Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   MyNameIsBear:[Kocaeli] BORA SENİ ÇOK SEVİYORUM SANA AŞIĞIM! KEŞKE SEN DE BURALARDA OLSAN.     |     abant:[Bolu] BOLU VE ÇEVRE İLLERDEN OLAN KİMLER VAR? MSJ LARINIZI BEKLİYORUM.     |     misafir00:[Mersin] MESAJINI HEYECANLA BEKLİYORUM.     |     selimcanap34:[istanbul] Herkese iyi gecelerr .     |     cankaya_fullP28:[Ankara] ankara’dan kendisi ve ruhu olgun adam gibi adamlara selam olsun.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2138 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Nisan TOP 10
Haber | Taksim Sallanırken Radyo GaBiLe Canlı Yayındaydı

Taksim Sallanırken Radyo GaBiLe Canlı Yayındaydı


Bu yıl onuncu kez gerçekleşen Onur Yürüyüşü`nde katılım rekoru kırıldı. Her yıl artan katılımcı sayısı bu yıl yaklaşık 20 bin kişiye ulaştı. Radyo GaBiLe`nin de canlı yayınla dinleyicileri için özel bir yayın gerçekleştirdiği yürüyüş Taksim Meydanından başladı. Tünel Meydanına kadar yürüyen yaklaşık 20 bin kişi sloganlar eşliğinde Taksim`i renklendirdi.

Lezbiyen, gey, biseksüel, travesti ve transseksüel (LGBTT) dayanışma derneği tarafından her yıl gerçekleştirilen "LGBTT Onur Yürüyüşü", bu yılda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Çeşitli sahne kıyafetleri, elbiseler ve gelinlikler giyerek yürüyen grup üyelerinin müzikler eşliğinde yaptığı yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu. İstiklal Caddesi`nden Tünel Meydanı`na yürüyen yaklaşık 20 bin kişiye, BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de destek verdi. Önder, "Özellikle Anayasa`da LBGT bireylerin, cinsiyet kimliği, cinsel yönelim, diğer tüm haklarına dönük muazzam bir ayrımcılık söz konusu. Ana metinde adının geçmesinden bile rahatsız olunan bir zihniyet var. Oysa bir tek bireyin bile herhangi bir hakkı ihlal ediliyorsa, başkalarının rahat uyumaması lazım. Bir farkındalık yaratmak için geçen sene de buradaydım, bu sene de buradayım" dedi. Öte yandan yürüyüşe ilgi gösteren vatandaşların, yürüyüşü cep telefonlarıyla kaydettikleri görüldü. Grup adına yapılan açıklamada "10 yıldır bu ateşi Taksim`in bir ucundan bir ucuna yürüyerek taşıyoruz. Geçtiğimiz 10 yılda 25 kişiden 10 binlere ulaştık. Bu sayının böylesine artması geleceğe dair umudumuzu artırırken toplumca özgürlüğe ne kadar ihtiyacımız olduğunu göstermekte" denildi. Grup açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Radyo GaBiLe de oradaydı
Türkiye`nin ilk ve tek marjinal radyosu olan ve GaBiLe Grup bünyesinde 7 yıldır faaliyet gösteren Radyo GaBiLe de saat 16:45`de Taksim Meydanından canlı yayına başladı. Yürüyüş boyunca Taksim`den durum analizi ve röportajlar gerçkleştiren Radyo GaBiLe yayıncıları Gay Pride Türkiye tarihinde bir ilke imza attı. Türkiye`de ilk kez Onur Yürüyüşü bir medya kuruluşu tarafından canlı olarak yayınlandı. Programı merkez stüdyoda Radyo GaBiLe ve GaBiLe.Com yöneticilerinden Duman Doğan koordine ederken, Taksim`de hazır bulunan canlı yayın ekibinde yer alan Radyo GaBiLe yayıncıları Oyuncu Engin Kocagöz (GaBiLe.Com Yöneticisi Hayalet) ve Oyuncu Sezen Ürgen (GaBiLe.Com eski Yöneticisi Tammara) birbirinden güzel röportajlara imza attı. Gay Pride Özel Yayınına Türkiye Büyük Millet Meclisinde Genel Kurul çalışmalarında bulunan CHP Milletvekilleri Aylin Nazlıaka ve Veli Ağbaba da telefonla bağlanarak katıldı. KAOS GL Dergisi Editörü Barış Sulu da Gay Pride Özel Yayınına Taksim`den Telefonla bağlanarak Gay Pride`ın Türkiye`deki tarihi ve KAOS GL hakkında bilgiler verdi. Yayına Taksim Meydanında bulunan ve yürüyüşe destek veren BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de katıldı. Radyo GaBiLe Özel Yayınında Lamda İstanbul Aile Grubu üyeleri, Lambda İstanbul Yöneticilerinden Vicdani Retçi Mehmet Tarhan, LGBTT Aktivisti Seyhan Arman, Oyuncu Tuncay Ergün, Türkiye`nin Madam Marika olarak tanıdığı İngilizce Öğretmeni Nedim Uzun, Mor Kedi adlı LGBT mekanı işletmecisi Nihal Nehir A., ünlü Moda Tasarımcısı Barbaros Şansal gibi isimler de katılarak görüşlerini iletti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kameralarının canlı yayını da 3 kamerası ile GaBiLe.Com a entegre edilerek yürüyüş Taksim`de bulunan 3 İBB kamerasından GaBiLe.Com üyelerine canlı olarak aktarıldı.

Önder "Bu bir farkındalık meselesi"
Radyo GaBiLe`nin özel yayınına konuk olan ve mikrafonumuza konuşarak özel açıklamalarda bulunan BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder "Geçen yıl da bu yürüyüşe katıldık. Bunun bir dönüm, bir kırılma noktası olduğunun farkındayım. Mecliste bütün LGBT bireylerinin Anayasal haklarının birinci elden savunucusuyuz. Bu bir farkındalık ve eğitim meselesidir. Hiç bıkmadan usanmadan bunu anlatmak gerekiyor" dedi.

Nazlıaka "Orada olamadığım için çok rahatsızım"
Yayın devam ederken TBMM`de bulunan CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka da telefonla yayınımıza bağlandı ve LGBTT bireylerin Onur Haftasını kutladı. Nazlıaka yayında "Bana bu fırsatı verdiğiniz için ve yayınınıza konuk ettiğiniz için size çok teşekkür ederim. Bugün aslında İstanbul`da, Onur Yürüyüşünde olamadığım için çok rahatsızım. Beden olarak Ankara`dayız belki ama aklım, kalbim İstanbul`da atıyor şu anda. Gerçekten de Onur Yürüyüşüne destek vermeyi, orada olmayı çok arzu ederdim. Yine de baktığımızda her yıl bu yürüyüşün daha geniş bir katılım ile daha geniş kitleleri kapsayacak şekilde gerçekleştirildiğini görüyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bu hafta LGBT anneleri ile bir basın toplantısı düzenledik. Bu da mecliste ilk kez gerçekleştirdi. Böyle bir adıma LGBT aileleri ile ilk kez imza attığımız için mutluyum. Yalnız AK Parti torba yasa çalışmaları nedeni ile meclisi yoğun çalıştırıyor. Bu nedenle bugün aranıza katılamadığımız için çok üzgünüm. Bu vesile ile mazeretimizi de bildirmek, dinleyicilerinizin anlayışına sığınmak istiyorum. Bir gelişmeyi daha dinleyicileriniz ile paylaşmak isterim. LGBT bireyler ile ilgili ben meclisteki ofisimden bazı LGBT sayfalarını ziyaret etmek istedim. Ancak burada sansüre takıldık. Ben daha sonra bu konuda Meclis Başkanı ile de görüştüm. Dilekçe ve soru önergesi verdim. Bunun Anayasa`nın 10. maddesine aykırı olduğunu, hiç bir ayrım yapmadan kanunlar karşısında her bireyin eşitliğinden yola çıkarak LGBT bireylerinde her türlü yasal hakka sahip olduğunu, LGBT bireylerin de bu sayfalara erişim hakları olduğunu ve herhangi bir kısıtlama getirilmemesi gerektiğini söyledim. Burada Bilgi İşlem Müdürü ile de bir çalışma yaptık ve artık bu sayfalara meclisten erişilebiliyor. Ancak adeta bu sayfalar yasaklı sayfalar gibiydi. Sansürlenmişti. Yani mecliste küçük olmakla birlikte her geçen gün bir adım daha atıyoruz. Dileriz bu adımlar yeni anayasayı da etkileyecek adımlar olur. Bu yol uzun ince bir yol. Ben hiç umutsuz değilim. Her mücadele muhakkak sonrasında hakettiği hakları kazandıracaktır insanlara. Tüm Radyo GaBiLe dinleyicilerinin her yıl yapılacak olan Onur Yürüyüşünün bir öncekinden daha kalabalık olacağını bilmelerini istiyorum. İyi yayınlar diliyorum" dedi.

Ağbaba "Cezaevlerinde bir kez daha cezalandırılıyorlar"
CHP Milletvekili Veli Ağbaba da Radyo GaBiLe yayınına bağlanarak görüşlerini aktardı. Ankara`da Meclis çalışmalarına ara vererek yayına katılan Ağbaba "Öncelikle iyi yayınlar diliyorum. Yaşamın her alanında nefret ve ayrımcılık var. Ben cezaevlerini geziyorum. Özellikle ceza evlerinde ciddi ayrımcılıklar yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde bu konuda da bir rapor yayınladık. Sırf cinsel kimliği nedeni ile dışlanan ve cezaevinde bulunurken tekrar üst üste cezalandırılan insanlar var. Bunların sorunlarını dile getiriyoruz. Cezaevlerinde böyle bir ayrımı asla kabul edemeyiz. Sizin dışarıda gördüklerinizin kat kat üstünde ayrımcılıklar yapılıyor cezaevlerinde. Biz bunların takipçisiyiz ve takipçisi olmaya da devam edeceğiz. Ayrımcılığın her türlüsüne yaşamın her alanında karşıyız. Yaşamın her alanında her bireyin eşit olması gerekmektedir." dedi.

Sulu "KAOS GL Dergisi 18 yaşında"
Yürüyüşe katılarak destek veren KAOS GL Dergisi Editörü Barış Sulu yayınımıza telefonla bağlanarak görüşlerini aktardı. Taksim Meydanından merkez stüdyomuza telefon ile bağlanan Barış Sulu "Türkiye`de onuncusu düzenleniyor bu yürüyüşün. Ancak Onur Haftasının yirmincisi. 1969 yılında Amerika`nın Newyork kentinde bir barda LGBT bireylerin ilk direnişi ile başlayan ve bütün dünyaya yayılan bir organizasyon bu. Türkiye`de de on senedir yürüyüş yapılıyor. Özellikle son senelerde gayet coşkulu ve kalabalık bir katılım var. Ben uzun süredir bu etkinliklere katılıyorum. Önce 100 kişiydi. Sonra beş yüz oldu. Ardından bin, üç bin, beş bin derken bugün on binlerle bu meydandayız. Her geçen gün artıyor. Medyada da görünürlük anlamında çok fazla arkadaşımız artık yer alabiliyor. Konuşuyor ve bu sorunları anlatabiliyor." dedi. KAOS GL Dergisi ve çalışmaları hakkında da bilgiler veren Sulu, "KAOS GL`de ayrıca medya izleme yapıyoruz. KAOS GL Dergisi Eylül 1994 yılında ilk sayısını çıkardı. 125. sayımızla bugün 18 yaşına girmiş bulunuyoruz. 18 yıldır yayın hayatına aralıksız devam ediyor. Baskı öncesi hazırlıkları derginin editörü olarak ben yapıyorum. İki ayda bir dergimiz yayınlanıyor. Web sitemizden bizimle ilgili her türlü bilgiye ulaşabilir veya abone olabilirler. www.kaosgl.org adresinden de arşivimizi pdf olarak görebilirler. Yazılmadık, söylenmedik hiç birşey kalmamış neredeyse. LGBT tarihi ile ilgili Türkiye`deki en köklü basılı kaynaktır KAOS GL Dergisi" dedi.

Tarhan "Kartopu gibi büyüyoruz"
Lambda İstanbul Dernek Yöneticisi Vicdani Retçi Mehmet Tarhan da Radyo GaBiLe yayınına konuk oldu. Tarhan, Radyo GaBiLe`de yaptığı açıklamalarda "Ben ilk yürüyüşte de vardım. 15-20 kişiydik. Bugün baktığımda ucunu, sonunu göremediğim bir kalabalığın içerisindeyim. Bu anlatılamaz bir heyecan bir duygu. Aslında sivil toplum örgütleri bu süreçte çok sıkı çalıştı. Bunun sonucu olarak katılım gitgide büyüyor ve bizimde cesaretimiz artıyor. Bu bir kartopu etkisi yaratıyor. Milletvekillerimiz, sanatçılar, gazeteciler, LGBT aileleri, Yurtdışından katılımcılar, LGBT destekçileri buralarda. Yayını dinleyenleri önümüzdeki yıl buraya bekliyoruz" dedi.

Oyuncu Manken ve LGBT Aktivisti Azra Zen de Gay Pride Özel yayınına katıldı. Zen "Bizi dinleyen herkezin burada olmasını istiyorum. Gizlenmeyin, çekinmeyin. Öldürenler kaybetsin. Burada olmak çok güzel" dedi. Zen, yayında Ajda Pekkan`ın Hür Doğdum Hür Yaşarım şarkısını da canlı olarak seslendirdi.

Tüm röportajlar ile Radyo GaBiLe Gay Pride Özel Yayınının tekrarı 2 Temmuz 2012 Pazartesi saat 21:00`de www.radyogabile.com adresinden yayınlanacak.

GaBiLe Grup adına yapılan açıklamada da "Gay Pride 2012 Organizasyonu ve Onur Yürüyüşü Organizasyonda rolü bulunan, görev alan, organizasyonda emeği geçen herkese, Yürüyüşe katılarak destek veren Milletvekilleri, Sanatçılar, Oyuncular, Sivil Toplum Kuruluşları, Gazeteciler, Aktivistler, LGBT Aileleri ve destekçileri, LGBT vatandaşlarımız ve Türk Kamuoyuna GaBiLe Grup ekibi ve üyelerimiz adına teşekkür ederiz" denildi.


Eklenme Tarihi : 02.07.2012
Haber Editörü : Duman
  «« GERi
Bu haber 470692 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Hiç bir sorun ya da tatsızlık olmadığı için yandaş medya yürüyüşümüzü yayınlamadı . Onların istediği sahiplerinin dediklerini yapmak . Tek bildikleri yalakalık .
Yazan : orhunene     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    keşke bende orda olabilseydim. bu arada bizi temsil eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. sağolunnn
Yazan : olgayyyyyyy     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    FERAY, herkes senin gibi topluma ayak uydurayım deseydi bu ateş asla büyümezdi, kadın kıyafeti giyen erkekler ve saçını kazıtan kadınlar ataerkil toplumun dayattığı cinsiyet rollerine bir isyandır. İnsanları tektipleştiren, kalıplara hapseden zihniyeti kınıyorum.
Yazan : askveguven     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    tek kelime ile mükemmeldii velevki ibneyiz buda kimseyi ilgilendirmezz eşcinsellik bir hastalık degilldir bunu sokun kafanızaa ahmaklarr
Yazan : Eti_cicibebeee     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben gittim süperdi . Gelin hepiniz ! Yaşayın o güzel atmosferi . Öptüm hepinizi sevgiyle :)
Yazan : orhunene     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Her geçen sene çığ gibi büyüyoruz. Nice Onur Yürüyüşlerinde buluşmak dileğiyle.
Yazan : mavibear_     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    ben ordaydım beni şaşırtan bukadar lezbiyenin katılımı bence yürüyüş amacına ulaşmadı çünkü sılogan yoktu varolanlar bizi temsil etmiyor onure ve hak talebinde bulunmuyor hatta aşalıyordu keşke daha mantıklı ve toplumdan haklara dayalı sıloganlar olsaydı.anlamadığım özgürlük nedir erkeğin kadın kıyafeti giymekmi yada kadının saçlarını kazıtmasımı hepimiz kendimizi anne baba yerine koyalım ve düşünelim nasıl bir evlat isteriz kendimize öz eleştiri yapabilirmiyiz . ben marjinal değilim ,içimden her geleni yapamam çünlü benim normal bir sosyal hayatım var lütfen cinsel kimliğinizi sorun yapmayın topluma ayak uydurun ve CİNSEL KİMLİĞİNİZLE YAŞAYIM AMA ASİL OLSUN
Yazan : FERAY     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    bir taraftan web kamerasından ıstrıklal caddesı dıger taraftan engin ve tamaranın ropartajları ve dumanın profosyonel sunumuyla TOSUN olarak yuruyuste olmasam bılene radyoyu dınlerken bende ordaydım o hazzı yasattıgınız için teşekkur ederim
Yazan : clavicula325     Beğen

    Oradaydım muhteşem kalabalığın arasında ve gururla yürüyüşe katıldım. Gay,lezbiyen,bisex arkadaşlar hepsi bir harikaydı,keşke LGBT tarafından bu onur yürüyüşü her ay yapılsa.
Yazan : Bi_MAN     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    orada olamadıgım için su an oturdum içiyorum o derece :/
Yazan : intention     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Şarkıcı Cyndi Lauper ABD’deki Evsiz LGBT’ler İçin Bir Çalışma Başlattı Şarkıcı Cyndi Lauper ABD’deki Evsiz LGBT’ler İçin Bir Çalışma Başlattı
   Şarkıcı, ABD’de evsiz olan yaklaşık 1,6 milyon gencin yüzde 40’ının kendini gey, lezbiyen, biseksüel ya da trans olarak tanımladığını herkesin bilmesini istiyor. Şarkıcı, Kırktan Hiçe Projesi (Forty to None Project) ile gençlere yardım edip halkı bilinçlendirmek istiyor. Cyndi Lauper AB...

Haber | Hormonlu Domates LGBT Realitesini Tanımayan AKP’ye Gitti Hormonlu Domates LGBT Realitesini Tanımayan AKP’ye Gitti
   Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), LGBT’lerin yeni anayasayla ilgili taleplerini görmezden/duymazdan geldiği için Hormonlu Domates Homofobi Ödülüne layık bulundu. Lambdaistanbul LGBTT Dayanışma Derneği’nin 2005’ten beri verdiği Hormonlu Domates Ödülleri’nin bu seneki kazananları belli oldu. ...

Haber | Almanya Almanya
   Almanya`nın başkenti Berlin`de dün eşcinsellerin düzenlediği Christopher Street Day (CSD) adlı yürüyüş sırasında doğum sancıları tutan ve hastaneye yetişemeyen Saliha Yakut adlı Türk, Mario Stöcklein adlı Alman polisinin yardımıyla otomobil... Dünya Jinsei Mucizesini Konuşuyor! Almanya`nın baş...

Haber | Dr. Seven Kaptan: Eşcinselliğin tedavisi olsa, heteroseksüeller de eşcinsel yapılabilirdi!.. Dr. Seven Kaptan: Eşcinselliğin tedavisi olsa, heteroseksüeller de eşcinsel yapılabilirdi!..
   20. İstanbul LGBT Onur Haftası öncesinde, LİSTAG’da üç senedir gönüllü terapistlik yapan Psikiyatr Seven Kaptan’a sorduk... “Beş saatlik sürenin ardından bana eşcinsel olduğunu söyledi. İşte o an ondaki rahatlamayı gözlerinde gördüm. Ağlamayı kesişini ve sakinleştiğini çok net hatırlıyorum. Tab...

Haber | "Faşizme karşı omuz omuza" bir Trans Onur Yürüyüşü
   20-24 Haziran tarihleri arasın da bir dizi etkinlikle kutlanan Trans Onur Haftası bugün 17.00 sularında başlayan yürüyüşle son buldu. “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganlarıyla yürüyüşü engellemeye çalışan bir grupla LGBT bireyler arasında arbede yaşandı. Katılımcıların arasına giren saldırganla...

Haber | 20. İstanbul LGBT Onur Haftası Pazartesi Günü Başladı. 20. İstanbul LGBT Onur Haftası Pazartesi Günü Başladı.
   Bu sene 20.si düzenlenen İstanbul LGBT (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans) Onur Haftası’nın programı açıklandı. Dolu dolu olan programda seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Söyleşilerden sergilere, sinema ve tiyatro gösterilerinden, partilere, atölye çalışmalarından dans gösterilerine, etkinliklerle dol...

Haber | Malta Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliğini Nefret Suçları Yasasına Aldı Malta Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliğini Nefret Suçları Yasasına Aldı
   LGBT (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans) bireylere yönelik suçlar bundan böyle din, ırk ve engellilik durumlarına karşı işlenen suçlarda olduğu gibi “nefret suçu” olarak kabul edilecek. İtalya`nın güneyinde bir Akdeniz ada ülkesi olan Malta parlamentosu vatandaşlarını cinsel yönelim ve cinsiyet ki...

Haber | Uganda`da eşcinsel hakları tehlikede Uganda`da eşcinsel hakları tehlikede
   Ahlak ve Milli Birlik Bakanı Simon Lokodo, Uganda`da `eşcinselliği teşvik ettiği düşünülen` 38 sivil toplum kuruluşunu kapatacağını açıkladı. Lokodo, Reuters`a, "Elimde eşcinselleri güçlendirmek ve örgütlemek amacıyla düzenledikleri toplantıların dokümanları var" dedi. Bakan, kapatacağını iddia...

Haber | Akdeniz LGBT Ağı İstanbul’da Toplandı Akdeniz LGBT Ağı İstanbul’da Toplandı
   Akdeniz Dayanışma Ağı Toplantısı’nın üçüncüsü bu sene İstanbul’da düzenlendi. Akdeniz Ağı Toplantısı gelecek sene Arnavutluk’ta gerçekleşecek. Uluslararası Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans ve İnterseks Derneği (ILGA) tarafından organize edilen, Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim...

Haber | Gülümse: Gülümse: "Anayasada LGBT’lere Eşitlik"
   SPoD (Sosyal Politikalar, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği ) LGBT bireylerin Anayasal eşitlik talebini vurgulayan bir fotoğraf kampanyası başlattı. “Anayasada LGBT’lere eşitlik” Tumblr sayfası açan dernek, bir birinden renkli simaların fotoğraflarıyla, herkesi ziyarete ve ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi