Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   olgunruh35:[Balikesir] Gizliliğe önem veren,güvenilir,olgun,ne istediğini bilen bir dost arayışındayım.Tanışmak üzere....     |     MyNameIsBear:[Kocaeli] BORA SENİ ÇOK SEVİYORUM SANA AŞIĞIM! KEŞKE SEN DE BURALARDA OLSAN.     |     abant:[Bolu] BOLU VE ÇEVRE İLLERDEN OLAN KİMLER VAR? MSJ LARINIZI BEKLİYORUM.     |     misafir00:[Mersin] MESAJINI HEYECANLA BEKLİYORUM.     |     selimcanap34:[istanbul] Herkese iyi gecelerr .     |     cankaya_fullP28:[Ankara] ankara’dan kendisi ve ruhu olgun adam gibi adamlara selam olsun.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1962 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Nisan TOP 10
Haber | Rusya`dan Conchita Wurst tepkisi

Rusya`dan Conchita Wurst tepkisi


Danimarka`nın başkenti Kopenhag`da düzenlenen 59`uncu Eurovision Şarkı Yarışması`nı kazanan Avusturyalı Conchita Wurst`un zaferi başta Rusya olmak üzere bazı ülkelerde tepkilere neden oldu.

Avusturya`ya Eurovision tarihinde 48 yıl sonra ikinci kez birincilik getiren 25 yaşındaki travesti şarkıcının yarışmadan çıkarılması için imza kampanyaları yapılan ülkelerden Rusya`da Başbakan Yardımcısı Dmitry Rogozin, "Bu sonuç Avrupa `yla entegrasyondan yana olanlara Avrupa`nın geleceğini gösterdi: Sakallı bir kız" diye tweet atarken, en sert tepki ise aşırı sağcı lider Vladimir Jirinovski`den geldi.


"AVUSTURYA`DAN ÇIKMAMALIYDIK"
Devlet televizyonu Rossiya-1`e konuşan Liberal Demokrat Parti lideri Jirinovski, "Bu Avrupa`nın sonudur. Avrupa`da artık erkek ya da kadın yok. `O` var... Sovyet ordusu 50 yıl önce Avusturya`yı işgal etti. Avusturya`yı özgür bırakmakla hata yapmışız. Orada kalmalıydık" dedi.
Rusya`da yarışmanın topluca izlendiği bazı yerlerde de Wurst`un zaferi yuhalanarak protesto edildi. Buna karşın Wurst, Rus izleyicilerin kısa mesaj yoluyla en fazla destek verdiği üçüncü isim olmayı başardı.

TV ŞOVLARINA KATILARAK ÜNLENDİ
Eurovision adaylığı Ermenistan ve Belarus`ta da karşıt kampanyalara neden olan 25 yaşındaki Wurst, Avusturya`da katıldığı televizyon şovlarının ardından ün kazanan bir isim. 2007`de "Avusturya`nın En Zor Meslekleri" isimli yarışmada bir balık fabrikasında çalışan Wurst, "Çılgın Kızlar" programında da Namibya çöllerinde bir kabileyle birlikte yaşamıştı.
Gerçek ismi Thomas Neuwirth olan Wurst, sahne hayatına atılmadan önce vitrin dekoratörlüğü yapıyordu.

Kaynak: Radikal.com.tr 11.05.2014


Eklenme Tarihi : 11.05.2014
Haber Editörü : Gabile
  «« GERi
Bu haber 433629 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Yorumları okuyunca şok oldum.Burası lgbt sitesi değilmiş gibi yorumlar yazılmış resmen.Yok iğrençmiş,yok kötüymüş de.Üşenmeyip bunları yazanların profillerine baktım,hepsi kompleksli pasif gayler.Şaşırttı açıkçası,iki yüzlülükte son nokta.
Yazan : stronger     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu ne sanatcısı ya soytarının teki.
Yazan : yakut62     Beğen

    ne kadar homofobik şahıslar varmış bu sitede.siz kendinizi ne sanıyorsunuz güzellik abideleri aynaya bakın biraz insanların dış görünüşüne göre yargılamak kimsenin haddine değil.beğenmeme yi anlarım fakat iğrenç sapık gibi terimler hiç hoş değil.her erkek sakal mı bırakır.çıkıp şarkısını söyledi ve birçok ülkeden de tam puan alarak birinci oldu tepki gösterenlere de sakalları bir yerlerinize batmıştır.
Yazan : serser84     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Dünyada tek bir cins, tek tip bir sevgi, tek tip bir aşk nasıl yoksa, ``bir erkek nasıl olurda bir erkekle yatabilir, utanmıyor musunuz`` diyenlere ``her erkek illa kadınlardan hoşlanacak diye bir kural mı var? Herkes işine baksın`` diyorsak, kendimize gösterilmesini istediğimiz hoşgörüyü başkalarına da göstermemiz gerekir ki, o saygı ve hoşgörüyü talep etme hakkımız olabilsin. Dünya sadece siyah ve beyazdan ibaret değil. Bir sürü farklı renkden oluşuyor. Hiç birimiz, ne sen ne ben ne de Conchita, bir başkasının kafasının içindeki kalıplara uymak zorunda değil. Unutmayın ki arkadaşlar, başkalarının hoşuna gitmiyor diye olduğumuzdan farklı davranırsak, bizi biz yapan kişiliğimizle beraber, kendimize olan saygımızı da yitiririz. Bu ikisini yitirdikten sonra cümle alem size hayran olsa ne olur olmasa ne olur.
Yazan : str_looking     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Rusya 2003 te lezbiyen ikili yollayan ülke degil miydi? :)
Yazan : Gizli_Kisi     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu arada sırf cinsiyetinden dolayı ayrımcılık yapılıyor farkında mısınız? Halbuki şarkıyı oldukça güzel söylemiş, niye bu tepkiler anlamadım, özellikle Rusya, kendi ülkeleri eşcinsel kaynıyor haberleri yok herhalde
Yazan : doublefun2013     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Birşeylerin bokunu çıkartan millet sadece biz değilmişiz,bunu anladım...!!!!! saçma sapan bir tarz ve sonuç....
Yazan : cixxxis     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yorumlara bakıyorum da herkes tipine iğrenç demiş, size ne ya siz kendinize bakın, sanki hepiniz süper modelsiniz
Yazan : doublefun2013     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    kendini kabul edememiş, hala saklanıp sıkışınca ortaya bir kadın ya da erkek süren ve ``ben zaten sonbaharda evleneceğim.`` diye zırvalayan ibnelerin Conchita`ya saldırmaları onların asıllarına rücu etmeleridir. yok onla yatılmazmış, yok iğrençmiş!!! görende her geyin bu anonim paçozların kapısında kuyruk olduğunu zanneder! ibnelik sadece bir cinselliği değil bazı insanların ikiyüzlü ahlakını da ifade eder. gündelik hayatının dışında kaçak göçek yaşadıkları ibnelikleri bu gibiler için sadece bir fabrikasyon hatasıdır. evet, onlar birer fabrikasyon hatasıdır. hiçbir şeyi başaramadıkları silik ve pespaye hayatlarında akılları sıra kıymeti kendinden menkul zırvalıklarını ``görüş`` diye üzerimize boca edebileceklerini zannederler. sanrılarla yaşadıkları ömürleri zavallı ve fani bedenleri gibi güdük kalmaya mahkumdur. ``eşcinsel`` yönelimlerini açıklamaya kalksalar kimseden kabul görmeyecek ya da kırım kırım sürükledikleri hilkat garibesi halleriyle zaten kimseden bir şey saklayamayacak durumda olan bu garabetler sadece burada ürürler!! gururlandım, göğsüm kabardı...kendim başarmış kadar sevinçliyim.
Yazan : risotto34     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Seviyorsan git traş olma bence..
Yazan : heartache3434     Beğen

    Bu escinsellikle bağdaştırılamayacak bir durum. Sadece insanların dikkatini çekme amaçlı yapılmış bir şey. İnsanlar düşüncelerini toplumsal medyalarda paylaşabilir elbette. Fakat yaş sınırı bulunmayan bir yarışmada böylesine ne olduğu belirsiz, kendini bile kabullenemeyen birini yarışmacı olarak insanlara sunmak çok yanlış. Tabiki sahiplenmek istemenizi de anlayabiliyorum bir kısmınızın ama bu sahiplenmenin ötesinde. Toplumun algılarını yıkmak olmuyor bu, toplumun ahlak anlayışını bozmak oluyor ve buna müsade edilemez. Rahatlık ile evrensel ahlak yasasını karıştırmamak gerekiyor.
Yazan : yuhiyo     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    hoşsun güzelsin de o sakal neden..? madem kadın gibi hissediyorsun ben artık kadınım diyorsun erkekligin simgesi haline gelen sakalı neden kullanıyorsun ?
Yazan : shorty     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    beğenmeme hakkımı kullanıyorum...
Yazan : adana_42aktif     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    sesin şarkın mükemmel..tipin iğrenç farklı olmak dikkat çekmek için bu kadarda olmaz insanların kafasında eşcinselleri ötekilestiriyor..haklı insanlar
Yazan : lumos     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Hala ``tipsiz, ıyy iğrenç`` diyenleri gösterdi bize cesur-eşsiz Conchita! Ötekileştirilenler olarak siz bile böyle söylüyosanız nasıl heteroseksüel toplumdan conchita`yı kabullenmesini bekleyebilirsiniz, hoş beklediğinizi pek sanmıyorum. Eşcinsel olarak, ayrımcılığa uğrayanlar olarak en büyük destekçisi olmamız gerekirken bi de köstek oluyoruz. Bari utanç verici düşüncelerinizi dışa vurmayın. Ben utanıyorum sizin adınıza! Kazandı, sizlere rağmen! Gurur duyuyorum, toplumun güzellik algılarını yıktığı için, kendi istediği gibi görünmekten çekinmediği için! Şimdi siz kendi zavallı yaşamlarınıza dönün, o başarısının tadını çıkarsın.
Yazan : medulla     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    hAK etti ve kazandı bukadar.
Yazan : Modelbaby     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bazi zavalli kendini bilmez cirkin homofobik yorumculari kiniyorum. Sen once cirkin resmine bak ey yorumcu. Cirkin resminle midemizi bulandiriyorsun.
Yazan : aktifsever31     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)

    alışkanlıkların kölesi olmuşuz eşcinsel olsak da.algılarımızı toplumsal mercekle büyüttüğümüzden artık onlar gibi bakmaya/görmeye başladık..sakal onun arzsusu,bize batan kıllar mı,yoksa......?!
Yazan : gana     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bnce rusyanin yadirgamasi son derece sacma geliyo cunki rusyada kadinlar feminen dir onemlidir hic bir erkegi ayik gezmez hepsi sarhostur kadin hangi erkegi isterse onla bersber olur benim moldovali bir ar kadasim vardi onun demesine gore karisi eger birini isterse onunla beraber oluyomus karisamiyomus ona bir keresinde karisina teklif gelmis karisi arkadasa ben falancayla gidiyorum bu gece bekleme beni demis yani durum boyleyken bu arkadaslarin kimseyi yargilamaya hakki yok
Yazan : kararli     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Rusya gündeme bu denli saldırgan bir tutumu düşürerek hem yaptığı yanlışları gizlemeye çalışıyor hem de dünyaya yeni bir soğuk savaş gerilimi yüklemeye çalışıyor. Ama unutmasınlar ki farklılıkları yok sayanlar ve savaş isteyenler her zaman yenilmeye mahkumtur. Çok yaşa Conchita
Yazan : Nihilizm     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    biz insanların bizi anlayabilmesini beklerken lgbt grubundan insanlar bile conchitaya karşı yorumlar yapıyor. çok yazık. biz farklılıklara bu kadar kapalı olmamalıyız. biz böyle yaparsak lgbtyle ilgisi olmayan halkın bizi dışlaması hatta linç etmesi doğaldır. kendimize gelelim ve bir düşünelim derim. Conchita`nın birinci olması beni çok mutlu etti. kendisini alkışlıyorum.
Yazan : moon_struck_34     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    homofobık rusya sana cevap olsun..
Yazan : olgun444     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    bence o sakal sadece bir simge...cinsiyetine karar vermis ve bunu cesurca gerceklestirmis...ama o sakal onu biraz daha cesur yapiyor...eskiden erkek oldugunu bir kez daha vurguluyor....cesurca...tebrikler....basardi..dikkat cekti...ve sozleri cok guzel... odul aldiginda Conchita Wurst `Bu gece barışın ve özgürlüğün olduğu bir geleceğe inanan herkese adanmıştır. Biz biriz ve durdurulmamız mümkün değil†dedi.
Yazan : david1     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu ne be bununlada o iş yapılmazki ogggg.
Yazan : ataa     Beğen

    bu ne arkadaş zavallı yaratık..sakallı kadın bu olsa gerek.. Allahım sendeki sabıra şaşıyorum kıyamet alameti budur heralde..
Yazan : kutay_kutay     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    tipe bak TİPSİZ AYY MİDEM BULANDI.
Yazan : UveyBaba     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Eurovision şarkı yarışmasını sakallı diva kazandı Eurovision şarkı yarışmasını sakallı diva kazandı
   2014 Eurovision Şarkı Yarışması`nı Avusturya temsilcisi Conchita Wurst kazandı. Wurst, sakalları ve kadın kıyafetleri nedeniyle ülkesinden tepki görmüş ancak geri adım atmamıştı. KOPENHAG - Danimarka`nın başkenti Kopenhag`da, bu yıl 37 ülkenin katılımıyla 59`uncusu düzenlenen Eurovision Şarkı Yar...

Haber | Neil Patrick Harris çıplak! Neil Patrick Harris çıplak!
   Bir süre önce Eşcinsel olduğunu açıklayan Neil Patrick Harris, Rolling Stone dergisi için "çıplak" poz verdi. ‘How I Met Your Mother‘ dizisiyle yıldızlaşan Amerikalı oyuncu Neil Patrick Harris, Rolling Stone dergisinin son sayısının kapağı için çıplak poz verdi. Harris fotoğrafta, ‘stratejik‘ ...

Haber | Bilgisayarıyla evlenmek istiyor Bilgisayarıyla evlenmek istiyor
   ABD`de bir avukat, bilgisayarı ile evlenebilmek için dava açtı. Açtığı sıra dışı davalar ve eşcinsel evlilik karşıtı söylemleriyle tanınan Avukat Chris Sevier, porno dolu bilgisayarı ile evlilik başvurusu kabul edilmeyince karşı dava açtı. Utah eyaleti Yargıtay 10’uncu Dairesi’ne 50 sayfalık dava...

Haber | “Ödülümü Hayatını Kaybeden Translar İçin Alıyorum” “Ödülümü Hayatını Kaybeden Translar İçin Alıyorum”
   Sadri Alışık Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan Okan Urun, “Bu ödülü hayatını kaybeden bütün trans arkadaşlarım için alıyorum” dedi. GalataPerform’un “İz” adlı oyunundaki trans kadın seks işçisi “Sevengül” karakterini canlandıran Okan Urun Sadri Alışık Tiyatro Oyuncu Ödülleri yardımcı rolde ...

Haber | Lady Gaga İstanbul`u ayağa kaldıracak! Lady Gaga İstanbul`u ayağa kaldıracak!
   Lady Gaga, “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball” Turnesi kapsamında ilk kez Türkiye’de! Günümüzün dünya turnesine çıkmış en ünlü sanatçılarından Lady Gaga, “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında ilk kez Türkiye’ye geliyor. Daha önceki turnelerinde 4 milyonun üzerinde bilet sat...

Haber | İstanbul`da lezbiyen aşk cinayeti İstanbul`da lezbiyen aşk cinayeti
   İstanbul`da eşcinsel bir kadın, ilişki yaşadığı kız arkadaşını bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenince bıçaklayarak öldürdü. İstanbul Esenyurt`ta eşcinsel H.C. (26), ilişki yaşadığı S.D.`nin (21) adlı genç kızın bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendi. Kız arkadaşı S.D.`yi ablasının evine çağıran H...

Haber | Eurovision`da Drag Queen Ayrımcılığı Eurovision`da Drag Queen Ayrımcılığı
   Rusya, Bellarus ve Ermenistan’da, drag queen Conchita Wurst’un Eurovision’dan çekilmesi için kampanya başlatıldı. Ermenistan`ı temsil eden Aram MP3 "“Kadın mı erkek mi olduğuna karar versin" dedi. Rusya, Bellarus ve Ermenistan’da, drag queen* Conchita Wurst’un Eurovision’dan çekilmesi için kampan...

Haber | Dünyadaki ilk üçlü lezbiyen evliliği Dünyadaki ilk üçlü lezbiyen evliliği
   Şimdiye kadar bir çok iki karısı olan ya da iki tane kocası olan insanların ilginç hikayelerine tanık olduk. Ancak bu evlilik şu ana kadar hiç duymadığınız türden... Üstelik oldukça sıradışı evlilikteki 3 kişi de kadın... Dünyadaki ilk üçlü lezbiyen evlilik ABD ’nin Massachusetts eyaletinden. Tar...

Haber | Jodie Foster kız arkadaşıyla evlendi Jodie Foster kız arkadaşıyla evlendi
   51 yaşındaki Amerikalı oyuncu Jodie Foster, bir senedir birlikte olduğu sevgilisi Alexandra Hedison ile evlendi. Geçen sene Golden Globe ödül töreninde eşcinsel olduğunu açıklayan Foster, 20 senedir evli olduğu ve iki çocuğunun babası Cydney Bernard ile 2008 yılında boşanmıştı. Foster daha önce d...

Haber | Çağla`nın katili çocuk çıktı Çağla`nın katili çocuk çıktı
   Beyoğlu`ndaki bir evde "Çağla Joker" adlı travestiyi tabancayla öldüren, "Nalan" adlı travestiyi de yaralayan 17 yaşındaki zanlı asayiş şubesi ekipleri tarafından silahıyla birlikte yakalandı. Beyoğlu`nda iki gün önce yaşanan ve bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili 17 yaşı...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi