|   Gaylerin %44’ü Vücudunu Sevmiyor !Gay erkekler söz konusu vücutları olduğunda hem kendileri, hem çevreleri hem de medya tarafından çok fazla baskıya maruz kalıyorlar. Günümüzün modern güzellik imajı, cinsel yönelimleri ne olursa olsun kadınlar kadar erkekleri de çok zorluyor.
 
 “Şişman görünüyor muyum?” sorusunu aslında gay ve heteroseksüel erkekler de kendilerine çok sık soruyorlar.
 
 Yapılan ankete göre;
 
 Konu kilo olduğu zaman heteroseksüel erkeklerin %39’u, gay erkeklerin ise %44’ü vücudundan memnun değil.
 Kasların büyüklüğü hakkında sorulan sorulara ise heteroseksüel erkeklerin %30’u, gay erkeklerin ise %45’i kendini beğenmediği yönünde cevaplar veriyor.
 Anketteki ikinci kategoriye göre, heteroseksüel erkeklerin %29’u, gay erkeklerin ise %37’si kilo vermek için diyete başvururken, heteroseksüel ve gay erkeklerin yarısından fazlası geçtiğimiz son bir yıl içinde spor yapmayı tercih etmiş.
 
 Heteroseksüel erkeklerin %61’i ve gay erkeklerin %77si dergilerden ve televizyondan gördükleri vücutların kendilerini olumsuz yönde etkileyip baskı altında hissediyorlar ve öyle görünmedikleri için insanlar tarafından yargılandıklarını düşünüyorlar.
 Seksle ilgili sorularda ise;
 
 “Seks sırasında vücutlarını saklıyorlar mı ve saklıyorlarsa hangi kısımlarını saklıyorlar?” sorusuna heteroseksüel erkeklerin %20’si, gay erkeklerin de %39’u sakladıklarını söylemişler. Peki en çok saklamaya çalıştıkları yer neresi dersiniz?
 Karın bölgeleri.
 
 Sanıyoruz ki hem erkek olup hem birayı sevmek biraz külfetli bir iş…
 
 KAYNAK:   gmag   10.03.2016
 | 
										
											| 
 
 | 
										
											| Eklenme Tarihi : 11.03.2016 | 
										
											| Haber Editörü : PikeAS | 
										
											| «« GERi | 
										
											| Bu haber 432663 kez okundu. 
 | 
| Haberi Paylaş
 | Face 
  | Blog 
  | Frien 
  | Mysp 
  | Twit 
  |  
 
 | 
										
											| Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.
 
 
 
													Yorum yazmak için login olunuz
														| Habere Yorum Yaz |  
														| 
 |  
														| 
 Bende biraz kiluluyum ama boyuma gore i sanirim takintili degilim bole begenen bole begenir her insan güzeldir :)
															
															Yazan : nonis  Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.) |  
														| 
 |  
														| 
 Bazı insanların dış görünüşe önem vermesi çok sinir bozucu. 
															
															Yazan : Uvey_BABA_  Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.) |  
														| 
 |  
														| 
 ben kimse beğensin diye kilo almam vermem ben kendimi daha iyi tanırım 
															
															Yazan : kemalms  Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.) |  
														| 
 |  
														| 
 vallahi ben kilolu bir insanım ve kilo vermeye çalıştığımda insanların beni beğenmesi için asla bir çabam yok vereceksem kendi sağlığım için vermek istiyorum. çoğu kendini beğenmiş tiplerin hobisi bu başka bir şey değil zayıf veya normal bir vücutlu erkek olup da insanlık tarafımı kaybetmekten se kilolu olup ama insan gibi davranmayı yaşamayı sevmeyi yada değer vermeyi tercih ederim bunun kilo veya tiple bir alakası yok insan olmakla alakası var. ama işte bunu kaybedenlerde çok onun için beni kabul edecek olan insan beni böyle kabul etsin insanalara et gözü ile bakılmasın isterim.. ve böylede memnunum
															
															Yazan : lucciba  Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.) |  
 
 | 
										
											| 
 |