| Habere Yorum Yaz |
|
Irkçılık yakismiyor ama bu Ermeni lere ne oluyor anlamadim
Yazan : aliistanbul55
Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
Bizler önce bu ülkedeki sorunları konuşalım bizim ülkemiz çokmu iyi. Girtlaga kadar pislige batmislar. Çıkıp ahlak dersi veriyor lar. Ama ipler onların elinde itedikleri gibi oynuyorlar. Nereye kadar
Yazan : sen_16_ben
Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
Bu ülkede Suriye liler çok pislik yapıyorlar ne kadarını haberde duyorsunuz hiç birini. Adamlar 12 yasindaki kızları karı yapıyorlar. Bizimkilerde yurtlarda çocuklara her türlü pisligi yapıyor. Aynı kafa aynı zihniyet. Hepsi subyanci ahlaksız. Adamlar kndi karilarini pazqrliyor evet yanlış duymadiniz pazarliyor. Arastirilsin daha neleri var. Bizleri de ucube gibi gösterip hedef yapıyorlar. Soruyorum sizlere kimler ucube.
Yazan : can_1655
Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
Bizler önce kendi ülkemize bakalım. Ben bugece eşcinselim diye saldırıya uğradım bunu yaptiranlar bizim basimizda dindar diye gecinenler bu ülkeyi yönetenler dizlerimden ve sağ dirsgimden Yaralıyım. Yapanlarda beni bu hale getirenler de her türlü pisligi yapıyor. Buna bu ülkeyi yönetenler bilinçli olarak izin veriyor göz yumuyor . Onların yandaslari yurtlardaki cocuklara neler yapmadılar ama hepsi ört bas edildi işte bunlar bu kadar ahlaksız kalkıp bize ahlak dersi veriyor ahlak polislerini üzerimize salıyor oda yetmiyor serserileri yolluyor. Daha ne söyleyebilirim bu yazımın yayınlanmasını çok istiyorum umarım yayınlanır.
Yazan : can_1655
Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
Calgary, sanki Türkiye`de hem Ermeni hem de eşcinsel olmak çok kolaymış gibi yukarıdan atarak konuşmuşsun. Ayrıca bahsedilen olayda Ermenistan halkından homofobikler yine kendi halklarından lgbti`lere saldırıyor, ellerinde bayrak ve sloganlarla. Burada milyonlarca kere yaşanmış bir olay, açın da bir bakın.
Yazan : pasftombl
Beğen
|
|
lucciba ne kadar nefret dolu birisin! Aynı nefreti eşcinsel olduğun için sana yöneltecek insanların kafasıyla konuşunca kendini korumuş olmuyorsun.
Yazan : pasftombl
Beğen
|
|
şerefsizler
Yazan : Leket
Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
ermeni milletinden her şey beklenir bu kadar kansız bir millet görmedim dağdaki sünnnetsizler de onlar zaten...
Yazan : lucciba
Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)
|
|
Olayın Ermenistan`da olması benim için daha üzücü olmasına neden oldu :(
Yazan : vodkalemon
Beğen
|