akıyor cinsellikte korunması gereken tek insan çocuklar oda belirli yaşa kadar yani 18 yaşına kadar ondan sonra onuda serbest bırakacaksın bırak istediğini istediği gibi yaşasın birde tabi iğrenç olan zorla ilişki o zaten iğrenç bir şey ve hayvani birşey karşı partner karşı koyuyor o adi hayvan gibi ilişkiye girebiliyor oysa cinsellik ve zevk o değil karşı partner yüzünü eşkitse insan yine beraber olamaz ve cinsel dürtü istek diye bir şey kalmaz dostlara üzülerek tavsiyem türkiyede gittikçe durum kötüye gidecek düzelme imkanı yok bundan dolayı imkanı olan bence bu ülkeden giderse kurtulur ALLAH türkiyede eşcinsellerin yardımcısı olsun ne diyeyim
Yazan : bagram     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    o zaman ne olması lazım kendi ekonomisini yaratması lazım lgbt üyelerinin hayat kadınlığı yada diğer olumsuz gösterilenler üzerinden değil .Ama suyun başını tutmuş bir çok lgbt li bile bir birini tutmayıp kuyu kazarsa hiç cacık olmaz bu ülkede .mesela örenek olarak yoğunluğu eşcinsel olan bölgelerde market açmalı ordaki üyelerin orda iş verilip çalıştırmalı ve en yüksek performansla en iyi şekil de müşteri memnuniyeti sağlanmalı . yönetmen mi var sine mafilmini homofobik olmayan konusu lgbt konusu bile olmayan filimlerde rol figuranlık verilip bir ekonomi oluşturmak gerekir .yani bir çok ağır işte bilgisi olan bu işlerden anlayan bir çok lgbt üyesi kimlği yüzünden kendi işlerini yada yaşamlarını saklamak zorunda kalmamalı herşeyden önce ekonomi ve bir birinden alış veriş destek işin çözümü .
Yazan : bodrumbdsm     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben çalışıyorum fabrika iscisiyim. Ben lafimi esirgemiyorum. Arkamdan kimse konusmasin gelin yüzüme söyleyin. Biri bana gelip dese ki sen gay sın. Yada toplum dilinde ibnesin sana ne seni ne ilgilendiriyor işine bak derim dahada uzatirsa. Adamlik erkeklik insanları asagilamskmi diye sorarım ki kimse de gelip bişey diyemez.
Yazan : can_1655     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiye`nin çok yaşanan ama HEP GİZLİ SAKLI KALAN sorunlarından biri de eşcinsellerin, normal bir iş bulamaması, bulsa bile cok kısa bir süre sonra işten atılmasıdır. Çalıştığınız yerdeki insanlar sizin için BU BURDAN GİTSİN. RESMEN REZİLLİK, REZİL OLURUZ VALLAHA şeklinde yorumları sonucu, işvereniniz de sizi HEMEK İŞTEN ATAR. Özellikle son 5 -10 yılda eşcinsel görünürlük çok arttığı için, insanlar bir erkeğin gay olduğunu hemen anlayabiliyorlar. ve Bu insanları istemiyorlar. Türkiyedeki İş kanunu da bu insanları korumuyor. Kuyruğunuzu kıstırıp, basıp gitmek zorunda kalıyorsunuz. Nil adlı arkadasa demem o ki, SEN YALNIZ DEĞİLSİN. Böyle bir şey başına gelen İLK VE TEK lgbt İNSAN DA DEĞİLSİN. ÜZÜLME... Özellikle gay erkeklerin işten atılmaları çok sıradan bir olay... Siz namusunuzla çalışmak istiyorsunuz ama İNSANLAR BUNA İZİN VERMİYORLAR...
Yazan : Calgary     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | BARBAROS ŞANSAL: HAPİSTE AĞIR HOMOFOBİK PSİKOLOJİK İŞKENCEYE MARUZ KALDIM BARBAROS ŞANSAL: HAPİSTE AĞIR HOMOFOBİK PSİKOLOJİK İŞKENCEYE MARUZ KALDIM
   Türkiye’de 2013’teki Gezi protestolarında adından söz ettiren ve sosyal medyada çok tartışılan paylaşımı sonrası cezaevine giren, KKTC’den sınır dışı edilen moda tasarımcısı Barbaros Şansal, Euronews’a önemli açıklamalar yaptı. Türkiye’de 2013’teki Gezi protestolarında adından söz ettiren ve sosy...

Haber | Britanya’nın En Yüksek Rütbeli Transseksüel Askeri, Rüya Gibi Bir Düğünle Evlendi Britanya’nın En Yüksek Rütbeli Transseksüel Askeri, Rüya Gibi Bir Düğünle Evlendi
   Britanya’nın en yüksek rütbeli transseksüel askeri Hannah Winterbourne, uzun süreli partneri aktör Jake Graf’la Disney temalı harika bir düğünle evlendi. Çift, Londra’daki Chelsea’s Town Hall’da yüzükleri taktı. 40 yaşındaki Graf şunları söyledi: “Chelsea Old Town Hall’da en yakın arkadaşlarım...

Haber | Tayvan’ın Evlilik Eşitliği Mücadelesinin Anlatılması Gereken Hikayesi Tayvan’ın Evlilik Eşitliği Mücadelesinin Anlatılması Gereken Hikayesi
   Geçtiğimiz yıl mayıs ayında Tayvan, Asya’da eşcinsel evliliğe yeşil ışık yakan ilk ülke olarak tarihe geçmişti. Esasında, Yüksek Mahkeme Kurulu, eşcinsel çiftlerin evlenmelerine izin verilmemesinin anayasaya aykırı olduğuna karar verdi. Kararında, yasa koyuculara, eşcinsel evliliğin gerçekleşmesi...

Haber | Yine bir intihar Yine bir intihar
   İstanbul Fındıkzade’de yaşayan Asu isimli trans kadın, sabah saatlerinde (29 Mart) eğlence mekanı çıkışında evine döndüğünde kendini evin çatısından atarak intihar etti. Arkadaşlarının açıklamasına göre yıl içerisinde anne ve babasını kaybettikten sonra pek çok kez intihara teşebbüs eden trans...

Haber | Rihanna’nın Markası Fenty Beauty, Erkekler İçin Makyajı Kutluyor Rihanna’nın Markası Fenty Beauty, Erkekler İçin Makyajı Kutluyor
   Kapsayıcılık şu anda çok moda ve dikkat çekmek isteyen markalar kampanyalarında erkekleri ön plana koyuyor. Rihanna’nın yeni girişimi olan Fenty Beauty, kapsayıcılık için bir çaba sarf etmiyor gibi gözükse de; en son reklamları, Fenty, BlameItOnKway’de görüldüğü gibi, “erkekler için makyaj” düşünces...

Haber | En Çok Hangi Şehirde Evli Eşcinsel Çift Var? En Çok Hangi Şehirde Evli Eşcinsel Çift Var?
   Vergi Politikası Merkezi’nden yeni bir rapor, hangi ABD şehirlerinde daha fazla eşcinsel çift yaşadığını ortaya çıkarıyor. Belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, San Francisco’daki evli çiftler tüm evli çiftlerin %1.52’sini oluşturuyor. Şehirde 13.220 evli eşcinsel çift yaşıyor. NBC News’un beli...

Haber | Evlat edinme hakkı Avustralya’da artık tüm çiftler için Evlat edinme hakkı Avustralya’da artık tüm çiftler için
   Avustralya, 2017’nin sonunda eşit evliliğe dair yasal düzenlemeyi, Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de ezici bir çoğunlukla onaylamıştı. Böylece, Avustralya, eşit evlilik hakkını yasallaştıran 25. ülke olmuştu. Eşcinsel birlikteliği açıkça yasaklayan Evlilik Yasası (the Marriage Act) değiş...

Haber | Brezilya’da lezbiyen aktivist suikaste uğradı Brezilya’da lezbiyen aktivist suikaste uğradı
   38 yaşındaki Brezilyalı LGBTİ aktivisti Marielle Franco siyah kadınların güçlendirilmesiyle ilgili bir etkinlikten dönerken evinin önünde arabasına ateş açıldı. Rio de Janeiro’nun en tanınmış politik aktivistlerinden olan Franco’nun aracına açılan ateş sonucu Franco ve arabanın şoförü hayatını kaybe...

Haber | LGBTİ Derneği Sözcüsü Kıvılcım Arat, saldırıya uğradı LGBTİ Derneği Sözcüsü Kıvılcım Arat, saldırıya uğradı
   LGBTİ Derneği Sözcüsü Kıvılcım Arat kimliği belirsiz biri tarafından neşterli saldırıya uğradı. Arat uğradığı saldırıyı sosyal medyadan duyurdu. Arat, şunları kaydetti: “31. yaş gününü görmüş biri olarak, birçok trans arkadaşıma göre şanslı olduğumu düşünmemin üzerinden 3 gün geçmeden dün saba...

Haber | “Ben kadın sandım, travesti olduğunu görünce öldürdüm” “Ben kadın sandım, travesti olduğunu görünce öldürdüm”
   İstanbul Beyoğlu`nda kaldığı otele getirdiği travestiyi öldürdükten sonra kaçarken bıçakla yaraladığı taksicinin aracını gasp ederek Bursa`ya giden İran uyruklu şüpheli iki kadın sürücüyü daha gasp etmek isterken vatandaşlar tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelinin otele giriş görüntüleri ortaya ç...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi