|   Almanya`da ortalığı karıştıran tiyatro oyunuAlmanya`nın başkenti Berlin`de sahnelenen `Bad Breast` (Kötü Meme) adlı tiyatro oyununun ensest, çıplaklık ve seks dolu sahneleri olay yarattı.
 
 
 Eşcinsel porno filmlerle ünlenen Kanadalı yönetmen Bruce Labruce’un ‘en naif’ işleri arasında sayılabilecek oyun, 10 yıldır emzirdiği oğluyla ensest ilişkiye giren bir anne etrafında gelişiyor. Oyunun sahnelendiği tiyatro adına konuşan bir sözcü, Labruce’un sanatçı olarak pornografiyle uğraştığını, oyunun topladığı tepkinin kendileri ve yönetmen tarafından anlaşılmadığını söylüyor. Labruce da “Ben kadın cinselliğinin başka bir yönünü göstermek istiyorum. Oyun pornografik değil, kaba güldürü, hiciv” diyor. Yönetmen geçen sene ifİstanbul Film Festivali kapsamında İstanbul’a gelmiş, gösterim öncesi konuşma yapmıştı.
 
 Kaynak: radikal.com.tr 15.12.2009
 | 
										
											| 
 
 | 
										
											| Eklenme Tarihi : 18.12.2009 | 
										
											| Haber Editörü : Administrator | 
										
											| «« GERi | 
										
											| Bu haber 655732 kez okundu. 
 | 
| Haberi Paylaş
 | Face 
  | Blog 
  | Frien 
  | Mysp 
  | Twit 
  |  
 
 | 
										
											| Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.
 
 
 
													Yorum yazmak için login olunuz
														| Habere Yorum Yaz |  
														| 
 |  
														| 
 ya şimdi hemşehrim bunun neresi cinsellik neresi hiciv ;neresini tutsan elinde kalıyor! sanırım anne oğul ilişkisini tam olarak yaşayamamış bir sanatçı.Halbuki anneyi anne olarak görebilse O uğrunda ölünebilecek en değerlimiz!Bu oyunu sahneye koymuş, olsun;gidebileceğimi sanmıyorum.(Acaba yönetmen üzülür mü bu yazıyı okuyunca?) Bakın bende yaptım hiciv yani! 
															
															Yazan : mey  Beğen |  
														| 
 |  
														| 
 insan oğlu alışık olmadığı şeylere hemen şiddetle karşı çıkıyo  bence gayet doğal bunlar olan şeyler  belki bilmediğimiz daha neler oluyodur  bence anlamak ve kızmamak gerek diye düşünüyorum bence etrafımızda gördüğümüz gazetelerde okuduğumuz daha korkunç şeyler var bu  okadarda tüü kaka  gelmedi bana saygılar.
															
															Yazan : omegaplus  Beğen |  
 
 | 
										
											| 
 |