Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2052 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Lezbiyenler Esra Erol`u sert tepti!

Lezbiyenler Esra Erol`u sert tepti!


Bayan kültür abidesi? Bu nezaketsizlik niye?
"Esra Erol`da Evlen Benimle"de geçtiğimiz gün yaşanan olay ünlü sunucuya karşı tepkiye neden oldu. İşte o olay ve lezbiyenlerden gelen tepki Eşcinsel sosyal ağı GaBiLe.Com ve yan kuruluşu Lezce.Com tarafından protesto edildi.


Esra Erol`un canlı yayında gösterdiği tepkiye kızan lezbiyenler, ünlü sunucuya adeta ateş püskürüyor.

Eşcinsel sosyal ağı GaBiLe.Com ve yan kuruluşu Lezce.Com tarafından protesto edilen bu olaya site yöneticilerinden Duman Doğan işte bu yazıyla tepki gösterdi...

Lez-di İzdivaç!

Bu izdivaç programlarında ne zaman bir eşcinsel aday olacak diye merak ederken sonunda oldu. ATV`de yayınlanan ve Esra Erol`un sunuculuğunu yaptığı Evlen Benimle programına önceki gün Amsterdam`da yaşayan bir Türk lezbiyen telefonla bağlanarak kendisine bayan eş aradığını söyledi. Söylemez olaydı -ki duymadığı hakaret, almadığı tehdit kalmadı.

"Ahlaksız" buyuruldu, "Fantazi dünyasını renklendirme çabası" oldu son derece normal bir arayışın adı, entellektüelite de son nokta imajını yaratmaya çalılşan Erol`un gözleri, "Beni anlayabilecek, ruhuma hitap eden bir bayanla hayatımı birleştirmek istiyorum" diyen Eda Şen`in sözlerinden sonra resmen yuvalarından fırladı. Yurdumun ahlak bekçisi kesildi bir anda Erol ve kameralara hömkürdü!

Meşhur Türk örf ve adetlerine helal gelmesin diye "Hadi başka programlara" diyerek telefonu kapattı ve cinsel tercihler(!) üzerine bir konuşma yaptı. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık bu konuşmayla homofobik tavrını ortaya da koydu, çoğunluk popülizmi ile de örtbas etti konuyu.

"Herkesin tercihi kendisine, saygı duyarız ama burası Türkiye, bu tür şeyler dört duvar arasında kalmalı" buyurdu kendileri. Tabii ya! Kadın-Erkek arasında çöpçatanlık yapılması "normal", Kadın-Erkek ne yaparsa olur, görmemizde sakınca da yok, hatta bunların çöpünü çatarken ahlak ve ar damarlarımız öyle gevşek ki gerdan kıra kıra, göbek ata ata, şarkı söyleye söyleye, ekranlarda çemkire çemkire "ciddi programlarla" gözler önüne sermeli ama eşcinseller ilişkilerini gizlemeli...

Programına davet etmedin, hadi bunu anladık. Gözünün görmesine de tahammülün yok hadi bunu da anladık. Peki bir kadının bir başka kadınla ilişki kurmak istemesini yadırgayıp tepki göstermenin, azarlamanın saygı tam olarak neresinde bayan kültür abidesi? Bu nezaketsizlik niye?

Program ile dalga geçildiğine ve bunun bir komplo olduğuna inanmasından dolayı Eda Şen isimli katılımcıyı tespit edip "canınızı yakarız" sözleri ile aba altından değil, direk üstünden sopayı göstermiş olmak neyin nesi? Oysa Eda Şen, sadece "Beni mutlu edecek bir kadın ile evlenmek istiyorum" demişti. E program zaten `Esra Erol`da Evlen Benimle` değil miydi?

Hadi şov olsun bu.. Hadi seninle dalga geçiyor olsunlar -ki hiç sanmıyorum-; insan az nezaketli olur, formatımıza uygun değil der yine kapatır o telefonu... "Hadi yallah başka programa" demek ne demek? Kapattıktan sonra gösterilen tepkide hoşgörü ve saygı nerede?

Gerçi Esra Erol`dan bahsediyoruz...

"Bu çok ciddi bir program, bu çok ciddi bir iş!" diye ekranlara doğru höykürüp ardından da şina nari nari nay eşliğinde gerdan kıran birinden. Gerdan kırarak naklen yayınla milleti baş göz etmeyi çok ciddi bir iş belleyen bir kadından. Hatta bu ciddiyet ambalajını daha da süsleyip püslemek için "alın bu beyefendiyi burdan!" gibi, "hadi başka programları ara" gibi "ben o arayanı bulurum sonra da..." gibi ithamlarla insanları tabir-i caizse "itin mabedine sokup çıkaran" bir tv programı sunucusundan... Bunu yapabilirler tabii, bu en doğal hakları, ne de olsa çok ciddi bir iş yapıyorlar.

En son sergilediği homofobik tavrı, bu çılgınlığı da açıkça destekler nitelikteydi. Bir lezbiyeni, cinsel yöneliminden ötürü aşağılamak, yok saymaya çalışmak, ona hakaretler yağdırıp tehdit etmek!..

Allah razı olsun senden Esra! Sen müdahale etmeseydin, şimdi Türkiye`deki bütün kadınlar lezbiyen olmuş, ahlaksızlığın(!) derinliklerinde yüzmekteydiler... Kurtardın yurdum heteroseksüel bayanlarını... Ayakta alkışlıyoruz seni!

Maskesinin düştüğü ve çıplak düşüncelerinin ortaya çıktığını anladığı anda çarkedip toparlamaya çalışsa da, iş işten geçti, kimse yemedi!

Türkiye`de program yapıyorsun, üstelik ATV gibi sahiplerinin kim olduğu belli bir kanalda... Kimse senden o kıza "gel sana burda bir eş bulalım" demeni beklemez elbette ama verilen tepki çok ucuzdu be Esra!.. Tam Türk televizyonlarına göre...

Kelime haznesi 100 kelimeyi geçmeyen insanları evlendirme işine gönül vermiş biri olmandan daha fazlasını yapabilmeni, gerçekten zeka pırıltısı çıkışlarla anabilmeyi isterdik seni... Toplum psikolojisini iyi anlayan bir medya maymunundan fazlası olabilmeni...

Kaynak : Hürriyet Port


Eklenme Tarihi : 11.02.2010
Haber Editörü : Duman
  «« GERi
Bu haber 631962 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Bence Esra Erol haklı herşeyin bi yeri vardır.
Yazan : sovalye_06     Beğen

    Bana kalırsa olan biten Zuhal Topal`ın karşısında nal toplayan (ve sunucularına Topal`ın beş katı para verdiği halde karşılığını alamamayan) kıt akıllı program yapımcılarının ``düzmece``sinden ibaret. Programa telefonla bağlanan kişinin soyadının ``Şen`` olması bile bunu göstermiyor mu? Kendilerine naçizane tavsiyem sadece ``ne oldum delisi`` sunucularından değil kötü senaryo yazarlarından da bir an evvel kurtulmaları...
Yazan : cutecubist     Beğen

    ya şimdi öle bişi ki...esra erolun kıç baş sallamasını samimi bulup arayan lezbiyenin saflığına mı iğneyi batırıyım...yoksa esra erolun toplum sayacını dolduran sözlerine mi...türkiye gerçeğine mi yoksa kendime mi bilemedim...yazık...üzüldüm ama o lezbiyen için kötü bi deneyim... geçmiş olsun
Yazan : redsockset     Beğen

    bence en sonunda gayet iyi toparladı...
Yazan : LucindaSommer     Beğen

    o programa bir sürü eşcinsel erkekte çıkıyor (güya kendileri bu ahyatı gerçek yaşıyorlar) onları neden çıkartıp kadınlarla birleştirmeye çalışıyorlar peki?
Yazan : dolcevitaman     Beğen

    Homofobik esra erol cıvırını protesto ediyoruz.. Zuhal topal izliyoruz..
Yazan : OlgunSeverimm     Beğen

    gerçekten çok üzücüü bi allahın kulu çıkıp esraya karşı homoseksüel bi program yapsa güzel kapak olur amaaa esra erolunda dediği gibi burası türkiye...keşke hayaller gerçek olsa..:(
Yazan : xcanx18     Beğen

    Herkesin birbirine saygı duyduğu bir dünya dileğiyle yüreğinize sağlık...
Yazan : boracan     Beğen

    Esra EROL gibi ekran önünde sadece görüntüsünü insanlara pazarlayıp insanların özel hayatlarını araştırmadan bir başka kişilere peşkeş çekmeye çalışan bir insandan beklenecek tepkiyi gösterdi. Bu zihniyeti kınamaya dahil luzum görmüyorum. Yaptığı çok ciddi bir iş! sonuçta. Tabiki programında homofobik davranışlarla bilinçlenmemiş kesimden alkış toplamak ilk hedefi. Neden gerçekte söylemesi gereken şeyleri söyleyerek koyun psikolojisinde ilerleyen insanları uyandırsınki...
Yazan : OhGosh     Beğen

    bu sunucunun çıkıp özür dilemesi gerek bence...buyuk bir saygısızlıktır,ayrıca bu gun bir gazetenin internet sitesi haberi `sapıklık` tabirini kullanarak vermiş.başka zamanlarda hiç bu şekilde degerlendirilmeyen lezbiyenlik haberleri neden bu programda o şekilde nitelendirilmiş,bu çifte standartlıgı anlamak mümkün degil.
Yazan : karokizi     Beğen

    bu yazının altına ben de imzamı atmak isterim. küçük br dip not: ``helal gelmesin`` değil; ``halel gelmesin`` olmalı idi o ifade.
Yazan : bosphorusboy     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Çukurova Eşcinsel İnisiyatifinden Sosyal Toplantı Çukurova Eşcinsel İnisiyatifinden Sosyal Toplantı
   Çukurovalı eşcinseller, 13 Şubat Cumartesi günü, tanışma ve kaynaşma amacıyla Adana’da buluşuyorlar. "Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi" adı ile toplanan girişim, sosyal alanda gey, lezbiyen, biseksüel ve transeksüelleri bir arada görmeyi ve hem bir tanışma hem de bir kaynaşmayı amaçlayarak 13 Şubat ...

Haber | Evlilik programlarında bir ilk! Bu da Lezb-i İzdivaç! Evlilik programlarında bir ilk! Bu da Lezb-i İzdivaç!
   Ekranlardaki evlenme programlarının ilki Esra Erol`da evlen Benimle`de bir şok yaşandı. Telefonla programa katılan kadın, stüdyodaki kadınlara talip oldu. Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, evlilik programlarında bugüne kadar yaşanan en ilginç olayı köşesinde anlatt. Esra Erol`un programına telefo...

Haber | Kadın Kadına talip olunca!.. Kadın Kadına talip olunca!..
   ATV`de yayınlanan ve Esra Erol`un sunuculuğunu yaptığı Evlen Benimle programına telefonla bağlanan Eda Şen, kendisine bayan eş arayınca olanlar oldu. Erol`un hakaretler yağdırdığı lezbiyen bayan apar topar yayından alındı, Esra Erol ise telefonla bağlanan Eda Şen`i şov yapmakla suçlayarak tehdit ett...

Haber | Eşcinsel ve Transeksüeller sizin Vatandaşınız Değil mi? Eşcinsel ve Transeksüeller sizin Vatandaşınız Değil mi?
   LGBTT Hakları Platformu, İstanbul LGBTT Sivil Toplum Girişimi ve Voltrans Trans Erkek İnisiyatifi 1 hafta içinde yaşanan üç nefret suçu ile ilgili Ankara’da, Yüksel Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde bir açıklama yaptı. Afyon, Ankara ve Antalya`da yaşanan olaylarda iki nefret cinayeti işlenmiş...

Haber | Dar-ül Love... Dar-ül Love...
   Dar-ül Love... Kırıldığı yerden keskinleşen bir aşk yolculuğu. Erkeğin erkeğe aşkında herkesin rolü kayıp. Bir travesti zaman ve mekânını yitirmiş son rüyasının içinde sokakların bilediği topuklarıyla karanlığın bilediği yalnızlığında yürüyor ölümüne doğru... Ne kendinde izini sürdüğü kadın ...

Haber | Antalya`da Yalnız Yaşayan Derya Evinde Öldürüldü Antalya`da Yalnız Yaşayan Derya Evinde Öldürüldü
   Antalya`da Altındağ mahallesinde yalnız yaşayan transeksüel Derya Y. dün gece bıçaklanarak öldürüldü. Olay, gece saat 23.30 sıralarında Antalya’nın Altındağ Mahallesi`nde meydana geldi. 155 Polis İmdat hattına gelen ihbar üzerine transeksüel Derya Y.`nin (35) yaşadığı eve gelen emniyet güçleri, arka...

Haber | Baki Koşar Nefret Suçlarıyla Mücadele Etkinlikleri Başladı Baki Koşar Nefret Suçlarıyla Mücadele Etkinlikleri Başladı
   Valiliğin kapatmak istediği Siyah Pembe Üçgen LGBTT Derneği hakkındaki davanın ilk duruşması 9 Şubat Salı günü görülecek. Dernek üyeleri açılan davayı ve İzmir Valisini düzenlediği yürüyüşle protesto etti. "Baki Koşar anısına düzenlediği "Nefret Suçlarıyla Mücadele Etkinlikleri" bu yürüyüşle başladı...

Haber | Türk Hükümeti, Kaos GL Dergisi Davasında AİHM’e Cevaplarını Sundu Türk Hükümeti, Kaos GL Dergisi Davasında AİHM’e Cevaplarını Sundu
   Hükümetin vermiş olduğu cevap “genel ahlak” kanunlarının LGBT bireyler aleyhine nasıl kullanılmaya çalışıldığını ve bu düzenlemelerde değişiklik yapılmasının ne kadar elzem olduğunu bir kez daha gösteriyor Kaos GL Dergisi’nin “Pornografi” konusunu ele alan 28. sayısının toplatılması ile ilgili A...

Haber | Polise garip teklif Polise garip teklif
   Dünyanın en iyi modellerinden sayılan Nick Snider`dan kendisini tutuklayan polise şok teklif.. Dünyanın en iyi modellerinden biri olarak gösterilen 21 yaşındaki erkek manken Nick Snider’in kendisini tutuklayan emniyet görevlilerine serbest bırakılmak için oral seks önerdiği iddia edildi.ABD...

Haber | Brezilya`da 55 milyon bedava prezervatif! Brezilya`da 55 milyon bedava prezervatif!
   Brezilya sağlık yetkilileri, gelecek hafta başlayacak karnaval nedeniyle AIDS hakkında bilgilendirme kampanyası başlattı. Hükümet kampanya çerçevesinde, karnaval süresince 55 milyon bedava prezervatif dağıtacak. Sağlık Bakanı Jose Temporao, bugün yaptığı açıklamada, bu yıl yapılacak AIDS ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi