Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2098 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Eşcinsel Çiftin Bebeği Oldu

Eşcinsel Çiftin Bebeği Oldu


Kanada`da eşcinsel olan erkek çift, uzun süredir hasretini çektikleri çocuklarına taşıyıcı anne sayesinde kavuştular. BJ Barone ve Frankie Nelson çifti, minik yavruyu kucaklarına aldıklarında gözyaşlarına hakim olamadı. Eşcinsel çift minik bebeğe Milo adını verdi.

Eşcinsel çiftin, minik yavruyu taşıyıcı anneden aldıklarında gözyaşlarına hakim olamaması fotoğraf karelerine yansıdı. Kanadalı fotoğrafçı Lindsay Foster, kare kare fotoğrafladığı anlar için eşcinsel çiftin çocuk sahibi olmaya hazırlıklı olduklarını gözlemlediğini anlattı.

Taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olan babalar, çocuklarının fotoğrafını Facebook sayfasından paylaşırken "Çok güzel, sağlıklı bir oğlan çocuğumuz oldu. Çok şanslıyız" diye yazdılar. Bu fotoğraf çok kısa sürede 6 bin 111 beğeni aldı. Genç çift olumlu olumsuz tüm yorumlara saygı duyduklarını da belirttiler.

İlk kez baba olan BJ Barone ve Frankie Nelson, oğulları Milo`yu Gay Pride gününde kucaklarına aldılar. Kanadalı fotoğrafçı Lindsay Foster, bu dokunaklı anı ölümsüzleştirdi. İki baba çocuklarını gördüğü ilk anda ağlamaya başladı. Fotoğrafçı Foster Facebook sayfasına, "Onlar da her ebeveynin hissettiği duyguları sonuna kadar yaşadı" diye yazdı. Çiftle uzun süre vakit geçirdiğini belirten Foster, "İkisinin de bebek sahibi olmaya son derece hazır olduğunu gözlemledim" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberzamani.com 05.07.2014


Eklenme Tarihi : 05.07.2014
Haber Editörü : Gabile
  «« GERi
Bu haber 431186 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    sosyal olarakta o çocugun ileriki yıllarda okul yaşantısını düşünemiyorum. çocuklar ne dalgalar geçicek onla.çocuk için büyük sorun hemde çok büyük.
Yazan : ap_askarar     Beğen

    belki yaşım henüz çok genç, fakat gerçekten benim de sahip olmak istediğim bi` şey. Maalesef hoşgörüsüz bir ülkede yaşıyoruz ve insanlar uzun saçlı erkekleri bile kabul edememişken, bu durumda ölümünüzü görmek için can atarlar. Bu tarz yobazlara tek söyleyebileceğim şey ise ``Cehenneme kadar yolunuz var!``. Bu aileyi tebrik ediyorum. Eminim çocuklarını, hetero bir çiftten daha iyi yetiştireceklerdir.
Yazan : mutluolmak     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    arkadaşlar bu duruma sadece saygı duymak gerekiyor kimse olmak istemediği yerde zaten olmaz demekki biz bu ortamda olmak istiyoruz ki burdayız onlarda çocuk için ne gerekirse düşünmüşler ve gereken neyse yapmışlar kendine güvenen insanlarmış ve ben bundan mutluluk duydum ne yazıkki bir kadına ilgi duyamıyorum bu yönüm daha ağır basıyor tabiki bende bir evlilik yapmak isterdim bayanla ama olmadı nasip değilmiş aklımda sadece sevdiğim bir insan var onunla evlenmeyi düşünüyorum ve düşünüyoruz hayırlısı ne ise o olur her şey nasiptir umarım herkes mutlu olur bu konuda onlara karşı eleştiri değil sadece saygı duymak gerekiyor helal olsun diyorum ben sadece
Yazan : kaya4545     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Benim hayalimde böyle :(
Yazan : iksde     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    heteroların anlayamamasını kabul edebilirim, empati kurmakta zorlanıyorlardır heralde, peki tac81 ve benzeri yorum yapan arkadaşlar,siz neyin peşindesiniz anlamıyorum. insanlar sizlerin yüzünden, eşcinselleri anlamakta zorlanıyorar bence!
Yazan : durgun_30     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    tac81 teorilerini birilerine kabul ettirmeye çalışmadan önce bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. bilimsel olarak yapılan araştırmalar (kontrollü ve çoklu deneyler/gözlemler ) sonucunda görülmüştür ki eşcinsel ebeveynlerin çocukları daha dengeli daha sağduyulu daha insancıl daha ılımlı ve anlayışlıdırlar. bir diğer çıkan sonuç ise eşcinsel ebeveynlerin çocuklarının cinsel yönelim özgürlükleri vardır ve bu ebeveynlerin çocuklarının çoğunluğu heterosexüel yönelime sahip oldukları gözlenmiştir. çocuklar için olan biteni kavramak kolaydır çünkü insanlar doğuştan vahşi olarak doğmazlar çevresel deneyimlemelerle bunu öğrenir edinirler, kişisel, çevresel ve inanç sistemiyle çatışmaya mecbur bırakılmamış çocuklar olanı biteni olduğu gibi kabul etme, anlayış gösterme ve uyum sağlamaya meyillidir. hatta sana araştırmanı öneririm eşcinseller hakkında çocuklarla yapılan röportajda çocukların nasıl tepkiler verdiklerini muhakkak izlemelisin. o kadar masumlar, o kadar ılımlılar, o kadar anlayışlılar ki insan bu adaptasyona hayran kalıyor belki de çocukları bu yüzden seviyoruz öğrenme, uyum sağlama kapasiteleri çok yüksek tıpkı bir zamanlar bizim de olduğumuz gibi artniyetsiz ve çok masumlar... illa taşıyıcı anneyle evlat edinmek zorunda değilsin, yurtlarda terkedilmiş pek çok çocuk var bir aile kurmak istemenin, bir çocuğa babalık veya annelik yapmanın, bir çocuğun hayatını değiştirmenin, sahiplenmenin günah olabileceği mantıklı gelmiyor. belki de eşcinsel olmanın en büyük sevaplarından biri, bir çocuk evlat edinip topluma hayırlı, sabırlı, özgüven sahibi ve kendini bilen, akl-ı selim, anlayışlı, sağduyulu bireyler kazandırmaktır. ben inanmıyorum yani işlediğim günahlara ek olarak bir çocuk evlat edindiğim için cehennemde yandığım sıcaklığın bir derece daha fazla artacağına. öyleyse de ben dediğim gibi razıyım bunun bedelini ödemeye. bu dünyada da istediğim ve bana yakışan şeyleri yapacağım, huzurlu insanlığa yakışır bir insan olup diğerlerine de yardım edeceğim öteki dünyada da yaptığım şeyler içinse ``evet yaptım`` diyip ne yapılması gerekiyorsa payıma düşeni yaşayacağım. peki sen nasıl bir plan yaptın ``erkek erkeğe yaşansın bitsin`` dediğin şeyler için?
Yazan : Obscuration     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Allah yardimcilari olsun, cok buyuk bir sorumluk..
Yazan : strani     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    tac81 arkadaşın dediğine bayıldım..gerçekleri söylemiş dahası ne? insanlar gerçekleri farkedemiyor diye suç gerçeklerin mi? iki insanın evlat edinmesinde kötü olan taraf nedir?ana-baba kavramı görecedir illa anne baba demesi gerekmez ki..yeterki iyi bir yetiştirici olsunlar.ayrıca eşsinsel diye kişileri çocuklarını da eşcinsel yetiştirecekleri anlamının da çıkması saçma..bence öğretecekleri şeylerden biri de;hoşgörülü bakış açısı...
Yazan : gana     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kanada`da gay evlilik yasal. Bu iki adam birbirini sevmiş, evlenmiş, çocuk yapmış. Ülkemizde, insanların ilişkileri o kadar yüzeysel ki. Sevgi yok, sadakat yok, sadece geçici ilişkiler. Kıskanıyorlar. Kıskananlar çatlasın...
Yazan : Calgary     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    TANRI iNSANLARI YARATTIGI GiBi SEVER...EşCiNSEL YARATILMAK ;SEVMEK SUC DEGiLDiR...ETiK OLMAYAN DAVRANIş;BiRiNi YATAGA ATMAK iCiN 40 TÜRLÜ DÜZENBAZLIK YAPMAKTIR...ARADAKi FARKI íYi ÖZÜMLE (tac81)
Yazan : turco45     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben sadece bu olayın iki kişi arasında yaşanıp bitmesinden taraftarım gaylık başlı başına günah ne bu karı koca gibi yok çocuk sahibi o çocuk büyüyünce kime annesini babasını gösterecek hadi diyelim eşcinsel olarak yetiştirdiniz hangimiz bu ortamdan adam gibi bişeyler yaşadık sonsuza kadar sürdü sürdü diyelim bunun sonunda geberdik gittik öbür dünyada nasıl hesap vericez günah üzerine günah bu yaşıcaksanız çocuk heyecanı karşı cins yasal bir evlilik mantıklı ve allah katında bir halvet sonra çocuk ....
Yazan : tac81     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    @tac81 öncelikle yazına dikkat et Türkçeyi katlediyorsun işin dini kısmına gelince o kişi ile Allah ın arasındaki konu kimseyi ilgilendirmez işin eşcinsellik kısmı ise eşcinsellik sadece iki erkeğin şi..şmesi değildir
Yazan : banadonis     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    tac81@ Bu yorumu ayik kafayla yaptigina inanmiyorum...Yada siradişinin en disimi olma mücadelesindesin?
Yazan : turco45     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    kuranı kerimde erkek sevgililerin çocuk edinmesi yasaktır gibi bir madde yok ama erkek erkeğe ilişki günah olarak belirtilmiştir tac81 yazmadan önce yazılarımızı bir tartalım ayrıca yetiştirdikleri çocuklar senin gibi olmadıktan sonra, hayırlı bi evlat olduktan sonra neden yasal olmasın? hatta diyelim ki yasal değil ben değer verdiğim herşey için ateşte yanmaya hazırım evlenme ve evlat edinme hakkım olsun ben bunun hesabını cehennemde vermeye razıyım ama sen ``erkeklik bazında yaşansın bitsin`` dediğin şeylerin hesabını nasıl vereceksin o inandığın değerlere karşı bilmiyorum. sırf yorum yapmak veya çemkirmek için yazmayalım lütfen. eşcinsel bireylerin çocuk edinmeleri yapılması gereken bir haberdir çünkü bu hak kolay elde edilmemiştir ve emsal teşkil etmektedir. ayrıca tac81 an gelince sadece erkek erkeğe yaşansın bitsin dediğin şey sandığınızın aksine eşcinselliğin tamamını oluşturmamaktadır. eşcinsellik size göre en fazla dayanabileceğiniz 5 dakikadıyı ifade ederken (erken boşalma sorununuz vardır, sevişmeyi bilmiyorsunuzdur) başkaları içinse eşcinsellik erkek hayat arkadaşı, bay doğru anlamını çağrıştırmaktadır hatta bu yüzden salt cinselliği eşcinsellik sanıyorsunuzdur lakin senin gibi insanları tercih etmeyen uzun senelerdir birlikte oldukları hak verildiğinde evlenmek isteyenler, çoluk, çocuk, köpek mutlu bir aile isteyenler de var. ama sorun değil muhtemelen yaşın küçük sen eşşekten düşmüş karpuza nolur bilir misin? darmadağın olur yeşili beyazı kırmızısı dağılır gider pekmezi akar... sen büyüdüğünde şu anda anlamakta zorlandığın duygular seni rahatsız etmeye başladığında ki ederse ya yana yakıla arayıp kalbini senin gibi insanlara kırdıracaksın, yada içindeki sesi bastırmaya çalışıp evleniceksin bastırmadığın zamanlarda karını çoluğunu üzeceksin ve ilk fırsatta da karını aldatacaksın. önemli olan erkek bazında, erkekçe yaşamak değil önemli olan insan gibi insanca yaşamak!
Yazan : Obscuration     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Taci Sizene diyorsun bu ülkede gay oup çocuk isteyenler var.. haddini bil .. kimsenin hakkında konuşmak size düşmez..
Yazan : kutu2121     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    bunada haber yapıp koymuşsunuz hem bizene ayrıca şu işi erkeklik bazın çıkarmayın herşey erkekçe yaşansın bitsin niye çoluk çocouk sokuyorsunuz allah katında yasalmı
Yazan : tac81     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | 10 Binler yürüdü, İstiklal caddesi yerinden oynadı 10 Binler yürüdü, İstiklal caddesi yerinden oynadı
   LGBT (lezbiyen, gay, biseksüel, trans) Onur Yürüyüşü Taksim`de gerçekleştirildi. Beyoğlu’nda bu yıl 22. kez düzenlenen LGBTİ Onur Yürüyüşü polis engeline takıldı. Fransız Konsolosluğu önünde TOMA destekli çevik kuvvet polisleriyle etten duvar ören emniyet kimsenin Taksim Meydanı’na çıkmasına izin...

Haber | Eurovision 1.si Conchita Wurst Onur Yürüyüşü`ne destek verdi Eurovision 1.si Conchita Wurst Onur Yürüyüşü`ne destek verdi
   Danimarka`nın başkenti Kopenhag`da gerçekleştirilen 2014 Eurovision Şarkı Yarışması`nda Avusturya`yı Rise Like a Phoenix isimli şarkısıyla temsil eden Conchita Wurst`ten yarın, saat 17:00`de, Taksim`de yapılacak Onur Yürüyüşü`ne destek geldi. 12. LGBTİ İstanbul Onur Haftası Komitesi ile bir video...

Haber | Okan Bayülgen’den Hormonlu Domates tepkisi: Gerizekalılar! Okan Bayülgen’den Hormonlu Domates tepkisi: Gerizekalılar!
   Hormonlu Domates Ödülleri’nde eğlence kategorisinde ödül alan Okan Bayülgen, Twitter hesabından LGBTİ’lere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) “gerizekalılar” dedi. İstanbul LGBTİ Onur Haftası kapsamında bu yıl 10. kez verilen ödüllerde Bayülgen erkek çocuklarının genelev olmadığı için b...

Haber | “Hormonlu Domates Ödülü”nü siyaset alanında Başbakan Erdoğan kazandı. “Hormonlu Domates Ödülü”nü siyaset alanında Başbakan Erdoğan kazandı.
   “Hormonlu Domates Ödülü”nü siyaset alanında Başbakan Erdoğan kazandı. Eğitim, Medya, Siyaset, Yaşam Alanları, Sansür, Eğlence Dünyası, Spor ve Beynelminel kategorilerinde Homofobik ve transfobiklere verilen Hormonlu Domates Ödülleri bu yıl 10. kez sahiplerini buldu. 10. Hormonlu Domates Ödül Tören...

Haber | Gey Polisler Berlin’de Buluştu Gey Polisler Berlin’de Buluştu
   Avrupa Gey Polis Derneği’nin 7. Konferansı, Berlin Pride haftasında yaklaşık 200 LGBT polisin katılımıyla gerçekleşti. Üniformalarıyla pride’a katılmaları engellenen polisler açılmaktan korkuyorlar 21 Haziran’da yapılan Christopher Street Day’in öncesinde Berlin önemli bir konferansa ev sahipliği...

Haber | Saray’da gay ve lezbiyenleri topladılar Saray’da gay ve lezbiyenleri topladılar
    Demokrasi tarihinin ikinci kralı olan 6. Felipe ve eşi Kraliçe Letizia bir ilke imza atarak kraliyet sarayında homoseksüel, lezbiyen, biseksüel, gay ve transeksüel temsilcilerini kabul etti. İspanya kraliyet tarihinde bir ilk olan bu tanışma anına 350’ye yakın temsilci katıldı. El Pardo Sarayı’n...

Haber | Eşcinsel hakem Halil İbrahim Dinçdağ için imza kampanyası başlatıldı Eşcinsel hakem Halil İbrahim Dinçdağ için imza kampanyası başlatıldı
   Eşcinsel olduğu için hakemlik mesleğine son verilen Halil İbrahim Dinçdağ için tepkiler sürüyor. Almanyada Fußballfans gegen Homophobie (Homofobiye karşı futbol taraftarları) adı altında bir imza kampanyası başlatıldı. 10 bin imzaya ulaşmayı hedefleyen bu kampanyaya destek vermek için aşağıdaki lin...

Haber | 2014 Onur  Haftası Programı 2014 Onur Haftası Programı
   23 Haziran 13:30n Film Gösterimi: Dikkat! Okulda Trans Var Lambdaistanbul Kültür Merkezi 15:00nPANEL: LGBTİ Mahpuslar Fransız Kültür Merkezi 17:00 PANEL: Bir Direniş Yöntemi: Belgesel Sinema Fransız Kültür Merkezi 19:00 PANEL: Türkiye`de LGBTİ ebeveynler mümkün (mü?) Fransız Kültür Merkezi 20:0...

Haber | Boğaziçi Köprüsü’ne Gökkuşağı Bayrağı Asıldı Boğaziçi Köprüsü’ne Gökkuşağı Bayrağı Asıldı
   Boğaziçi Köprüsü’ne 22 Haziran Trans Onur Yürüyüşü’ne çağrı amaçlı gökkuşağı bayrağı ve pankart asıldı. 16 Haziran`da başlayacak ve 22 Haziran’da Trans Onur Yürüyüşü ile sonlanacak; Trans Onur Haftası öncesi Boğaziçi Köprüsü’ne gökkuşağı bayrağı asıldı. İstanbul LGBTİ Derneği’nin düzenlediği ...

Haber | Pride Seyahat gullümü bol yolculuklar diler! Pride Seyahat gullümü bol yolculuklar diler!
   Attention please! Bayanlar-baylar ve ikili cinsiyet sisteminin tahakkümünden baymış sevgili konuklar, Pride Seyahat Angara’nın bağlarından Taksim Meydanı’na, 2014 İstanbul LGBTİ Onur Yürüyüşü’ne “temas” etmek için yola çıkacak. Hayat pahalı, cepler delik, otobüsün yenilenemeyen yakıt parasını çık...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi