Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   olgunruh35:[Balikesir] Gizliliğe önem veren,güvenilir,olgun,ne istediğini bilen bir dost arayışındayım.Tanışmak üzere....     |     MyNameIsBear:[Kocaeli] BORA SENİ ÇOK SEVİYORUM SANA AŞIĞIM! KEŞKE SEN DE BURALARDA OLSAN.     |     abant:[Bolu] BOLU VE ÇEVRE İLLERDEN OLAN KİMLER VAR? MSJ LARINIZI BEKLİYORUM.     |     misafir00:[Mersin] MESAJINI HEYECANLA BEKLİYORUM.     |     selimcanap34:[istanbul] Herkese iyi gecelerr .     |     cankaya_fullP28:[Ankara] ankara’dan kendisi ve ruhu olgun adam gibi adamlara selam olsun.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1228 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Nisan TOP 10
Haber | Eşcinsel R.Ç. cinayeti davası sil baştan

Eşcinsel R.Ç. cinayeti davası sil baştan


Diyarbakır’da eşcinsel olduğu iddiasıyla babası ve iki amcası tarafından öldürüldüğü öne sürülen 17 yaşındaki R.Ç.’nin davasında, sanık baba M.Ç. ilk kez cinayeti işlediğini kabul etti.

Bunun üzerine söz hakkı alan R.Ç.’nin kardeşi S.Ç., konuşmak istediğini söyledi. Aile bireylerinin engelleme girişimlerine rağmen konuşan S.Ç., "Olaydan sonra polis eve baskın yapınca amcam Ş.Ç’yi çağırmaya gittim, panikliydi. Arabanın paspaslarında kan izi gördüm. Balkonda asılıydı" dedi.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçesi’nde 2012 yılının Temmuz ayında eşcinsel olduğu için aile içi şiddete maruz kaldığından evden kaçan ve daha sonra iddiaya göre babası ve amcaları tarafından öldürülerek cesedi yol kenarına atılan R.Ç. davasına devam edildi. Diyarbakır 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar öldürülen gencin babası M.Ç. ile amcaları Ş.Ç. ve M.A.Ç. katıldı. Duruşmaya ayrıca taraf avukatları, aile bireyleri, Diyarbakır’da bulunan LGBT örgütlerinin üyeleri ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri izleyici olarak katıldı.

Duruşmada savcılığın esas hakkındaki mütalaasına karşı ilk söz hakkı verilen R.Ç.’nin annesi G.Ç., karakolda verdiği ifadelerin hiç birini hatırlamadığını belirterek, "Bu olaylarla her üç sanığın da alakası yoktur. Eğer oğlumu eşim öldürseydi, çocuklarımı cezaevine görüşmeye götürmezdim" dedi.

Daha sonra söz hakkı verilen SPOD Derneği avukatı Fırat Söyle, sanıkların cezalandırılmasını istediklerini belirterek, "Cinayette töre saiki söz konusudur. Burada bir eşcinsel öldürülmüştür. Sanıkların töre saikiyle cinayet işlemekten cezalandırılmalarını istiyoruz" dedi.

BABA İLK KEZ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Mahkemenin söz hakkı verdiği sanıklardan baba M.Ç., samimi ikrarda bulunmak istediğini ifade ederek, "Oğlum 10 gün boyunca kayıptı. Diğer oğlum Batıkent Semti’nde olduğunu öğrenmiş. Onunla birlikte aramaya çıktık. Kendisini geç saatlere kadar aradık, ancak bulamadık. Daha sonra iki arkadaşına rastladım. Bana nerede olduğunu söylediler. Arkadaşlarıyla birlikte arabayla R.’yi almaya gittik. Sonra arkadaşlarını bıraktık. Arabada onunla konuşmak istedim. Derdini, sorununu sordum. Bana küfürlü konuşmaya başladı. Arabanın arkasında oturduğu için benim boğazımı sıktı. Bana bir kaç yumruk vurarak boğazımı sıktı. Ben onu tedavi ettirmek istiyordum. Bana saldırınca ruhsatsız silahımın dipçiği ile kafasına vurdum. O sırada silah ateş aldı. Kaza ile kendisini vurdum. Kendisini Diclekent’te bıraktım ve eve gitttim. R.’yi ben vurdum. Diğer kardeşlerimin bu olayla ilgisi yok. Bunları saklamamın nedeni eşimin beni boşayacağını söylemesiydi. Bu olay nedeniyle kalp krizi geçirdim. Eşimin benden boşanmaması için olayı gizledim. Yaptığımdan çok pişmanım. Bir babanın yapmaması gereken bir şeyi yaptım" dedi.

Daha sonra söz hakkı verilen R.Ç.’nin amcaları olan sanıklar Ş.Ç. ve M.A.Ç. ise suçsuz olduklarını belirttiler.

R.Ç.’NİN KARDEŞİ AĞLAYARAK İFADE VERDİ

Baba M.Ç’nin bu şekilde ifade vermesinin ardından küçük oğlu S.Ç, duruşma salonunda ağlayarak, her şeyi anlatmak istediğini söyledi. Babasının ifadesi sırasında sık sık ağlayan S.Ç., "Biz ne olacağız. Şu ana kadar gerçekleri anlatmama izin vermediniz. Ortada kaldık, hırsızlık yapacağız, balici olacağız" dedi.

Aile bireylerinin engelleme girişimlerine rağmen söz hakkı verilen S.Ç., babasının yalan beyanda bulunduğunu iddia etti. S.Ç, "Ağabeyim 10 gündür kayıptı. Biz onu aramaya çıktık. Daha sonra babamla bir yerde oturup simit yedik. Bu sırada amcam Ş., yanımıza geldi. Daha sonra amcamla birlikte aramaya devam ettik. Amcam bana ,’Ben sıkacağım sen suçu üstüne al. Bagaja koyup yolda atarız’ dedi. Ben bunu kabul etmedim. Akşam evde yemek yerken amcam Ş.Ç, babama, ’bugün onun kafasına sıkacaksın, sıkmazsan yarın kendi kafana sık’ dedi. Babam banyo yaptıktan sonra amcam ile birlikte dışarı çıktılar. Akşam 01.00 sularında ağabeyimin bir arkadaşını aradım ve nerede olduklarını sordum. Bana yerlerini söyleyince durumu babama anlattım. Daha sonra ben uyudum, sabah babamın eve geldiğini görmedim. Sabah saatlerinde polisler eve gelince ben uyandım, amcam Ş.Ç’yi çağırmaya gittim. Amcamın iki tabancası var. Evde arabanın paspaslarını gördüm. Paspaslarda hafif kan vardı, onları yıkayıp balkona asmışlardı. Panikliydi, sonra odaya girip üstünü değişti. Birlikte arabaya bindik uzak bir yere gittik, kendisine ‘arabayı niye buraya bıraktık’ diye sordum. Bana ‘boş ver, aracın plakası sahte’ dedi. Daha sonra bizim eve geçtik. Amcam M.A.Ç ile karakolun kameriyesinde otururken ağabeyimin vurulduğunu öğrendik. Amcam ve ben bayıldık. Hatta amcam kendine vurarak feryat etti" dedi.

Bu arada oğlunun ifadesini sık sık kesen anne G.Ç. ise, "Şuuru yerinde değil. Ne söylediğini bilmiyor" diyerek tepki gösterdi.

SAVCI YENİDEN MÜTALAA VERECEK

Mahkeme daha sonra iddia makamına bir önceki celse verilen mütalaayı değiştirip değiştirmeyeceğini sordu. Savcı ise, davanın geldiği aşama dikkate alınarak yeniden esas hakkında mütalaa hazırlanması için dosyanın Cumhuriyet Savcılığı’na verilmesini istedi. Duruşmaya kısa bir ara veren mahkeme, dosyanın esas hakkındaki mütalaasını sunmak üzere savcıya gönderilmesin karar verdi. Mahkeme sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verirken, sanıklardan M.A.Ç.’nin tutukluluğuna üye hakimlerden biri muhalefet şerhi koydu.

Diyarbakır 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi kadın savcısı Seçil Akman, bir önceki celsede R.Ç.’nin babası hakkında ağırlaştırılmış ömürboyu, iki amcası hakkında da ömürboyu hapis cezası verilmesini talep etmişti.

"EŞCİNSEL OLSAYDI KENDİ ELLERİMLE ÖLDÜRÜRDÜM"

Mahkemenin ara vermesi üzerine sanıkların yakınları adliye koridorunda gazetecilere tepki gösterdi. Gazetecilerin adliye binasından çıkmasını isteyen aile üyelerine polis izin vermedi. Bu sırada R.Ç.’nin annesi G.Ç., "Eşcinsel olsaydı kendi ellerimle öldürürdüm. Siz bizi rezil ettiniz" dedi.

Duruşmayı izleyen LGBT örgütleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri daha sonra bir basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklamasını yapan SPOD Derneği avukatı Fırat Söyle, "R.Ç.’nin öldürülmesi ile ilgili davanın duruşması yapıldı. Son derece traji komik olaylar yaşandı. Bugüne kadar iddianamede belirtilen durumların tam aksi yaşandı. Baba ve iki amca bugüne kadar cinayeti işlemediklerine dair beyanlarda bulundular. Ancak bugün baba cinayeti kendinin işlediğini söyledi. Bu ters yüz olma durumudur. Babanın itirafı çelişkilidir. Bu sadece bir kişinin işlediği bir cinayet değil. Diğer sanıkların da içinde olduğu belli "dedi. (DHA)

Kaynak: mynet.com 24.05.2013


Eklenme Tarihi : 24.05.2013
Haber Editörü : Gabile
  «« GERi
Bu haber 455937 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    bu durum gerçekten çok üzücü daha medyaya yansımayan ne cinayetler oluyo ben bu anne babaya lafım yazık bu evladı siz yaptınız sözüm anneye bu çocuğu sen doğurdun nasıl eşcinsel olduğunu bilsem kendi ellerimle öldürürdüm diyebiliyosun sen nasıl annesin ya kendi kanınm kendi canın o senin lafa gelincede müslümanım öyle mi islam dininde öldürme ibaresi yazıyo mu ben hiç görmedim şahsen allahtan rahmet diliyorum r.ç ye daha çok uzun ömrü olabilirdi ama ailesi yüzünden katledildi yazık çok yazık...
Yazan : en_dogru_zaman     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu genç fidana kiyanlar yerle yeksan olsunlar.başkada diyecek lafim yok.
Yazan : erkeksiAP216     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    okuyorum, okuyorum , okuyorum....haberin her bir cümlesini tekrar tekrar okuyorum ...gay olmak idiidasında olduğunu söylemek...ve sanki bu bir suçmuş da iddianın sahibi iddiasını isbat edince gay suçlu olacakmış gibi...iddia ve cinayet........okuyorum , okuyorum, okuyorum..her okuyuşumda gözlerim dolu dolu oluyorç.17 yaşında bir insanı hayattan koparmak iradesini nasıl duyar bir insan. bu insan birde annesi birde babası olunca acı daha da katlanıyor.nasıl bir vijdan nasıl bir kalb var bu insanlarda ki yavrum diye dünyaya getirip sonrada onu kıtır kıtır kesebiliyor. birde abdest alıp gitmiş ibadet yaptığını düşünüyor sanki. siz ey anne baba bu çocuk sizce sapık yada yanlış yoldaysa hiç mi kendinize sormadınız biz nerde yanlış yaptık.hangi günahımızın cezasını bu yavrucak çekmekte demediniz: yediğimiz haramlarmı kırdığımız kalblermi yaptığımız gayri meşru iilşkiler mi…. hiç mi sizin suçunuz yok küçücük çocuğun önünde hatta o çocuğun kendisine en ağır küfürleri en ağır şiddeti yaşattığınzı hatılamadınız. yoksa nerde ne yapar diye sormadığınız sevginizi vermeden dünya işine daldığınızı mı unuttunz. o daha buluğ çağına ermeden gönlünce bir hemcinsini sevmiş o cennete gidermi bilmem ama sizin bu katliamla ellerinizdeki bu kanla cennete gideceğinizi de düşünmem.o yavucak kimbilir ne düşündü bıcaklarr inerken bedenine . belkide ondan daha ağırı babasından duyduklarıydı veya sevgilisine ne yapacakları düşüncesinin azabıydı...bırakın artık bu insanlara zulmetmeyi.
Yazan : ankara16161616     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Evlatlarini katleden aileler cezanizi cekin.
Yazan : biyikli50     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    daha kaç R.Ç ölecek bu ülkede acaba. çok üzülüyorum bu haberlere ya ama bir şey yapmadığımız içinde kendime kzııyorum... daha bi sağlam birlikteliğe beraberliğe ihtiyacımız var bizim
Yazan : pamuk_prenses     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah kimseye böyle baba nasip etmesin ! AMİN AMİN AMİN !!!
Yazan : BEnrique     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yazık.Söylenecek söz bulamıyorum,bu okuduklarım boğazıma tıkanıyor,ağlayasım isyan edesim geliyor.Belki de bu yüzden hep anarşistim,hep öfkeliyim hep insanlara yaptıklarına karşı cephe almışım.Her ne kadar kendimi bu olanlar karşısında anlamsız bulsam da neden böyle olduğumu biliyorum.Keşke elimden birşey gelse.Devlet artık içi boşaltılmış taraf tutan gereksiz bir kurum.Nasıl ne olduğuma neyi hak ettiğime o karar veriyor.Halbuki ben bunu hepsinden daha iyi biliyorum.
Yazan : not_here_4_that     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    EEEEEEEEEEEEEEEEHERKEZ KADERİNE RAZI OLACAK BUDA BİZ GAY,LERİN KADERİ DAHA BÖYLE NİCELERİ GİDECEK KİMBİLİR
Yazan : Ant_merto_00007     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    BIZ KENDI ARAMIZDA PROJELER ÜRETMEDIKCE;BIRBIRIMIZE DESTEK OLMADIKCA NICE R.C LERi DAHA BU ÜLKEDE;ANA BABASI ;AMCASI DAYISI ÖLDÜRECEK...BÜYÜK KENTLERDE GEY;LEZBIYEN SIGINMA EVLERi KURMALIYIZ...VE NEFRET CINAYETLERiNE KURBAN GITMEK ISTEMEYEN CANLAR;CANI TEHLIKEDE OLAN LBGT LI BIREYLER ;GELSIN KALSINLAR.BURDA VERILECEK PSIKOLOJIK VE BELKI MADDI DESTEKLE KENDILERINE ;KENDILERINI GÜVENLI HISSETTIKLERI BiR YERDE,YASAMAK ICIN YENI BIR SAYFA ACSINLAR...BÖYLE BIR PROJEYI YAPMAK ICIN UGRASMAYAN BIZLER ve DEVLETIMIZ HER LBGT ÖLÜMÜNDE KENDiMiZi BIRAZ SUCLU HISSEDELiM LÜTFEN!!!
Yazan : turco45     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bir insan evladını öldürdü. bu acıyı ömür boyu unutamaz ve içinde kara delik gibi içini yer bitirir. Bu kendine kestiği bir cezadır. Adalet yerini bulmasada bu baba ve ana bu acıyla fazla yaşamayacaktır. Kardeş ise, Sırtına aldığı ve taşırken sorulan bir sualde yükün ağırlığını hissetmez çünkü sırtındaki kardeştir. Hep doğrulardan yana olandır. 30 hazirande hüzünlü bir şekilde anılacaktır. Fakat ilerleyen zamanlarda Hep o yürüyüşlerde Güzel anılarında anlatılacağına Eminim. Mekanıcennet olsun R.Ç. nin
Yazan : zoramakolay     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    cehaletin,daniskası toplum ne der,mantığı garip bir genc,arkadaşın,hayatına son verdi.eşcinselliği hala utanç verici bir durum olarak,görüp bu uğurda,kendi evlatlarını,gözlerini kırpmadan katledebiliyorlar,bu tür durumlar hz.peygamber döneminde olurdu,ve cehalet dönemi diye geçer günümüzde.fakat aradan gecen 1500 seneye rağmen hala devam etmesi üzücü.ben gay olduğumu,aileme askerden geldikten sonra açıkladım,başda durumu kabullenmediler,daha sonra nasıl mutluysan o şekilde yaşa,önemli olan senin mutlulugun dediler.sonucda sakat değilim,fiziksel ve zihinsel bir eksikliğim yok.bu ailemin mutlu olması icin yeterliydi.allah herkeze benim ailem gibi anlıyışlı bireyler,nasip etsin...
Yazan : emre_can_p25     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Basbayağı babası öldürmüş, planlı bir şekilde ailecek işlenmiş bir cinayet. Ne acı ki kendi öz çocuklarını öldüren bu zihniyet, dışarıda kendinden olmayanlara neler yapmaz! Anası da ne çirkef bir kadınmış ``eşcinsel olsaydı kendi ellerimle öldürürdüm`` demiş. Yazık... Mahkeme salonu bir anda gözümde canlanıverdi. Bu insanlara insan yaşamının çok değerli olduğunu, hiçbir şeyin onun üstünde tutulmayacağını nasıl öğreteceğiz ya! Aferin o küçük kardeşine de, baba az ceza alıyım die planlanı da çizmiş ama elinde patlamış. İlahi adalet!
Yazan : feridevekamran     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)

    ölennin arkasından öleni savunmak çok saçma nice ölen arkadaşlarımız var önemli olan ölmeden bişeyler başarabilmemiz kendi çıkarlarımız için lütfen insanlar üzerinden prim yapmayalım
Yazan : ekinchivas     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    allah rahmet eylesin.Vicdansızlar allahından bulsun.
Yazan : ankara16161616     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Avrupa’da Her İki LGBT’den Biri Ayrımcılığa Uğruyor Avrupa’da Her İki LGBT’den Biri Ayrımcılığa Uğruyor
   Avrupa Birliği Temel Haklar Ajansı’nın hazırladığı, lezbiyen, gey, biseksüel ve transların 27 Üye Devlet ve Hırvatistan’daki deneyimlerini ortaya koyan ilk karşılaştırmalı çalışma yayınlandı. 17 Mayıs Homofobi ve Transfobi Karşıtı Gün’de yayınlanan çalışmaya göre, geçen yıl neredeyse her iki LGBT’de...

Haber | AKP’nin “Bozulma” Dediği LGBT’lerin Varoluşudur! AKP’nin “Bozulma” Dediği LGBT’lerin Varoluşudur!
   Meclis Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nda “eşitlik” maddesinin yazımında çıkan “kriz” kimlerin “vatandaş” kabul edileceği, kimlerin “insan” yerine konulacağı krizidir! Yeni anayasa çalışmalarında CHP ve BDP’nin ’etnik köken, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliğine yönelik ayrımcılığın yasaklanmasının gar...

Haber | ABD`nin Zeki Müren`i beyazperdede ABD`nin Zeki Müren`i beyazperdede
   İtalyan sinemacısı Paolo Sorrentino`nun `Muhteşem Güzellik` filmi başyapıt. Soderbegh ise filminde ilginç bir kişilik olan ünlü şarkıcı Liberace`yi anlatıyor Büyük bir sürpriz pek beklenmedik bir yerden geldi. Ve 1970 Napoli doğumlu İtalyan sinemacı Paolo Sorrentino, ‘La Grande Bellezza/ Muhteşem...

Haber | Anayasa Komisyonu Anayasa Komisyonu "eşcinselliği" tartıştı
   Meclis Anayasa Uzlaşma Komisyonu "eşcinsel" tartışmasına sahne oldu. Komisyon, dün yaptığı toplantıda temel hak ve özgürlükler bölümünün "eşitlik" maddesini tekrar ele aldı. CHP ve BDP, "Hiç kimse dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve diğer sebeplerle ayrımcılığa ta...

Haber | Bilirkişi: Hakemin Cinsel Yönelimi Mesleğine Engel Değildir Bilirkişi: Hakemin Cinsel Yönelimi Mesleğine Engel Değildir
   Hakem Halil İbrahim Dinçağ’ın Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) açtığı maddi-manevi tazminat davasının bugün görülen 8. duruşmasında bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu “Cinsel Yönelim” nedeniyle ayrımcılık yapılamayacağını belirten Bilirkişi raporunda “günümüz spor endüstrisinde, profesyonel o...

Haber | Homofobi Avrupa’nın da Meselesi Homofobi Avrupa’nın da Meselesi
   AB’ye bağlı olarak çalışmalarını yürüten Temel Haklar Ajansı (FRA) LGBT’lerin Avrupa ülkelerindeki sorunları araştırmasını 17 Mayıs Homofobi Karşıtlığı Günü’nde açıklandı AB üyesi 27 ülke ile Hırvatistan vatandaşı 93 bin LGBT bireyinin katıldığı araştırmada ortaya çıkan sonuçlara göre LGBT’ler o...

Haber | “Asla Eşit Olamazsınız!” “Asla Eşit Olamazsınız!”
   AKP anayasasında “asla” eşit bir şekilde yer alamayacak olabiliriz ancak bu heteroseksist savaşın da bir kazanını elbet olmayacak ve çok arzu edilen o toplumsal barış ve huzur ortamı bu ülkeye böyle giderse de “asla” gelemeyecek... Anayasa Uzlaşma Komisyonu bugünlerde yine ve yeniden “cinsel yön...

Haber | LGBT’ler Ankara’da Yürüdü: Anayasal Tanınma Yoksa Barış Da Yok! LGBT’ler Ankara’da Yürüdü: Anayasal Tanınma Yoksa Barış Da Yok!
   Anayasal tanınma ve eşitlik talebinin yükseltildiği yürüyüşte “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz”, “Susma haykır eşcinseller vardır”, “Eşitlik yoksa barış da yok” sloganları öne çıktı Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında 6. Kez düzenlenen “Homofobi ve Transfobiye ...

Haber | Meis Sitesi Kurşunlandı! Meis Sitesi Kurşunlandı!
   Meis Sitesi sakinlerinden Michelle Demishevich’in kaosgl.org’a verdiği bilgiye göre, Avcılar, Meis Sitesi`ne silahlı saldırı gerçekleşti. Translara kadınlara yönelik silahlı saldırı! Demishevich: Yine Topal İsmail lakaplı terörle mücadeleden gazi emeklisi biri tarafından Meis Sitesi 20 dakika b...

Haber | Eurovision`a Damgasını Vuran Öpüşme Eurovision`a Damgasını Vuran Öpüşme
   Bu sene Eurovision`un en çok konuşulan olayı Finlandiyalı Krista Siegfrids`in eşcinsel evliliklere izin verilmemesini protesto etmek için sahnede kadın dansçısıyla öpüşeceği haberleri oldu. Dün akşam yapılan Eurovision yarı finalinde Krista Siegfrids, Marry Me Adlı şarkısını seslendirirken, dediğini...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi