Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1818 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | Emre, hakkında çıkan `Gay` dedikodularına nasıl yanıt verdi?

Emre, hakkında çıkan `Gay` dedikodularına nasıl yanıt verdi?


ÜNLÜ ŞARKICI EMRE ALTUĞ, HAKKINDA ÇIKAN “GAY” DEDİKODULARINA NASIL YANIT VERDİ???ÜNLÜ MANKEN ÇAĞLA ŞİKEL İLE YAŞADIKLARI “ŞİDDETLİ ŞEYİ” NASIL ANLATTI???



EMRE ALTUĞ, HAKKINDA ÇIKAN “GAY” DEDİKODULARINA YANIT VERİRKEN ÇAĞLA ŞİKEL’LE YAŞADIKLARI “ŞİDDETLİ ŞEYİ” ANLATTI!.. BİR TIK ÖTEDE!..





Eskiden gazetecilerle köşe kapmaca oynamazdınız. Pozunuzu verir, gülümser ve konuşurdunuz. Şimdi öyle değilsiniz, ne oldu?

- Bakın ben magazin programlarında görünerek prim yapmaya çalışan birisi değilim. Ben gece görev yapan muhabir arkadaşlarımla, zor şartlar altında bizleri bekledikleri için konuşuyordum. Fakat bu arkadaşların bazıları, bulunduğum yerdeki geceyle ilgili doğru haber yapmamaya başladı. Çıkan her yanlış haber, beni çok etkiliyor. Neden böyle yapıyorlar diye üç gün eve kapandığım olmuştur. Çünkü benim üzerime, benim bilgi ve birikimime oturmayan, zekáma yakışmayan bir habere insanlar inanıyor, bu da beni çok yaralıyor. Neden bana kötülük yapılmaya çalışılıyor, bilmiyorum ki!

Mesela nasıl bir kötülük yapıldı size?
- Örneğin Çağla ile el ele çekilmiş olan fotoğrafın hikáyesini anlatayım size. Biliyorsunuz Çağla ile yan yana bir tek o fotoğrafımız var, başka da yok. O fotoğrafın çekildiği gece yaşanan olayları öyle bir yansıttılar ki, beni ve Çağla’yı çok rencide ettiler. O gece biz bir kulübün içerisindeydik. Sabah 04.00’te mekándan ayrılırken, içeride olan bir muhabir bizi çekti. Fotoğrafı çeken arkadaşa dedim ki, `Sabahın dördünde, kan çanağı gibi olmuş gözlerimle, üstelik hiç izin almadan beni çekiyorsun. Bu fotoğraf seni terfi ettirmez ama benim kariyerime zarar verebilir.

Alkol almışım, gözlerim kıpkırmızı. Bu şekilde gazeteye çıkmak istemiyorum. Bu kareyi silebilir misin?` O da, `Hayır silemem` dedi. Anlayışla karşıladım. Fakat o sırada kulübün diğer ortağı bu arkadaşı tehdit etmiş. Derken iş bambaşka bir boyuta geldi ve haber gazetelerde, `Aman Çağla’yla olan fotoğrafımı yayınlamayın, kariyerim mahvolur` diye çıktı. Emre Altuğ, elinden tuttuğu kadın için böyle bir cümle kurabilir mi? Kaldı ki Çağla, Türkiye’nin en güzel kadını. Hangi akla, hangi mantığa, hangi zekáya yakışır böyle bir laf? Beni şahsiyetsiz bir erkek gibi göstermenin kime ne faydası oldu? Hiç kimseye. Sadece ben zarar gördüm.













- O yüzden de kaçıyorsunuz?

- Evet. Yaklaşık iki yıldır hiçbir gece muhabiri ile konuşmuyorum ve arka kapısı olan mekánları seçiyorum. Tabii ki, toplumun merak etme özgürlüğü, muhabirlerin de bizi haber yapma özgürlüğü var. Ama benim de kaçmak, yakalanmamak ve konuşmamak gibi bir özgürlüğüm var.

- Bu olay başınıza gelmeseydi arka kapıları kullanmaz mıydınız? Yani kaçmaz, Çağla Hanım’la çıkıp el ele poz verir miydiniz?

- Arka kapıları olan kulüpleri tabii ki, tercih etmezdim. Çağla’yla poz verir miydim, hayır vermezdim. İkimiz de özel hayatımızla gündeme gelmek istemedik. Ve yine ikimiz, özel hayatla ilgili sorulara yanıt vermek istemedik. Böyle bir karar aldık. İlişkimizin, insanların ağzına sakız olmasını istemedik. Ben kendime bir düzen kurmaya çalışıyorum. Yaşadığım bir şey varsa inkar etmiyorum. Ama her şey yanlış yazılıyor.

ÇAĞLA ÖZEL BİR KADIN

Çünkü susuyorsunuz. Susmak yanlış anlaşılmalara neden olabilir?

- Ben sadece üzülmemek ve yıpranmamak için, özel hayatımı korumak istiyorum. Ne yapalım, çıkıp vıcık vıcık konuşup, her şeyimizle ortada mı olalım? Büyüklerimiz öyle örnek oluyor olabilir ama ben böyle yaşamak istemiyorum.

Ben ilişkimi şiirlerle yaşarım diyorsunuz...

- (Gülüşmeler) İbrahim Tatlıses’in programındaydım. Kendisi, `Oğlum bir şey var mı, yok mu sen de söyle artık` dedi. Ben de Nesimi’nin şiiriyle cevap verdim; `Nesimi’ye sordular o yar ile hoş musun? Hoş olayım, olmayayım, o yar benim kime ne`. Ben bu şiir ile bir mesaj vermeye çalıştım. Yani `Birlikte olayım, olmayayım kime ne?` demek istedim.

Çağla Şikel de şiirin devamını okuyarak size yanıt verdi.

- `Ben yitirdim, ben ararım, yar benimdir kime ne` dedi. Ne güzel oldu ama değil mi? Bence bugüne kadar magazin basınında yer almış, çok düzeyli bir itiraf ve polemikti.

Peki Emre Bey, ilişkinizdeki son durum nedir? Ayrıldınız mı, birlikte misiniz?

- Çok can alıcı bir soru bu! Ben buna cevap vermeyeceğim. Sadece şunu söylemek istiyorum. Çok şiddetli bir şeydi. Gelgitleri olan ve şiddetli bir şey yaşadık. Çağla, çok özel bir kadın. Zaman ne gösterir, ne olur hiç ama hiç bilmiyorum. Kısmet. Bir şey daha söylemek istiyorum, biz basında yer aldığı gibi öyle defalarca ayrılıp, barışmadık. Evet çok fazla gelgit yaşandı. Ama asla böyle yazıldığı gibi çok olmadı.

Çağla Hanım bana, doğum gününüzde size yağlı boya tablo hediye ettiğini söylemişti. Onlar duruyor mu?

- Evet duruyor. Ama bir tane değil, üç tane yağlı boya tablosu var bende.

- Yeni albümünüzü ne zaman piyasaya çıkaracaksınız?

Doğum günüm olan 14 Nisan’da piyasaya çıkarmayı düşünüyorum. Güzel besteler yaptım. Yalnız bu albümde biraz sound’u modernleştirmeyi düşünüyorum. Justin Timberlake’in yeni albümünün sound’unu çok beğendim. Yaptığım çalışmalar da biraz o tarafa doğru gidiyor.

Bu kez çok kötüyüm

`Eve Giden Yol` filmi Aralık ayında vizyona girecek. Bu filmde Halit adında çok çirkin, kötü bir karakteri canlandırıyorum. . Eğer başrol olan Mahmut karakterini bana teklif etselerdi, asla kabul etmeyecektim. Çünkü o iyi bir karakterdi. Ben, bu seçimle sadece iyi çocuk rollerinin oyuncusu olmadığımı gösterebileceğim bir iş yaptığımı düşünüyorum. Halit, psikopat yapıya sahip bir ağa çocuğu. Bir kıza aşık oluyor ve kızı elde edemediği için inanılmaz kötülükler yapıyor. Eşkıyalarla takılıyor. Ve eşkıyalarla koca bir köyü yakıp, yedi tane 15-16 yaşlarındaki kızı dağa kaldırıyor, alem yapıp onları öldürüyor. İçinde tamamen hayvani duygular barındıran bir karakter Halit. Film ekibi bu işi çok iyi yaptığımı söyledi. Umarım izleyiciler tarafından da başarılı bulunurum. Ama annemle babam rolümü hiç sevmeyecekler. Babam beni her zaman Dallas dizisindeki Bobby Ewing gibi görmek ister. Ama onlar ne kadar sevmezse, ben de kendimi o kadar başarılı bulacağım.

Mine’den etkilendim

`Gülpare` dizisindeki Mine Tugay’la birlikte olduğunuz gündeme geldi, doğru mu?

Mine benim okulumdan mezun, aynı dili konuşabildiğim bir arkadaşım. Çok yetenekli bir oyuncu. İyi bir cast olmuş ki insanlar bizi birbirimize yakıştırdı ve ortaya böyle bir dedikodu çıktı. Oyuncu olarak Mine’den etkilenmemiş olmam mümkün değil. Çünkü dediğim gibi çok yetenekli. Biz sadece profesyonel bir iş yapıyoruz. Hepsi bu.


Emre Altuğ galiba çapkın bir ünlü?

Bunu zaman zaman ben de düşünüyorum ama çapkın değilim. Çünkü ben bir ilişki yaşarken asla başka bir kadına bakmam. Hayatımı paylaştığım birisine bu saygısızlığı, böyle bir şerefsizliği yapamam. Ama eğer bekarsam, sağlıklı bir erkek olarak tabii ki ilişkilerim oluyor.



Eklenme Tarihi : 08.11.2006
Haber Editörü : senLeBen
  «« GERi
Bu haber 543224 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz
Bu habere yapılmış bir yorum bulunmamaktadır
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Amerika`nın bir numaralı dinci liderinin yattığı erkek fahişe! Amerika`nın bir numaralı dinci liderinin yattığı erkek fahişe!
   İŞTE AMERİKA`NIN BİR NUMARALI EŞCİNSEL KARŞITI, BUSH`UN EN YAKIN ARKADAŞI DİNCİ LİDERİN YATTIĞI ERKEK FAHİŞE MIKE JONES!!! AMERİKA YILLARDIR DİNCİ LİDER KARŞI ÇIKTIĞI İÇİN GAY EVLİLİKLERE İZİN VERMİYORDU!!! GEORGE BUSH BU SKANDALDAN SONRA NEDEN SEÇİM KAYBEDEBİLİR??? Sadece masaj yaptırdım ...

Haber | Erkek mahkum kadın olmak için kendi penisini nasıl kesti? Erkek mahkum kadın olmak için kendi penisini nasıl kesti?
   HIRSIZLIK SUÇUNDAN CEZAEVİNDE YATAN ERKEK MAHKUM CEZAEVİ YÖNETİMİNE CİNSİYET DEĞİŞTİRMEK İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU!!! BAŞVURUSU REDDEDİLEN MAHKUM CEZAEVİNDE KADIN OLMAK İÇİN KENDİ PENİSİNİ NASIL KESTİ??? Kadın olmak için penisini kesti Kadın olmak isteyen mahkum izin verilmeyince penisini k...

Haber | Otomobilin carpdigi travesti öldü... Otomobilin carpdigi travesti öldü...
   BURSA`da, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobilin çarptığı ‘Selen’ takma adlı travesti Veysel Demir olay yerinde yaşamını yitirdi. Bazı sürücülerin de farketmeyerek üzerinden geçmesiyle Demir`in cesedi parçalandı. Olay, saat 02.00 sıralarında, merkez Osmangazi İlçesi sınırlarındaki Yalova ...

Haber | Lezbiyen sevgiliye zorla senet imzalattı Lezbiyen sevgiliye zorla senet imzalattı
   Adana’da 34 yaşındaki Ziraat Mühendisi Aynur G., iki yıl önce bir barda tanıdığı 25 yaşındaki Kudret P. ile birlikte yaşamaya başladı. İki kadının ilişkisi Kudret P.’nin altı ay önce 28 yaşındaki İsmail Ö.’ye áşık olmasıyla bozuldu. Normal bir cinsel hayat yaşamak istediğini söyleyen Kudret P., ...

Haber | Oray Eğin biraz az Amerikan filmi izle lütfen!!! Oray Eğin biraz az Amerikan filmi izle lütfen!!!
   AKŞAM GAZETESİ YAZARI ORAY EĞİN`DEN YILIN EN ABUK SABUK YAZISI!!! SERİ KATİLLERİ AŞK YAŞAYAN İKİ EŞCİNSEL OLARAK NİTELEYEN ORAY EĞİN, YARI TÜRKÇE YARI İNGİLİZCE OLAN ANLAMSIZ YAZISINDA AMERİKAN FİLMLERİNİN FAZLA ETKİSİNDE KALMIŞ!!! ORAY EŞCİNSELLERE NEDEN ÇAMUR ATIYOR!!! BUNLAR DÜPE DÜZ HETEROSEKSÜE...

Haber | Özcan Deniz: Bu çamuru bana atan da inanmıyor! Özcan Deniz: Bu çamuru bana atan da inanmıyor!
   Bayramda Antalya’da Mirage Otel’de sahne alan Özcan Deniz, biseksüel olduğunu iddia eden Şebnem Schaefer hakkında ilk kez konuştu!!! Bu çamuru bana atan da inanmıyor Bayramda Antalya’da Mirage Otel’de sahne alan Özcan Deniz, biseksüel olduğunu iddia eden Şebnem Schaefer hakkında ilk k...

Haber | Gölge çevre bakanı erkek mimara aşık olunca İngiltere karıştı! Gölge çevre bakanı erkek mimara aşık olunca İngiltere karıştı!
   GÖLGE ÇEVRE BAKANI EŞCİNSEL SEVGİLİSİ YÜZÜNDEN EVİ TERKEDİNCE İNGİLTERE NASIL KARIŞTI??? ANA MUHALAFETİN EN ÖNEMLİ İSMİ EVİNİ DEKORE ETTİRMEK İÇİN ÇAĞIRDIĞI MİMARA AŞIK OLUNCA EVİ NASIL TERKETTİ??? İngiliz Avam Kamarası karıştı! `Gölge Çevre Bakanı` eşcinsel ilişki yüzünden evi terk etti ...

Haber | Mucize bant Viagra`nın tahtını nasıl zorluyor? Mucize bant Viagra`nın tahtını nasıl zorluyor?
   VİAGRA`YI TAHTINDAN İNDİREN MUCİZE BANT ERKEKLERİN NASIL YENİ GÖZDESİ OLDU??? İngiltere`de erkeklerin cinsel gücünü arttırmak için kola yapıştırılan vanilyalı bantlar piyasaya çıktı!!! Mucize bant Viagra`nın tahtını zorluyor! İngiltere`de erkeklerin cinsel gücünü arttırmak için kola yapı...

Haber | Makarios`a eşcinsel resimlerini gösterip nasıl şantaj yaptılar? Makarios`a eşcinsel resimlerini gösterip nasıl şantaj yaptılar?
   İŞTE İNANILMAZ TARİHİ GERÇEK!!! TARİH KIBRIS ANLAŞMASINI GENÇ EŞCİNSELLERE BORÇLUYMUŞ!!! KIBRIS`TA BİNLERCE TÜRKÜ KATLEDİP TARİHE ADINI KANLA YAZDIRAN RUM LİDER MAKARİOS`A GENÇ ERKEKLERLE İLİŞKİLERİNİN GİZLİ ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARINI KİMLER GÖSTERİP ŞANTAJ YAPTI??? İngiliz ajanlar Makarios’u ...

Haber | Eşcinsel olduğunu saklayan adam, eşine 6 bin avro tazminat ödeyecek Eşcinsel olduğunu saklayan adam, eşine 6 bin avro tazminat ödeyecek
   İspanya`nın Palma de Mallorca mahkemesi, 40 yaşındaki bir adamın, eşcinsel olduğunu sakladığı için karısına 6 bin avro tazminat ödemesine karar verdi. Mahkeme, 1997 yılında evlenen adamın, evlenmeden önce ve evli kaldığı 5 yıl boyunca eşcinsel olduğunu karısından sakladığını belirledi. Çifti...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi