Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   cankaya_fullP28:[Ankara] ankara’dan kendisi ve ruhu olgun adam gibi adamlara selam olsun.     |     misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
761 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Gay olunur mu, gay doğulur mu?

Gay olunur mu, gay doğulur mu?


Erkeklerin soyu mu tükeniyor? Eşcinsellik doğuştan mı yoksa yetiştirilmeyle mi alakalı? Yakınları olan kişiler nasıl davranmalı? Geçici bir durum olabilir mi? Düzelir mi?.. Tüm bu sorulara ışık tutuyoruz...

EŞCİNSELLİĞİN NEDENLERİ

Eşcinselliğin çoğunlukla zor ve acı dolu bir sürecin sonunda oluşan bir durum olduğunu ifade eden Dr. Cem Keçe; şöyle diyor:

"Eşcinselliğin nedenlerini anlamamız çok önemlidir. Çünkü önemli olan yaygınlaşmasının önlenmesidir."

Eşcinselliğin nedenleri şunlardır: Rol modellerin yanlış alınması, hormonsal bozukluklar, çocukluk döneminde şiddete maruz kalmak, tacize ve tecavüze uğramak, çocuklukta karşı cinsle ilgili yaşanmış kötü bir deneyim, ciddi aile sorunları, aşırı otoriter bir babanın varlığı, baba veya figürlerinin çocuğun hayatında olmaması, aşırı duygusal veya içine kapalı bir yapıya sahip olunması, erken boşalma, iktidarsızlık, vajinismus veya disparoni gibi cinsel işlev bozuklukları nedeniyle yaşanan başarısız ve aşırı sorunlu cinsel deneyimler, genetik yatkınlık, yanlış yetiştirilme yani erkek çocukların kız gibi, kız çocuklarında erkek gibi yetiştirilmesi, ebeveynler başta olmak üzere yakın çevrede eşcinsel eğilimleri olan kişi veya kişilerin modellenmesi ve örnek alınması, kızların daha yumuşak tavırları olan erkekleri, erkeklerin ise daha erkeksi tavırları olan kızları aralarına alma eğilimleri, yazılı ve görsel medyanın eşcinselliği özendirici yayınları, vb.

Eşcinsellik ailenin baskısına bir tepki sonucu da meydana gelebilir.

Yaptığımız çalışmalarda ve literatür bilgilerinde, sağlıklı ve mutlu bir aile ortamında yetişmiş ve herhangi bir travmaya maruz kalmamış ama eşcinsel bir yaşantı süren bir kişiye hiç rastlamadım. Çünkü eğer bir kişide eşcinsel bir yönelim varsa; mutlaka sağlıksız bir aile yapısı, sorunlu bir çocukluk ve cinsel travma mutlaka vardır.

ERGENLİK EVRESİNDE AŞILMASI GEREKEN ÖNEMLİ BİR SORUN!

Ergenler arasında eşcinsel olabilirim korkusunun bilinenden çok daha yaygın bir korku olduğunu ifade eden Cinsel Terapist Psk. Gülüm Bacanak; şöyle konuştu:


Aileler özellikle çocukların 0–6 yaş ve ergenlik döneminde kendi cinsiyet rollerine uygun olmayan normal dışı davranışlarını fark ettiklerinde vakit kaybetmeden bir cinsel terapiste başvurmalıdırlar. Çünkü cinsel kimlik, ergenlik döneminin başlangıcında şiddetlenen biseksüel eğilimlerin etkisindedir.

Biseksüalite ve biseksüaliteyle ilgili sorunların üzerinde durmamak, cinsel kimliğin anlaşılmasını güçleştirir, tedavide cinsel terapistin bir çıkmaz sokaktan başka bir çıkmaz sokağa girmesine, gereksiz yanılsamalara neden olabilir.

Ergenler arasında "eşcinsel olabilirim korkusu" bilinenden çok daha yaygın bir korkudur.

Ergenlik döneminde etkinleşen biseksüel eğilimler bu kaygı ve korkuların önemli nedenlerindendir. Ergenlik döneminin başlarında görülebilen, genç kızların ve delikanlıların kendi cinsleriyle kurdukları yakın ilişkiler, genellikle ciddi birer sorun değildir. Çünkü bu ilişkiler heteroseksüel sevgiye bir geçiş devresidir. Bu ilişkilere "geçici eşcinsellik" de denilebilir. Fakat bu, gerçek eşcinsellikten farklıdır.

Geçici eşcinsellik; erkeklerden çok kadınlarda görülür, oysaki gerçek eşcinsellik daha çok erkeklere özgü bir durumdur. Kinsey, eşcinselliğin erkeklerde, kadınlara oranla 3 kat daha fazla görüldüğünü söylemektedir.

Geçici eşcinsellik kaygısı yaşayan ergenler, mutlaka burada kalmazlar. Eğer sağlıklı bir ortamda arkadaşlık ilişkileri yaşayabilirlerse, eşcinsel sitelere veya barlara takılmazlarsa, ailenin sevgisini koşulsuz olarak hissedebilirlerse normal dışı eğilimleri zamanla azalacak ve ortadan kalkacaktır. Ancak, kendi kabuklarına çekildikleri ve çaba göstermedikleri takdirde, eşcinsel olmaktan başka bir çıkar yol bulamazlar.


bu yazı aşağıdaki iki sitede aynen yayımlanmış ve değiştirilmeden buraya alınmıştır.
kaynak: ekolay.net
kaynak: haberform.com

GaBiLe Notu: Gabile.com da medya da çıkan eşcinsellik üzerine haberler bilgilendirme amacıyla yayınlanır. Haber kaynagı ve Haber direk, düzenleme yapılmadan ekleme yapılır. Eklenen hiç bir haber Gabile misyonunu taşımaz. Bu haberin ve diğer haberlerin amacı ülkemizde eşcinsellik üzerine yaşanan iyi kötü olaylarları size bildirmektir.


Eklenme Tarihi : 13.09.2009
Haber Editörü : ARES
  «« GERi
Bu haber 567349 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    eh yani bukadarda olmaz, sanki tüm gaylarin aile yapilari cok berabet, oysa tc-de yada dünyada okadar cok kötü aile yapilari varki o zaman dünyanin hepside gay olmali, bu doktorlar bi doktora gitmeli diyecegim ya diyemiyorum cok komik duruma düsmüsler zavallilar, okulu bosunami okumus bunlar..?
Yazan : aligaycan     Beğen

    Açıklamalarına kesinlikle katılıyorummm.
Yazan : MXMX     Beğen

    Deli sacmasi, Sanirim doktor gayligine bir bahane ariyor, tipki doktor hakli diyen birkac arkadas gibi, kucukken kafami duvara carpmistim ben ondan oldum demek cok gulunc, daha biz kendimiz kabul edemiyoruz, ayrica doktorlarimizin bulundugu duzeye bir bakin. Bunlar calinti tezlerle doktor oluyorlar.
Yazan : uzakdenizli     Beğen

    Pek katılmıyorum. SEn seçmiyorsun ki. İçinden gelen bir şey ve bunu ne kadar çok bastırırsan sonuçta o kadar sert bi şekilde dışa vurumu olur. Ben çoğu zaman bastırmaya çalıştım, kadınlarlada oldum fakat içimdeki his erkeklere yönelikti ben seçmedim zaten seçilmiş bir şeydi..
Yazan : Eksi_elma     Beğen

    Halt etmiş bu yazıyı yazan...Ben son derece sağlıklı bir ailede büyüdüm ve artık günümüzde pek sık görülmeyen son derece birbirine bağlı bir ailem var..Üstelik aileme gay olduğumu söylediğimde ``biz seni seviyoruz ve her zaman yanındayız`` dediler..Eşcinsel olan yakın dostlarım da sağlıklı bir aile ortamında yetişmiş insanlar..Ben tecavüze uğramadım, babam aşırı baskıcı değildi, kendime model aldığım insanlar kadın ya da erkek öğretmenlerimdi...:)Bence bu yazıyı kim kaleme aldıysa asıl onun cinsel sorunları var..:) Değmen benim gamlı yaslı gönlüme...
Yazan : love_in_dreams     Beğen

    İnanılmaz derecede saçma bir çalışma doğrusu. İnsanların eşcinsel yönelimlerini bu kadar basite indirgemek... Aptallık derecesinde cesurca bir karar...
Yazan : espereur     Beğen

    bence gay olunmaz gay doğulur.ben ne ailmede önemli bir taravm ayaşadım ne ailmeden şidddet gördüm nede baskı gördüm ama gayım ve gay olmayı kendim seçmedim.kim seçerki zaten gay olmayı.ben çocukluğumu hep kız arkadaşlarla dolu olarak hatırlıyorum.nedense hiç erekek arkadaş hatırlamıyorum.ha olmadı değil oldu ma erkeklere ilgi duydum hep.alay edilmek ezilmek aşağılanmak sizce kim ister.bunlar içinmi gay olmak tercih edilir.söyleyin doktorlar ben neden gay oldum.??????????????????
Yazan : aves     Beğen

    Eşcinselliğe CINSEL TERCIH olarak yaklaşan kesime söylüyorum. Hemen tüm eşcinseller, çoğunluk olan heteresexüellerin tarafında olmak isterdi, eğer soracak olsaydınız. Kim, daha küçük bir cocukken başlayan alay edilmelere, aşağılanmalara, ezilmelere, dayaklara, dışlanmalara, katlanmak ister? Tercih ise bu, böyle acı, eziyetli bir yaşamı kim tercih eder acaba? Gittiğiniz her yerde dikkat çekmek, coğu ülkede ve özellikle Türkiyede, toplumun EN ALT KESİMİ olmayı kim tercih eder? Ben 3-4 yaşındayken kendimi kız sanıyordum ve babama aşıktım. İşin garibi tüm insanlar da beni kız çocugu sanıyordu. Böyle olmayı ben ister miydim? Bana sorulmadı ki.
Yazan : Calgary     Beğen

    komik bi çalışma olmuş..eşcinsellik nedenlere bağlanmaya çalışılırken komik bi sekilde binlerce nedene bağlanmıs..yani doğal bi süreci illaki bi nedene bağlamaya kalkarsak illa bi yerlerden bağlarız denmiş resmen..soğuk alırsın ve grip olursun bu iş bu kadar basittir lakin eçcinsellik bu değil kapsamını genişliğini işte bağlanmaya çalışılan sebeplerin çokluğundan görün!ayrıca escinsellik olgusu kadınsı erkek olma yada erkeksi kadın olmaya bağlanıp duruyo..üstüne normal erkek normal kadın ibaresi ekleniyo..enteresan
Yazan : sandman4you     Beğen

    şahsen ben bu habere kötü tepki verenleri anlayamadım. arkadaşlar yakın bi tarihe kadar eşcinselliği akıl hastalığı olarak görüp çeşitli ülkelerde bunun tedavisi için bir çok eşcinsel insanı sözde tedavi ediyorlardı. editörün belirttiği gibi bencede bu ve bunun gibi haberler olmalı. doktorun söylediklerine gelince şahsen ben katılmıyorum ama bende ifade edilen sebeplerin birinden ötürü gayim ama bana göre ne doğulur nede olunur. Bu tamamen bir tercih. saygı duyulur ya da duyulmaz o kişilere kalmış
Yazan : pasist79     Beğen

    haklı doğru söylüyor haber ama.. ikiside çok yakışıklı yaa :)
Yazan : mersin86     Beğen

    sacmalamış :)
Yazan : Shuqar     Beğen

    böyle haberlerı kınıyorum
Yazan : Angel_Azra     Beğen

    sevgili gabile üyeleri,bu haberin editörü benim. bu haber, haberform.com adresinde 31 ağustos 2009 tarihinde yayımlanmış. yayımlandığı sitede yüzlerce kez okunmuş. bu yazıda bir doktor ve psikiyatristin eşcinsellikle ilgili düşünceleri ve yorumları var. hatta o kişilerin adları da yazıda mevcut. basında ve internette eşcinsellerle ilgili olumlu ya da olumsuz bir sürü haber çıkar. gay haberlerini veren bir yerin görevi bu haberleri alıp aynen yorumsuz yayımlamaktır. biz de bunu yapıyoruz. bunu yapmamızdaki amaç da şu. bakın hala böyle düşünen, bunları yapan insanlar var, böyle hayatlar var, görün. sizin bu haberden gabileyi sorumlu tutmanız aynen şuna benziyor bence. hande ataizi, beni bu gayle yazmayın, demiş. eyy gabile, neden hande bunu dedi, hande gayleri küçümsedi. demiştir arkadaşlar. okuyun ve görün işte gaylerle ilgili neler düşünüyorlar. buradaki haberler ekleme ya da çıkarma yapılmadan aynen sitelerden alıntıdır. bilginize... sevgiyle...
Yazan : ARES     Beğen

    Bir doktor nasil bu kadar bilincsiz konusabiliyor? escinsellik kisinin ruhunda olan birseydir,fitratinda vardir.escinsel olma nedeni olarak yazilmis seyler,escinselligin nedeni degil,eger kisinin ruhunda varsa kendini bulmasina bir nedendir.
Yazan : icimdeki_kadin     Beğen

    bence haklı. bu zamana kadar ailesinde travmatik bir olay yaşamamış bir gay görmedim...ben de dahil
Yazan : istiklal91     Beğen

    Erkekliğin Sonu hiç bir zaman tükenmeyecek. Erkek olmasa Eşcinsel ilişki olmaz! Eşcinsellik Oströjen hormonu değildir. Antipatizm ve homofobikliğinin güdüldüğü günümüz dünya popülasyonunda kimsenin kasti eşcinsel ilişki yaşadığını bir eşcinsel olarak zannetmiyorum. Ya da, Vadedilmiş bir cennet var iken kim kasten eşcinselliği ``tercih`` adı altında yaşayıp ölmek ister.! Eşcinsel olunmaz Doğulur. Insanlar bunu kabul etmek zorunda
Yazan : ALePH     Beğen

    kimse masal anlatmasın.benim yetiştirilişimde hiç bir olumsuzluk yoktu.normal bir hetero nasıl büyüdüyse ben de öylr büyüdüm ama erkeklere olan ilgimin kaynagının nereden geldiğini anlayamadım.yok kız gibi büyütülmüş yok tacize ugramıs...bunlar gelmedi benim basıma ama ben de escinselim.bence bunun bir nedeni yok aramakta yanlıs.duyguları ne kadar bastırmaya calıstıysam da gecmişte yine de hakim olamadım hislerime.
Yazan : harfsayi     Beğen

    gaylar mutsuz ailelerlden çıkarmış ve bir tane mutlu aileden çıkan gay görmemiş. bu görüşleri açıklayan doktora sadece şu soruyu sormak isterdim. türkiyede mutlu yada mutsuz aileleri oransal olarak karşılaştırıdığımızda hangisi daha yoğundur? o güzel aklını bilime harcasın o.ben cevap vereyim. türkiyede ailelerin çoğunda travma yada istismarlar boldur.o zaman nasıl böyle bir GENELLEME yapabildin merak ettim
Yazan : timsar     Beğen

    kesinlikle doğulur. kimse gay olurmusun sorusu cevabına olurum demez ya da sonradan gay olmaz. mutlaka doğuşdan gelen içinde bir his duygu vardır. bilim dünyası bile eşcinselliğin anne karnında başladığını doğruladı. dana ne diyelim
Yazan : zommy     Beğen

    aman safmıdır nedir,ben o kadar düzgün bir aile hayatı gecirmeme ragmen bende gayım tramva olayına gelince sacmalık tramva bi ceşit hastalık oluyo hastalıkların tedavası var ama gaylığın yok cok üzgünüm dr...
Yazan : onedayY     Beğen

    ya arkadaşlar gerçekten çok saçma tamam bunalrı söyleyen bir doktor fakat yaşayanlardan daha iyi bilemez benimde çocukluğumda yada ergenliğimde hiç bir problemim olmadı kızlarlada oynardım erkeklerlede ben bisex im bir gay ın neler yaşadığını tam olarak bilmeyebilirim topluma daha rahat adapte olabilirm ama bu doktorun dediği tamamiyle gay lık hastalıktır demekten başka bir şey değil
Yazan : muende_doloR     Beğen

    okudugum bu yazı belki birtakım eşcinsel eglimlerin yada bagzı eşcinsellik durumlarının açıklamsı olsada genel itibariyle hiç inandırıcı gelmiyorr...
Yazan : karokizi     Beğen

    YA NEDEN MİLLET ANLAMIYOR CİNSELLİĞİN TERCİHİ OLMAZ ! TERCİH OLSAYDI KİM SEÇERDİ.BU SİTEDE BÖYLE BİR HABER BAŞLIĞINI KINIYORUM.
Yazan : TranssHande     Beğen

    Haber saçmalıktan ibaret. Bütün dünya bunun bir hastalık olmadığını(özellikle psikolojik bir hastalık) kanıtlamış ,Dünya Sağlık Örgütü hastalık olmaktan çıkarmış. Gelmiş bir Türk böyle bir laf atmış ortaya. Dünya biliminin çözemediğini bir Türk çözmüş!! Böyle asparagas haberler yüzünden tabiki toplum bizim hasta olduğumuzu düşünür. Diyecek fazla söz bulamıyorum.
Yazan : cuteversatile20     Beğen

    Bilmiyorlar, bilmiyorlar, bilmiyorlar... Anlamıyorlar, anlamıyorlar, anlamıyorlar... Dikkat ettiyseniz yazıda şöyle birşey var, ``...çocuğunuzun biseksüel eğilimleri olduğunu farkettiğinizde derhal terapiste başvurun...`` diye... Saçmalık! İnsanların doğalarını değiştirmeye kalkmak, zorlamak kimsenin haddine değil!
Yazan : senay_dilber     Beğen

    ``Yaptığımız çalışmalarda ve literatür bilgilerinde, sağlıklı ve mutlu bir aile ortamında yetişmiş ve herhangi bir travmaya maruz kalmamış ama eşcinsel bir yaşantı süren bir kişiye hiç rastlamadım. Çünkü eğer bir kişide eşcinsel bir yönelim varsa; mutlaka sağlıksız bir aile yapısı, sorunlu bir çocukluk ve cinsel travma mutlaka vardır.`` Eee ben nerden geldim o zaman?.. Benim ailem cok düzenli, dindar, cocukluk dönemim cok mutlu ve herhangi bir zorlamaya tabi olmadım, hayatımın hic bir döneminde de cinsel travma yasamadım... Sayın Dr. Kece beni hangi sınıfa sokuyorsun acaba? Yoksa çalışmaların cok detaylı deilmiydi ? Bence Dr ünvanını senden almak lazım :)
Yazan : kaysbibky     Beğen

    Elbette GAY doğulur,bu bir meslek değilki GAY olasın..!
Yazan : pasopasif     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Erkekle sevişemem, çünkü gay değilim Erkekle sevişemem, çünkü gay değilim
   15 yıllık ilişkisi bittikten iki yıl sonra birlikte olduğu son sevgilisi, ona hayatının cümlesini kurmuş: “Keşke erkek olsaydın da, senden bir kızım olsaydı.” Erkek olmaya hazırlanan kadın anlattı... Dirsekleri nasırdan bembeyaz. Ankara’nın takım elbiseli abileri, tayyörlü ablaları üstüne üstün...

Haber | tacize uğrayan lezbiyen asker tazminatı eleştirdi tacize uğrayan lezbiyen asker tazminatı eleştirdi
   İngiltere’de, çavuşunun sözlü tacizleri nedeniyle Savunma Bakanlığı’na karşı açtığı davada 190 bin sterlin tazminat kazanan Kerry Fletcher adlı lezbiyen asker, tazminat miktarını eleştirdi. Yaşadığı taciz ve baskılar nedeniyle ordudan ayrılan Fletcher, geçen yıl sonuçlanan davada kendisine ödenen...

Haber | GAY POLİSİ FACEBOOK YAKTI GAY POLİSİ FACEBOOK YAKTI
   Terfi bekleyen polisi, Facebook taki profili ve müstehcen fotoğrafları yaktı. İngiltere de, Facebook profilinde ne tür bir ilişki aradığı kısmına ‘erkek, ne kaparsam’ diye yazan Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli gay polis Chris Dreyfus’un (30) müfettişliğe terfi etmesine izin verilmedi. Drey...

Haber | ANGELINA JOLIE LEZBİYEN Mİ? ANGELINA JOLIE LEZBİYEN Mİ?
   Angelina Jolie`nin ortaya çıkan lezbiyen görüntüleri büyük şaşkınlık yarattı. Dünyanın en çok arzulanan kadınlarından biri olan Angelina Jolie`nin 1998 yılında oynadığı filmden lezbiyen sevişme sahnelerinin yüksek kaliteli görüntüleri ortaya çıktı... İngiliz The Sun gazetesi erkeklerin olduğu ka...

Haber | Ben&Jerry’s’den gaylere dondurma Ben&Jerry’s’den gaylere dondurma
   Dünyanın en ünlü dondurma markalarından Ben&Jerry’s, evli gay çiftler için dondurma üretti. Vermont’ta gay çiftlerin evlenebilmesine olanak sağlayan yasayı kutlamak için çıkardığı özel dondurma ile Ben&Jerry’s, büyük bir jest yaptı. 1978’de Vermont’ta iki hippi tarafından kurulan şirket insanları şa...

Haber | AHMET TULGAR`IN ÖYKÜ KİTABINA CİNSİYETÇİ ELEŞTİRİ!  AHMET TULGAR`IN ÖYKÜ KİTABINA CİNSİYETÇİ ELEŞTİRİ!
   BirGün gazetesinin yayın danışmanlığını yapan gazeteci-yazar Ahmet Tulgar`ın "Birbirimize" adlı yeni öykü kitabına yazar ve eleştirmen Feyza Hepçilingirler`den tepki toplayan bir eleştiri geldi. Edebiyat eleştirmeni ve yazar Feyza Hepçilingirler`in Cumhuriyet Kitap dergisindeki "Türkçe Günlükleri...

Haber | Ramazan Ayına Rağmen Fuhşa Çıkan Travestilere Ceza - Bursa Ramazan Ayına Rağmen Fuhşa Çıkan Travestilere Ceza - Bursa
   Bursa`da Ramazan ayına rağmen karayolunda fuhuş yapmaya çıkan travestiler polis tarafından gözaltına alındı. BURSA (İHA) - Bursa`da Ramazan ayına rağmen karayolunda fuhuş yapmaya çıkan travestiler polis tarafından gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Merinos Kavşağı Tedaş ile Merinos Parkı a...

Haber | Kepazelik! Kepazelik!
   İnternetten 15 yaşındaki erkek çocukları pazarladı BURSA Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, internet gay sitelerini incelerken İstanbul`da oturan tekstil işçisi A.K.`nin (27) 15 yaşındaki üç erkek çocuğunu fuhuş için pazarlamak amacıyla telefon numarası yayınladığını gördü. Numarayı arayara...

Haber | beni gaylerden çok kadınlar seviyor artık beni gaylerden çok kadınlar seviyor artık
   Yeni albümü “Kalp Ayazı”nı önümüzdeki ay çıkaracak olan Ebru Polat, çalışmada Deniz Seki için yazdığı “Delikanlı Kız” adlı şarkıya da yer verdi. Aynı zamanda Serdar Ortaç ve Sezen Aksu imzalı eserlerin bulanacağı albümünden çok umutlu konuşan şarkıcı “Sezen Aksu ile doğdum, Serdar Ortaç ile büyüy...

Haber | Saddam`lı, Hitler`li ve Stalin`li aids reklamları ortalığı karıştırdı Saddam`lı, Hitler`li ve Stalin`li aids reklamları ortalığı karıştırdı
   Almanya merkezli bir AIDS`le mücadele örgütünün Dünya AIDS Günü nedeniyle yayınladığı görsel ve yazılı basın reklamları ortalığı karıştırdı. Oldukça erotik görüntülere sahip olan televizyon reklamında, bir kadın ve bir erkeğin seviştiği görülüyor. Reklamın sonuna doğru ise erkeğin Adolf Hitler...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi