Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1524 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | Ahmet Yıldız 9 yıldır aramızda değil!

Ahmet Yıldız 9 yıldır aramızda değil!


Ahmet Yıldız, öldürülmeden iki ay önce yazdı: “İsteyeni tedavi edermişti. Hastalıkmıştı gey olmak! Anlattım onlara, yok değil, eşcinsel olmak hastalık değil!”

26 yaşındaki Marmara Üniversitesi öğrencisi Ahmet Yıldız, 15 Temmuz 2008’de babası Yahya Yıldız tarafından eşcinsel olduğu için öldürüldü. Katil baba Yahya Yıldız, 9 yıldır aranıyor. 9 yıldır sanık sandalyesi boş. Mayıs ayında 25. duruşması görülen davada, dosyayı takip eden Av. Fırat Söyle “Yahya Yıldız yakalanmadıkça dava kapanmayacak biz de sonuna kadar gideceğiz” dedi. Davada katil baba Yahya Yıldız’ın yakalama emrinin devamına karar verildi ve dava 9 Kasım 2017 tarihine ertelendi.

“Yalan söyleme, maskeni çıkart ve onur duy”

Ahmet’in öldürülmeden 2 ay önce Beargi dergisi için kaleme aldığı yazısını yeniden paylaşıyoruz:

“Ben çok soru sorarım. Nedenini araştırırım her olayın. Lise yıllarında arkadaşlarımın bana taktığı lakaplardan biri “Nedenahmet”ti hatta. Derslerde kafama bir şey takıldığı anda dersi fütursuzca durdurur, sorularımla öğretmenimi ve sınıfı darlardım. Çevremdeki biriyle ilgili öğrenmek istediğim bir şey olduğunda, o kişiye özenle yaklaşır ve sorularımı dikkatle sorarım. Dinlemekten asla sıkılmamam ise karşımdaki insanları bazen yorar ama ben inatla öğrenme yolları bulurum. Yaşları benden büyük olan arkadaşlarımın kimi zaman dizine kimi zaman güzel göbeğine uzanır, kolay yoldan bilgi almaya çalışırım. Okumak zor gelir bana. Benden yaşça büyük gey arkadaşlarıma en çok soru yönelttiğim konular; uzun ilişkilerini yürütürken karşılaştıkları zorluklar ve ebeveynlerine (eğer olmuşlarsa) out olduktan sonra onlarla geçirdikleri süreçlerdir.”

“Birçok arkadaşımdan ebeveynleriyle yaşadıkları süreci dinledim. Teorik olarak tecrübeli olduğumu söyleyebilirim. Ve bu tecrübelerime göre benim ailem out olunmaması gereken tipte bir aile tipi idi. Babam doğulu bir Kürt ve annem de yine aynen doğulu bir Kürt olmasının yanına İslamiyet’e çok bağlı yaşamayı tercih etmiş bir annedir çünkü. Küpe takan erkeklere tepki vermek, kısa etek giyen kadınları namussuz gözüyle görmek gibi marjinal tepkileri olan bir ailedir. Daha çocuk yaştayken başlayan cinselliğimi tanıma vakaları ergenlik dönemi, yetişkin dönem derken sürekli hayatımda oldu. Ve çocuk yaşımdan lise yıllarının sonlarına kadar aileme bu vakalardan dolayı 4 defa yakalandım. Ailem durumumu çözmek istedi. Sürekli sorular sordu, sıkıştırdılar, araştırdılar. Cep telefonumu, bilgisayarımı kurcalamak, kardeşimle beraber yaşamaya zorlamak, kapılarımı dinlemek gibi ve benzerlerini çok hatırlamak istemediğim birçok olay yaşadım. Özgürlüğümü elimden almaya çalışıyorlardı durumumu öğrenmek için. Öyle bir yere geldik ki söylemek zorunda kaldım.”

“Söyledim. Babama. Telefonda. Şimdi bile kalp atışımı hızlandıran bir diyalogdu. Uzun zamandır gey olduğumdan emin olduğunu kardeşime söyleyen ve öğrenince bana neler neler! yapacağını söyleyen babam artık telefonda sadece şoke olmuştu. Günlerce birbirimizi aramadık. Çünkü 1. dönem başlamıştı ilişkimizde. Onlar çıkış yolu arıyorlardı. Kendi yaşamlarına benzemeyen bir hayatı olacak, kendi kurallarını benimsemeyen torunlarının olmasını engelleyen bir cinsel duruma sahip oğullarını acilen değiştirmeleri gerekiyordu.”

“İşim çocukları eğitmek olduğundan ebeveynlerin çocuklarını istediği modele sokmak için ne gibi oyunların oynayacağını, hangi maskeleri takacağını çevremdeki insanlardan biraz daha fazla biliyor olmam bu oyuna benim biraz daha önde olarak başlamamı sağlamıştı. 8 ay kadar yüz yüze görüşmedim ailemle. Görüşmeden geçireceğimiz zamanın onların durumumu kabul etmelerini sağlamasını bekledim. Ama böyle bir şey olmadı. İnançları, örfleri ve ananeleri ahlaksal olayları kendi iç dünyalarında bile tartışmaya asla izin vermeyen cinsten korkular oluşturmuş cinstendi.”

“En çok sevgiyi koz olarak kullanmaya çalıştılar. Benim durumuma üzüldükleri için işleri bozulan babam! Durumumu kaldıramayan kardeşim, üzüntüden kilolar kaybeden annem gibi silahlar doğrulttular. Her şey telefonda gelişiyordu halen. Telefonda görüştükleri oğullarının işlerinin nasıl olduğu, sağlık sorunları olduğunda kimin ilgilendiği, neler hissettiği gibi şeyleri sorgulamayan ailem her telefon görüşmesinde bir süre konuştuktan sonra herhangi bir bahane bulup hemen bir silah doğrultuyordu bana değişmem için. Ya annem 1 kilo daha kaybetmiş oluyordu, ya küçük kardeşimin bu durumumu öğrenmiş olması onu çok etkilemiş ve bir uykusuz gece daha geçirmiş oluyordu ya da babam hüngür zangır ağlıyordu benden dolayı. Yahu hani o kadar sigara içerken sigarayı bırakmıştım? İrademe hani sahip biriydim? Dolayısıyla ben bu illeti de bırakabilirdim? Bir doktor varmıştı yaşadığım metropolde. Babam gelecekmişti gidecekmiştik o doktora. Ve beni tedavi edecekti.”

“İsteyeni tedavi edermişti. Hastalıkmıştı gey olmak! Anlattım onlara. Yok, kardeşim değil… Hastalık değil bu. Gey olmak insanların ela gözleri olması, siyah saçları olması, kıllı olması, ayrık parmaklı veya birleşik parmaklı olması gibi genlerle taşınan bir özellikti. Dinliyorlardı. Çünkü görüşmemi istedikleri psikologun hastalarından biri arkadaşım çıkmıştı.”

“Doktor, arkadaşımın gey oluşunun hastalık olmadığını kabul etmişti karşısında İSTİSMAR EDEMEYECEĞİ biri olduğunu görünce! Doktora girmeyi refüze edebilmiş, anlatabilmiştim gey olmayı. Sigarayı bırakmak gibi bir yaklaşımla bana yol göstermemeleri gerektiğini de söyledim ve anlattım. Birer defa yüz yüze görüştüğüm ebeveynlerimle görüşmelerimizden sonra anladığım şey kendi inanç ve ananelerine göre yaşamamın, benim içinden gelen mutlu olduğum şekilde yaşamamdan çok daha üstün olduğuydu. Asla vazgeçmeyeceklerdi.”

“Görüşmemizden sonra da silahlar doğrultuldu. SMS’ler geldi, aramaların ardı arkası kesilmedi. Ben ailemi kazanmak istiyordum. Dostum olarak yaşamımda olmalarını istiyordum. Ama sanırım vazgeçmek daha doğru. Onların bu konudaki düşüncelerini değiştirmek istemem ne kadar haklı bir istekti ki onlar da aynısını benden isterken? Bir taraf vazgeçmeyecek, vazgeçmemelerimiz ise sadece huzursuz görüşmeler yaşatacak bize. Sanırım yine zamanın gücüne inanmak ve görüştükçe ağlatan iletişimlerimizi azaltmak zorundayım. Evet, inanıyorum zaman halledecek. Bir süre daha AİLESİZ kalmalıyım.”

“Arkadaşlarımdan dinleyerek edindiğim teorik tecrübelerim, doğruyu söyleyip onur duyacağımı söylüyordu. Evet, onur duyuyorum yalandan kurtulduğum için. Ama zor bir savaş içine gireceğinizi bilin ve söylemekten her zaman kaçının derim, ailenizin sizi anlamasının zor olacağını zannediyorsanız.”

Kaynak: Kaosgl.org


Eklenme Tarihi : 17.07.2017
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 279880 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Ay resmen agladim ne kaderimiz varmis ne kaderin varmis ahmet mekanin cennt olsun bizler olumu cabuk tadanlardaniz
Yazan : qoksel     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah Rahmet Eylesın Mekanı Cennet Olsun
Yazan : istanbear     Beğen

    Arkadaş lar Doğu bir aile gay olduğu öğrenirse alile çocuğu kabul etmiyor cunki bunu bende gözünle gördün arkadaşin dogulu Alilesi ret etti onu yana nerdeyse olun emri çikiyor du aile arasinda ana şimdilik aile siyle bağlari ayirdi ve biraz şimdilik rahat
Yazan : Kurum     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bizler,Rahmetli Kardeşimizi Savunanlar Hiç Birimiz İBNE Değiliz.Ibne Terimi Kullanmak Toplumda Kötü Bir Inziva Yaratmaktadır.Bizler Eşcinsel Olarak Lgbti Topluluğu Olarak Rahmetli Kardeşimizi Saygı Ve Sevgiyle Anıyoruz.
Yazan : sevilenAkt     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    BİR UMUT IŞIĞI ARARKEN DÜRÜSTLÜĞÜNE GÜVENEREK DUYDUĞUN RAHATSIZLIKLA KURTULMAYA ÇALIŞIRKEN HAYATININ BİZİM ÜLKEMİZDE YOK OLACAĞINI HUZUR VE MUTLULUĞU TAMAMİYLE KAYBEDECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ. BİZİM ÜLKEMİZDE BUNUN KABUL EDİLMESİ BENCE İMKANSIZ YÜZYILLAR BOYU DEĞİŞMEDİ DEĞİŞMEYECEKTE. MAALESEF HEPİMİZ AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUZ. GİZLİLİK İÇERİSİNDE HİÇBİR ŞEY YAŞAYAMADAN HAYALLE DÜŞÜNCE İLE KENDİMİZİ TATMİN EDEREK İSTEK VE ARZULARIMIZI PORNO FİLİM VE HAYALLERLE GİDERİYORUZ.HASTALIKLA ASLA ALAKASI YOK. AÇIKLAMASIDA ÇOK ZOR. VAZGEÇMEK İSTİYORSUNUZ ÇABALARINIZ ÇOK FAZLA AMA SONUÇ AYNI DEĞİŞMİYOR.
Yazan : cilgin_gop_31     Beğen

    Bir babanın öldürdüğü evlada binlerce ``ibne`` sahip çıkıyor! SEVİLİYORSUN KARDEŞİM AHMET... Mekanın cennet olsun güzel insan!
Yazan : minikAYI     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
Yazan : haylaz54     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiyede binlerce faili meçhül cinayet varken bu işi bir partiye veya devlete yüklemek saçma ahmet kardeşimizi öldüren babası ve bunu kendide söylüyor ailesiyle neler yaşadığını eminimki bu cinayetin planını çok iyi yapmştır bu katil bir baba yaşadıgı şeyler eminimki çok kötü şeylerdir hapiste olmamayışı çok şey değiştirmeyecektir sonuçta oda evladına kıyan bir baba. yaşandığı kadar gizli kalmalı ve şunu da söyleyeyim izledigim bir çok gay temalı yaşanmış hıkayelerden alınan yabanc filimlerdede daha ağr durumlar yaşayan insanlar var ülkemizi bu nedenle karalamaya gerek yok kabullenmesi zor bir durum..
Yazan : bearman5353     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Senin Hikayende Herkes kendine ait taa derinlerde bir parça Kendi Masumiyetinin yansımasını buluyor Ahmedim bu yüzden kendini sana yakın bulup seviyor çoğumuz seni hiç görmemiş olsak bile . Aynı zamanda Dürüstlük Bazen Öldürür Sözünün Korkusunu Yeniden Salıyor Kimimizin Içine. Ama Ismini Sonsuza Yazmayı Da Ölümü Göze Almanla Yine Senin Hikayenden Öğreniyoruz. Umarım Bu Cesur Davranışın Ülkeme Güzel Olanı Getirir Öldürmenin Cana Kıymanın Acı Ve Gözyaşından Başka Hiçbir Şey Getirmeyeceğini Sadece Gerçeğe Göz Yummak Olduğunu Anlarlar. Ruhun Şad Mekanın Cennet Olsun...
Yazan : waterstones     Beğen

    İŞLERİNE GELMEZ ŞUÇLUYU KORUYAN DEVLETEYİZ
Yazan : korayyy23     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Cansınnnnnn sennnn. Seni tanımıyorum ama san her haberini okuduğumda sanki canımsın gibi bir parçamsın gibi üzülüyorum... Keşke başka bir dünyaya uyansaydık geyler olarak. daha özgür daha mutlu sevdiğimiz ailelerimizden çekinmeden korkmadan... Onlara söylemek zor değil aslında ama sonunda onları sevdiklerini kaybetme ihtimali zor olan. Ben de out olamayanlardanım... anlatamadım anlatamıyorummmmmm anlatamayacağımmm.seni tanımıyorum fakat Seni seviyorum... Mekanın cennet olsunnnnnnnn... Rabbim seni sevdiği kullardan kılsın.... Bu dünyada bulamadığın huzur ve mutluluğu inşallah ebedi alemde bulursun ve buluruz.... :(((
Yazan : pamuk_prenses     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    söylememesi gerektiğini bildiği halde vicdanı ve aklı arasında kalmış. malesefki toplumumuz henüz bunu kabullenecek durumda değil. Allah rahmet eylesin.
Yazan : grey76     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    nisanlisi ahmet yildizin katil ailesinin ak pati üyesi oldugunu ve bu yüzden korundugunu heryerde söylüyor..
Yazan : biman48     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    şu akıcı anlatıma bakın .harika eğitimli bir insanın klavye kullanımı bile farklı. bunun yanısıra bu acı hayat hikayesindne çıkarılacak sonuç sizi sonuna kadar değişmeye zorlayacak kişileri değiştirmeye fazla çalışmayın. gerilmiş ortamlarda ileri boyutta marjinalllik gösterisi yapmak hayati tehlike içerir
Yazan : radical     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allahım Tüm Eşcinselleri HOMOFOBİK İNSANLARDAN KORUSUN (AMİN)
Yazan : Baby_Girl     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Dürüst ve kişilikli bir insandın.Malesef her doğru her yerde söylenmez sözü burada da karşımıza çıktı.
Yazan : kalite80     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Halen katili yakalanmadı mı? katil elini kolunu salıya sallıya geziyor,işte adalet. Bu gence çok üzüldüm pisi pisine gitti. ah yavrum :(
Yazan : Baby_Girl     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | SIĞINMACILAR İÇİN ACİL EYLEM PLANI TALEBİNDE LGBTİLERE YÖNELİK ŞİDDETİN SON BULMASI DA VAR SIĞINMACILAR İÇİN ACİL EYLEM PLANI TALEBİNDE LGBTİLERE YÖNELİK ŞİDDETİN SON BULMASI DA VAR
   Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu, ‘Suriyeli sığınmacılar için acil eylem planı talebi’ isimli bir açıklama yayınladı. Federasyonun açıkladığı acil eylem planında LGBTİ’lere yönelik baskı ve şiddetin son bulmasını da içeren yedi madde sıralandı. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu, Sakarya’nı...

Haber | MALTA DA EVLİLİK EŞİTLİĞİNİ ONAYLADI MALTA DA EVLİLİK EŞİTLİĞİNİ ONAYLADI
   Almanya’nın ardından Malta’da da eşcinsellerin evlilik yapmasına olanak tanıyan evlilik eşitliği yasallaştı. Böylelikle Malta, Avrupa Birliği üyeleri arasında evlilik eşitliğini onaylayan 15’inci ülke oldu. Avrupa Birliği (AB) üyelerinden Almanya’nın ardından Malta’da da eşcinsellerin evlilik yap...

Haber | YENİ ZELANDA ADALET BAKANI MAHKUM EDİLEN EŞCİNSELLERDEN ÖZÜR DİLEDİ YENİ ZELANDA ADALET BAKANI MAHKUM EDİLEN EŞCİNSELLERDEN ÖZÜR DİLEDİ
   Yeni Zelanda hükümeti Adalet Bakanı Amy Adams, bugüne kadar ülkesinde eşcinselliği yüzünden mahkum edilen bireylerden özür diledi ve bu özrün resmi olmasıyla ilgili parlamentoya bir önerge verdi. Ülkede 1986’dan beri eşcinselliğin suç olmaktan çıkarılmasına rağmen bazı erkeklerin halen bu “suç”t...

Haber | IRAK’IN “EN YAKIŞIKLI ERKEK ADAYI” KARAR NUSHİ ÖLDÜRÜLDÜ IRAK’IN “EN YAKIŞIKLI ERKEK ADAYI” KARAR NUSHİ ÖLDÜRÜLDÜ
   Irak’ta düzenlenen “en yakışıklı erkek” yarışmasının adaylarından Karar Nushi, ölü olarak bulundu. Görüntüsü sebebiyle sosyal medyada alay konusu olan, aşağılanan Iraklı eşcinsel Karar Noshi dün Irak, Bağdat’ta öldürüldü. 2 gündür kendisinden haber alınamayan Karar Nushi’nin cesedi, başkent ...

Haber | ODTÜ’de Rektör konuşmaya başladığı sırada öğrenciler LGBTİ  bayrağı açtı ODTÜ’de Rektör konuşmaya başladığı sırada öğrenciler LGBTİ bayrağı açtı
   ODTÜ Devrim Stadyumu’nda gerçekleşen mezuniyet törenine LGBTİ dayanışması damga vurdu. Törenin gerçekleştiği stadyumda öğrenciler ellerinde gökkuşağı bayrakları ile yürüdü. Mezuniyete katılan öğrenciler mizahi sloganların yer aldığı dövizleri ve gökkuşağı bayraklarını, rektörlük seçimlerinde ilk ...

Haber | TRANS ONUR YÜRÜYÜŞÜ’NE MÜDAHALE, 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI TRANS ONUR YÜRÜYÜŞÜ’NE MÜDAHALE, 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
   Taksim’de yapılması planlanan Trans Onur Yürüyüşü’ne izin verilmedi. İstiklal Caddesi’nde polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. Gezi Parkı yine kapatıldı. LGBTİ bireyler ise Pangaltı’da eylem yaptı, 7 kişi gözaltına alındı. Bu yıl 8’incisi yapılan Trans Onur Haftası kapsamında Taksim’de düzenlenme...

Haber | “LGBTİ’ler için çalışmaya devam edeceğiz” “LGBTİ’ler için çalışmaya devam edeceğiz”
   Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşmada özgürlük için LGBTİ’ler adına çalışmaya devam edeceğini söyledi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında, 25. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası kapsamında belediye bi...

Haber | Almanya`da eşcinsel evlilik kabul edildi Almanya`da eşcinsel evlilik kabul edildi
   Almanya`da milletvekillerinin bugün eşcinsel evliliği yasallaştırmayı oyladı. Meclis, eşcinsel evliliği onayladı. Avrupa`da eşcinsel evliliğe onay veren 15. ülke Almanya oldu. Federal Meclis`te cuma günü yapılan oturumda eşcinsel evliliklerin önünün açılmasını sağlayan yasa tasarısı onaylandı. Oy...

Haber | Merkel`den eşcinsel evliliklere yeşil ışık Merkel`den eşcinsel evliliklere yeşil ışık
   Alman Parlamentosu’nda yapılacak oylama sonrası eşcinsel evliliğe kesin olarak onay çıkması bekleniyor. Yaklaşan Alman seçimleri öncesi Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) Genel Başkanı ve Şansölye Angela Merkel, eşcinsel evlilik hakkındaki tutumunu değiştirdi. DW’nin haberine göre Merkel, Almanya...

Haber | Onur Yürüyüşüne Polis Engeli Onur Yürüyüşüne Polis Engeli
   Polis, 15. İstanbul LGBTİ+ Onur Yürüyüşü için Beyoğlu`nda toplanan hak savunucularının, gökkuşağı bayrağı taşıyanların İstiklal Caddesi`ne girmesine izin vermedi. Gözaltına alınanlar oldu. 25. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası kapsamında düzenlenen 15. İstanbul LGBTİ+ Onur Yürüyüşü için hak savunucula...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi