Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
669 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | IŞİD’ten kaçan eşcinsel anlattı: Öldürmeden önce takip ediyor

IŞİD’ten kaçan eşcinsel anlattı: Öldürmeden önce takip ediyor


Irak Şam İslam Devleti`nden (IŞİD) kaçmayı başaran Iraklı genç eşcinsel "Eskiden Iraklı milisler eşcinsellere tecavüz eder ve onları korkunç bir şekilde öldürürdü. IŞİD ise bir eşcinseli yakaladığında onun iletişimde olduğu herkesin izini sürüyor" dedi.

IŞİD, Irak ve Suriye’de ele geçirdiği bölgelerde eşcinsellerin izini sürerek buluyor, çoğunu yüksek binalardan aşağıya atarak öldürüyor ve infaz görüntülerini internetten yayınlıyor. IŞİD sadece bu yıl 26 eşcinselin infaz görüntülerini paylaştı, ancak örgütün öldürdüğü eşcinsellerin sayısının bundan çok daha fazla olduğu tahmin ediliyor.
“Geride kalanlara ne olacak?” BBC, örgütten kaçmayı başaran bir Iraklı eşcinselle konuştu. Şu anda Lübnan’da olan Taim yaşadıklarını BBC’ye şöyle anlattı: “IŞİD’liler yaşadığım kasabaya gelince beni almak için eve geldi. Kapıyı babam açtı. Babama, ‘Oğlun kafir, homoseksüel. Ona Allah’ın emrettiği cezayı vermeye geldik’ demişler. Babam da onlardan bunu doğrulamak için bir gün süre istedi. Babam bağırdı çağırdı. Eğer doğruysa beni kendi elleriyle teslim edeceğini söyledi. Annem araya girdi ve Irak’ı terk etmem gerektiğini söyledi.

Eskiden Iraklı milisler eşcinsellere tecavüz eder ve onları korkunç bir şekilde öldürürdü. Ancak profesyonel bir şekilde izimizi sürmezdi. IŞİD ise bir eşcinseli yakaladığında onun iletişimde olduğu herkesin izini sürüyor. Tek tek bütün eşcinsellerin peşine düşüyor. Ben kaçabildiğim için şanslıyım fakat geride kalanlara ne olacak?” (Kaos GL)

KAYNAK: gazetevatan.com 24.07.2015


Eklenme Tarihi : 24.07.2015
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 421625 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Bir daha IŞİD haberinin altına yorum yazmayacağım diye kendi kendime söz verdim, ama... Neyse. Eşcinselliğin nasıl olduğu hala bir muamma. Birçok spekülasyon var. Dünya Sağlık Örgütü de bunun bir hastalık olmadığını, yani doğuştan gelmediğini, doğal bir cinsel yönelim olduğunu söylüyor. Benim düşüncem de bu yönde paralellik gösteriyor. Ben eşcinselliğin 0-12 yaş arasında, cinselliğin karakterize olduğu bu yaş gurubu aralığında geliştiğini düşünüyorum. Bu gelişmeyi tetikleyecek birden çok sebep var. Yalnız önemli olan nokta, bizim bu gelişimden sonra kendimizi değiştirmemizin imkansız veya çok zor olduğu gerçeğidir. Bu yaş grubunda karakterize olan cinselliğimiz diğer huy ve hasletlerimiz gibi benliğimizin yapı taşlarından biri haline geliyor. Bu sebeple cinsel yönelimimizi değiştirebilmek tam olarak bizim tasarrufumuzda değil. Bu minvalde elimizde olmayan sebeplerden dolayı dini veya sosyolojik bağlamda ayıplanmamız, dışlanmamız kabul edilebilir değil. Kendini değiştirdiğini iddia eden birçok insan duyuyoruz. Kimisi dini yüzünden, kimisi de sosyolojik sebeplerden ötürü bu değişimi amaç ediniyor. Dini yüzünden kendini değiştiren zaten kendi inancı ekseninde insan-ı kamil olma yolunda büyük bir adım atmış demektir; dünya hayatını değil ahiret hayatını seçmiş demektir. İster size saçma gelsin ister takdir edilecek bir davranış gibi gözüksün, yorumsuz saygı duymak gerekir. Ama kimse kimsenin boğazından aşağı fikirlerini dayatamaz, inancının emirlerini empoze edemez. Ne olduğunu kestiremediğimiz şeylere bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahillerin yaptığı gibi harala gürele, körü körüne karşı çıkmamalıyız. Tercihlere saygı duymamız, biraz empati kurmamız, kimsenin hukukuna tecavüz etmememiz ve de bir haksızlık gördüğümüz zaman da sesimizi çıkarmamız gerekiyor. IŞİD zulmüne ses çıkarmamız gerektiği gibi. Sonuç itibariyle, IŞİD dini manipule eden ve haksız infazlar yapan katil bir terrörist organizasyondur. Bu raddede teolojik, sosyolojik, normsal, geleneksel-göreneksel bildiğiniz bütün ezberlere aldırmadan haklının ve zulme uğrayanın yanında olmamız gerekiyor. Zaten bu saydığım terimler de bizden aksini beklemiyor. Daha biz eşcinseller aramızda bir görüş birliğine sahip değilken nasıl olurda hakkımızı sağlam temellerde savunabiliriz ? ``Bir taraftan eşcinsel haklarını savunmaya çalışıp bir taraftan da dinsel referansları hümanist bir bakış açısıyla açıklamaya çalışan eşcinsellere`` gülenler varmış... Eğer önyargılardan sıyrılabilseydik ve makul bir şekilde düşünebilseydik asgari müştereklerde buluşabilir, en azından bir noktada birlik olabilirdik.
Yazan : hawtboi     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    eşcinsellik doğuştan ise ayetlerde çelişki var ancak nevzat tarhan gibi psikiatrların dediği gibi sonradan oluşan bir yönelim ise dünya sağlık örgütü ve türk psikiatri derneği verdiği kararları gözden geçirmeli.
Yazan : throx_p     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bir taraftan eşcinsel haklarını savunmaya çalışıp bir taraftan da dinsel referansları hümanist bir bakış açısıyla açıklamaya çalışan eşcinsellere gülüyorum...ne yaparsanız yapın din eşcinselleri lanetlemiş ve onların öldürülmesinin kapılarını açmıştır...benim inancıma göreyse tanrı kendi yarattığını yaratılıştan taşıdığı özellikleri nedeniyle suçlamaz, her biri adeta siyasi bir parti ve çıkar gurubu gibi hareket eden dinlerin perspektifinden değilde yaratıcının perspektifinden bakarak ancak bir ortak payda bulabiliriz...sevgiyle kalın..merak etmeyin bu habere yazacağım son mesaj.
Yazan : hudson     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    @hudson, din; iyi insanlar kötü şeyler yapmasın, kötü insanlar da iyi şeyler yapsın diye vardır. İyi veya kötü insan olmak bence tamamen ilahi yaratılışa bağlıdır ancak iyi veya kötü filleri işlemek insanın iradesine bağlı olup, din bu evrede devreye girmektedir.
Yazan : kayseriAdam     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Eşcinsellik doğuştan gelen bir özelliktir sonradan olmaz dolayısıyla doğuştan yani yaratılıştan gelen birşeyin günahı sevabı olmaz kadınlık günahmı, erkeklik sevapmı...bu nedenle bence din dediğiniz mefhumun konuya bakışını eşcinseller olarak referans alamayız...yani sizinle anlaşmamız pek mümkün değil, ortaya çıkışlarından bu yana eşcinsellere kin ve nefret kusan dinleri referans almak eşcinsel düşmanlığından, kandan ve gözyaşından başka birşey getirmeyecek, bugüne kadarda zaten getirmediğini yaşadık gördük öyle değilmi?
Yazan : hudson     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    @hudson, Dinler kendince yorumlanamaz, sadece Kutsal Kitaplar ve spesifik olarak İslam dini hususunda konuşursak, hadisler ve Kur`an ışığında bazı izahatlar ve tefsirler yapılabilir. Dinleri çarpıtanlar da insanlardır. Demek oluyor ki, iyi de kötü de ``İNSAN``... Kaldı ki, Kur`an kimseye kötü olmasını emretmiyor. Ekstremist radikal Müslümanlar, sahih olduğu şüpheli hadisler üzerinden şeriat adı altında bir takım yanlış davranışlarda bulunuyor. Bana göre ne olursa olsun, kimseye zararı dokunmayan insanı öldürmek kabul edilemez bir şey. Ama İslam`da ise bunlar fıhki meseleler, bunları fazla kurcalamak istemiyorum. Benim mantığıma göre, eşcinseller veya zina yapan kadınlar vs. vs. Bunlar günah işliyor dahi olsa belki tövbe edecekler, niye yaşam hakkı ellerinden alınıyor ? Yazılarımın en başından beri tavrım hep aynıydı aslında; çokça araştıran biri olarak objektif yorumlar ve analizler yapıyorum. Ne dini ne de dinsiz görüşü savundum. Yanlış anlayanlar oldu. Zaten sorularıma da cevap alamadım. O yüzden bir daha da yazmayacağım, zira bir ehemmiyeti kalmadı.
Yazan : hawtboi     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    @guV_n, Belli ki dini bilginiz çok sığ. Dinsiz perspektifde değerlendirdiğimizde zaten günah sevap kavramı olmadığı için eşcinsel ilişkiye girmekde bir sıkıntı yok. Dini perspektifde değerlendirdiğimizde ise, Eşcinsel olmak günah olmasa da, eşcinsel ilişkiye girmek (livata) haramdır. Diyorsunuz ki, günahın yeri belli yatar (cehennemde yanar) çıkarsınız, yeter ki imanlı ölelim. Livata ve zina haramdır. Büyük günahtır. İmam-ı Rabbani`nin bir sözünü yazıyorum buraya, çok ünlü ve güvenilir bir İslam ulemasıdır kendisi. ``Küçük günahlara devam etmek (kişiyi) büyük günahlara çeker, büyük günahlara devam ise insanı küfre (kâfirliğe) getirir.`` Demek ki neymiş ? Bile bile büyük günahda ısrar etmek kişiyi kafir bile edebilirmiş. Bunların farkında mısınız ? Yoksa cidden bir şuur felci falan mı geçiriyorsunuz da yatar çıkarsınız falan diyerek bu kadar rahat ve emin konuşuyorsunuz ? Öte yandan, madem Lut Kavmi sadece eşcinsel oldukları için değil aynı zamanda Allah`ı inkar ettikleri için helak oldu, o zaman neden Kur`an`daki ayetlerde sadece eşcinselliklerinden dolayı eleştirildikten sonra onlara azap ettik deniyor ? Neden bu kadar önemli bir konuda (milyonlarca eşcinsel kulun doğup-öldüğünü düşünürsek) daha detaylı ayetler yok ? Yargılamıyorum sadece aklıma gelen sorular bunlar.
Yazan : hawtboi     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Öyle bir din düşününki herkesce farklı yorumlanabiliyor,dinlerinin gereği olarak kafa kesen ışıd militanları, mahallemizin camisinin imamı, babaannem,okuldaki din öğretmenimiz ve halkın içinden herhangi birileri aynı nehirden besleniyor fakat aynı adrese varamıyorlar...o zaman bu kadar muğlak bir olgu olan dinin etrafında çokta dolanmaya ve onu hayatın merkezine yerleştirmeye gerek yok..DİN, İNSANLIK ONURUNA BİR HAKARETTİR. DİN OLMADANDA İYİ İNSANLAR İYİ ŞEYLER, KÖTÜ İNSANLAR KÖTÜ ŞEYLER YAPAR, ANCAK; İYİ İNSANLARIN KÖTÜ ŞEYLER YAPABİLMELERİ İÇİN DİN GEREKLİDİR.
Yazan : hudson     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    lut kavmi lut kavmi deyip uruyorsunuz yaaa.. kardeşim onlar hem eşcinsel oldukları hemde Allah inkar ettikleri peygamberlerine işkece yaptıkları için helak oldularrr burdakii asıll mesele Allah inkardır diğerr kavimler gibi... onun haricinde bi eşcinsel Allaha inanıyorsa günahkar olurr.. aalhh inanmıyrsa kafir olurrr eşcinsel olduğu için değilll... günahında yeri belllidirr yatar cıkarsınnn yeterki imanlı ölelimmmmmm
Yazan : guV_n     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    @kayseriAdam, Birincisi: Budan önceki mesajlarım kanıtlanmamış hiçbir bilimsel bilgi içermiyor, asıl hurafeler sizin bundan önceki yazdığınız mesajlar. Kaynak verin`` diyorum, ona cevap yok. ``Her şeye bilimsel yaklaştığımı da mesajlarımda yazmadım, uydurmayın. Daha okuduğunuzu anlamaya muktedir değilseniz, bu sizin probleminiz. Yazdıklarıma hurafe diyorsanız kendinizle çelişiyorsunuz. Bunlar benim sözlerim değil Kur`an`da yazan şeyler. Ben sadece izah ettim. Bir daha okumanızda fayda var. İkincisi: Benim adabımı sorgulamadan önce kendinizi eleştirin, iftira atmakla davanızı haklı çıkaramazsınız. Hurafe diyorsunuz, yazmadığım şeyleri yazmışım gibi lanse ediyorsunuz. O beni takınmaya davet ettiğiniz adabın öncelikle siz farkında olun, zira iftira atmak ne beşeri olarak ne de mensup olduğunuz dinin öğretilerince hoş bir şey değil. Eşcinselliğe sapkınlık diyerek en büyük hakareti sadece bana değil bütün eşcinsellere yapan da sizsiniz. Kendini doğduğundan beri böyle hisseden insanlara ne hakla sapkın diyebiliyorsunuz bilmiyorum ama pişkinliğin bu kadarına da pes doğrusu.
Yazan : hawtboi     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    @hawtboi. Benim kafam felan karışmış değil. Çok sükür ne oldugumu biliyorum: Müslüman bir gayim. Allah korkusundan dolayı gayliğimi icra etmemeye çalışan acizane bir insanım. Ayrıca kişilere hakaret etmenize gerek yok. Eğer adabınız varsa size adabınızı takınmaya davet ediyorum. Ben kimseyi kastetmeden veya ima etmeden bişeyler yazdım ama siz üzerinize alınmışsınız. Herşeye bilimsel yaklaştıgınızı söylüyorsunuz ama laflarınız arasında hurafeleri kullanmaktan da geri durmuyorsunuz.
Yazan : kayseriAdam     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ayrıca nick belirtmeden, bazı arkadaşlar çoluk çocuk demiş demişsiniz. Onu ben dedim, muhattap olmak istemiyor olabilirsiniz ama söyleyeyim helak edilen kavimlerin (pompeii vs.) kalıntılarına bakın hepsinde küçük çocuklar var. En sinir bozucu olan ise (benim gibi) bilimsel, kanıtlarla konuşan kişilere argüman olarak farazi, kanıt olmadan konuşan işkembeden kübracılar (siz).
Yazan : hawtboi     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    @kayseriAdam, Amacınız eğer Lut Kavmi aslında eşcinsellik yüzünden değil, çok azmış sapmış bir kavim olduğu için başka sebeplerden dolayı da helak edildi demeye getirmekse, yanılıyorsunuz çünkü yaptığınız sadece İslam çerçevesinden eşcinselliği meşrulaştırmak ! Eşcinsellik İslam`da ve diğer hiçbir dinde de meşru değil. Ve Lut kavmi de eşcinsellik yüzünden helak edildi, Kur`an`da açıkça böyle olduğu belirtiliyor. O anlattığınız sokakta kıçını başını açıp gezmeleri, oraya buraya pisledikleri, tecavüz hikayeleri Kur`an`da yazmıyor, kaynağınız nedir ? Hadis mi ? Öyle olsa dahi, sahihlik derecesi nedir ? Netice itibariyle Lut Kavmi eşcinselliğinden dolayı değil de diğer sapkınlıklarından dolayı helak edildi sözleri dindar eşcinsellerin kendilerini avutmalarından başka bir şey değil, üzgünüm. Deseniz ki, eşcinsellik fıtraten bir imtihan, ama fiilen eşcinsel olmak günahtır. Onu anlayabilirdim. Onu da demiyorsunuz. Kafanız çok karışmış. Ama yadırgamıyorum çünkü çoğı dindar eşcinselin genel durumu böyle.
Yazan : hawtboi     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    İşid tarafından infaz edilen bir lezbiyen olmadıkça teolojideki tezatlıklar haklılığımızı ortaya koyacaktır.(Umarım olmaz.)
Yazan : throx_p     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sevgili Throx_p; biz burada toplumun mahiyetinden(anaerkil veya ataerkil oluşu) ve yine toplumun homofobikliğinden bahsetmiyoruz, dikkat edersen teolojik yani dinsel kaynaklardaki yaklaşımdan bahsediyoruz,insan ve toplum tezat duruşlar sergileyebilir ama kutsal olduğu iddia edilen metinler tezatlık içermemeli öyle değilmi? Yazı yorumunuz beni tatmin etmediği için erkek homoseksüelliği teolojik olarak lanetlenmiş ama kadın homoseksüelliğinden hiç bahsedilmemiş, bende buna dayanarak acaba lezbiyenliğe ruhsat verilmişmi diye sormuştum.:)
Yazan : hudson     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    İŞİD e gelince: namaz kılarken fotoglarını gördüyseniz.. yönleri farklı farklı. Yani Kabe nin yönünü (tek yön) bile bilmiyorlar. Bunlar kesinlikle Müslüman deil.
Yazan : kayseriAdam     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Arkadaslar, Hz Lut kavmi hem cinsellik olarak sapıtmıştı (ben de) hem de ahlaki olarak. Hz. Lut ne zaman sokağa çıksa, popolarını açıp, peygambere gülerler ve dalga geçerlermiş. Hatta Hz Lut un dolaşacıgını duydukları zaman yine popolarını peygambere gösterip, sonra sokağın ortasına kakalarını yaparlarmış. Ayrıca o bölgeden kim geçerse, tecavüz edip sonra kendi mahkemelerinde o kişi hakkında ``zamanımızı çaldı`` diyerek, o kişilere birde ceza verirlermiş. Hz Lut, Hz İbrahim in yegenidir. Üç melek (Cebrail, İstafil ve Mikail) Hz İbrahim e geldiği vakit, Hz İbrahim meleklerle resme pazarlığa girerek Lut kavminin helakını önlemek istemiştir. lafın kısası: Hz Lut 29 senelik peygamberlik sürecinde imana getirdiği kişi sayısı 10dan az olduğu için (beceriksiz bir peygambermiş diyebilirsiniz; ben asla demem), kendisi de pes ederek, helakı önleyememiştir. Helak edilenlerin hepsi azgın kişilerdi. Bazı arkadaşlar çoluk çocuk demiş. Sizce onlar arasında çocuk yaşıyormuydu? Birde lezbiyenlere gelince: biliyorsunuz Hz Lut eşi de ``erkeklere sarkıntılık`` yapmadığı halde ama onların sapıklıklarına müsaade ve teşvik ettiği için helak edilenler arasında idi.
Yazan : kayseriAdam     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ataerkil ve maço bir toplum olduğumuz doğru. Eminim bu topraklar sınırında herhangi bir din hakim olmasaydı bile homofobik bir ülke olurduk.
Yazan : hawtboi     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    sevgili ancemaki; toplum ataerkil,devlet ataerkil islamiyet ataerkil. bunu sende çok iyi biliyorsun ki yoruma cvp vermek yerine topu taca atıyorsun.üzgünüm gerçekler bunlar...
Yazan : throx_p     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    sevgili hudson; elbette lezbiyenlik serbest olmayabilir ancak bir lezbiyenin cinsel eğiliminden ötürü saldırıya uğradığını,bir babanın lezbiyen kızını öldürdüğünü duydunuz mu? elbette HAYIRRRRR.çünkü ataerkil bir toplumdayız....
Yazan : throx_p     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    bir insan başka bir insanı öldürme hakkını kimden nerden nasıl alıyor.. EĞER DİN VERİYORSA ben o dinlerin o ayetlerini surelerini reddediyorum.. o ayetleri ve süreleri referans alarak başka insanları öldürenler canidir katildir.. ben din uğruna öldürüyorum desede CİNAYET işliyordur.. sivasta 37 insanı diri diri yakan ve onlar yanarken zevkten gözleri parlayan insanlara MÜSLÜMAN demek için VAHŞİ olmak lazım.. suriyede insanların boğazını zevkle kesenlere eşcinselleri damdan zevk ve gururla asanlara MÜSLÜMAN demekiçin VAHŞİ olmak lazım.. DİN insanlara öldürün diyorsa O DİNİ İYİCE araştırıp soruşturmak lazım.. yada oldürün gibi ÇAĞDIŞI VE VAHŞET kokan bölümlerini yok saymak lazım.. NASIL OLURDA BİR DİN İNSANLARI KAYNAŞTIRMAK BARIŞTIRMAK YERİNE KENDİLERİNDEN OLMAYANLARI ÖLDÜRÜN DİYE EMİR VEREBİLİYOR ???? kendileri gibi ibadet etmeyenleri inanmayanları farklı dine mezhebe bağlananları yada dinsiz olanları ÖLDÜRÜN diyen bir DİN neye hizmet ediyor ??? ZORBALIK SADİSTLİK VAHŞET DEĞİLDE NEDİR ?? çıksın biri bana tersini söylesin
Yazan : olguncasohbette     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    @throx_p, Madem ayetle örnek veriyorsunuz, o ayeti tam olarak yazın, öyle başından sonundan kırparak aktarmak olmaz. O aynı ayetin başında şöyle diyor: ``Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız çirkinliği mi yapıyorsunuz?``. Kısacası bu ayete göre, Lut Kavminden önce eşcinsel ilişki görülmemiş bir şeydi. Halbuki milattan önce 9660-5000 yılları arasındaki Mezolitik Çağdan kalan duvar resimlerinde eşcinsel ilişkiye giren erkeklerin motiflerinin, hatta milattan önce 7000-1700 Neolitik ve Bronz Çağlarından kalma resimlerde kadın göğüslerine sahip erkek cinsel organı olan insanların var olduğunun bilimsel kanıtları var. Milatta önce 2900lü yıllarda İtalya ve şimdiki Çek Cumhuriyeti`nin olduğu yerdeki kazı çalışmalarında kadın kıyafetiyle gömülmüş erkeklerin izlerine ratlandığını biliyoruz. Bimiyorsak da araştırıyoruz bundan sonra. :) Demek istediğim, o zamanlarda da crosdresserların, travestilerin, eşcinsel erkeklerin var olduğunu görüyoruz. Peygamberler tarihine baktığımız zaman, Lut Peygamberin kronolojik olarak İbrahim Peygamberden sonra gönderildiği yazıyor. İbrahim Peygamber de Milattan önce 2000li yıllarda yaşamış. Eğer Lut Peygamber Milattan önce 1900-1800lü yıllarda yaşadıysa, nasıl oluyor da bu Lut Kavmi o zamana kadar görülmemiş bir ``hayasızlığı`` yapıyor olabilir ? Nasıl oluyor da bir topluluk hepten eşcinsel olabilir, o kavimde hiç mi masum bebeler, hanımlar falan yokmuş da toptan helak oldular vb. sorular sormayacağım, ama sadece ayetle ilgili olan ilk sorumu birisi rica ediyorum cevaplasın.
Yazan : hawtboi     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    isit elemanlarin hepsi escinsel intihar etsinler
Yazan : aktifsever31     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    sevgili throx_p`nin yorumuna dayanarak lezbiyenliğin teolojide serbest olduğunu anlıyabilirmiyiz?
Yazan : hudson     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    siz..müslümansanız.ben..deilim..allahtan..başka..kimsenin..can..almaya..hakkı..yoktur..
Yazan : lumos     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    ``Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz.`` (Araf Suresi, 81) işid buna dayanarak eşcinseeleri öldürmeyi farz görmektedir.
Yazan : throx_p     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    arkadaslar bunlar musluman falan degil.islam dinini ve muslumanlari tum dunyaya kotu gostermeye calisan, uzaktan kumanda edilen basbayaa bir orgut..
Yazan : tabarnak     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    arkadaslar bunlar musluman falan degil.islam dinini ve muslumanlari tum dunyaya kotu gostermeye calisan, uzaktan kumanda edilen basbayaa bir orgut..
Yazan : tabarnak     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yapacak yorum kalmadı artık, islamiyeti cahilin,yozun, yobazın elinden kurtarın eğer kurtaramıyorsanız bu defa insanlığı islamın elinden kurtarın...Din değil sanki insanlık düşmanlığı
Yazan : hudson     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    pakıstanda asırı dındar bır ulke pakıstanda dayı escınselere okdar ıyı bakıyolarkı dugunlerınde escınler katlıyor eylenıyolar bunlrda asıyolar kopek soyları yukrda arkdasın bırı yorum yapmıs onur yuruyusu hakında ınsanlar ıstedıgı kıyafetdı gıyer neden bukdar zoruna gıdıyorkı cok kıskanıyorsan utanıyorsan sende dısarda gıyme al kıyafetlerı evde gıy bukdar acımasız olma bence
Yazan : oktay1906     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Senin erkeğim demen yada Ayşe-Fatmanın kızım demeleri saçma olduğu gibi, benim de ben eşcinselim demem saçma.Sonuçta bedenler ruha giydirilmiş kılıflar.Ortada yanlış ve kınanacak bir durum yok işte...Elbette bu olayı sapıklık şeklinde yaşayanlar var fakat onlar bu hisle başedemeyen, bu durumun da Allah tarafından verilen bir sınav olduğunun idrakine varamayan inançsız insanlar oldukları için öyleler.Erkek,kadın, gay, lezbiyen, trans,travesti vb...Çok da önemi yok benim için.Irkçı değilim.Kör göze parmak sokarcasına hayatımın odak noktasına da koymuyorum cinsel kimliğimi.İNSANLIK tır esas olan...Onur yürüyüşlerine gelecek olursak tam bir soytarılık.Böyle palyaçoluklarla aranmaz haklar.Uluorta sevişmekle, abartılı makyaj-kostüm ve davranışlarla olmaz.Kim tertipliyorsa bu yürüyüşleri; beyefendilik ve hanımefendilikle toplumda yer edinebileceğimizi, durumumuzun marjinallikle aynı kefede olmadığını, başkalarının özgürlüğünü kısıtlayacak davranışlardan uzak olunması gerektiğini de empoze etmeliyiz yürüyüşe katılanlara.Cahilliğin bini bir para nu tür yürüyüşlerde.Ben bu muyum deyip utançtan yerin dibine giriyorum...yapmayın etmeyin :(
Yazan : efendice82     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu geri zekalı bizler tecavüz edip öldürsek bu ne ya allah emir etmiş hiç bir din kitabında eşcinselleri öldürün demez bu ne saçmalık çağ dışı olay ya allah böyle emretmiş saçmalığına sığınmak her kitabı her hoca farklı yorumlar ayrıca bu ölüm emiri yoran kişi allah yolunda gittiğini iddia ediyorsa bence başka bir yolda gidiyor bırak artık bu yasak olaylarını ya dünyanın sonun geldiği yok allah veya tanırı veya 99 isim den hangisi ise orda diyor ki canı ben alırım siz değil ki ayrıca bizi o yarattı cezası veya mükafattını o verecek sizler değil sizin buna hakkınız yok ayrıca nasıl bir devlet bu ya insanları katletmek zorla taciz etmek aslı baştakilerde sorun var ve bu yazı okuyupta tepki vermeyen insanlar her sey e tepki verenler it köpek v.s ölünce ayaklanlar nerde insan en değer varlık onun ölümüne sesiz kalanlar en büyük hata onlarda
Yazan : kaosgelecek3     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah`ım dünya ne hale geliyor insanlık nasıl halde gerçekten her gelen gün daha Endişe ve korku dolu geliyor eşcinsellik neden bu kadar herkesin gözüne batıyor bizlerde insan değil miyiz kime ne zararımız var bu dünyada herkese herşeye yaşam alanı var bir eşcinsellere mi yer tükendi:(
Yazan : cherrypie     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Eşcinsel karşıtı 5 bin kişiden çıplak protesto Eşcinsel karşıtı 5 bin kişiden çıplak protesto
   Kenya`da LGBTİ`lere `karşı` olan bir parti, ABD Başkanı Barack Obama`yı 5 bin çıplak kişiyle protesto edeceklerini duyurdu. UPI`ın haberine göre; ABD Başkanı Barack Obama`nın, eşcinselliğin yasak olduğu ve 14 yıl hapisle cezalandırıldığı Kenya`da, eşcinsel haklarıyla ilgili konuşacağının söylenme...

Haber | Türkiye’nin yüzde 80’i eşcinsel evliliğe karşı Türkiye’nin yüzde 80’i eşcinsel evliliğe karşı
   Ipso tarafından 23 farklı ülkede yapılan araştırmada eşcinsel evliliğe Türkiye`nin yüzde 80`inin karşı olduğu, en sıcak bakan ülkenin ise yüzde 77 ile İspanya`nın olduğu ortayı çıktı. Bir zamanlar dillendirilmesi bile mümkün olmayan eşcinsel evlilikler artık ülkelerin parlamentoları tarafından ya...

Haber | Eşcinsel barına bombalı saldırı Eşcinsel barına bombalı saldırı
   Ukrayna’nın Odessa kentinde eşcinsellerin ağırlıklı olarak gittiği barda bombanın patlaması sonucu bir kişi yaralandı. Odessa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde bulunan Libertin adlı gece kulübünde sabaha karşı 04.00 sularında patlama meydana geldi. Patlamaya barın gi...

Haber | Eşcinsel Papaz Sevgilisiyle Dünya Evine Girdi Eşcinsel Papaz Sevgilisiyle Dünya Evine Girdi
   Amerika’nın Michigan bölgesinde görev yapan Benjamin Hutchison adındaki papaz işini kaybetme riskini göze alarak erkek arkadaşıyla evlendi. Üç senedir Cassopolis United Methodist Kilisesi’nde papaz olarak görev yapan Hutchison, Piskoposun eşcinsel bir ilişki içinde olmasına karşı uyarıların ve Ki...

Haber | Lezbiyen çiftin ikizleri oldu Lezbiyen çiftin ikizleri oldu
   Rebecca ve Vicci 2013`de evlendiklerinden beri çocuk sahibi olmak istiyordu ancak donörlerin çok pahalı olması onların bu isteğine engel oluyordu. 50 KADINA DONÖR OLDU Daha sonra Facebook`da ücretsiz donör ilanı veren Kenzie Patrick`le karşılaştılar. Patrick daha önce de 50 kadının çocuk sahibi ...

Haber | 14 yaşındaki genç eşcinsel olduğu iddiasıyla asılarak idam edildi 14 yaşındaki genç eşcinsel olduğu iddiasıyla asılarak idam edildi
   Ağaçtan sallandırılarak idam edilen Akbar Zargarzadeh, İslami bir yaz kampında öğrenciydi. İran`ın Isfahan kentindeki bir yaz kampıda öğrenci olan 14 yaşındaki Akbar Zargarzadeh, eşcinsel olduğu gerekçesiyle ağaçtan sallandırılarak idam edildi. İslami bir yaz kampıda öğrenci olan Zargarzadeh okul...

Haber | Demet Yanardağ: “Kolaysa herkes yattığı yerden para kazansın``” Demet Yanardağ: “Kolaysa herkes yattığı yerden para kazansın``”
   Siyah Pembe Üçgen Derneği’nden Demet Yanardağ, trans kadın olduğu için devlet ve toplum tarafından nasıl seks işçiliğine itildiğinin tüyler ürpertici hikayesini anlattı. Çalışmak istediği kurumlarda trans kadın olduğu için müdür ve çalışanlar tarafından sürekli taciz edildiğini anlatan Yanardağ, ...

Haber | Fransız Milletvekili Erkek Arkadaşıyla Evlendi Fransız Milletvekili Erkek Arkadaşıyla Evlendi
   Fransa’da 2013 senesinden beri yasal hale gelen eşcinsel evliliklerin ardından, ilk kez bir Fransız parlamenter eşcinsel evlilik için imza attı. Fransız eşcinsel milletvekili Luc Carvunas ve erkek arkadaşı Stéphane Exposito’nun evlenmesinin ardından Fransa yepyeni bir sayfaya uyandı. Fransa’nın t...

Haber | Trans Evinde Psikiyatrik Destek Dönemi Başlıyor Trans Evinde Psikiyatrik Destek Dönemi Başlıyor
   İstanbul LGBTİ Dayanışma Derneği öncülüğünde üç yıl once kurulan Trans Evi’nde kalan LGBTİ’lere yönelik bireysel ve grup psikoterapisi desteği başlıyor. İhtiyaç sahibi ve mülteci LGBTİ’lerin konakladığı Trans Evi’nde Psikiyatrist Dr. Ardıl Bayram Şahin’in yürüteceği bireysel ve grup psikoterapi h...

Haber | BM, LGBTİ`ler için endişeli BM, LGBTİ`ler için endişeli
   BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Rupert Colville, Türkiye`de LGBTİ`lere (lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel, interseks) ayrımcı tavır ve şiddetin kışkırtıldığı konusunda derin endişe duyduklarını dile getirdi. Colville, İsviçre`nin Cenevre kentinde yaptığı açıklamada Türkiye`deki yetkilileri ay...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi