Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskın erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzı mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş ve üstü aksaray iline yakın sanal olmayan arkadaşlar mesaj atın tanışalım.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1414 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | 24 YAŞINDA HETEROSEKSÜEL(!), PARA KARŞILIĞI 51 YAŞINDA BİR ERKEKLE EVLENİYOR

24 YAŞINDA HETEROSEKSÜEL(!), PARA KARŞILIĞI 51 YAŞINDA BİR ERKEKLE EVLENİYOR


Yanlış okumadınız, dünyanın en ilginç tartışma platformlarından Reddit yeni bir eşcinsel temalı tartışmayla yıkılıyor.

24 yaşında, kendisini gayet sağlıklı bir heteroseksüel olarak belirten genç Reddit kullancısı, sosyal tartışma platformu üzerinden durumunu açıklayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı.

”24 yaşında, kendisini heteroseksüel olarak tanımlayan sağlıklı bir gencim ve şu an 51 yaşında sağlıklı bir erkekle nişanlıyım. Bunu tamamen para için yapıyorum, ve utanmıyorum” mesajıyla kendisini tanımlayan gence gelen sorularda bir o kadar ilginçti…

İŞTE O SORULAR VE CEVAPLARI:

Hiç seks yapıyor musunuz?
Tabiikide sevişiyoruz

Hiç kadınlarla gecelik ilişkiler yaşıyor musun? Nişanlın bu duruma karışıyor mu?
Eve getirmediğim sürece karışmıyor. Tek kuralımız gece onun yanına eve gelmemi istiyor. Onun dışında çapkınlık yapmama karışmıyor. Bunun için hoteller var değil mi?

Romantik bir bağ olmadan evlenmenin ne önemi var?
Bu soruyu ona sormanız gerekiyor. Evlenmek isteyen kendisiydi. Ben sadece sahte bir romantizm oyunculuğu yapıyorum, sanırım o gerçekten bana aşık.

Seks sırasında aktif misin, pasif mi?
Genelde pasif oluyorum ama zaman zaman ona aktif olmamı istiyor.

Bu iş için ne kadar para aldın?
Eşimin 11-12 milyon dolarlık bir serveti var. Ben ise onun parasını harcıyorum.

Eşine karşı hiç mi his beslemiyorsun?
Tanıdıkça onu sevmeye başladım diyebilirim. Gayet ilginç bir insan.

Spermlerini yutuyor musun?
Evet isterse yutuyorum.

Hiç senden daha genç biri çıkıp gelir de seni terkeder diye korkmuyor musun?
Eşimin genç biriyle seks peşinde olduğunu düşünmüyorum, daha çok ilişki insanı ve benden daha iyisini bulabileceğini de düşünmüyorum.

Ailenin bu evliliğe tepkisi nasıl oldu?
Aileme biseksüel olduğumu söyledim ve aslına bakarsan pek de umursamadılar. Konudaki en anlamsız şeyin yaş farklı olduğunu düşündüler ama ona da saygı duymak zorunda kaldılar. İşin gerçek yüzünü bir tek en yakın kız arkadaşım biliyor, ve onun da konuya tepkisi eşimin ona ayarlayabileceğimiz bir arkadaşı olup olmadığı oldu.

Seksi nasıl tanımlıyorsun?
Benim için ok. Tabii bir kızla olan seksi tercih ederim ama eşim çok zevk alıyor.

KAYNAK: gzone.com.tr 26.09.2015


Eklenme Tarihi : 26.09.2015
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 417988 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    BEN PASİF BİR GAY İM ASLINDA DEMİYORDA HETERESEXSÜELİM DİYOR NE SAÇMA SADECE KOMİK BI HABER
Yazan : showgenth     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    bunun neresi heterosexuellik düpedüz pasif gaysin
Yazan : pars2002     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    hem pasif olunup, hemde nasıl heterosexüel olunuyor?
Yazan : Pr_apus_35     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    ASLA VE KAT`A HİÇ BİR SAĞLIKLI ERKEK DÜNYADA Kİ BÜTÜN ELMASLARI DA VERSENİZ BÖYLE Bİ ŞEY YAPMAZ..HERKES BABASINI Bİ DÜŞÜNSÜN YETER DİMİ.......YAZIK ÇOK ÜZÜLDÜM..TAMAMEN KLİNİK VAKIA...SOSYOLOJIK BIR ARASTIRMA KONUSU AMA ASLINDA TEDEVI EDILMESI GEREKEN BİR PARADOKSAL DURUM VAR..AH ÇOK YAZIK..
Yazan : yosungibi     Beğen

    orası avrupa unutmuyalım burdada adamı iş bitenece severler
Yazan : metinP     Beğen

    ne heterosexual i ya bu resmen bisexual yani. Genelde pasif oluyorum ama zaman zaman ona aktif olmamı istiyor. Tanıdıkça onu sevmeye başladım diyebilirim. Gayet ilginç bir insan. Spermlerini yutuyor musun? Evet isterse yutuyorum.
Yazan : hero_kiss     Beğen

    ne heterosu ya. %100 gay. bu kadar yaşayan biri. Ayrıca doğrudur. 51 yaşındaki adam o parayla çok kişiye bulur. ama Normalde zor bulur parası olmasaydı. Çok çekici de değil. Bana göre adam resmen et satın almış. Avrupada vardı karşıma çıktı. Eğer hoşlanmasan 1 dk bile duramazsınız yanında. Sonuçda adam sex isteyecek öpecek işde çok şeyler isteyecek. Hiç sevmediğin kişiyle olmuyor. Mil Euroları olsun. Dokundurmazsın bile kendini. Ben yaşadım. Adam et satın almış.
Yazan : cilekP_ege     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Çok saçma
Yazan : Ayazz     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Baya acik sozluymus yaptigi seyi takdir etmesem de acik sozlulugunu takdir ettim acikcasi
Yazan : Hekigan     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    ben bu konuda şunu söylemek istiyorum bizim hayatımızın bir tarafındada maddiyat var paranız yoksa ailenizin yanında ömür geçirmek zorunda kala biliyorsunuz istediğiniz gibi yaşayamıyor olabiliyorsunuz onun için ben çok aşırı zengin bir insan istemem ama maddi açıdan da rahat edebileceğim bir insanla hayatımı sürdürmek birlikte yaşamak isterim. maddi bir birliktelik istemiyorum aşk olsun ama maddi açıdan da rahat olmak gerekir onun için bende yoksa karşımdaki insanda en azından olmalı. ben şahsen böyle düşünüyorum ona göre de arayış yapıyorum aşk ve maddiyat önemli gerisi zaten benim için gelir.
Yazan : lucciba     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sanki hic duymadik,duydugunuza inanamiyacaksin diye sok etmeye calisiyorlar :) turkiyede cok var, ayse kuline hak veriyorum. Kadin bosuna yazmadi escinseller para karsiligi olgun erkeklerle beraber. Mutlu bir cift henuz goremedim
Yazan : arda28arda     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    yalan haber bence 60 yasında burusuj bır kadınla olmaya benzemez jigololuk gıbı yanı anlayamadım hem hetero olacaksın hıc bı erkekten hoslsanmayacaksın hemde ona pasıf olacaksın ılgınc... bencekendı geylıgıne kılıf olarak parayı gosterıyor o kadar
Yazan : Deli_yanlizlik     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    hetero biri,gay birine aşık olabilir..bunun anlarım..zaten çok da örnekleri var bunun...ama para için yapmak, çoook ama çok iğrenç be kardeşim!! yuhunuz yani..:((
Yazan : ask_esiri     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! saçmalığın ve iğrençliğin daniskası!! çüşşş!!!
Yazan : ask_esiri     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Olur mu canım? !!!!``SEX KUTSALDIR``!!!! Öyle her önüne gelenle SEX yapılır mı? Evlenmek demek; Evlendiğin kişiye; evlenirken; `Ben seni hastalıkta sağlıkta ölüm bizi ayırıncaya dek senden ayırılmayacağım!` diye söz veriyorsun! Düğünün davetlileride senin verdiğin bu söze şahitlik ediyorlar. Bu yüzden evlilik müessesi diye bir şey var bu yüzden insanlar evlenirken bir yetkili iki şahit ve o iki şahitten ayrı düğün davetlileri, evlenen çifte şahitlik ediyor bir düğünün yapılma amacı budur şahitler huzurunda her koşul altında eşime sadık bir partner olacağım demektir! Bunun aksini düşünen para karşılığı evlilik yapılacağını normal karşılayan homosexüller ve bazı heterosexüeller yüzünden evlilik müessesi yıkılıyor ve heterosexüeller bu yüzden homosexüelleri istemiyor ve dışlıyorlar bu yüzden bize türkiye de evlilik hakkı vermiyorlar! Açık ve net eğer bu haberi eşcinsel halkın değil %25`i %5`i bile olumlu bulsa ben bir yetkili olsam ben de bu haberi olumlu bulanlara evlilik hakkı vermezdim! BUNU BİR GAY OLARAK SÖYLÜYORUM!!! Çünkü yarın öbürgün evlatlık bile olsa eğer bir çocuğum olursa ve evlendiğinde içimin rahat olmasını isterim çünkü `` ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ EVLADIM EVLENDİ, ARTIK BİR AİLESİ, DÜŞTÜĞÜNDE PARASI İÇİN DEĞİL GERÇEKTEN ONU SEVDİĞİ İÇİN YERDEN KALDIRAN, HASTALANDIĞINDA BİR KASE ÇORBA KAYNATACAK BAŞINDA DURACAK, BAŞI DERDE GİRDİĞİNDE ONUN YANINDA DURACAK ONU SAVUNACAK TORUNLARIMA EBEVEYNLİK EDECEK `````DÜZGÜN BİR İNSANLA EVLENDİ````` artık gözüm arkada değil endişelenmem gereken herhangi birşey yok gözüm arkada değil demek istiyorum!!!! Bir çok kişinin benim gibi düşündüğünü sanıyordum ``YARININI DÜŞÜNEN BİLİNÇLİ BİREYLER`` Var sanıyordum ama maalesef yorumları görüyorum ki çok yanılmışım eşcinsellere evlilik hakkını farklı yorumluyormuşsunuz çoğu kişi hiç elden ayaktan kesilmeyeceğini hep sağlıklı olucağını düşünüyor ve diyorlar ki; SEX SEX SEX ve SEX ama şunu söyleyeyim; 75 yaşından sonra diyecek tek bir şeyiniz var; YARDIM YARDIM VE YARDIM! -Yardım edinde yataktan kalkıp tuvalete gidebileyim, -Yardım edinde masaya oturup yemeğimi yiyebileyim yada yardimcı olunda şu kaşığı ağızıma götürebileyim. -Yardımcı olunda şu kanepede sandalyede yatakta doğrulabileyim. -Yardımcı olunda altıma kaçırdığım HASTA BEZİNİ değiştirebileyim! İşte bunun için evleniriz hayatta ki zorluklara elimizi tutan biriyle göğüs gerebilmek için evleniriz Çocuğumuz yaşındakilerle para karşılığı evlenip hevesimizi alıp elden ayaktan kesilince yine o para karşılığı evlendiğimiz kişi bizi ADİ BİR HUZUREVİNE KAPATIP oradaki görevliler soğuk su altında kıçımızı araba fırçasıyla yıkasın ve yine o araba fırçasının sapıyla bizi dövsünler bize sövsünler ``aşağılık ipne`` ``aşağılık tarvesti`` `` ipnenin tohumu, senin kesin ananda senin gibi orospuydu, ağzına allah bilir kaç alet aldın? gibi hakaretler yiyip, ve tüm bunlar yetmezmiş gibi bizden sorumlu huzurevi görevlisinin TECAVÜZÜNE VE ATACAĞI DAYAKLARA maruz kalmak için değil!!!!!!! AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN, BELİNİZİN ALTINDAKİLERLE DEĞİL, yarın ben ne olacağım deyip aklınızla düşünün yoksa bu kafayla giderseniz ; HELAK OLACAKSINIZ!
Yazan : gokhan000     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    senden iyisini bulamazmı:D haha komiksin canım.senden bin kat iyisini bulur hemde yüzlerce:D
Yazan : rgg_bgg     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kesınlıkle saglıklı bır hetero degılsın sen. Bısexuelsın. Bısexuellerın maddı cıkarcılıgı ve sansasyona bayılmaları hep karsılasıtgımız bır durum.
Yazan : turkishmanxx     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    o ne biçim hetero lan :D ben bundan daha heteroyum :d
Yazan : cksyl_     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    haber açık ve net sadece anlamamakta ısrarlısınız...adam acık ve net olarak diyor ki evet heteroyum ama sevgilimin buyuk bir serveti var ve bende bunu para için yaptım diyor açık ve net ....ayrıca tek para için bu işi yapan kişi bu adammış gibi algılamayın....
Yazan : PikeAS     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    oldukça saçma adam parası için her göz yumma
Yazan : kaosgelecek3     Beğen

    Haber editörü olarak gurur duyarak,begenerek eklediğim bir haber. Bizdeki ücretlilere sorsanız özellikle kendilerini bisexual ve heterosexual olarak tanımlayanlara hepsi aktifim öpüşmem sevişmem bilmem ne ... vallahi çocuğu tebrik ettim gayet acık sözlu heterosexuaım ama sevgilime pasif oluyorum isterse aktif demiş açık sözlü ne güzel bizdekiler tam orta doğu kafasındalar
Yazan : PikeAS     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Walking Dead’e Eşcinsel Karakter Geliyor Walking Dead’e Eşcinsel Karakter Geliyor
   Ekim ayı itibarıyla altıncı sezonuyla ekranlara geri dönecek olan fenomen zombi dizisi Walking Dead’de yepyeni bir eşcinsel karakter bizlerle beraber olacak. The Hollywood Reporter’da yayınlanan habere göre dizinin yeni sezonunda dahil olan, meşhur İngiliz aktör Tom Payne’in canlandırdığı JESUS k...

Haber | TUNUS’DA GENÇ, EŞCİNSEL OLDUĞU İÇİN 1 YIL HAPİSLE CEZALANDIRILDI TUNUS’DA GENÇ, EŞCİNSEL OLDUĞU İÇİN 1 YIL HAPİSLE CEZALANDIRILDI
   Tunus’da 6 Eylül’de işlenen bir cinayet araştırmasında ifadeye çağırılan bir üniversite öğrencisi eşcinsel olması sebebiyle bir yıl hapisle cezalandırıldı. 6 Eylül tarihinde Tunus’da işlenen bir cinayet için açılan soruşturma esnasında maktülün telefonunda numarası bulunduğu iddiasıyla ifade verm...

Haber | Putin, Elton John`u aradı Putin, Elton John`u aradı
    Kendisini Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin olarak tanıtan bir kişi tarafından telefonda işletilen ünlü İngiliz şarkıcı Elton John`u bu kez gerçekten Putin aradı. Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov yaptığı açıklamada, Putin`in Elton John`u aradığını ve uygun bir zamanda buluşmaya hazır olduğunu kendi...

Haber | Trans yaz buluşması sona erdi Trans yaz buluşması sona erdi
   İstanbul, Mersin, Ankara ve İzmir gibi şehirlerden gelen trans kadınlar Afacan Gençlik Evi’nde 15-23 Eylül tarihleri arasında 8 gün süren bir kamp gerçekleştirdi. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı kampta trans hareketin sorunları, devlet-çete işbirliği, çalışma alanlarının sahiplenilmesi ve kurumsal b...

Haber | Gay Belediye Başkanı Türkiye`de Gay Belediye Başkanı Türkiye`de
   Önce Polonya’nın ilk açık eşcinsel milletvekili ardından belediye başkanı seçilen, homofobik saldırılara rağmen mücadelesini sürdüren Robert Biedron 6 Kasım’da Ankara’da konuşacak. Polonya’nın ilk açık eşcinsel milletvekili ve devamında 2014 yılında da belediye başkanı seçilen Robert Biedron, Kao...

Haber | ENDONEZYA’DA DOKUZ TRANS KADIN TUTUKLANDI ENDONEZYA’DA DOKUZ TRANS KADIN TUTUKLANDI
   Gay Star News’un haberine göre, Endonezya’da sekiz trans kadın “erkek olmalarına rağmen kadın kıyafeti giymek” gerekçesiyle tutuklandı. Olay, şeriat kurallarının geçerli olduğu Aceh isimli bölgede gerçekleşti. Tutuklama sonrasında kimlik kontrolü yapılan trans kadınlar,sonrasında memleketlerine g...

Haber | Nusret Cephesi, Eşcinseli Şeriat Mahkemesinde Yargıladı Nusret Cephesi, Eşcinseli Şeriat Mahkemesinde Yargıladı
   Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Nusret Cephesi’nin idaresindeki muhalifler tarafından ortak oluşturulan Şeriat Mahkemelerinde yargılanan bir Suriyeliye ait davayı aktardı. Batı Ğuta’da görülen davada eşcinsellik suçundan yargılanan kişi ceza olarak bir su tankına atıldı. Ecned El Şam Grubu tar...

Haber | X FACTOR’DAKİ EŞCİNSEL ÇİFT JÜRİYİ DUYGULANDIRDI X FACTOR’DAKİ EŞCİNSEL ÇİFT JÜRİYİ DUYGULANDIRDI
   İngiliz ITV kanalında yayınlanan X Factor programı geçtiğimiz akşam sahnedeki eşcinsel çiftin varlığı ile renklendi. Rita Ora, Simon Cowell, Cheryl Fernandez-Versini ve Nick Grimshaw’un jüri koltuğunda oturduğu ses yarışmasının konukları The Shures adıyla bilinen Chris ve Gabriel isimli eşcinsel ...

Haber | HONG KONG’DA LGBT FESTİVALİNE REKOR KATILIM HONG KONG’DA LGBT FESTİVALİNE REKOR KATILIM
   Geçtiğimiz hafta sonu Hong Kong’da organize edilen ”Pink Dot Hong Kong” isimli LGBT festivali 2015 yılında Asya’da yapılan tüm LGBT organizasyonlarından daha fazla katılımcıya ev sahipliği yaptı. Toplamda 15,500 kişiyi aşan katılımcısıyla 2015 yılının rekorunu elde eden organizasyon LGBT’nin Asya kü...

Haber | LGBTİ Ruh Sağlığı Sempozyumu Düzenleniyor LGBTİ Ruh Sağlığı Sempozyumu Düzenleniyor
   Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD) ve Lambdaİstanbul LGBTİ Dayanışma Derneği Ruh Sağlığı Komisyonu ortaklığı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı işbirliği ile I.LGBTİ Ruh Sağlığı Sempozyumu yapılacak. Yayınlanan davet metninde: “LGBTİ varoluşlar tan...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi