Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2125 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Olgun Gay Erkeklerin Daha İyi Sevgili Olduğunu Gösteren ’10’ Sebep

Olgun Gay Erkeklerin Daha İyi Sevgili Olduğunu Gösteren ’10’ Sebep


Olgun gay erkeklerden daha iyi birer sevgili oluyor. Bu tespit size saçma gelebilir ama gerçek.


1 - İlişki kurmaya odaklıdırlar.

Daha olgun erkeklerin daha iyi birer sevgili olmasının en temel sebebi, çoğunun ilişki kurmaya odaklı olmasından kaynaklanıyor.

Hayatlarının herkesle sevişmek istedikleri dönemini geçmişlerdir, yani her şey seks ile ilgili değildir.

2 - Bilgedirler.

Daha olgun birisi ile sevgili olmanın en iyi yanlarından biri de bu. Hayat tecrübeleri birer hazinedir. Ne zaman bir probleminizi anlatsanız, büyük ihtimalle partneriniz o konuyla ilgili bir şeyler biliyor olur, çünkü benzer bir problemi daha önce yaşamış oluyor.

Bunu daha geç biriyle yapmayı deneyin, cidden, kocaman bir mızmızlık.

3 - Yatakta çok daha iyi olurlar.

Daha yaşlı bir erkekle sevişmediyseniz ne kaçırdığınızı bilmiyorsunuz. Genç erkeklerin hiçbiri, seksi bir olgun kurtun eline su dökemez.

Sebep oldukça basit; Daha olgun gay erkekler ne yaptıklarını biliyorlar. Çünkü tekniklerini mükemmelleştirmek için önlerinde uzun bir zaman vardı. Gizli bir gay g-noktanız olduğunu biliyor muydunuz? Öğrenirsiniz! Ama bunu genç bir adamla asla keşfedemezsiniz.

4 - Harika öpüşürler.

Evet, daha olgun gay erkekler öpüşmede harikadır. Geçen maddedeki gibi, bu başarıyı yıllarca süren pratiğe borçlular. Dahası, bir erkeğin erkek gibi nasıl öpüleceğini bilirler!

Hiç 25 yaşında biriyle öpüştünüz mü? Dudaklarını ıslak ekmeğe dokundurmak gibi. Dudaklarını ya da dillerini nasıl kullanmaları gerektiğini bilmiyorlar. Ama yaşı daha büyük gay erkekler öpüşmeyle ilgili her şeyi bilirler.

5 - Finansal olarak dengelidirler.

Bu madde tüm yaşı büyük gay erkekler için geçerli olmasa da, çoğunluk için durum böyle. Yaşı büyük olan erkeklerin neredeyse tamamı, finansal durumlarını toparlamışlardır. Yani, kendilerine ait bir mülkleri olur, birikim hesapları olur ve belirli bir bütçe ile yaşarlar.

Genç erkekler için durum genelde böyle değil. Genç erkeklerin çoğu ciddi maddi borçlarla yaşıyor ve kredi kartı borçları içinde yüzüyor. Öğrenci kredi borçlarından bahsetmiyoruz bile.

Finansal olarak dengeli birisiyle görüşmenin en iyi yanı, paranın bir problem olmayacak olması. Bu onları para için kullanacağınız anlamına gelmiyor. Sadece istedikleri şeyi yapma özgürlüğüne sahipler.

6 - Daha sadıktırlar.

Olgun erkeklerin 20 küsür yaşındaki kalabalıktan daha sadık olduğunu söyleyebiliriz. Bu neden böyle bilmiyoruz.

Belki bu aldatma oyunlarını daha önce oynadıkları ve ne kadar can acıttığını bildikleri için olabilir.

7 - Sürekli ilgiye ihtiyaçları yoktur

Daha olgun gay erkekler, bitmek bilmeyen bir ilgiye ihtiyaç duymuyorlar. Yanlış anlamayın, onlar da fark edilmeyi seviyorlar, ama abartmıyorlar.

Çoğu genç gay erkekler ise, her gün ne kadar “seksi” olduklarıyla ilgili onaylanmaya ihtiyaç duyuyor gibi gözüküyor. Çok sığ gözükebilir ama doğru.

8 - Rekabet sorunu yoktur.

Sürekli birbirinizle yarıştığınız bir ilişki içinde olmaktan daha kötü bir şey yoktur. Hiç böyle bir şey deneyimlediniz mi? Gerçekten berbat!

Eğer baba-tipli biriyle birlikteyseniz, rekabet sorunu yaşamazsınız. Aksine geri planda olmakla ilgili bir problemleri yoktur.

9 - Dramasız Hayat

Bütün genç erkeklerin drama kraliçesi olduğunu söylemek adil olmaz. Ama çok dürüst olmak gerekirse, çoğu öyle. Basit kararlar alma acizliğinden ne renk kıyafet giyeceği konusunda stres yaratmasına, her alanda drama hakimdir.

Olgun erkeklerle durum böyle değildir. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını bilirler. En önemlisi, başkalarının ne düşündüğünü umursamazlar. Buna özgüven denir, bu da son maddemiz.

10 - Daha Özgüvenlidirler.

Olgun gay erkeklerle ilgili en çekici şey, yansıttıkları özgüvendir. Karakter özelliklerinin yukarıdaki 9 maddeyle ilgili olmasının ana sebebi de budur.

Tabii ki, yukarıdaki özelliklere uyan 20 veya 30 küsür yaşındaki erkekler de var ama çok nadir.

Kaynak: Gmag.com.tr


Eklenme Tarihi : 25.02.2017
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 400843 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Çok seviyorum olgun erkekleri
Yazan : Turkmen_Pasifim     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bende Olgun seviyorum yaa
Yazan : Pasifboy35     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben katılıyorum.Bende olgunum ve genç biriyle birlikteliğim oldu 4 yıl.Benden çok şey öğrendi ama yaranamadım...
Yazan : ubakacc     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bencede büyük ölçüde dogru bir tesbit 38 lik bir aktif gay olarak istb😊
Yazan : yagmur_toprakx     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    kesinlikle olgun....gençlerle hiç bir anlamda beraberlik düşünemem.
Yazan : olgunla_ist     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Vaybee demekki olgun birisiyle olucakmışsın gençler kriz içinde yüzüyor birisid benim sanırım :3
Yazan : Cenk27632     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    olgun gay olmak nasıl bir şey: Önce insan olmak gerek olgunu genci fark etmiyor. Gençlerin daha küstah ve bencil olduğu aşikar kendilerine bile saygıları yok. Sanki genç olmak kendi ellerindeymiş gibi :D Olgun olmakta öyle çok matah bir şey değil doğanın kanunu ömrün varsa olgunlaşıyorsun istesende istemesende. Güven meselesine gelince sevgili deyince bi tırsıyorum sonu hep acı ve yıkıcı önce arkadaş dost olmak lazım 2 muhabbet ediyorsun hemen sanki nikah kıyılacak sadece benim olmanı istiyorumlar başlıyor daha hiç buluşmadan sözler isteniyor biraz yavaş gitmek lazım önce arkadaş dost olursak ve saygı duyarsak belki aşkı yakalarız.Bizler eğlenceli insanlarız zaten gizli dünyamızda özgür olmaya çalışıyoruz. hiç bir paylaşım duygu yokken adını sevgili yada Aşk koyunca en doğalından herkez birbirini aldatmış oluyor.
Yazan : merterdinc     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    merhaba bazı yazılar güzel gerçekten hoş tabiki hem aktif kişiler olacaktır hemde pasifler pasifte aranan hem dişilik hem kişiliktir ben olgun aktifim insana insaca deger verilirse ortaya bir sevgi & baglılık dürüstlük çıkacaktır bunu yaşamayan bilmez sagyılar
Yazan : erkekaktf     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben de olgun insanlardan hoşlanırım hayatıma sayısını bilmediğim kadar olgun girdi kimi sadece sex için kimisi de uzun süreli yaşadığım ilişkilerdi. kiminin kalbi çocuk gibi sevilmeye muhtaç seni arayıp saatlerce ağlayıp sana sevgisini haykırıyor. kimisi senle sevgili olup sen arkanı döndüğün anda gözüne başka erkekler kestirip beraber oluyor , kimisi senle olmadan seni çok beğendim aşık olup senle yattıktan sonra hergun seni arayıp soran insan artık aramak için zaman bulamıyor , kimisi de gözüne girmek için sana olmadık şeylerin vaadini kurup senle bir kere yatmanın derdine düşüyor.. demem o ki olgun da olsa genç de olsa herşey tamamen karakterde bitiyor. evet görsel olarak olgunlardan hoşlanıyor olabiliriz ama olgun demek çok kültürlü bilgili kendini yetiştiren insan demek değildir. önemli olan kendini gerçek anlamda ne kadar yetiştirdiğidir insanın.. olgun insan demek karakterli kişilikli bilgili kültürlü insandır kendini yetiştiren insandır.. yaşla ilgisi olmaksızın...
Yazan : dunyamol35     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Düşünsene ; Sabah ilk kalktığında aklında O var, İşe giderken serviste kimseler görmesin diye, gizli gizli günaydınlı aşk mesajları gönderiyorsun,uyanınca yüzünde gülümseme olsun diye... Gece yatarken ellerini semaya açıp şükür ediyorsun, O`nu bahşettiği için... O`na dokunmak, gözlerine bakmak, nefesini hissetmek için,izin günü biran önce gelsin diye bekliyorsun... O`nu gördüğün için şükür ediyorsun... Ve gün bitiyor koskoca bir hafta araya giriyor, tam 4 sene böyle yaşıyorsun.. Seviyorsun çünkü, katlanması bile güzel geliyor... Artık iki kişisin, tek bedende iki kişi, nefesin birisini O`nun için , birisini kendin için alıyorsun... Öyle bir gün geliyor ki, seni aldattığını öğreniyorsun, dünyan başına yıkılıyor... Sabahlara kadar ağlıyorsun... Çoook sevdiğin için af ediyorsun... Artık acaba soruları ile yaşıyorsun... Psikolojin bozuluyor, insanlara güvenin kalmıyor... O`nu çok sevdiğin için , içinde ölen seni görmesin diye, sırf o yine mutlu olsun diye gülümsüyorsun yüzüne, seni seviyorum diyorsun yine... Sevgin için af ettiğim sebeplerin ardı arkası kesilmiyor... Artık yıkılmışlıklarla yaşıyorsun, O`da alışmıştı, beni kandırmaya... Ve karar aldım, Son şans dedim, bir daha aldatılır ve yalan söylersen asla geri dönüşüm olmayacak dedim... Tamam ! Dedi. Bunu dememe rağmen yine aynı ihanet,aynı yalan ... Anladım ki , sevginin değeri kalmamış artık... Yanından ayrılırken kaşlarım çatık ama gözümden yaşlar süzülüyordu... Seni senden fazla sevmiştim. Karşılığı bu mu ? İçinde sessiz çığlıklar kopuyor, kimseye anlatamıyor vede yıkılmışlığını kimseye söyleyemiyorsun... Şimdi ben yarım yaşıyorken , O benim yerime de yaşıyor... Canı sağolsun...
Yazan : Yengenc     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    helal bize :))
Yazan : castor     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bence yaşın bir önemi yok, kafa yapısı olgunlaşmadıktan sonra genç olmuş, olgun olmuş neye yararki. önce insan olmak, insanca yaşayabilmek. Bence her şey beyinde bitiyor
Yazan : serhat641     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Varmi boyle aklı basinda olgun pek inandırıcı bulmadım
Yazan : befun     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bence yapılan yorumların bir çoğu doğru.Katılıyorum deneyimlerinden hareketle.
Yazan : passenger48     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Olgun aklı başında bi sevgilim olur umarım
Yazan : akan59     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Şimdi gencim ama birgün ben de olgun olacağım ve herkese saygı duyuyorum...olgun bir sevgilim var,herkese abi-kardeş gibiyiz ,dert ortağıyız ve saygımız-sevgimiz asla bitmez...
Yazan : Kocaman60aktf     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bende olgunum ve olgunlardan hoşlanırım ama gercekten olgun bir gayi sevmek banliyo tirenine carpmak gibi bişey genc gayi sevmek ise tanka carpmak gibi bişey.genc vardır adam gibi genc vardır madam gibi.olgun vardır adam gibi olgun vardır madam gibi.herşey insanın karekter ve kişiliği ile ilgili bişey.sen adam olmadıktan sonra karşındakinden adamlık bekleme.herkes hatayı kendinde arayacak.gay alemi bambaşka bir alem.ben aktifim sen pasifsin.bu söylemler gercekten cok saçma.tenler uyuştuğunda aktifn pasif pasifin aktif olduğu bir gercek bunu kimse inkar etmesin.hele helede bu alemde aktif diye bir şey yok.bunu söyleyen dört dörtlük bir sahtekardır.bizlerde sizlerde aktifim diyen biriyle birlikte olduğumuzda nasıl pasifleştiğine tanıklık yapmışıszdır.seviyorsan bunalrın hepsi hikaye.sen sen olduktan sonra o zaten o olur.kendini büyütme karşındakini küçültme.terazinin kefesine adam gibi dengeli oturki karşındaki senle öğle denge kursun kendine güveni gelsin.olgun olmuşun için boş genc olmuşun beynin boş.bu neye yarar.en güzel şey sevgi saygı ve sadakattır.bu üçünü taşıdığın sürece olgun gencle genc olgunla daha çok mutlu olacağından yanayım......sevgileir ve saygılar
Yazan : Axzman     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu yazı daha çok ``olgun erkekler nasıl olmalı`` yı anlatmış. Ama çoğunluğu öyle değil maalesef.
Yazan : pinkyboy     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu haberi kim araştırıp yayınladıysa çok doğru bir iş yapmış.57 yaş ve üzeri olgunlar hem güvenilir hemde iyi insanlardır.çoğu evli olduğundan bu konularda istemelerine rahmen özgürce hareket edemedikleri için sorunlar yaşarlar biraz hepsi bu.onlara güvenin mahçup olmazsınız.
Yazan : Olguncu42     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    olgunluk veya yaştan önce kişilik ve karakter önemlidir..Bende olgunlardan hoşlanıyorum ancak gördüğüm ve deneyimledigim kadarıyla tanıştığım kişilerin çoğu kişilik ve karakteri oturmamış sadece yaş olarak olgun...fakat olgunlar kendilerini en güvenilir ve sadık gören sütten çıkan akkaşık kişilerdir...
Yazan : simon     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yaşam tecrübesi yaşamaktan geçer.
Yazan : zoramakolay     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sevgili felan hikaye, çoğu evde aradığını bulamadığı için burada erkek arıyor. Sadakat senden bekliyor çoğu her hıyarım var diyene tuzlukla koşacak potansiyele sahip. Küçük şehirlerde beraber olmadığı kimse kalmamış nerdeyse çoğunun, şehrin ileri gelenleri zenginleri gibi tanınıyor bu alemde. Adam emekli, gençler çalışıyor canı istediği zaman seni bulamıyor ve başlıyor elindekileri aramaya. Yazılarda Tespitlerin bir kaçı doğru ama olgunla zor sıkı bağlar. Çok iyi insan olacakta belki. Oyun oynamayı severler ağzına bir parmak bal çalıpta, sütten çıkmış ak kaşığım ağzı yaparlar.
Yazan : dostlara     Beğen (13 kişi bu yorumu beğendi.)

    herkesin yorumunu okudum herkes kendine göre yorum katmış saygı duymak lazım ama şunu aklım almıyorum olgunlar özelikle yorum yapmış ve hepside kendilerini övür yahu bırakından gencler sizi övsün ama şuda gercek coğuda sadece sex için olurlar hata bazları ikinci defa selam bile vermezler o yüzden bu ortmada kimse sadık kalmaz bunu böyle bilin
Yazan : NUHYEC     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yaş almış olmak, her zaman olgunlaşmış olmak anlamına gelmiyor...
Yazan : ayDtuNa     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu ortamda sevgili olmak adamı eleverir, ister istemez çaktırılır. ve olgunlar buna gelmez. ama sağlam dost olur olgunlar
Yazan : dnz55a     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    malesef turkıyedekı olgunlar bıraz farklı bazıları kadın bulamadıkları ıcın o yasta erkeklere yonelıyorlar bunlar benım ıcın gay degıl tedarıkcı arada vardır olgun sevıyelı kısıler gercektende gay bunlarıda bulmak lazım sans bende olgunlardan hoslanan bır gayım ama malesef bu olgun gay kelımesındekı olgunluga erısmıs gay bulamadım bulduklarımda süzgecten gecemedı... umarım herkes aradıgını bulur
Yazan : madi01     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    yaşımdan büyük olgunlarla oldum fakat hiç biri sadık değil ve çok yalancılar.Dürüst değiller bir kere.Olgunmu palavra bu yazıyı yazan iyi sallamış.senden alacaklarını aldıktan sonra bir an öce gitsin hesabı yaparlar.Söz verirler sözünde durmazlar.ikinci buluşmaya kadar bir tel açıp nasılsın diye sormazlar.Hele evliyse yalan ve numaraları bitmez ancak canı sex isteyene kadar.Daha sayımmı....
Yazan : unutamam48     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gerçekten alakası yok engin tecrübemle konuşuyorum canlı örneğim yani uzaktan yakında alakası yok olgunlar daha çocuk yaşlandıkca çocuklaşıyorlar bu arada resimdeki adam hoş valla :))))
Yazan : olqunsever     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Son zamanlarda okuduğum güzel yazılardan biri. Her konuda olduğu gibi bu yazıdaki düşüncelere katılanı da var katılmayanı da. Herkes kendince haklı sebeplere dayanarak yorum yapmış zaten. Ben de yazının neredeyse tamamına katılıyorum ancak katılmadığım bir iki taraf var tabi. Mesela, sanki bütün olgunlar, çok seks yapmıştır, seksi çok iyi bilir, bu konuda kurt olmuştur, tecrübelidir gibi yansıtılmış. Ben bu yaşıma geldim, açıkçası yaşadığım seks sayısı yok denecek kadar azdır. Yani öyle bir hayatım yok diyebilirim. Gerçi böyle olmasında benim payım yüksek. Yani ben yaş ve vücut olarak gençlerden hoşlanıyorum maalesef. Neyse geçelim. Diyeceğim o ki ben 40 yaşımda seks hayatım nerdeyse yok iken, mesela 18-19 yaşında olan bir genç, benim toplamda yaşadığım seksi bir haftada yaşıyor. Nerde kaldı benim tecrübem şimdi? Yaptığım zaman tabi seksi iyi yapmaya çalışırım orası ayrı. Diğer bir konu da bilgelik konusu. Tecrübe ve bilgelik yaşla doğru orantılı olmaz her zaman. Herkesin kendine göre yaşadığı tecrübeler vardır. 60-70 yaşında adam vardır, sosyal olmamıştır, köyünden veya şehrinden dışarı çıkmamıştır vs ne kadar tecrübesi olabilir? Öte yandan gencecik biri vardır olgunlara anlatacakları o kadar çok şey vardır ki.. Evet katılmadığım taraflar kısaca böyleydi. Onun dışında kendimden pay biçerek : ) evet sevgiye odaklıyım, sadığım, uzun süreli isterdim vs vs. diyebilirim. Neyse kısa keselim. Olgun isteyen var mı : ))
Yazan : EVLENMEK     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    haber umut verici ama maalesef öyle değil!!!
Yazan : ronayy     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    o kadar dogru bir paylaşım degil bence aldatmaya daha çok meğilli olurlar, karşısında ki kişiyi çok fazla düşünmezler onlar için kendileri vardır, olgunlardan hoşlanan gençler daha duygusaldır gençler seksden ziyade sevgi ararlar ama olgunlar seksi ön plana koyar bu benim görüşüm
Yazan : GencAp43     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Olsun o kadar. gencle beraber olacaklar gençler yani bizim için deger
Yazan : PreelGencBnd     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    evet gizli biy gay içinde çok doğru gnçler sır saklaması bilmiyor her şey tozpembe onlar için
Yazan : sevecenlik     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    ama adam çok seksi resimdeki olgun :P
Yazan : olgunsevengencc     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    bence cok doğru ben bu sebeplerden dolayı olgun sevgili arıyorum. bekliyorum ilgilenenleri profilime
Yazan : altan21     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    alakası olmayan saçma bı yazı bence gençken her ıstedıgı yapacaklar tabı olgunlaştıkça bulma sansları bı o kadar azalıcak ve bunun farkına varacaklar sonra ben sadığım tecrubelıyım yok böyle dünya son sanslarını kaybetmek ıstemedıklerınden yaptıkları seyler bunlar
Yazan : serwood     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Olgunlar zevk vermez. genç olan erkekler daha iyi zevk verir.
Yazan : Atarli_Hatun     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    gercekten yerınde ve dogru bı tespit kesşke bu ozelıkleırı genclerdede olsa
Yazan : yumos06     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    bende olgun arıorum ama sevebilceğim biri çıkmadı henüz çünkü çoğu evli olgun insanların
Yazan : crayz_dans55     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Çok saçma bence,Madem çok sadıklar daha iyiler nedn genç iken birini bulamıyorlar,gençken lay lay lom sonla da sadıkmış. püfff Genç yaşıtlarımı bekliyorum :)
Yazan : ogz79     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    böyle şeyler paylaşmayın. sonra sevgili bulamıyoz :D
Yazan : a_23_uskudar     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kesinlikle evet
Yazan : Meridyen     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben olgun sevmiyorum gençlerden hoşlanıyorum
Yazan : genna     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    tamamen gerçek
Yazan : gayem     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    off super bır yazı ama gencler bu yazıyı okusalarda anlayabılırler mı ne yazık kıd engelı ve duznelı ılıskı eyrıne sureklı es degısımelrıne dayalı ılıskılerı sevıyorlar. Soyle olgun seven kalbi olan bır genc sevgılım olsa
Yazan : yanlizasik2009     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    çokk ii inşllh olgun briyle tanışırız 38 40 35 yaşşş :)
Yazan : olgunsevengencc     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    en güzeli
Yazan : parlakokan     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Haberin fotoğrafındaki çifti çok beğendim, benim de fotoğraftaki gibi olgun sevgilim olsa daha ne isterim! Yaşı olgun, gönlü genç bir sevgiliyle yaşanacak beraberlik kadar tatmin edici bir şey yoktur. Harika olgun erkekleri öpmek muhteşem bir duygudur, umarım öpebileceğim olgun arkadaşı bulurum!
Yazan : baydost     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bana göre doğru bir yazı. Bazı gençler bile onun bilincinde olgun erkek tercih edyorlar
Yazan : AP74AP74     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gerçeği tamamen yazan bir haber.Hepsi doğru.Böyle hakikatı yayınladığınız için teşekkürler.
Yazan : marmaradan     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Dogru. Bana akıllı bir sevgili lazım. Aptal değil.
Yazan : turkishmanxx     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    olgun pek bakmıyordum ama bu noktaları fark edince düşüneyim diyorum :) süper :)
Yazan : gana     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu haberin başlığı bile beni okumak için heyecanlandırdı. Öyle birini kazanmıştım ki kaybetme acısını bile yaşayamıyorum. Çünkü kötü ayrılmadık. Gençliğimin mi acizliğimin mi merhametliliğim mi adını tam olarak koyamadığım durumun içindeyken onunla olduğum hazzı ben hiç bir şeye değişmem demek ne kadar isterdim. Değişmişim ki onunla birlikte değilim. Mum gibi eridiğimi içten içe sahit olmak kadar acısı yoktur benliğimde. Tabi faktörlerin hiçbiri boş verilecek cinsten olmaması da ayrı bir konu... Zaman armutları bir de beni olgunlaştırdı. Ama ben ondan hissettiğim duyguları hiç bulamadım. Belki de Dostoyevski`nin dediği gibi lanet olası insan her şeye alışıyordu benden de bir payı taşıyordu. Onsuzluğa da...
Yazan : payduska     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Trump, “tuvalet yönergesini” yürürlükten kaldırdı Trump, “tuvalet yönergesini” yürürlükten kaldırdı
   Trump yönetimi, transların cinsiyet kimlikleriyle uyumlu tuvaletleri kullanmasını tavsiye eden Obama yönergesini yürürlükten kaldırdı. ABD Başkanı Donald Trump, eski başkan Barack Obama döneminde çıkarılan ve transların kendi cinsiyetlerine uygun gördükleri tuvaletleri kullanmasını öneren tuvalet...

Haber | Gay Seks Partileri Düzenleyen Papazın Görevi Askıya Alındı Gay Seks Partileri Düzenleyen Papazın Görevi Askıya Alındı
   İtalya’da yaşayan katolik bir rahibin, eşcinsel partileri düzenlediği gerekçesiyle görevi askıya alındı. Napoli Başpiskoposu Kardinal Crescenzio Sepe, 21 şubat salı günü, Santa Maria Degli Angeli cemaatinin rahibini resmen askıya aldı. Rahip, gay seks partileri düzenlemekle suçlanıyor, zira ka...

Haber | Üniversite’de Kriz Çıkartan Lezbiyen Temalı Kitap Üniversite’de Kriz Çıkartan Lezbiyen Temalı Kitap
   Amerika’nın en prestijli üniversiteleri arasında yer alan Duke Üniversitesi’nde, LGBT içerikli kitap krizi baş göstermiş durumda. Üniversiteye bu sene adım atacak olan yeni öğrencilere kayıt sırasında verilen, okumaları tavsiye edilen kitaplar listesinde bulunan, birçok edebiyat ödülünün de sahib...

Haber | Avustralyalı Havayolu Şirketi Rengarenk! Avustralyalı Havayolu Şirketi Rengarenk!
   Avustralyalı havayolu şirketi Qantas, jetlerinden birine Sydney Mardi Gras’a dikkat çekmek için renkli bir makyaj yaptı! Yeni jetin üstünde gövdesi boyunca renkli yazılar yazıyor, ayrıca gökkuşağı bayrakları kuyruğun her iki tarafından da görünüyor. Qantas Airbus A330-300 VH-QPJ yeni görünüşün...

Haber | Trans Onur Haftası hazırlıkları başlıyor! Trans Onur Haftası hazırlıkları başlıyor!
   Trans Onur Haftası’nın ilk toplantısı 1 Mart’ta yapılacak. Toplantı öncesi KaosGL.org’a konuşan İstanbul LGBTİ’den Kıvılcım Arat, “Bu yıl bizim için geçtiğimiz tüm dönemlerden daha önemli” diyerek tehditlere karşı dayanışma çağrısı yaptı. İstanbul LGBTİ Dayanışma Derneği’nin bu yıl Haziran ayında...

Haber | Dedikoduyla geçen 10 yılın ardından işyerimde açıldım Dedikoduyla geçen 10 yılın ardından işyerimde açıldım
   2001 yılından beri Beşiktaş Belediyesi’nde çalışan Ejder Narsap kamu çalışanı bir eşcinsel olmayı, işyerinde cinsel yönelimini açıklamasının ardından yaşadıklarını KaosGL.org’a anlattı: 10 sene boyunca heteroseksüel varsaydıkları ama arada “eşcinsel olabilir” diye dedikodu yaptıkları birisi birden “...

Haber | 1 Mayıs neyse 3 Mart da biz orospular için o! 1 Mayıs neyse 3 Mart da biz orospular için o!
   Şiddete karşı sokak sokak örgütlenen seks işçisi trans kadınlar, Pembe Hayat’ın 3 Mart Dünya Seks İşçileri Günü programında bir araya gelecek. Dernekten Demhat, “1 Mayıs neyse 3 Mart da biz orospular için aynı yerde” diyerek etkinliklere çağırıyor. Pembe Hayat Kırmızı Şemsiye Seks İşçileri İnisiy...

Haber | Nilüfer Belediyesi artık Gökkuşağı Şehirler Ağı’nda! Nilüfer Belediyesi artık Gökkuşağı Şehirler Ağı’nda!
   Bursa Nilüfer Belediyesi, Avrupa’da LGBTİ haklarını gözeten kent politikalarıyla öne çıkan şehirlerin bir araya geldiği Gökkuşağı Şehirler Ağı’na katıldı. LGBTİ haklarını gözeten kent politikalarıyla öne çıkan Bursa Nilüfer Belediyesi, Avrupa Gökkuşağı Şehirler Ağı’na katıldı. Türkiye’den Şişli v...

Haber | Japonya’nın popüler emlak sitesi artık LGBTİ’leri de ‘ev’lendiriyor Japonya’nın popüler emlak sitesi artık LGBTİ’leri de ‘ev’lendiriyor
   Japonya’nın en bilinen emlak web sitesi, artık LGBTİ’lerin de ev bulmasına yardımcı oluyor. Suumo isimli site, birçok farklı kaynaktan mülkü tek bir veri tabanında topluyor. Site, yeni bir güncellemeyle artık LGBTİler için de bir arama seçeneği oluşturarak onların ihtiyaçlarına uygun evleri sı...

Haber | ENDONEZYALI GAZETECİ, ÜLKESİNİN LGBT AYRIMCILIĞI İLE İLGİLİ HAZIRLADIĞI RAPORLA ÖDÜL ALDI ENDONEZYALI GAZETECİ, ÜLKESİNİN LGBT AYRIMCILIĞI İLE İLGİLİ HAZIRLADIĞI RAPORLA ÖDÜL ALDI
   Endonezyalı gazeteci Febriana Firdaus, ülkesinin insan hakları uygulamalarıyla ve ülkesindeki LGBT bireylerle ilgili hazırladığı raporla prestijli bir ödüle layık görüldü. İslami bir yapı ile yönetilen Endonezya’da, bir kadın gazeteci olan Febriana Firdaus, LGBT bireylerin yaşam özgürlükleri ile...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi