Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2230 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | “BUT XL BAR” KAPILARINI AÇIYOR.

“BUT XL BAR” KAPILARINI AÇIYOR.


Evet, miziği but, sohbeti but, eglencesi but barın bir tek fiyatlarının kürdan olacağı duyuruldu. 25 Temmuz 2014, Cuma günü Açılış Partisi ile gece hayatına merhaba diyecek. Açılış gecesi elde edecek cironun %20`sinin Dersim Roştiya Asme Oluşumuna aktaracağı da ayrıca duyuruldu.

But XL Bar Bildigimiz "Gece Kulübü" formatında olmayacak. Kapanan ayı barı Bearphorus`a gitmişler bilir; benzer bir konseptte, Bar formatında, sadece haftanın perşembe, cuma ve cumartesi günleri 20.00 - 02.00 saatleri arasında açık olacak. Açık Lgbt kimlikli bir bar olacağını söyleyen halkla ilişkiler sorumlusu ve işletmeci Ahmet Kaya Lgbt oluşumların etkinliklerine de kapılarının açık olduğunu ifade ediyor. Gay, lezbiyen, ayı, ayısever, trans her lgbti birey ve rengin bar ortamında bir arada olması hedeflenen barda çalışan ekipte Lgbt bireylerden oluşuyor. Barın hem Resident DJ`i Hemde Halkla İlişkiler sorumluluğunu Ahmet Kaya ile paylaşan ise trans aktivist Şevval Kılıç.


Bar`da hiç bir zaman "giriş ücreti", "giriş bileti" gibi uygulamalar olmayacak. Barın Halkla ilişkileri But XL Bar`a girişin ücretsiz oldugunu özellikle vurguluyor. Alkollü, alkolsüz içecekler çok uygun fiyatlara verilecek. İçecek fiyat örneklerini haberin alt taraflarında gördügünüzde bir Lgbt mekan için ne kadar uygun fiyatlar olduğunu göreceksiniz. Dersim lgbti onur yürüyüşü ile dayanışma partisine özel zaten uygun olan fiyatlara extra bir indirim uygulamışlar.


Uygun fiyatların yanısıra mekanın yüksek tavanlı, zemin kat, düz ayak olması, ses sisteminin profesyonel, havalandırmasının güçlü olması barı ayrıca komforlu ve çekici kılıyor. Akşam üstü işten çıkıp içkisini yudumlamak isteyenler, gece geç saatlere kadar kulüplerde takılamayanlar, yüksek sesli müzik ortamlarını tolare edemeyenler için ideal. But XL BaR`a ulaşım sandığınızdan çok kolay. Bar oldukça merkezi bir lokasyonda. Taksimden Meydanı`ndan İstiklal Caddesi`ne girip Ağa Camisine kadar yürüyün. Ağa camisi ile Demirören AVM`nin arasındaki Atıf Yılmaz sokağına (sağınızda kalan sokak) girip 17 numarayı bulduğunuzda But XL Bar`a varmış oluyorsunuz.


Bira Fiyatları:
Fıçı Bira (33cl) ==> 7 TL
Fıçı Bira (50cl) ==> 9 TL
Bomonti malt, Bomonti Filtresiz, Efes şişe (33cl) ==> 10 TL
Bomonti malt, Bomonti Filresiz, Efes şişe (50cl) ==> 12 TL
Miller, Becks şişe (33cl) ===================>12 TL


Açılış Partisi ile aynı gün ( 25 Temmuz 2014, Cuma ) yapılacak olan 1. Dersim Lgbti Onur yürüyüşü ile dayanışma partisinin programı şöyle:


25 TEMMUZ 2014 (CUMA)
20.00 - 01.00 - Bar Partisi ( But XL Bar )
Giriş: Ücretsiz
01.00 - 05.00 - Club Partisi ( The Mekan Teras )
Giriş Ücretsiz
Not: Partilerden elde edilen gelir 1. Dersim Lgbti Onur yürüyüşü için Dersim Roştiya Asmé Lgbti insiyatifine aktarılacaktır.


Tarih: 25 Temmuz 2024, Cuma
Saat: 20.00
Giriş: Ücretsiz


ÇALIŞMA SAATLERİ
Perşembe: 20.00 - 02.00
Cuma: 20.00 - 02.00
Cumartesi: 20.00 - 02.00


İLETİŞİM
Facebook.com/ButXLBar
Twitter.com/ButXLBar
Tel: +90 212 244 40 15
Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz cad. No:17 Beyoğlu - Istanbul



Eklenme Tarihi : 23.07.2014
Haber Editörü : Gabile
  «« GERi
Bu haber 418433 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    ben farklı bişey söylemedim ki zaten,sen önce insanların ne anlatmaya çalıştığına bi bak, bence sabit fikirli davranıyosun. ayrıca böyle bir olay vartarih bir sene öncesi yada sonrası ne farkeder kimsenin ataya laf etmeye hakkı yok!
Yazan : durgun_30     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Eşcinseller arasında sağcı, solcu, alevi,, sünni, kürt türk ayrımı yoktur. Eşcinseller zaten ayrıma uğramış insan topluluğudur. Ayrımcılık içinde ayrımcılık felakettir.... Yaşasın halkların kardeşligi.
Yazan : OlgunSeverimm     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Google`mış. İşte bu kadar kolaycı, umarsız, saf ve yönlendirilmeye açıksınız. İşimiz Google`a kaldıysa fena. Benim kaynağım Google değil, Halk Tv`ye bile çıkarılmayan, ambargolu ``gerçek aydınlardır``. İstersen sana da sunabilirim onları, okumakla bitmez araştırma, kaynak kime aittir ve o kim kimlerle bağlantılıdır diye araştırman gerektir. Bence böyle başla araştırmaya, bilip bilmeden milletimizin tarihine iftira atmaya çalışanlara senet verme!
Yazan : cat27     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gabile gibi bir güzel sitede böyle bir etkinliğin duyurulması yazık olmuş..birleştirici olmamız gerekirken bu ayrımcılık niye...Avrupalıların yaptığı gibi BÖL PARÇALA YÖNET Yöntemini kullanmaya mı başladınız... Bırakın tek LGBT olsun.....saygılarımla..ayrıca hepimiz kardeşiz..kötüler hariç.....
Yazan : ask_man44a     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    koli bulurmuyum acaba ayol açık büfe gibi but dio her şey :)
Yazan : giges     Beğen

    Dünyada ilk Faşist - Irkçı LGBT barını açmayı başarmış bu arkadaşlar. Dersim ne alaka
Yazan : enis2001     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    cat27 kaynakları kontrol et demişsin sırf senin için ettim sende hz.google sor sana benim dediğim tarihi verecek onada inanmazsan yapıcak bişey yok
Yazan : durgun_30     Beğen

    Dersim le gay liğin ne alakası var. LGBT lileri de kendi içinde bölmek mi istiyorsunuz?
Yazan : Sensiz2014     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    1937-1938 yıllarındaki korkunç olay diyen şahsın kaynakları tekrar taramasını tavsiye ediyorum! Neden Gabile? Ülkemizin yangın yerine döndüğü şu günlerde neden yangına körükle gidiliyor? Kendimi en rahat hissettiğim bu site neden bizi hayal kırıklığına uğratıyor? Tüm hainlere lanet olsun!..
Yazan : cat27     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Dersim neresi Sayın Gabile? Bu yorumuma bizzat cevap bekliyorum. Lgbt oluşumları çoktandır neden bölücülerin maşası oluyor? Bu ülkede Türk, Kürt, laz, Abhaza, Ermeni, Gürcü vs. etnik kökenler vardır ve bunun adı ``Türk Milleti``dir. Bunu belirtmek durumunda kaldığım için de ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Cumhuriyetin kuruluşundan beri bu böyledir, Mustafa Kemal Paşa`nın izinden gitmekteyiz, istemeyen bu ülkeden gider. Avrupalılar bunu bizden almıştır ama bize bölücülüğü enjekte etmektedirler. Hdp, Bdp, Gezi Parkı`ndaki bölücü oluşumlar vs. lgbt bireylerin sesi olamaz. Bu ülkede kadın hakları, lgbt hakları, çevre hareketleri, gençlik hareketleri adıyla başlayan tüm girişimler ne hikmetse sonu bölücülüğe gidiyor. Hükümet nasıl sağdan vuruyorsa bunlar da soldan vuruyor. Tüm lgbt bireylere sesleniyorum. Kimsenin maşası olmayın, at iziyle it izinin birbirine karıştığı günlerde ülkemize, milletimize düşman mecralara dikkat edin. Bu yorumum siyasi değil, benim gibi lgbt bireyleri BİLGİLENDİRME İÇİNDİR. Lütfen yayınlarınıza ve üslubunuza dikkat edin sayın Gabile. Mağduriyetimizi kimselere koz yapmayın. Saygılarımla...
Yazan : cat27     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Giriş ücreti, vestiyer ücreti vb olmayacak. Club degil, bar formatında bir meakn. Bar formatındaki bir mekanda vestiyer, giriş gibi şeyler olmaz.
Yazan : ebear     Beğen

    1937_1938 yılları arasında gerçekleşen korkunç felaketin bir gay bar açılışında gündeme getiriliyo olması ironik.
Yazan : durgun_30     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kiss
Yazan : kootay     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    İstanbul`da bazı gereksiz barlarda olduğu gibi vestiyer ücreti zorunluluğu gibi saçma bir uygulama da olacak mı? Girerken üstündeki kabanını,montunu vs. çıkarma zorunluluğu?
Yazan : Bulliee     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Ahmet mezarda katil baba firarda Ahmet mezarda katil baba firarda
   Eşcinsel olduğu için babası tarafından sokak ortasında öldürülen Ahmet Yıldız davasından ilginç bir detay ortaya çıktı. Katil babanın yakalanması için güçlükle çıkarılan kırmızı bültenin 1 yıl boyunca işleme konulmadığı tespit edildi. Ahmet Yıldız(26), 6 yıl önce bugün Türkiye’nin ilk ‘gey namus ...

Haber | Mahkeme: Trans birey sizi nasıl rahatsız etti? Mahkeme: Trans birey sizi nasıl rahatsız etti?
   T.T. adlı seks işçisine "rahatsız etme" suçundan kesilen para cezaları bozulunca, İçişleri Bakanlığı aleyhine tazminat davası açıldı. Radikal’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, Ankara’da yaşayan T.T. adlı seks işçisine “rahatsız etme” suçundan ötürü birer gün arayla Kabahatlar Kanunu’na göre kes...

Haber | Nixon tapesi: Eşcinseller öyle doğar Nixon tapesi: Eşcinseller öyle doğar
   ABD’nin 37. Başkan’ı Richard Nixon’ın yeni ortaya çıkan bir tapesinde, Cumhuriyetçi başkanın eşcinseller hakkındaki düşünceleri yer alıyor. Vanity Fair dergisi yazarları tarafından paylaşılan 28 Nisan 1971 tarihli ses kaydında Nixon, kendi yönetiminde eşcinsellere karşı en hoşgörülü kişi olduğunu...

Haber | İzmir’de bir trans erkek intihar etti İzmir’de bir trans erkek intihar etti
   İzmir’in Kınık ilçesinde Okyanus Efe Özyavuz adlı 17 yaşındaki trans erkek dün intihar etti. Kick boks dalında İzmir ve bölge birinciliği olan sporcu, Facebook hesabından “Ne boka yaradı normal olmak?” notunu paylaşmıştı. Özyavuz, evde yalnız olduğu sırada kendini balkon demirine asarak yaşamına ...

Haber | Eşcinsel Çiftin Bebeği Oldu Eşcinsel Çiftin Bebeği Oldu
   Kanada`da eşcinsel olan erkek çift, uzun süredir hasretini çektikleri çocuklarına taşıyıcı anne sayesinde kavuştular. BJ Barone ve Frankie Nelson çifti, minik yavruyu kucaklarına aldıklarında gözyaşlarına hakim olamadı. Eşcinsel çift minik bebeğe Milo adını verdi. Eşcinsel çiftin, minik yavruyu ...

Haber | 10 Binler yürüdü, İstiklal caddesi yerinden oynadı 10 Binler yürüdü, İstiklal caddesi yerinden oynadı
   LGBT (lezbiyen, gay, biseksüel, trans) Onur Yürüyüşü Taksim`de gerçekleştirildi. Beyoğlu’nda bu yıl 22. kez düzenlenen LGBTİ Onur Yürüyüşü polis engeline takıldı. Fransız Konsolosluğu önünde TOMA destekli çevik kuvvet polisleriyle etten duvar ören emniyet kimsenin Taksim Meydanı’na çıkmasına izin...

Haber | Eurovision 1.si Conchita Wurst Onur Yürüyüşü`ne destek verdi Eurovision 1.si Conchita Wurst Onur Yürüyüşü`ne destek verdi
   Danimarka`nın başkenti Kopenhag`da gerçekleştirilen 2014 Eurovision Şarkı Yarışması`nda Avusturya`yı Rise Like a Phoenix isimli şarkısıyla temsil eden Conchita Wurst`ten yarın, saat 17:00`de, Taksim`de yapılacak Onur Yürüyüşü`ne destek geldi. 12. LGBTİ İstanbul Onur Haftası Komitesi ile bir video...

Haber | Okan Bayülgen’den Hormonlu Domates tepkisi: Gerizekalılar! Okan Bayülgen’den Hormonlu Domates tepkisi: Gerizekalılar!
   Hormonlu Domates Ödülleri’nde eğlence kategorisinde ödül alan Okan Bayülgen, Twitter hesabından LGBTİ’lere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) “gerizekalılar” dedi. İstanbul LGBTİ Onur Haftası kapsamında bu yıl 10. kez verilen ödüllerde Bayülgen erkek çocuklarının genelev olmadığı için b...

Haber | “Hormonlu Domates Ödülü”nü siyaset alanında Başbakan Erdoğan kazandı. “Hormonlu Domates Ödülü”nü siyaset alanında Başbakan Erdoğan kazandı.
   “Hormonlu Domates Ödülü”nü siyaset alanında Başbakan Erdoğan kazandı. Eğitim, Medya, Siyaset, Yaşam Alanları, Sansür, Eğlence Dünyası, Spor ve Beynelminel kategorilerinde Homofobik ve transfobiklere verilen Hormonlu Domates Ödülleri bu yıl 10. kez sahiplerini buldu. 10. Hormonlu Domates Ödül Tören...

Haber | Gey Polisler Berlin’de Buluştu Gey Polisler Berlin’de Buluştu
   Avrupa Gey Polis Derneği’nin 7. Konferansı, Berlin Pride haftasında yaklaşık 200 LGBT polisin katılımıyla gerçekleşti. Üniformalarıyla pride’a katılmaları engellenen polisler açılmaktan korkuyorlar 21 Haziran’da yapılan Christopher Street Day’in öncesinde Berlin önemli bir konferansa ev sahipliği...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi