Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1602 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | Duterte: Eskiden eşcinseldim ama kendimi iyileştirdim

Duterte: Eskiden eşcinseldim ama kendimi iyileştirdim


Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, Japonya’da yaptığı konuşmada bir zamanlar eşcinsel olduğunu ama “kendini iyileştirdiğini” söyledi.

Tokyo’daki Filipinlilere seslenen Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, eski eşi Elizabeth Zimmerman’la tanıştığında “yeniden bir erkeğe dönüştüğünü” söyledi.

Konuşmasında Filipinli muhalif Senatör Antonio Trillanes IV’un eşcinsel olduğunu ima eden Duterte, bir kişinin kendisine senatörün hareketlerinden bunun anlaşıldığını söylediğini anlattı.



Independent Türkçe`ninz Filipinler merkezli haber sitesi Rappler’den aktardığı habere göre Duterte şöyle devam etti:

“Trillanes ve benim benzemem iyi bir şey. Ama ben kendimi iyileştirdim. (Eski eşim Elizabeth) Zimmerman’la ilişkim başladığında dedim ki, işte bu. Yeniden bir erkek oldum.”

Duterte konuşmasının sonunda sahneye kadınları davet ederek kendisini öpmelerini istedi.

CNN Philippines’te yer alan habere göre Duterte, “Öncelikle evli olmamalısınız tamam mı? İkincisi de reşit olmalısınız” dedi.

Bu sözlerin ardından 71 yaşındaki devlet başkanı 4 kadını işaret ederek sahneye çağırdı.

Duterte’nin konuşmasını dinleyenler arasında devlet başkanının daha önceki bir açıklamasında “gerçek aşkı” olarak tanımladığı şu anki sevgilisi Honeylet Avancena da bulunuyordu.

Duterte geçmişte bir dönem LGBT eşitliğinin destekçiliğini yapmış olsa da, 2017’de evliliğin yalnızca bir kadın ve erkek arasında olması gerektiğini söylemişti. Duterte siyasi rakiplerine hakaret etmek için homofobik sözler kullanmasıyla da biliniyor.

Duterte’nin daha önce pek çok kez tepki çeken çıkışları olmuş, bir keresinde ülkesinin Katolik piskoposlarıyla yaşadığı bir gerginlikte piskoposların çoğunun gey olduğunu iddia etmişti. Duterte, eylülde “tecavüzle” ilgili yaptığı bir açıklamadaysa, “Güzel kadınlar olduğu sürece daha fazla tecavüz vakaları olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr


Eklenme Tarihi : 14.06.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 126695 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Sen onu Külahıma Anlat muşmula suratlı karıya yaranacam diye atıyo yarrm
Yazan : KARTALiSse     Beğen

    Eskiden eşcinsel değildim..ama şimdi kendimi iyileştirdim..kimi erkek doğanların kadınlardan daha keyif verdiğini ve hayatı kolaylaştırdığını gördüm..
Yazan : sanal34     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    hadi canım sende iyileştim diye anca kendini kandır sen
Yazan : banu19035     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Benim hic iyilesmeye niyetim yok
Yazan : Istbsktstnmrt     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yine bir sacma konusan daha
Yazan : Sekiz     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bir eşcinsel erkeksiz yapamaz bu iyileşecek bir hastalık deyil arzu istek beynin istiyor vucudunu istiyor
Yazan : Ollg     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    adamın piyasa değeri kalmadı sonra ben gaylıktan kurtuldum diyor mal yeterince yedi amk gaylk cocuk uyancağımı yahu gaylık doğuştandır
Yazan : NUHYEC     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Aslına bakarsanız, Türkiye`de de eşcinselliğini REDDEDİP bir kadınla evlenmek çok rastlanılan bir olay. Kendi o.ospu geçmişini, bakire bir kızla evlenerek temizlemiş oluyorsunuz. O kızla kendi kARANLIK kokuşmuş kekremsi kaşarlıktaki hayatına bir SON VERMİŞ oluyorlar böylece. Ama sadece 1 yıl kadar sonra, tekrar, erkeklerle olan gecelerini özlerler. Rüyalarına girer... Çünkü bir erkeğin tenine alışan bir erkek, ONDAN ASLA KOPAMAZ. Bunun en önemli göstergesi de GABILE.COM a üye olup da ERKEK arayan EVLİ AKTİF VE PASİFLERİN ``YÜZBİNLERE ULAŞMASIDIR``.... Genelde BU YOLUN BİR SONU YOK diye bir kızla evleniyorlar... Ama sonu hüsran oluyor maalesef...
Yazan : Calgary     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    duarte dünyada pek bilinmez ama uzakdoğu ülkesi filipinlerde halkın gözdesi ve eskiden gay olduğunu açıklayan cesur bir liderdir ayrıca ülkenin hemen hemen tamamı gay olan bi ülke hemen yanı başında burini sultanlığında eşcinsel ilişki yapanların idam edildiği ülkeyle komşu olmasına rağmen filipinlerde başkan olduğundan sonra gaylara dahada çok özgürlük getirmiştir gay evlilik serbesttir kadınlarıda dünyanın heryerinde rus kadınlarıyla başta seks sektörü olmak üzere değişik mesleklerde rakabet etmektedir ayrıca duarte amerikaya kafa tutan cesur bir liderdir hem obamya hemde trumpa siktir çekti daha çok rağbet gördü
Yazan : anilcan30     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    kafasına göre bir gay olursunbir hetero bazende motoro :D
Yazan : melez26     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Aga be formülünü söylede bütün eşcinseller iyileşiversin hayrına.:) kusura bakmada kendimi bildim bileli gay bir bireyim ve karşı cinse en ufak bir ilgim yok, benim gibi gay bireylern senin söylediğin gibi bu duygularını değiştirebilecek bir durumun olduğunuda sanmıyorum. Ayrıca bu hastalık değilki doktora gidip ilaç alıp tedavi olasın ruhun gay zaten neyi iyileştiriyorsun. Bak çok güldüm he. :))
Yazan : Mertens     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Eşcinsellik, hastalık değildir ki , iyilestiresin.Bence senin beynin hasta.
Yazan : Ysli_ogln     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Saçmalamış gay 17 gay 70 gay yok kurtulus
Yazan : Olgunersin     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bence bu adam ÇAĞDIŞI ve İLKEL bir insan... Değer yargıları 1950 senesinde kalmış ve zaman bu adam için DURMUŞ. Güzel kadınların tecavüzü HAKETTİKLERİ ve kendisinin da eşcinsel olup, sonra iyileştiğini SANIYOR. Türkiye tipi bir politikacı... Türkiyede de aile bakanı EŞCİNSELLER HASTA İNSANLAR.. TEDAVİ EDİLMELİLER demişti...
Yazan : Calgary     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    (yazgecesirüyası arkadaşa ithafen:eril enerjisi dengede olan biri böyle absürt söylemlerde bulunmaz *bir kişinin böyle dönüp aslını inkar etmesi için bir çok sebepler vardır...kendisi adına eseflerimi sunuyor ve diyorum ki;insan olmak başka bir şey..!
Yazan : Ehrimenj     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    filipinlere iki defa gittim dünyada gay sayısı bakımından ilk beşe girer tam bir gay cenneti gitmenizi tafsiye ederim
Yazan : anilcan30     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    İyileşmedin artık 71 yaşında olduğun için rağbet görmüyorsun kimseyi bulamıyorsun.
Yazan : allame41     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    paranın gücü
Yazan : kemalms     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kıcını sıktır sonra am sıkınce escınsellıkten kurtuldum anca kendını kandırırsın
Yazan : Olguncux61x     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Escinseldin escinselsin escinsel kalacaksin...zirvaaalaaamaaaa
Yazan : olgun444     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bir eşcinsel olarak gerçekten buna inanmış mı?
Yazan : as_the_phoenix     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Eril enerjisi dengesini bulmuş.
Yazan : yazgecesiruyasi     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Internette benim böyle insanlara verdiğim yanıt al beyin kafana sokarsın yada beyin göstererek lütfen bunu kullan resimler vardı işte bu arkadaşta bir zahmet beyni kullansın
Yazan : Black_blue1984     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ahmak.... Geri zekalı. Bıktım bunlardan yaaa... Bir meteor düşsün bunların tepesine.
Yazan : gokhan000     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Nası da iyileştirmiş,bilsek metodu da biz de iyileştirsek kendimizi.. Ulen arkadaş göz göre göre cahil yerine koyuyorlar insanları. Biz ibneyiz, biz doktor değiliz biz mühendis değiliz.. Şunu bir öğrenin,biz sizin ogretmenleriniziz.. siz giderken biz dönüyorduk.
Yazan : ReActive     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yıl olmuş 2019 hala eşcinselliği hastalık sanıp iyileştim diyenler var. Hem de devlet başkanıymış hahahhaha
Yazan : reglereusse     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Çok saçma sapan konuşmuş, iyileşmiş kendini iyileştirmişmiş, sen mis gibi biseksüelsin, hakiki gay asla bir kadına ilgi duymaz hisleri de asla değişmez, biseksüel ister kadınla ister erkekle evlenir herşeyi yapar, sanki bir hastalıkmış gibi kendimi iyileştirdim demesi daha da vahim...
Yazan : EvimeSevgili     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bence sen tam iyileşmemişsin Başkan... Bir daha bir görün...
Yazan : AnkHulyaCd     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | EŞCİNSELLİK DEĞİL AMA HOMOFOBİ PSİKOLOJİK BİR RAHATSIZLIK EŞCİNSELLİK DEĞİL AMA HOMOFOBİ PSİKOLOJİK BİR RAHATSIZLIK
   Bilim çoktandır bir kişinin cinsel yönelimini değiştirme fikrinden vazgeçmiş durumda. Pek çok bilim insanı, hastalık olmayan bir şeyi “tedavi edemeyeceğiniz” konusunda hemfikir. Eşcinsellik ABD’de 1973 yılında akıl hastalığı olmaktan çıkarıldı. Dünya Sağlık Örgütü 1990 yılında bu karara vardı. ...

Haber | HOMOFOBİK AÇIKLAMALAR YAPAN SPORCU TAKIMINDAN KOVULDU HOMOFOBİK AÇIKLAMALAR YAPAN SPORCU TAKIMINDAN KOVULDU
   Avustralya’da sosyal medya hesabından “Sarhoşlar, eşcinseller, zina yapanlar, yalancılar, hırsızlar, ateistler, putperestleri cehennem bekliyor. Tövbe edin!” ifadelerinin olduğu bir mesajı paylaşan Rugby oyuncusu Israel Folau takımından kovuldu. Avustralya Rugby Federasyonu oyuncunun nefret söyle...

Haber | Tayvan’da eşcinsel evliliğe onay! İlk Asya ülkesi oldular Tayvan’da eşcinsel evliliğe onay! İlk Asya ülkesi oldular
   Tayvan parlamentosu, eşcinsel evliliği onaylayan ilk Asya ülkesi oldu. Parlamento önünde sonucu merakla bekleyen binlerce kişi, tasarının kabul edilmesiyle sevince boğuldu. Tayvan parlamentosunda yapılan oylamada üç farklı tasarı gündeme getirildi. Bunlardan ilki LGBTİ örgütleri tarafından da kab...

Haber | Antalya’da Travesti 7 bıçak darbesiyle öldürüldü Antalya’da Travesti 7 bıçak darbesiyle öldürüldü
   Antalya’da travesti Gökçe Saygı evinde sırtından 7 bıçak darbesiyle öldürüldü. Olay, 13.05.2019 tarihinde sabah 07.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Deniz Mahallesi 129 Sokak`taki 4 katlı bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binadan ‘Dur yapma. Senin Allah’ı...

Haber | ABD’NİN İLK AÇIK EŞCİNSEL BAŞKAN ADAY ADAYI EŞİYLE TIME’IN KAPAĞINDA ABD’NİN İLK AÇIK EŞCİNSEL BAŞKAN ADAY ADAYI EŞİYLE TIME’IN KAPAĞINDA
   2020 Amerikan Başkanlık seçimlerinde Demokratların başkan aday adaylarından biri olan, açık eşcinsel Pete Buttigieg, eşiyle “First family” Yani “First Aile” adıyla TIME dergisine kapak oldu. Indiana eyaletinde küçük bir belediyenin başkanı Pete Buttigieg, 2020 Amerikan Başkanlık seçimlerinde Demo...

Haber | LGBTİ+ ONUR YÜRÜYÜŞÜ DAVASINDAKİ SANIKLAR BERAAT ETTİ LGBTİ+ ONUR YÜRÜYÜŞÜ DAVASINDAKİ SANIKLAR BERAAT ETTİ
   Beyoğlu’nda, 2017’de ‘izinsiz gösteri’ye katıldıkları iddiasıyla yargılanan 25 kişinin yargılandığı davada, sanıkların beraatine karar verildi. İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde 25 Haziran 2017’de yapılan Onur Yürüyüşü’ne katıldıkları için ”Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na muhalefet”...

Haber | BRUNEİ, EŞCİNSELLERİN RECM EDİLMESİNE YÖNELİK KANUNU ERTELEDİ BRUNEİ, EŞCİNSELLERİN RECM EDİLMESİNE YÖNELİK KANUNU ERTELEDİ
   Brunei’de, geçen ay gündeme gelen ve çok tepki çeken ‘eşcinsel ilişkiye girenlerin taşlanarak öldürülmesine (recm)’ yönelik cezanın uygulanması ertelendi. Kararda, uluslararası toplum ve insan hakları örgütlerinden gelen tepkinin etkili olduğu belirtiliyor. Brunei Sultanı Hasan el Bulkiye, yaklaş...

Haber | HOMOFOBİK BAŞKAN BREZİLYA’DA EŞCİNSEL TURİST İSTEMİYOR HOMOFOBİK BAŞKAN BREZİLYA’DA EŞCİNSEL TURİST İSTEMİYOR
   Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ülkesinin bir “eşcinsel turizmi cenneti olmasına izin vermeyeceğini” söyledi. Başkent Brasilia’da bir grup gazeteciyle kahvaltılı sohbet toplantısı düzenleyen Bolsonaro “Buraya bir kadın ya erkekle seks yapmaya gelmek istiyorsanız, başka kapıya. Burası eşcin...

Haber | 21. Yüzyılda Cahiliye Devri! Gericilikte Zirve Yapan Cümleler 21. Yüzyılda Cahiliye Devri! Gericilikte Zirve Yapan Cümleler
   1. Eurovision`a Türkiye olarak katılmama sebebimizi açıklayan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren`in sebebi son derece homofobikti! Katılmama gerekçesi olarak 2014 birincisi Conchita Wurst`u gösteren Eren`in açıklaması şöyleydi; "Sakallı, etekli, cinsiyet kabul etmeyen, herhangi bir cinsiyeti olduğunu sö...

Haber | Bakandan çıplak protestoculara: Eşcinselim, beni soyunarak etkileyemezsiniz Bakandan çıplak protestoculara: Eşcinselim, beni soyunarak etkileyemezsiniz
   Almanyada kürtajın kadınlar üzerindeki etkisini araştırmak için 5 milyon Euro bütçe ayırmayı planlayan Federal Sağlık Bakanı Jens Spahn, konuşma yaptığı sırada Femen üyesi kadın tarafından çıplak protesto edildi. Bakanın, eşcinsel olduğunu hatırlatarak “Soyunarak beni etkileyemezsiniz” sözü salonda ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi