Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2098 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | 21. Yüzyılda Cahiliye Devri! Gericilikte Zirve Yapan Cümleler

21. Yüzyılda Cahiliye Devri! Gericilikte Zirve Yapan Cümleler


1. Eurovision`a Türkiye olarak katılmama sebebimizi açıklayan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren`in sebebi son derece homofobikti!
Katılmama gerekçesi olarak 2014 birincisi Conchita Wurst`u gösteren Eren`in açıklaması şöyleydi; "Sakallı, etekli, cinsiyet kabul etmeyen, herhangi bir cinsiyeti olduğunu söylemeyen, `Aynı anda hem erkeğim hem kadınım.` diyen birini canlı yayınlayamam."







2. Alişan "Cennet Mahallesi"nde eşcinsel bir şarkıcıyı canlandırdıktan sonra yaptığı açıklamayla adeta "Yuh!" dedirtmişti;
"Bu gay rolünü unutturmam için esaslı bir sevişme sahnesi çekmem gerekecek sanırım. Ya da tecavüz sahnesi. Aksi halde bu rol benim peşimi bırakmayacak."








3. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu`nun "Açıl kızım, gelen öpsün giden yalasın." cümlesi akıllara durgunluk vermişti.








4. Burak Özçivit, eş cinsel rollerini asla oynamayacağını söyleyerek son derece homofobik bir tavır sergilemişti.
"Örf adet diye bir şey var. 13-14 yaşındaki çocuklar var. Ben örnek olmak zorundayım, bu nedenle gay rolü oynamam oynayanlar oynasın.”








5. İlahiyatçı Faruk Beşer, "Yoğun bakımda kadın ve erkeği ayrı odalarda tutmak mümkün değil mi?" açıklamasında bulunmuştu.







6. Kadın düşmanlığı ile nam salan Nihat Doğan birçok kez homofobik açıklamalarda da bulunmuştu. İşte sadece bir tanesi; “Gay rolü oynamam, Al Pacino gay olsun! Ben felsefe kitabı yazıyorum!“







7. Ebru Gündeş, jüri koltuğunda oturduğu "O Ses Türkiye" yarışmasında yetenekli bir genci, feminen tavırlar sergilediği için elemişti!
Bahanesi de şuydu; "Türk gençlerine kötü örnek olur."








8. Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız`ın "Allah vur dediyse vardır bir hikmet." açıklaması şok etkisi yaratmıştı.
Kadınlara, kocalarından dayak yedikleri için aslında şükretmeleri gerektiği yönünde tavsiyede bulunan bu zihniyeti kınıyoruz!








9. Esra Erol, bir zamanlar sunuculuğunu yaptığı evlilik programına bağlanan eş cinsel kadını "Bunların işi gücü yok, bunlar fantazi dünyasını renklendiriyor." diyerek tersleyip telefonu kapatmıştı.








10. Atatürk ve laiklik karşıtı olan Kadir Mısıroğlu, "Ölürken yüzüstü düşen asker, kafirdir." diyerek ne kadar dar bir düşünce yapısına sahip olduğunu göstermişti.
Geçtiğimiz yıllarda da "Shakespeare gizli Müslümandır, adı Şeyh Pir’dir." diyen Mısıroğlu`nun bu açıklaması da geçmişe damgasını vurmuştur!







11. Hülya Avşar`ın "kadın" kavramını oldukça sığ bir kalıba sokması kafalardan dumanlar çıkartmıştı!
Yaşlı bir kadının kocasını bir araç yardımıyla çekerken yakaladığı pozu "Kadın dediğin çekici olmalı.” notuyla Instagram`da paylaşmıştı.







12. Ali Ağaoğlu da yaptığı "Kadınlar benim malımdır!" açıklamasıyla ülkemizdeki en cinsiyetçi isimlerden biri. Kadını kendine ait bir mülk veya eşya olarak gören Ali Ağaoğlu maalesef, Türkiye`deki birçok erkeğin prototipi gibi.







13. Siyasetçi İmdat Sütlüoğlu`nun açıklaması ise şöyleydi; "Kadın sporculara destek vermek günahtır!"







14. Burcu Güneş`in, bir programda kendisine iltifat eden kadın DJ`e, "İltifat ediyorsunuz ama yanlış anlaşılma olmasın, biz sağlıklı kadınlarız!" sözleri ağızları açık bırakmıştı!







15. Erkan Petekkaya, "Paramparça" dizisindeki rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay`ı taciz ettiği iddialarıyla gündeme gelmişti.
Bu iddialar son derece çirkin ancak, Petekkaya`nın bu olay sonrasında yaptığı açıklamalar ise daha da çirkindi; "Ben Nurgül’ün nesini taciz edeceğim? Beyonce mi o?"







16. İlahiyatçı İhsan Şenocak`ın "Kaşlarını alıp pantolon giyerek üniversiteye giden kadınlar cehennemlik." sözlerini dile getirmişti.







17. İbrahim Tatlıses, sıkça cinsiyetçi açıklamalarda bulunmasının yanı sıra hayatındaki kadınlara şiddet uyguladığı da birçok kez dile getirmişti.







18. AK Parti kabinesinde görev almış Kadın ve Aileden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, "Ben eşcinselliğin biyolojik bir bozukluk, bir hastalık olduğuna inanıyorum. Tedavi edilmesi gereken bir şey bence" diye konuşmuştu.





kAYNAK: Onedio.com


Eklenme Tarihi : 24.04.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 143338 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Ne kadar zaman geçerse geçsin insanoğlu ilkel bir yaratık olmaktan öteye geçemeyecek maalesef.Bugün söylenenler 100 yıl öncede 1000 yıl öncede söylenirdi.
Yazan : hudson     Beğen

    Eşcinsel olupta ne başımız göğe erdi ne de mutlu olabildik, bakın et pazarına görün halimizi. Çoluk cocugu koruyabildiğimiz kadar korumalıyız bu eğilimden, conchita cocukları etkileyebilecek bir örnek oldugu fikrine katılıyorum.
Yazan : olgunseverim26     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    İbrahim tatlisesi kınıyorum. Kadına her türlü şiddete HAYIR diyorum.
Yazan : lover_winter     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    zayıf karakterlilerin kıblesi,güç odaklıdır..nerede ise oraya dönerler..bu dönemde olduğumuzu da anımsatırım!
Yazan : Ehrimenj     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu acıklamaları yapan popüler kültür çevreleri adı üstünde popüler kültür ne beklenebilir ki aydın açıklamalar yapacak beyin ve ufukları yok
Yazan : Gop_25_P     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Al birini vur öbürüne. Bu yeterli emin olun bunların hepsi eşcinsel. Onlarida yaratan allah beni de. Benim yaptıklarım. Yüzünden onlarmi hesap verecek. Hiç kimseyi alakadar etmez cinsellik üzerinden kimse yorum yapmasın. Yapacaklarsa ülkenin bu durumunu konussunlar. Benim hayatımı konuşmak hiç kimsenin haddine değil
Yazan : can_1655     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Aslında bakacak olursanız, en muhafazakar kesimden olan biri bile aslında Türkiye`nin bir AVRUPA ÜLKESİ gibi olmasını istiyor. Özgür olmak istiyorlar. bunu herkes istiyor. Eğer Türkiyede eşcinsellere bu kadar çok TEPKİ VERİLMESE, sokakta markette bir eşcinsel görüldüğünde SAPIK İ.NE, F.A.G. gibi BAĞIRILMASA, ÇIĞLIKLAR ATILMASA, insanlar da bu kadar tepki vermeyecek. Ama şimdilik eşcinsellere karşı bir ÖLÜMÜNE NEFRET var. İnsanlar AMAN BİZİ DE SAPIK ZANNEDERLER korkusuyla, eşcinsellere tepki gösteriyor. Çünkü eşcinsellerin ne kadar zor şartlarda yaşadıklarını, HER ZAMAN HEDEF OLDUKLARINI, mahallelerinde MAHALLE BASKISI gördüklerin, dayak yediklerini, öldürüldüklerini, hiçbir yerde iş verilmediğini, işten atıldıklarını biliyorlar. Bu yüzden eşcinseller gibi EZİYET GÖRMEK İSTEMEDİKLERİ için TEPKİ gösteriyorlar. Yarın öbürgün bir politikacı çıkıp da EŞCİNSELLERE KEFİLİM derse, sahip çıkarsa onlara, insanların tepkisi değişecek. Ama şimdilik böyle BABAYİĞİT bir politikacı yok....Çıkacak gibi de görünmüyor...
Yazan : Calgary     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    hemen hemen hepsinin burada bir payı var
Yazan : raw     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kadir Mısıroğlu`nu sevmesem de buraya alınması bana ilgisiz geldi. Çünkü onun cinsiyetçi veya homofobik açıklaması yazılmamış metinde. Sanırım editör haberi kaynaktan derlerken eleştirmeden olduğu gibi aktarmış.
Yazan : just_human     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Homofobi `Ben gizli bir eşcinselim. Kabullenemiyorum veya bunu homofobikmiş gibi gösterirsem kimse benden şüphelenmez` diye uydurulan bir tür cahillik ve vicdansızlıktır.
Yazan : turkishmanxx     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Hepsinin eşcinsellik suratından akıyor.
Yazan : turkishmanxx     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl arasındakş romantik fotoğraflar her şeyi açıklıyor zaten. Kimi kandırıyorsun Erkan Petekkaya? Alişan, tecavüz rolü çekmeyi çok istiyorsun da kendine dikkat et, yanlışlıkla sana... Burcu Güneş, siz sağlıklı kadınlar mısınız? Bilim, sanat, teknoloji alanına bir katkıları olmayan sanatçıların(!) açıklamaları pek de önemli değildir. Nihat Doğan, felsefe üzerine kitap mı yazacaksın? Nihat Bey, kaç kitap okudunuz felsefeyle ilgili? Felsefe bilimi, ileri düzey zeka gerektiren düşünsel bir etkinliktir, bu alanda kitap yazabilmeniz için kırk fırın dolusu kitap okuyup onları özümsemelisiniz.İbrahim Tatlıses, insanlara şiddet uyguladın ve sonucunu gördün. Neyse yorum yapmak bile zaman kaybı.
Yazan : olgunsevmek1     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Şu bazı oyuncuların eşcinseli oynamam tribi de komik. Tecavüzcüyü, karısına şiddet uygulayanı, dalavereciyi, dolandırıcıyı, ensest rollerini falan ver oscarlık oynar ama eşcinsel rolünü erkekliğine halel gelmesin diye oynamaz. :) Zaten oynamasınlar daha iyi, senaristler gay rollerini de en avam klişe şekilde yazıyorlar. Sonra biz utanıyoruz.
Yazan : hawtboi     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bilmiyorlar ki; dayısının oğlu, halasının kızı, torunu, karısı, sağdıcı, asker arkadaşı .. birinden biri de bu açıklama ve yaklaşımlarla daha da acı çektirdikleri bir LGBT bireyi!
Yazan : ReActive     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Bakandan çıplak protestoculara: Eşcinselim, beni soyunarak etkileyemezsiniz Bakandan çıplak protestoculara: Eşcinselim, beni soyunarak etkileyemezsiniz
   Almanyada kürtajın kadınlar üzerindeki etkisini araştırmak için 5 milyon Euro bütçe ayırmayı planlayan Federal Sağlık Bakanı Jens Spahn, konuşma yaptığı sırada Femen üyesi kadın tarafından çıplak protesto edildi. Bakanın, eşcinsel olduğunu hatırlatarak “Soyunarak beni etkileyemezsiniz” sözü salonda ...

Haber | Mahkeme, Ankara`da LGBTİ+ etkinlik yasağını kaldırdı Mahkeme, Ankara`da LGBTİ+ etkinlik yasağını kaldırdı
   Bölge İdare Mahkemesi, Ankara Valiliği’nin Kasım 2017’de OHAL Kanunu’na dayanarak ilan ettiği süresiz LGBTİ+ etkinlik yasağını kaldırdı ve "Yasak süresiz, sınırlama ve belirlilik yok, yasak yerine etkinliklerin güvenliği sağlanmalı” dedi. Kaos GL`den Yıldız Tar`ın haberine göre, Bölge İdare Mahke...

Haber | İzmir LGBTİ+ Onur Haftası tarihleri belli oldu! İzmir LGBTİ+ Onur Haftası tarihleri belli oldu!
   İzmir LGBTİ+ Onur Haftası bu yıl 16-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. İzmir LGBTİ+ Onur Haftası Komitesi, 2018 yılında en kalabalık yürüyüşünü gerçekleştiren 7. İzmir Onur Yürüyüşü öncesi etkinliklerle dolu bir hafta planlıyor. İzmir Onur Haftası, LGBTİ+ ve toplumsal cinsiyet alanında ...

Haber | MERKEL HÜKÜMETİNDEN TÜRKİYE’DEKİ LGBTİ+LERE DESTEK MERKEL HÜKÜMETİNDEN TÜRKİYE’DEKİ LGBTİ+LERE DESTEK
   LGBTİ bireylerin Türkiye’de ayrımcılık ve şiddetle karşı karşıya kalabildiğine dikkat çeken Alman hükümeti, hak ihlallerinin önlenmesi için girişimleri olduğunu açıkladı. Alman hükümeti, Türkiye’de LGBTİ bireylerin şiddete hedef olabildiklerine dikkat çekerken hak ihlallerinin önlenmesi için AKP ...

Haber | RTÜK’TEN 9-1-1 DİZİSİNE HOMOFOBİK CEZA RTÜK’TEN 9-1-1 DİZİSİNE HOMOFOBİK CEZA
   Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, FOX Life kanalında yayınlanan “9-1-1” dizisine 3 kez program durdurma cezası verdi. Gerekçe olarak “Yaşlı bir erkek çiftin uygunsuz görüntüleri” gösterildi. RTÜK’ün kararı şu ifadelerle duyuruldu: “FOX Life kanalında yayınlanan ‘9-1-1’ isimli diziyi de inceleyen...

Haber | SHELL, LGBTİ+’LERE AYRIMCILIK YAPMADIĞININ ALTINI ÇİZDİ SHELL, LGBTİ+’LERE AYRIMCILIK YAPMADIĞININ ALTINI ÇİZDİ
   Hollanda menşeili dünyanın en büyük petrokimya şirketlerinden Shell, resmi sitesinin “kariyer” sayfasında şirketin cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim temelli ayrım yapmadığını belirtti. Shell’in bu duyurusu Türkçe sayfasında da yayımlandı. Duyuru şöyle: “Shell’de farklı deneyimlere sahip göze...

Haber | GAGA BULUT 17 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI GAGA BULUT 17 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI
   İzmir`de, para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan ve müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanık sosyal medya fenomeni `Gagabulut` lakaplı Bulut Altuğ, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İzmir`de, sosyal medya fenomeni olarak...

Haber | LGBTİ+ DOSTU PROTOKOLÜ İMZALAYAN 4 ADAY YEREL SEÇİMİ KAZANDI LGBTİ+ DOSTU PROTOKOLÜ İMZALAYAN 4 ADAY YEREL SEÇİMİ KAZANDI
   LGBTİ+ Dostu Belediyecilik Protokolü’nü imzalayan 27 belediye başkan adayından dördü seçimleri kazandı. İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Tunceli Akpazar Belediye Başkanı Orhan Çelebi, SP...

Haber | AVENGERS: ENDGAME YÖNETMENİNDEN LGBTİ+ KAHRAMAN MÜJDESİ AVENGERS: ENDGAME YÖNETMENİNDEN LGBTİ+ KAHRAMAN MÜJDESİ
   Black Panther’ın tartışılmaz başarısı ve vizyonundan sonra Marvel Stüdyoları’nın yeni kahramanının LGBTİ+ olacağı kesinleşti. Marvel Stüdyoları Black Panther’ı Marvel Sinematik Evreni’ne çok başarılı bir şekilde dahil etti. Filmin asıl öne çıkan noktası azınlık diyebileceğimiz bir grubu gerek kül...

Haber | İŞTE CHICAGO’NUN İLK SİYAHİ VE EŞCİNSEL KADIN BELEDİYE BAŞKANI İŞTE CHICAGO’NUN İLK SİYAHİ VE EŞCİNSEL KADIN BELEDİYE BAŞKANI
   Türkiye’nin yerel seçimlerde geçersiz oyların sonuçları değiştirip değiştirmeyeceğini tartıştığı bir dönemde, ABD’nin Chicago kentinde bir ilk yaşandı. Eski bir federal savcı olan Lori Lightfoot ülkenin ilk siyah, kadın ve eşcinsel belediye başkanı seçilerek tarihe geçti. ‘HERKES BELEDİYE BAŞKANI...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi