Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1773 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | İngiltere`de eşcinsellere saldıran Türklere ceza yağdı

İngiltere`de eşcinsellere saldıran Türklere ceza yağdı


İngiltere`nin başkenti Londra`da geçtiğimiz Mayıs ayında eşcinsellere asitle saldıran Türklere ceza yağdı.

Londra’daki Türk mahalllesi “Hackney’in sahipleri” olduğunu iddia eden Türk çete, eşcinsellere asit ile saldırırken kameralara yakalandı. Mayıs 2018`de gerçekleşen saldırıda bir kişinin kafatası çatlamış ve gözlerinde asit yanığı oluşmuştu. Yetkililerin verdiği bilgiye göre dokuz Türk asıllı sanık yargılanmış ve yedisi tutuklanırken ikisi hakkındaki karar ertelenmişti.


Odatv`nin haberine göre; saldırganların eşcinsellerin gittiği bir barın çıkışında arabasında oturan bir kişinin yanına gelmeleri ile başladı. Onur A. şahıs ile tartışmaya başladığında, diğer çete üyeleri de etrafını sardı ve Mustafa K. şahsa yumruk attı.

Bardan çıkan kişiler araya girip engel olmak istediler ancak çete üyeleri olduğu belirtilen Türk saldırganlar bardan çıkanlara yönelerek yine saldırdı. Daha sonra sokaktaki vatandaşlar ve çete üyeleri arasında arbede çıktı.

KAÇMAYA ÇALIŞTILAR AMA...

Bazı kişiler kaçmaya çalıştı ancak Hüseyin Ö. elindeki asit şişesi ile asit attı. Saldırganlar olay mahalliden araba ile kaçarlarken eşcinsellik aleyhine sloganlar attılar.

Olayların başlamasında rol alan arabadaki şahıs bulunamadı.

Hackney mahallesinden Hüseyin Ö. zararlı madde ile ağır yaralamaya sebep olan saldırıdan 17 yıl hapis cezası ve olası 3 yıl uzatma cezası aldı.


Hackney’den Öner A. 17 yıla mahkûm olurken, yine Hackney’li Mehmet T. 14 yıl 6 ay mahkumiyet aldı. Her ikisinin mahkumiyet sebebi ağır yaralamaya sebep olan zararlı madde ile saldırı. İkili hakkında ayrıca olası üç yıl uzatma cezası verildi.

Kuzey Londra’daki Barnsbury mahallesinden Güven U., huzuru bozmaktan 30 ay hapis cezası verildi.

Hackney mahallesinden Mustafa K. huzuru bozmaktan 27 ay, tehlikeli araç kullanmaktan 9 ay hapis cezası alırken, Serkan K. huzuru bozmaktan 18 ay hapis cezası aldı.

Kuzey Doğu Londra’daki Hoxton Mahallesi`nden Ümit K. huzuru bozmak ve telefon gasp etmeye çalışmaktan 28 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kuzey Londra’da bulunan Canonbury mahallesinden Yaşam E. ve East Ham mahallesinden Turgut A. huzuru bozmaktan 18 ay ceza aldılar. Aldıkları cezalar 2 yıl ertelendi.

İngiltere kanunlarına 17 yıl alan bir hükümlü 5 yıl sonra şartlı tahliye ediliyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr


Eklenme Tarihi : 20.01.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 165454 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    hertürlü vahim eşcinsel olarak ayrı sinir oldum türk olduğum için ayrı utandım
Yazan : mrtdgn22     Beğen

    az bile 36 yıl vermeleri gerekirdi
Yazan : P0NCiK     Beğen

    ALLAH`tan korkun pislikler eşcinsel insanlara yapılan zulüm ölümler eziyetler homofobik Türk erkeklere sesleniyorum Tamam eşcinseliz günahkarız diyelim sen bir insanı eşcilsele zarar verdiğinde sevapmı işledin sanıyorsun! Bir eşcinseli insanı öldürdüğünde cennete mi gideceğini sanıyorsun! Hiç kimsenin cennete gitmek için ALLAH ile sözleşmesi yok!Hadisi şerifte bahsi geçiyor fahişelik yapan bir kadın susz kalan bir köpeğe avucu ile su verdiği için ALLAH onu cennetine koymuş elhamdülillah sizin gibi cani katillerden daha müslümanız Türkiyede terör estiriyorsunuz Avrupada kovboyculuk oynuyorsunuz bune şiddet bune celal.
Yazan : Tiryakimolursun     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Oh iyi olmuş beter olsun şerefsizler
Yazan : chicolindo     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu verilen cezalar dogruysa valla helal olsun turkiyede madalya takarlardi bunlara
Yazan : freeelike     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    beter olsunlar
Yazan : crayz_dans55     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    hapishanede düzülmelerini diliyorum. sonra pride yürüyüşlerinde zorla yürümelrini talep ediyorum
Yazan : paint     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu aşağılıkların ne kadar aşağılık olduğunu belirtecek Bir Kelime Türkçe`De Yok. Burada Bu Pisliklerin Resimleri Verilmemiş. Internetten Açıp Bakın. Hepsi Leş Gibi Çember Sakallı At Hırsızı Kılıklı Herifler. Düşünsenize Ingiltere Gibi 1. Sınıf Bir Ülke, Senin Gibi 5.Sinif Geri Kalmış Ilkel Bir Ortadoğu Islam Ülkesi Vatandaşını Lütfedip Ülkesine Kabul Ediyor Ama Sen Rahat Durmuyorsun, Geldiğin Yerde Kaçtığın Yerdeki Yaşam Tarzına Uygun Yasamak Istiyor Üstelik Bir De Başkalarına Sataşıyorsun. Peki Sormazlar Mı Adama `` A Bre Dallama, Madem Ilkel Kültürüne Gore Yasamak Istiyordun Niye Memletini Bırakıp Ingiltere`Ya Kaçtın. Ya Da Baktın Ingiltere`Nin Havası Suyu Toprağı Sana Uymadıysa Niye Hala Orada Duruyorsun. Dönsene Memletine. Türkiyede Dincilere Bir Bakın. Sabahtan Akşama Kadar Batı Düşmanlığı Yapar, Etmedik Hakaret Bırakmazlar. Ama Zoru Gördüklerinde Ilk Kaçtıkları Yer Ya Batı Avrupa Ya Da Amerika Olur. Siz Bu Pisliklerden Hic Pakistan`A, Afganistan`A, Suudi Arabistan`A Kacanini Gördünüz Mu? Ama Kendi Ülkelerini Bir Afganistan, Bir Suudi Arabistan Yapmak Için Ellerinden Geleni Ardına Koymazlar. Bir Yabanci Uzmanın Çok Güzel Tarif Ettiği Gibi, Araplar(Ki Siz Buna Bizi De Katabilirsiniz) Kafir Dedikleri Seküler Batı Ülkelerinde Yasamak Ister, Ama Kendi Ülkelerinde Dinci Partilere Oy Verirler. Bu Nasıl Bir Iki Yüzlülük Nasıl Bir Ahlaksızlıktır Anlamak Mümkün Değil.
Yazan : str_looking     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gurbetci bir Türk vatandasi olarak cok utandim. Her yakada kendimizi belli ediyoruz...yazik :(
Yazan : Kral_86     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Keşke vatandaşlıkkarı alınsaydı.
Yazan : GencA01     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    yarsınlar bu mahlukları
Yazan : olgP55     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    ceza dedigin boyle olur, bizde olsa ifadesinin ardından serbest kalırdı
Yazan : puskevit10     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    nedir bu insanlardan cektirklerimiz
Yazan : Sheker11     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    ceza dediğin böyle olur
Yazan : Old_Teen     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Her yerde aynılar... Hiç farketmiyor... Bu bütün bir millete hakaret değildir ayrıca.
Yazan : ankaracd     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yobazlara, din simsarlarına, ve demokrasi katliamına çanak tutan her hetero, gay, bisexüel ve lezbiyen bu kanunsuzluklardan sorumludur.
Yazan : turkishmanxx     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    kim olursa olsun eşcinsellere elini kaldıran eli kopsun, dünyada en zararsız insan eşcinsel insanlardır.
Yazan : Arda1453     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu haberle artık ``Cehaletin`` ayyuka çıktığı bir kez daha görülüyor. Bu nefret niye! Dil , din, ırk gözetmeksizin güdülen bu kin kime? neye? kendi içimizde çözemediğimiz , bastırılmış bütün duygularımızı dışa vururken bu denli kan akıtmaya aç olmak zorunda mıyız ?
Yazan : Tombulx     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    aşağılık yobazlar
Yazan : demetapkilo     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiye`deki Suriyeliler De Belli Bir Bölgede Yoğunlukla Yerleştiklerinde, Türklere BURASI BİZİM BURADAN GİDİN Diyorlar. İngiltere`De De Belki De Böyle Olmuştur. Belki De Bir Türk Mahallesinde Bir Gay Bar/Sauna Falan Açılmıştır. Avrupadaki Türklerin Çoğu Eğitimsiz Kesimden. Bu Insanların Gaylere Olan Nefretini Anlamak Mümkün Değil. Bence Eğer Eşcinseller Bunların Mahallesinde Toplaşmaya Başlamışlarsa, Bu Gayleri Kovmak Için Yapmışlardır. Göçmen Psikolojisi Ile Yapmışlardır Diye Düşünüyorum.
Yazan : Calgary     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bence bunu yapan kişilere de aynı yaptıklarından yaptırılmalı ve yüzüne asit dökülsün ki tam anlamıyla yaptıklarının neye mal olduklarını hissetsinler üstüne de 17 yıl hapis cezası da kötü niyet için yatırılmalılar. Ben olsam alınlarına ben tüm gayları seviyorum diye dövme yaptırmalılar.
Yazan : waterstones     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)

    eeee nolacak ha bizim ülkemize savaştan kaçıp burda keyif süren suriyeliler ha bizim avrupa da barbarlığı devam ettiren maganda vatandaşlarımız.utanmaz arlanmaz pislikler eşcinseller size ne yaptı?zorunuz ne?ya insan gibi yaşayın ya da çekin o pis ellerinizi siktirin gidin.insanlıktan,adamlıktan,dinden imandan bilmem neden bahseden magandalara sesleniyorum.karşıma çıkanı hastaneye kadar kovalarım.alayına dikilirim.bu kadar şerefsiz bu kadar zihniyetsiz cahil bir toplum olamaz.lanet olsun o türden insanlara.
Yazan : sevilenAkt     Beğen (13 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu nasıl bir haber başlığıdır böyle Ingiltere`de saldırıya uğrayan eşcinsellere saldıranlara büyük ceza verildi olabilirdi Ama Türklere demek bütün Türk milleti demektir ve bu bir millete Hakarettir
Yazan : Muratzer     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Şu cezaların yarısı bizde olsa bu istismarcılara ne güzel olurdu. Helal olsun adamlara.
Yazan : scream38     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Tabancayla vurulan travesti öldü, 2 kişi yaralandı Tabancayla vurulan travesti öldü, 2 kişi yaralandı
   İzmir`in Konak ilçesi Alsancak semtindeki bir apartmanda çıkan tartışmanın ardından, görevde olmayan polis memuru A.D. tarafından tabancayla vurulduğu belirtilen travesti Burak Batmaz yaşamını yitirdi, biri travesti 2 kişi de yaralandı. İddiaya göre, bu sırada dışarıda bulunan polis memuru A.D. (...

Haber | ÖZEL DOSYA: YAŞLI EŞCİNSELLERDEN DENEYİMLER VE NASİHATLER ÖZEL DOSYA: YAŞLI EŞCİNSELLERDEN DENEYİMLER VE NASİHATLER
   GZone Dergi Ocak-Şubat 2019 sayısı için yaşı 50`nin üzerindeki eşcinsellere deneyimlerini sorduk ve onlardan genç hallerine ne nasihat vereceklerini dinledik. Hiçbir şeyin aynı kalmadığı hayatın akışında elbette bizlerin de hayatı değişikliğe uğruyor. Eşcinselliğimizi keşfettiğimiz gençliğimiz...

Haber | Justin Trudeau Sınırları Zorladı: Kanada’dan Bozuk Paralar İçin LGBT Tasarım! Justin Trudeau Sınırları Zorladı: Kanada’dan Bozuk Paralar İçin LGBT Tasarım!
   Kanada LGBT dostu tutumunu sürdürüyor. Başkan Justin Trudeau, Kanada dolarının yeni tasarımını onayladı. Eşcinselliğin yasak olmaktan çıkarılışının 50. yılı olan 2019, Kanada için sembolik bir anlam taşıyor. Kanada hükümeti de bu özel anlama yakışacak bir karar aldı. Henüz detaylı bir bilgi ya...

Haber | Tarihi An! Biliminsanları HIV İle Enfekte Olmuş Hücreleri Temizleyebildiklerini Açıkladı! Tarihi An! Biliminsanları HIV İle Enfekte Olmuş Hücreleri Temizleyebildiklerini Açıkladı!
   Biliminsanları HIV ile enfekte olmuş hücreleri tamamen temizleyebildiklerini açıkladı. Bu, HIV tedavisinde önemli bir adım. EurekaAlert’in haberine göre, Paris’teki Institut Pasteur araştırmacıları “CD4 T lemfositlerindeki aktivitenin karakteristiğini çözdü”. Bu, HIV virüsünün enerji üretme süre...

Haber | İrlanda’nın Eşcinsel Başkanı Leo Varadkar, Putin ile LGBT Hakkında Konuşmak İstiyor İrlanda’nın Eşcinsel Başkanı Leo Varadkar, Putin ile LGBT Hakkında Konuşmak İstiyor
   Leo Varadkar, Rus başkanı Vladimir Putin’in anti-LGBT politikaları hakkında açıklamalarda bulundu. Gay olduğu bilinen sayılı politik figürden biri olan Varadkar, Ağustos ayında da Papa Francis’i İrlanda’ya davet etmişti. Irish Independent ile yapılan bir röportajda Leo Varadkar, Vladimir Putin il...

Haber | Sıla: Lezbiyen Olsam Çıkar Söylerdim! Sıla: Lezbiyen Olsam Çıkar Söylerdim!
   Ayşe Arman’la dün başlayan Sıla’yla ‘kadın kadına dertleşme’ serisi bugün de devam ediyor. Yaşadığı zor günlerin ardından ilk kez Ayşe Arman’a konuşan Sıla, ‘Lezbiyen olsam çıkar söylerdim’ dedi. Bu ülkede “Çamur at izi kalsın” bir yöntemdir. Senin için bir sürü şey söylendi, biseksüel, lezbiyen ...

Haber | Justin Bieber, Jaden Smith’in Erkek Arkadaşı Olduğunu İddia Etti! Justin Bieber, Jaden Smith’in Erkek Arkadaşı Olduğunu İddia Etti!
   Justin Bieber son günlerde Jaden Smith ile Instagram’da flörtleşti ve hatta ABD’li oyuncunun erkek arkadaşı olduğunu iddia etti! Jaden Smith’in mikrofon ile poz verdiği bir fotoğrafa Bieber yorum olarak “Erkek arkadaşın olduğumu sanıyordum.” yazdı. Smith’ten gelen “Öyle olduğunu biliyorsun” cevab...

Haber | Donatella Versace: Versace Erkeği Cinsiyetsiz Donatella Versace: Versace Erkeği Cinsiyetsiz
   Donatella Versace, “Versace Erkeği”nin cinsiyetsiz olduğunu söyledi. Attitude’un Ocak ayı için verdiği röportajda Versace, markasının herkesi temsil etmesi gerektiğini düşünüyor. Versace Erkeği’nin temsil ettiği değerler sorulduğunda Donatella şu cevabı veriyor: “Herkesi. Cinsiyetsiz bir f...

Haber | Ayşe Arman’dan Eşcinsel Yönetmen Caner Alper’e: Aktif Misin? Pasif Mi? Ayşe Arman’dan Eşcinsel Yönetmen Caner Alper’e: Aktif Misin? Pasif Mi?
   Nefis filmlerdi.Güzel, dokunaklı ve derin…‘Zenne’ ve ‘Çekmeceler’.İzlemediyseniz mutlaka izleyin.İkisinin de bende yeri ayrı.Caner Alper, eşi Mehmet Binay’yla birlikte o filmlerin senaristi ve yönetmeni.Pek çok ödül kazandılar.‘Zenne’yle Altın Portakal’da SİYAD En İyi Film, En İyi İlk Film ve oyuncu...

Haber | Eşcinsel Baba, Taşıyıcı Annenin Dünyaya Getirdiği Çocuğunu Evlat Edinebilecek Eşcinsel Baba, Taşıyıcı Annenin Dünyaya Getirdiği Çocuğunu Evlat Edinebilecek
   Singapur’da eşcinsel bir erkek, 4 yıl önce taşıyıcı annenin dünya getirdiği çocuğunu evlat edinebilmek için açtığı davayı kazandı. Yüksek Mahkeme’nin kararı benzer durumdaki eşcinsel çiftler için emsal oluşturacak. Singapur’da eşcinsel bir erkek, 4 yıl önce taşıyıcı annenin dünya getirdiği çocuğu...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi