Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2052 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | “Ben kadın sandım, travesti olduğunu görünce öldürdüm”

“Ben kadın sandım, travesti olduğunu görünce öldürdüm”


İstanbul Beyoğlu`nda kaldığı otele getirdiği travestiyi öldürdükten sonra kaçarken bıçakla yaraladığı taksicinin aracını gasp ederek Bursa`ya giden İran uyruklu şüpheli iki kadın sürücüyü daha gasp etmek isterken vatandaşlar tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelinin otele giriş görüntüleri ortaya çıkarken, yapılan sorgulamalarda, "Ben kadın sandım, travesti olduğunu görünce tartıştık ve öldürdüm" dediği öne sürüldü.

İstanbul Cinayet Büro Amirliği ekiplerini harekete geçiren olay 8 Mart Günü sabaha karşı 05.00 sıralarında yaşandı. İran uyruklu 27 yaşındaki Ashkan Kazemi isimli şüpheli 27 Şubat’ta turistik amaçlı Türkiye’ye geldi. İddialara göre, 8 Mart gecesi İstiklal Caddesi’nde dolaşmaya çıkan Ashkan Kazemi isimli şüpheli Azerbaycan uyruklu Roman isimli travesti ile karşılaştı. Cinsel birliktelik için anlaşan ikili Beyoğlu Tarlabaşı Altın Bakkal Sokak’ta bulunan 3 katlı apart otele geldi. Odaya çıktıktan bir süre sonra Ashkan Kazemi isimli şüpheli resepsiyondaki görevlinin yanına gelerek “Sevgilimle tartıştık, elim kesildi. Eczaneye gidip geleceğim” dedikten sonra otelden ayrıldı. Durumdan şüphelenen otel görevlisi odaya girdiğinde kanlar içinde yerde yatan Roman isimli travestinin cansız bedeni ile karşılaştı. Olayın şokunu atlatan çalışanlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede kafasında darp izleri ve boğazında kesikler olan kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucu öldürülen kişinin otele birlikte girdiği Ashkan Kazemi’yi yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli ise otelden ayrıldıktan sonra Esenler’e giderek bir taksiye bindi. Taksiyle Yalova’nın Altınova İlçesi’ne giden şüpheli taksici Ahmet K.’yı da bıçakla yaraladıktan sonra aracını gasp etti. Şüpheli gasp ettiği araçla Bursa’nın Nilüfer İlçesi’ne yöneldi.

VATANDAŞLAR YAKALADI

Bursa’da dikkat çekmemek için araç değiştirmeye çalışan şüpheli önce Yağmur Ş. isimli bir kadının aracına çarptı. Aracından inen kadın, anahtarını almak isteyen şüpheliye karşı direnince şüpheli olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra şansını tekrar denemek isteyen şüpheli bu kez de Melis Ş. isimli kadının aracını gasp etmeye çalıştı. Kadın sürücünün darp edildiğini gören çevredeki vatandaşlar, şüpheliyi yakalayarak Bursa Polisi’ne teslim etti.

Gözaltına alınan şüphelinin Beyoğlu’nda Roman isimli travestiyi öldürdüğü belirlenince İstanbul Cinayet Büro Amirliği ekiplerine bilgi verildi. Bursa’ya giden Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi Istanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirdi.

BEN KADIN ZANNETTİM

Emniyette sorguya alınan şüphelinin cinayeti kabul ettiği öğrenilirken, ifadesinde “İstiklal Caddesi’nde gezerken karşılaştım. 200 liraya anlaştıktan sonra otele geldik. Ben onu kadın zannediyordum. Travesti olduğunu öğrenince gitmesini istedim. Para isteyince tartıştık ve öldürdüm” dediği öne sürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: sozcu.com.tr


Eklenme Tarihi : 12.03.2018
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 243006 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Allah cezasini versin o serefsizin
Yazan : Olgunersin     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Travestiye arkadan vermişdir sonrada pişman olup oldurmuştur...
Yazan : samaraekru     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Herif gaspçı belli. Picovski
Yazan : hakanasil     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Tüm sakalli yaratıklardan uzak durunuz..Çünkü hemen hepsi meczup..
Yazan : olg_escinsel     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu mahluku alıp vahşi hayvanların olduğu kafeslere kapamak lazım eğer hakim sorarsada önce insan sanıp ve karşıma aldım meğerse üzerine insan kıyafeti giymiş adi bir hayvanmış bende olması gereken yere kafese koydum demeli hani oda kadın sanmış ya. Ama hangi kafese koycağını seçmek baya zor olacaktır hangi hayvan bu kişi kadar cani ve aşağılık olabilir ki.
Yazan : waterstones     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Benim Bir Türlü Anlamadığım Şey; Toplum Yıllarca Zeki Müreni Alkışlamış, Ona Hayran Olmuş. Aynı Şekilde Hala Yaşayan Trans Şarkıcımız Var. Bunu Da Alkışlıyorlar. Ortada Salınan Her Tür Kadın Programında Boy Gösteren Eşcinsel Şarkıcılar Var. Bunları Da Insanlarımız Bayıla Bayıla Izliyorlar. Verdikleri Konserler Tıka Basa Doluyor. AMA GEL GÖR Kİ AYNI APARTMANDA, YA DA AYNI MAHALLEDE OTURAN BİR EŞCİNSEL OLDUĞUNDA İNSANLAR BU EŞCİNSEL İNSANA HER TÜR KÖTÜLÜĞÜ EDİYORLAR. Bu Insanları Öldürmeye Kalkıyorlar. Onunla; Şu Anda Televizyonlara Çıkan Gay Şarkıcıların Arasındaki FARK NE? Ikisi De Erkeklerle Yatıyor. Değişen Ne? Bu Kin Bu Nefret Neden? Neden?
Yazan : Calgary     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    şerefsiz
Yazan : ramocan59     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Iran`ın psikopatı da bizi buluyor.
Yazan : kayseriAdam     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    türkiye aldı başını gidiyor artık cinayetleri yabancı uyruklular yapıyor ortaköy reyna katliyamını yapanda yabancıydııı biz bunların ülkesine gitsek almazlar bizi suc devlette kimse boş yapmasın
Yazan : ayan34     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    ben de insan sandım seni ama değilmişsin..seni gebertelim o zaman onun bunun çocuğu...
Yazan : Ehrimenj     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Offf offf ne diyelim ki simdi Rabbim Tahsiratini aff etsin Kristina . Yasadigin zamanda hep olaylarda idin Olmende bir olay oldu . Hep derdim Olay Kadin Kristina . Uzuluyorum inanamiyorum ama ne yapa biliriz ki . Sadece dua edelim Rabbim aff etsin . Olmedi olduruldu hani hocalar derler ya kendi olumuyle olmiyen insallah cenete girer . Bizde hepimiz tek agiz diyelim Yerin Cennet olsun arkadasim . Burda rahat edemedin insallah orda rahat edersin . Rabbim cehenemi haram ceneti helal kilsin sana
Yazan : TAM_KADIN     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kadın sanmıştım bayat bi bahane özrü kabatinden büyük. Bence işin iç yüzü böyle değil. Hadi onu öldürdün peki arabayi neden gasp ettin diğer bayanları neden gasp etmeye çalışıyorsun. Mutlaka ondan para istemiştir bu şerefsiz oda vermeyince oldurmustur. Bizim ulkemzdede böyle insanlar var ilk fırsatta ilişkiye girer sonra yok öyle yok böyle ben bu ülkede kadın hakları çocuk hakları değil toplumun bütün bireylerini kapsayacak insan hakları kanunu istiyorum. Kadın çocuk diye ayrım yapmaksızın eşit kanunlar istiyorum yasa dışı bişey yapmadiktan sonra özgürce yaşamak istiyorum. Bizim ülkemizde kanunsuzluk yolsuzluk kol geziyor bu ülkeyi yönetenlerin sesi çıkmıyor. Gece dışarı cikamiyirsun ya yolunu keserek para isterler yada canından olursun fırsatını buluncada tecavüz ederler ilişkiye girerler şantaj yaparlar kimsenin giki çıkmaz
Yazan : sex_16_sex     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    iskenceyle öldürülsün
Yazan : biyikli50     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Orosbu çocuğu, hemen asacaksın bu iti
Yazan : dgnmetin     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Adi, şerefsiz. Hapiste seni bir güzel benzetirler umarım. Pislik.
Yazan : lerhan     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    8 Marttaki haberin farklı versiyonu mu? İki haber görüyorum, muhtemelen aynı yaşanan korkunç olayla ilgili ama farklı detaylar var? Ne olursa olsun çok üzücü.
Yazan : artizan     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Diğer haberde ölen kişinin ismi kristina diye geçiyor ama burada roman denmiş. Bu iki haber aynı değil mi?
Yazan : KumralBebek     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    onun bunun çocuğu sanane travestiden doğu ülkelerinde yasak ama burası Türkiye burayla ora kıyaslanmaz asla oça bak kendi ülkesi sankibura bizim ülkede suç var her önüne geleni alıyor bi avrupa kadar olamadınız
Yazan : sekerom     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kuyruklu yalan... insanlar nasıl inanabiliyor buna?
Yazan : OlgunSipahi     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    farkındaysanız genelde ya translar yada travestiler öldürülüyor. bir erkeğin eşcinsel olması kadın olması anlamına gelmiyor yaratılışına ters olayı kendine hak biçen olacaklara katlanmak zorundadır. bana göre transeksüellik ve travestilik sadece topluma göre şekilenmektir kısacık ömrünü neden bir başka bedende geçirme çabasıyla onca acı ve dışlanmışlıklarla geçiresin ki. ayrıca bunun normal olmadığı da bir gerçek. bende eşcinselim ve kadınlardan zerre etkilenmiyorum aksine tiksiniyorum cinsel anlamda ama kendimi kadın gibi görmüyorum içimde ki şey ne erkek nede kadın değil sadece iki cinsiyetten birini seçme olanağımız olduğundan ve kadınlar gibi erkeği arzuladığımız için kadınsılığı tercih ediyoruz bizler bu değiliz normal bir insan gibi yaşamaya devam edersek toplum bizi istesede istemesede kabul edecek.
Yazan : BadRedRock     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    ya ruh hastası yada hapçı piskopat,yazık oldu ölen kişiye,
Yazan : Beyazgece_1     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    orospu çocuğu sen onun trans olduğunu bal gibi biliyorsun götünü siktirmek istedin oda şikmeyince öldürdün degilmi şeref yoksunu kerhane artığı
Yazan : Old_Teen     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    şerefsiz terbiyesiz. yazık değilmi o kişiye neymiş kadın sanmışımış. yalanda söylüyor.adi herif
Yazan : olguniri     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bahse girerim travestiye düzdürtmüştür kendini sonrada guruna yedırememiş ve bu sebepten dolayı bu iğrenç cinayeti işlemiştir.
Yazan : turkishmanxx     Beğen (13 kişi bu yorumu beğendi.)

    kadın sanmış... dışardan bakınca da biz seni adam sanardık sanırım
Yazan : bi_sen_gitme     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    oldurulen şahıs azeri asıllı bu arkadaş iranlı kesinlikle yalan soyluyor.ya soymaya kalktı yada satıcısı anormallık var bıldığım kadarıyla iranın buyuk kısmı azeri zaten belkide irandan onu oldurmaye geldii.başka şahısların araclarına çarpıp soyma susunude yersiz ancak madde kullanması ihtımalide çok kuvvetli
Yazan : messenger     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    her zaman ayni bahane her zaman ayni yalan körmüydü acaba bi travesti yüz kilometreden belli gercek kadin olmadigi hafif ceza almak icin
Yazan : AleviBoy     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    memleket de ne ararsan var.rus,ırak,iran,amerika,japonya. türkiye`ye sığınıp sonra oranın vatandaşını öldürmek? ben ingiltere^ye gittim yere çöp atamadım. canlar bizim ülkemiz de bu kadar değersiz olmamalı. ve her önüne geleni ülkemize almamamız gerek.
Yazan : royemrym     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Seks isciligi yappan travestiler sadece genelevde calismalidirlar.bu tip kisilerden nefret edenler var.cunku.allah farkli cinsel yonelimmleri.olan.insanlari.korusun.
Yazan : EBEMAR     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Bir Ejderhaya Benzeme Yolunda Kulaklarını ve Burnunu Kestiren 55 Yaşındaki Trans Kadın Bir Ejderhaya Benzeme Yolunda Kulaklarını ve Burnunu Kestiren 55 Yaşındaki Trans Kadın
   Eski bir bankacı olan trans kadın, ejderha gibi görünmek için onlarca ameliyat olmuştu ve olmaya da devam ediyor. DailyMail`den derlediğimize göre son operasyonda kulaklarını ve burnunu tamamen aldırdı. Doğumda verilen ismi Richard Hernandez olan 55 yaşındaki trans kadın, geçtiğimiz yıllarda oldu...

Haber | Adana’da trans kadına bıçaklı saldırı Adana’da trans kadına bıçaklı saldırı
   Adana`da yaşayan 39 yaşındaki trans kadın Cansu C. yolda yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Yaralanan Cansu C. hastanede tedaviye alındı. Doğan Haber Ajansı’nın aktardığına göre saldırı, sabaha karşı saat 05.00 sularında Cansu C., arkadan yaklaşan kimliği bel...

Haber | 8 Mart Gecesi İstanbul Beyoğlu’nda Trans Nefret Cinayeti 8 Mart Gecesi İstanbul Beyoğlu’nda Trans Nefret Cinayeti
   8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gece saatlerinde İstanbul Beyoğlu’nda Azerbaycan uyruklu trans kadın Kristina bir erkek tarafından kaldığı apart dairede öldürüldü. Trans gazeteci Michelle Demishevich’in dün kendi sosyal medya hesabından duyurduğu habere göre Azerbaycan uyruklu 35 yaşındaki trans ...

Haber | Hande Ataizi Yeni Filminde Bir Trans Kadını Canlandırıyor Hande Ataizi Yeni Filminde Bir Trans Kadını Canlandırıyor
   Oyuncu Hande Ataizi, “Hilal Feza ve Diğer Gezegenler” isimli çekilmekte olan film için bir trans kadını canlandırıyor. Yönetmenliğini Kutluğ Ataman’ın üstlendiği “Hilal Feza ve Diğer Gezegenler” isimli filmde trans bir kadını canlandıran Hande Ataizi, filmin 28 Şubat dönemini anlattığını ve 90’...

Haber | Ankara’da Trans Kadın Evinde Ölü Bulundu Ankara’da Trans Kadın Evinde Ölü Bulundu
   10 Mart Cumartesi günü Ankara’nın Kolej semtinde yaşayan 19 yaşındaki trans kadın Nefes, kaldığı evde öğle saatlerinde ölü bulundu. Beraber çalıştığı trans arkadaşlarının verdiği bilgiye göre Nefes Cumartesi sabahı kuzeni ve bir grup arkadaşıyla bir süre vakit geçirdi. Daha sonra kuzeninin işe gi...

Haber | EŞCİNSEL ÇALIŞANA MOBBING DAVASINDA ERTELEME KARARI EŞCİNSEL ÇALIŞANA MOBBING DAVASINDA ERTELEME KARARI
   Uluslararası tekstil firması GAP’ın Türkiye şubesinde eşcinsel bir çalışanın mobbinge maruz bırakılması ve istifaya zorlanması ile ilgili davaya dün devam edildi. İstanbul 9’uncu İş Mahkemesi’nde görülen altıncı duruşmada, davacı M.G. ile birlikte çalışan bir tanık, “Personel müdürünün davacıya eşci...

Haber | GİYİM MARKASI REKLAMLARINDA EŞCİNSELLİĞE YER VERDİ, HOMOFOBİKLER TEPKİ GÖSTERDİ GİYİM MARKASI REKLAMLARINDA EŞCİNSELLİĞE YER VERDİ, HOMOFOBİKLER TEPKİ GÖSTERDİ
   Yeni sezon için hazırladığı reklam kampanyasında yalnızca eşcinsel çiftlere yer veren Hollanda menşeli uluslararası giyim markası Suitsupply, sosyal medyada hiç beklemediği tepkilerle ile karşılaştı. İçerdiği video ve fotoğraflarda eşcinsel çiftlerin birbirleriyle samimi görüntüler sergilediği, b...

Haber | TRANS KADIN MODEL SUDESU DEMİREL PODYUMLARDA TRANS KADIN MODEL SUDESU DEMİREL PODYUMLARDA
   Birkaç yıldır modellik yapan trans model Sudesu Demirel, geçtiğimiz günlerde Grand Cevahir Hotel’de ki defilede ünlü modellerle podyuma çıktı. Trans model Sudesu Demirel giydiği transparan after gelinlik modeliyle ilgi çekti. Yazılan magazin haberlerinde adını trans model olarak geçirmek isteyen ...

Haber | İRMA`mızı kaybettik. İRMA`mızı kaybettik.
   Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen İRMA`mızı maalesef kaybettik. Kanser denen illet onu aramızdan kopardı. İRMA bu sitede herkes için çok özeldi, hanımefendiydi, kibardı, saygılıydı, sevilen bir insandı. Herşeyden önce Gabile`nin ilk üyelerinden birisiydi ve temel taşlarındandı. O zamanlar g...

Haber | Dünyanın emzirebilen ilk transeksüeli Dünyanın emzirebilen ilk transeksüeli
   ABD`li trans kadın, dünyada ilk defa çocuk emzirmeyi başararak tarihe geçti. Doktorlara göre, çocuğun beslenmesi ve gelişimi tamamen normal. Dünyada ilk defa cinsiyet değiştiren bir erkek hormon tedavisi gördükten sonra çocuk emzirmeyi başardı. Doktorlar trans annenin emzirmesini tetiklemek için ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi