Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1713 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | AÇIK EŞCİNSEL RUGBY EFSANESİ GARETH THOMAS’TAN HIV AÇIKLAMASI

AÇIK EŞCİNSEL RUGBY EFSANESİ GARETH THOMAS’TAN HIV AÇIKLAMASI


Galli rugby efsanesi Gareth Thomas, HIV pozitif olduğunu açıkladı. 45 yaşındaki Thomas kendisini açıklamakla tehdit edenlere karşı kamuoyuna kendi duyurmak istediği için yaptığı açıklamada, “Birçok insan HIV olduğunu bildiği halde utandığından ve korktuğundan açıklamıyor. Ben artık onlardan olmayı reddediyorum” dedi.

Kariyerinde 100 kez milli takım forması giyen, 16 yıl profesyonel olarak rugby sahalarında boy gösteren Thomas, hayatının hastalık nedeniyle cehenneme döndüğünü belirtirken, şantajcıların da hedefi olduğunu açıkladı.

“Bir çok insan utandığından ve korktuğundan açıklayamıyor”
2010 yılında kariyerini noktalayan, bundan 1 yıl önce de eşcinsel olduğunu duyuran Gareth Thomas, “İnsanların beni yargılamasından ve bana cüzzamlı gibi bakmalarından korktum. Hayatım karardı ve birçok kez intiharı düşündüm. Birçok insan HIV olduğunu bildiği halde utandığından ve korktuğundan açıklamıyor. Ben artık onlardan olmayı reddediyorum” ifadelerini kullandı.

“Sanki 500 km hızla bir tren bana çarpmıştı”
Hastalığını nasıl öğrendiğini de açıklayan Gareth Thomas, Cardiff’teki bir klinikte rutin cinsel sağlık testi yaptırdığı sırada öğrendiğini belirterek, “Doktorun yanına oturdum ve bana HIV pozitif olduğumu söyledi. Hemen öleceğimi düşündüm. Sanki 500 km hızla bir tren bana çarpmıştı. Bunu hiç beklemiyordum ve sonrasında ‘Ne kadar zamanım kaldı?’ diye düşünmeye başladım. Doktorun omzunda hıçkırarak ağladım. O an hayatımın bittiğine karar verdim” dedi.

2009 yılında eşcinsel olduğunu açıklayan Thomas, 2002 yılında ise genç yaşta tanıştığı Jemma ile dünyaevine girdi ancak 2007 yılında başlayan boşanma süreci 2009’da sona erdi. Jemma bu süre içerisinde 3 kez düşük yaptı.

Sporculuk kariyeri bittikten sonra medya sektöründe hayatını sürdüren Galli, dizilerde oynadı, bir buz dansı programında yarıştı ve ülkemizde BBG olarak bilinen “The Celebrity Big Brother” yarışmasında yer aldı.

Kaynak: Gzone.com.tr


Eklenme Tarihi : 22.09.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 122435 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Ozonu Da Deldik....Dibine Geldik...Kıyameti Yakın Biz Son Verdik....Bakma Geçmişine.... Sakla Geleceğe.... Tak Derim Kendine.... Condom Dünyaya Condom.... Herkese Condom.... Eline, Beline, Cebine Condom.... Dünyaya Condom..... Herkese Condom.... Eline, Beline, Cebine Condom.... Çok Uzağa Gitme Oğlum... Bende Her Şey Bol.... KIVIRA KIVIRA Olmaz.... YETER ADAM OL.... Her Yolu Denedik Ama.... O Yol ÇIKMAZ YOL..... Elin Dili Torba Değil Ki.... Biraz Sakin Ol.... Bakma Geçmişine.... Sakla Geleceğe..... Tak Derim Kendine.... Condom Dünyaya Condom.... Herkese Condom.... Eline, Beline, Diline... Condommmm
Yazan : Aktif_BurakErd     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kondomdan ayri artik `PreP` olan bi cagya geldik. Umarim Türkiye`de `PreP` ücretleri düserde biraz insanlar rahata kavusur, en azindan HIV icin olan korunma yönteminde. Tabi Hepatit b enfeksiyonu olanlarda yine `PreP` önerilmez.
Yazan : ManlyMan     Beğen (14 kişi bu yorumu beğendi.)

    5 yıl kadar önce İstanbul AVCILAR da bir markete gitmiştim. Bu market 1960 lardan beri Türkiyede faaliyette bulunan İsviçre merkezli bir market.... Haftasonuydu, gündüzdü ve kalabalıktı. İçerde dolaşırken, kapıdan uzun saclı, esmer, escinsel oldugu belli olan bir gençle yanında 30 yaslarında bir adam girdi. Hemen dikkatimi çekti, çünkü adam gay cocugun beline sarıldı bir ara. Biraz ilerledikten sonra, 55-60 yaslarında 3 erkek 3 kadın bu gay cocugun karşısına çıktılar. Bunu tanıdılar. daha önceden tanıdıkları biriydi. ULAN SAPIK, İBNE OROSPU NE İŞİN VAR LAN SENİN BURADA GÖTVEREN? diye saldırıp bunun uzun saçlarından sürükleyip MEYDAN DAYAGI Atmaya basladılar. Bir yandan SAÇLARINI YOLUYORLAR bir yandan da tekme atıyorlardı. O sırada BU ÇOK ÜNLÜ MARKET ÇALIŞANLARI DA olanlara gülüyor, bayaa eğleniyorladı. KOŞ YETİS KIZ REZALET VAAAAAAAARRRRR diye bağırışıp GÜLÜYORLARDI. Olanlara HİÇ BİR ŞEY YAPMIYOR, birbirlerine parmakla gösterip gülüyorlardı....Daha sonra gay cocugun yanındaki 30 yaslarındaki adam, çocugu bunların elinden bir anda kurtarıp, DIŞARIYA KAÇIRDI. Bunlar kaçıp gittiler. Bu olanlara şahit olan biri olarak, DUMURA UĞRAMIŞ VE EŞCİNSELLERE YAPILAN ŞİDDETİ BİZZAT GÖZLERİMLE GÖRMÜŞTÜM ve şahit olmuştum.... Bir daha asla o markete ve Avcılar semtine gitmedim. mARKETTEN Çıkarken elim ayağım TİTRİYORDU.....
Yazan : Calgary     Beğen (20 kişi bu yorumu beğendi.)

    Calgary adlı rumuz o demiş olduğunuz Tuğba ekinci condom şarkısı. Tuğba ekinci şarkısında condom takmayı özellikle vurgulamış.
Yazan : neremi_neremi_     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    HIV öpüşme ile bulaşmıyor korkutmayın milleti korkmayın herhangi bir enfeksiyon kliğinine gidin sorun nasıl bulaş olursunuz ? İdrarda tükürük bezlerinde hıv virüsü barınır ancak zayıftır yaşamaz oksijen temasından dolayı gel gelelim :) diş eti kanaması karşılıklı yoğun olup hunharca öpüşürseniz bir ihtimal :) ilaç tedavisi görüyor ise bulaş azalıyor çünkü zayıf düşürüyor virüsü ama tabi olasılık var gel gelelim sperm zevk suyu vajina salgısı buralardan geçer cinsel temas yoluyla deri üzerinde tahriş kesi yara var ise bulaşır yoksa temiz deri ise çok büyük risk taşımamakla beraber kolay bulaş sağlayamaz. Kaldı ki sevişme esnasında bu kadar kolay bulaş olsaydı emin olun milyarları bulurdu Milyonlarda kalmazdı. İnternetten sağlık bilgisi araştırılmaz bir uzmandan bilgi alarak aydınlanın yoksa korkak ve ürkek yaşam sürersiniz şüpheci takıntılı :) Hıv virüsleri mutasyona uğrar 2 hıv virüsü taşıyan bireylerin birbirlerine bulaş sağlarlarsa hıv virüsleri mutasyona uğrayıp ilaç tedavisini etkisiz kılıp önüne geçilemeyecek bir hal alır ve o zaman kaçınılmaz son gerçekleşir.Ben uzmanından araştırdım öğrendim bilgim dahilinde paylaştım. Hıv virüsü bulaş sağlamaktan ziyade kendinilerini 2. bir hiv virüsünden korumak kendini geliştirebilen bir virüs ilaçlar sürekli güncelleniyor geliştiriliyor daha az zarar daha çok fayda ömür uzatma :)
Yazan : GyGy     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ozonu da deldik....Dibine geldik...Kıyameti yakın Biz son verdik....Bakma geçmişine.... Sakla geleceğe.... Tak derim kendine.... Condom Dünyaya condom.... Herkese condom.... Eline, beline, cebine condom.... Dünyaya condom..... Herkese condom.... Eline, beline, cebine condom.... Çok uzağa gitme oğlum... Bende her şey bol.... KIVIRA KIVIRA olmaz.... YETER ADAM OL.... Her yolu denedik ama.... O yol ÇIKMAZ YOL..... Elin dili torba değil ki.... Biraz sakin ol.... Bakma geçmişine.... Sakla geleceğe..... Tak derim kendine.... Condom Dünyaya condom.... Herkese condom.... Eline, beline, diline... Condommmm
Yazan : Calgary     Beğen (16 kişi bu yorumu beğendi.)

    İlişkiye Girerken geneli Condom Takmıyor. Ne Yapak?
Yazan : gonulcelen_25     Beğen (16 kişi bu yorumu beğendi.)

    tabiki condomsuz olan ilişkiler hıv hastalığını kuşkusuz tetikler.bunun yanı sıra öpüşürken ve oral sex esnasında diş eti kanamaları daha çok bulaşma sebebidir sadece ufak önlemler alındığında bunun bulaşma rsiki çok azdır.sadece eşcinsel ilişkide hiv daha çok bulaşıcıdır diyenler cehalet mektebinde tahsil bekleye dursunlar.eğer öle olsaydı dünyanın köküne kıran girerdi :)
Yazan : sevilenAkt     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)

    Hımm hiç çok vahim bir hastalık, bu cehalet değil bir gerçek. Evet tedaviler artık mümkün, ölümcül de değil eskisi kadar Ama burdan hareketle tedavilerle normal yaşamaya devam ediyorsunuz demek te insanları tedbirsiz olmaya teşvik etmezmi? Hayır bu kadar kolay değil; bir kere toplum, aile yüzünden yaşanan travma yeter, diğer yandan bunun yaşamınıza getirdiği kısıtlamalar... EVET bunlardan kaçınabilmenin tek yolu tek kişiyle olmuyorsanız veya karşıdaki kişiye tam güveniniz yoksa MUTLAKA AMA MUTLAKA KONDOM TAKMALI VEYA TAKTIRMALISIN Cinsel sağlık , hijyen buradan geçerUNUTMAYIN
Yazan : sende17     Beğen (18 kişi bu yorumu beğendi.)

    Once biz kendimizi,sonrada RABBIM korusun bizi
Yazan : Hiltonsa34     Beğen (18 kişi bu yorumu beğendi.)

    ALLAH korusun bizleri
Yazan : Hiltonsa34     Beğen (18 kişi bu yorumu beğendi.)

    Benim sinir olduğum olay şu: Elbette Hiv hastalığı kötü bir şey ama neden bu hastalık sadece gay olanlarla ilişkilendiriliyor. Yapılan araştırmalarda orospulardan kapılan hastalık eşcinsel bireylerin birbirinden kapma olasılığından daha fazla. Bu hastalık madde bağımlılığından da insana bulaşan bir hastalık. Her türlü bulaşma olasılığı var yani. Aslında her insan da hiv genetiği var ama bazılarında artı olması hastalığı tetikliyor. Bilinçlenmek lazım.
Yazan : mimar_27     Beğen (21 kişi bu yorumu beğendi.)

    Hıv pozitif boşuna korkuyorsunuz ölümcül değil kronik bir rahatsızlık !!! Erken teşhis hayat kurtarır Aıds evrelerine gelmeden tedavi ve sonrasında bulaş riski indirgeniyor. Bilinçsizce yapılan yorumlar saçma sapan konuşmalar hastalığı veba boyutuna taşıyorlar zihniyetler temizlenmediği sürece sıkıntılar çözülmeyecek :) Günümüzdeki ilaçlar insan sağlığına daha az zarar veriyor ortalama hayat kalitesinde hayatınıza devam ediyorsunuz. Tek tablet tedavi sağlıklı beslenme spor kombinasyonu sonuç mükemmel üzülmeyin ve korkutmayı ve cahil cahil konuşmayın internet üzerinden hastalıkları okuyup yorum yapmayın :)
Yazan : GyGy     Beğen (21 kişi bu yorumu beğendi.)

    Seni Sevmek Hata Mıydı?... Gelip Gitmek, Yanlış Mıydı?... Ayarsızdım, Farkındaydım... Düşünmekten, Yorulmuştum... Dağıldı Aklım, Benden Uzakta... İÇİMDE DAĞLAR, YIKILMAKTAYDI.... Bi Daha, Ne Seni Ne De Beni... Bi Daha Ne Aşkı Ne Sevgiyi.... Bi Daha Ne Acıya Ne De Haza.... Bi Daha Ne Ona Ne De Bana Dokunma.... Dokunma, Dokunma, Dokunma.... Düşünceler Ayrılınca.... Sıcaklıklar Soğuyunca.... Kalptan Kalbe Olan Yollar... Ayrılıklar Kapanınca... KIRILDI KALBİM, ÇOK DEFALARCA.... Sana Hala Çok, Muhtac Olsam Da... Bi Daha Ne Seni, Ne De Seni... Bi Daha Ne Aşk Ne Sevgiyi.... Bi Daha Ne Acıya Ne De Haza.... Bi Daha Ne Ona Ne De Bana Dokunma.... Dokunma, Dokunma, Dokunma....
Yazan : gonulcelen_25     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)

    HIV hastalığının adını duymak bile tüylerimi diken diken ediyor. Bilinçlenme ve korunma şart. Kondom bile yüzde yüz koruma sağlamıyorken tanımadığımız biriyle kondomsuz ilişkiye girmek, yaşamla oynanan en büyük kumarlardan biridir.
Yazan : olgunsevmek1     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)

    HIV, Kanser ve bütün illetlerden Allah bizleri korusun ne diyelim. Verecekse bunları çocuk tecavüzcelerinin, başka insanları sebepsiz yere öldürenlerin, dini istismar edip zengin olan, 80 milyonun kul hakkını yiyenlerin, ülkenin adalet sistemini hiçe sayıp kendi menfaatleri doğrultusunda hukuku eğenlerin ve halka zulüm yapanların başına versin.
Yazan : kayseriAdam     Beğen (22 kişi bu yorumu beğendi.)

    HIV DENEN İLLETİ DÜŞMANIMIN BASINA VERMESİN.
Yazan : gonulcelen_25     Beğen (20 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | MİLATTAN ÖNCEDEN KALAN “MODENALI AŞIKLAR” MEĞER İKİ YETİŞKİN ERKEKMİŞ MİLATTAN ÖNCEDEN KALAN “MODENALI AŞIKLAR” MEĞER İKİ YETİŞKİN ERKEKMİŞ
   İtalya’nın kuzeyindeki Modena’da 2011 yılında el ele tutuşmuş bir şekilde bulunan iki iskeletin cinsiyeti, bugüne kadar ‘âşık kadın ve erkek’ hikâyesi yazanları ters köşeye düşürdü. İskeletler çok kötü korunduğu için bu zamana kadar herhangi bir tespit yapamayan arkeologlar, diş minesindeki prote...

Haber | TRANS MAHPUS MİRAY 55 GÜNDÜR AÇLIK GREVİNDE: TEK İSTEĞİ KOĞUŞA GEÇMEK TRANS MAHPUS MİRAY 55 GÜNDÜR AÇLIK GREVİNDE: TEK İSTEĞİ KOĞUŞA GEÇMEK
   Alanya L Tipi Cezaevi’nde tutulan trans mahpus Miray, koğuş hakkı için açlık grevi yapıyor. Eğer Miray’ın talebi karşılanmazsa açlık grevini ölüm orucuna dönüştürecek. “Biz daha önce başka cezaevlerinde de kaldık. Hiç böyle sorunlar yaşamadık. Burada dilekçelerimiz yanıtlanmıyor. Sorunlarımız çöz...

Haber | SARAYBOSNA’NIN İLK LGBTİ+ YÜRÜYÜŞÜ OLAYSIZ GEÇTİ SARAYBOSNA’NIN İLK LGBTİ+ YÜRÜYÜŞÜ OLAYSIZ GEÇTİ
   Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen ilk LGBTİ+ Onur Yürüyüşü’nde binlerce kişi keskin nişancı birliklerin de yer aldığı olağanüstü güvenlik önlemleri eşliğinde yürüdü. Bazı muhafazakar Müslüman gruplar eş zamanlı Onur Yürüyüşü karşıtı yürüyüş düzenledi. LGBTİ+ bireylere karşı sesler...

Haber | KRISTEN STEWART: EŞCİNSEL İLİŞKİMİ GİZLEMEMİ İSTEDİLER KRISTEN STEWART: EŞCİNSEL İLİŞKİMİ GİZLEMEMİ İSTEDİLER
   Alacakaranlık (Twilight) filminin yıldızı Kristen Stewart, Harper’s Bazaar dergisine verdiği röportajda çok konuşulacak sözlere imza attı. İki yıl süper model Stella Maxwell’le birlikte olan yıldız oyuncu, eşcinsel ilişki yaşadığını gizlemesi yönünde kendisine tavsiyede bulunulduğunu açıkladı. İs...

Haber | EŞCİNSEL ERKEKLERİ HEDEFLEYEN SERİ KATİL İDAM EDİLDİ EŞCİNSEL ERKEKLERİ HEDEFLEYEN SERİ KATİL İDAM EDİLDİ
   1994 yılında gerçekleşen cinayetler serisinde eşcinsel bireyleri hedefleyerek önce onlarla arkadaş olup, daha sonra öldüren 57 yaşındaki adam zehirli iğne ile idam edildi. Kurbanlarını eşcinseller arasından seçtiği ileri sürülen Bowles’un üç cinayette de bir süre maktullerin evinde kaldığı ortaya...

Haber | TÜRKÇE POP’UN GÖKKUŞAĞI BAYRAKLI, LEZBİYEN İKİ SEVGİLİYİ ANLATAN İLK VİDEO KLİBİ TÜRKÇE POP’UN GÖKKUŞAĞI BAYRAKLI, LEZBİYEN İKİ SEVGİLİYİ ANLATAN İLK VİDEO KLİBİ
   Müzik dünyasının yeni yüzlerinden Aylin Yeşilova, yeni videosunda lezbiyen bir aşkı gökkuşağı bayraklarının da olduğu şüphe götürmez görüntülerle işliyor. İzmirli şarkıcı Aylin Yeşilova, Zeynep Dizdar’ın ünlü şarkısı Zehir Gibi’yi yeniden yorumladığı videosunda iki kadının yakınlaştığı sahnelere ...

Haber | EŞCİNSEL OLDUĞU İÇİN KAMUDAN HAKSIZ YERE İHRAÇ EDİLEN MEMUR KONUŞTU EŞCİNSEL OLDUĞU İÇİN KAMUDAN HAKSIZ YERE İHRAÇ EDİLEN MEMUR KONUŞTU
   Kamuda çalışırken “Eşcinsel olduğuna dair ihbar var” denerek açığa alınan ve ardından jet hızıyla ihraç edilen Mehmet, yaşadıklarını KaosGL.org’a anlattı: “Ben şerefimle çalıştım, benim yaptığım işle ilgilenmediler. Özel hayatımla ilgilendiler ve haksız yere beni işten attılar. Ayrımcılık uyguladıla...

Haber | LGBT’LERDEN YOUTUBE VE GOOGLE’A AYRIMCILIK DAVASI LGBT’LERDEN YOUTUBE VE GOOGLE’A AYRIMCILIK DAVASI
   Video içerikler üreten bir grup LGBT birey, hem YouTube’a hem de sahibi Google’a “ayrımcılık” iddiasıyla dava açıyor. Grup, YouTube’un LGBT bireylerle ilgili videolara verilen reklamları engellediği ve bu videoların platformda bulunabilirliği ile erişimini kısıtladığını iddia ediyor. Grup, You...

Haber | KENYA’DA EŞCİNSEL İLİŞKİYİ YASAKLAYAN YASA İPTAL EDİLDİ KENYA’DA EŞCİNSEL İLİŞKİYİ YASAKLAYAN YASA İPTAL EDİLDİ
   Kenya Yüksek Mahkemesi’ne taşınan eşcinsel ilişkiyi yasaklayan” ve yedi yıla kadar hapis ile cezalandıran yasa için ” Kenya ulusal değerleri ile çeliştiğini ileri sürerek yasanın iptalinin söz konusu olmadığını söyleyen mahkeme kararına bir öğrenci tarafından itiraz edilmişti. LGBTİ+ aktivisti öğ...

Haber | DEVRAN ÇAĞLAR HAYATINI KAYBETTİ DEVRAN ÇAĞLAR HAYATINI KAYBETTİ
   1990’lı yılların ünlü ses sanatçılarından, 56 yaşındaki Devran Çağlar, Maltepe’de yaşadığı rezidansta ölü bulundu. Çağlar’ın bir süredir haber alamayan yakınları, Çağlar’ın çalıştığı iş yeri sahibine ulaştı. Ünlü şarkıcının yaşadığı Maltepe’deki rezidansa gelen yakınları ve iş yeri sahibi çilin...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi