Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] İst-Kadıköydeyim yalnız yaşıyorum amacım 18-25 yaş bir genç ile tanışmak...     |     misafir00:[Mersin] Tanışalım mı acaba, Ne dersin?.     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakınım 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaş üstü bıyıklı amca ile aşk yaşamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaşlık sevgili aşk yaşamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[İstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaş üstü arkadaşlar yakın illere seyahat sorunum yok lütfen sadece reeller msj yazsın tanışalım.     |     Lokman_hekim:[Antalya] İnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalı. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaşlar kayseri ve civarı .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalılar çıkın artık otaya tanışalım kaynaşaım dost olalım ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] senı cok sevıyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aşk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsın.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanışalım mı.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaş üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpİst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |     sevecenadam40:[Sakarya] sohbet edelim mi .     |     Alfa03:[Afyonkarahisar] afyon takilmak isteyen ?.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
2052 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Ocak TOP 10
Haber | SEVDA DEMİREL’DEN EŞCİNSEL EVLİLİK YAPAN YEĞENİ VE TÜM EŞCİNSELLERE NEFRET DOLU SÖZLER

SEVDA DEMİREL’DEN EŞCİNSEL EVLİLİK YAPAN YEĞENİ VE TÜM EŞCİNSELLERE NEFRET DOLU SÖZLER


Sevda Demirel, eşcinsel evlilik yapan yeğeni için "Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil!" şeklinde nefret söylemi üreten bir yorum yaptı.

Şarkıcı Sevda Demirel’in Los Angeles’ta yaşayan yeğeni Brandon Demirel’in 3 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Danny Carrasco ile evlendiği ortaya çıktı. Demirel bu evliliğe “Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil!” şeklinde nefret söylemi üreten bir yorum yaptı.

İlk kez Cem Özer’in sunduğu bir şov programıyla tanınan şarkıcı Sevda Demirel, bu kez bambaşka bir konuyla magazin gündemine geldi. Demirel’in abisi Karl Demirel’in oğlu Brandol Demirel’in magazin gündemini sarsacak bir evlilik yaptığı öğrenildi.

ERKEK ARKADAŞIYLA GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE EVLENDİ

Amerika’nın Los Angeles şehrinde yaşayan Brandol Demirel 21 Temmuz 2016’da Danny Carrasco ile nişanlandı. Brandol Demirel ve Danny Carrasco geçtiğimiz yaz Los Angeles’ta görkemli bir törenle hayatını birleştirdi.

EVLİLİK AİLEYİ KARIŞTIRDI

Yeğeninin erkek arkadaşıyla yaptığı bu evliliğinin aile içerisinde çeşitli tartışmalara neden olduğu da iddia edildi. Sevda Demirel, yeğeni Brandol Demirel’in evliliği hakkında ilk kez konuştu.



“İKİ BIYIKLI ADAMIN EVLENMESİ BENİ DERİNDEN YARALADI”(!)

Snob Magazin’e konuşan Demirel söz konusu evliliği şu sözlerle değerlendirdi: “Homofobik değilim ama iki bıyıklı adamın evlenmesi beni derinden yaraladı.

“ANTİDEPRESAN KULLANMAYA BAŞLADIM”

“ABD’de yaşayan tek yeğenim Brandol Demirel’in düğün fotoğrafları bana gelince büyük bir şok yaşadım. Gelin göreceğimi düşünüyordum ama fotoğraflarda gelin yoktu. Geçtiğimiz yaz yeğenimin bu evliliğini öğrendikten sonra dil altı ilaçları ve antidepresan kullandım.”

“MODERNLİK BU DEĞİL”

“Bu benim hayatımda yaşadığım ikinci büyük travma oldu. Babam torununun bu evliliğini görse çok üzülürdü. Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil!”

Kaynak: Gzone.com.tr


Eklenme Tarihi : 22.11.2019
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 118765 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler sevda suan storyleride dorukla el ele tutuşup pozlar hayirdir demezler mi xD
Yazan : esra19     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Evvvet arkadaşlar sevda demirel trans birey doruk doğrusözle 1 aydır aşk yaşıyormuş. Kullandığı depresanlar kadına level atlatmış. Hadi bakalım kaderin cilvesimi, reklamın ağa babasımı ne diyceksiniz.Ben hala gülüyorum
Yazan : merterdinc     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    EEEE Sevda Hanım peki bu haber ne? ``Bomba! Sevda Demirel ve cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz aşk yaşıyor!`` https://www.mynet.com/bomba-sevda-demirel-ve-cinsiyet-degistiren-neslihan-dogrusoz-ask-yasiyor-266988-mymagazin
Yazan : AnkHulyaCd     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Keşke Türkiye`de de serbest olsa escinsel evlilik
Yazan : Andrevx     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    İnsanlar eşcinselligi kabullenmek veya tasvip etmek zorunda değil. Hemen nefret suçu denmiş
Yazan : Sinanaktif34     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)

    iki yüzlülük bu toplumun karakteri maalesef :( cinsel kimlik bunalımı yaşıyor %70 kadar, sonra sana verilen ne ise onunla devam ediyor ...
Yazan : gaylips     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu kadın fuhuş operasyonunda tutuklanmamış mıydı zamanında? Belki yeniler bilmez ama dünkü ruhospular bugün ne haddine başka insanların yaşamlarını yada duygularını yargılayabilir konuma geldi hala akıl sır erdiremiyorum.
Yazan : endoplazmikkul     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    BAK SEVDA HANIM BUDA SENİN GENCLİK YILLARIN İYİ OKU İYİ:Demirel,Ayna Dergisi`nin son sayısında yayınlanan röportajında ‘‘Almanya`dan geldiğimde hiç tanımadığım bir erkek bana Bodrum`da tecavüz etti. Sonra İstanbul`da Asım Can`la buluştum. Beni Cem Özer`e götürdü. Onun şovuna çıkmaya başladım. Cem Özer bana şefkatle yaklaştı, haince kandırdı ve defalarca birlikte oldu. İşi bitince de itti. Ünlü erkeklerle tanışmak istiyordum. Çok toydum. Emrah`la tanıştım. Maçka Oteli önünde buluştuk. Beni evine götürdü. O gece yattık.eeee BUNE SEVDA HANIM HAYDİ YALANSA YALAN DE.DEMEKKİ NEYMİŞ KİMSENİN ÖZEL HAYATINA KARIŞMAYACAKMIŞSIN.
Yazan : Axzman0505     Beğen (18 kişi bu yorumu beğendi.)

    KİMSE KİMSENİN ÖZEL HAYATINA MÜDAHALE EDEMEZ HAKKINDADA KÖTÜ KONUŞAMAZ.BEN BU ÜLKEDE MEŞHUR OLMAK İÇİN MEDYA MAYMUNLUĞU YAPMIŞ İNSANLARI İYİ TANIRIM.SEVDA HANIM SİZİN MEŞHUR OLDUĞUNUZ ZAMANLARDA SİZİN HAYATINIZ KOMEDİ OLARAK İZLİYORUDK HAYIRDIR ŞİMDİ NE OLDUDA 2 ERKEĞİN EVLENMESİNE DİL UZATIYORSUN.NE YANİ AKLI ERKEKTE OLAN BİRİNİN BİR KIZLA EVLENİPTE ONUN HAYATINIMI SÖNDÜRECEK.ŞUNU UNUTMA BU VAPURDA A LARDA VAR P LERDE VAR AP LERDE VAR.KİM NASIL İSTİYORSA ÖĞLE YAŞAR.SİZ BAYANLARIN TV EKRANLARINDA NELER YAŞADIĞINI GÖRÜYORUZ SİZLERİN BİZİ KONUŞMAYA HAKKI YOK.HERKES İŞİNE BAKSIN.ZAMANINDA EMNİYET KORİDORLARINDA ACABA NEDEN MEKİK DOKUYORDUN KENDİNİ GÜNDEME TAŞIMAK İÇİN ŞİMDİDE YEĞENİNİMİ KULLANIYORUSN İŞİNE BAK İŞİNE
Yazan : Axzman0505     Beğen (14 kişi bu yorumu beğendi.)

    BENİM KİMSEYİ YADIRGADIĞIM YOK SONUCDA BENDE EŞCİNSELİM SİZLERDEN TEK FARKIM BUKALEMUN GİBİ RENK DEĞİŞTİRMİYORUM BEN BUYUM DİYEREK CESURCA DOLAŞIYORUM SİZLERİN COĞU SEMTİNİZİN DIŞINDA EŞCİNSEL SEMTİNİZE GELDİĞİNİZ AZILI MACO DELİKANLI OLUYORSUNUZ BU MUDUR EŞCİNSELLİK MAŞŞALAH BUKALEMUN GİBİSİNİZ ORTAMINA GÖRE RENK DEĞİŞTİRİYORSUNUZ BİRAZ DÜRÜST OLUN ..
Yazan : Travesti_Seda     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ahahahahhaaa neremle güleceğimi şaşırdım bizi yadırgayana bak hele hele heleee
Yazan : merterdinc     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    güzel evlilik yapmış iki sevenin arasına girme
Yazan : kemalms     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    YA MERAK ETDİM KACINIZIN AİLESİ EŞCİNSEL OLDUĞUNUZU BİLİYOR BİRDE KALKMIŞ İKİ İRİ KIYIM KILI KASLI ADAMIN EVLİLİĞİNİ TARTIŞIYORSUNUZ AYNI OLAY KENDİ MAHALENİZDE OLSA COĞUNUZ EŞCİNSELLİĞİNİZİ ŞRTMEK İÇİN BU ADAMLARI TAŞA TUTARSINIZ YA BURDA ARİ ÜC MAYMUNU OYNAMAYIN BEN KİŞİSEL OLARAK İKİ ADAMIN EVLENMELERİNE KARŞIYIM COĞUNUZUN AİLESİDE BU TÜR EVLİLİKLERE KARŞIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU NEYE BENZER BİLİYORMUSUNUZ MÜSLÜMAN MAHALESİNDE SALYANGOZ SATMAYA BENZER
Yazan : Travesti_Seda     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu bayanında bir trans olduğu söyleniyor. Yoksa bu herkesi karşısında Hande yi sannediyor mu?
Yazan : turkgayavrupa     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ortada tartışılacak bir şey yok bence,cevap vermeye kalkıp yorulmaya bile değmez.Zira Ömer Hayyam yıllar önce böylelerine şiiri ile en güzel cevabı vermişti.İşte o dörtlük.(Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var elbet Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.)
Yazan : fullactive_     Beğen (13 kişi bu yorumu beğendi.)

    Şimdi Bunları Söyleyenin Kırdığı Cevizler Ne Olacak Ahlak Dersi Veriyor Onada O... Diyolar Ne Olcak Şimdi!!!!
Yazan : NEREMII_NEREMII     Beğen (13 kişi bu yorumu beğendi.)

    Halen eşcinsellik ve kadınlaşmayı birbirine karıştırıyorlar. Benim için ve literatürler için Eşcinsellik normal erkek görünümlü iki kişinin yaşadığı seks ilişkisidir. Birinden birinin kadınlaşması veya kadın rolü üstlenmesi diye bir şey yoktur. Eşcinselliğin içine kategorileştirmeler oluşturmaya gerek yoktur. Bir erkek bir erkek ile yatıyorsa Nedeni ni düşünün.. Erkek vücudu ve organından hoşlandığı içindir. Yeri gelir edilgen olur yeri gelir etken olur. Bu ayrımı kabullenmemekte Baskı altında yetiştirilmenin verdiği komplekstir. Haa kadınlaşmayı tercih edenler lütfen kendilerini eşcinsel sınıfına da sokmayı bıraksınlar. Eşcinsellik ile Transseküaliteye doğru yol almak başka şeylerdir. Sevdanın olayı ise sadece son çırpınışlar ile gündeme gelip vizitesini yüksek tutabilmek çok önemsemeyin.
Yazan : peppitom     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    bence kendisinin bulamadığı kadar tatlı birini bulmuş ayrıca kendi kırdığın cevizlere bak varoş karı
Yazan : latent23     Beğen (22 kişi bu yorumu beğendi.)

    şimdi bunları söyleyenin kırdığı cevizler ne olacak ahlak dersi veriyor onada or... diyolar ne olcak şimdi!!!!
Yazan : RE_NA33     Beğen (22 kişi bu yorumu beğendi.)

    senın ahlak anlayışına gore gecelik sevgılı olmak normal, bunun karşılığında ne aldığın ne verdıgın de kımseyı ılgılendırmez tabı. ama bırıne dil uzatırken once kendını yargıla, senın meslegıne saygı duyan ınsanları yargılama. beden senın hayat senın, çocuklar da iri kıyım falan bılmem ne bırbırlerını sevmısler evlenmısler, sımdı buraya ahlak edep konusunu sokarsan sana da o... degıl mısın sen dıyen bırılerı çıkar, o zaman beden benım hayat benım dıyemezsın. 2 dusun 1 konuş, amacın gündeme gelmekse eger, sana bu yastan sonra ekmek vermezler boşuna cebelleşme. once ınsan ol.
Yazan : tavlaboy     Beğen (20 kişi bu yorumu beğendi.)

    Modern toplum olmakla eşcinsel olmak arasındaki ilişkiyi anlayamadım.eskiden yokmuydu eşcinsel hatta ve hatta toplumun en ilkel donemlerindede vardı eşcinsellik.
Yazan : nofacenoname     Beğen (19 kişi bu yorumu beğendi.)

    Yahu bu kadının naısl bir şy oldupğunu bilmeyen mi var. Üzerinden geçenlerin sayınsı kendi biliyormu ki ahlaktan edepten bahsedişyor. Sen gay evlilik yapan yegenine laf edicene gecmişindeki hareketlerine bak..
Yazan : CAPAOLGUN     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    Niye Iki Bıyıklı Olunca Hetero Mu Oluyor Hayir Onlar Modern Gaylar Saçlı Sakallı Gayet Tarz Ve Kaliteli 2 Gay Sizin Gibi Mi Olsunlar Di Vallaha Biz Gaylar Sakallı Bıyıklı Her Işte Alın Teriyle Çalışıyoruz Dis Günümunu Değişenler Para Karşılığında Başka Bi Is Yapmıyor En Azından Her Ortama Giriyoruz Şükürler Olsun Ölünce Bile Erkek Olarak Yıkanıp Gömülüyoruz Doğallıktan Yanayız Bizler
Yazan : lady_yildiz     Beğen (14 kişi bu yorumu beğendi.)

    Haber değeri bile yok. Boşuna sitede yer kapliyor
Yazan : Eko07     Beğen (16 kişi bu yorumu beğendi.)

    erkek erkeğe evlenmek mangal yürek gerektirir. böyle bir hak varsa neden kullanmıyim ne mutlu ki onlar ermiş muradına....
Yazan : FiLiZ_34TAKSiM     Beğen (13 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kıskanma...
Yazan : Ysli_ogln     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu sevda kimdir ben tanımıyorum bile. Şöhret olacaksın ya nereden olursam olim demiş sanırım. Bu kadar cahillik olamaz, bilginiz yoksa araştırın Bıyıklı sakallı gay olamazmı. Bu kadar bilgisiz boş insan görmedim. Sen şarkı söylesen ne olacak ki suratında bakmaya korkar insan. Bu kelav kesin yeğeninin sevgilisini kıskandı uzanamadığınıda mundar etti. Medya maymunu :))
Yazan : eros     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    arkadaşlar yeğeninden bahsediyor yani her aile şok geçirebilir garip gelebilir çünkü ikiside normal erkek görünümünde ha biz şaşırmayız ama aileden birileri bırakında şaşırsın herkes aman olsun nolcak diyecek hali yok. selin ciğerciye bile nelerdiyorlar ameliyatlı olduğu halde
Yazan : ikoncansin     Beğen (21 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ne Dedin Sen... Ne Dedin Sen.. Çaaaaatt..
Yazan : crazy_girl     Beğen (16 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu gun basında izmirde iki gay evlendiolarak okudum foto bu foto idi bir şeyler servis ediliyor anlamadım ki
Yazan : meteozman2020     Beğen (14 kişi bu yorumu beğendi.)

    Lorib hahahahahaaa evet ne dedin sen ve caaaat
Yazan : BjK_LiSe     Beğen (16 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ne dedin sen... Ne dedin sen.. Çaaaaatt..
Yazan : lorib     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)

    Niye iki bıyıklı olunca hetero mu oluyor hayir onlar modern gaylar saçlı sakallı gayet tarz ve kaliteli 2 gay sizin gibi mi olsunlar Di vallaha biz gaylar sakallı bıyıklı her işte alın teriyle çalışıyoruz dis günümunu değişenler para karşılığında başka bi is yapmıyor en azından her ortama giriyoruz şükürler olsun ölünce bile erkek olarak yıkanıp gömülüyoruz doğallıktan yanayız bizler
Yazan : Olayyy     Beğen (20 kişi bu yorumu beğendi.)

    DEĞERLİ TÜRK EŞCİNSELLER BÜTÜN YORUMLARINIZ HAKARET DOLU HAKLISINIZDA KENDİ BAKIŞINIZDAN BİR SORU SORMAMA İZİN VERİN ŞİMDİ BU İKİ İRİ KIYIM EŞCİNSELLERİN HANGİSİ PASİF HANGİSİ AKTİF RESİMLER İKİSİN DE PASİF OLDUĞUNU GÖSTERİYOR BAKINCA ANLARSINIZ ŞİMDİ BU İKİLİYE BİR ÜCÜNCÜYÜ EKLEMEK LAZIM VARMI ARANIZDA BİR ÜÇÜNCÜ OLMAK İSDEYEN BİSEKSÜEL ERKEK BANA GÖRE EŞCİNSEL EVLİLİKLER BU CAMİAYI TAMAMEN KÜCÜK DÜŞÜREN BİR EYLEM .. HAAAAAAAAAAAA BİRİSİ TAM KADINSI OLUR EYVALLAH AMA BU OLAY BİRAZ ABARTILI SANIRIM BEN KİŞİSEL OLARAK İKİ ADAMIN EVLENMELERİNE KARŞIYIM TAMAM EŞCİNSEL OLARAK İLŞKİNİZİ YAŞAYIN AMA BU İŞİNDE CILKINI CIKARMAYIN DERİM
Yazan : Travesti_Seda     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Trans misafirhanelerini ziyaret edip youtubede video çeken zamanında lgbt savunan kadın ne oldu da homofobik oldu tek bir açıklaması var menfaat
Yazan : bymert123     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bair kadının yattığı erkeler gay yada bısexuel cıkınca boyle mi nefret eder gaylerden acaba. Kendısıne erkek kalmayınca ahlak abıdesı kesılır mı?
Yazan : turkishmanxx     Beğen (17 kişi bu yorumu beğendi.)

    Evet herkezin dediğine katılıyorum kendisi çok ahlaklı rahibe teresa gibi..
Yazan : Kocaeli_1984     Beğen (18 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kendisini polis basmamismiydi handeye sorun isterseniz
Yazan : kayseriliboga     Beğen (16 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ahlaktan bahsedene bak,adam sevdiği kişiyle evlenmiş, sen ne haltlar yedin kimbilir?
Yazan : Nevzatt     Beğen (16 kişi bu yorumu beğendi.)

    çok yakısıklı cocukmus , evlenmis en guzelini yapmıs, baglılık kadar güzel bir sey yok.. sevda hanım cok namuslusunuz gozlerim yasardı :))
Yazan : puskevit     Beğen (18 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ahlak bu hanıma kaldıysa yuhh srtık
Yazan : CleanLove     Beğen (14 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sevda, zamanında magazin gündeminde kalarak çok fazla para kazandın. Yine gündeme gelerek para mı toplamaya çalışıyorsun? Gündeme gelmene bir şey demem de birbirini seven iki insanın evlenmesini, ahlaki değerlerin çöküşü olarak adlandırıp da salak salak açıklama yaparsan eğer şu zamanda tepki alırsın. Seni belki Türkiyedeki üç beş kişi ciddiye alır da Amerika`da böyle açıklamalar yapsan ayrımcılık yaptığın için mahkemelik olursun.
Yazan : olgunsevmek1     Beğen (22 kişi bu yorumu beğendi.)

    hadi ordan, senin ne ahlaksızlıklar yaptığını herkes biliyor...
Yazan : tavlaboy     Beğen (23 kişi bu yorumu beğendi.)

    Iki biyikli olunca escinsel olmuyor mu yani escinsel yada gay demek illa feminen parlak kilsiz veyahut pasif mi demek. Bal gibide hanimefendi HOMOFOBIKSINIZ. Nice evli barki killi sakalli yapili maco tiplli bildigin Pasif gaylar da var. Belki senin popmpacilarindan biride hetero görünümlü gaydir.
Yazan : AKTIF_ADAMM     Beğen (24 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kesin yegeninin Sevgilisini Kıskandı ha Seni Ahlak oyuncusu Seni Ahahahaha
Yazan : KartaLicSe     Beğen (20 kişi bu yorumu beğendi.)

    Kendisinin Ortalık Malı olmasını biz Eleştirmiyoruz ama Seni Ahlak Ayaklarina yatan Ortalık Malı Seni
Yazan : KartaLicSe     Beğen (21 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | EŞCİNSELLİĞİ SEBEBİYLE AYRIMCILIĞA UĞRAYAN POLİSE REKOR TAZMİNAT EŞCİNSELLİĞİ SEBEBİYLE AYRIMCILIĞA UĞRAYAN POLİSE REKOR TAZMİNAT
   BBC Türkçe’nin haberine göre St Louis’de görev yapan Keith Wildhaber, 23 kez terfi almayı denediğini ancak performans değerlendirmelerinin kusursuz olmasına karşın terfi alamadığını söylemişti. Polis memurunun iddiasına göre, o dönem St Louis Polis Komiserleri Kurulu’nun bir üyesi olan John Sarac...

Haber | KOLOMBİYA’YI LEZBİYEN BAŞKAN YÖNETECEK KOLOMBİYA’YI LEZBİYEN BAŞKAN YÖNETECEK
   Latin Amerika ülkesi Kolombiya’da devlet başkanlığından sonra en önemli ikinci makam addedilen Bogota belediye başkanlığını, solcu Claudia Lopez kazandı. Kolombiya başkentini ilk kez bir kadın ve LGBTİ+ birey yönetecek. Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile 52 yıllık çatışmaları sona erdi...

Haber | KUZEY İRLANDA’DA HEM EŞCİNSEL EVLİLİK HEM DE KÜRTAJ YASALLAŞTI KUZEY İRLANDA’DA HEM EŞCİNSEL EVLİLİK HEM DE KÜRTAJ YASALLAŞTI
   Uzun zamandır yapılan çalışmalar sonuç verdi. Kuzey irlanda’da aynı günde hem eşcinsel evlilik hem de kürtaj yasal hale geldi. Dün yürürlüğe alınan yasa ile bundan böyle aynı cinsiyet kimliği taşıyan isimlerin evlenmesi yasalarla korunuyor. Ayrıca uzun süre tartışmalara sebep olan kürtaj konusu d...

Haber | RUS VATANDAŞTAN APPLE’A TUHAF DAVA “BENİ EŞCİNSEL YAPTINIZ(!)” RUS VATANDAŞTAN APPLE’A TUHAF DAVA “BENİ EŞCİNSEL YAPTINIZ(!)”
   Amerikan teknoloji devi Apple’e Rusya’da ilginç bir şikayetle dava açıldı. D. Razumilov isimli bir Rus, iPhone’un kendisinin eşcinsel olmasına sebep olduğunu iddia ederek Apple şirketine tazminat davası açtı. Razumilov Moskova savcılığına ilettiği şikayetinde, iPhone’una indirdiği kripto para uyg...

Haber | 2018 LGBTİ+ ONUR YÜRÜYÜŞÜ SANIKLARINA CEZA KARARI 2018 LGBTİ+ ONUR YÜRÜYÜŞÜ SANIKLARINA CEZA KARARI
   1 Temmuz 2018’de yapılan LGBTİ+ Onur Yürüyüşü’nde polisin şiddet uygulayarak gözaltına aldığı 6 kişi hakkında dava açılmıştı. Haklarında dava açılan kişiler; 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na muhalefetin yanı sıra “görevi yaptırmamak için direnme” ve “trafik güvenliğini tehlikeye...

Haber | RTÜK ÜYESİ: EŞCİNSEL İLİŞKİYE CEZA VERMEK AYRIMCILIKTIR RTÜK ÜYESİ: EŞCİNSEL İLİŞKİYE CEZA VERMEK AYRIMCILIKTIR
   Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyesi Faruk Bildirici, RTÜK’ün şifreli Fox Life kanalındaki 9-1-1 adlı dizide iki kadının saniyelik öpüşme görüntüsüne “genel ahlaka aykırı olduğu” gerekçesiyle beş kez yayın durdurma cezası vermesine itiraz etti. Karara muhalefet şerhi koyduğunu sosyal medya hesabı...

Haber | DARP EDİLEN TRANSLAR AÇILAN DAVADA SANIK OLARAK YARGILANACAK DARP EDİLEN TRANSLAR AÇILAN DAVADA SANIK OLARAK YARGILANACAK
   Mart ayında Eskişehir’de bulunan “222 Park” isimli mekan görevlileri ve olay yerine gelen ve ayrımcılığa maruz kalmış transları darp eden kolluk kuvvetlerinin şikayeti üzerine açılan davada mağdur translar “sanık” konumunda yargılanacak. Geçtiğimiz Mart ayında biri Pembe Hayat Denetim Kurulu üyes...

Haber | AÇIK EŞCİNSEL RUGBY EFSANESİ GARETH THOMAS’TAN HIV AÇIKLAMASI AÇIK EŞCİNSEL RUGBY EFSANESİ GARETH THOMAS’TAN HIV AÇIKLAMASI
   Galli rugby efsanesi Gareth Thomas, HIV pozitif olduğunu açıkladı. 45 yaşındaki Thomas kendisini açıklamakla tehdit edenlere karşı kamuoyuna kendi duyurmak istediği için yaptığı açıklamada, “Birçok insan HIV olduğunu bildiği halde utandığından ve korktuğundan açıklamıyor. Ben artık onlardan olmayı r...

Haber | MİLATTAN ÖNCEDEN KALAN “MODENALI AŞIKLAR” MEĞER İKİ YETİŞKİN ERKEKMİŞ MİLATTAN ÖNCEDEN KALAN “MODENALI AŞIKLAR” MEĞER İKİ YETİŞKİN ERKEKMİŞ
   İtalya’nın kuzeyindeki Modena’da 2011 yılında el ele tutuşmuş bir şekilde bulunan iki iskeletin cinsiyeti, bugüne kadar ‘âşık kadın ve erkek’ hikâyesi yazanları ters köşeye düşürdü. İskeletler çok kötü korunduğu için bu zamana kadar herhangi bir tespit yapamayan arkeologlar, diş minesindeki prote...

Haber | TRANS MAHPUS MİRAY 55 GÜNDÜR AÇLIK GREVİNDE: TEK İSTEĞİ KOĞUŞA GEÇMEK TRANS MAHPUS MİRAY 55 GÜNDÜR AÇLIK GREVİNDE: TEK İSTEĞİ KOĞUŞA GEÇMEK
   Alanya L Tipi Cezaevi’nde tutulan trans mahpus Miray, koğuş hakkı için açlık grevi yapıyor. Eğer Miray’ın talebi karşılanmazsa açlık grevini ölüm orucuna dönüştürecek. “Biz daha önce başka cezaevlerinde de kaldık. Hiç böyle sorunlar yaşamadık. Burada dilekçelerimiz yanıtlanmıyor. Sorunlarımız çöz...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi