Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1877 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | DEVRAN ÇAĞLAR HAYATINI KAYBETTİ

DEVRAN ÇAĞLAR HAYATINI KAYBETTİ


1990’lı yılların ünlü ses sanatçılarından, 56 yaşındaki Devran Çağlar, Maltepe’de yaşadığı rezidansta ölü bulundu. Çağlar’ın bir süredir haber alamayan yakınları, Çağlar’ın çalıştığı iş yeri sahibine ulaştı.

Ünlü şarkıcının yaşadığı Maltepe’deki rezidansa gelen yakınları ve iş yeri sahibi çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Olay yerine ihbar üzerine polise ve sağlık ekipleri geldi.

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemenin ardından Çağlar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından Çağlar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çağlar’ın kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Ölüm haberini ise dün akşam sahne alacağı mekan tarafından, sosyal medyadan duyurdu.

Devran Çağlar Kimdir?
1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya geldi. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı.

Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti. Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla tanınan Devran Çağlar 2000’li yılların başında cinsiyet geçiş operasyonu da olmuştu.

Çağlar, duayen oyuncu Eşref Kolçak’ın çocuğu olduğunu iddia etmiş, “Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı.” demişti.

Çağlar, “Bana o dönemlerde ‘Ulan benim gibi bir adamın oğluna bu yakışır mı?’ diyerek baskı yapıyordu. Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim. Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı. 20 senedir sanat camiasının içinde olmamıza rağmen babamla bir kez bile karşılaşmadık” diye konuşmuştu.

Eşref Kolçak ise bu iddiaları kesin bir dille reddetmişti. Devran Çağlar uzun yıllardır Almanya’da yaşadı ve sahne aldı.

Kaynak: Gzone.com.tr


Eklenme Tarihi : 22.08.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 114900 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    mekanı cennet olsun bne çok severdim devranı onun gibi bir sanatcı gelmez gelemez ne yakıkki kimse gelmedi cenazesine ben şahsen çok üzüldüm böyle büyük bir sese gelmemek çok kötü bişi başka şey olsa insanlar koşar deligibi öylebirgünde kimse gitmedi sanat dünyası bile yoktu ben çok üzldüm yeminle allah büyük
Yazan : filinta41     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    nurlar içinde uyu canım devranım
Yazan : elninom     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Eşcinsel cinayetlerin in %90 transla müşteri veya kendi aralarında olanlar. Aile çevre vs kaynaklı sayılacak kadar az.Toplum sevmesede kötü davranmıyor. Yoksa kim kiralık ev verirdi. Ama evde fuhuş yapmaya da izin vermiyorsa bu da onun kararı. LGBT kaos vs girin YouTube de yolsuzlukları video larda anlatılıyor.
Yazan : Sinanaktif34     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Malesef Türkiye deki eşcinsel camiasında bu birbirini çekememe çok var. Çok yazık, avrupalılar gibi olamadık gitti. Devran ı severim ama o son İzmir televizyonunda yapmış olduğu açıklamaya çok üzüldüm. Onur Akay hakkında söyledikleri gerçektende homofobi bir gösteriş sergiliyordu. Yazık niye böyle birbirlerini çekemiyorlar anlamıyorum. Ama balık baştan kokar derlerya. İlk önce Zeki Müren kendi gibi olanlara sahip çıkacaktı ama yapmadı tek olmayı tercih etti ve hemen ardından Bülent Ersoy geldi oda farklı davranmıyor malesef. Ve bunlar tüm varlıklarını Aidsle savaş derneğine yada eşcinsel derneğine bırakacaklarına kesin yine escinsel sanatçılar her dönem içeriye atan ve insanlık dışı davranışlar sergileyen askerlere bırakırlar. Şimdi kimse kısmasın malesef öyle. Kenan Evren döenimnde yasaklıydı Bülent Ersoy ve şimdi tüm mal varlığını askeriye ye bırakacağını açıklamıştı. Niye bu yalakalık? kime yalakalık yapıyor? koskoca Bülent Ersoy mal varlığını vatanını koruyan askerlere bırakıyor. Biraz komik bir durum ama malesef böyle salak sarpa bir eşcinsel toplumuz...
Yazan : turkgayavrupa     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Aslında Devran Çağlar, Önce Pasif Eşcinsel Daha Sonra Da Ameliyat Olup Transseksüel Olarak, Hayatı Boyunca Çok Sıkıntılar Çekmiştir. 90`Lı Yıllarda Yakaladığı Şöhreti Zamanla Yok Olmuş, Sonra Da Almanya Ya Gitmiştir. Eşcinsel Ünlülerden Biri De Harun Kolçak`Tır. İlk Çıktığı Yıllarda Eşcinsel Olarak Bilinmezken; Daha Sonra Bu Şekilde Tanınmış Ve Olağanüstü Güzel Sesi Ve Müzik Kabiliyetine Rağmen, Çok Sıkıntılar Çekmiş, Uzun Yıllar Iş Bulamamıştır. Daha Da Acı Olan Tarafı Harun`Un Babası Eşref Kolçak Da, Oğlunun Cinsel Eğilimleri Nedeniyle, hiçbir suçu günahı yokken, Uzun Süre Işsiz Kalmış, Ve Boğazda Sandal Ile Olta Balıkçılığı Yaparak Geçimini Sağlamıştır. Türkiyede Toplum, Her Eşcinsele Yaptığı Gibi Bu Insanlardan Da KAÇMIŞ, Onları Yok Farz Etmiştir. Toplumumuz, bu insanlarla ÖLDÜRENE VE CANLARINI ALANA KADAR uğraşmış, haklarında KORKUNÇ VE ASILSIZ İĞRENÇ HABERLER çıkmış, en sonunda bu insanlar ölüp gitmiştir.
Yazan : Calgary     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    erman22 adlı kardeş doğru yazmış tpkı eşcinsel memurda olduğu gibi.Türkiye gibi eşcinsellere en buyuk kötülüğü eşcinseller yapıyor. Batıda escınseller birlik olup eşit şartalarda onurlu yasamayı başarmışken türkiyede durum ortada.. Taksimde bir gay bara gidiyordum oray gelen bir genç jıgolo dah onc ebır gayle gıtmıs ve gasp etmıs soymuş ve onu bara alıyorlar başka bır gaye pazrlıyorlar bılgılendırmıyorlar. Niye dıye sorduğumda bızım basımıza geldı onunda gelsın diyorlar. Hatta gayler sık sık soyulur gasp edilir tacıze uğrar dovulur duyunca oh olsun der dıger gayler… Tıpkı Bülent ersoyun devran yaptığı gibi ya da...
Yazan : noybedemanay     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Thomas Hobbes`un da dediği gibi insan insanın kurdudur.bu bizim dünyamızda bazen bir başka geyi ezen gey, bazen de bir transı ezen trans vs. sanki, dünya bizler için yeterince zor değilmiş gibi! eee elbette, herkesin kendini iyi hissetmek için bir kurbana ihtiyacı vardır. kim olursanız olun, hep taze bir kurban canına can katar insanın! devran çağlar da bir kurban! hakkı yenmiş yolu kesilmiş! o dünyanın raconu öyle gerektiriyordur, belki de! garibim bir ümit hırsızının kurbanı oldu.
Yazan : erman22     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah günahları affetsin
Yazan : Olgunersin     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Mekanı cennet olsun :(
Yazan : lady_ece     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...!
Yazan : tankut98     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | RUS EŞCİNSEL ÇİFT EVLATLIK ÇOCUKLARIYLA ÜLKELERİNDEN KAÇTI RUS EŞCİNSEL ÇİFT EVLATLIK ÇOCUKLARIYLA ÜLKELERİNDEN KAÇTI
   DW’nin haberine göre Andrey Vaganov ve Yevgeni Yerofeyev çifti, Rus otoritelerin evlat edinmelerine izin veren kurumun çalışanları hakkında soruşturma başlatması üzerine Danimarka’ya kaçarak orada yaşamaya başladı. Olay Rus medyasında büyük yankı uyandırdı. Habere göre, çiftin evlatlık çocukların...

Haber | RAMMSTEIN ÜYELERİ RUSYA KONSERİNDE LGBTİ+’YA DESTEK İÇİN ÖPÜŞTÜ RAMMSTEIN ÜYELERİ RUSYA KONSERİNDE LGBTİ+’YA DESTEK İÇİN ÖPÜŞTÜ
   Alman rock grubu Rammstein’ın üyeleri ‘eşcinsel propaganda’nın suç sayıldığı Rusya’da verdikleri konserde öpüşerek ülkedeki LGBTİ+ bireylere destek verdi. Grup üyeleri gitarist Paul Landers ve Richard Kruspe’nin Luzhniki Olimpiyat Stadı’nda pazartesi akşamı verdikleri konserde dudaktan öpüştüğü a...

Haber | ÜNLÜ LGBTİ+ HABER PORTALİ YAYIN HAYATINA SON VERİYOR ÜNLÜ LGBTİ+ HABER PORTALİ YAYIN HAYATINA SON VERİYOR
   Portalin kurucu ve yayın yönetmenleri Tris Reid-Smith ve Scott Nunn, “artık daha çok okunuyoruz ve daha çok insana ulaşıyoruz ancak finansal sorunlarımız var, bu yüzden yayın hayatımızı sonlandırmak zorundayız” diyerek Gay Star News’un kapanma nedenini açıkladı. Web sitelerinde “tüm hikayeyi bilm...

Haber | RUS LGBTİ+ AKTİVİSTİ ÖLÜ BULUNDU RUS LGBTİ+ AKTİVİSTİ ÖLÜ BULUNDU
   Rusya’nın öne gelen LGBT aktivistlerinden Yelena Grigoryeva, memleketi St. Petersburg’da çalıların arasında ölü bulundu. 41 yaşındaki Grigoryeva’nın vücudunda çok sayıda bıçak darbesi bulunduğu ve boğulma emarelerinin gözlendiği ifade edildi. Ölüm tehditleri aldığı belirtilen Grigoryeva, Rusya...

Haber | HANDE KADER’İN ARKADAŞI DİDEM AKAY YAŞAMINA SON VERDİ HANDE KADER’İN ARKADAŞI DİDEM AKAY YAŞAMINA SON VERDİ
   Hande Kader’in arkadaşı trans kadın Didem Akay’ın intihar ederek yaşamına son verdiği bildirildi. 2018’de Trans Güzeli seçilen Didem Akay’ın yaşadığı baskılardan dolayı intihar ettiği arkadaşları tarafından paylaşıldı. Didem Akay, Ağustos 2016’da yakılarak katledilen trans kadın Hande Kader’in...

Haber | İŞTE TUNUS’UN İLK AÇIK EŞCİNSEL CUMHURBAŞKANI ADAYI İŞTE TUNUS’UN İLK AÇIK EŞCİNSEL CUMHURBAŞKANI ADAYI
   Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 10 Kasım Pazar günü sandığa gidecek Tunus’ta, eşcinsellerin haklarını savunan avukat Münir Baatur’un adaylığı gündeme oturdu. Ülke tarihindeki ilk açık eşcinsel aday olan Baatur, eşcinselliğin suç sayıldığı Tunus’ta algıları değiştirmek için aday olduğunu anlattı ve “...

Haber | POLONYA IKEA HOMOFOBİK ÇALIŞANINI İŞTEN ÇIKARDI, HÜKÜMET TEPKİ GÖSTERDİ POLONYA IKEA HOMOFOBİK ÇALIŞANINI İŞTEN ÇIKARDI, HÜKÜMET TEPKİ GÖSTERDİ
   IKEA, Polonya’da 17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Transfobi ve Bifobi Karşıtı Gün dolayısıyla LGBTİ+ bireyleri desteklemek için bir etkinlik düzenledi. Çalışanlardan biri şirketin internet sitesinde eşcinselleri aşağılayan dini bir alıntı yayımladı. IKEA yöneticileri, söz konusu kişiden yazıyı sil...

Haber | NICKI MINAJ, SUUDİ ARABİSTAN KONSERİNİ KADINLARA VE LGBTİ’YE DESTEK İÇİN İPTAL ETTİ NICKI MINAJ, SUUDİ ARABİSTAN KONSERİNİ KADINLARA VE LGBTİ’YE DESTEK İÇİN İPTAL ETTİ
   Karayipler’deki ada ülkesi Trinidad ve Tobago’da dünyaya gelen rapçi Nicki Minaj önümüzdeki hafta, Suudi Arabistan’da vermeyi planladığı konseri kadınlara ve LGBTİ’ye destek vermek amacıyla iptal ettiğini açıkladı. Suudi Arabistan’daki kadın hakları ve eşcinsel LGBTQ topluluğuna destek amacıyla k...

Haber | LONDRA ONUR YÜRÜYÜŞÜ’NE REKOR KATILIM VE GÜLBEN ERGEN’İN PAYLAŞIMI LONDRA ONUR YÜRÜYÜŞÜ’NE REKOR KATILIM VE GÜLBEN ERGEN’İN PAYLAŞIMI
   Londra`da hafta sonu gerçekleşen geleneksel LGBTİ+ Onur Yürüyüşü etkinliklerine resmi rakamlara göre bir buçuk milyon kişi katıldı. Şarkıcı Gülben Ergen de oradaydı ve paylaşım yaptı. Londra’da hafta sonu gerçekleşen geleneksel LGBTİ+ Onur Yürüyüşü etkinliklerine resmi rakamlara göre bir bu...

Haber | LADY GAGA’DAN LGBTİ+’LERE: SİZİN İÇİN KENDİMİ KURŞUNLARIN ÖNÜNE ATARIM LADY GAGA’DAN LGBTİ+’LERE: SİZİN İÇİN KENDİMİ KURŞUNLARIN ÖNÜNE ATARIM
   New York`taki Stonewall anma töreninde sahne alan Lady Gaga, LGBTİ+ camiası için kendisini kurşunların önüne atacağını söyledi. Lady Gaga, Stonewall’un 50.yılı için hazırlanan anma töreninde New York’ta sahne aldı. Sahnesinde konuşan Lady Gaga, şu sözleri söyledi: “Gerçek aşk, en gerçek ola...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi