| Habere Yorum Yaz | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 işte kadınsızlıktan abazalığa bağlamışlar bu eşcinsellik değil, biri otuz yıl yemiş diğeri müebbet naapsın adamcıklar!
															
															Yazan : gone_baby_gone  Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 Haberi yapan basın eşcinselleri mi eleştiriyor mahkumları mı anlayamadım! Hem eşcinsel hem katil hem müebbet hapis, sevinen sevinsin ama unutmayın katil bunlar der gibi! Ardına alakası olmayan ingiltere`nin aldığı kararı veriyor! bütün dünya çelişkilerle dolu yahu :)
															
															Yazan : ykuza  Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 Haberi geçtim de benim gözüm fotoda tutuklu kaldı
															
															Yazan : birsinebirsine  Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 haberi okurken bu kişilerin 5 kişinin KATiLi oldugunu ATLAMIşIM....Her ne şartlarda 5 kişinin KATiLi OLDUKLARINI bilmesemde,insan haydi HAKLI olabilirsin ama ÖLEN 5 kişide mi HAKSIZDI diye düşünüyor...Bende daha önceki yazdigim yorumun aksine,bu insanlar gözünü KIRPMADAN ADAM öldürecek kadar PISKOPATLARSA CIKMASINLAR HAPISTEN diyorum...YANLIş anlaşilmadan dolayi özür diliyorum!
															
															Yazan : turco45  Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 katilleri savunanlara derim ki, aman dikkat  çevrede yığınla katil dolaşmakta, kendi müstakbel caninizi affetmiş olmayın.  iyi ve kötü değerleri dünyada evrenseldir, cinayet kötüdür .  özelime  saçma sapan mesajlar yazanlar oldu, herkes fikrini açıklar, beğenmeyen beğenmez, özelimden hırslı  vs  gibi negatif hadsizlikler yazılırsa gülünç olur. yeniden diyorum ki, sırf gay diye herkesi sevip-onaylayacak değilim.katilin arsızın hırsızın  escinseli heterosexüeli bizexüeli olmaz. 2 tür insan var hayatta, iyiliği çok olanlar  ve kötülüğü çok olanlar.   düşüncelerimi açıklama hakkımı kullanıyorum, özelimden manasızlıklar yapılmaz umarım.yapılırsa da savımı kanıtlamış olurlar :)
															
															Yazan : adana_42aktif  Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 2 katil sırf eşcinseller diye dua mı edeceğim, neee :)  öldürülen bir eşcinselin katiline de dua edilmeye başlanırsa  şaşırmam. eşcinsel toplulukta da öyle karanlık ruhlular var ki iyilerin yanısıra, herkesi aynı kefeye koymamak gerek o nedenle... toplamda 5 kişinin katili olan bu hasta ruhlular umarım çıkamazlar hapisten. 
															
															Yazan : adana_42aktif  Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 evet kesinlikle bir koğuşta kocasınlar yaptıklarına bakılırsa hiç çıkmasınlar  
															
															Yazan : pars2002  Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 Mutluluğun yeri ve zamanı mı olur? :) tabiki de dua ettim..
															
															Yazan : mert_firath  Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 Beddua mı ettin mert_firath? :D
															
															Yazan : ask_olsn  Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 umarim birgünde biz Türkiye`de, KOCA-KOCA olma hakki elde edebiliriz...AYRICA mahkümlar bir koguşta kocamasinlar,en kisa zamanda umarim cezalari biter ve HÜR olarak ayni yastikda KOCARLAR!
															
															Yazan : turco45  Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.) | 
													
													
														| 
 | 
													
														| 
 Allah bi koğuşta kocatsın :)
															
															Yazan : mert_firath  Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.) |