Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1769 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | Ankara`da 5 kişinin öldürüldüğü cinayete ilişkin 4 gözaltı

Ankara`da 5 kişinin öldürüldüğü cinayete ilişkin 4 gözaltı


Ankara`da 5 kişinin öldürülmesi olayının birbirleriyle bağlantılı olduğu belirlendi. Ankara polisi tarafından gözaltına alınan zanlılar, iki kişiyi `eşcinsel oldukları` gerekçesiyle öldürdüklerini söylediler.

Alınan bilgiye göre, Ankara’nın Keçiören ilçesinde 20 Mart 2017’de Baran Aslan, Şenlik Mahallesi’nde 2 Haziran’da Serkan Kılıç, Yenimahalle ilçesi Batıkent’te ise Yılmaz Çetinkaya silahla vurularak öldürüldü.

Cinayetlerle ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü özel bir ekip oluşturarak çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda cinayetlerin birbirleriyle bağlantılı olduğu tespit edildi. Yapılan tespitlerin ardından Yenimahalle’de bir eve düzenlenen operasyonda Yiğit K.G., Ahmet A., Eren E.A. ve Murat K. gözaltına alındı. Zanlılar, yapılan sorgulamada cinayetleri işlediklerini itiraf ettiler.

Zanlıların polis sorgularında iki cinayet daha işledikleri tespit edildi. Zanlılar, iki kişiyi daha öldürerek Çubuk’ta köy mezarlığına gömdüklerini itiraf ettiler. Çubuk’taki köy mezarlığında yapılan kazıda iki erkek cesedi bulundu. Ölenlerden birinin Battal Şentürk olduğu belirlenirken, diğerinin kimlik tespit çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

Şüpheliler, sorgularında öldürdükleri kişileri tanımadıklarını iddia ederek, "işyerinde çıplak vaziyette görünce ’eşcinsel’ oldukları gerekçesiyle öldürdüklerini" söylediler.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada 3 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Kaynak: Haber.sol.org.tr


Eklenme Tarihi : 27.01.2018
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 244563 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Bide bunlar kendilerine ADAM diyor ya şunu diyorum katiller ne zamandır ADAM oluyor
Yazan : hebun1520     Beğen

    Sosyalis denilen arkadaş.dinin bu cinayetle ne alakası var mezheple ne alakası var.sen dinsiz sen bizene bizim dinimizden sanane.profilinde yazmışsın en hakiki mürşit ilimdir diye bu sözün gercek sahibi Hz ALİ (r.anh).ilim olsa ne sende olmasa ne.dinimizi burdaki canilere atfetme bir daha.
Yazan : Lockamm     Beğen

    Geri zekalı katiller.
Yazan : hakanasil     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    BU ÜLKEDE KUSURA BAKMAYIN DÖL İSRAFILARI OLUNCA ARTIK NORMAL KARŞILIYORUM İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ KÖPEKLERE KEMİK ATAN VE ÜLKEYİ BU DURUMA SOKAN BAŞTAKİ İNSANLARI ALLAH AFFETSİN!!! VE YÜCE ALLAH BİZLERİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN VE KALBİ KÖTÜ OLAN İNSANLARDAN UZAK TUTSUN. BİZDE ALLAHIN BİRER KULUYUZ BİZİ YARADAN YARATTIYSA VARDIR BİR BİLDİĞİ SEVGİLER...
Yazan : Casper20     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Genelde her tür akıl hastası, deli ve içinde cinayet dürtüleri olan insanlar, eşcinselleri hedef seçiyor. Çünkü eşcinselleri öldürmenin bir cezası yok. Bu insanların bir sinek kadar değeri yok bu ülkede...
Yazan : Calgary     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    olm siz nasil insansiniz lan,allah belanizi versin...
Yazan : castor     Beğen

    Çekin artik pis ellerinizi temiz canlar üzerinden. Kendi ahlaksizliginizi kendi igrenc zihniyetinizi de alıp kendi ellerinizle oluşturduğunuz hegemonyanızla yok olup gidin.Size ne insanların yönelimi neyle izah edilir bu rezillikleriniz.
Yazan : Pleiades     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    27 YAŞINDA TRANS BİREYİM 1 EYLÜL 2013 TARİHİNDE KARTAL BOYNER MAĞAZASINDA KASİYERLİK GÖREVİNDE İŞE BAŞLADIM 8 TEMMUZ 2017 TARİHİNDE AKASYA BOYNER MAĞAZASINDA İŞTEN ATILDIM. NEDEN OLARAKSA YÖNETİCİ İLE TARTIŞMAM ÖNE SÜRÜLDÜ. 4 SENEMİN EMEKLERİNİ VERMEDİLER. 4 SENE BOYUNCA İMALI ÜSTÜ KAPALI LAFLARLA MOBBİNG SÜRDÜ. AĞUSTOS AYINDA BARODAN AVUKAT ATANDI DAVAM İÇİN. ÖNCE İŞİMDEN ETTİLER SONRA EVİMDEN VE HAYAT ARKADAŞIMDAN ETTİLER. KAVGALAR BAŞLADI, İŞ BULAMADIM. MAYISTA AMELİYAT OLACAĞIM İÇİN HENÜZ NÜFUS CÜZDANIM DA DEĞİŞMEDİ DOĞAL OLARAK AÇILAN KAPILAR BUNDAN ÖTÜRÜ YÜZÜME KAPANDI. DEFALARCA DERNEKLERİ ARADIM. KİMSE KONUYLA İLGİLENMEK İSTEMEDİ. KİMİLERİ İSE DAHA ÖNEMLİ KONULARIN VARLIĞI BAHANE ETTİ. BUGÜN İKİNCİ DURUŞMAM VARDI FAKAT BİR SENEYİ BULUR DEDİLER BU DAVA SONUCU İÇİN. YANİ BU DURUŞMA DA NİSANA ERTELENDİ. ŞİMDİ SESLENİYORUM. EY! BAŞINI ORASINI BURASINI YIRTAN DERNEKLER, NEREDESİNİZ? HANİ ADALETİNİZ! BEĞENMEDİĞİNİZ DEVLET BANA BARODAN ÜCRETSİZ AVUKAT TAHSİS EDİP TEDAVİ SÜRECİMİ TEK BİR ÜNİV HASTANESİNDE GÖTÜRÜP NETİCESİNDE AMELİYAT EDECEKKEN HANİ SİZ NEREDESİNİZ? BEN SÖYLEYEYİM Mİ GÖZLERİMLE GÖRDÜM KAPI KAPI DOLAŞIP CEBE FON İNDİRME DERDİNDEYDİNİZ. BUNU HER ZAMAN YAŞADINIZ. AMA ŞUNU UNUTMAYIN. O PARALAR SİZE DEĞİL GERÇEKTEN HAK İHLALİNE UĞRAMIŞ LGBT BİREYLERİNE PSİKOLOJİ, TIBBİ, HUKUKİ DESTEK SAĞLAMAK AMAÇLI VERİLMİŞTİR.
Yazan : Kadkoy     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    suçuMuz eşcinsel olmak suçuNuz insan olamamak
Yazan : erosal     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Böyle insanların yemediği nane kalmamıştır ama ahlak polisi kesilirler bir anda. Anormal karşılamamak gerek. Şuan ki şartlar o kadar müsait ki bu tarz olayların yaşanmasına. Eşcinsel arkadaşlar daha dikkatli olmak gerek. Bu ülkede bizim gibi insanlar için hayat daha da zorlaşacak.
Yazan : ankapasif     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    öldürdükleriyle birlikte kendi insanlıkları...ve gömdükleri de..selasız bir gidiş bu insaniyetin..!
Yazan : gana     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    nasil kötü bi ruh tasiyor bu yaratiklar bi insani öldürecek kadar bu tür cinayetler politiktir asinlar yok etsinler katileri katillerin yasamaya haklari yok gebermeye iskence görmeye haklari var
Yazan : AleviBoy     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    tanımadıklarına inanmıyorum
Yazan : messenger     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kimse kimsenin hayatına karışamaz canı veren Allah; ama şöyle de bir şey var.Türkiye`de yaşadığını unutmadan eşcinselliği yaşamamız gerektiğini düşünüyorum;çünkü ülke olarak henüz eşcinselliği kabul edecek seviyede değiliz.Bazen görüyorum bir cesaretle herkese eşcincel olduğunu açıklayanlar mı dersin ; Ankara kızılayda kadın kadın hareketler sergileyenler mi dersin daha sayamadığım bir çok şey.. .Homofobik tetikçiler devreye giriyor.Ertesi gün ise masum arkadaşların ölüm haberlerini okuyoruz.Üzülüyorum...Bir de şu eşcinselliğin kadınlıkla ya da kadın gibi davranmakla uzaktan yakından alakası yok.Şunu bir türlü öğrenemeyenler var...Hem kadınlardan hoşlanmayıp hem de onlar gibi feminen davranmayı da anlamış değilim.Mide bulandırıcı hareketler sergilemeden ,insan olduğumuzu unutmadan,seviyeli bir şekilde eşcinselliği yaşarsak kimse öldürmeyi bırak yan bile bakamaz biz eşcinsellere...
Yazan : Handsomeboy06     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah sizi bildiği gibi yapsın. Umarım o öldürdüğünüz masum insanlardan hem bu hayatta hem de ahirette; onların çektiği acılardan kat ve kat daha fazlasını çekersiniz. Ne istediniz o insanlardan. Sizin canınızı mı yaktılar? Maddi, manevi bir zarar mı verdiler? Öyle bile olsa Allah`ın verdiği canı bir kul bile alamaz. İster karaktersiz olsun, ister adi ya da şerefsiz bile olsa buna hakkınız yok. Biz yer yüzünden silinince her şey çözülecek mi? Sizde Allah korkusu, inanç, aşk, sevgi, saygı, vicdan ve merhametten eser yok. Mağdur ve masum olan kadın, çocuk, yetişkin, yaşlı tecavüz olayları ve cinayetlerine ne diyeceksiniz? Dünyamızda yaşanan savaşlara, zulümlere, eziyetlere, ölümlere ne diyeceksiniz? İnşallah siz ve sizin gibiler yeryüzünden yok olursunuz.
Yazan : kenzo06     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bütün bu olayları temelinde cehalet eğitimsizlik olğugu kdf ilkel din inanç antıgıda vardır insanlık bu ilkellikten din ve mezhep barbarlıgından kurtulmalı özğür bireyler olarak yaşamalıdır
Yazan : Sosyalis     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bunun gibi köpekler yüzünden hayatımızı rahat yaşayamıyoruz. Dünyanı yaşanmaz edenler aslında bu köpekler, cahiller, ahlaksızlar. Kalplerinde 1 gram sevgi aşk yok. Bunun gibiler kimseyi sevmezler hayatlarında ne çocuklarını, eşlerini ne anne babalarını. Inşallah hak ettikleri cezayı alırlar karaktersizler :(
Yazan : mert12345     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yazık çok yazık. Ne denir ki bilemiyorum bazen kelimeler yetersiz kalıyor cidden. ``Çıplak görmüşmüş`` sanane arkadaşım senin hayatını etkileyen, sana kasti olarak yapılan bir şey mi varki sen Allah tarafından verilen canı kendi ellerinle alma hakkını kendinde görüyorsun? Çek git kendi hayatına bak başkalarının hayatına bu kadar maydonoz olmayı bırakın artık ya bırakın. Allah rahmet eylesin.. =(
Yazan : mirana     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yobaz köpekler... Herşeyin doğrusunu bildiğini sanan cahil sürüsü,,, Lanet olsun hepinizin varlığına... Lanet olsun sizi bu zihniyette yetiştirenlere....
Yazan : ankaracd     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Tamam biz escinseller hepimiz yok olalim bu yeryüzunden. Peki butun sorunlariniz cozulecekmi? Mesela dunyadaki savaslar duracakmi? Mezhep catismasi duracakmi? cocuk veya yetiskin tecavuzleri duracakmi? Somuru sistemi ile insan siniflandirilmasi duracakmi? Yolsuzluklar ve rusvetler duracakmi? Bunlardan hangisini escinseller baslattiki escinselleri yok ettiginizde cozulmis olsun. En onemlisi bizler ahlaksiz olarak yeryuzunden silinince siz cok ahlakli olup cennetimi garantileyeceksiniz? Ucuzluk insanliginIzda degil karakterinizde.
Yazan : net_ice     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | KAYIP ŞARKICI, ÇEÇENİSTAN’IN EŞCİNSEL AVINDA ÖLDÜRÜLMÜŞ KAYIP ŞARKICI, ÇEÇENİSTAN’IN EŞCİNSEL AVINDA ÖLDÜRÜLMÜŞ
   Geçtiğimiz Ağustos ayında ortadan kaybolan Çeçen şarkıcı Zelimkhan Bakaev’in Çeçenistan’daki grupların yürüttüğü eşcinsel avında öldürüldüğü ortaya çıktı. 25 yaşındaki açık eşcinsel popstar en son 8 Ağustos 2017 gününde kızkardeşinin düğününde görülmüş ve daha sonrasında ortadan kaybolmuştu. Konu...

Haber | Rektör ‘Kız gibi hoca istemem’ dediği akademisyene ‘terör soruşturması’ da açtı Rektör ‘Kız gibi hoca istemem’ dediği akademisyene ‘terör soruşturması’ da açtı
   Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça’nın “Kız gibi davranan hoca istemiyorum” dediği mimarlık fakültesi öğretim Emre Özyetiş’e rektörlük tarafından ‘terör’ soruşturması başlatıldı. Özyetiş, 26 Aralık’ta Ağırakça’nın kendisine makam odasında, “Sen kız mı olmak istiyorsun? Mardin’de o...

Haber | İLAHİYATÇI İHSAN ELİAÇIK: EŞCİNSELLERE ZORBALIĞIN İSLAM’DA YERİ YOKTUR İLAHİYATÇI İHSAN ELİAÇIK: EŞCİNSELLERE ZORBALIĞIN İSLAM’DA YERİ YOKTUR
   Türkiye LGBTİ Birliği’nin internet sitesine bir röportaj veren İhsan Eliaçık, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Eliaçık, İslam’ın zorbalığa karşı olduğunu belirterek eşcinsellere zorbalıkla dayatılanların İslam’da yeri olmadığını savundu. “Osmanlı da bile zenne (eşcinsellik) hukuku üretilmi...

Haber | Hindistan`ın ilk açık gay prensi sarayın kapılarını LGBTİ`lere açıyor Hindistan`ın ilk açık gay prensi sarayın kapılarını LGBTİ`lere açıyor
   Hindistan`ın LGBTİ savunucusu prensi Manvendra Singh Gohil, saraya LGBTİ toplulukları kabul edecek. Hindistan`ın tek açık gay prensi olan Manvendra Singh Gohil, sarayın kapılarını eşcinsellere açıyor. International Business Times`in haberine göre Singh ülkede bir süredir gay hakları için mücadele...

Haber | Kürşad Kahramanoğlu vefat etti Kürşad Kahramanoğlu vefat etti
   Gazeteci-yazar, LGBTİ ve insan hakları aktivisti, aynı zamanda Birgün gazetesi yazarlığı yapan Kürşad Kahramanoğlu yaşama veda etti. ILGA (Uluslararası Lezbiyen ve Gey Birliği) Genel Sekreterlik görevini de yürüten Kahramanoğlu 30 yıl boyunca İngiltere’de yaşadı ve üniversitede eğitim görevlisi v...

Haber | Yaralı halde hastane bahçesine bırakılan travesti, 1 ay sonra öldü Yaralı halde hastane bahçesine bırakılan travesti, 1 ay sonra öldü
   Zonguldak’ın Devrek ilçesinde silahla vurulan ve yaralı halde hastane bahçesine bırakılan travesti, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 5 Aralık 2017’te tartıştığı E.P. adlı şahıs tarafından silahla vurulup hastane bahçesine bırakılan travesti İlhan Y., Gökçebey Devlet Hastanesi Acil Servisi...

Haber | Gözaltına Alınan, Travesti İlan Sitesi Yöneticileri Adliyeye Sevk Edildi Gözaltına Alınan, Travesti İlan Sitesi Yöneticileri Adliyeye Sevk Edildi
   Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan internette ilan veren travesti sitesi yöneticileri adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri internette ilan verip para karşılığ...

Haber | Hindistan `eşcinsellere` ilişkin yasayı gözden geçirecek Hindistan `eşcinsellere` ilişkin yasayı gözden geçirecek
   Hindistan Yüksek Mahkemesi, sömürge döneminden kalan ve eşcinsel ilişkiyi yasadışı olarak kabul eden yasayı gözden geçirmeye hazırlanıyor. Hindistan Yüksek Mahkemesi Pazartesi günü, 16. yüzyıldaki İngiliz yasasından örnek alınarak hazırlanan ve "herhangi bir erkek, kadın veya hayvanla doğanın düz...

Haber | AVRUPA ADALET DİVANI’NDAN LGBTİ ÇİFTLERLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ KARAR AVRUPA ADALET DİVANI’NDAN LGBTİ ÇİFTLERLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ KARAR
   Avrupa Adalet Divanı, LGBTİ kişilerin Avrupa Birliği üye ülkelerinde evlilik sonucu doğan haklarının tanınmasına hükmetti. Avrupa Adalet Divanı, tüm Avrupa Birliği üye ülkelerinde evli eşcinsel çiftlerin haklarının tanınmasına hükmetti. LGBTİ haklarında büyük bir ilerleme olarak kaydedilen kar...

Haber | Suudi Arabistan`da eşcinsel evlilik iddiası olay oldu! Suudi Arabistan`da eşcinsel evlilik iddiası olay oldu!
   Suudi Arabistan`da iki erkeğin evlenme törenine ait olduğu iddia edilinen video sosyal medyada olay oldu. Suudi polisinin olayın ardından bazı kişileri gözaltına aldığı ifade edildi. Suudi Arabistan`da yetkililer eşcinsel bir evlilik törenine ait olduğu iddia edilen video hakkında soruşturma başl...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi