Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2290 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Annesine itiraf etti: `Ben eşcinselim!`

Annesine itiraf etti: `Ben eşcinselim!`


Türkiye`de eşcinsel olmak yeterince zorken eşcinsel annesi olmak kolay mı?

17 yaşındaki oğlunun eşcinsel olduğunu söylemesiyle bu gerçekle yüzleşen Güler G. Elele aracılığıyla annelere sesleniyor: "Lütfen çocuklarınızı dinleyin. Belki onlar yerine asıl değişmesi gerekenler sizlersiniz.

49 yaşında, hayatını çocuklarına adamış bir anne Güler G. Her Türk annesi gibi... Eşi emekli albay. Oğlu Tolga 22, kızı ise 29 yaşında. Güler Hanım, Tolga’nın "Ben eşcinselim" diyerek ailesine açılmasının ardından yaşadığı travmayı anlattı. Yaşadıklarını ve hislerini zaman zaman gözyaşları içinde sözlere dökerken bir yandan da durumu kabullenmenin bir anne için ne kadar zor olduğunu tekrarlayıp durdu. Ama geçen beş yıl ona çok şey öğretmiş. En önemlisi oğlunu yeniden kazanmış.

"Sürekli onları gözlemler, onları izler, onların önündeki engelleri kaldırmak için çabalardım" diyor Güler Hanım çocuklarını büyüttüğü yılları anlatırken: "Onlarla nefes alıyordum adeta. Hatta çocuklarım okula giderken onların ayakkabılarını bağlardım."

Güler Hanım çocuklarını büyütürken bütün ilgisini ve sevgisini hissettirmiş onlara. Ancak oğlu Tolga 17 yaşına geldiğinde bir şeylerin ters gittiğini hissetmeye başlamış: "İnsan çocuğunu bu kadar yakından izlerken hiçbir şeyi gözden kaçırmıyor. Oğlum 17 yaşına geldiğinde ondaki huzursuzluğu, gerginliği iyice hissetmeye başladım. Sürekli üstü kapalı konuşmalar, zaman zaman okula gitmek istememeler, kızlarla ilgili bir şeyler sorduğumuzda üstü kapalı konuşmalar, çekip odasına gitmeler..."

Kısacası oğlunun hayatında bir tuhaflık olduğunun farkına varıyor: "Aklıma bazı şeyler gelir gibi oluyordu ama asla düşünmek bile istemiyordum. Ama bu gerginlik ailemizi de geriyordu. Neler olduğunu konuşmamız gerekiyordu oğlumla."

6 İLK İTİRAF

"O günü çok iyi hatırlıyorum. Bütün gün bunu ona nasıl sorabilirim, nasıl yapabilirim diye içim içimi yedi. Ya korktuğum cevap gelirse, kafamda binlerce soru ve korkuyla bir an önce sorayım ve anlayayım diyordum. Tolga okuldan geldiğinde aile toplantısı başladı. Eşimle konuşmalarımızı o yöne kaydırmaya başladık. Önce cevap vermedi. Sonra inkar etti, bir süre sonra ’Eğer öyleysem ne olur, çok üzülür müsün anne’ diye sorunca... Uzun süren sancılı saatlerden sonra ’Evet, anne ben eşcinselim, erkeklerden hoşlanıyorum’ dedi oğlum bana. O an tüm dünya başıma yıkılmıştı, sanki dünya durmuştu. Kulaklarım asla kabul etmiyordu. Eşim de ben de ağlıyorduk. Çok sarsıcıydı.

Art arda sorular sormaya başladım oğluma. Onun cevabı ise ’Ben küçüklüğümden beri böyle hissediyorum, anaokulunda da böyleydim. Ben kendi cinsime ilgi duyuyorum’ şeklindeydi. Tüm bu cümleler bir tokat gibi çarpıyordu yüzüme. O an içime saplanan acı, babamı kaybettiğimde yaşadığım acının aynısıydı. Kaybetme acısı! 17 senedir tanıdığım oğlumu kaybetmiştim sanki. Sahiplendiğin, kendini onunla var ettiğin bir şeyi kaybetme acısıydı. O ise çok çaresiz duruyordu karşımızda. "

Güler Hanım’ın oğlunun bu itirafından sonra düşündüğü tek şey, ben şimdi ne yapabilirim olmuş. Günler, geceler geçmek bilmemiş. "Hemen bir şeyler yapmalıydık. Doktor, tedavi, bunun bir çaresi olmalıydı. Konu hakkında hiçbir bilgim yoktu. Cinsel tacizler, tecavüzler sonucu çocukların bu tarafa bir yönelimi olabileceğini duymuştum sadece. Ertesi gün ailece psikoloğa gittik. Önce bizimle yalnız konuştu doktor, sonra Tolga’yla yalnız konuşmak istedi. Doktorun bize söylediği bu gerçeği kabullenmemizdi, ama asla rahatlamıyordum. Çünkü olayın şokunu hálá atlatamamıştım. O günden sonra hayatımda tüm değerlerimin yıkıldığını düşündüm."

"Ben, eşim ve oğlum düzenli psikoloğa gitmeye başladık. Doktor sanki bir kurtarıcı gibiydi benim için. Çünkü hálá çare arıyordum ve doktora kendimi teslim etmiştim. Kulaklarınızın kabul etmediği bir şeyi içinize kabul ettirmek o kadar zordu ki. Terapistimizle konuşa konuşa biraz kendime gelmeye başladım."

6 OĞLUMUN SEVGİLİSİ ERKEK!

Sonra eşcinsellik kavramını öğrenmeye sarılmış Güler Hanım. Bu konuyla ilgili ne varsa okumaya başlamış, sürekli araştırmış: "Öğrendiğim günün ertesi ona bakışlarım bile değişmişti. Yepyeni bir Tolga duruyordu karşımızda. Oğlumu yeniden keşfediyordum. O ne hissediyordu, ne yaşıyordu? Aslında kitaplarda yeni oğlumu arıyordum. 17 yaşına kadar bildiğim, sonra yeniden tanıdığım o çocuğu arıyordum. Büyük bir heves ve gayretle.

Tolga’nın terapileri yaklaşık bir buçuk sene sürdü. Artık hayatımız yeniden şekillenmeye başlıyordu. Bu rahatlamayla oğlum da kendini bulmaya başladı. Biz yeni Tolga’yı keşfetmeye başladık. Ondan bu konuyla ilgili somut bir şeyler duyduğumda ise bu gerçeği kabullen diye bir çivi daha çakılıyordu beynime."

"Terapistimizin oğlumuzun sevgilisiyle tanışmamız gerektiğini söylediği an da bunlardan biriydi. İnternetten bir çevre edinmişti kendine Tolga. Oradaki arkadaşlarıyla paylaşıyordu yaşadıklarını. Biz de artık partneriyle tanışmaya hazır hissediyorduk. İlk sevgilisiyle Tolga’nın terapiye devam sürecinde tanıştık. Bir bayram günüydü, herkes çok heyecanlıydı. Bir bayram ziyareti gibi oldu. Elinde çiçekleriyle gelmişti oğlumun erkek arkadaşı. Bize kendini, sıkıntılarını anlattı. O gün hepimiz bir ’ilk’i yaşıyorduk ve nasıl davranacağımızı bilemiyorduk. Çocuğumdan başka bir eşcinselle konuşmamıştım daha önce. Kızım, erkek arkadaşı olduğunda tanıştırırdı bizi, şimdi oğlumun da bir erkek arkadaşı vardı.

İnsan bilmediği şeyden daha çok korkuyor. Daha sonra görüşmeye başladık. Yemeklere çıktık. Zamanla ailemizden biri gibi oturur, konuşur hale geldik. Çok tuhaf bir durumdu. Aradan beş sene geçti. Tolga şimdi 22 yaşında. Tolga’nın şimdiki sevgilisi Aslan’la da aramız gayet iyi. Tolga da şu an istediği kadar özel hayatını paylaşabiliyor benimle. Onlar kendilerini çok önce keşfetmiş çocuklar. Çok bilinçliler. Onlar da bize saygı gösteriyorlar. Kendi ölçülerini bilerek davranıyorlar yanımızda. Onlar cesaretle ilerliyorlar, biz de anne ve baba olarak onların arkalarından ilerliyoruz."

Gerçek sevgi kabullenicidir

"Oğlumun eşcinsel olduğunu asla kabul edemem" derken şimdi başka eşcinsel annelerine sesleniyor Güler Hanım: "Lütfen çocuklarınızı dinleyin, onlara yakın olun. Belki onlar yerine asıl değişmesi gereken sizlersiniz. Bu çevre dediğimiz, toplum dediğimiz, kurallarına uymaya çaba sarfettiğimiz sistemin hatalı olabileceğini düşünün. Gerçek sevgi kabullenicidir."

Eşcinsel annesi olmak korkutucu değil

Güler Hanım bu gerçekle yaşamaya alışmış artık. "İnsan her şeyi kabulleniyor hayatta" diyor. Hatta son zamanlarda Tolga’nın uzun süredir üyesi olduğu Lambdaistanbul’a gidip geliyor.

Lambdaistanbul, eşcinsel, biseksüel, travesti ve transseksüellerin yaşadıkları sorunları çözebilmek, kendi aralarında dayanışmayı örgütlemek ve eşcinsellere yönelik olumsuz bakış açılarını değiştirmek için oluşturulmuş bir dernek. Güler Hanım şimdilerde anne babaları bu konu hakkında bilinçlendirmek ve bu konu hakkında açıkça konuşabilmek için bir toplantı yapmayı düşünüyor Lambdaistanbul’da.

Çocuğu eşcinsel olan ve bununla yüzleşemeyen bütün aileleri de davet ediyor: "Çünkü ailelerine açılamayan o kadar çok çocuk var ki. Eşcinsel annesi olmak korkutucu bir şey değil. Bir yandan şükrediyorum oğlumu kaybetmedim, bir yandan bunu paylaşabilecek cesareti kendinde bulduğu için oğluma hayranlık duyuyorum. İnsan her şeye alışıyormuş. Bütün bunlar bana koşulsuz sevmeyi öğretti. Yani insanı olduğu gibi, karşılık beklemeden sevmeyi."

Kaynak: Diplomat Haber


Eklenme Tarihi : 21.07.2008
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 546859 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Ya inanin ağladım ve sonuna kadar okudum yasamını tolganın ve o değerli annesinin anlayısına, ben 29 yasındayım ve 7 ay once gay liğimi açıkladım kendi beynimde yeter dedim kendimi buzamana kadar durdurdum kimseye söylemedim sakladım gizledim, korktum, kişilik problemleri yasadım, hanım gibisin top gibisin dediler lakap taktılar ama ben zorla normal erkekmişim gibi çaba sarfettim öyle olmaya çalıştım bir nebze basardım taki nişanlanıp evlenme aşamasına gelene kadar işte o zaman buraya kadar dedim artık. şimdi 7 aydan beri bir çok arkadasım oldu dostlarım oldu kankilerim oldu eşcinselliği ve de yasamlarını öğrenmeye basladım ço kiyi dostluklar kurdum , ya mutluyum ailemden sadece erkek kardesime açıkladım, beni öldürecekti hatta kafama silahı dayadı zor anlar yasadım ama ölmeyi de kafaya almıstım çünki yeter artık dedim artık kendi kişiliğimi yasamak istiyordum, neyseki kardesim artık destekçi bana hata yapmamı engelliyor desteğiyle. keske bende tolga gibi 17 yasımda aileme açıklayabilmiş olsaydım.
Yazan : hakan81dzc     Beğen

    insanların tarihi kadar gaylerin tarihide eski.dünyaya şekillendiren bir çok kişi gay başta leonardo da vinci, sokrates gibi. ancak bu kadar eski olan gayliğin halen bir sapkınlık olarak görülmesi aleniyet kazanmaması ilginç. bunda biz gaylerinde sorgulaması gereken noktalar var tabiki. bu arkadaşımız çok şanslı. ailesi onu böyle kabullenmiş. fakat türkiyede halen bu cinsel tercih bir tabu. perde arkasında yaşanınca kimse bişey demiyor. dürüstçe açıkca yaşamak istediğinde kıyamet kopuyor. umarım kısa sürede yol alınır gaylerde özgür olur.
Yazan : uysalvesakin     Beğen

    bence cok güzel bir anne keşke türkiye deki gaylerin aiesi hep böyle olumlu olsa benim de ailem biliyor bende bu konuda rahatım ama turkie sartları biraz zor her aile kabulenmez
Yazan : BLUE_DAYS     Beğen

    Hayır ben aileme asla söyleyemem keşke söyleyebilsem ama bu kadar kolay değil bu kolay olamıyacak benimkisi offf
Yazan : crazy_boy33     Beğen

    ben de 16 yaşında itiraf ettim.ailem bi kızla birlikte olmayacağımı biliyor.ve ileride bi erkekle evlenip çocuk evlât edinip babalık duygusunu yaşamak istiyorum.
Yazan : boy2boy     Beğen

    yemin ederim gözlerimden gelen damlalara engel olamadım. çok ama çok duygulandım tüylerim diken diken oldu. benmi çok denedim evlilik ısrarlarına karşılık verebilmek için ama imkansız açamadım. çareyi nasıl buldum biliyormusunuz. ailemden uzaklarda yaşayarak ama çok zor istemeden onlardan ayrılmak hani yaşarken ölmek gibi bişi. şimdi gemilerde çalışıyorum. benki ailem için ölüme koşarak gidebilecek biri. onlara hasret yaşıyorum. ama benim ailem çok üzülür anlatamam imkansız. yaradan bizi böle yaratmış kesinlikle isyan etmiyorum. ya çok duygulandım...
Yazan : rotasiz_gemici     Beğen

    Bu konu dikkatimi çok çekiyor ama eminimki ailem azda olsa anlıyorlardır benim gay olduğumu keşke bende söyleyebilsem ama söyleyememki keşke gaylığın ne olduğunu bilebilseler beni hiçbir zaman anlayamayacaklar onun için çok üzülüyorum keşke gece uyusam sabah kalktığımda benim gay olduğumu normal karşılayabilseler ama sadece Kuru Bir Hayal :(
Yazan : ulasilmaz_cocuk     Beğen

    yazılan çizilen haberler için tesekkur ederım ama nasıl soyleyebıldıyse vala ben solemıyorummmmmm
Yazan : sevmessin     Beğen

    bu çok güzel bi duygu olsa gerek bende anneme gay olduğumu açıkladığım zaman 18 yaşındayım annemde ilk başta kabullenemedi ama canım annem şimdi benle her sorunumu paylaşabilio seni seviorum annecim
Yazan : midpoint     Beğen

    tebrik ediyorum ama ben hıc bır sekılde aileme açmayı dusunmedım dusunmemde
Yazan : craker     Beğen

    sanırım itiraf ettikten sonraki dönem epey zor zamanlardır aileler için kabullenmesi gerçekten zor bi durum ben ailemin hiç bir ferdine acıklayamazken bu durumu anne-babama hiç söyleyemezdim...tercihimiz hastalık yada ruh problemi olmadgndan hiçbir yolla tercih degişmez psikologa basvuran aileler bitecegi düşüncesiyle gidiyorlar bireye yardımı büyüktür ve bende tolganın yerinde olmak isterdim :) ama bu cok zor !
Yazan : formen19     Beğen

    Gerçeken çok duygulandım tebrik ediyorum Güler Hanım`ı keşke bende açılabilsem :(
Yazan : ulasilmaz_cocuk     Beğen

    GuleR HanıM eLinizden ÖpüyoruM Yhaa CeSke heRkeS BöLe OlaBiLSe aMa buRası tuRkey iSLam uLkeSiyiz Bizi Kimse SevmiCek KimSe aRasına aLmıcak TopLum Bizi KabuLLenMiCek Yazık
Yazan : meRciaL     Beğen

    Bende aileme itiraf ettikten sonra ailemin bana bakışı ilk zamanlarda çok değişmişti fakat zamanla anlamaya başladıkça aramız eskisinden de daha iyi olmaya başladı. Ben aileme psikolog eşliğinde söyledim. Zaman zaman psikolog benimle ve ailemle görüştü. Şimdi eskisine nazaran daha mutluyum. Söylediğime hiç pişman değilim. Keşke sosyal hayatımdaki insanlara da söyleyebilmemin bir yolu olsa...
Yazan : chatkolik     Beğen

    güler hanımı kutluyorum. bütün eşcinsel ebevenylerini güler hanım kadar duyarlı olmaya davet ediyorum. daha mutlu sorunsuz bir hayat için bu şart. güler hanımın dediği gibi. gerçek sevgi kabullenicidir. herkese iyi günler.
Yazan : chlid     Beğen

    Güler Hanım`dı sanırım Güler anne demek istiyorum kendine gerçekten çok duygulandım sizide eşinizide tebrik ediyorum çok özel birisisiniz işte anne olmak bu olsa gerek yani sözcukler bogazımda dugumlendı ellerınden opuyorum annecıgım baska bırsey dıyemıyorum
Yazan : armena     Beğen

    Ben de itiraf ettim ve ailemin gay olduğuma dair düşünceleri de yoktu.Söyledim rahatladım ve onlar da agresif davranmadıkları için mutluyum.Ama özel hayatımla ilgili düşüncelerimi söylemiyorum.Bir bakıma hasıraltı ettim itiraf olayından sonra bu durumu.Sürekli gündeme getirsem tam anlamıyla doğal karşılanırdım bi süre sonra ve sevgili tanıştırma aşamasına da gelirdi ama bunu istemiyorum.Çünku baslarda baya üzülürler.Aileye sevgili tanıstırmak sacma geliyo hetero bile olsam kolay kolay tanıstırmazdım.Ne gereği var ki?Ama açıldım içim rahat o konuda memnunum tavsiye ederim
Yazan : cahilperi     Beğen

    çok güzel bi değişiği benim başımdan geçti bende itiraf ettim
Yazan : theatron11     Beğen

    gerçketne çok güzell yaa tüylerim diken diken oldu....keşke bizim ailelerimizde burdakiler gibi olabilse arkamızda durabilselerdi....herşeyi gizli kapaklı yaşamak yerine ailemin gözü önünde yaşamış olsaydım...onlar ben olmayan beni tanıyorlar...bende olnlara ben olmayan ben gibi davranıyorum...beni hiçbir zaman tanıyamaycaklar:(
Yazan : aska_hasretim20     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Eşitlik Bakanı `Gay Geçidi`nde Eşitlik Bakanı `Gay Geçidi`nde
   İslami Başörtüsünün İnsan Hakları İhlali Olduğunu Savunarak Dikkat Çeken İspanya Eşitlik Bakanı Bibiana Aido, Haftasonu Madrid`de Yapılan Eşcinsel Geçidine Katıldı. İslami başörtüsünün insan hakları ihlali olduğunu savunarak dikkat çeken İspanya Eşitlik Bakanı Bibiana Aido, haftasonu Madrid’de ...

Haber | Lezbiyenliğin bedeli: 1 milyon dolar Lezbiyenliğin bedeli: 1 milyon dolar
   Seksi ünlü 1 milyon dolar karşılığında lezbiyen olduğunu açıkladı. Çocuk yaşta üne kavuşan Amerikalı manken, müzisyen ve aktris Lindsay Lohan 1 milyon dolar karşılığında lezbiyen olduğunu açıkladı. Uzun zamandan beri lezbiyen olduğu söylentileri dolaşan ve bir ay kadar önce 22’inci yaş gününd...

Haber | El Kaide cinsiyet değiştirtti El Kaide cinsiyet değiştirtti
   El Kaide saldırısında hayatın kendisi için ne kadar anlamlı olduğunu anlayan doktor, hislerine karşılık verdi ve kadın oldu! El Kaide yüzünden kadın oldu İngiliz Tabibler Birliği`nin üst düzey yöneticisi Stewart Drage`in hayatını 7 Temmuz 2005`de 52 kişinin öldüğü Londra`daki bombalama olayı ta...

Haber | İlk eşcinsel namus cinayeti İlk eşcinsel namus cinayeti
   İstanbul`da 15 Temmuz`da arabasında öldürülen Ahmet Yıldız İngiliz basınında... Independent gazetesi "Türkiye`nin ilk eşcinsel namus cinayeti mi" dediği haberde, Yıldız`ın ölüm tehdidi aldığını vurguladı.. İstanbul Üstüdar`da 15 Temmuz gecesi, otomobilinde öldürülen Ahmet Yıldız`ın ölümü İngiliz...

Haber | Ehliyeti alınan İtalyan eşcinsel, bakanlığı alt etti Ehliyeti alınan İtalyan eşcinsel, bakanlığı alt etti
   ROMA - İtalya’da mahkeme, bir adamın eşcinsel olması nedeniyle araç sürmeye uygun olmadığına karar veren Savunma ve Ulaştırma Bakanlığı’nı 100 bin avro para cezasına çarptırdı. 26 yaşındaki Daniele Giuffrida’nın eşcinsel olduğu 2001 yılında askeri hizmeti öncesinde testlere maruz tutulduğunda otorit...

Haber | Pembe gitti sarı geldi! Pembe gitti sarı geldi!
   Pembeye boyattığı için eleştirildiği saçlarını bu kez de sarıya boyatan Hande Yener, Denizli`de hayranlarının karşısına çıktı. Gay rolünü oynayacağı `Kraliçe Fabrikada` filmiyle ilgili konuşan Yener, teklif gelirse, oyunculuk dersi alacağını söyledi. Kaynak: sabah.com.tr...

Haber | Ablam Madonna lezbiyen, eşi gay Ablam Madonna lezbiyen, eşi gay
   Madonna`nın erkek kardeşi Christopher Ciccone (47), aile sırlarını "Ablam Madonna ile Yaşamak" adlı kitapta deşifre edecek. İngiliz Mirror gazetesi, Ciccone`nin kitabında "Madonna lezbiyen. Yakın arkadaşı Ingrid Casares ile ilişkisi vardı" diye yazdığını iddia etti. Haberde, Madonna`nın şu sıralar a...

Haber | Eşcinsel tiyatrosu değiliz! Eşcinsel tiyatrosu değiliz!
   Bir eşcinselin başına gelenlerin anlatıldığı `Cin`sel Problemler` adlı oyunu sergileyen Gamsız Kabare`nin yönetmeni Cem Başeskioğlu "Yanlış anlaşılıyoruz" diyor. Gamsız Kabare`nin sahneye koyduğu `Cin`sel Problemler` toplumun ikiyüzlü ahlak anlayışına, cinsiyet karmaşasına, statükocu hayat normla...

Haber | Hamile adam doğurdu Hamile adam doğurdu
   ABD’de 10 yıl önce cinsiyet değiştirerek tamamen erkek görünümüne kavuşan Thomas Beatie, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. ABD’nin popüler sunucusu Oprah Winfrey’nin televizyon programına katıldıktan sonra “hamile erkek” olarak meşhur olan sakallı Beatie, “Çocuk, erkek veya kadın isteği değ...

Haber | Metro, retro tamam pomoseksüele selam Metro, retro tamam pomoseksüele selam
   Erkekler seksüelliğini arıyor! Önce `taşfırın`lar geldi, onları `light`lar izledi. Metro, retro derken überseksüele kadar gittiler! Ancak bu da kesmedi, karşımıza eko, hobo ve pomo ile başlayan seksüeller çıktı!.. Erkekliğin tanımı gün geçtikçe değişiyor. Eskiden TV karşısında pijamalarıyla otur...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi