Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1700 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | Trafik kavgasında cinayet işleyen travestiye indirim

Trafik kavgasında cinayet işleyen travestiye indirim


Osmangazi ilçesinde geçen yıl 23 Nisan’da travesti Derya Yıldırım, trafikte Can Görkem Bayraktar ile ’yol verme’ yüzünden tartıştı.

Yıldırım, tartışmanın ardından yola devam edip Çekirge Caddesi’ndeki evine gitti. İddiaya göre, Yıldırım, kendisini takip eden Bayraktar ile evinin önünde kavga etti.

12 YIL ÖNCE DE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
Yıldırım, Bayraktar’ı sopa ile eline vurup, yere düşürdüğü bıçağı alarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan Can Görkem Bayraktar yaşamını yitirirken, 12 yıl önce de İzmir’de sevgilisini öldürdüğü belirlenen Derya Yıldırım tutuklandı.

MÜEBBET TALEP EDİLDİ
Hakkında Bursa 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce, ’adam öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Derya Yıldırım için Cumhuriyet Savcısı, toplanan deliller sonucunda sanığın, TCK 81/1 maddesi gereğince müebbet hapis cezası almasını talep etti.

CEZASI 18 YILA İNDİ
Davanın karar celsesi görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Derya Yıldırım, öldürülen gencin yakınları ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada son sözleri sorulan Yıldırım, cinayeti kasten işlemediğini ve eyleminin meşru müdafaa olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, Yıldırım’a önce ’kasten adam öldürmekten’ müebbet hapis cezası verdi, ardından suçun ağır tahrik altında işlendiğini kanaat getirerek cezayı 18 yıla indirdi.

Kaynak: Ensonhaber.com


Eklenme Tarihi : 03.03.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 160423 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Şubat ayında buna benzer çok kötü bir olay başıma geldi. Yol verme kavgası değildi. Fakat travestilere karşı önyargılarım oluştu. Adana-Mersin arası seyahat ederken, yolda kaldığını ve yardıma muhtaç olduğunu düşündüğüm, arabaya aldıktan sonra travesti olduğunu anladığım bireylerle kötü bir anım oldu. Elini cinsel organımda hissettiğimde durumu anladım. Para karşılığı cinsel ilişkilere karşı olduğumu ve zaten cebimde nakit param olmadığını söylememe rağmen dinlemediler. 100 ya da 200 TL bazılarınıza komik bir rakam gibi gelebilir. Fakat inanın bana iş güç sahibiyim ve parayı kolay kazanmıyorum. Onlara durumumu anlatıp, ikna etmeye çalıştım. Arabada indirdim onları, fakat yün ceketimi çaldıklarını farkettim. Bu insanlara karşı bakış açımı değiştirecek birşeyler yapılabilir mi? Biliyorum çoğunuz bana salak diyeceksiniz. Bir daha ki sefere benzer bir durumda fakat gerçekten yardıma muhtaç bu bireyleri arabama almazsam, bunun vicdan azabını yaşamak istemiyorum. Bu platforma üye olabilir belki bahsettiğim bireyler. Sayın Adminden ricam, başıma gelen bu olayı, paylaşabilir mi? Biliyorum o yün ceket büyük ihtimalle geri gelmez. Ama benim ölen ablamın hatırasıydı.
Yazan : apollon4200     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    BÜTÜN YORUMLAR OKUDUM GÜLÜMMİ AÜLİMMİ BİLEMEDİN VALLA BASİT BİR OLAYI TAAAAAAAAAAAA NERELERE KADAR GÖTÜRDÜNÜZ A K SİZLERDEN GÜZEL SENARYO YAZARI OLUR BURALARDA KENDİNİZİ HARCIYORSUNUZ .. GERCEK OLAN ŞU YOL VERME KAVKASINDA CAN VEREN BİR GENC DAHA ÖNCEDEN DE VUKUATLI OLAN BİR TRAVESTİ AMA SİZLER SENARYO YAZIN BURDA KENDİNİZİ HARCIYORSUNUZ VALLA....
Yazan : Travesti_Seda     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Valla yorumları bir okudum.. halen tın tın tenekeyiz hepimiz... O ölen kişi o arkadaş travesti olmasaydı taa evine kadar takip edip saldırırmıydı... Haa gördü anladı. Erkekliğini tatmin edecek ti aklınca Hatta ona göre topluma faydalı bir şey yapacaktı.. Sikik bir ibnenin terbiyesini verecekti Mantık bu değilmi sizce inkar edebilirmisiniz... Bırak travestiyi biraz efemine bir gay için bile aynı durumlar söz konusu değilmi.. Haaa travesti arkadaşa helal olsun erkeklik öyle belden aşağısı ile olmuyormuş anlamış.. ha tabiki insan hayatıdır keşke ölmeseydi ama kaşınmasaydı da... Bazılarınızın dediği gibi hem her haltı yiyip sonra ortam içinde öykk kaka diyen ezik erkeliği bırakıp biraz insan olmayı öğrenmesi gerekiyor bizim şu delikanlıyım diye geçinen erkeklerimiz... Kadın bulamayıp travesti veya cd pasif peşinde koşturup. Sonra onları yuhlamak veya saldırmak Ne kadar harbi delikanlılık veya yiğitlik erkeklik oluyorsa Bu travesti arkadaşın da yaptığı okadar suç... Ellerine sağlık. Yat paşa paşa arkadaşım.. Diğer salak beyinsizlere ders olur inşallah
Yazan : peppitom     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Arkadaşlar olayın cinsel kimliğini bırakıpta bakarmısınız herif piskopat kadını evine kadar takip edip bıçak çekmiş resmen eşkiya ve zorbaymış iyiki ölmüş demiyorum ama travesti arkadaşa yazık olmuş içeride yaşayacağı sıkıntılar belkide ölümden beter olucaktır.
Yazan : merterdinc     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bazen bela illede üstümuze gelir. Kızcaz napmış kendini savundu suçlu oldu. Savunmasa meftah olucaktı. Iki taraf icinde kotü oldu....
Yazan : belinay     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Müslüman olmanın cinsiyeti eşcinseli olmaz Canımız tehlikede olmadığı nefsi müdafa olmadığı sürece kimsenin canına kast etmeyelim cinayet en büyük kul hakkı günahlardandır zira hem bu dünya hemde ahirette cezası var küfredeni duymazdan :/ geliyorum bana kötülük yapmaya çalışanı görmezden geliyorum :(
Yazan : Tiryakimolursun     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Evine kadar takip edip bıçak çekmiş elinden bıçağı düşürüp bıçakladığı için indirimli ceza almış eğer elindeki bıçağı almak yerinde kendi bıçak çekip vursaydı meşru müdafaa olacaktı çok az cezayla yırtardı diğer arkadaş eceline gitmiş bu arada başkasının canını yakmış oldu.
Yazan : brs_melih_a     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    zavallı travesti, kimbilir nasıl gasp edildi, aşağılandı ve tehdit edildiki aldı bıçağı sapladı. Korudu kendini ama malesef cezası ağır olmuş
Yazan : pluton_23     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    İyi olmuş ayyhh :D
Yazan : Gurcan_Kose_P     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    seri katilmidir nedir?
Yazan : nerminim     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    VALLA KİM NE YORUM YAPARSA YAPSIN GÖRÜLEN O Kİ PİSKOPAT BİR TRAVESTİYMİŞ BEN ŞAHSEN ÖLEN ADAMA ÜZÜLDÜM YAZIK GENC BİR İNSAN İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI
Yazan : Travesti_Seda     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Trans yada Travesti bireylerin öldürdügü yada yaraladigi hic bir kimseye acimiyorum. Ki zaten bu bireyler hayatlarini cok zor sartlarda kazaniyor ve ülkenin bir cok kesimi tarafindan nefret ve siddet görüyorken öldürülüp darp edilirken onlar hep görmezden gelindi. Ataerkil ve dindar bir toplum olmamizdan dolayi erkekler her b.ku yeyip sonrada melek sayilacak. Yok öyle sacma dava. Ki o trans bireyin ceza bile almamasi gerek. kimse soruyormu bu kisilere neden adam yaraladin yada öldürdün?
Yazan : AKTIF_ADAMM     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    insan canı bu kadar ucuz mu? bazı değerlerimizi kaybediyoruz ve bu oldukça üzücü. yapanın kimliği burada önemsiz. sonuçta bu hayatta tek bir şansımız var ve sırf ufak bir kavgadan dolayı birinin bunu alma hakkı asla olamaz.
Yazan : Tombulx     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu haberdeki travestıde pek masum degıl ha dah öncede bırını oldurmuş bıçakla adm yaralanmış yanı az bıle ceza verılmıs..
Yazan : noybedemanay     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    can görkem,kızı evine kapısına kadar takip etmiş,öfke ve kine bakarmısınız,nitekim mahkeme hukuk da emsal bir karar alarak suçun ağır tahrik altında işlendiği yönünde devrim bir içtihat yaparak karar almış,öldürülene de ölene de çok yazık,öfke,kin,şeytani hırs bu hale getirmiş,kızı evine kadar takip edeceği yerde bir iki sıcak nazik söz söylese idi iş bu hale gelmezdi,allah hepimizi de affetsin şeytana uydurmasın!
Yazan : queensmessage     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    bir travesti bu tarz durumlarda haklı bile olsa üzerine bir sürü iftiralar atılarak ,yalancı şahitler bulunarak çok ağır saldırılara maruz kalır,bunları artık öğrendik,en büyük hırsızlar ,çocuk tecavüzcüleri ve gaspçılar travestiler den çıkmaz tepelerden çıkar,anlayan anladı:)))
Yazan : queensmessage     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    medeni dünyada bırak insanı bir canlıyı öldürmek tabikide vahşi ve iğrenç bir şey ne yazıkki bazen elinde olmayarak bu olaylar kaçınılmaz oluyor eşcinsel veya travesti demek medeni aydın özgür çağdaş kendini aşmış demek dünyada toplumların hepsi her ne kadar bu durumu kabullenmek istemesede bu insanlar dünyada saygı ve güven duyulan kişiler fakat ülkemizde tabi yönetimlerin baskısı olsun halkın ve ailelerin baskısı olsun bu insanları agrasif azgın ve tehlikeli yapıyor fakat yinede travestiler de kendine bir çeki düzen vermeli onlara bu davranışlar yakışmıyor ve her önüne gelen hayvanla irtibat kurmamalı seçici olmalılar seçiciden kastım saçına jöle sürmüş kıravat takmış veya erkek bozuntusu yani kabadayı rolüne girmiş hayvanlardan uzak durmalı efendi gerçekten yumuşak eşcinselliğe saygılı ve anlayışlı bakan kendisi eşcinsel olmasa bile anlayışlı ve saygılı olman kişilerle mahtap olmalı ki bunu anlamak görmek çokta zor değil iki dakikada bu hayvanlar anlaşılır öyle erkek bozuntuları için 30 yıl ceza bile vız gelirde efendi cinsel tercihini özgür yaşayan kendini aşmış bir travesti veya eşcinsel için 1 yıl ceza evi bile çok zor ve ağır cünkü yaşamayı biliyor diğer hayvan için ise öyle değil dolayısı ile bu travestiye çok üzüldüm 18 yıl çokkkkkkkkkkkk uzun süre
Yazan : bagram     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | NESLİHAN DOĞRUSÖZ CİNSEL YÖNELİMİYLE İLGİLİ AÇIK VE NET KONUŞTU NESLİHAN DOĞRUSÖZ CİNSEL YÖNELİMİYLE İLGİLİ AÇIK VE NET KONUŞTU
   İşte Benim Stilim yarışmasıyla ismini duyuran Neslihan Doğrusöz, cinsel yönelimi, son hali ve imajıyla gündeme gelmişti. Tarzıyla dikkat çeken Doğrusöz kendisi hakkında yorum yapanlara net yanıt verdi. Yarışmadaki zamanlarını anlatan Doğrusöz, “Yarışmada topuklu ayakkabı ile yürüyememem sublim...

Haber | EŞCİNSEL POLİSİN İŞE İADE KARARINI DANIŞTAY BOZDU EŞCİNSEL POLİSİN İŞE İADE KARARINI DANIŞTAY BOZDU
   Gazete Duvar’dan Çiçek Tahaoğlu’nun haberine göre, gerçek ismini vermek istemeyen polis memuru cinsel yöneliminin öğrenilmesiyle disipline sevk edilerek 2013 yılında ‘yüz kızartıcı suç işlediği‘ gerekçesiyle ihraç edilmişti. Bunun üzerine memur Osman, İdare Mahkemesi’ne meslekten ihracına yönelik...

Haber | CHP’NİN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: LGBTİ+ AYRIMCILIĞINA KARŞI MECLİS KURACAĞIZ CHP’NİN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: LGBTİ+ AYRIMCILIĞINA KARŞI MECLİS KURACAĞIZ
   CHP’nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, Artı TV’de Avukat Veysel Ok’un sunduğu “İnsan Hakları Ajandası” programına katıldı Taş, kendisine gelen bir soru üzerine Beyoğlu’nda LGBTİ meclisleri kuracaklarını söyledi: “Biz bu ayrımcılığı ortadan kaldıracağız. Gökkuşağı gibi bir Beyoğlu… Ve...

Haber | M.A.C İZMİR ŞUBESİNDEKİ AYRIMCILIK İDDİASIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELER M.A.C İZMİR ŞUBESİNDEKİ AYRIMCILIK İDDİASIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELER
   Bir LGBTİ+ birey, M.A.C Türkiye’nin İzmir şubesinde HIV ile yaşaması nedeniyle mobbing uygulandığı iddiasında bulunmuştu. Pembe Hayat Derneği, hukuk departmanları ile birlikte ilgili firma yöneticileri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu haberleştirmişti. H.A. adlı çal...

Haber | İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ’NDEN ANKARA VALİLİĞİ’NE LGBTİ+ ETKİNLİK YASAĞINI KALDIRMA ÇAĞRISI İNSAN HAKLARI İZLEME ÖRGÜTÜ’NDEN ANKARA VALİLİĞİ’NE LGBTİ+ ETKİNLİK YASAĞINI KALDIRMA ÇAĞRISI
   İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW) Ankara Valiliği’ni LGBTİ (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans, İnterseks) bireylere yönelik hak ihlallerine son vermeye çağırdı. Kurumun 14 Şubat 2019 tarihinde yayımladığı basın bildirisinde LGBTİ birey ve toplulukların etkinlik düzenleme özgürlüklerini kısıtlayan uygu...

Haber | FRANSA’DA EŞCİNSEL EBEVEYNLER İÇİN ÖNEMLİ YASA KABUL EDİLDİ FRANSA’DA EŞCİNSEL EBEVEYNLER İÇİN ÖNEMLİ YASA KABUL EDİLDİ
   Fransa’da mecliste görüşülen “güvenli okul yasası” kapsamında okul kayıt formlarında kullanılan “anne baba” ifadelerinin kaldırılması önerildi. İktidar partisi Cumhuriyetçi Yürüyüş Hareketi milletvekili Valerie Petin tarafından önerilen anne baba yerine “veli 1” “veli 2” ifadelerinin konulmasını öng...

Haber | İŞTE MUMBAİ’DEKİ İLK EŞCİNSEL DÜĞÜNÜ İŞTE MUMBAİ’DEKİ İLK EŞCİNSEL DÜĞÜNÜ
   PEşit evliliğin henüz tanınmadığı Hindistan’ın Mumbai kentinde ilk sembolik gey düğünü gerçekleşti. Eylül ayında İngiliz sömürgeciliğinden kalma eşcinsel ilişkiyi suç olarak tanımlayan homofobik 377. Madde’yi iptal eden ülkedeki ilk sembolik eşcinsel düğünü, lezbiyen çift tarafından Ocak ayında ...

Haber | INSTAGRAM ENDONEZYALI EŞCİNSEL İÇERİKLİ HESABI YAYINDAN KALDIRDI INSTAGRAM ENDONEZYALI EŞCİNSEL İÇERİKLİ HESABI YAYINDAN KALDIRDI
   Sosyal paylaşım platformu Instagram, dünyanın nüfus bakımından en büyük Müslüman ülkesi Endonezya’da eşcinsellerin sıkıntısını gösteren bir hesabı yayından kaldırdı. Eşcinseller ile ilgili ironik ve mizahi paylaşımlar yaptığı belirtilen Alpatuni isimli hesabın, Endonezya İletişim Bakanlığı’nın ta...

Haber | MUHAFAZAKAR POLONYA’DA DEĞİŞİM İSTEYEN EŞCİNSEL POLİTİKACI PARTİ KURDU MUHAFAZAKAR POLONYA’DA DEĞİŞİM İSTEYEN EŞCİNSEL POLİTİKACI PARTİ KURDU
   Polonya’nın 90 bin nüfuslu Slupsk kentinin eski Belediye Başkanı Robert Biedron Avrupa Birliği yanlısı olduklarını ve Katolik Kilisesi’ne yakın olan iktidardaki muhafazakar Hukuk ve Adalet Partisi’ne karşı bir güç oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti. AP seçimlerine katılacak Robert Biedron’un ...

Haber | EŞCİNSELLERE HAKARET EDEN PAPAZA YEDİ AY HAPİS CEZASI EŞCİNSELLERE HAKARET EDEN PAPAZA YEDİ AY HAPİS CEZASI
   Yunan ortodoks bir papaz, bir blog yazısında takipçilerine ‘eşcinsellere tükürün, onlar insan değil, doğanın reddidir’ telkininde bulundu. Papaz bu sözlerinden dolayı yedi ay hapis cezasına çarptırıldı, cezası üç yıl ertelendi. 1978’den beri Yunanistan’ın batısındaki Kalavryta ve Aigialeis kasaba...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi