Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   MyNameIsBear:[Kocaeli] BORA SENİ ÇOK SEVİYORUM SANA AŞIĞIM! KEŞKE SEN DE BURALARDA OLSAN.     |     abant:[Bolu] BOLU VE ÇEVRE İLLERDEN OLAN KİMLER VAR? MSJ LARINIZI BEKLİYORUM.     |     misafir00:[Mersin] MESAJINI HEYECANLA BEKLİYORUM.     |     selimcanap34:[istanbul] Herkese iyi gecelerr .     |     cankaya_fullP28:[Ankara] ankara’dan kendisi ve ruhu olgun adam gibi adamlara selam olsun.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2144 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Nisan TOP 10
Haber |

"EŞCİNSEL" CİNAYETİNİ 12 YIL SONRA İÇ ÇAMAŞIRDAKİ KAN LEKESİ AYDINLATTI


Adana Emniyet Müdürlüğü, 12 yıl önce ABD’ye giden arkadaşının evinde 14 yerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan şahsın katilini, 12 yıl sonra olay yerinde iç çamaşırındaki kan lekesinden yola çıkarak tespit etti. Katilin başka bir cinayetten cezaevinde olduğu ortaya çıktı.
İncirlik Üssü’nde öğretmenlik yapan ABD uyruklu Jonhattan Smith, 26 Haziran 2003 tarihinde ülkesine gitti. Gitmeden önce yedek anahtarını arkadaşı İlker Altu’ya (26) verdi. Altu da, 01 BC 958 plakalı otomobiliyle eve geldi. Arkadaşının eve geldiğini bilen Recep Yalçın, Altu’dan uzun süre haber alamayınca merak ederek cep telefonundan aradı. Kapalı sinyali yüzünden iyice endişelenen Yalçın, eve giderek zili çaldı. Ancak uzun süre çalmasına rağmen kapıyı açan olmadı. Durumdan şüphelenen Yalçın, polisi arayarak yardım istedi. Çilingir yardımı ile kapıyı açtırarak içeriye giren polis, 9 Temmuz 2003 yılında, salonun ortasında yerde çırılçıplak yatan İlker Altu’nun cansız bedeni ile karşılaştı.
VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ
Boğazı kesilen ve vücudunda 14 bıçak darbesi bulunan genci öldüren kişi ya da kişilerin, suç aleti bıçağı mutfakta, kanlı çorabı ise banyoda yıkadıktan sonra evden ayrıldıkları belirlendi. Polis, olay yerinde objektifi cesede dönük şekilde bir kamera bulurken, içindeki kasete ise olay yeri inceleme ekipleri el koydu. Oğlunun ölüm haberi ile olay yerine gelen anne Hülya Altu ise sinir krizleri geçirdi. Oğlunun katillerinin bulunmasını isteyen anne, "Bunu yapan insan olamaz" diye ağladı. Olay yerinde fenalaşan yaşlı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu olaydan sonra polis geniş çaplı çalışma başlattı ancak katili bir türlü yakalayamadı. Olay yeri inceleme ekipleri evde çok titiz bir çalışma yaparak kan örnekleri, parmak ve ayak izi örnekleri aldı. Ancak polis buna rağmen katile ulaşamadı.
8 YIL SONRA CİNAYET
Çukurova ilçesi, Çatalan Barajı Topalak köyündeki ormanlık alanda köylüler 16 Aralık 2011’de avcılık yapan Osman Salih Savaşoğlu’nu (49) tabanca ve bıçakla öldürülmüş olarak buldu. Jandarma ekipleri, katil zanlısını yakalamak için, öldürülen Savaşoğlu’nun cep telefonu dokümanlarını inceledi. Savaşoğlu’nun en son özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan av arkadaşı İsa Uçak (33) ile görüştüğü saptandı.
Olayın olduğu bölgede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarındaki görüntüler tek tek incelendi. Uçak ile Savaşoğlu’nun birlikte yürürken görüntülerine rastlandı. Bu görüntüler üzerine Uçak, suçunu itiraf etti. Tutuklanan güvenlik görevlisi Uçak, Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada yargılanmaya başladı. Kasten adam öldürmekten müebbet, hırsızlıktan ise 5 yıl hapis cezası istenen Uçak, arkadaşını kendisine cinsel ilişki teklifinde bulunduğu için öldürdüğünü iddia etti. Seyhan Baraj Gölü kıyısında gezerken Alkol alıp, buldukları şişelere ateş ettiklerini ifade eden Uçak, "Ateş ettiğimiz sırada Osman kalçamı elleyip, beni arzuladığını, birlikte olmamızı istedi. İtekledim ve çok kötü oldum. Yerden taş alırken, 3 el kafasına doğru ateş ettim. Ardından ölmediğini sanıp, bıçakla boğazını kestim. Kimliği belli olmasın diye de kişisel eşyalarını yaktım" dedi.
CİNSEL MOTİFLİ CİNAYETLER
Bu arada Adana Emniyet Müdürlüğü Cengiz Zeybek göreve geldikten sonra geçmişe dönük faile meçhul cinayetlerin çözülmesi için 2 faili meçhul özel ekibinin kurulmasını istedi.
Ekipler geriye dönük 5 faili meçhul olayın katiline ulaştı. Polis bu kez de 2003 yılında öldürülen İlker Altu’nun katilini bulmak için dosyayı raflardan indirdi. Polisin burada dosyayı yeniden incelendiğinde şahsın olay yerinde çıplak olarak sırt üstü yatar vaziyette bulunması ve yakın arkadaşlarınca cinsel yönden erkeklere ilgi duyduğuna dair bilgi verilmiş olması dikkate alınarak cinayetin cinsel motifli olduğuna kanı gelindi. Bunun üzerine Adana’da cinsel nedenlerden dolayı işlenen cinayetler ve katilleri incelemeye başlandı. Yapılan çalışmalarda işleniş şekli açısından benzerlik gösteren cinayet olaylarında kişilerin ilişki esnasında veya sonrasında şiddet eğilimine girdikleri ve bu yüzden ilişkilerin cinayetle sonuçlandığı tespit edildi. Olay tarihinden bugüne kadar cinsel motifli cinayet ve yaralama dosyaları incelendiğinde şüpheli kişiler üzerine yoğunlaşılarak İlker Altu’nun öldürülmesinin mekan ve zaman açısından olayın şüphelisi olabileceği düşünülen İsa Uçak’ın 2011 yılı içerisinde jandarma sorumluluk alanı içerisinde cinsel motifli bir cinayet işlemiş olduğu ve mahkemede "Osman kalçamı elleyip, beni arzuladığını birlikte olmamızı istedi" ifadesini kullanması polisi harekete geçirdi. Polis işlediği cinayet sebebiyle cezaevinde hükümlü olarak yatan İsa Uçak ile savcılık izni ile görüşmeye başladı.
İÇ ÇAMAŞIRDAKİ KAN İZİ
Bu arada Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü de evde yaptığı incelemede bir iç çamaşırında ölen şahsın kanı dışında başka bir kişinin de kanı olduğunu belirlemişti.
Polis ilk etapta savcılıktan izin alarak İsa Uçak’tan cezaevinde kan örneği aldı. Bu örnek Kriminal Polis Laboratuvarı’nca değerlendirilmesi ve mukayesesi sonucu, şüpheli İsa Uçak’ın kanıyla aynı olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine polis tek delil ile yetinmeyerek olay yerindeki bir bardaktan parmak izi, yastık ve yataktan kan izleri örneği de alarak eşleştirme yaptığında bunların da İsa Uçak’a ait olduğu tespit edildi.
KANLI AYAK İZİ KATİLE AİT
Polis çok sayıda delil ortaya koymasına rağmen yapmış olduğu titiz çalışmanın sonucunda zanlının olay yerinde ayak izini de tespit etti. İsa Uçak’ın genci vahşice öldürdükten sonra etrafı kan gölüne döndüğü için ayağının tamamen kan olduğu bu nedenle gencin üzerinden kalkıp yürüyerek banyoya gittiği ve kanlı ayak izi bıraktığı belirlendi.
Cezaevinde zanlının ayak izi örneği de alınarak yapılan karşılaştırma da kanlı ayak izlerinin de İsa Uçak’a ait olduğu belirlendi. Böylece polis iç çamaşırı, yatak, yastık, yastık kılıfı, peçete, havludaki kan izi ile bardaktaki parmak izinden katilin İsa Uçak olduğunu netleştirdi.
"ÇOK YAKIŞIKLISIN BENİMLE OL"
Katil zanlısı cezaevinde olduğu için polis ifadesini alamadı. Bunun üzerine savcılık devreye girerek zanlıyı cezaevinden getirtip ifadesine başvurdu. Zanlı İsa Uçak, 2003 yılında cinayeti işlediğini itiraf ederek, "7 Temmuz 2003 günü Atatürk Parkı’nda oturuyordum yanıma geldi biraz sohbet edip tanıştık. Sonra beni evine davet etti. Eve gittik biraz alkol aldık. Sonra bana ’çok yakışıklı bir erkeksin, benimle birlikte olur musun’ dedi. Ben de hayır erkeklerle birlikte olmuyorum dedim. Ama buna rağmen benimle birlikte olmak için ısrarcı oldu ben de istemeyince bıçak çekti. Beni öldürmek istiyordu ben de kendimi korumak için bıçağı elinden aldım boğuşurken bıçaklayarak öldürdüm çok pişmanım" dediği öğrenildi.
CİNAYETTEN SONRA DUŞ ALDI
Zanlı İsa Uçak’ın 12 yıl önce genci 14 yerinden bıçaklayıp boğazını kestikten sonra her tarafının kan olmasından dolayı genç kanlar içinde can çekişirken çok soğukkanlı bir şekilde elinde bıçakla banyoya geldiği, bıçağı burada bırakıp daha sonra kıyafetlerini çıkarttığı ve evde duş alıp başka kıyafetler giydikten sonra evi terk ettiği de ortaya çıktı.
Katil zanlısı sorgusunun ardından bu olaydan da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: www.milliyet.com.tr 18.03.2015


Eklenme Tarihi : 18.03.2015
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 401078 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    evet arkadaşlar maalesef çok kötü bir örnek daha olay tarihinde ölen genç 26 diğeri 25 yaşındalar ifadenin ne kadar doğru olduğu tartışılır cezayı hafifletmek için olayı ölen kişinin başlattığını iddia emiş ne tesadüf 2. cinayettede ölen başlatıyor ölenlerin ikiside eşcinsel ve bu arkadaş olmadığı nı kendisi ile zorla ilişkiye girilmek istendiği iddiasında şim di hep bu kişiyemi denk gelmiş yani bence kesinlikle bu işin altında para karşılığı ilişki var diye düşünüyorum ve ne zaman işin içine menfaat para girerse bu sonuç maalesef kaçınılmaz oluyor evet şimdi sitede bu işi para karşılığı yapmak eğiliminde olan arkadaşlar umarım buradan kendinizede bir pay çıkarırsınız gerçi sizlerin zaten burada yazılan toplumsal içerikli yazıları haberleri okuduğunuzuda sanmıyorum ama bir daha böyle olayların olmamasını dilerim
Yazan : tiginalpago     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    14 yıl boyunca hiç bir vicdan azabı duymadın mı be mahluk?O insanın hayatını bitirmenin ve onun azraili olmasının acısını içinde hissetmedin mi?
Yazan : claus2002     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu şekilde işlenmiş tonlarca cinayet vardır eminimki..vede olmaya devam edecektir ne yazıkki..!
Yazan : mkocabay     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ya dizi ve filmle ne alakası var adam 33 yaşında ergen değilki bu ortam böyle iğrenç hayvanlarla dolu. Devlet niye bize rahat versinki. Bu iş yasalaşırsa devlet terörüne kurban giden LGBTİ birey sayısı on katına çıkacak bu hayvanlar rahat rahat insan doğriycak....
Yazan : asi_ararat     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    İlk tanıştığı kişiyle içmeye giden birinden şüphelenmek lazım. Hem herkeste bunu öldürmek istiyor tesadüfen!
Yazan : denizeskisi     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    kimse bu şekilde öldürülmeye layık değil. allah herkese güzel ölümler versin ama pasif arkadaşlarımzda çok dikkatsiz . parktan tanıştığı bir insanı eve almak çağırmak çok tehlikeli
Yazan : rredbul     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    İŞTE DİZİ VE FİLMLERDE ŞİDDET YAYINLANIRSA OLACAGI BU, BUNU YAPANLARI ASMAK LAZIM.. NE İSTEDİN? NEDEN ÖLDÜRDÜN, ÖLDÜRMEK ZORUNDA MIYDIN? vicdan sızlıyor mu? mutlu musun? bunu yapan insana soruyorum cevap ver! vicdansız!!
Yazan : Uvey_Baba     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Danıştay, eşcinsel öğretmenin atılmasını hukuka aykırı buldu Danıştay, eşcinsel öğretmenin atılmasını hukuka aykırı buldu
   Danıştay, özel yaşamında homoseksüel ilişkisi bulunan öğretmenin meslekten çıkarılmasını hukuka aykırı buldu Danıştay, uyuşmazlık konusu olayda, davacının eşcinsel eğilimlerini okul içerisinde yansıttığına veya okul dışında olsa bile öğrencileri ile bu şekilde bir ilişkiye girdiğine dair bir deli...

Haber | Tunus’ta lezbiyen aktivistlere nefret saldırıları! Tunus’ta lezbiyen aktivistlere nefret saldırıları!
   Tunus’ta eşcinsel, biseksüel ve trans kadın örgütü Chouf üyesi iki kadın, nefret saldırılarına maruz kaldı. Tunus’ta geçtiğimiz hafta eşcinsel, biseksüel ve trans kadın örgütü Chouf üyesi iki kadın tecavüz ve fiziksel şiddete maruz kaldı. Kadınlardan biri, bıçak zoruyla bir erkeğin tecavüzüne...

Haber | ‘Sentetik çocuk’ polemiği ‘Sentetik çocuk’ polemiği
   İngiliz şarkıcı Elton John ile İtalyan modacılar Dolce ve Gabbana ‘çocuk’ polemiğine girdi. Modacı Dolce taşıyıcı annelikten doğan çocukları ‘sentetik’ bulduğunu söyleyince, benzer yöntemle ebeveyn olan John “Bir daha asla markanızı giymem” dedi. Cevap gecikmedi: “Kim giymeni istiyor ki!” SUNİ dö...

Haber | Antalya Müftüsü: Eşcinseller hacca gidebilir Antalya Müftüsü: Eşcinseller hacca gidebilir
   Antalya Müftüsü Orman Artan, 2015 yılı hac kayıtları hakkında bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Artan, bir gazetecinin "Eşcinseller Hacca gidebilir mi?" şeklindeki sorusuna, "Böyle durumlarda kişinin Müslüman olmasına bakılır. Kendilerinin bir hatası kusuru veya herhangi bir şekilde ...

Haber | Amerika`nın İlk Lezbiyen-Hindu Düğünü Amerika`nın İlk Lezbiyen-Hindu Düğünü
   Bollywood aşkları birbirine kavuşunca... Amerika`nın ilk eşcinsel Hindu düğünü coşkuyla karşılandı. Shannon ve Seema isimli çiftin düğününden pek çok fotoğraf basına yansıdı. Çift fitness dersinde tanışmış ve ilk görüşte aşık olmuş. Birlikte geçen altı yıldan sonra evlenmeye karar vermişler. S...

Haber | Anadolu Partisinin LGBTİ Adayı İzmir’den Anadolu Partisinin LGBTİ Adayı İzmir’den
   Bir süre kadar evvel Cumhuriyet Halk Partisi‘nden istifa eden Emine Ülker Tarhan‘ın liderliğinde kurulan Anadolu Partisi, uzunca bir süredir de LGBT yapılanmasını kurarar LGBTİ bireylere destek olacağının işaretlerini vermişti. 20135 Genel Seçimler evvelinde yapılan aday adayları açıklaması kapsa...

Haber | İzmir`de ilk trans aday adayı İzmir`de ilk trans aday adayı
   İzmir’de ilk trans aday adayı olma unvanını taşıyan Gamze Yıldırım, HDP’yi tercih etti. Türkiye Lezbiyen, Gay Biseksüel Transgender ve İnterseks Birliği Üyesi ve Ahura LGBTİ Oluşumu Aktivisti Gamze Yıldırım, Halkların Demokrasi Partisi (HDP) İzmir 1. Bölge’den aday adaylığı için başvurusunu yaptı. ...

Haber | Türkiye Trans Cinayetlerinde Avrupa`da Birinci Türkiye Trans Cinayetlerinde Avrupa`da Birinci
   Türkiye’de 2009-2014 yılları arasında 34 trans kadın nefret cinayetinin kurbanı oldu. Son 6 yılda İstanbul’da 14 trans kadın öldürülürken bu rakam Manisa, Kocaeli ve Hatay’da 1 olarak kayıtlara geçti. Türkiye trans kadın cinayetlerinde Avrupa’da birinci sırada yer aldı. CHP İstanbul Milletvekili ...

Haber | Lezbiyenlerden TDK`ya teklif Lezbiyenlerden TDK`ya teklif
   Son günlerde "müsait" sözcüğüne yazdığı kadınları aşağılayan cinsiyetçi anlamla tartışma konusu olan Türk Dil Kurumu`na lezbiyenlerden çağrı geldi. LGBT yayını Kaos GL`nin haberine göre lezbiyenler TDK`ya lezbiyen sözlük çağrısında bulundu. Kaos GL`nin haberinde "TDK `müsait`sen biz dünden hazırı...

Haber | Almanya’da eşcinsel oğullarını zorla evlendirmek isteyen aileye ceza Almanya’da eşcinsel oğullarını zorla evlendirmek isteyen aileye ceza
   Alman mahkemesi, eşcinsel oğlunu zorla bir kadınla evlendirmek isteyen babayı ve 18 yaşındaki gencin iki amcasını para cezasına çarptırdı. Lübnan asıllı Almanya vatandaşı Nasser El-Ahmed isimli genç medyaya yaptığı açıklamada, eşcinsel olmasından dolayı babasının boğazını kesmekle, ailesinin de k...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi