Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
690 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | `Sihirli değneğim olsa eşcinsellerin hayatını kolaylaştırmak için tüm homofobikleri eşcinsel yapardım`

`Sihirli değneğim olsa eşcinsellerin hayatını kolaylaştırmak için tüm homofobikleri eşcinsel yapardım`


Şarkıcı İrem Derici’den GayMag’e çarpıcı açıklamalar...Şarkıcı İrem Derici, “eşcinsellerin hayatını değiştirmek için sihirli değneğiyle homofobikleri de eşcinsel yapardım” dedi. Türkiye’deki eşcinsellik algısına dair her şeyin değişmesi gerektiğini ifade eden Derici, eşcinsel bir çocuğu olursa ona “seni üzenin alnını karışlarım” diyeceğini söyledi.

Şarkıcı İrem Derici, gey magazin dergisi GayMag’e konuştu. GayMag’den Fatih Kocatürk’ün yaptığı söyleşinin satır başları şöyle:

Ekin ve Emrullah’ın düğününde “Budur” diye bu haberi retweet etmiştin, homofobik insanlarla ilgili yaklaşımlarını biliyoruz, peki sana bu tweet’lerinden sonra olumlu ya da olumsuz tepkiler geldi mi? İkisinden de örnek verecek olursak en çok etkileyen seni hangileriydi?

İkisi de geldi ama olumsuz ağırlıklıydı. Tırnak içinde “beddua” ettiler bana, inşallah oğlun olur, üstüne bir de gey olur diye. Sinirlenmiyorum, üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum böyle düşünenlere. Nasıl yardım edebilirim onlara acaba diyorum.

Sosyal medyada yorum okumayı da bir süre önce bıraktım. Çünkü bana girip“ALLAH BELANI VERSİN İNŞALLAH ÖLÜRSÜN” yazan 6-7 yaşında çocuklar var.

Ve okumayı bırakma sebebim 10 yaşında bi’ kızın “Seksi fotoğraflarım için sayfama beklerim” yazmasıydı bi’ fotoğrafımın altına. İşte bunlar hep iPad’i sussun diye çocuğun eline kakalayan beyinsiz ebeveynlerin eseri. Ay bak kafa gitti sinirden konudan konuya atlıyorum.

Sence Türkiye’deki eşcinsellik algısıyla ilgili neler değişmeli?

Her şey.

Dünyada pek çok ünlü eşcinsellerle ilgili projelerde gönüllü olarak yer alıyor, sen de böyle bir projede yer almak ister misin?

Bir şeyleri değiştirebileceğine inanırsam neden olmasın. Kadına şiddeti engellemek için plastik makyajla kadınları dayak yemiş hale getirip çekmek kafası tırt işlerden gına geldi, gerçekten etkileyici bi’ projede zevkle bulunurum.

Senin gey ikonların kimler peki?

Cher ve Madonna. Cher’e de benzetildiğim çok oldu o yüzden ayrı bir sempatim var ona (gülüyor). Son dönemlerde de Lady Gaga. Born This Way’i konserlerimde söylerim mesela, şarkının bu kısmını ekstra güçlü, daha dik durarak söylerim:

No matter gay, straight or bi,

Lesbian, transgendered life,

I’m on the right track baby,

I was born to survive.

Çocuğunuz olduğunda bir gün sana eşcinsel olduğunu açıklasa tepkin ne olurdu?

Grindr’da ekmek yok Hornet’e takıl derim (gülüyor). Şaka şaka. Oğlum/kızım seni seviyorum, seni mutlu edecek kişiyi bul, seni üzenin alnını karışlarım derim.

Eşcinsellerin hayatını kolaylaştırmak için bir şeyi değiştirecek olsaydın neyi değiştirirdin?

Sihirli değneğimle homofobikleri de eşcinsel yapardım. N’apiyim en kolayı o olurdu.

Seni takip eden ve aranızda özel bir bağ olduğunu düşünen eşcinsel takipçilerine iletmek istediğin bir mesaj var mı?

Şerefinize diyorum, bütün istediğiniz kapılar açılsın diyorum .

KAYNAK: t24.com.tr 03.03.2015


Eklenme Tarihi : 03.03.2015
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 390317 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Bu ülke öyle bi gelismislige hazır değil ya, yapma :D
Yazan : kuantum     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    annem yaa yorumlara baktım acınası halde bazıları :) beni haberden çok yorumlar etkiliyor neden esas fikir burda düşünceler burda :) irem derici` yi seviyorum gerek sanatı gerekse doğal yapısı ve davranışlarıyla sempatik :)
Yazan : yesil341     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    mert bi kadın olduğunu düşünüyorum...homofobik özleri var mı bilemem..!
Yazan : gana     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Homofobikler zaten kendilerinden nefret eden gizli escinseller; sihirli degnekle onlari bi defa daha mi escinsel yapacakmis? :-)
Yazan : mitat32     Beğen

    kendi çıkarı için veya değil o önemsiz sonuçta öyle veya böyle biri bizi destekliyor ki biz kendimize bu kadar zarar verirken bizden olmayan birinin desteği hiçbir zaman 100% olamaz önceden şarkılarından dolayı sempatim vardı ropörtajdan sonra dahada sevdim bu ona ne katacak hiçbir şey çünkü sadece internetten dinlemeye devam edicem
Yazan : strappoo     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    en azından bisexüel lezbiyendir.lezbiyen ya da gay olmayan birisi bukadar ince ve ileri düşünemez konuşamaz gayler hakkında. ama çok güzel açıklamış.daha da çok sevmeye başladım... :)
Yazan : Poligami06     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu kadını hiç sevmedim sevemedim, bu röpertajıda asla ilgimi çekmedi, kendi çıkarı için olduğunu düşünüyorum. üniversiteli gençlere ağız almaz kelimeler yaptığınıda biliyoruz, sihirli deynekmiş bende inandım, sihirli deyneği bulsan bence eşcinselleri unutursun...
Yazan : eros     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    kızım varya tum sarkılarini indiyorum apple dan ;)
Yazan : osis34     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    bunuda irem derici gibi bir homofobik diyor :) ne kadar yapmacık
Yazan : Bear_P24     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    kendisi de lezbiyen ise belki inandırıcı ama deyilse inandırıcı deyil. acıklasın lezbiyen olduğunu tamam derim bide...
Yazan : ben_o     Beğen

    kım tutmuyor ırem derıcımı suan en populer kadın sarkıcı be
Yazan : olguncux1x     Beğen

    aramızda öyle homofobikler var ki onlardanda çok zarar geliyor işe yaramazdı. nedeni öyli kişiler varki yaşıyor bu işi ama yok ben gay deyilim si...ciyim yok öyle deyilim ben sadece bi kez denedim.. misali onlar yaşarlar başkalarına gider derler ki ..k..nü.. s...tim. g.. veren o misali. .eğer öyle bir deynek olsa bu işin aslını insanlara anlatabilen gerecek biri cıksa .günahsa kesin günah günah deyilse kesin günah deyil. yaşasın herkes istediği gibi misali. bu dediklerimi de carpıtıp alay gecenler olabilir ama umarım ekslere çekilmez saygıla
Yazan : ben_o     Beğen

    zaten seni çok severdim...şimdi daha çok seviyorum..helal olsun sana kız..!!
Yazan : askimi_ariyorum     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    başka söze gerek yok zaten...! :)
Yazan : sonmekdup     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    süper bir kadın ya helal olsun çok seviyorum seni :)
Yazan : offyour     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yazık buda baktı tutmuyor LGBTlerden yararlanıyım dedi ah canım yazık sana :D
Yazan : LittleMonsterr     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Tarihimizden Eşcinsel Metinler – 2 Tarihimizden Eşcinsel Metinler – 2
   “Tarihimizden eşcinsel metinler meselesine kafa patlatırken aslında meselenin Türk ya da Anadolu eşcinselliği veya Osmanlı – Yunan eşcinselliğinden daha derin bir izahatinin olabileceği fikrinden hareketle şu gün bir takım çevrelerce marjinalleştirilen eşcinselliğimizin tarihin derinliklerinde bugün...

Haber | Trans Seks İşçilerine Savunma Eğitimi Trans Seks İşçilerine Savunma Eğitimi
   İstanbul LGBTİ Dayanışma Derneği 3 Mart Dünya Seks İşçileri Günü vesilesiyle kendilerini “seks işçisi” olarak tanımlayan trans kadınlara “öz savunma eğitimi” vereceğini açıkladı. İstanbul LGBTİ Dayanışma Derneği’nin açıklaması aşağıda: “Türkiye’de seks işçileri henüz resmi olarak işçi haklarına s...

Haber | Cinsel Kimlikler Sözlüğü Cinsel Kimlikler Sözlüğü
   Cins, birbirine benzeyen ve ortak birçok karakterleri olan türler topluluğu. Cinsiyet, erillik ve dişilik arasında farklılık gösteren özellikler aralığı. Bağlama göre, bu özellikler biyolojik cinsi, cinse dayalı sosyal yapıları veya cinsiyet kimliğini kapsayabilir. Cinsiyet kimliği, kişinin roman...

Haber | Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı saldırıya uğrayan trans kadını ziyaret etti Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı saldırıya uğrayan trans kadını ziyaret etti
   Mersin Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu transfobik nefret saldırısına uğrayan trans kadını ziyaret etti.Mersin Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu transfobik nefret saldırısına uğrayan İpek Kaya’yı hastanede ziyaret etti. İki kişi tarafından zorla bir özel araca bindirilen ve öl...

Haber | Mersin’de seks işçisi kadına transfobik saldırı! Mersin’de seks işçisi kadına transfobik saldırı!
   Mersin’de İpek adlı trans seks işçisi, dün gece çarkta anlaştığı iki kişinin nefret saldırısına uğradı. Darp edilen ve bıçaklanan kadın, ıssız bir portakal bahçesinde ölüme terk edildi. Mersin’de dün gece çarkta anlaştığı iki erkeğin arabasına binen trans seks işçisi İpek, ne olduğunu anlamadan a...

Haber | LGBTİ aktivisti Çakmak Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi oldu LGBTİ aktivisti Çakmak Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi oldu
   LGBTİ aktivisti Sedef Çakmak, Belediye Başkan Danışmanı olarak çalıştığı Beşiktaş Belediyesi’nde Meclis Üyesi oldu. Yaklaşık bir yıldır Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar’ın danışmanlığını yapan LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) aktivisti Çakmak, bugün itibariyle çalışmalar...

Haber | “Türkiye’den çıkacak LGBT temalı bir filme yapımcı olmak istiyorum” “Türkiye’den çıkacak LGBT temalı bir filme yapımcı olmak istiyorum”
   Yapımcılığını Ali Betil’in üstlendiği “Love is Strange” filmi 14. Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali kapsamında Türkiye’de gösterildi. Yapımcılık kariyerinizden önce sinema üzerine bir şeyler yapma kararı aldığınız ilk andan başlayalım. 2011 yılında yönetmenliğini yaptığınız "Sidikli" filmin...

Haber | LGBTİ aktivisti HDP’den aday adayı: Çözüm sürecinde LGBTİ’lerle de barışılması gerekiyor LGBTİ aktivisti HDP’den aday adayı: Çözüm sürecinde LGBTİ’lerle de barışılması gerekiyor
   LGBTİ aktivisti Barış Sulu, geçtiğimiz hafta Eskişehir’de genel seçimler için Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) aday adayı oldu.7 Haziran genel seçimlerinde yarışmaya nasıl karar verdiniz? Öncelikle ben LGBTİ’lerin (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) artık siyasetle ilgilenmesi ge...

Haber | Gay Ve Lezbiyenler İçin Facebook Harekete Geçti! Gay Ve Lezbiyenler İçin Facebook Harekete Geçti!
   Milyarlarca kullanıcısı olan Facebook yaptığı değişiklik ile herkesi şaşırttı. Uzun süredir LGBT aktivistlerinin şikayetçi olduğu cinsiyet seçenekleri konusunda yeni bir değişikliğe gitti. Artık Facebook`ta gay ve lezbiyenler cinsel tercihlerini arkadaşları ile paylaşabilecekler. Dünyanın her ül...

Haber | Gecekonduda yaşayan travesti ölü bulundu Gecekonduda yaşayan travesti ölü bulundu
   Mimar Sinan Mahallesi 6008 Sokak No. 12 adresindeki gecekonduda ikamet eden Nehir Yaldır (1970- Mersin) isimli şahıs evinde ölü bulundu. MANAVGAT`TA Ev sahibini tarafından oturduğu koltukta ölü bulunan Nehir Yaldır’ın 3-4 gün önce öldüğü ve Travestilik yaparak geçimini sağladığı iddia edildi. M...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi