Yükleniyor...
                                   
  AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletiþim
Turkish English German  
Ýçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Mesajýný heyecanla bekliyorum.     |     Volibear35:[izmir] Herkese iyi bayramlar dilerim :))).     |     Mazosist_Pasif:[istanbul] BDSMye ilgisi olan baskýn erkeklerle sohbet etmek istiyorum. Merhaba, selam tarzý mesajlara cevap ve.     |     aks68:[Aksaray] 45 yaþ ve üstü aksaray iline yakýn sanal olmayan arkadaþlar mesaj atýn tanýþalým.     |     BucaDenizP23:[izmir] selam herkese .     |     bosphorus216:[istanbul] Ýst-Kadýköydeyim yalnýz yaþýyorum amacým 18-25 yaþ bir genç ile tanýþmak...     |     Olgunsevennnn07:[Antalya] Antalya havalimanina yakýným 45 üzeri olgun göbekli beyler yazabilir .     |     yakisiklimodel:[Mersin] 50 yaþ üstü býyýklý amca ile aþk yaþamak istiyorum..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Seviyeli gizli lik içinde dostluk arkadaþlýk sevgili aþk yaþamak isteyen bursa bekliyorum .     |     olgunkoleyim:[istanbul] azginolgunkole:[Ýstanbul] Selam.Mecidiyeköydeyim. Fanteziseverleri bekliyorum.     |     Lokman_hekim:[Antalya] Ýnsan öncelikle kaliteli ve temiz olmalý. iki kelime güzel sohbet edebilmeliyiz bence....     |     emrepasam:[Kayseri] Merhaba arkadaþlar kayseri ve civarý .     |     HDOM44:[Malatya] MALATYADAYIM nerdesiniz Malatyalýlar çýkýn artýk otaya tanýþalým kaynaþaým dost olalým ne dersiniz.     |     Kaan8852:[istanbul] sený cok sevýyorum kiss me.     |     emindostum55m:[Yalova] aþk sevgi mutluluk guven gizlilik sevda sadakat arayan gelsýn.     |     azzgkoleym55:[istanbul] Mecidiyeköydeyim. Tanýþalým mý.     |     Lemforder:[istanbul] 35 yaþ üstü bekliyorum.     |     mannequin:[izmir] kalbinde yer yoksa, ayaktada giderim....     |     azgolggkoleym:[istanbul] olgpÝst:Mecidiyeköydeyim.Bekliyorum.     |     hottr19:[Corum] çorum merkez.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Þifre:
Þifremi Unuttum

Þu an Online
2225 Üye var




Hýzlý Ara | Detaylý Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Mart TOP 10
Haber | Dünyanýn En Ýyi ‘7’ Gay Plajý

Dünyanýn En Ýyi ‘7’ Gay Plajý


Çoðumuz için harika bir tatilin simgesi, sýcak bir hava ve muhteþem dalgalý bir denizdir. Parmak aralarýnda kumu ve cildinde güneþi hissetmek ve bir yanýnda denizin olmasý, insanlara iyi hissettiren þeylerin baþýnda gelir þüphesiz!

Biz de bu güzel anlarý yaþayabileceðiniz, eþcinsellerin eðlenebileceði ve güzel vakit geçirebileceði 7 gay plajýný sizler için derledik!


Mykonos,Yunanistan



Yunan adalarý bazý özellikleri açýsýndan her ne kadar birbirinden farklý olsa da; Mykonos aralarýnda en ideal sayýlabilir. Ünlü partilere ev sahipliði yapan Mykonos, içkilerinden ve müziklerinden daha fazlasýna sahiptir. Paradise Beach ve Super Paradise Beach gibi ünlü plajlara ev sahipliði yapan ada, sahip olduðu kültürel ve tarihi arka planýyla da ziyaretçilerini memnun ediyor.


Turtle Gove, Avustralya



Pastoral bir tropikal plaj cenneti olan Turtle Gove, sahip olduðu kolay ulaþým olanaklarý ile göz doldurmaktadýr. Altýn renkli ve ince kumlu plajýyla turistlerin uðraðý olan plajýn diðer bölümünde dikkat edilmesi gereken þey timsahlar ve salyangozlardýr.


Biarritz, Fransa



Fransa’nýn Atlantik kýyýsýnda yer alan Biarritz, eski ve güzel bir yer olmasýyla biliniyor. Paristen trenle veya uçakla þehre ulaþabilirsiniz. Sörf için uygun bir yer olan Biarritz, araba kiralanarak güzelce gezilecek bir yerdir.


Sitges, Ýspanya



Sitges, dünyanýn en iyi kumlu plajlarýndan birine ev sahipliði yapmaktadýr. Kahveleriyle de ünlü olan Sitges, küçük ve sevimli bir yer olarak turistlerin uðrak yerlerinden biri olmaktadýr.


Smith’s Beach, Avustralya



Her ne kadar Smith’s Beach’e ulaþmak zor olsa da, muhteþem sörf ve yüzme imkaný sunmasýyla Smith’s Beach ziyaretçilerin ilgi odaðý olmuþtur. Muhteþem þarap mahzenlerine ev sahipliði yapan bölge, bronzlaþmak için çok da fazla uygun deðil.


Ibiza, Ýspanya



Teknik olarak Ibiza Ýspanya’nýn bir parçasý olsa da, kendi içinde farklý bir dünya olmayý baþarýyor. Ibiza, her ne kadar çýlgýn partileriyle, danslarýyla, ve müzikleriyle bilinse de, deniz ürünleriyle ünlü restoranlarýyla da ziyaretçilerin akýnýna uðruyor.


Boracay, Filipinler



Adaya varmak her ne kadar uzun bir süreç olsa da, buna deðecek cinsten. Restoranlarla kaplý uzun plajýyla ön plana çýkan ada, sýcak suyuyla da turistlerin göz bebeði olmaya hazýrlanýyor.

kaynak: //gmag.com.tr


Eklenme Tarihi : 21.04.2017
Haber Editörü : GaBiLe
  «« GERi
Bu haber 336780 kez okundu.

Haberi
Paylaþ
Face
Paylaþ facebook
Blog
Paylaþ Blogger
Frien
Paylaþ Friendfeed
Mysp
Paylaþ Myspace
Twit
Paylaþ twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kiþilerin kendi görüþleridir.
Yazýlanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    hayaller paris hayatlar baðcýlar desene þu iþe :D
Yazan : Featurme     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Segilim olsa hr yrde razýyým yterki sevgilim yanimdacolsun sevgili aranýyor yanlýz yaþayan azgýn olgun biriyle sevgili gibi yasayabiliriz sadece Ýzmir içi
Yazan : Gaytek     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    yorumlarda sevgilisiyle gitmek isteyen arkadaslar var, sakin sevgilinizle gitmeyin, yanliz gidin, birlikte giderseniz zaten yanliz döneceksiniz, en azindan kavgasiz gürültüsüz tatil yapmis olursunuz,
Yazan : Gizmo34     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    mykonos þiddetle tavsiye ederim biçok kez gittim gitmeyede devam edicem
Yazan : Tatlicik59     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Tatil falan istemezdim. Keske o yanýmda olsaydý yetrrdi seni cok özlüyorum ``S.
Yazan : melihhh     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Super keþke tr olsa
Yazan : Aevdetek     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Yanlýz hep yanlýz sevðilisi olan mutlu ne güzel yerler mutlu olanlarýn hak edecekleri yerler
Yazan : Dirina     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Mykonos Paradise Beach`a gidecekler hayal kýrýklýðýna uðrar, tekneler ile Super Paradise Beach`e ulaþým saðlanýyor. Nudist Beach ve Gay Beach burada yer alýyor.
Yazan : illusionist     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Sevgilin olduktan sonra 3 tarafi deniz olan Cennet ulkemizin heryeri guzel, plajlari,koylari, daglari ve yaylari.
Yazan : Fun4two     Beðen (7 kiþi bu yorumu beðendi.)

    tavsiyem mikonos, ibiza çok pahalý, sitges güzel deðil.
Yazan : ay_carmela     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Sitgesteki plaja gitmistim, kücük ama hos, gran canariada var, gay seksinden tut gang bange kadar, yapmayanda suc.....
Yazan : Gizmo34     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Mykonos harika bir yer super paradise`ý herkese tavsiye ederim
Yazan : senn_oll     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    bir sevgilin yoksa plaja gitmenin manasýda yok türkiyede bulamadýðýný orada bulsan nefayda.
Yazan : mehmetses     Beðen (7 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Marbella beach`i unutmuþlar :)
Yazan : tavlaboy     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ne kadar güzel... mutlu huzurlu saygýlý insanlar ve aþk.....
Yazan : erosal     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ÞÝMDÝ ORALARDA OLMAK VARDI...
Yazan : mexia     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    doldururum küveti.alýrým sevgilimi yanýma.sýcacýk suda.bu da plajým.sevdiðinin yanýnda taþ taþý. sevmediðinin yanýnda adalarda ol ne yazar!!!
Yazan : ahoyesilgozler     Beðen (6 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Hepsi de çok yakýþýklý bir tane böyle sevgilim olsun baþka bir þey istemem
Yazan : cotonego     Beðen (6 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Adamlarý özellikleri seçmiþler galiba. Bu kadar hoþ/yakýþýklý birarada olur mu arkadaþ :) Bunlar gibi bi tane sevgilim olsa oralara gitmeye gerek kalmaz, uluorta seviþecek halimiz olmadýðýna göre, Antalya, Aydýn ve Ýzmir’in plajlarý da yeter. Deðil mi ama :)
Yazan : EVLENMEK     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Favorim mikanos. idam çýkmadan gitmeliyim
Yazan : zoramakolay     Beðen (6 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ÝLERDE HEPSÝNE GÝDERÝM =)
Yazan : kemalms     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    keþke türkiyede de olsa
Yazan : okan36363636     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Avusturya deðil Avustralya olacak
Yazan : dagkecisi     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    harika plajlar
Yazan : kopala     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    selam,AVUSTURYADA ne timsahý ne tropikal plajý ne salyangozu :) sanýrým bir hata var avrupanýn ortasýnda tropical plajý … avusturyaya denizmi getirmiþlar de haberimiz yok :)
Yazan : kartalgay     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Sevgi ve aþký özgürce yaþamak için öyle bir sevgili lazim gerisi zaten gelir
Yazan : sahip06     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Cok güzel sevgilim olsaydý gitmeyi düþünürdüm :)
Yazan : Refaz1972     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diðer baþlýklardan bazýlarý.
Haber | EÞCÝNSEL KAPLUMBAÐA” REKLAMI MIXX AWARDS’TA BÜYÜK ÖDÜLÜ KAZANDI EÞCÝNSEL KAPLUMBAÐA” REKLAMI MIXX AWARDS’TA BÜYÜK ÖDÜLÜ KAZANDI
   Yýlýn en baþarýlý dijital reklam çalýþmalarýnýn ödüllendirildiði MIXX Awards Türkiye’de büyük ödül, hem beðenilen hem de tartýþma yaratan “Eþcinsel Kaplumbaða” reklam filminin oldu. IAB Türkiye tarafýndan bu yýl 7. kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye Ödülleri 13 Nisan tarihinde düzenlenen törenle...

Haber | ABD’DE IÞÝD BAYRAÐI AÇIP EÞCÝNSELLERÝN KATLEDÝLMESÝNÝ ÝSTEYÝNCE TUTUKLANDILAR ABD’DE IÞÝD BAYRAÐI AÇIP EÞCÝNSELLERÝN KATLEDÝLMESÝNÝ ÝSTEYÝNCE TUTUKLANDILAR
   ABD’de Michigan gölü yakýnýndaki bir parkta IÞÝD bayraðý açarak, eþcinsellerin þehrin en yüksek binasýndan aþaðý atýlmasý çaðrýsý yapan 2 kiþi tutuklandý. Joseph D. Jones ve Edward Schimenti isimli kiþilerin IÞÝD’e malzeme desteði saðlamaya çalýþtýklarý, çeþitli telefonlar saðladýðý ve telefonlar...

Haber | FETHÝYE BELEDÝYESÝ’NDEN LGBTÝ’LERE ANLAMLI JEST FETHÝYE BELEDÝYESÝ’NDEN LGBTÝ’LERE ANLAMLI JEST
   Fethiye Belediyesi, her yýl Nisan ayýnda yapýlan kürek yarýþlarýnýn izlendiði merdiveni LGBTÝ’yi simgeleyen gökkuþaðý renklerine boyadý. Fethiye’de yaþayan ve LGBTÝlere dikkat çekmek için Belediye ile sürekli temasta bulunan ses sanatçýsý Pasha Haktan Koç’un verdiði bilgiye göre, Karagözler semti...

Haber | Tunus Eþcinsellere Zorla Yapýlan Anal Muayene Politikasýný Bitiriyor Tunus Eþcinsellere Zorla Yapýlan Anal Muayene Politikasýný Bitiriyor
   “Hiçbir saygým yokmuþ gibi hissettim, beni ihlal ediyorlarmýþ gibi hissettim.” Tunus’un en büyük saðlýk konseyi, eþcinsel olduðuna inandýklarý erkeklere zorla uygulanan anal muayene testlerini, insan haklarýný ihlal ettiði gerekçesiyle yasakladý. Eþcinsel cinsel aktivite kuzey Afrika ülkesinde...

Haber | Dove Yeni Reklam Kampanyasýnda Trans Bir Anneye Yer Verdi Dove Yeni Reklam Kampanyasýnda Trans Bir Anneye Yer Verdi
   Dove gerçek anneler hakkýndaki yeni reklam kampanyasýnda trans bir anneye yer verdi. BabyDove’un yeni reklam videosunda yer alan yüksek lisans öðrencisi, trans kadýn Shea “Hepsini yapmanýn tek bir doðru yolu yok.” diyor. Shea, break dansçýsýndan büyükbaþ hayvan yetiþtiricisine, sabun markasýnýn b...

Haber | Çeçen polislerden eþcinsel erkeklere `iþkence ve alýkoyma` Çeçen polislerden eþcinsel erkeklere `iþkence ve alýkoyma`
   LGBT aktivistleri, Çeçenistan`da eþcinsel erkeklere karþý baþlatýlan operasyonlarda yüzden fazla kiþinin gözaltýna alýndýðýný, iþkence uygulandýðýný ve üç kiþinin yaþamýný yitirdiðini duyurdu. Bir Rus gazetesi de gözaltýna alýnanlar arasýnda ünlülerin de olduðunu yazdý. Çeçenistan ise ülkelerinde eþ...

Haber | Çanakkale sokaklarý gökkuþaðýna boyandý Çanakkale sokaklarý gökkuþaðýna boyandý
   Sokak Çanakkale oluþumu tarafýndan düzenlenen Aslanabla Sanat Sokaðý: Güneþli Günler Buluþmasý kapsamýnda Çanakkale LGBTÝ Ýnisiyatifi stant açtý. Aslanabla Sanat Sokaðý’nda “Sokak Çanakkale” oluþumu tarafýndan “Güneþli Günler Buluþmasý” düzenlendi. Çanakkale Belediyesi’nin desteði ile gerçekleþen...

Haber | DÜNYANIN TEK EÞCÝNSEL SÝYASETÇÝSÝ VATÝKAN’DA PAPA’YA KONUK OLDU DÜNYANIN TEK EÞCÝNSEL SÝYASETÇÝSÝ VATÝKAN’DA PAPA’YA KONUK OLDU
   Lüksemburg’un eþcinsel baþkaný Xavier Bettel ve eþi Gauthier Destenay, Papa’nýn özel davetlisi olarak Vatikan’ý ziyaret etti. Herhangi bir heteroseksüel baþkana yapýlan törenle ülkeye kabul edilen eþcinsel siyasetçi ve eþi, Papa ile görüþtü. Papa’nýn en büyük LGBT açýlýmý olarak kabul edilen gör...

Haber | Güney Afrika Þirketi Temizlik Ýçin Çýplak Erkekler Teklif Ediyor Güney Afrika Þirketi Temizlik Ýçin Çýplak Erkekler Teklif Ediyor
   Cape Town merkezli bir Güney Afrika þirketi, müþterilerine çýplak temizlikçi aramalarý çaðrýsýnda buluyor. Bu saat baþýna 30 €’ya mal olacak, ancak hiç bir þey yapmazken böyle bir hizmetin keyfi paha biçilemez. 20 yaþýndaki genç (temizlikçi) Michael, çýplaklýk konusunda bir sorunun olmadýðýný, ö...

Haber | Güzellik Kraliçesi askerlik þubesinde Güzellik Kraliçesi askerlik þubesinde
   Tayland`da trans bireyler askerlikten muafiyet alabilmek için uzun ve zorlu bir süreçten geçiyor. Uluslararasý trans güzellik kraliçesi Patra Wirunthanakij de askerlik þubesinde kuyruða girdi. Yasalar, kimlik belgelerinde cinsiyetlerini deðiþtirmelerine izin vermiyor Tayland’da transseksüeller...


|   Ýletiþim  |   Sözleþme  |   Yardým  |   Site Haritasý  |  

Gabile.com bir tanýþma, arkadaþlýk ve eðlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanýcý sözleþmesini okumuþ ve kabul etmiþ sayýlýr.
Her hakký saklýdýr. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi