Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2261 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Okan`dan Melih Gökçek`e şok gay sorusu!

Okan`dan Melih Gökçek`e şok gay sorusu!


Ece Üner`in modere ettiği programda sosyal medyanın yarattığı sonuçları yorumlayan Okan Bayülgen "artık seyirci yok takipçi var" dedi...
Habertürk ekranlarında Sosyal medya konulu tartışmaya katılan Okan Bayülgen çarpıcı açıklamalar yaptı. Ece Üner`in modere ettiği programda geleneksel medya yapıları ile sosyal medya arasındaki rekabete dikkat çeken Bayülgen Twitter`ın nasıl bir gelecek ve nasıl bir bugün ürettiğini yorumladı...

ARTIK SEYİRCİ YOK TAKİPÇİ VAR!

"Bugün artık seyirci yok takipçi var" diyen Okan Bayülgen, yeni medyanın yeni değerlerle yürüdüğünü söyledi. "Takipçi beğenmezse seni anında unfullaw eder" diyen Bayülgen "edilgen TV seyircisi artık çok daha aktif ve bilinçli, kendi tercihlerini yapan bir takipçiye dönüştü" dedi.

MELİH GÖKÇEK: SOSYAL MEDYA BÜYÜK NİMET

Programa katılan bir diğer isim olan Ankara Büyükçehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ise Twitter`daki gözlemlerini aktardı. Facebook`un çocuklar tarafından tercih edildiğini ama Twitter`ın 20-30 yaş arasına hitap ettiğini belirten Gökçek sosyal medyanın çok büyük bir nimet olduğunu söyledi. Diğer siyasetçilerden farklı olarak sosyal medyayı mesaj vermek için değil çok daha aktif kullandığını belirten Gökçek bazı kullanıcılardan gelen küfürlerden şikayet etti.

BAYÜLGEN`DEN GÖKÇEK`E TWİTTER ÖVGÜSÜ

Gökçek`in Twitter performansını takip ettiğini belirten okan Bayülgen ise ilginç övgülerde bulundu. Gökçek`in sosyal medya macerasını çok cesaretli bulduğunu söyleyen Bayülgen şöyle dedi:

"Melih Gökçek`in başarısı şudur bence: Herşeyden sorumlu tuttuğumuz bir belediye başkanının Twitter`da insanlara laf yetiştirmesi, siyasi rakipleriyle mücadele etmesi... Bunlar bana çok hoş geliyor. "Kardeşim ne dersen de ama küfretme, ben Belediye Başkanı`yım..." diyor. Bence bir politikacı olarak çok doğru yapıyor. Bunlar bir siyasetçi için büyük cesarettir..."

BAYÜLGEN`DEN GÖKÇEK`E ŞOKE EDEN "GAY" SORUSU!

Bayülgen sadece Melih Gökçek`e yaptığı övgülerle yetinmedi. Hayli şaşırtıcı bir soru da yöneltti. Paris ve Londra`nın en temel sorunlarından gay belediye başkanları yönetiminde aştığını vurgulayan Bayülgen "bizim ne zaman gay bir belediye başkanımız olacak sayın Gökçek?" diye sordu.

Gökçek, Bayülgen`in sorusu karşısında şaşkınlığını gizleyemezken böyle bir şeyi mümkün olmadığını söyledi:

"Tabii bizim kendimize göre bir yaşam tarzımız, örfümüz geleneklerimiz var. Oralar çok daha farklı bir noktada... İnşallah bizim Türkiye`de gay belediye başkanı olmayacak ve olmamalı."

Kaynak: milliyet.com.tr


Eklenme Tarihi : 03.04.2012
Haber Editörü : Untilsleep
  «« GERi
Bu haber 479406 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Yayını izlemedim, akat yazılanlar çok komik, Okan cesaretli, Melih modern görünmeye çalışıyor, arada bir ``gay`` kelimesi geçiyor, cevap belli, enteresan yani, salt demokrasiye inersek, aihm`e aykırı mesela bu açıklama, neyse..
Yazan : darmadagin     Beğen

    Bayülgen in gay belediye başkanlarımızdan haberi olmadığını hiiç sanmıyorum.. domuzuna sorduğu bir soru bu!
Yazan : OlgunSipahi     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiye`de eşcinsel yok ki zaten. Bir Cemil İpekçi var bir de şu eşcinsel hakem. Zeki Müren eşcinsel değildi. Bülent Ersoy zaten kadın. Huysuz Virjin olmuş bir huysuz ihtiyar. Eşcinsel belediye başkanımız da yoktur kesin.
Yazan : cattitude     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    umarım sizin ailenizden birileri çocugunuz kardeşiniz torununuz eşcinsel olur onun başkaları tarafından sadece eşcinsel olduğu için ne kadar başarılı olursa olsun ne kadar iyi bir insan olursa olsun dışlandığını hakir görüldüğünü görürsünüz. sonra anlarsınız eşcinsellerinde bir ailesi bir hayatı oldugunu onlarında bir ana kuzusu oldugunu farkedersiniz canınız yanmadan canınızdan bir parça kanamadan anlamak zor zaten böyle birşeyi .....madem o kadar iyi insansınız ve cenneti garantilemiş mübarek varlıklarsınız bari bize dünyada rahat verin ....SİZE KALDI ALLAHIN DÜNYASINI PAY ETMEK PİS MÜNAFIKLAR
Yazan : umutvar     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    burada siyasilere her yorum yapıldığında eleştirenleri chpli adleden paranoyaklar vardı. hala yukarıdakine katılan ak partili var mı? ak partililerin hepsi bu şekilde düşünüyor kimse saçma sapan karşısındakini chplisin sen diye damgalayarak yorum yapmasın. artık gerçeği görün. hala görmemeyi tercih ederseniz kusura bakmayın ama körsünüz derim!
Yazan : themert     Beğen

    işte akp zihniyeti!
Yazan : demircan1     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Escinselligin tabu oldugu zamanlarda Amerika ve Avrupada ayni tarz sorulari Politikacilara sorarlar tepkisini ve verecegi cevabi ölcerler, böylece verdikleri cevaplar ile bu politikacilar desifre olurdu.. Homofobik ifade veren, homofobik politikalar izleyen politikacilarin escinsel olduklari desifre edilir hatta bu politikacilar escinsel erkekler ile escinsel iliskiye girdikleri sonradan zamanla ortaya cikardi. Ayni sürec bugünlerde Türkiyede de yasaniyor. Sayin Okan Bayülgen i kutluyorum. Bizim artik Türkiye de cinsel kimligini saklamayan cesur gay belediye baskanlarina ihtiyacimiz var. Bizim artik Türkiyede Escinsellere küfür etmeyen, onlari hasta ilan etmeyen cesur, özgür Vekil ve Bakanlara ihtiyacimiz var.
Yazan : olgun444     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sözde AKP ci kendini maco ,muhafazakar olarak nitelendiren eşcinsel modacimiz C.iPEK`ci gözlerini sürmeler,tangalar giyerek medyada boy gösterirse;bu da yetmezmiş gibi aciklamalariyla Türk halkinin gözünde eşcinsellere karşi varolan kavram kargaşasini daha da icinden cikilmaz bir hale getirirse ...Atgözlügü ile dünyaya bakan Melih Gökcek gibi politikacilar da eşcinselleri yaşam tarziyla Türk örf ve adetlerinden uzak yaşayan hasta bireyler zannederler ama buna ragmen bir kac eşcinselin oyunu alabilmek icin C.iPEKCi gibilerini afaroz etmezler,kapasiteside bunlari algilamaya yetmeyen bir takim eşcinsellerde AKP politikasindaki homofobiyi algilayamadiklarindan, degerli oylarini kendilerinden nefret eden partiye verirler(Ne yaman celişki degil mi?)...AKP`li politikacilar şunu bilmeliler ki bizlerde vatanini seven,TC nin bize yükledigi vatandaşlik mükellefiyetini layikiyla yerine getiren TC vatandaşlariyiz...Secme ve secilme hakkimiz oldugu sürece, HAKLILAR DA EN AZ HAKSIZLAR KADAR CESUR OLURSA BU MEMLEKETDE VE BAşLARINI KUMA GÖMMEZLERSE bir gün MELiH Bey istesede istemesede gay BELEDiYE BAşKANI secilecektir...Ayrica OKAN BAYÜLGEN-i böyle bir soruyu M.GÖKCEK gibi birine sordugu icin kutluyorum!
Yazan : turco45     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | İrlandali Cumhur Başkanı Gençlik Örgütünde Homofobiyi Eleştirdi. İrlandali Cumhur Başkanı Gençlik Örgütünde Homofobiyi Eleştirdi.
   İrlandalı Cumhur Başkanı Michael D Higgins ; homofobinin kötülüklerini ele aldı.. Foroige Organizasyonun düzenlediği konferansta konusan Cumhurbaşkanı Higgins, Homofobinin Korkun ve Yıkıcı Gerçekliğine Karşı çıktı. Konuşmasında Homofobiye, ırkçılığa ve şiddete maruz kalan gençlerin gerçirebilecekle...

Haber | Türk eşcinseller geçit töreni yapacak. Türk eşcinseller geçit töreni yapacak.
   Her yıl Amsterdam’ın kanallarında düzenlenen eşcinsellerin tekneyle yaptığı geçit töreninde bu yıl, ilk kez bir türk teknesi de yer alacak. ProGay derneği yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre Amsterdam’daki Gay Parade 2012 geçitinde bu yıl ilk kez bir Türk teknesinin yer alacağı belirtil...

Haber | Kuzenlerin Dehşet Çetesi! Darp, Hırsızlık, İşkence, Tecavüz... Kuzenlerin Dehşet Çetesi! Darp, Hırsızlık, İşkence, Tecavüz...
   5 kuzenden oluşan gasp çetesi bir eşcinsele tecavüz ettikten sonra parasını gasp etti. Kaçırdıkları bir kuyumcudan işkenceyle işyerinin anahtarını alıp soymaya kalktılar. Yine aynı çete, kaçırdıkları ... Ankara polisi, benzerlerine filmlerde rastlanacak vahşilikte gasp olayları gerçekleştire...

Haber | Şili’de öldürülen eşcinsel için protesto gösterisi Şili’de öldürülen eşcinsel için protesto gösterisi
   Latin Amerika ülkelerinden Şili’de öldürülen eşcinsel bir gencin cenaze töreni için binlerce kişi başkent Santiago’da sokaklara döküldü. 24 yaşındaki Daniel Zumudio, 3 Mart günü ırkçı kişiler tarafından dövülerek öldürülmüştü. Eşcinsellere karşı ayrımcılık yapıldığını düşünen protestocular, Zu...

Haber | Travesti Otomobilde Başından Vuruldu Travesti Otomobilde Başından Vuruldu
   zmir’in Karabağlar ilçesinde, travesti Hasan Şahingün, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce, tabancayla başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Olay, bugün (cuma), saat 07.30 sıralarında 4169 sokak üzerindeki boş arsada meydana geldi. Sabah saatlerinde işe gitmek için evler...

Haber | Katolik Kilisesi’nde korkunç skandal Katolik Kilisesi’nde korkunç skandal "Eşcinsel Olmasınlar Diyerek"
   Hollanda’da hükümet, 1950’li yıllarda Katolik Kilisesi’nin yüzlerce çocuğu “eşcinsel olmalarını engellemek” için hadım ettiği iddiaları üzerine soruşturma başlatmaya hazırlanıyor. Yerel basında çıkan haberlerde, skandala kilisenin yanı sıra polis ve sağlık yetkililerinin de karıştığı belirtildi. NRC...

Haber | Şili’de eşcinsel cinayetinde Neo-Nazi izleri Şili’de eşcinsel cinayetinde Neo-Nazi izleri
   Şili’nin Santiago kentindeki bir parkta 3 Mart günü ağır şekilde darp edildikten sonra hastanelik olan Daniel Zamudio adlı eşçinsel genç, 25 günün sonunda hayata tutunamadı. Gencin ölüm haberi ülkede eşcinsel hakları savunucularını ayağa kaldırdı. Daniel’in ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklan...

Haber | CHP’li vekilden lezbiyenlere büyük destek CHP’li vekilden lezbiyenlere büyük destek
   CHP milletvekili Şafak Pavey’in lezbiyen kadınların hikayelerinin anlatılacağı "Kadın Kadına Öykü Yarışması"nın jüri "onur" üyeliğini yapacak olması, CHP’li vekili zor durumda bırakacak gibi görünüyor. CHP’nin homoseksüel, lezbiyen, travesti ve eşcinsellerin sorunlarıyla ilgilenmesi CHP muhalifi ...

Haber | Taksi şoföründen fotoğraf sergisi Taksi şoföründen fotoğraf sergisi
   TAKSİ şoförü Şevket Şahintaş (46), çöp toplayıcıları, evsizler, fahişeler ve travestiler gibi İstanbul gecelerini farklı yaşayan kişilerin fotoğrafları ve belgeseli Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde sergilendi.27 İstanbul`da geceleri taksi şoförlüğü yapan Şevket Şahintaş`in, 2004 yılından beri, çöp...

Haber | `Eşcinsel propaganda`ya ceza `Eşcinsel propaganda`ya ceza
   Rus parlamentosunun alt kanadı Duma`ya "eşcinsellik propagandası" yapanlara ağır para cezası verilmesine yönelik yasa tasarısı sunuldu Rus haber ajansları Rusya`daki eşcinsellerin kendilerine yönelik yeni bir ayrımcılık girişimi olarak gördüğü tasarı kapsamında, "yetişkin olmayan çocuklar ar...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi