Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   MyNameIsBear:[Kocaeli] BORA SENİ ÇOK SEVİYORUM SANA AŞIĞIM! KEŞKE SEN DE BURALARDA OLSAN.     |     abant:[Bolu] BOLU VE ÇEVRE İLLERDEN OLAN KİMLER VAR? MSJ LARINIZI BEKLİYORUM.     |     misafir00:[Mersin] MESAJINI HEYECANLA BEKLİYORUM.     |     selimcanap34:[istanbul] Herkese iyi gecelerr .     |     cankaya_fullP28:[Ankara] ankara’dan kendisi ve ruhu olgun adam gibi adamlara selam olsun.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
412 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Nisan TOP 10
Haber | Travesti polise jet ihraç

Travesti polise jet ihraç


İstanbul Güngören Emniyet Müdürlüğü`nde görevli polis memuru F.B. (28), meslekten ihraç edildi. Hakkında 4 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan polis memuru için Emniyet Genel Müdürlüğü jet soruşturma ile ihraç kararı aldı.

İstanbul’da gerçekleşen bir fuhuş operasyonu, polisi bile şaşkına çevirdi. İhbardan yola çıkarak yapılan operasyonda yakalanan travestinin polis olduğu ortaya çıktı. Meslekten ihraç edilen polis hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Vatan Gazetesi`nden Burcu Purtul`un haberine göre, İstanbul Emniyeti’nin ihbar hattına geçtiğimiz aylarda bir ihbar maili geldi. Mailde, Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği’nde görevli polis memuru F.B’nin (28), gündüz polis olarak görev yaptığı, gece ise kadın kılığına girerek fuhuş yaptığı iddia ediliyordu. İhbarı ciddiye alan İstanbul Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, söz konusu mailde geçen bir internet sitesine girerek araştırma yaptı. Fuhuş amaçlı açılan sitede bir travestinin yarı çıplak fotoğrafları ve fuhuş amaçlı irtibata geçmek için de bir telefon numarası bulunuyordu.

Fuhuş pazarlığı

Sitede bulunan Bursa’ya kayıtlı telefon numarasını arayan Ahlak Büro ekipleri, telefona cevap veren ‘Fettan Ceyda’ takma isimli travesti ile fuhuş pazarlığına başladı. Ancak ‘yoğun’ olduğunu söyleyen travesti, telefondaki polislere daha sonra aramaları gerektiğini söyledi. Birkaç saat sonra tekrar arayan polis, fotoğraflarını çok beğendiğini ve mutlaka o gün birlikte olmaları gerektiğini söyledi. Tüm bu konuşmalar polis tarafından kayıt altına alındı. Telefondaki travesti polislerle saati 150 TL’ye ilişkiye girmek için anlaştı. Bu konuşmanın ardından polis, Fettan Ceyda’nın verdiği ve Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi’nde bulunan adrese gitti.

Suçüstü yapıldı

Müşteri kılığında eve giren polisler, ilişkiye girmek için hazırlık yapan travestiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınarak Gayrettepe’deki Asayiş Büro Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne götürülen travestinin, mailde iddia edildiği gibi polis memuru olduğu ve Güngören Emniyeti’nde görev yaptığı anlaşıldı. Polis tarafından ifadesi alınan F.B., her şeyi itiraf etti.

‘Zevk için’ dedi

2009 yılında mezun olduktan sonra 2010 yılında ilk atama yeri olan İstanbul’a geldiğini söyleyen F.B., “Kendimi küçük yaşlardan beri feminen eğilimlerin dolayısıyla kadın gibi hissediyordum. Normal bir erkek gibi yaşamak için kendimi çok zorladım. Ancak herhalde doğuştan bir eğilimim olduğu için düzelemedim. Bu hareketlerimin düzelmesi için birkaç seans doktora gittim ama bu da işe yaramadı. Polis olduğum ve feminen hareketlerim devam ettiği için bunu gizli gizli yapmak zorunda kaldım. Mesleğimin verdiği sorumluluğa bir zarar gelmemesi için hep gizli yaptım. Kendimi geri çektim ama bu cinsel eğilimlerimden dolayı erkek arkadaşlarımla birlikte oluyordum. Mesleğe girdiğimde böyleydim. Bu işi paradan çok zevk için yapıyorum” dedi.

İhraç edildi

F.B. hakkında Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde “fuhuşa yer temin etmek ve aracılık etmek” suçlamasıyla 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Öte yandan ‘Fettan Ceyda’ takma isimli F.B. hakkında jet bir soruşturma yürüten Emniyet Genel Müdürlüğü, F.B.’nin polislikten ihraç edilmesine karar verdi.

Kaynak : Hürriyet ve Vatan Gazetesi


Eklenme Tarihi : 10.07.2012
Haber Editörü : Duman
  «« GERi
Bu haber 538378 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Maşallah :)
Yazan : turkish_pasif     Beğen

    çok yazık etmişsin be güzelim ne güzel mesleğin var işte iyide maaşın vardır mutlaka ne gerek var insan bukadar aç gözlü olamaz ya tamamen özenti bu
Yazan : eren2     Beğen

    İmam Hatiplerde cübbeli öğretmenler küçücük çocukları taciz edip, bazen de tecavüzde bulununca kimseden ses çıkmıyor ama... Bi de başımızda ``fuhuş`` illeti var! Dış ülkelere göre seks; sevişmek demek, bize göreyse fuhuş demek!
Yazan : Si_Bemol     Beğen

    doğru karara ne denir adalet yerini bulmuş .işin olmasa ve mecbur kalsan tamam dersin adamın işine bak .
Yazan : FERAY     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    travesti olamaz polis ...ama işkence yapar cezası olmaz .gözüne biber gazı sıkar emekliye kadına çocuğa suç olmaz..7-8 polis kimlik soran kişiye meydan dayağı çeker sorun olmaz ..karakolda camera önünde bir bayan ölesiye dayak atar ve ödüllendirirler ama solcu olanazsın travesti olamazsın ya gizli gizli parlak genç oğlanlara sarkarsan sorun yok o zaman serbest..ve bunun adı ileri demokrasi...yersen...
Yazan : newgostak     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    eee ben hiç şaşırmadım bir travesti travesti olmadan önce herşeyi göze almış demektir ama herşeyi mahlesefki bu böle
Yazan : klistino     Beğen

    koy verdim kürekleri gel topla erikleri =) bunun aynılar da var. paraya taparlar, ama ihtiyacım var derler =)
Yazan : ykuza     Beğen

    Hem polislik hem travestilik bir arada yürümez bi bakıma iyi olmuş.. Yapacaksa tek iş yapsın..
Yazan : lonelyy_boyy     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Polis diye cd veya travesti olmayacak diye birşey yok.Ama bence asıl mesleği polislikten para kazanıyorken neden travestiliği ya da cdliği meslek olarak yapıyor ki madem kadınlığı yaşamak istiyorsun cicilik yap sadece,fuhuş değil :D.Fuhuş yapanlara saygım sonsuz tabikide değinmek istediğim geliri varken bunu yapması.geçmiş olsun diyelim..
Yazan : hommefatale     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    ya hadı cd travestı oluyor ok yap et ama parayla yapması saçma meslegi var polis yetmiyormu maaşş bide fuhus yapmıs şaşırdım
Yazan : TATLIpasifbursa     Beğen

    Polis olması bu haberi ne kadarda ilginç kılmış bu işi yapan binlerce ınsan hakkında fuhuşa yer temin etmek fuhuş yapmak suçundan dava açılmıyorda neden polis memuru olunca iş bu raddeye geliyor ülkemizin halini gittiği yeri görün göründe ona göre düşünün...
Yazan : Rio_man     Beğen

    yazık..:(
Yazan : gana     Beğen

    bu haberi internetten okudum ve altına yorum yazdım. eşcinselliğin bir hastalık olmadığı konusunda bilgiler aktardım. tüm gblt arkadaşlar elinizde dergi,makale,vs. gibi eşyalarınızı okuduktan sonra bank,masa,kafe,vapur,tren,otobüs gibi yerlerde bırakın merakla okunuyor en azından bilgi sahibi oluyorlardır. bu da bir iletişimin farklı yönü
Yazan : zoramakolay     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    bülbül gibi şakımış, neresi fettan, kezban ceydaymış :)
Yazan : adana_42aktif     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Homofobinin dibe vuruşunun merkezidir artık Türkiye!
Yazan : OrbitaL_     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Keşke para karşılığı yapmasaydı görevden atılma gibi bir durumla karşılaşmazdı diye düşünüyorum..
Yazan : seks_35     Beğen

    Dava açarsa geri döner. 657 sayılı devlet memuru kanununda bu gerekçe ile ihraç veya memurluktan atılma şartlarına girmez 657 S.K. 125/ e/g`de bahsi geçen konun değerlendirmesi ucu açık bir gerekçe olup, cinsel eğilim, gerekçe olamaz. Kişi hakları, avrupa insan hakları sözleşmesine aykırı bir durum. arkadaş derhal dava açmalıdır. Açarsa polisliğe geri döner.
Yazan : dalan41     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gabile.com `un Haberlerine ve haber başlıklarına şaşkınlıkla bakıyorum Haber Tarzınız Çok yanlış...Kimin Tarafındasınız ??
Yazan : efe_ce     Beğen

    aaaaaaaaaaaaa :D:D rezillik neler olur neler :D
Yazan : Kelebeq20     Beğen

    hiçkimseye zararı olmayan bir şahsı, apartopar meslekten ihraç eden zihniyet, masum bir adamı dakikalarca döven polislerin dosyasını neden ağırdan alıyor acab? onlara neden ceza yok acaba? benim garip ,tuhaf , hukuksuz memleketim !!!!
Yazan : kaanacar46     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    baya baya güzelmiş üstelik yatmasa bari belki tanışırdık :)
Yazan : kuzey_yildizi34     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    ohaaa cok şaşırdımmm :(
Yazan : Eti_cicibebeee     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | 17. Uluslararası Budapeşte Eşcinseller Festivali Başladı 17. Uluslararası Budapeşte Eşcinseller Festivali Başladı
   ABD`nin Budapeşte Büyükelçisi Kounalakis, festival yürüyüşüne katıldı, 17. Uluslararası Budapeşte Eşcinseller Festivali, Macaristan`ın başkenti Budapeşte`de başladı. Festival yetkilisi Dorottya Karsay, bu yıl düzenlenen festivale 50 ülkeden katılımın olduğunu, yaklaşık 3 bin eşcinselin başkent...

Haber | İslam Ülkeleri, Eşcinsellere Şiddetin Ele Alındığı Toplantıyı Terk Etti İslam Ülkeleri, Eşcinsellere Şiddetin Ele Alındığı Toplantıyı Terk Etti
   İslam İşbirliği Teşkilatı`na üye ülkelerin bazıları, BM İnsan Hakları Konseyi`nin eşcinsellere yönelik şiddeti ele aldığı toplantıyı terk etti. İslam İşbirliği Teşkilatı`na (İİT) üye ülkelerin bazıları, BM İnsan Hakları Konseyi`nin eşcinsellere yönelik şiddeti ele aldığı toplantıyı terk etti. ...

Haber | EŞCİNSEL KILIĞIYLA OPERASYON EŞCİNSEL KILIĞIYLA OPERASYON
   Kentteki eşcinsellerle irtibata geçip buluşmaya gelenleri gasp ve darb eden Mahfuz Güzel, Diyarbakır polisinin düzenlediği operasyonla yakalandı Diyarbakır`da kendini “gay” olarak çeşitli internet sitelerinde tanıtarak, kentteki eşcinsellerle irtibata geçip buluşmaya gelenleri gasp ve darb eden M...

Haber | Facebook`da Facebook`da "ayrıma" son
   Facebook, bu hassas konudaki "özgürlükçü" bakış açısını, sunduğu son değişiklikle ortaya çıkardı! Facebook yaptığı her yeni güncelleme ile gündemde kalmayı o ya da bu şekilde başarıyor... Bu sefer ki haberimizse Facebook üzerinde kullanılan imgelerle alakalı. Timeline özelliğini düzenli olarak...

Haber | Taksim Sallanırken Radyo GaBiLe Canlı Yayındaydı Taksim Sallanırken Radyo GaBiLe Canlı Yayındaydı
   Bu yıl onuncu kez gerçekleşen Onur Yürüyüşü`nde katılım rekoru kırıldı. Her yıl artan katılımcı sayısı bu yıl yaklaşık 20 bin kişiye ulaştı. Radyo GaBiLe`nin de canlı yayınla dinleyicileri için özel bir yayın gerçekleştirdiği yürüyüş Taksim Meydanından başladı. Tünel Meydanına kadar yürüyen yaklaşık...

Haber | Şarkıcı Cyndi Lauper ABD’deki Evsiz LGBT’ler İçin Bir Çalışma Başlattı Şarkıcı Cyndi Lauper ABD’deki Evsiz LGBT’ler İçin Bir Çalışma Başlattı
   Şarkıcı, ABD’de evsiz olan yaklaşık 1,6 milyon gencin yüzde 40’ının kendini gey, lezbiyen, biseksüel ya da trans olarak tanımladığını herkesin bilmesini istiyor. Şarkıcı, Kırktan Hiçe Projesi (Forty to None Project) ile gençlere yardım edip halkı bilinçlendirmek istiyor. Cyndi Lauper AB...

Haber | Hormonlu Domates LGBT Realitesini Tanımayan AKP’ye Gitti Hormonlu Domates LGBT Realitesini Tanımayan AKP’ye Gitti
   Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), LGBT’lerin yeni anayasayla ilgili taleplerini görmezden/duymazdan geldiği için Hormonlu Domates Homofobi Ödülüne layık bulundu. Lambdaistanbul LGBTT Dayanışma Derneği’nin 2005’ten beri verdiği Hormonlu Domates Ödülleri’nin bu seneki kazananları belli oldu. ...

Haber | Almanya Almanya
   Almanya`nın başkenti Berlin`de dün eşcinsellerin düzenlediği Christopher Street Day (CSD) adlı yürüyüş sırasında doğum sancıları tutan ve hastaneye yetişemeyen Saliha Yakut adlı Türk, Mario Stöcklein adlı Alman polisinin yardımıyla otomobil... Dünya Jinsei Mucizesini Konuşuyor! Almanya`nın baş...

Haber | Dr. Seven Kaptan: Eşcinselliğin tedavisi olsa, heteroseksüeller de eşcinsel yapılabilirdi!.. Dr. Seven Kaptan: Eşcinselliğin tedavisi olsa, heteroseksüeller de eşcinsel yapılabilirdi!..
   20. İstanbul LGBT Onur Haftası öncesinde, LİSTAG’da üç senedir gönüllü terapistlik yapan Psikiyatr Seven Kaptan’a sorduk... “Beş saatlik sürenin ardından bana eşcinsel olduğunu söyledi. İşte o an ondaki rahatlamayı gözlerinde gördüm. Ağlamayı kesişini ve sakinleştiğini çok net hatırlıyorum. Tab...

Haber | "Faşizme karşı omuz omuza" bir Trans Onur Yürüyüşü
   20-24 Haziran tarihleri arasın da bir dizi etkinlikle kutlanan Trans Onur Haftası bugün 17.00 sularında başlayan yürüyüşle son buldu. “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganlarıyla yürüyüşü engellemeye çalışan bir grupla LGBT bireyler arasında arbede yaşandı. Katılımcıların arasına giren saldırganla...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi