Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   olgunruh35:[Balikesir] Gizliliğe önem veren,güvenilir,olgun,ne istediğini bilen bir dost arayışındayım.Tanışmak üzere....     |     MyNameIsBear:[Kocaeli] BORA SENİ ÇOK SEVİYORUM SANA AŞIĞIM! KEŞKE SEN DE BURALARDA OLSAN.     |     abant:[Bolu] BOLU VE ÇEVRE İLLERDEN OLAN KİMLER VAR? MSJ LARINIZI BEKLİYORUM.     |     misafir00:[Mersin] MESAJINI HEYECANLA BEKLİYORUM.     |     selimcanap34:[istanbul] Herkese iyi gecelerr .     |     cankaya_fullP28:[Ankara] ankara’dan kendisi ve ruhu olgun adam gibi adamlara selam olsun.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1854 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Nisan TOP 10
Haber | Kadın olsam türban takardım

Kadın olsam türban takardım


Uzunca bir süredir Mardin ve Diyarbakır`da moda tasarım merkezi kurma çalışmaları yapan milliyetçi muhafazakar modacı Cemil İpekçi, Kutlu Esendemir`e konuştu. Cemil İpekçi, yeni tartışma maddesini gündeme düşürdü: Mardin`de içki içecek turistik tesis yok. Böyle turizm olmaz. Peki bu cümlenin hedefi kimdi? İşte beklenen yanıt. Milliyetçi muhafazakar modacı Cemil İpekçi, uzun süredir Mardin ve Diyarbakır`da moda tasarım merkezi ve çeşitli atölyeler kurmak için çalışıyor. Eşcinselliğini gizlemeyen İpekçi`nin zaman zaman siyasal açıklamaları da tartışmalara yol açıyor. Bunlardan biri de, geçen hafta Mardin`de turizm politikalarını eleştirmesiydi. İpekçi`yle Mardin`i, siyasal gelişmeleri ve Doğulu erkekleri konuştuk...

“Mardin`de içki içecek turistik tesis yok. böyle turizm olmaz” eleştirisi kimi hedefliyordu?
Turizm Haftası bu sene Mardin`den başlatıldı. Bugün Dubai şeriat ülkesi olmasına rağmen, turizme çok önem verdikleri için tüm otellerinde gece kulüpleri ve içki var. Sizin inanışınız nedeniyle içki içmemeniz demek, gelecek turiste de aynı yaptırımı uygulamanız demek değildir. Mardin`de içki verilebilen ve eğlenilebilen tek bir restoran var. Ne yapıyor turist? Geliyor, iki gün Mardin`i görüyor, gidiyor. Eğlenmiyorsa gelmez.

Bu açıklamanız AKP çevrelerinden eleştiri aldı mı?
Hayır. Eleştirmeyi bırakın, AKP her zaman için bana sıcak davranmış bir parti. Bana karşı tepkisi olmayan bir partinin bu açıklamama ne tepkisi olabilir? Zaten AKP`nin böyle bir yasağı yok. Unutmayın ki, İstanbul şu anda AKP`li bir belediye reisi tarafından yönetiliyor. Beyoğlu`nda en çok içki müsaadesi verilen, en çok bar açılan dönem AKP`li Ahmet Bey`in dönemi.

Milliyetçi muhafazakar kimliğinizle tanınıyorsunuz. Bu, bölgede iletişim kurmanızı güçleştirmiyor mu?
Ben memleketimi seviyorum. Ama faşist olamam. Topraklarımda kim yaşıyorsa, hepsi benim milletimin insanlarıdır.

DTP`li Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir`le iletişim kurmakta zorlandınız mı?
Hiç zorlanmadım. Zaten projemi valilik, belediye ve ticaret odası destekliyor. Baydemir, beş bin metrekarelik bir alan verdi.

Mahalle baskısının tartışıldığı günlerde, “Keşke Malezya olabilsek” demiştiniz. Reha Muhtar, son açıklamalarınızdan yola çıkarak “Mardinli eğlenemeyecek mi? İçki içmeyecek mi? Kafelerde oturup kızlı erkekli sohbet etmeyecek mi? Ne kadar Malezyalılaşılıyor, görüyor musunuz Cemil kardeş” diye soruyor.
Malezya`da, Kuala Lumpur`da bir buçuk ay kaldım. Her otelde içki serbest. Ayrıca harika barlar da var, diskotekler de. Reha Bey orada yanılmış. Burada neden çekiyoruz biliyor musunuz? Kendini entelektüel zanneden, başkalarının söylediklerinin cımbızla çekip kendisine gazeteci adı veren, bu memleketi karıştıranlardan çekiyoruz. Reha Bey de bunlardan biri.

BEŞ ALTI APTAL KADINI KAÇIRDIM

Siyasi duruşunuzu AKP`den yana olarak açıklamıştınız. Ancak İslami kesimde sizi sevdiğini söyleyen de var, “Allah onu ıslah etsin” diyen de. Siz onları, onlar sizi ne kadar kabullendiniz?
Vallahi birbirimizi kabul etmemiz önemli değil. Allah herkesi ıslah eylesin. Ben bir Bektaşiyim. Ailem dönme olabilir ama annem Nafi Baba Tekkesi Bektaşi`si. Onun için bizlerde en kötü şey, başkasının kul hakkını almaktır. Benim hakkımda hüküm verebilecek tek güç; rabbialemin. Çünkü ben, kendi hayatımı yaşamak için geldim bu dünyaya. Hayat bir kere yaşanır; hukuk ve kanun çerçevesinde, yaşadığım sürece, ister başıma gül takarım, ister istediğim cinsle yaşarım.

Muhafazakar kesime yaklaşmanız sizin marjinal işler yapmanıza engel olmadı mı?
Hayır, belki beş-altı aptal kadını kaçırdım. O kadınların kaçması için Allah bir hayır koydu. Zaten çok sıkılıyordum onlardan.

Onların yerine kimler geldi?
Onların yerine geleni de var gelmeyeni de. Ama sosyal projelerden dolayı dikiş dikmeye çok vaktim olmuyor. İş hayatında 40`ıncı senem. 40 sene çok uzun bir zaman. Diyeceksiniz ki, “Para kazanmadan yaşayabilir misiniz?” Milyarder değilim ama, Cemil İpekçi hiçbir zaman aç kalmaz. Baba gibi iki lisanım, kültürüm var. Resepsiyonda çalışırım. On parmağımda on marifet. Hiçbir şey yapmasam göbek atarım.

Cinsel tercihinizi çocuk yaşlarda mı keşfettiniz?
Dokuz yaşında kız çocuğu gibi hareketlerim vardı, bebeklerle filan oynuyordum. Cinsel tercihimde tam bir gay olmadığımı biliyorum. Çünkü gay olsaydım evliliklerim olmazdı. Biseksüel olduğumu sanıyorum. Hayatıma çok kadın girdi, evlendim. Hâlâ kadınlara karşı duygularım var ama tabii ki gay`liğim daha ağır basıyor.

Doğu`da baskı gören gay`ler için bir şey yapmayı düşünüyor musunuz?
Hayır düşünmüyorum. Çünkü ben insanlar için bir şey yapmayı düşünüyorum. Benim için insanların cinsellikleri hiç önemli değil. Şu anda Mardin`de, Diyarbakır`da yaptıklarım, kadınlar için olduğu kadar çocuklar ve erkekler için de… Bence insanlar önce başka tercihlerini ortaya koymak zorunda.

Mardin`de cinsel kimliğinizden ötürü hiç tepki aldınız mı?
Hiç... İnsanlar beni öyle görmüyor. Sadece giyimimden dolayı, alışkın olmadıkları için üç kere bakıyorlar.

Bölge halkıyla samimi pozlarınızı da gördük.
Onu söylüyorum zaten; sevgiyle dolular.

Doğulu erkekler sizin hakkınızda neyi merak ediyor?
Doğu ve Güneydoğuluların başka türlü bir kibarlığı var. Size ne özel hayatınız hakkında bir şey soruyorlar ne de taciz ediyorlar… Mesela İstanbul`da, Beyoğlu`nda yürürken muhakkak beş tane münasebetsiz çıkar. Orada bunu görmüyorsunuz. Onun için çok özlüyorum. Kendimi uzun zamandır böyle hür hissetmemiştim.

Mardinliler sizi yakışıklı mı yoksa güzel mi buldu?
Çok yakışıklı ve güzel buluyorlar. Hepsi gözlerimden güzelliğimden bahsediyor. Çok çok çok hoşuma gidiyor. Çünkü onlar İstanbullular kadar korkak değil. İfade edebiliyorlar duygularını. Yakışıklı olduğumu da, güzel baktığımı da, her iki cinsin gözüyle görebildiğimi de biliyorum.

KADIN OLSAM TÜRBAN TAKARDIM

Modacı Zeynep Tunuslu, sizin AKP`ye yakın durmanızı “Çünkü THY, PTT ve Beyoğlu Belediyesi`nin üniforma işlerini o aldı. Türban takması için kadın olmayı beklemesine gerek yok” sözleriyle eleştiriyor. Tek gerekçe sizce bu mu?
39 senelik, 80 küsur ödüllü bir sanatçıyım. Tunuslu`ya da bu söz hakkını vermiyorum. Çünkü ben aklı başında olanlara söz hakkı veririm. Kendisi hiçbir şey ispatlayamamış. Ne memleketine, ne sanata herhangi bir katkısı olmamış. Yetiştirdiği bir talebe bile yok. Konuşabilir, ne olacak? Mahalle dedikodusunun dışına çıkamaz. Tunuslu`nun kendi hayatında ispat ettiği bir şeyi olsaydı herhangi bir konuda, belki kaale alabilirdim.

Türban hakkındaki düşüncelerinizde bir değişiklik var mı?
Kadın olsaydım türban yasağını protesto etmek amacıyla takardım.Benim kılığıma kimse karışamaz. Kılıkla çağdaş olunabileceğine inanmıyorum. Biz hâlâ dışarılarda korkularla büyütülen bir memleketiz. “Komünist olacağız” diye parkadan korktuk. “Türban takıp şeriat olacak” diye milletimize hakaret ediyoruz. Bir de İran`la bir tutuyoruz memleketi. Şeriatla idare olduğumuz koskoca Osmanlı döneminde bile İran gibi olmadık.

Kaynak: Mynet.com


Eklenme Tarihi : 04.05.2009
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 570171 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Cemil İpekçi, açıkça gay olarak yaşayan ve tanınan bir insan. Hepimiz de biliyoruz ki, ONU eleştirenlerin içinde gizli eşcinsel olan ve GİZLENEN binlerce evli Türk erkeği var. Açıkça ona saldırılıyor, zira o savunmasız ve tek başına. Bu durumda tüm gayler onu dessteklemeliyiz. Ona kötü davranan gayleri kınıyorum. Son olarak ona `Hayır, sen hiç durma. Yarın senin yanında. Yeniden koş yollarda. Durma, DURMA` diyorum Yanındayız Cemil`cim.
Yazan : Calgary     Beğen

    smartncool onun yerine sen kaale alıyorsun galiba :)) Kadın olsaymış türban takarmış, o zaman şimdi de fes taksın...
Yazan : sessiz_bey     Beğen

    ben cemil ipekçinin öğrencisiyim... bnce siz çok önyargılı bi biçimde eleştiriyorsunuz..önce bu önyargınızı bi yere bırakıp sonra yorum yapın.. onu tanımadan konuşmayın.. artı dini hiç birşeye karıştırmıyor o..röpörtajı güzel oku anla mantıksız konuşma insanlar üstüne gülerler.. nyse ya zaten cemil ipekçi sizin bu yorumlarınızi kaale almz..!!!
Yazan : smartncool     Beğen

    Akp`den iş almak ve onlara yaranmak için söylenmiş şeyler bunlar.Kadın olsaydım türban takardım diyen biri bu haldeyken de sahillerde göğüsleri meydanda poz vermez.Bence yapmacık.
Yazan : sessiz_bey     Beğen

    bence cok mantıklı konusuyooo.cemıl bey cogu zaman kıyafetlerıyle yaptıgı ısle gundemde oldu her zaman ust tabakanın gozdesı olduu ne alaka cemıl bey gıbı ınsanlar yuzunden homofobı olussun bence artık gızlenme zamanı degıl ne kadar gızlenırsen okadar basa bela
Yazan : tatli_boy21     Beğen

    Ecelini hissetti herhalde korkudan konusuyor :)
Yazan : ALePH     Beğen

    Düşünemiyom türban takarak nasıl seks yapıcaksın rahat olurmuydu ki? açılırcak, düşcek rahat olmaz dı bence :D
Yazan : xapsin     Beğen

    bayılıyorum bu adama yaww :)
Yazan : extanblue     Beğen

    Adam gayet medenice yorum yapmış ve fikirlerini beyan etmiş. Gerçekten çok mantıklı birisi. İster akp li olsun ister chp ama Cemil bey kendi hayatını, perspektifini sunuyor. Doğal oldugunu düşünüyorum. En azından yorum üretiyor. Eleştirip, insanların koyun gibi susmasını istemek pek çağdaşlık olmaz. Akp lide yorum yapmalı mhp lide sosyalistide türbanlısıda, birbirimizi hazmetmekle,saygı duymakla çağdaş demokratik oluruz... Gayler siz bari insanları fikirleri için yaftalamayın. Ayıp aşın artık bu geriliği...
Yazan : hairyboyz     Beğen

    ya bu medya maymunu gibi tipler herşeyden önce eşcinsel özgürlük hareketine zara veriyo....böyle iğrenç herifler yüzünden bu ülkede homofobi tavan yapıyor....cemil ipekçi ismide onun düşünce dünyasıda midemi bulandıryor......
Yazan : soxslave     Beğen

    saçmalık... türban takarmış. abuk subuk konuşmasan da onurlu birşey yapsan..gay efendi zevk-i sefa içinde yaşarken, neden acaba ülkemizdeki diğer gaylerin cinsiyet eşitliği için hiçbir çaba sarf etmez?
Yazan : myway16     Beğen

    iyi!Ol ve yap diyesi geliyor insanın!...ne dediğini ve ne yaptığını bildiğini düşünmüyorum pek bu adamın. saçma cümleler kurmuş yine,şaşırmadım!
Yazan : enfer     Beğen

    LAF OLSUN TORBA DOLSUN!..... BU ADAM hala neyin pesinde anlamiş degilim... neyin reklamini yapiyor, turbanla prim pesinde, nefret ediyorum, dini siyaset malzemesi ve reklam malzemesi yapan bireylerden..
Yazan : turkishdelight1     Beğen

    arkadaşlar cemil beyi beğenen varmı ilişki yaşamak için....!
Yazan : urfadan_pasif_     Beğen

    En sonunda sen de modaya uydun.Modacı Cemil kardeşim!Herkes açılım üzerine açılım yapıyo ya.Sen de açılımlarını yapmazsan demokrasimiz öksüz kalır.Tüm şöhretli gay lar gibi gündemde kalmak için her konuya salça olmak ta hiç geç kalmazsınız.Demek kadın olaydın«türban takardın».E şimdi de tak Cemil kardeşim sana kim ne diyebilirki? Ülkemizin en can alıcı sorunu türban.Doğudaki erkekler «çok kibar» davranmışlar Cemil bey e .Nedense o kibar beyler kendi gaylarına aynı inceliği gösteremiyorlar.Töre cinayetine ilk kurban bir kürt genci.Neyse uzatmıyalım.Açıl Cemil kardeşim!Açıl.Kim tutar seni...
Yazan : farco_tatyos     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Eşcinsel lider seçildi Eşcinsel lider seçildi
   Küresel ekonomik krizin ilk "iflas ettirdiği" ülke İzlanda, erken genel seçime gitti. Ve zafer, hükümetin istifasıyla yönetimi geçici olarak üstlenen Sosyal Demokrat Parti`nin oldu. Partinin eşcinsel lideri Johanna Sirdardottir, oyların yüzde 31.6`sını, koalisyon ortağı Sol Yeşil Hareketi ise yüzde ...

Haber | Güneşi Gördüm Yurt dışında Değişiyor. Güneşi Gördüm Yurt dışında Değişiyor.
   Mahsun Kırmızıgül`ün yazıp yönettiği Güneşi Gördüm filmi yurtdışındaki festivallere `pazarlanırken` farklı bir afişle ve temayla tanıtılacak. Filmin festivaller için hazırlanan Emrah Yücel imzalı afişinde, Cemal Toktaş`ın canlandırdığı Kadri karakterinin travesti hikâyesi ön plana çıkarılıyor. I Saw...

Haber | Şimdi sivil anayasa zamanı Şimdi sivil anayasa zamanı
   MÜJGAN HALİS SABAH 24.04.2009 Yamalı bohçaya dönüşen 1982 Anayasası miadını çoktan doldurdu. Anayasanın hemen değiştirilmesini isteyen toplumun çeşitli kesimlerine sivil bir anayasadan beklentilerini sorduk.. Yasa nedensiz bir akıldır, diyor Aristo. Bir darbe ürünü olan 1982 Anayasası, devle...

Haber | Moskova Eurovision`a hazırlanıyor Moskova Eurovision`a hazırlanıyor
   Güncelleme : 23.04.2009 23:10 Rusya`nın başkenti Moskova`da 9-16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Eurovision-2009 şarkı yarışmasına sayılı günler kala yarışmanın düzenleneceği Olimpiyski kapalı spor salonundaki hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Rus ve yabancı şirketlerin ...

Haber | Borat`ı tanıdınız mı? Borat`ı tanıdınız mı?
   `Borat` filmiyle tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken ünlü aktör Sacha Baron Cohen, yeni filmi için kolları sıvadı. `Bruno` adlı yeni filminde eşcinsel bir moda editörünü oynayan ünlü aktör, geçtiğimiz günlerde filmin tanıtımı için objektiflerin karşısına geçti. Beyaz bir at üstünde poz veren Cohen,...

Haber | Gaylere Özel Defile! Gaylere Özel Defile!
   istanbul bir ilke daha şahit oluyor. Erkek iç giyim firması DON MORIS ilk kez bir gay club de, 2009 yaz kreasyonunu defile ile tanıtıyor. Konuşulan ve merak edilen Defile 25 nisan cumartesi gecesi club magma da düzenleniyor. Club magma Adres: istiklal caddesi sadri alışık sokak no: 15 beyoğlu...

Haber | Amazon.com, 57 bin 310 kitabı arama motorundan çıkarmış Amazon.com, 57 bin 310 kitabı arama motorundan çıkarmış
   Sanal dünyada Amazon.com`a iki eşcinsel kovboyun aşkını anlatan Brokeback Dağı filminin afişini değiştirerek tepki gösterildi. Homofobik sansür iddiası sanal dünyayı karıştırdı NEW YORK - Eşcinsel temalı 50 binden fazla kitabı satış istatistiklerinden ve ürün arama listelerinden çıkar...

Haber | Fırtınalı aşk bitti Fırtınalı aşk bitti
   ABD`li ünlü oyuncu Lindsay Lohan, fırtınalı bir beraberlik sürdürdüğü lezbiyen sevgilisi Samantha Ronson`dan ayrıldı. Çiftin ilişkileri gibi ayrılıkları da olaylı oldu. 22 yaşındaki Lohan`ın, sevgilisinin Twitter adlı internet sitesindeki profiline "Seni sevmiştim ama beni aldattın, sen kazandın" ve...

Haber | Cinayetlerin kronolojisi Cinayetlerin kronolojisi
   İstanbul`da 22 Şubat 2006`da gazeteci Baki Koşar, evinde uğradığı saldırı sonucu öldürüldü. * İstanbul`da 27 Ocak 2007`de `Sertap` olarak tanınan travesti İdris Can tartıştığı M.A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. * İstanbul`da 24 Şubat 2007`de travesti Murat Taç, Osman Bora Çuhacı tarafında...

Haber | Yaşamak herkesin hakkı Yaşamak herkesin hakkı
   Müjgan Halis 04.04.2009 Son birkaç ayda Türkiye`nin dört bir yanında travesti ve transeksüellere yönelik cinayetler arttı. `Nefret suçu` olarak tanımlanan cinayetler, ürkütücü boyutta.. `Nefret cinayetleri` olarak tanımlanan bu cinayetler, daha çok seks işçiliği yapanlara yönelse de, gay, le...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi