Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1782 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | AYILAR KIŞ UYKUSUNA ARA VERİP ANKARA’DA BULUŞUYOR

AYILAR KIŞ UYKUSUNA ARA VERİP ANKARA’DA BULUŞUYOR


Ankara Ayılarının 2009`dan bu yana yaptığı Anotolian Bears Night –Let’s Kiss – Haydi Öpüşelim adı altında geleneksel etkinliğin 7.incisi için hazırlıklar tamamlandı!

Kendilerini Sosyal bir grup olarak tanımlayan Ankara Ayıları, ayı kültürünün Ankara`da, Anadolu`da yaşadığını göstermek için ayıları ve ayı severleri bir araya getirecek organizasyonlara imza atıyor..

Bu senenin son buluşması olarak nitelendirdikleri buluşmayı 02 Aralık 2017 tarihinde Ankara`da ülkemizin birçok şehrinden toplanan ayılarla tekrardan bir araya geliyorlar.

Senede bir defa düzenlenen Partiye sadece Ankara`dan değil, Tüm Anadolu`dan ayıların ve ayı severlerin Her geçen sene katılımın daha da yükseldiği geniş bir kitleye sahip olan etkinlik, Gelenek haline gelen buluşmanın bu sene yedincisini yapıyor.

Sizler için Etkinliğin organizatörlerinden ayrıca radyogabile’de yayıncılarımızdan olan Tosun’la Ankara Ayıları ve Etkinlikleri hakkında keyifli bir röportaj yaptık.

- Sevgili Tosun! Uzun bir zamandır radyogabilede yayıncı olarak bizlerlesin. Senede bir yapılan Ankara ayıları organizasyonda yine organizatör olarak yer almaktasın. Kendilerini sosyal bir grup olarak tanıtan Ankara ayılarını bizlere kısaca anlatır mısın?

- Elbette... Ankara Ayıları aslında bir arkadaşlık grubu ilk adımları 2005 yılında atılan grup başlangıçta birlikte zaman geçiren, evlerde toplanan, kültürel faaliyetlerde bulunan bir arkadaşlık grubu. İlk etkinliğini 2009 yılında gerçekleştiren ve neden Ankara’da ayı partileri yapılmıyor amacıyla ortaya çıkan, bunun için senede birde olsa kolları sıvayan bir grup ayıyız işte.

- Kendinizi sosyal bir grup olarak tanımlıyorsunuz, 2009 dan beridir her yıl bu partiyi organize ediyorsunuz. Peki hangi amaç doğrultusunda hareket ediyorsunuz?

- Bildiğimiz standart bir arkadaşlık grubuyuz aslında, çok büyük bir amacımızda yok. Bu partiler 8 yıldır düzenli olarak yapılıyor sadece 2016 yılında düzenleyeceğimiz etkinliği Ankara da yaşanan hain terör saldırılarından dolayı iptal etmiştik. Ülkemiz inşallah bu kötü olayları tekrardan yaşamaz.
Tek Amacımız eğlenmek; Anadolu da yaşayan ayıları senede birde olsa Ankara’da buluşturup biz bize eğleniyoruz aslında. Etkinliklerimize Anadolu’nun birçok şehrinden katılımda bulunan birçok ayı sever ve ayımız katılmaktadır. Ankara’da merkezi konumda olduğu için ve kış aylarında genellikle miskin olduğumuzdan ayılar bu fırsatı açıkçası kaçırmıyorlar.


- Büyük Etkinliklerinizi senede bir defa ve Ankara’nın sert kışında yapıyorsunuz. Bunun sebebi nedir ?

- Ankara başkentimizdir, memur ve öğrenci kenti olarak bilinmektedir. Bu şekildeki etkinlikler yaz ve bahar aylarında zaten İstanbul’da profosyenel olarak İstanbul Ayıları tarafından gerçekleştirilmektedir. Konum olarak da Anadolulun tam ortasında bulunduğumuzdan dolayı bu tür etkinliklere katılamayan çevre bölgelerdeki arkadaşlar için büyük bir fırsat olmaktadır. Bu yüzden büyük etkinliklerimizi kış aylarında gerçekleştirmekteyiz.

- Etkinliğinizde her yıl gelenek haline gelen bir güzellik yarışması yapılıyordu. Peki bu yıl da yapmayı planlıyor musunuz?

- Evet Türkiye’nin en güzel ayısını her yıl seçiyorduk, fakat bu sene böyle bir yarışma yapmayı planlamıyoruz, çünkü ayılarımızın hepsi güzel. Bu sene dans etmeyi, eğlenmeyi ve bol bol öpüşmeyi planlamaktayız.

- Teşekkürler Tosun. Son olarak etkinlik hakkında detaylara nerden ulaşabiliyoruz?

- Etkinlik detaylarına sosyal paylaşım platformlarında bulunan gruplarımız dan ulaşabilirler. Facebook etkinlik sayfamız:
https://www.facebook.com/events/180891209141612/



Eklenme Tarihi : 28.11.2017
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 257498 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    giden arkadaşlar bilgi verebilirse çok mutlu olurum
Yazan : ankara_nkara     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben kaçırdım yaa
Yazan : M_eliss     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben Gittim Katıldım Partiyle Alakası Olmayan Birtane Bile Bear Göremediğim Saçma Sapan Bir Partiydi :)
Yazan : MeGasTaR     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ankaranın neresi? Bayanlar katılıyor mu? Birisi cevaplasın..
Yazan : OpBeni06     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Istanbul oluyomu parti
Yazan : Sivas18     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Mekan neresi saatleri ve parti içeriğini eğlence yarışma vs gibi şeyler nelerdir belirtilse buradanda çok iyi olurdu
Yazan : MeGasTaR     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bayanlar katılıyor mu? Ben bir bayan olarak katılmak isterim !
Yazan : Mucuk3430     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ankarada özlenen etkinlikler :D
Yazan : kalper     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Pazar olsaydı ne olurdu sanki :/ :/
Yazan : gonyalgy     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    iyiki varlar çekilmez olurdu hayat
Yazan : harbiye60     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Çok gelmek istiyorum sevgilimle ama okul nedeniyle nasil olacak bilmiyorum
Yazan : Bigbear51     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Hiç bu tarz şeylere katılamıyorum. Ömrüm çalışmakla geçecek benim belli :(
Yazan : efe_90     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    süper ist de olsa böyle etkinlikler
Yazan : EvliEvliyeSee     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    daha önceki partilerde iyiydi suan kide ayni sekilde olucak insallah
Yazan : HokaGe     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ordayızz
Yazan : YAHEP     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | İsrail konsolosundan ‘cinsel kimlik’ şikayeti: Musevi Cemaati beni dışlıyor İsrail konsolosundan ‘cinsel kimlik’ şikayeti: Musevi Cemaati beni dışlıyor
   İsrail’in İstanbul Başkonsolosluğu’na atanan 45 yaşındaki Yossi Levi Sfari’nin cinsel kimliği, Türk Musevi cemaatinin tepkisine yol açtı. İsrail Dışişleri, eşcinsel olduğu için Sfari’yi ‘dışlayan’ cemaatle bağlarını kesti. Sfari, gey olduğunu belirtmiş ve atanmasının ardından bir ay önce arkadaşı Ro...

Haber | İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ PROFESÖRÜNDEN DERSTE TRANS BİREYLERE YÖNELİK AĞIR SÖZLER İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ PROFESÖRÜNDEN DERSTE TRANS BİREYLERE YÖNELİK AĞIR SÖZLER
   İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi, trans kadın Toprak Deniz, geçtiğimiz gün Adil Azezli isimli endokrin profesörünün dersinde yaşadığı transfobiyi anlattı. Toprak Deniz’in iddasına göre profesör Azezli, trans bireylere ağır transfobik ithamlarda bulunmuş. Toprak Deniz’in konuy...

Haber | CHP MİLLETVEKİLİNDEN TBMM’YE LGBTİ’LERLE İLGİLİ SORU ÖNERGESİ CHP MİLLETVEKİLİNDEN TBMM’YE LGBTİ’LERLE İLGİLİ SORU ÖNERGESİ
   CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 15 yılda kaç LGBTİ bireyin yaşanan saldırı ve şiddet olayları akabinde yaşamını yitirdiğini sordu. Tanrıkulu, Başbakan Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesiyle, Ankara Valiliği’nin lezbiyen, gay, biseksüel, trans...

Haber | Füsun Demirel: Ayda 40 kadın öldürülürken hangi genel ahlak? Füsun Demirel: Ayda 40 kadın öldürülürken hangi genel ahlak?
   Ankara Valiliği`nin il genelinde LGBTİ etkinliklerini süresiz olarak yasaklamasına tepkiler sürüyor. Skandal karar ilişkin Oyuncu Füsun Demirel de sosyalpaylaşım sitesi Twitter`dan tepki gösterdi. Demirel, "Genel ahlak? Ayda 40 kadın öldürülürken, sayısız tecavüz ve tacizler yaşanırken, bu ülkede...

Haber | Eşcinselliğini açıklayan ilk Çeçen TV`de özür diledi Eşcinselliğini açıklayan ilk Çeçen TV`de özür diledi
   Nüfusunun büyük çoğunluğu Müslüman olan Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti Çeçenistan’da eşcinsel olduğunu ilk açıklayan Çeçen, yerel televizyonda "tüm ulustan özür diledi ve kendisine tuzak kurulduğunu" iddia etti. Bu hafta devlet televizyonuna konuşan Çeçen vatandaşı Eskakhanov, "batı medyası tarafından ...

Haber | Almanya Büyükelçiliği binasına gökkuşağı bayrağı asıldı Almanya Büyükelçiliği binasına gökkuşağı bayrağı asıldı
   Almanya Devlet Bakanı Michael Roth, LGBTİ Film Günleri’nin yasaklanmasının ardından Almanya Büyükelçiliği’ne gökkuşağı bayrağı asıldığını duyurdu. Almanya`nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth, Ankara`daki Alman LGBTİ Film Günleri’nin yasaklanmasını eleştirdi. Roth, Twitter ...

Haber | Chelsea`nin Yıldızı, Chelsea`nin Yıldızı, "Eşcinsel" İddialarına Çok Sert Yanıt Verdi
   Ünlü sosyal medya hesabı Chelsea Daily, "Batshuayi, eşcinsel olduğunu açıklayan ilk futbolcu olacak" yazdı. Chelsea`nin genç yıldızı Micky Batshuayi, aktif olarak kullandığı Twitter`dan yaptığı paylaşımlar ve verdiği cevaplarla birçok kez gündeme gelmişti. Yıldız oyuncu bu kez hakkında çıkan eşcin...

Haber | LGBTİ KARŞITI, MUHAFAZAKAR POLİTİKACININ EŞCİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİ ORTAYA ÇIKTI LGBTİ KARŞITI, MUHAFAZAKAR POLİTİKACININ EŞCİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİ ORTAYA ÇIKTI
   ABD’de LGBTİ bireylere karşı kampanyalarda yer alan Ohio Millet Meclisi üyesi, kendisini ofisinde eşcinsel ilişki yaşadığı sırada gören tanığın olayı duyurmasının ardından istifa etti. LGBTİ bireylere karşı kampanyalarda yer alan ve ‘aile değerlerini savunan’ ABD’nin Ohio eyaletinin Cumhuriyetçi ...

Haber | Ankara`da LGBTİ etkinliklerine süresiz yasak Ankara`da LGBTİ etkinliklerine süresiz yasak
   Ankara Valiliği, 18 Kasım`dan itibaren süresiz olarak LGBTT ve LGBTİ gibi örgütlerin sinema, sinevizyon, tiyatro, panel, söyleşi, sergi gibi etkinliklerinin süresiz olarak yasaklandığını duyurdu. Ankara Valiliği, 18 Kasım`dan itibaren süresiz olarak LGBTT ve LGBTİ gibi örgütlerin sinema, sinevizy...

Haber | Gay Times’ın editörü geçmişteki tweetleri yüzünden kovuldu Gay Times’ın editörü geçmişteki tweetleri yüzünden kovuldu
   İngiliz eşcinsel yayını Gay Times`ın tarihindeki ilk siyahi editörü Josh Rivers, geçmişinde eşcinsel, evsiz ve engelli kişilere karşı olumsuz bir dil kullandığı bazı Twitter paylaşımları ortaya çıkınca görevinden alındı. Göreve geçtiğimiz ay getirilen Rivers`in 2010-2015 yılları arasında kadınlar...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi