Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2166 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | IŞİD YİNE BİR EŞCİNSEL KATLİAMI DÜZENLEDİ

IŞİD YİNE BİR EŞCİNSEL KATLİAMI DÜZENLEDİ


İslami terör örgütü Işid, eşcinsel katliamlarına bir yenisini daha ekledi.

Işid’le sıcak savaş bölgesi olarak gündemde olan Musul’da, terör örgütü üyeleri bir eşcinsel erkeği bina çatısından atıp, taşlatarak öldürdü. Sosyal medyadan yayınlanan görüntürlerle ortaya çıkan olay sırasında, islami terör örgütünün eşcinsel bireyi 10 katlı binanın çatısından ittiği ve yerde Musullu çocuklara taşlattıkları görünüyor.

Kaynak: Gzone.com.tr


Eklenme Tarihi : 31.03.2017
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 323328 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Adam öldürmek bir inanç veya din olamaz. Eğer öyleyse böyle bir dinin var olması insanlık için çok büyük bir tehlike oluşturur. Bu bir rejimdir ve din asla değildir. Çok büyük boyutlarda bütün islam alemini kınıyorum. Doğruluğu kanıtlanmamiş herşeye inanmayın. Kitaplar da yazılanların hiç biri bilimsel olarak kanıtlanmamiş. Bilim bile bilmiyor siz nasıl uyduruyorsunuz neyin nasıl günah olduğunu.
Yazan : Batikan     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Daha önce Müslüman`dım ve dinimin gerçekten tanrı katından geldiğine dair şüphelerim yoktu. Kurandaki sayısal ve bilimsel mucize iddialarına inanmıştım. Bu yüzden sorgulamıyordum. Kuran`ı detaylı araştırıp çarpıklıkları ve yanlışlıklarını görünce anladım ki bütün dinler yalan. Kuranda sayısal mucize de yok. Araştırın. Kuran Tevrat ve İncili kopya etmiştir.
Yazan : chokobo     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Şu orta daoğuya bir kaç tane atom bombası atında hem biz kurtulalım hem orta doğulular kurtulsun.
Yazan : gokhan000     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    heterosexıszm sapıklıktır ve sapıkça yasamaktır kahrolsun yokolsun heterosexıst sapıklar...
Yazan : lilamor     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    kindar olan eşcinsel düşmanları lütfen bu siteye alınmasın bu yazdıklarını da yönetim nasıl onaylıyor gay bır sıtede anlayabılmıs de degılım hıcbıseye katlanacak falan degılız dını tanımıyorumkı bana hukum kesebılsın ben koyubır escınselım vede dın yoktur benım haytımda escınsel yasadım memnunum sonuna kadarda escınsel olarak gururla onurla yasayacagım asagılanacak bırılerı varsada oda hetero sesxıst sapık kısılerdır..hastalık ve hasta dusunce onlarda cünkü...
Yazan : lilamor     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    İslam, Damak Tadınıza Uygun Olan Şeyleri Alıp, Beğenmediğinizi Bırakabileceğiniz Açık Bir Büfe Değildir. Kuralları, Uygulamaları Bellidir. 1400 Yıldır Aynıdır. Senin, Benim Yada Başkasının Hoşuna Gitmiyor Diye Kurallarını Değiştirecek Ya Da Esnetecek Hali De Yoktur. Geldi Mi KDV`si, ÖTV`si Içinde Tam Gelir. Bir Geldi Mi De İflahınızı Keser, Neye Uğradığınızı Şaşırırsınız. Bu Yazdığım Sadece İslam İçin Değil, Her Din İçin De Geçerlidir. Bir Toplumun Barış, Huzur Ve Refah İçerisinde Yaşayabilmesi Ancak Laiklik İlkesiyle Mümkündür. Dinler Hele İslam Gibi Kendi Felsefe Ve Düşüncesi Haricinde Hiç Kimseye, Sesini Kesip Uslu Uslu Oturmadığı Taktirde Yaşam Hakkı Tanımayan Bir Din Ancak Laiklik Altında Sevgi Ve Barış Dini Olabilir. Dinlerin Çağdışı Kalmış, Ilkel Barbar Uygulamaları Ancak Laiklik Altında Zaptedilebilir. İnsanları Münafık, Kafir, Müşrik, Zındık, Gavur Ve Mürted Diye Ayıran Bir Dinden Hoşgörü Bekleyemezsin. Mürtedliğin Cezasının Ölüm Olduğu Bir Din Sevgi Ve Barış Dininden Başka Her Şeydir. Sizler Laik Bir Ülkede Yaşadığınız Ve İslamın Karanlık Yüzünü Hiç Görmediğiniz Için Size Sevgi ve Barış Dini Gibi Geliyor. Sen Bir De Islamı İran Halkına Sor, Arab Halkına Sor, Afgan Halkına Sor. Sizler Hiçbir Zaman Recm Edilmek Üzere Bekleyen Bir Kadının Gözüne Bakmak Zorunda Kalmadınız. Sizler Hiçbir Zaman Canınızdan Çok Sevdiğiniz Ananınızın Üstüne Babanızın 3 Kadın Daha Getirip Onlara Ana Demek Zorunda Kalmadınız. Sizler Hiçbir Zaman Sapık Bir Herifin Kapınıza Dayanıp, 9 Yaşına Gelmiş Kızkardeşinize Sünnettendir Diye Talip Olup Evlenmeye Kalkmasına Şahit Olmadınız. Sizler Hiçbir Zaman Namaz Vakti Dışarıda Geziyorsunuz Diye Dayak Yiyip Hapse Atılmak Durumunda Kalmadınız. Sizler Hiçbir Zaman Gencecik Insanların Sırf Eşcinsel Diye Suçlanıp Idam Edilmelerini Izlemediniz. Burada Istediğiniz Kadar ``benim Güzel Dinimcilik`` Oynuyabilirsiniz. Ama Bir Gün Seçim Yapma Durumunda Kaldığınızda, Ki O Gün Çok Yakın Bir Zamanda Gelecek, Şunu Aklınızdan Çıkarmayın. Ya Siz Şahane Ibadet Etmenin Ahlak Yerine Geçtiği Ahlaksızlıktan, Ikiyüzlülükten Yozlaşmış Bir Ülkede, Sürekli Bir Yakalanma, Açığa Çıkıp Öldürülme, Linç Edilme Korkusuyla Kendinizi Saklamak Zorunda Kaldığınız Onursuz Bir Hayat Sürersiniz , Ya Da Laik, Çağdaş Atatürk Cumhuriyetinin Yanında Olur, Medeni Dünyayla Aynı insan haklarına sahip bir Ülke Için Onurunuzla Mücadele Edersiniz.
Yazan : str_looking     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bunlar müslüman felan değil. Beyni yıkanmış psikopat bunlar. Kendileri gibi olmayan herkese aynı davranıyorlar. Eşcinsel fark etmiyor.
Yazan : hakan_actionman     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bütün büyük dinler eşcinselliği yasaklar. Bu yüzden eşcinsel bir hayat yasayacaksanız. Bunun sonuclarına da katlanın...
Yazan : Calgary     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Merhaba Arkadaşlar musuldaki şerefsizce işlenen insanlık suçu olayı kınıyor lanetliyorum allaha havale edriyorum rahmetli arkadaşa Allah günahlarını af etsin amin Yaşasın Demokrasi Yaşasın Dünya Hakları Kardeşliği Yaşasın Özgürlük Yaşasın Paylaşmak Yaşasın Sevgi Saygı O Zaman Dünya Mutlu Kardeş Olur Tarihe Bakın Peygamberler Tarihine Islamıyet Gelmeden Önce Peygamberler Bıle Hepsinin Biribirine Kan Bağı Vardır Akrabalar Peygamber Efendimizin Dedelerinin Bile Diğer Peyğamberlerle Kan Bagı Vardır Islamıyeti Peygamberimiz Hz Muhammet Getirdi Ve Islamıyet Yayıldı Dünyaya Islamıyet Hoş Görü Barış Sevgi Saygı Dinidir Eline Beline Diline Sahip Çıktın Mı Yeterli Sevgilerimle..! [Sil]
Yazan : efsanemayki     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    str_looking cok guzel seyler yazmıssın oncelıkle tebrık ederım yuregınde olanları kalemle bu denlı aktardıgın ıcın ama su noktada ayrılıyoruz sanırım bır ıslam dını var bırde aracılar belkı amır khanın PK fılmını ızlemissindir yani demem o ki arada ki aktaranlar ya da uygulamaya gecenler keyfi kararlar veriyor olabilirler ben demiyorum escinsellik yasaklanmamistir diye ve gunah sayilmiyor diye aam bunu yargilamak insanlara dusmez bir irade verilmis bizlere yani secim hakki ben ki cehennemi goze alarak bu isi yapacak kadar cesur ve gozu karaysam kimseye birsey demek dusmez cunku tercihimin iyi ya da kotu karsiligini ben gorecegim kimsenin buna mudahele etmeye hakki yok.her ne kadar bunu kabul etmek canimi da yaksa da egri oturup dogru konusmak lazim escinselligin lanetlenmis is olmasi toplumu ailenin korunmasi adina neslin devami icin konulmus bir kural olarak aslinda faydali olarak goruyorum her ne kadar bizim icimizde derin firtilar esse de dus cigliklarimiz icimizde yankilanip kendi icinde sonuyorsa zaman zaman bunu haykirmak bende burdayim escinselim komseye bir zararim yok beni de kabul edin ne olurdu beni de bizide kabul eden bir toplum olsa erkek esimle cikip parkta bahcede el ele dolasabilsem diye ic gecirsekte olmayinca olmuyor bu bir durum kabulllenmesi degil ama mantik cercevesinde dusumdugumde bunu reddetmek istedgimde yoksaymaya calissamda gercek her kose basida karsima cikiyor ve boyle devam ediyor sanirim hayatimiz boyunca bu dalgalnmalari yasayacagiz hangi sahile gorurecek bizi merak ediyorum.
Yazan : waterstones     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    İslami alet mi ediyolar İslam mı bu bence önce bunun ayırdına varmak lazım.
Yazan : Boz123_par_a     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    korkunç ya, tahammul edemiyorum
Yazan : at86     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yazılanları Okuyorum Da Hayretler Içerisinde Kalıyorum. Daha Önceki Bir Yazımda Da Bahsetmiştim. Siz Ya Kendi Dininizi Bilmiyorsunuz Ya Da İslama Inanıyorum Diye Aslında Kendi Kafanızda Idealize Ettiğiniz Bir Şeye İslam Diye Inanıyorsunuz. Tabii Laik Bir Ülkede Yaşayınca, Şeriat Yasaları Yerine, Medeni Dünyanın Seküler Yasalarıyla Yönetilince Ve Olaylara Uzaktan Bakınca Insanda Böyle Sanrılar Oluşması Doğal. Bu Tıpkı Hayvanet Bahçesinde,Elinde Dondurma Külahını Yalarken, Sessizce Kafeslerinde Yatan Timsahlara Bakıp ``Aslında Sevimli Hayvanlar. Uslu Uslu Yatıyorlar Demek`` Gibi Birşey . Sıkıysa Bir De Onlarla Aynı Suda Yüzmeyi Denesene. Sizlerin Batıya Bakıp Bakıp Iç Geçirerek ``Bak Adamlar Ne Kadar Aşmış, Eşcinsellere Evlenme Çocuk Edinme Hakkı Bile Veriliyor Bir De Bize Bak Derken`` Siz O Batıda Insanların Bu Seviyeye Hristiyanlığın Hoşgörüsü Sayesinde Mi Geldi Sanıyorsunuz? Bugün, 21. Yüzyılda Eğer Kadınlar Erkeklerle Birlikte Hayatın Her Alanında Eşit Olarak Varlarsa, Yaşamları Boyunca Insan Sayılabilmek Için Ulaşabilecekleri Tek Mertebe Artık Analık Değilse, Hayvan Hakları Diye Bir Şey Varsa, Eşcinsellerin Yok Edilmesi Gereken Sapıklar Olmadığını Kabul Ettiysek, Cariyeliğin, Köleliğin Iyi Bir Şey Olmadığını Ve Dünya Üzerinden Silinmesi Gerektiği Üzerinde Uzlaştıysak, Bunun Dinlerin Engin Hoşgörüsü Sayesinde Mi Olduğunu Falan Mı Zannediyorsunuz? Siz Bugün Diğer Hiçbir İslam Ülkesinde Olmayan Bir Özgürlük, Huzur Ve Hoşgörü Içerinde Yaşayıp Bu Siteye Girip Rahatça Eşcinselcilik Oynarken Bunun İslamın Engin Hoşgörüsü Sayesinde Mi Olduğunu Sanıyorsunuz? Bugün Bulunduğumuz Seviyedeki Bu Hoşgörüyü Laik, Seküler Yasalara Borçluyuz, Gökten Indiği Sanılan Kitapların Yasalarına Değil. Uyanın Kendinize Gelin. Seküler Atatürk Cumhuriyetinin Kıymetini Bilin. Dininizin Kuralları 1400 Yıldır Aynı. Sizin Hoşunuza Gitmiyor Diye Değişecek De Değil. Ha Dersiniz Ki Benim İslam Anlayışım Öyle Değil, İslam Şeriatının 21. Yüzyılda Artık İlkel Kalmış Uygulamalarının Benim İslam Anlayışımda Yeri Yok. Ah Zavallılar. Siz İslamı Yemeksepeti.com Gibi Birşey Sanıyorsunuz Herhalde. Size Gelip Dininizi, Şeriatınızı Nasıl Istersiniz, Acı Mı Tatlı Mı Yoksa Bol Soslu Mu Olsun Diye Gelip Soracaklarını Mı Zannediyorsunuz? Uyanın Artık. İslamın Uygulamaları Belli. Kuralları Belli. Eşcinselliğin Cezası Ölüm. Işıd Çatıdan Atıyor, İran Vinçlerde Sallandırıyor, Arabistan`Da Kafan Kesiliyor, Afganistan`Da Recm Ediliyorsun. Türkiye`De Farklı Bir Uygulma Olacağını Sana Fikrinin Sorulacağını Falan Mı Zannediyorsun. Bak Günümüzde Eşcinsellerin Idamla Cezalandırıldığı Ülkeler Listesi. Bilin Bakalım Hepsinin Ortak Özelliği Ne? 1-Suudi Arabistan 2-Yemen 3-Iran 4-Afganistan 5-Pakistan 6-Katar 7-Birleşik Arap Emirlikleri 8-Maldivler 9-Malezya 10-Sudan 11-Moritanya 12-Somali 13-Nijerya.Son Sözüm. Yaşadığınız Ülkenin, Atatürk`Ün, Atatürk`Ün Kurduğu Laik Cumhuriyetin Kıymetini Bilin. Yoksa Çok Pişman Olursunuz Ama Iş Işten Geçer. Umarım Hiç Birzaman Bu Ülkede Dincilerin Merhametine Kalacak Noktaya Gelmeyiz. Sonuçları Ortada Çünkü.
Yazan : str_looking     Beğen (16 kişi bu yorumu beğendi.)

    Başımızdakiler bunları besliyo siz evet demeye devam edin ...sonuna kadar çağdaş Türkiye için HAYIR....
Yazan : hadibe     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    lanet olsun o şerefsiz işide onlara neymiş isteyen istediği gibi yaşar dini alet ediyorlar yazık olmuz-ş gencee alah rahmet eylesinn
Yazan : pamuklu     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Taslayanlar masum olsa bari yazik ve allah insani yaratti
Yazan : Dolgun34     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu Allah ın cezası terör örgütüne İslami terör örgütü demeyin. Bunların İslam la zerre kadar alakası yok. İslam dini hoşgörü dinidir. Dini savunmak bunlar gibi terör örgütlerine kaldı çok yazık.
Yazan : ankapasif     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    bati devletlerinin kurdugu bu terör örgütune tipki batililar gibi islami ve teröru ayni kefeya koymak bu caniler kadar cahildir bence
Yazan : dostman34     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Adi mahluklar!! birde asagilik insanlar Islami alet ediyorlar. Pislikler!
Yazan : Fun4two     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    yazık çok yazık .... Allahın verdiği canı nasıl böyle canice alabiliyosunuz ....
Yazan : Turkmen90     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | HSBC Bankası Müşterilerine Trans Ünvan Seçeneği Sunuyor HSBC Bankası Müşterilerine Trans Ünvan Seçeneği Sunuyor
   Bankanın LGBT çalışan ağı, hesap sahipleri için nötr cinsiyetli ünvanlar geliştirilmesine yardımcı oldu. Londra Onur Yürüyüşü 2016. LGBT topluluğu, banka da dahil olmak üzere, günlük hayatta tanınmak istiyor. Fotoğraf: Peter Nicholls/Reuters HSBC, müşterileri için bankacılık deneyimini gelişti...

Haber | Manisa’da artık LGBTİ’ler yalnız değil: 7 KAT kuruldu! Manisa’da artık LGBTİ’ler yalnız değil: 7 KAT kuruldu!
   Manisa’da yeni kurulan LGBTİ oluşumu 7 Kuşak Araştırma Topluluğu’nu (7 KAT) Ilgın ve Zafer’den dinledik: Her şey bir hayalle başlar! Homofobi, transfobi, ayrımcılık ve şiddete karşı mücadele eden; LGBTİ dayanışmasını örgütleyen oluşumlara Manisa’dan 7 Kuşak Araştırma Topluluğu (7 KAT) da eklendi....

Haber | Kendisine “travesti” diyen arkadaşını bıçakladı Kendisine “travesti” diyen arkadaşını bıçakladı
   Kendisine “travesti” diyen arkadaşını bıçakla yaralayan 19 yaşındaki İ.K. “kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçundan 10 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Olay Kayseri’de iki genç arkadaş arasında yaşandı. 19 yaşındaki İ.K. ve 17 yaşındaki M.C. şakalaşırken, M.C.’nin İ.K.’ya “travesti, to...

Haber | Zirve Soylu davasında karar: Saldırgana 2 yıl 6 ay hapis cezası Zirve Soylu davasında karar: Saldırgana 2 yıl 6 ay hapis cezası
   Trans kadın Zirve Soylu’ya saldırıp, köpekle araca kilitleyen saldırgana 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Haraç vermediği için 2015 yılında çetelerin saldırısına uğrayan, pittbull cinsi bir köpekle araca kilitlenen ve saldırıda yaralanan trans kadın Zirve Soylu’nun açtığı davada mahkeme kararını ...

Haber | “Homofobi” terimini ortaya atan George Weinberg hayatını kaybetti “Homofobi” terimini ortaya atan George Weinberg hayatını kaybetti
   “Homofobi” terimini üreten psikoterapist George Weinberg, 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. “Homofobi” terimini üreten psikoterapist George Weinberg, 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. Eşi Dianne Rowe ölüm nedeninin kanser olduğunu söyledi. Weinberg, 1960’lı yıllarda meslektaşlarının eşcinsel...

Haber | Homofobi ve transfobi karşıtları Manisa’da buluştu Homofobi ve transfobi karşıtları Manisa’da buluştu
   Yeni kurulan Manisa 7 Kuşak Araştırma Topluluğu, ayrımcılık ve cinsel sağlık atölyesi düzenledi. Kaos GL Derneği’nin 2006 yılından beri yaptığı Homofobi ve Transfobi Karşıtı Yerel Buluşmalar kapsamında 25 Mart Cumartesi günü Simurg Kafe’de yapılan etkinlikte Kaos GL’den Yıldız Tar ve Bursa Özgür Ren...

Haber | Düzce’de trans kadına nefret saldırısı! Düzce’de trans kadına nefret saldırısı!
   Düzce Esentepe Mahallesi’ndeki Kalıcı Konutlar mevkiinde, saldırgan Arif M. yanında getirdiği satır ile trans kadın C.S.’yi yaraladı. Vücuduna aldığı satır darbeleriyle yaralanan C.S. olaya tanıklık eden vatandaşların çağırdığı Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gel...

Haber | SheMaleTurk.com yeniden yayında SheMaleTurk.com yeniden yayında
   Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı tarafından 18 Mart Cuma günü erişime engellenen SheMaleTurk.com yeniden yayında. 5651 sayılı yasa ile erişime engellenen Türkiye`nin en köklü LGBTİ sitelerinden SheMaleTurk.com hakkında uygulanan idari tedbir kararı kaldırıldı. Türkiye genelinde ...

Haber | Gana’da İki Erkek Bir Otelde Seks Yaparken Yakalanıp Gözaltına Alındı Gana’da İki Erkek Bir Otelde Seks Yaparken Yakalanıp Gözaltına Alındı
   İki eşcinsel erkek, ilişkide bulunduğu için zorla fotoğraflanıp, gözaltına alındı. Yerel basındaki haberlere göre, olayla ilgili olarak 18 ve 28 yaşlarındaki erkekler Accra otelinde tutuklandı. Resepsiyonist, çifti “şüpheli” olarak gördü. GanaWeb’deki habere göre, olayın ardından polis çağrıldı v...

Haber | EŞCİNSEL KATİLİ İSLAMCI GRUP, TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN EDİLDİ EŞCİNSEL KATİLİ İSLAMCI GRUP, TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN EDİLDİ
   Bangladeş’te geçtiğimiz yıl bir LGBT aktivistinin ölümünü üstlenen İslamcı grup Ansar al-Islam, ülke yönetimi tarafından terör örgütü ilan edildi. Bangladeş hükümetinin resmi açıklamasıyla terör örgütü ilan edilen Ansar al-Islam isimli İslamcı grup, geçtiğimiz yıl öldürülen LGBT aktivisti Xulhaz...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi